עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by navk2,

מי יותר טוב ? שקט יותר חשוב לי. תודה !

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by omer.b,

הזמנתי את הקירור הזה למעבד(Venice 3000) בגירסאת PRO עם מאורר חזק מאוד שמוציא 32Db רעש-האם זה הרבה? עוד שאלה שקשורה: א. האם הלוח אם יודע לווסת אוטומטית את מהירות המאוורר?(האם חובה להפעיל cool&quiet בשביל זה?) ב. אם אני מתקין פאן/ריו באס-האם חשוב שאני אקח את המתח למאוורר ה-CPU מלוח האם?

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  3. היי לכולם אני בונה HTPC וזקוקה לשני מאווררי 92 מ"מ (לצערי לא גדולים יותר) שקטים ככל הניתן היות וקשה מאוד למצא מאווררים שקטים בגודל זה בארץ (רוב מה שהומלץ לי מתברר ככמעט בלתי ניתן להשגה בארץ) נראה היה שהדבר הכי טוב הוא שגם הומלץ ע"י taotao וגם ייתכן ויותר ניתן למציאה הוא ה- AC F9 לינק לכל המאווררים של AC http://www.arctic-cooling.com/catalog/main.php?cPath=3_47 שוחחתי עם המוכר בחנות והוא טען שה- GLACIALTECH silent bladeII 92 הינם מאווררים שקטים ומצויינים. http://skypc.co.il/pl_product~GCC90~18~0.htm מאתר החברה: http://www.glacialtech.com/products/dc-fan.htm איני מבינה גדולה במאווררים אבל אם הבנתי נכון מדובר פה על מאוורים במהירות קבועה ולא כאלה שניתן לשלוט עליהם -Fix Sp…

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Ibrow-Now,

מי מהם יותר טוב ולמה ? (אלה מאווררים לדיסק הקשיח) ומי יותר מרעיש?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by iakovl,

אחרי שראיתי את היצירה הנהדרת הזו בא לי להכין GLOW PAD השאלה היא איך? וגם מהידע שלי אני יודע שתהייה לי בעיה עם זה בגלל שרציתי להשתמש ב חיבורי H לחלון שלי.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Ido.K,

בלי שיקרה להם איזה משו חריג?! תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  7. Started by potpockey,

???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by redti,

נאמר לי בחנות כשקניתי את הכרטיס:GAINWARD GEFORCE 4 POWERPACK GOLDEN SAMPLE ULTRA\650 XP VIVO 128 DDR. שאם יש את המדבקה המוזהבת הכרטיס מיוחד ל OVERCLOCKING.זה נכון. ד''א זה RETAIL.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. אז ככה... קודם המפרט שלי... :CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz 8 x 267 :Motherboard Name ASRock ConRoe945G-DVI 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN Motherboard Chipset: Intel Lakeport-G i945G :System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) :BIOS Type AMI 07/17/06 :Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT 256 MB עכשיו.. למי שמכיר את המשחק ולמי שלא... הוא מאוד כבד... לפחות על הכרטיס מסך שלי... בשביל שהוא יעבוד נורמלי.. אני לא מדבר על OC של שבירת שיאים... אני רוצה לעשות איזה OC מעזרת קירור אוויר... לדעתי רק לכרטיס מסך... אז השאלה.. איזה קירור לקנות? וכמה רחוק אני צריך/יכול ללכת עם ה-OC???

• 11 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by 1tanai,

שלום איך אני מגדיל את ה-GPU במחשב שלי

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by bennash,

אני לא ממליץ אבל מי שיביא לי תמונה אחרת שהיא כמו זאת בלי שנוי גרפי, אופטי או אחר כל שהוא בתמונה של GPU-Z מקורית של הGPU הפרטי שלו בטמפרטורה של 240 ומעלה יקבל מתנה את כרטיס המסך (240GT) שלי. אפרופו המחשב שלי לא נכבה ולא נתקבל מסך כחול והטמפרטורה ירדה. לא רואים אבל הGPU הגיע ל224c כשראיתי אותו בפעם הראשונה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by T_A,

רציתי לדעת אם יש משהו דומה ל MBM בשביל ה GPU כי הכי קרוב זה NTUNE MONITOR אבל זה לא עושה LOGS ואין טבלת HIGH/LOW *עריכה ואני צריך שזה יראה את זה ב SYSTRAY *עריכה 2 לא חשוב, מצאתי תוספות ל MBM שנותנות MONITOR ל NOFRCE 4 וגם לכ. מסך

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by ClockPusher,

בוקר טוב ושלום לכולם ....(First post) מישו יודע איפו אפשר לקנות Conductive INK בשביל Volt Mods וכו' ???

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by djelectric,

אוקי...והנה זה קורה לי שוב למה הGPUZ שוב מציג לי תוכן שאינו מדוייק?! בקשר ל45 של הBAND, זה כשאני עכשיו על OC של הליבה מ625 ל700. כשאני לא אז זה על 32GB\S :-\

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by SyndromE,

כמו שילוב של GPU-Z עם Furmark ו...ATI tool ? נראה כלי מגניב ביותר, מבית techpowerup הורדה: http://www.techpowerup.com/downloads/1383/GPUTool_Community_Technology_Preview_1.html מקור: http://www.geeks3d.com/?p=4014 (אם צריך אפשר להעביר לפורום אוברקלוק וקירור)

• 54 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by The_Byter,

אין לי מצלמה פה אבל זה ממש מה שיש לי פה (עם אותה תוכנה ותצוגה): צג 4x20 אורכו כ10ס"מ ורוחבו כ6ס"מ צג זה -240x64- אורכו כ18ס"מ ורוחבו כ6.5ס"מ

