עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sroolik,

יש לי p4 2400mhz ויש לו קירור אורגינל של אינטל, שהוא קירור טוב, צלעות קירור די טובות. אני רוצה לדעת אם הוא יותר טוב מקירור קנוי, של זלמן או טרמלטייק, שלא עולה על 150-200 שקל אם לא, אז איזה קירורים יש ביותר מ-200 שהם יותר טובים יכול להיות שאני אעשה OC למעבד, הקירור המקורי יספיק בשביל זה ? תודה ! ! !

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by Tommy,

השתגעתי מזה ב CPU-Z תחת לשונית Mainboard הוא מראה לי שה PCI-E Link Width עובד על X1 במקום לעבוד על X16 זה קשור לכרטיס מסך.... ניסיתי לנעול את ה PCI-E על 100 בביוס ואין שינוי יש למשהו פתרון? הביוס מעודכן לגרסה הכי חדשה - F9

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  3. קניתי את הקירור עכשיו קיבלתי אותו עם מתאמים לסוקט של מעבדי אינטל עכשיו רציתי לדעת במה שונה התושבת של מעבדי אינטל משל א.מ.ד מה שאני קיבלתי זה את החלקים האלו ..שמסומנים.. כמו שאתם רואים זה תושבת מאחורי הלוח,תומך כזה לקירור שמתחבר מעל הלוח וברגים עכשיו השאלה שלי זה האם למעבדי א.מ.ד אתם מקבלים בחבילה של הקירור את התומך מאחורי הלוח של הקירור כי בתמונה זה לא מופיע...

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  4. אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי עובד על 33 מעלות במנוחה ועל עד 45 בעבודה השאלה היא מה הטמפרטורה שלא כדאי לי לעבור עם ליבת ווינצסטר??

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by tintin,

יש לי לוח אם ABIT AI7 מעבד פנטיום. הבנתי שצריך להוציא את הלוח, להוציא את התושבת השחורה ושם החורים שאני אמור לחבר את הsilent tower של TT. הבעיה שהלוח אם הזה בא עם סוקט נטוי, כך שזה בצורת מעויין. אז השאלה אם הריבוע ששמים מעל ליבת המעבד של ה ST יתאים כי זה מעויין. באתר שלהם הם לא הראו תאימות ללוחות? תודה. האם עדיף את ה zalman 7000b cu or silent tower????

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by djloliori,

שקניתי את הכרטיס.....מזמן.......לפניי חודש ואז חבר שלי בא אליי ועשה לי את הOC פתח צינורות וזה.....ועשה אותו X850XTPE עכשיו פירמטתי אז הצינורות עדין 16 הוא אמר לי אבל הוא לא יכול לבוא לפה אז מה אני עושה עכשיו כדי לעשות את זה שוב X850XTPE מוריד ATO TOOL ואז מה אני עושה שם?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by Ran B,

אוקי אז ככה.., שבניתי פעם ראשונה פאן-באס לא השתמשתי בלוח הלחמות, והכל היה באוויר (כל הנגדים והדיודות), היו לי מלא קצרים ושיבושים, לכן אני ובנצי בוי החלטנו שוב לפעול, ולהכין אחד חדש עם לוח הלחמה, מסודר ויפה! צלמתי כמה תמונות, לא בזמן העשיה, יותר בסוף העשיה, כי לא היה לי כוח לצלם בזמן שבניתי, התחלתי מאתמול בצהריים, מאז המחשב היה סגור עד עכשיו, עכשיו שנכנסתי לפורום ראיתי מלא נושאים חדשים ומעניינים! שאני אגיב בהם עוד מעט (אם יהיה לי על מה.. ), אז התחלתי מהצהריים, אחרי בערך 3~4 שעות הפסקתי, עשיתי עבודה בתנ"ך עד הלילה.., והיום אחרי בית ספר (15:00 הייתי בבית), ישר המשכתי במלכה! ועכשיו סיימתי 21:00, הכל פיקס! אז הינה התמונות.. לא השקעתי כל כך בצילום באיכות גבוה (הכוונ…

