אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד 4300 ו-2 סטיקים של זיכרון . 1GB KINGSTONE 667MHZ לוח אם asrock 4coredual-vsta כשחיברתי את הזיכרון שמתי לב שהוא פועל במהירות של 533 בגלל זה ניכנסתי לביוס וראיתי שכל האפשרויות עמודות על אוטומטי OUTO. שיניתי את זה אבל השאלה היא עוד כמה דברים עומדים על אוטומטי שכדאי לשנות. כולל שינוי תדירות של מעבד או PCI. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום שמתי לב היום שיש לי טמפ 117.6F עכשיו אף פעם לא היה לי דבר כזה עם F וזה לא עבר אף פעם את ה 57C מזה המעלה הזאת ? נ.ב אני רואה את הטמפ במארז שלי (יש לי מד דיגיטלי).
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי מחשב Intel Pentuim 4 2800 HyperTherding - 478 לוח אם Asus P4P800 . המחשב עושה לי הרבה ריסטים פתאומיים ואני מניח שהבעיה של חום.. חוץ מכך המאווררים עושים הרבה רעש (גם של המארז וגם של המעבד).. ואני רוצה להפוך את המשחב לשקט... כרגע המארז פתוח (בשביל שיכנס אוויר למארז) והטמפרטורה של המעבד עומדת על 42 מעלות, והטמפרטורה של הארדיסק 56 מעלות... בנוסף הכרטיס מסך פשוט רותח! אני נוגע בו.. וכמעט מקבל כוויה.. (והוא יחסית חדש.. גם הארדיסק יחסית חדש.. בערך מלפני חצי שנה..) דגם הכרטיס מסך: ATI GeCube Radeon 9250. בכל מקרה - יכול להיות שהמאוורר של הכרטיס מסך דפוק או משהו? גם בקשר להארדיסק.. לא אמור להיות לו מאוורר פנימי? כי אני לאחורנה חווה הרבה מאד ריסטים.. סך הכל כרגע חוץ מהוורר ש…
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אז החלטתי לקנות מערכת קירור מים ואחרי בדיקה קצת מעמיקה של איזה חודש הזמנתי כמה חלקים נחמדים מאוד אז ככה לקחתי רדיאטור של thermochill pa120.3 והזמנתי איתו 6 מאוורים Scythe של sony משאבה של swiftech mcp655 קירור למעבד של D-TEK FuZion Extreme צנרת 3/8 של Tygon קירור לציפסט של swiftech mcp30 וכל מיני אביזרים מסביב כמו ברגים למיהנם ו anti-click לצנרת ועוד כמה שטויות מה דעתכם על המערכת ?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה motherboard monitor 5 איך אני משתמש בה? ושמעתי שיש את התוכנה smartfan או משהו כזה ושהיא נוחה יותר לשימוש איפה אפשר להשיג את התוכנה ואיך משתמשים בה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
איזה מהמאווררים שבעמוד הזה כדי לי לקנות http://www.thermaltake.com/dcfans/smartFanmenu.htm חבר שלי אמר שהסוג שלהם הכי טוב אבל אם יש לכם רעיונות למאווררים אחרים תגידו.. נ.ב. שה נכון שכדי לי לשים מאוורר קדמי מכניס אוויר , אחורי- מוציא אוויר ובדלת מכניס אוויר?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 509 צפיות
-
-
התקנתי atitool לבדוק ארכיפקטים-הכרטיס בoc רצחני עם קירור סטוק. לחצתי על כפתור default,המסך מחשיך ורק איתחול עוזר. איך מאפסים הכרטיס להגדרות מקוריות? תודה-חג שמח!! כרגע גם קיבלתי מסך כחול:0x000000ea חיפוש קצר בגוגל מצא כי הבעיה בכרטיס המסך
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
טוב, התחלתי לאט לאט והעלתי כל פעם 60 עד 70MHZ, הרצתי בדיקה בS&M כדי לוודא שהכול בסדר והמשכתי עד לAMD 4200X2 2.2GHZ. שם עברתי מויסטה לXP כדי לראות ציון 3DMARK2005, ציפיתי לעליה של כמה עשרות נקודות ואם לא מאות והפלא ופלא! הציון של 9200 נקודות ירד ל7800! עד כמה תמוהה יכול להיות המחשב שלי?? חשוב לציין שהמעבד לא מגיע אפילו עם OC ל45 מעלות, ככה שאין לי מושג מה הסיבה. מה כדאי לי לעשות? מהו התדר של חריץ PCI-E? האם מדובר ב100MHZ?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק 550W של TOPOWER (ולא, זאת לא חברה ג'נרית לכל אלו שייקפצו לשאול..) שלצערי לא מגיע עם חיבור מתח ל PCI-E . כידוע הכרטיס מסך מגיע עם מתאם משני מולקסים לכניסת ה PCI-E .. עכשיו השאלה: האם אני אמור לחבר לכל מולקס שבמתאם מתח מרייל שונה או שזה בסדר לקחת מרייל אחד שני מולקסים ולחבר אותם ? * בשני המקרים הכרטיס עובד בסדר גמור, גם ב OC מטורף לא נתקלתי בבעיה של מתח, השאלה פשוט אם בכלל יש הבדל או שזה בדיוק אותו זרם ? * על הספק שלי מאחורה יש שני אפשרויות (כפתור בחירה כזה..) COMBINED ועוד אחת שאני לא יכול לראות כי זה מחוק..(אני משער שזה SINGEL או משהו בסגנון..) השאלה על איזה מצב זה מומלץ להיות ?? = על פי הנתונים שלו הוא אמור לתת 20A ברייל יחיד ובמצב "משולב" הוא אמור לתת סה…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
בכותרת (מקסימום,מינימום,לפי הטמפרטורה)
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל {9800פרו של ספיר} ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לקירור אני רוצה לקנות לכרטיס קירור ואני רוצה לדעת אם באמת כדי..?אני לא מבצע אוברקלוק .. האם באמת כדי להשקיע כסף בקירור לכרטיס מסך???
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז ככה הנה הטמפרטורות מצורפות בתמונה שהמחשב במאמץ 80% בערך 30 דקות תגידו לי מה גבוהה מידי(הטמפרטורות האלה נמדדו בחורף) המפרט:דיסק קשיח ולוח אם רשום בתמונה ומעבד אינטל פרסקוט 3.0ghz [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת קודם אבל לא קיבלתי את התשובה והת'ארד סטה מהנושא עכשיו השאלה שלי היא: יש לי קירור Extreme volcano 12 ומעבד Athlon 64bit אני שמתי לב שעל האריזה רשום שהוא מתאים ל-Athlon xp האם הקירור הזה יתאים גם למעבד שלי או לא? ואשמח אם אנשים יספרו לי איך הקירור הזה טוב לא טוב? בינתיים הקירור הוא לא למטרות אובר אבל יצא לי לקנות אותו בזול אז קניתי תודה. נ.ב. בבקשה לא להציע לי קירורים אחרים או לשאול למה קניתי את הקירור הזה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
מרחתי היום משחה טרמית מחדש למי להאמין? http://www.siz.co.il/my.php?file=yyomuq3dogkn.jpg
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, המעבד שלי עובד עכשיו על 133 ואני רוצה שיהיה על 166, כאשר העלתי ל166 הוא התחמם לי ולא העלה ווינדוס, זאת אומרת ניסיתי פעם אחת וזה לא עבד אז הפסקתי כי פחדתי, מה אני צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 509 צפיות
-
-
-
Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Prescott CPU Stepping C0 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz CPUID Revision 00000F33h CPU Speed CPU Clock 3222.76 MHz (original: 2800 MHz, overclock: 15%) CPU Multiplier 14.0x CPU FSB 230.20 MHz (original: 200 MHz, overclock: 15%) Memory Bus 230.20 MHz CPU Cache L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 16 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, ATC, Full-Speed) BIOS Properties System BIOS Date 08/22/05 Video BIOS Date 08/01/03 DMI BIOS Version 1012.003 Graphics Processor Properties Video Adapter MSI FX5200 (MS-8936) GPU Code Name NV34 (AGP 8x 10DE / 0322, Rev A1) GPU Clock 199 MH…
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני עושה OC למעבד שלי אינטל פנטיום 4 3.0 ל 3.6 כמה אני צריך לעלות את המתח של המעבד? הוא כרגע עומד על 1.38...
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
כשאני נכנס לBIOS ----- אחר כך ל pc health ... מופיעה לי שם 3 דברים הקשורים לטמפ' 1) CPU temperature 2) NB temperature 3) System temperature cpu אני יודע זה המעבד ... אבל מה זה NB (לא MB לא התבלבלתי!), ומה הכוונה ב-system?? NB - כ.מסך או מה?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני אף פעם לא החלפתי משחה טרמית אתם יכולים להסביר לי איך
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
ללא ספק כוח. בדגש על יעילות/כמות/רעש של מאווררים ופוטנציאל אוורור באופן כללי. http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp http://www.coolermaster.co.il/product_info.php?products_id=175 http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק 2.6@3.25 רק למעבד וללוח. הגיוני שהטמפרטורות אותם טמפרטורות כמו בתדר הישן (2.6) והכל יציב בדקתי עם פריים95 ואס אנד אם ואני עוד עם קירור סטוק ומארז פתוח הגיוני??
-
- 8 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה יותר טוב זה: Zalman FATAL1TY CPU Cooler FS-C77 with או ביגטייפון?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
חבר הציע לי אותו מה אתם אומרים!?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרגע מפרט הבאה: P4 2.4C ASUS P4P800 (2x512 Kingston HyperX pc3200 (DDR400 הסטיקים הם לא קיט מתאים, לא היה ב-pch. בכל מקרה, הם עובדים ב-dual ב clock 200Mhz. DDR400 עם תזמונים 2-2-2-5 עוברים את כל הטסטים, memtest, prime95 אני לא מצפה להאיץ את הזכרון, לכן שמתי יחס 4/5 ו- clock 250 כך שזכרון יהיה ב 200Mhz, DDR400 והמחשב לא עובר memtest, prime95. ניסיתי גם ב-clock 240 Mhz , שעבור הזכרון יוצה אפילו פחות מ- DDR400 ואני יודע בוודאות שהמעבד עובד ב-240, כי היה לי זכרון זמני מ-pch, שהיה Geil DDR320 אז שמתי יחס 2/3, בלי לעלות מתח על cpu והכל עבד חלק, על 240, מעבד הגיע ל-2.9Ghz ניסיתי עכשיו לעלות תזמונים, אפילו עד 3-4-4-8, לעלות מתח על זכרון, עד 2.8 --- פשות לא עובר…
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-