אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב שני זכרונות של 512 רציתי לדעת אם כדאי לעשות להם אוברקלוק ואיך?
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
המתח מופיע כ1.616 אך משתנה כל הזמן ל1.600 למתח הנ"ל ....יכול להיות שזה מה שגורם לחוסר היציבות במערכת והאם זו בעיית לוח או ספק ?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש : 8800GT היום אבל בeverest הוא אינו מציג את הטמפ' שלו. איך אפשר בכל זאת לבדוק אותה?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מאתי שאני מעלה את ה SYSTEM CLOCK ל 145 MHZ אני מסך כחול מאתי שWINDOWS מתחיל ?? מה לעשות? ???
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אחרי כמעט שנתיים עם המחשב שמתוכם הוא בקושי נכבה, הגיע הזמן לOC. קניתי זכרונות KINGSTON בנוסף לGEIL שכבר היו אצלי, כאשר הGEIL עם קירור והKINGSTON לא, עכשיו זה ישתנה ואני יחליף את הKINGSTON בGEIL זהים לקיימים כולל קירור עליהם. עכשיו המפרט שלי מופיע בצד, אני צריך לדעת איזה קירור אני צריך למטרת OC, לא מטורף! מתוכנן גם קניית מסך-DELL 2007FP בקרוב ככה שאני גם צריך לדעת אם הכרטיס מסך יעמוד בו. והכי חשוב, יש לי את הביוס הכי מסובך שראיתי ככה שגם בנושא הזה אני צריך עזרה.
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
הגעתי עם המעבד יציב לתדר 2600 ומעל זה המעבד לא מוכן להיות יציב... העלתי גם מתח עד ל 1.7V לא עוזר... שינתי כמובן את המכפלת HT מטה כך שלא יווצרו בעיות וגם את יחס הזיכרונות... ??? כרגע אני על מהירות הסטוק ועל מתח 1.15V יציב לחלוטין. הלוח שבשימוש הוא: Gigabyte K8NS Ultra-939 אמצעי הקירור הוא: Arctic Cooling Freezer 64 Pro מקווה שתוכלו לעזור... שמעתי שאם מאמצים את המעבד עם תוכנה מסויימת לפרק זמן ארוך זה יכול לעזור....
-
- 12 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כנראה שיש לנו מלך אוברקלוק שיחליף את ה1.6 האגדי. http://forum.pcdvd.com.tw/showthread.php?s=&threadid=202208
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
עם מי אוציא OC גבוהה יותר בהתייחס להערות שהזכרתי בדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461648.msg3941709#msg3941709
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור מים אב לא מבין בזה כלום אבל ממש כלום לא יודע איך זה עובד איך החלקים נקראים מה מחברים איזה חברות דגמים בקיצור כלום(סליחה על הטיפשות) מי שמוכן להיכנס אליי לאיסיקיו או למסנג'ר ולהסביר לי על הכל ולענות על כל שאלותיי מוזמן תודה לעונים מראש! icq: 338080138 messenger: mikeyco@hotmail.co.il
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
היה לי מאוורר שהגיע ביחד עם המארז והיה מותקן בחלק הקדמי של המארז. זה לא היה ממש אפקטיבי לכן העברתי אותו לצד המארז איפה שהיו לי חורים מוכנים. הוא דיי גדול, הייתי אומר בסביבות 2 ס"מ. הקטע הוא שהוא הגיע ביחד עם חיבור MOLEX (אז לא עשיתי הרבה, רק חיברתי אותו לספק) אני רוצה להוסיף עוד שני מאווררים (יש לי מקום מאחורי המארז לעוד שני מאווררי 80 מ"מ בערך) אבל אני לא יודע איך לחבר אותם יש לי מאווררים שחבר הביא לי אבל הם לא עם חיבור MOLEX פשוט שני חוטי חשמל אפשר לדעת איך אני מחבר אותם?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינק למעבד שלי 2.4 אינטל הגעתי איתו ל 2.8 160 MHZ עכשיו הבעיה שלי היא שאחרי האוברקלוקינג הכרטיס קול אונבורד שלי לא עובד שאני מבטל את האוברקלוקינג הוא עובד עוד פעם זה לוח של GIGABYTE עם הכרטיס קול AC97 עליו ועכשיו הוא פשוט לא מזהה לי אותו יודעים אוליי מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הגשר הצפוני לפני: ואחרי: (הקירור של ה P3 הישן שלי) הגשר הדרומי לפני: ואחרי: קירור ל מוספטים: לפני: ואחרי:
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך קירור טוב למעבד שלי (קונרו 6300) נכון לעכשיו יש לי את הקירור שאינטל מביאה עם המעבד הזה ואני לא חושב שהמאוורר הזה יחזיק מעמד בקיץ כי לפי ניסיון אישי שלי במחשב קודם (פ4 2.66 ג'יגהרץ סוקט 478) המאוורר של אינטל לא החזיק לי מעמד ובגלל זה קניתי באותו הזמן זלמן 7000-CU!! חשוב לציין שאני לא עושה אובר קלוק אבל המחשב נמצא בחדר פנימי מאוד חם ובלי חלונות! אני מחפש משהו שקט וטוב בשביל להעביר את הקיץ הזה בשלום (ובלי כיבויים מפחידים של המחשב כמו שהיה לי במחשב הקודם לפני ששמתי את הזלמן!) נכון לעכשיו אני חושב יותר לכיוון זלמן 9500 או 9700 NT אבל חבר הציע לי קרור שנקרא sonic tower 120 עם אופציה למאוורר בחצי מחיר של הזלמן מה אתם אומרים על זה?? תנו הצעות חופשי נ.ב. קצת מידע על המערכ…
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
האם אפשר לבצע bios flash לכרטיס מסך ללא כונן דיסקטים? (sparkle 9800gt)
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
איך היא עובדת, מה היא עושה, מה צריך לעשות איתה כדי להגיע לאוברקלוק גבוה בלוחות DFI NF4 וכ'ו וכ'ו...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכרטיס שלי צרוב מתח 1.4 (1.3 במקור), אבל נכנסתי לביוס וראיתי שחריץ הAGP מכוון על 1.5 מישהו יכול להסביר לי איך זה ייתכן?
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, כמה פעמים בדקתם טמפ' במעבד שלכם וראיתם 60, 50 ,70 מעלות :-X ולא ידעתם מה לעשות כי אין לכם כרגע משחה טרמית זמינה ,אבל מצד שני אתם חייבים את המחשב וגם אם תזמינו אז יקח כמה ימים עד שיגיע, אז לי יש פיתרון בדוק ,יעיל ופשוט נותן כמעט את אותו האפקט של המשחה הטרמית , האמת היא שאני בכלל לא משתמש במשחה טרמית כבר שנה פלוס מאז שגיליתי את הפטנט הזה! בקיצור, לעניין. תפרקו הכל עד לרמת המעבד , ניקוי טוב של תחתית צלעות הקירור (רצוי בעזרת כוהל) ,וגם את המעבד בעדינות ובזהירות, תקחו "משחת שיניים" כן כן משחת שיניים ,תציבו עיגול קטן במרכז בעדינות שלא יתפזר לצדדים ,וכשתסגרו הכל כמו שצריך המשחה כבר תתפזר בצורה שווה, (רצוי להעיף קצת אבק לפני הכל ,מהמארז עצמו ומצלעות הקירור) ,ותראו…
-
- 52 תגובות
- 14.6k צפיות
-
-
מנהלים ההודעה פה מכיון שאני צריך מארז טוב ל oc http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm האם לדעתכם המארז הזה יוכל לשמור על קרירות מעל לסבירה עם החומרה שלי (בחתימה)? שימו לב שהספק כוח שלי על שני המאווררים שלו מוציא חום רב ומאחר והוא קרוב למעבד אז המעבד שלי נמצא ב 50 מעלות במנוחה!!! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אוקי קודם כל חג שמח לכולם, ושנה טובה! עכשיו לשאלתי! D: אוקי קראתי את המאמרים והמדריכים שלכם, הם יפים, מושקעים, ברורים ומצויינים!! (ואני מתכוון באמת לא בציניות!) אז לפני השאלה מגיע לך כפיים על העבודה הנפלאה!! ועכשיו.. יש מאמר אחד שמסביר איך לעשות חור למאוורר עם מקדח כוס... עכשיו מקדח הכוס הוא 12 סנטימטר נכון? ורשום במדריך לעשות חמישה חורים שהחור האמצעי הוא 6-8 מילימטר ואז להכניס את מקדח הכוס לחור האמצעי ולקדוח... אז איך אני אמור להכניס 12 סנטימטר ל8 מילימטר?! אני יודע שלא התכוונת להכניס את מקדח הכוס לחור כי מין הסתם זה לא הגיוני אז תוכלו להסביר לי בצורה אחרת למה החור האמצעי חשוב ולמה מתכוונים שאומרים תכניסו את מקדח הכוס לחור האמצעי...? אשמח לתשובה! תודה מ…
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאורורים לכרטיס מסך ולצ'יפסט אז איך כדי לשים אותם שידחפו אוויר או שישאבו
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרטיס מסך Msi 8600GT 1GB ddr2 Graphics Engine GeForce 8600 GT Bus Standard PCI Express x16 Memory Type GDDR2 Memory Amount 1GB Memory Interface 128-bit Core Clock Speed 540MHz Shade Clock Speed 1188MHz Memory Clock Speed 800MHz Memory Bandwidth(GB/sec) 22.4 Texture Fill Rate(billion/sec) 8.64 השאלה שלי היא כמה אפר להעלות את השעונים של הליבה והזכרון ולהישאר יציבים בקירור סטוק
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
התקציב עומד על 4000-4100 או טיפ טיפה יותר+הרכבה. רציתי לדעת אם הוולקנו 11 עושה הרבה רעש בעת oc??אם הוא שווה??או שיש אחד יותר טוב במחיר עד 200 שקל{כדי לא לפגוע בתקציב}? וגם רציתי לדעת אם האוורור ששמתי מספיק והאם הזיכרון הזה טוב ל oc או לשים אחד אחר??? המפרט: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital…
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מחפש מאוורר לAMD 1000 SOCKET A ללוח GIGABYTE GA-7DXE, המעבד הוא ככל הנראה PIN 761 אני מחפש את המאורר הכי טוב שאפשר למצוא או אם מישהו יכול להפנות אותי למאוורר חדש שבטוח מתאים. תודה
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני קונה את הקירור הנ"ל ביחד עם צמד מאווררים מהדגם הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1063 ביחד עם הקירור עצמו ומשלוח יוצא לי 207 ש"ח, שזה המקסימום שאני יכול להוציא. יש משהו שיתן תמורה טובה יותר לכסף? האם רכישה של מודל הטורבו עדיפה? כמו כן, רציתי לדעת אם הקירור מגיע עם משחה טרמית וגם עד כמה תהיה ההתקנה שלו מסובכת לאדם שמעולם לא החליף קירור לפני כן.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-