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  8. יש לי מעבד AXP1700 ולוח דיי פשוט מבוסס KT333 בלי אופציה לאוברקלוק...אני צריך המלצה ללוח טוב ולא יקר לאוברקלוק איכותי וקירור אני חושב SLK800 עם מאוורר טורנאדו 80 מ"מ אבל עם יש משהו יותר איכותי או מאוור יותר גדול שאני יכול לשים עם דחיפת אוויר גדולה אז גם זה טוב ובנוגע לזיכרון אני לא רוצה לעשות יש לי 512 DDR PC2100 מסדר איתם טוב...אז מה בנוגע ללוח אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  9. שלום, פתחתי תרד לגבי המארז פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204081.0 הציעו לי שם על מארז של Gigabyte Aurora 570 / Aurora עם קירור מים מחברה אחרת, מה אתם אומרים ? אני מעוניין במארז HIGH-END עם אופציה לקירור מים, הקירור מים צריך להיות פנימי, שיקרר מעבד + שני כרטיסי מסך, כמובן כמה שיותר שקט יותר טוב. תדה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  10. Started by Ido.K,

חבר הציע לי אותו מה אתם אומרים!?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  11. יש לי מעבד 2.4B. ולוח MSI 865PE NEO 2 S. הטמפ' שלי במנוחה בוינדוס (לפי EVEREST וHMONITOR): לוח: 32-33. מעבד: 35-38. כשאני מכבה את המחשב ונכנס מיד לביוס כדי לראות את הטמפ', הטמפ' שם גבוה ב-4 מעלות למעבד ממה שהייתה בוינדוס ברגע שכיבתי את המחשב. לדוגמא אם היא הייתה 35 לפני הכיבוי בוינדוס, בביוס אחרי הכיבוי היא הופכת ל39. הלוח נשאר אותו טמפ'. אחרי שאני בודק את הטמפ' בביוס ואני חוזר לוינדוס אני רואה את הטמפ' שהייתה בביוס אך תוך כמה דקות היא חוזרת לטמפ' הרגילה (פחות 4 מעלות). האם זה בגלל שבתהליך הכיבוי המעבד מתאמץ קצת, ולכן הטמפ' עולה, או שיש הבדל בין מה שמוצג לביוס למה שמוצג בתוכנה (יש זיוף)? תודה לעונים. עוד שאלה היא האם ניתן לדעת אם הלוח מזייף בטמפ', או מישהו יודע…

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  12. יש לי מאוורר שומתקן על הדופן של המארז שלי.. רציתי לדעת אם עדיף שהוא יכניס אויר פנימה (יש לפניו מין פילטר כזה כדי למנוע שלכלוך יכנס) או שעדיף שהוא יוציא אויר מהמארז... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  13. Started by weinman,

חיברתי את הטורנדו לבקר מהירות ע"י חיבור כבלי המתח ובקרת המהירות לכבל של הבקר מהירות. ניתקתי את החיבורים הרגילים של המאוורר והחלפתי אותם בתקע קטן התואם לכבל של הבקר. הבעייה היא שכרגע למעשה אין שום שליטה על המהירות אלה היא נישארת קבועה על כ 3000 או משתנה בתחום של כמאה מאות סל"ד. כאשר אני מפעיל את המחשב המהירות עולה למקסימום ואחרי 2 שניות היא יורדת ומתייצבת ללא יכולת שליטה ממשית על המהירות. השאלה היא האם מדובר במגבלה כל שהיא של הפנל, למרות שהמאוורר מגיע לשיא עם תחילת ההפעלה או בבעיית חיבור לא ברורה. הבקר עבד היטב בשליטה על מאוורר המעבד - ANTEC AeroFlow שחובר כעת ישירות ללוח האם.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by sella,

