אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מתכונן לקנות אותו ויש לי שאלה האם יש אפשרות לשים לו קירור ואם אפשר אז איזה כדאי מובנה או חיצוני?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
Motherboard: CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name: Asus P4P800 SE (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) לפי התוכנה Everest Home Edition, טמפרטורת הלוח שלי 45 מעלות ושל המעבד 46 חשוב גם לציין שהמחשב שלי מרעיש בגלל שהמאווררים עובדים חזק. מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי את המעבד 3500 של ווינצ'סטר ברך כלל הוא על 45 מעלות אבל שיחקתי במשחקים כבדים למשך שעה אולי והוא הגיע לטמפ' של 57 מעלות האם זה תקין
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מבקש עזרה להבין את תזמוני הזיכרונות... האוברקלוק שעשיתי מגיע עד 3200 bus למעבד ועד 800mhz לזיכרונות על auto בתיזמונים אך כאשר אני עובר את ה 800 מתיחלות הבעיות לכן אשמח אם מישהו יכול סוף סוף את הרעיון מאחורי תיזמוני הזיכרונות.....
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אז ככה אני שוקל לקנות את המוצר הבאה http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0032AquaBayM1/cl-w0032.htm הוא יפה מאוד השאלה היא עם זה יעיל או רק ליופי ? הבנתי שהמיכל מים הזה גם מפזר חום של מים האם זה נכון ? כדאי לקנות ? בתודה איתי
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מעבד פרסקוט 3GHZ והטמ"פ אצלי במנוחה בסיבובת ה 60 מאמץ מגיע ל 70 יש לי רק מאורר אחד במארז שמוציא אוויר אז הזמנתי 2 מאווררי AC 8025 שיכניסו לי אוויר במקרה וזה לא יוריד את הטמ"פ מה אתם אומרים על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4399 האם הוא באמת כזה טוב וכזה שקט כמו שכולם אומרים? ואגב איך ההרכבה שלו מסובכת? צריך לפרק את הלוח בשביל זה? בתודה אמיר
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ש לי מחשב ישן +AMD ATHLON 1800 אני רוצה לעשות לו אובקלוקינג ואני בערך מבין איך אבל את הספר שיש בישביל האובקלוקינג הוא באנגלית קשה ואני לא מבין...... אני יודע שצריך להעלות את הFSB דרך הביוס............ אני לא מבין א-מה לעשות עם המטח של המעבד בביוס? ב- אמרו לי שכשמעלים את הבאס משהו קורה לזיכרונות.. מזה ואיך אני עוקף את זה ??? ג- איזה גוף קירור בעזרת אויר כדאי לי לקנות בישביל ה OC EXTREAM VOLCANO 12 יהיה בסדר ....... תודה על העזרה אתם אחלה אתר ואני חדש פה .........
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לוח של גי'גה בייט 945 ומעבד E2140 1.6 ליבה כפולה. עכשיו שאני מסתכל באוורסט, אני רואה את המהירות של המעבד שלי רשום 1200 ובסוגריים אורגינל 1600 ולפעמים המתח למעבד משתנה, והליבה חוזרת ל1600 אבל הרוב 1200 האם זה צריך להיות ככה? צירפתי תמונה למטה מישהו יודע למה ואיך מסדרים את זה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הקירור עושה רעש של טרקטור ממוצע בגלל צורת החיבור ללוח אם , ווידאתי שהוא אכן מחובר טוב והוא עדיין מרעיש מפעם לפעם , האם יש לו חיבור אלטרנטיבי ?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני על OC ואני מבצע בדיקות אחרונות, הרצתי בדיקה ב S&M וזאת ההודעה שאני מקבל : (באמצע בדיקה על high של המעבד) משהו יודע מה היא אומרת ?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הקירור וראיתי שיש 2 אופציות להתקנה . אחת שהגוף קירור מתחת לכרטיס ושניה שהגוף קירור מעל לכרטיס. זה מוסבר באתר שלהם http://www.thermalright.com. השאלה היא אם יש עדיפות לאחת מסוגי ההתקנות ?
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-
-
המאווררים הם: 1 Thermaltake Spark 7 Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 2 Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD איך המאווררים הנ"ל ביחס לוולקנו 7 פלוס מבחינת רעש,ביצועים והאם המאוורר השני הוא עם אור ולמי שיש איך הוא נראה כי אני רוצה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום ושוב, אולי אני סתם יוצא דביל - ואולי זה אוטומטי - אבל אם לא אז : איך אני נועל את ה PCI וה AGP על הלוח - והאם העובדה שכרגע אני משתמש בכרטיס מסך GEFORCE4 MX שהוא ONBOARD יכולה לעשות בעיות ב OC ?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה הם שווים? אני מעוניין לקנות? הכוונה לא מחיר אלה איכות....
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני נתקל בבעיה לעשות OC כלשהו, אפילו ב1Mhz אחד כשכל ארבעת הזכרונות שלי מחוברים (יש לי 4X256 של geil). וכשאני מוציא שניים אז אני יכול לעשות OC חופשי. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות חוץ מלקנות זכרונות חדשים? ???
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
זה דיי דחוף, אני קונה את המחשב היום.. :jump: תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני לא בטוח, אבל ניראה לי שהמעבד נדפק או משהו, יש לי כרגע אוברקלוק אבל גם כשכל ההגדרות במצב ברירת מחדל יש לי את אותה הבעיה. כשהביוס עולה הוא מראה לי, שיש לי מכפלה 7 כמו שצריך להיות למעבד הזה וכמו שתמיד היה, אבל כשחלונות עולה ואני פותח את CPU+Z הוא כותב לי שיש לי רק 6 ??? איך זה יכול להיות? וגם בכל תוכנות הבדיקה האחרות הוא מראה לי מכפלה 6...
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני ראיתי את המערכת קירור הזאת.... http://www.modding-pc.co.il/Product.asp?Pid=anxin&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=73 היא למעבד של אינטל..... אם אני יקנה בלוק מים למעבד של AMD היא תעשה את העבודה???! בתודה אלעד חג שמח
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
מקצר לו את החיים בהרבה?אני רוצה להישאר עם המתח הזה לעבודה תמידית,הגיוני לעבוד על מתח כזה?מתח המקור שלו למי שלא יודע 1.65
-
- 10 תגובות
- 526 צפיות
-
-
פרסמתי בפורום לוחות-מעבדים-זכרונות בקשה להמלצה על לוח אם שיאפשר לי OC סולידי אבל אפקטיבי ל-E6400 ולא יהיה יקר מדי (כי אז כבר יהיה שווה לי פשוט לשדרג את המעבד). העניינים קצת הסתבכו כשהתחלנו לדון במכפלות ו-FSB. פתאום הבנתי שגם הזיכרון יכול להגביל את ה-OC של המעבד. הנה הציטוט של ההודעה האחרונה (הסבר מצויין שיכול לסייע לרבים כאן בפורום): ציטוט של: smalul ב אתמול בשעה 18:28:35 הזיכרון הבסיסי שמתאים למעבדי הקונרו הוא זיכרון שעובד ביחס 1:1 מול ה BUS. ה BUS במעבדי הקונרו הוא 266MHz, ולכן זיכרון כזה יהיה DDR2 בתדר של 533MHz (התדר האמיתי של הזיכרון הוא 266MHz, והתדר האפקטיבי הוא 533MHz כי מדובר בזיכרון DDR) הזיכרון המקסימלי שיכול לעבוד בלוחות האלו הוא זיכרון שעובד ביחס 1:2 מול ה BU…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
1.איזה סוקט יותר טוב לאוברקלוק עם Athlon 64 3000+ או ששניהם אותו דבר? 2.זה משנה אם עושים אוברקלוק עם שני סטיקים של 256? או שחייב 1 של 512? תודה
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ובכן, יש לי radeon 9800se של powercolor (128MB 256-Bit) והוא כבר soft modded ל8 צינורות. למרות זאת עוד לא ביצעתי לו OC כלשהו כך שהמהירויות הן 378CORE 337.5 MEM. השאלה שלי היא, עד כמה רחוק הוא יוכל להגיע עם הקירור המקורי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
I AM BUYING A NEW COMPUTER WITH 7900 GS - PLEASE EXPLAIN HOW TO OVERCLOCK THIS CARD - ANY ADVICE ON THE CORRECT CASE POER SUPPLY FANS ETC FOR ALLOWING THE 7900 GS TO BE OVERCLOCKED - THANKS - A WONDERFUL SITE !
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני לא יודע איך אני משדרג את הביוס של הFX5200 ל5200Ultra או יותר איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO Sunbeam Transformer BLACK ENERMAX LIBRITY 400W המפרט הזה יוכל לעשות oc טוב שיגיע לסביבות 2.8 Ghz???
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-