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Eyal-Style,

כרגע המתח של הזכרונות במצב אוטומט זה עובד טוב ואני לא בטוח איזה מתח ידני לשים אז מהבחינה הזאת אני לא חושש. יש לי כמה שאלות: א - COMMAND RATE - T1 T2 או T3 ? מה כדאי לשים ? ברירת מחדל זה T2, שיניתי ל- T1 לפי מה שאומרים ברשת. מה זה T3 ומה הכי טוב ? מישהו התנסה בהאצה של הזכרונות מהדגם הספציפי הזה ? כל שאר ההגדרות על אוטומטי.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by INFERNO,

E5200 Asus P5KPL-CM 2 GB DDR 800 Kingston Geforce 9500GT 1 GB של ספרקל הכרטיס עובד ב79 מעלות לפי SpeedFan ו Everest תקין ? או שהסנסור דפוק ? הכרטיס חדש נקנה לפני 3 שבועות

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by dima_s,

שלום! אני מחפש מידע על GTL REF, את כל מה שאפשר בנושא. אם אפשר בשפה עברית או רוסית. תודה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by epichorus,

שלום, להלן המפרט שברשותי: מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 Box קירור למעבד: thermaltek v1 לוח אם : GIGABYTE GA-G33-DS3R זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (1024MBx4) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ מארז: Thermaltake Armor-Jr Black ספק כח : Enermax Liberty 400W Samsung F3 1000GB לאחרונה רכשתי את ה GTS450 של GAINWARD והוא מתחמם יתר על המידה ללא כל אוברקלוק לדוגמא עכשיו כשהמחשב פועל מספר שעות והוא לא מבצע כרגע שום פעולה מורכבת הוא הגיע ל 59מעלות. ההתחממות גורמת למחשב להתקע/לקרוס ואשמח למנוע אותה (זה קרה לי גם עם המעבד ולכן קניתי את הקירור למעבד). אשמח לשמוע על פתרונות קירור רלוונטיים לכרטיס מסך. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by 12ewe,

טוב אז ככה בהכי פשוט וקל שיש עשיתי לו OC הצלחתי להגיע דיי יפה 1550 תדר ליבה במאמץ זאת אומרת הבוסט ותדר זיכרון 2000MHZ ואחרי זה הורדתי טיפה לתת מרווח נשימה לכרטיס על 1990MHZ דרך אגב הכל דרך אפטרברנר והוספתי גם 87 מילי וולט בעך שהתסכם ב1.26 מילי ווט בסך הכל. הרצתי פעמים ואלי הכל עובד פיקס לא מתחמם לא עובר את ה65C באמת שהכל מצויין נכנס לבאטלפילד 4 משחק ברשת שעתיים הכל פיקס! יוצא פותח את הקונטר סטריק גלובל אופינס משחק 10 דקות בום קורס הדריבר לא חזר איזה 5 דקות אחרי 5 דקות חזר בתדר defult שלו ומאז יש אף פי אפס דרופס בכל המשחקים השאלה שלי היא אם הכרטיס נדפק כרגע ? או לא יודע משהו שיעבור לו או שזה שוק מסויים ? זה ככה כבר מתאמול בלילה דרך אגב..

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. זה התחיל בחודש האחרון פתאום התחלתי לשים לב שהטמפרטורה של הכרטיס מסך במנוחה עומדת על 65+ מעלות ועכשיו בדקתי במעמץ אחרי איזה חצי שעה זה מגיע ל 100 מעלות (המאורר על 100%) בנתים אני לא רואה ארט אפקטים או משהו בסגנון הכרטיס דיי חדש בן חצי שנה אני יכול להביא אותו ל SKYPC שיבדקו אותו או שלהשתמש במשפט הידוע - לא לתקן מה שעובד ופשוט לחכות עד שיופיעו בעיות (עם בכלל) אני בכול מקרה מחר יתקשר ל SKYPC ניראה מה הם אומרים על העינין תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by IME3,

למי יש GTX280 ולאיזה טמפרטורות אתם מגיעים הבנתי שבמאמץ המקסימום הנורמלי אמור להיות 85 מקסימום יש כרטיסים שמגיעים מעל 100 מעלות מה עושים במצב כזה האם מדובר בכרטיס שאפשר להחזיר ולהחליף? סתם מעלה שאלה עדיין מחכה ל ASUS GTX280 שלי כבר מיום רביעי שעבר קיצר איזה טמפרטורות מקסימום זה מגיע לכם

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by DarkAnus,

ברשותי הכרטיס הנל, של GAINWARD.. בזמן האחרון ביצעתי OC לכרטיס. 625MHZ@718MHZ לליבה 1100MHZ@1250MHZ לזכרון 1348MHZ@1548MHZ לSHADER הכל יציב.משחקים מחזיקים בלי בעיה במשך שעות וטמפ' כמעט ולא השתנתה..לא מעל 73 מעלות בעומס מלא. את השינוויים ביצעתי בRIVATUNER וGPU-Z אכן מראה על העדכון. העיניין הוא שאני לא מרגיש שום הבדל בביצועים במשחקים..הFPS נותר ללא שינוי..אני מדבר על משחקים כדוגמא GTA IV. CRYSIS וCRYOSTASIS... לא אמור להיות הבדל משמעותי? הוספתי כמעט 100 NHZ לליבה! שאר המפרט הוא E5200 2.5GHZ@3.5GHZ 4GB DDRII Gskill 500W SeaSonic WIn 7 Ultimate תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by prince hadev,

יש לי את ה H100 את מחבר אתו אני שומע את הרעש של המשאבה אבל את הליד של מהירןת המאוורים לא עובד ו את המאוורים גם לא עובדים מדוע?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים