אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום המעבד שלי [מצויין בחתימה] ממש חם 53-54-55 מעלות במנוחה ולפעמים במאמץ הוא קורס לא עשיתי אוברקלוק ואני בודק לעיתים קרובות את הטמ'פ חשבתי לקנות קירור שיתאים ואני אשמח לקבל לינקים לקירור מתאים שיעשה עבודה יותר טובה מהקירור הנוכחי [סטוק] בבקשה רק מפנדס ולא יותר מ 160 שח תודה .
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרגע מפרט הבאה: P4 2.4C ASUS P4P800 (2x512 Kingston HyperX pc3200 (DDR400 הסטיקים הם לא קיט מתאים, לא היה ב-pch. בכל מקרה, הם עובדים ב-dual ב clock 200Mhz. DDR400 עם תזמונים 2-2-2-5 עוברים את כל הטסטים, memtest, prime95 אני לא מצפה להאיץ את הזכרון, לכן שמתי יחס 4/5 ו- clock 250 כך שזכרון יהיה ב 200Mhz, DDR400 והמחשב לא עובר memtest, prime95. ניסיתי גם ב-clock 240 Mhz , שעבור הזכרון יוצה אפילו פחות מ- DDR400 ואני יודע בוודאות שהמעבד עובד ב-240, כי היה לי זכרון זמני מ-pch, שהיה Geil DDR320 אז שמתי יחס 2/3, בלי לעלות מתח על cpu והכל עבד חלק, על 240, מעבד הגיע ל-2.9Ghz ניסיתי עכשיו לעלות תזמונים, אפילו עד 3-4-4-8, לעלות מתח על זכרון, עד 2.8 --- פשות לא עובר…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קניתי OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 (שניים של 1GB) ואני רוצה לעשות להם OC, עד איזו מהירות כדאי לי לעשות אותם ואיך אני עושה את זה???
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי מעבד של amd בארטון 2600. לוח אם של epox 8rda+ rev 2.1 כרטיס מסך גיגהבייט רדאון 9700 פרו. וזיכרונות 512 מגה של 2700 אני לא מצליח לעשות אוברקלוק בשום צורה. ניסיתי להעלות את ה- fsb מ-166 ל- 183 כמובן שגם הזיכרון עלה ובגלל שאין זיכרון טובים,כיוונתי שיעבדו רק על 83% מהמעבד מה שאומר שבכלל הם יהיו יותר איטיים ויעבדו על 154 משהו כזה... המחשב עולה רשום שיש לי כמובן מעבד 3000 הווינדוס חושב לשנייה ומפסיק- מסך שחור!! המחשב לא עולה ,עשיתי ריסט לביוס. והתחלתי שוב. הפעם ניסיתי לכוון את ה-fsb על 175 והשארתי את הזיכרונות שיעבדו גם הם על 175. והמחשב עולה אבל לא הווינדוס. שוב ושוב עשיתי ניסיונות אבל כל פעם המחשב לא עולה/הווינדוס לא עולה. ניסיתי כצעד נואש אחרון במקום להעלות fsb לשנות …
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מחבר תמאורר לספק תכתבו לי בבקשה נגיד תחבר את כבל אחד ל 3 ואת כבל 4 לכבל 7 תודה http://www.freewebs.com/dsaw/UPLOAD/ASD.JPG
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב דבר ראשון, מפרט: AMD Athlon 2X 4000+ קירור Stock. זיכרון: 1GB 667MHZ. לוח אמ: M2a-vm HDMI של Asus. זה HTPC כך שהמארז הוא לא ענק, אבל גם לא פצפון. סתם שיעמם לי קצת אז נכנסתי לביוס והסתכלתי שם, מברר מה לעשות ואיך. העלתי קצת את המתח (מ-200 ל-215) והתדר של המעבד עלה (מ-2.1 ל-2.26 בערך..). עכשיו, אני מניח שאם אני מעלה בתדר כזה קטן, אין צורך לשנות מכפלות או מתחים. אבל אם אני רוצה לעשות OC רציני יותר, אני יודע שצריך להעלאות מתחים, לשנות מכפלות ולהעאלות את התדרים כמובן. איך אני יודע מתי? ואיך אני אדע "לא להגזים"? אני לא באמת יודע מה לעשות.. וקראתי מאמרים בפורום ואת המדריכים באתר. ואיך אני בכלל יודע מתי (ואם בכלל) צריך לגעת בזכרונות..? ד"א, מלבד המאוורר סטוק…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
חברה שאלה ? יש לי gigabyte k7 triton (לוח אם) האם הדבר הזה עמיד ל oc
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
והאם זה באמת יעזור לי לשבור תבאס של 225?! תודה ענקית לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא שהזכרונות לא עובדים ביותר מ 220 mhz בשום תזמון אפשרי יש לי 2*512 ניסיתי אחד אחד וגם החלפתי אותם ועדיין אני לא מצליח לעבור memtest86 בשלום חשוב לציין שהמחשב ללא אוברקלוקינג בכלל כלומר הורדתי מכפלה אבל עדיין יש שגיאות בבדיקת הזיכרון המתח שניתן לזכרונות 2.8\2.85 ו htt הורד ל3 ול 2 הלוח עובד מצויין ב300 ביחס 3:2 יש משהו שפיספסתי?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי חברים קראתי בעיון את המלצותיכם ב"מפרטי המחשבים" השונים ונתקלתי בהמלצתכם לגבי מעבד ברטון 2500+ "מובייל" (נייד) כמעבד המועדף למחשב המיועד לאוברקלוק . שאלתי היא מדוע דווקא מעבד למחשבים ניידים והאם זה משנה לגבי "ברטון" רגיל. ובכלל האם אין היום בעיה לבצע אוברקולק למעבדים הללו כי אמרו לי ש-AMD "סגרו" אותם ב"מכפלות". אשמח לקבל תשובות מקצועיות בברכה צביקה
-
- 8 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מעבד Q6600, לוח של X48-DS5, זיכרונות של Corsair XMS2 DDR2 PC6400 4-4-4-12 שעובד ב2.1v (ע"פ היצרן זה המהירויות והמתח שהם אמורים לעבוד בו). משום מה, לא משנה איזה מתח אני מגדיר למעבד, אני לא מצליח לראות אותו עולה בתוכנות כמו CPU-Z או Coretemp. מה אני מפספס ? שמתי את הLoadline Calibration בלוח על Normal. יש איזה הסבר איפשהו על כל אפשרויות האוברקלוק שיש לי בביוס ?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
עשיתי לכרטיס שלי OC דרך ATITOOL, עכשיו הצלחתי להגיע ל430 MHZ יציב לליבה, אבל כשאני מעלה ל435 מוצגים ארטיפקטים בסריקה, אבל הATITOOL לא סופר אותם. מה זה אומר? לא הייתי טיפש מספיק כדי להשאיר את הליבה בתדר עם הארטיפקטים.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
רציתי לשמוע כמה דעות על הקירור של ZEROTherm Nirvana NV120. כשקניתי את המחשב שלי מחנות FOXPC המוכר המליץ לי עליו ואמר שהוא ברמה של הUltra-120 eXtreme של Thermalright ואולי אפילו יותר טוב (שלזה די היה קשה לי להאמין), רציתי לשמוע דעות שלכם על הקירור הזה וחוץ מזה השוואה בינו לבין ULTRA 120. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות 6600 ולוח איכותי למדיי לא סגור עדיין על איזה אני מתלבט על ביצוע OC וחשבתי שאם יש תוספת ביצועים חינם דבילי לא לעשות אז השאלות שלי הם אלו: אני חושב לקנות זכרונות 667 והנתי שהכי טוב זה יחס של 1:1 אז אם אני מעלה באס ל 333 הזכרונות יעבדו על 667 ביחס של 1:1 ולא תהיה בעיה או שאני צריך לעשות משהו נוסף חוץ מהעלאת הבאס? אין לי מושג בזה מעולם לא עשיתי רק קראתי כאן ומדריך נחמד שפורסם כאן בעבר
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ספק ג'נרי 550wat האמת לא נתקלתי איתו בבעיות כל שהן עד היום אבל אני בתהליכי שידרוג כרגע אז אני מעוניין לרכוש ספק חדש (עד 500 שקל) הלוח הוא dfi nforce4 ultra-d המעבד הוא amd a64 3200+ (מחכה לליבת ה venice שצריכה להגיע )ווינצ'סטר הזכרונות הם 2X512 a-data (הרגילים שלהם שהם 2.5 ) כרטיס מסך הוא 6600 של גיגה בייט פשוט בינתיים יוחלף בעתיד הקרוב ל 6600gt כלשהו את כל שאר הדברים כגון hdd ו dvd ו dvdrw ומאווררים אני יחבר לספק ה550 הג'נרי הנוכחי שלי.. או שיש לכם הצעה אחרת שתתקבל בשמחה..:] עכשיו הקטע הוא לרכוש ספק נוסף שיתאים לי לכל החומרה הזאת (גם באוברקלוק) חשבתי על ה THERMALTAKE PUREPOWER TWV 480 WATT אבל אם יש לכם עוד משהו להציע אני ישמח.. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק 2.6@3.25 וכדי שזה לא יעשה אוברקלוק לזיכרון אז קבעתי לו יחס של 4:5 האם זה טוב?? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב שמעו אנשים המצב שלי די קשה, הזמנתי מאורר מנועה מחשבים מהסוג הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1728 יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtak GF6600TD 256MB, לא GT! ומהדגם של AGP. עכשיו שמתי לב רק עכשיו באתר שלהם שזה מתאים לכרטיסים מסוג PCIe...השאלה שלי אם זה עדיין יתאים או שצריך להחליף? המשלוח שלי עדיין בדואר לא הלכתי להביא אותו. אם הוא לא מתאים, מישהו יכול להגיד לי איזה קירור מתאים לכרטיס שלי?! בדקתי את כל הקירורים אף אחד לא מתאים לשלי! עזרה בבקשה..
-
- 9 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ישלי כרטיס 7900GS של לידטק.. +קירור Duorb דבר ראשון אני הלכתי לפי המדריך הזה שקיים ברשת: http://www.overclock.net/nvidia/162983-how-volt-mod-your-7900gs-newbs.html ביצעתי VMOD לליבה בדקתי עם מולטימטר אחלה לא נשרף כלום וישלי 1.5V ;D (סטוק-1.2V) עכשיו אני רוצה גם לעשות לזיכרונות ומה שצריך לעשות זה פשוט להשחיר נגד מסויים על ה-PCB, השחרתי והשחרתי עם עיפרון 8B (וניסתי גם עם 6B..) וזה בקושי עזר בסטוק המתח הוא 2.02V לזכרונות ועכשיו אחרי שבדקתי עם מולטימטר זה 2.07V, בעיקרון מה שאמור לקרות זה שהנגד הוא 608 אוהם ואחרי שמשחירים עם עיפרון ההתנגדות יורדת וצריך להגיע בסביבות ה-550 אוהם.. אגב לא הצלחתי למדוד את האוהם חיברתי חוט אחד של המולטימטר לאדמה ואת השני לקצה …
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מזמין היום בערב מפרט מ NEWEGG ...חבר מביא לי מחו"ל . אני בהתלבטות רצינית איזה קירור לקחת .....אני לא חיית אובר קלוק אבל אם כבר לקחתי את ה E8400 והזכרונות הללו (הם נראים לי סבה לביצועים ולמחיר) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231145 מה אתם חושבים על הקירור הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835233003 האם אפש/ר להגיע איתו לאיזור ה4 בכיף ועדיין לישמור על שקט ? (מאוד חשוב לי שקט בחדר מכיוון שאני לומד) מצידי שירעיש כמו פאנטום כאשר אני מעלה איזה שהו משחק ...אבל IDLE - רוצה שקט !!! למישהו יש נסיון איתו ? המלצות ? חוות דעת ? שאלות נוספות חשובות : ...האם הוא מגיע עם משחה (כי אין לי) והאם המאוורר שמגיע איתו באמת נחוץ ? (שוב…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-7VXRP מעבד DURON 1000 עם OC ל 1.34G לאחר 20 דקות עבודה ללא מאמץ טמ"פ המעבד 53 מעלות ( הבנתי שזה לא נורא ) אבל טמ"פ הלוח 47 מעלות התכתבתי עם התמיכה של GIGABYTE וקיבלתי תשובה לא הגיונית בכלל הם אומרים לי לא להלחץ זו טמ"פ סבירה אז שלחתי להם עוד מכתב בו שאלתי מאיזה טמ"פ של הלוח והדגשתי שוב ושוב אני אמור להלחץ הם אמרו לי מ טמ"פ של 90 תתחיל לדאוג זה נראה לכם הגיוני ? שמתי מאוורר 40 מ"מ על ה ציפסט כמעט ולא עזר יש מארז גבוה אבל עם הרבה כבלים סידי רום +צורב +דיוידי יעזור אם אני יעבור ל ולקנו 9 ועוד שאלה יש שני סוגים לוולקנו 9 שמעתי שמישהו אמר ש וולקנו 9 מגיע עם SF2 מה זה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
תקציב : 350 שקל . מעבד : AMD64 3200+ socket939 Winchester . לוח-אם : Gigabyte GA-K8NS-ULTRA939 . הכי חשוב, שיהיה שקט ושכמובן יהיה תואם. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ולא מצאתי תוכנה שיכולה להראות את זה על המחשב הזה, כנראה בגלל שהלוח אם הוא לא סטנדרטי. (אין לי מושג איזה לוח אם זה) אודה מאוד למי שיוכל להפנות אותי לתוכנה מתאימה שתעבוד עם המחשב שלי...
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך ישן שלי X600 128MB של גיגהבייט ואני מפחד לפגוע בו מכיוון שאין לו חיישן טמפרטורה ואני לא יודע אם הוא מתחמם יותר מידי מישהו יודע בכמה ניתן להעלות לו תדרים בלי סכנה לכרטיס?? התדרים שהוא מגיע איתם מהחברה הם 500MHZ זיכרון ו400MHZ GPU תודה מראש לכל המגיבים
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 3870 של ASUS מעולה עכשיו אני מחפש קירור לזיכרון מצורפת תמונה שמתי כבר קירור למעבד http://www.ksp.co.il/allimg/lrg5334.jpg של הכרטיס ( קיבלתי איתו קירור פשוט שלא ממש עוזר ) אני מחפש בתמונה תודה מראש איתי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-