כי יש לי בעיה היא לא יצבה בטמפ' יש אחת אחרת

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  15. מפרט: Q6600, AC FREEZER PRO, GIGABYTE P35-DS3 (אין OC) ב DEFAULT ה FREEZER עובד במהירות של 600-700 RPM, והמעבד במנוחה עומד על 55 מעלות ע"י ה EASYTUNE 5 שיניתי את המהירות המינימלית ל-1000 RPM וזה הוריד כ-10 מעלות הבעייה, שאני עושה REBOOT, זה חוזר ל 600-700 RPM עד שאני מריץ שוב את EASYTUNE. האם יש צורה דרך ה BIOS לשלוט במהירות ההתחלתית שתהיה יותר גבוהה? (מהירות המאורר עולה אוטומטית שיש עומס)

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. Started by icq27086783,

שמתי לב שכאשר המעבד E6600 שלי עובד במהירות 400*7 = 2800MHZ או לחילופין תחת 450* 6= 2700 MHZ הטמפרטורות לא יהיו זהות גם תחת מתח זהה על המעבד(הטמפרטורות בBUS יותר גבוה גבוהות משמעותית גם אם התדר הסופי הוא זהה). עקב כך אני מתקשה לעשות OC לBUS ולשמור על טמפרטורות סבירות למרות שאני משתמש בקירור של BT VX .מישהו נתקל באותה הבעיה או שיכול ליעץ בנושא? תודה.

• 6 תגובות
    • 539 צפיות
  17. הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב!!! ______________________ 1.VOLCANO 9 silent&smart 2.Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! 3.Thermaltake Golden Orb Cooler for FC-PGA 4.Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler 5. + TERMALTAKE Volcano 6 בבקשה תגידו לי מה יותר טוב ומה יותר טוב לכרטיס מסך ולצ'יפסט ומה יותר טוב למעבד!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  18. לאחר נסיונות להעלות את מהירות המעבד מעל 3.8 נחלתי כשלון וכנראה הזכרונות מגבילים אותי . מעוניין לקנות חדשים מחפש המלצה . האם אפשר להכניס זכרונות 800MH DDR2 שהלוח תומך ב667MH? תודה.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  19. Started by noambaum,

שלום לכולם! המחשב שלי נמצא בחדר השינה שלי והוא ממש מרעיש.אז החלטתי להחליף מאווררים ואולי להשיג גם כמה אמצעים להשקיט את המארז (גומיות וכו) יש לי 120 מאחורה 80 מקדימה ועוד 80 בצד. בקשר ל-80 מ"מ שמתי עין על Arctic Cooling Arctic Fan 3 TC אבל הבעיה שהוא מתאים לי רק לצד כי מקדימה המאוורר צמוד להארד דיסק.. אני מחפש שקט וכמובן קירור טוב,אה כן ואני צריך FANBUS משהו נחמד וזול. אין תקציב , אבל אני לא מתכוון להוציא יותר מ-200 ש"ח על כל הסיפור,תודה נ.ב. אם מישהו מוצא פילטרים באותה חנות אני אשמח..

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  20. Started by davidreznic,

שלום. רציתי לשאול מה עדיף, 12ס"מ 56CFM, 23DB,1500RPM או 12ס"מ 37CFM, 20DB, 1000RPM הראשון עולה 50 ושהני עולה 30. מה היחס הכי טוב בין קירור לשקט.? שני המאוררים של ARCTIC COOLING אני מכניס את זה לסגיטה עם מאווררים מקוריים עם 8800GT, E6750 קירור סטוק של המעבד ושל הכרטיס מסך. עוד 3 הארד דיסקים, שני DVD ו FLOPPY. וזה לא יהיה אסון גדול אם אני אקנה אותם בKSP, נכון? את המחשב אני קונה בSKYPC... תודה

21. Started by itaysp,

שלום. בימים הקרובים אני קונה את המחשב שלי. מעבד: ?(Athlon 64 3000+ (S-754 קירור למעבד: Thermalright SLK-948U for Pen 4/athlon 64bit Enermax 92mm 2 Ball Bearing Fan Kit כרטיס מסך: MSI GF 6800 קירור לכרטיס מסך: Arctic-Cooling NV Silencer 5 VGA Cooler זיכרונות: A-DATA 500MHz DDR אני מתכוון לעשות OC למעבד ואני משתמש גם בזכונות בשביל זה לפי מה שהבנתי, האם הקירור הזה למעבד הוא מספיק? האם אני צריך קירור לזכרונות גם? אני מתכננן לפתוח בכרטיס מסך עוד 4 צינורות עיבוד ולעשות לו OC כדי להפוך אותו לכמה שיותר קרוב ל GT. האם אני באמת צריך את הקירור שלי אני קונה בשביל זה או שזה ביזבוז כסף? ועוד שאלה, האם בסיינסר וגם במאוורר שאני קונה למעבד יש פאנל לשליטה במאווררים? תודה מראש איתי

• 9 תגובות
    • 539 צפיות
  22. שלום לכולם, אני יודע שהמאווררי סטוק של אינטל דואל קור (נכון שזה מזוויע לכתוב את זה ככה בעברית? ) באים עם משחה שמרוחה עליהם בצורה מוזרה, כלומר זה לא מכסה את כל שטח הפנים של הקירור שבא במגע עם המעבד, כנראה שמישהו באינטל חשב להיות יצירתי משהו אבל יש 2 פסים בצדדים ובאמצע יש איזה מעויין או דלתון או צורה לא מוגדרת כזאת ובין האמצע לפסים בצדדים יש רווח. * האם צריך למרוח את המשחה על כל שטח הפנים או פשוט לשים את זה כמו שזה בא על המעבד? * מהי האיכות של המשחה הזאת? אם אני אוריד אותה ואשים OCZ Freeze Extreme Thermal במקום, בכמה מעלות זה יכול להוריד לי את הטמפ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by super-MC,

מעבד חדש הרקבתי את התושבת קרור לא טוב בהתחלה הגיעה לי ל 60 מעלות אחרי זה חיזקתי הגיעה ל 54 עכשו זה נע בין 48 -47 ללא מאמץ במאמץ מגיעה ל 50-55 זה בסדר ?????????????????????????

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  24. Started by contA-,

שלום אנשים! אני רוצה לעשות למחשב שלי אוברקלוק ואני כבר עם מערכת קירור מים בדרך.. אז תוכלו להגיד לי אם החלקים של המחשב שלי לא יהוו בעיה? המפרט: Pentium 4 2.53 Ghz, 533 Mhz Asus P4P800 Deluxe 300W Generic power supply 1X 256 Mb DDR 400 By Micron 1X 256 Mb DDR 333 By Micron ATi Radeon 9500 Pro נ.ב אני מעוניין לעשות אוברקלוק למעבד,זכרון וכרטיס מסך. תודה רבה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 539 צפיות
  25. אז ככה: יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 XP של חברת SAPPHIRE. בקרוב מאוד (בחודש הזה) אני קונה את ה- Arctic Cooler שבטח רובכם הגדול כאן מכיר... אז אני צריך קצת מידע על ה- Arctic Cooler למי שכבר יש וכמה מעלות הוא פחות או יותר מוריד... ויש לי גם קצת שאלות למשל: כמה 'הרץ' (Hrz) אני צריך להעלות (בערך) כל פעם שאני מעלה ל- Memory או ל- Core? ואם כבר העלתי את הנושא אז מה בעצם תיהיה ההשפעה של להעלות ל- Memory ומה ל- Core? טוב אני לא זוכר כרגע עוד שאלות שיש לי אבל מי שיוכל להרחיב קצת בנושא זה יעזור לי מאוד... אלף ו- 1 תודות למי שיענה לי בקפדנות על השאלות שלי!! ;D 8)

• 4 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים