אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
Motherboard: CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name: Asus P4P800 SE (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) לפי התוכנה Everest Home Edition, טמפרטורת הלוח שלי 45 מעלות ושל המעבד 46 חשוב גם לציין שהמחשב שלי מרעיש בגלל שהמאווררים עובדים חזק. מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
לכל מי שראה בנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302010 שיש לי בעיה שאחרי שאני מפעיל את הOC המחשב לא נדלק בצורה רגילה (צריך לכבות ולחכות משהו כמו 20 שניות) ובנתיים שום דבר לא עזר. עכשיו המחשב עובד עם הOC והוא נדלק כי חיכתי 20 שניות. אז הינה כמה פרטים מאוורסט: Temperatures: Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 32 °C (90 °F) CPU #1 / Core #1 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #2 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #3 46 °C (115 °F) CPU #1 / Core #4 45 °C (113 °F) GPU 49 °C (120 °F) GPU Diode 57 °C (135 °F) GPU Ambient 45 °C (113 °F) WDC WD2500AAKS-00SBA0 34 °C (93 °F) CPU Properties: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q660…
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שווה לקנות ספק כח של ספייר 500W ב300 ש"ח? או שיש לכם המלצה טובה אחרת באותו טווח מחירים?
-
- 7 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי את המעבד 3500 של ווינצ'סטר ברך כלל הוא על 45 מעלות אבל שיחקתי במשחקים כבדים למשך שעה אולי והוא הגיע לטמפ' של 57 מעלות האם זה תקין
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 60MM שיוציא אוויר מהמארז ועוד מאוורר לא משנה איזה שיכניס אוויר אפשר לקבל המלצות? מצאתי מאוורר 60MM עם 15CFM ו-29DBA. האם זה מספיק כדי להוציא ולהכניס אוויר?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי במחשב מ"ס מאווררים, ויש אחד שממש עובד כמו טרקטור... הבעיה שאני לא מצליח לזהות איזה, ניקיתי את כולם כמה שאפשר, זה לא הכי עוזר... יש מאוורר למארז, ספק, כרטיס מסך ומעבד... יש איזה דרך שאני יכול לבדוק איזה מהם מרעיש ? אני מעדיף לא להפעיל את המחשב ולפתוח את המארז כדי לא לגרום נזק לחלקים מסויימים בטעות...
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אז ככה אני שוקל לקנות את המוצר הבאה http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0032AquaBayM1/cl-w0032.htm הוא יפה מאוד השאלה היא עם זה יעיל או רק ליופי ? הבנתי שהמיכל מים הזה גם מפזר חום של מים האם זה נכון ? כדאי לקנות ? בתודה איתי
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום רב , מאחר ורכשתי כרטיס חדש GIGABYTE 4670 עם כף אחת שבורה במאוורר (בKSP ולא מוכנים להחליף למרות שלא אני שברתי אותה ....) מוזר אבל זה המצב... איזה מאוורר (או גוף קירור) יתאים ויהיה שקט ? (את כל התקציב כבר בזבזתי על הכרטיס הזה אז בעיקרון אני מחפש משהו זול. תודה לעוזרים. אמציה.
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום קודם כל המפרט שלי הוא : 1700+AXP , הוא 0.13 מיקרון קירור רגיל לוח NF7-S זכרונות TWINMOS 512MB 333MHZ ביוס אחרון , 27 הבעיה שלי היא זה שאני לא יכול לעבור את ה2000MHZ ב2000MHZ הכל עובד לי טוב , גם במשחקים גם בהכל כשאני עובר טיפה את ה2000MHZ מתחילים להופיע לי ERRORים במשחקים וכל השטויות האלה עד עכשיו העלתי את הבאס ל166MHZ ואת המחפלה ל12 וגם העלתי את המתח במעבד ל1.7 עכשיו למשל אני מנסה לעלות את מכפלה ל12.5 ואת המתח ל1.75 אבל זה מתחיל לעשות לי בעיות אז אני מפחד לעלות עוד את המתח , כי נראה לי שהוא כבר מגיע לגבול , לא ? ניסיתי גם לעלות את הבאס , העלתי ל174 וזה גם התחיל לעשות לי בעיות אגב , עד עכשיו הטמפ' של המעבד לא עברה את ה48 מעלות שמעתי שאפשר לעבוד גם ב60 , אז לא נראה…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
מאורר המארזשלי מכניס אויר למארז , האם הוא אמור לעשות את זה? האם לא יותר יעיל להוציא אויר?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
אז ככה, כבר הורדתי ת OC, מרוב חום, ניקיתי אותו היום ושמתי לו משחה תרמית חדשה, הצמדתי תגוף קירור הכי טוב, והוא ב IDLE 52 מעלות, זה לא יאומן!!! הוא אף פעם לא היה ככה, הוא מתחיל מ 44, ועולה לאט לאט ל 52!!! אין לי שמץ מה קורה, חשבתי שזה המשחה התרמית, אני רואה שלא, יש לי EVERCOOL נחושת, לפינ חצי שנה החום ב IDLE היה 38 מעלות, וב FULL LOAD 46, המארז נוקה ע"י אוויר דחוס ושואב, עדיין, החום לא יורד, יש למישהו פיתרון? כי זה ממש מתחיל להעיק....
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
היי. אז ככה, המארז שלי נשמע כמו טרקטור (אמנם הוא מכיל 2 מאווררים,אבל...) אני זקוק להמלצה של 2 מאווררי 80,שהם שקטים,אבל גם יעילים בדחיפת אוויר. שלי עם הזמן מתחילים להיחלש,ושימון רק מאריך את חייהם בכמה שעות. אני לא כל כך מנוסה בתכונות שלהם,ובבחירתם,ולכן מבקש את עצתכם בבחירה. (לא משנה לי עם לדים,או בלי לדים). MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם מעבד amd 3500 התוכנה של הלוח אם מציגה לי כעבור כמה זמן שאני נמצא במחשב אזהרה שהמהירות של המאוור של המעבד יורדת לסביבות ה 800 rpm ואני חושב שיש בעיה.. אולי תוכלו להגיד לי מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני יפתור את זה כי המהירות הזו נמוכה מאוד דבר שגורם למעבד להתחמם
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים.היום חשתי ריח מוזר עולה מהמחשב ומיד כיביתי אותו.שמתי לב שהמאוורר של הציפסט אינו עובד (הוא עבר שימון לא מזמן ולדעתי הוא שבק חיים סופית.שאלתי היא כזו אני כבר כמה זמן מעוניין להחליף את המאוורר הזה בגוף קירור טוב.אבל אני רוצה בבוא הזמן לשדרג למאיץ גרפי חזק.אני שמתי עין על ה MCX159 של סוויפטק והבעיה היא האורך של הכרטיסים מתנגש בגובה של הגוף קירור.התייעצתי עם בחור מחול שיש לו משהו זהה לשלי והוא פשוט חתך חצי מהפינים של הגוף קירור של הסוויפטק....יש פיתרון אחר?? הנה הקישור.רואים שזה יתנגש עם הכרטיסי מסך הנוכחים... http://www.swiftnets.com/products/mcx159-CU.asp
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום שמתי לב היום שיש לי טמפ 117.6F עכשיו אף פעם לא היה לי דבר כזה עם F וזה לא עבר אף פעם את ה 57C מזה המעלה הזאת ? נ.ב אני רואה את הטמפ במארז שלי (יש לי מד דיגיטלי).
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי מחשב Intel Pentuim 4 2800 HyperTherding - 478 לוח אם Asus P4P800 . המחשב עושה לי הרבה ריסטים פתאומיים ואני מניח שהבעיה של חום.. חוץ מכך המאווררים עושים הרבה רעש (גם של המארז וגם של המעבד).. ואני רוצה להפוך את המשחב לשקט... כרגע המארז פתוח (בשביל שיכנס אוויר למארז) והטמפרטורה של המעבד עומדת על 42 מעלות, והטמפרטורה של הארדיסק 56 מעלות... בנוסף הכרטיס מסך פשוט רותח! אני נוגע בו.. וכמעט מקבל כוויה.. (והוא יחסית חדש.. גם הארדיסק יחסית חדש.. בערך מלפני חצי שנה..) דגם הכרטיס מסך: ATI GeCube Radeon 9250. בכל מקרה - יכול להיות שהמאוורר של הכרטיס מסך דפוק או משהו? גם בקשר להארדיסק.. לא אמור להיות לו מאוורר פנימי? כי אני לאחורנה חווה הרבה מאד ריסטים.. סך הכל כרגע חוץ מהוורר ש…
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אז החלטתי לקנות מערכת קירור מים ואחרי בדיקה קצת מעמיקה של איזה חודש הזמנתי כמה חלקים נחמדים מאוד אז ככה לקחתי רדיאטור של thermochill pa120.3 והזמנתי איתו 6 מאוורים Scythe של sony משאבה של swiftech mcp655 קירור למעבד של D-TEK FuZion Extreme צנרת 3/8 של Tygon קירור לציפסט של swiftech mcp30 וכל מיני אביזרים מסביב כמו ברגים למיהנם ו anti-click לצנרת ועוד כמה שטויות מה דעתכם על המערכת ?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
איזה מהמאווררים שבעמוד הזה כדי לי לקנות http://www.thermaltake.com/dcfans/smartFanmenu.htm חבר שלי אמר שהסוג שלהם הכי טוב אבל אם יש לכם רעיונות למאווררים אחרים תגידו.. נ.ב. שה נכון שכדי לי לשים מאוורר קדמי מכניס אוויר , אחורי- מוציא אוויר ובדלת מכניס אוויר?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 509 צפיות
-
-
התקנתי atitool לבדוק ארכיפקטים-הכרטיס בoc רצחני עם קירור סטוק. לחצתי על כפתור default,המסך מחשיך ורק איתחול עוזר. איך מאפסים הכרטיס להגדרות מקוריות? תודה-חג שמח!! כרגע גם קיבלתי מסך כחול:0x000000ea חיפוש קצר בגוגל מצא כי הבעיה בכרטיס המסך
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בכותרת (מקסימום,מינימום,לפי הטמפרטורה)
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
עשיתי לא מזמן OC למעבד E2140 יצאו לי תוצאות ממש טובות התדר המקורי של המעבד הוא 1.60GHZ 8X200 והגעתי ל2.13GHZ 266X8 כל זה עם שינוי מתחים של +0.1 וולט הנה תוצאות מOCCT http://up33.siz.co.il/up1/j5tmymwnutzz.jpg http://www.upf.co.il/index.php?page=view&id=59202141 בבדיקה של ה -1M ליפני 38 שניות אחרי 29 שניות !! ובקריסיס על מדיום 1024X768 היה ליפני ה- 0C 15 פריים בערך וכעשיו 20 פריים !!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל {9800פרו של ספיר} ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לקירור אני רוצה לקנות לכרטיס קירור ואני רוצה לדעת אם באמת כדי..?אני לא מבצע אוברקלוק .. האם באמת כדי להשקיע כסף בקירור לכרטיס מסך???
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז ככה הנה הטמפרטורות מצורפות בתמונה שהמחשב במאמץ 80% בערך 30 דקות תגידו לי מה גבוהה מידי(הטמפרטורות האלה נמדדו בחורף) המפרט:דיסק קשיח ולוח אם רשום בתמונה ומעבד אינטל פרסקוט 3.0ghz [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת קודם אבל לא קיבלתי את התשובה והת'ארד סטה מהנושא עכשיו השאלה שלי היא: יש לי קירור Extreme volcano 12 ומעבד Athlon 64bit אני שמתי לב שעל האריזה רשום שהוא מתאים ל-Athlon xp האם הקירור הזה יתאים גם למעבד שלי או לא? ואשמח אם אנשים יספרו לי איך הקירור הזה טוב לא טוב? בינתיים הקירור הוא לא למטרות אובר אבל יצא לי לקנות אותו בזול אז קניתי תודה. נ.ב. בבקשה לא להציע לי קירורים אחרים או לשאול למה קניתי את הקירור הזה.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-