עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by THE-MASTER,

המעבד שלי מגיע לטמפרטורות של 60 מעלות במאמץ ו ב48 אחרי ניקוי ומריחת משחה תרמית... עכשיו הבנתי שאין לי יותר מדי אוורר בתוך המחשב עכשיו השאלה שלי על המלצה למאוור שיוציא אוויר חם מתוך המחשב?? על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני צריך משהו זול וטוב.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  2. בקיצור פתחתי צינורות וראיתי שיש כל מיני רעשים במשחקים. זה לא מזיק לכרטיס? אציין שלא עשיתי OC אלא רק פתיחת צינורות.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  3. אני מניח שעל הליבה יהיה בסדר והזכרונות ישרפו אך איני יודע ולכן אני שואל .

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by cyberX,

אפשר לעשות OC דרך ה-BIOS או שחייבים תוכנה מסויימת ?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  6. Started by tomer_et,

אני מעוניין לבנות מערכת מחשב שקטה. לגבי המעבד והספק - לקחתי כבר מאווררים שקטים לפי המלצות של המדריך בערוץ ומהצעות של אנשים נוספים בפורום. עכשיו נשאר לי להחליף את המאווררים שמגיעים עם המארז - כדי שהם לא יציקו לי. מדובר במחשב ללא OC ושלא אמור לעבוד בעומס גדול. המחשב מיועד בין היתר לנגן סרטים - ולכן אני מעוניין במחשב שקט. אני חושב לקנות מארז RAIDMAX APEX שמגיע במקום עם שני מאררים של 120mm. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חלופה שקטה עבור מארז זה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  7. יש לי 2.6 NORTHWOOD והוא מקבל 1.575 ועובד על 255 יציב וכשאני מעלה ל 260 הוא נופל אני עובד עם A-DATA DDR500 והם מקבלים 2.8 והתיזמונים שלהם זה 2.5-4-4-7 השאלה האם זה תיזמונים או מתח למעבד ?

8. Started by Netanel o_0,

אני לא עוסק בOC, ואף פעם לא עשיתי OC. קניתי מחשב לפני שבוע, וSKYPC עשו לי אוברקלוק לE5200 ל3GHZ. המחשב במקור בא עם 4G זכרון. הורדתי עכשיו ל2G ושמתי 2 במחשב אחר. רציתי לדעת אם עצם זה שהורדתי זכרון משפיע, איכשהו, על הOC ואם צריך לשנות הגדרות.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by mlnn,

אבכן, שלום. תהיתי לעצמי עם אפשר אפשר לעשות OC קטן לכרטיס מסך שיסחוב קצת יותר? והכי חשוב, ללא תוספת קירור... אז בוא נראה מה יש לי. אז הנה עוד בעיה, אין לי ממש מושג מה המפרט, אז קבלו כמה תמונות מהEVEREST. http://files.tmp.co.il/mlnn_48c02t7im.jpg http://files.tmp.co.il/mlnn_0t2plm193.jpg ובמאפניינים של הכרטיס מסך כתוב שהטמפ, שלו היא 53. http://files.tmp.co.il/7_00t13970p.gif אקיצקץ, אפשר לעשות משהו בלי להוסיף קירור?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by dell,

שלום לכולם. החדר שלי חם מאוד בגלל החום המטורף שבחוץ. הטמפרטורה של המחשב שלי נורמליות או שלא..? גוף הקירור של המעבד הוא Freezer 7 pro תודה רבה לכולם. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  11. האם אפשר לשנות את היחס בין הבאס זיכרון לבאס של המעבד לדוגמא אצלי זה CPU\9 נותן את הבאס של הזיכרון אז איך אפשר לשנות את זה שזה יעלה 1:1 עם הFSB ולא לפי תדר המעבד? יש תוכנה? יש את זה בביוס? gigabyte k8nf-9 athlon 64 3000+

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by JohnClark,

שלום... אני די חדש פה... יש לי Asus GF4 Ti4600 והוא פועל על טמפרטורה של בערך 50 מעלות! המארז שלי מאוורר טוב+ שמתי מאוורר על החלק העליון של הכרטיס וזה הוריד בערך 5 מעלות (לפני זה היה 55 בערך) אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולהעביר אליו את הכרטיס. אז רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו בשביל להוריד את הטמפטורה. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות כסף. רציתי לעשות לו OC אבל נראה לי שגם על זה אני אוותר. חשבתי אולי לקנות משחה טרמית. זה יעזור? אני לא רוצה סתם לזרוק 60 שקל... חשבתי אולי לקנות איזה ונטק אייסברג או משהו בסגנון אבל אני לא כל כח בטוח בקשר לזה... ההיטסינק של הכרטיס די רציני, מנחושת. יש לכם הצעות?

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by BioTech,

אהלן חברים, הכרטיס מסך שלי מתחמם מאוד ועושה רעשים חזקים בזמן שאני משחק משחקי מחשב. הכרטיס הוא palit ati radon 4850, קניתי מאוורר נוסף למארז שיושב מקדימה ליד ההארד דיסק. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשלוט על המהירות של המאווררים במארז, שני מאווררים גדולים של 12 סנטימטר מקדימה ומאחורה, מאוורר שיושב על המעבד ובנוסף האם יש אפשרות לשלוט על המהירות של המאוורר שיושב על הכרטיס מסך? תודה מראש ויום טוב

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. Started by GRiM,

היום החלטתי לפתוח את המחשב ולראות מה קורה שם, להפתעתי גיליתי שיש לי 2 מאווררים (אחד על המעבד והשני סתם בצד מתחת ל-HD). שמתי לב שהמאוורר שנמצא בצד, לא מחובר בכלל. הפעלתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של המעבד בקושי מסתובב. בקיצור, מה אני עושה עם המאוורר של המעבד ולאן אני צריך לחבר את המאוורר השני, שנמצא בצד? תודה.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by amisha,

איזה סינק+מאורר טוב בשביל OC טוב למעבד הנ"ל? האם יש איזה סטפינג מועדף לOC למעבד הזה ?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  16. הלך לי המאוורר על ה-9800PRO, אני שוקל קניה של מאוורר חדש, ראיתי את זה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=36 יש ממליצים?? (ולא אנשי מכירות בבקשה)

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  17. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למחשב הבא: Intel P4 3GH 1G RAM 677MHZ ATI RADEON 1300\1600 256 MB ואם אתם צריכים עוד פרטים אז תגידו לי איפה אני יוכל למצוא? איפה אני רואה איזה לוח אם יש לי חיפשתי בהארד וואר אני לא מוצא אוקי ואחרי שאני יעשה אוברקלוקינג עם העזרה שלכם אני צריך מערכת קירור טובה ואם אפשר שקטה אם אתם יוכלים להמליץ לי על חלקים + מחיר זה יעזור אני לא רוצה להשתולל עם הכסף כי עוד חצי שנה אני קונה מחשב חדש

18. Started by matvey99,

נגיד ונגמרו לי המקומות בלוח אם לחיבור מאווררים ( NB FAN , SYS ....) הכל בשימוש , יש אפשרות אחרת לחבר את את המאווררים? אותה השאלה גם בקשר לחיבורי מולקס.. כל הכבלים שקיבלתי עם הספק ( ENERMAX LIBERY 400) בשימוש ומחוברים למאווררים , כוננים , קשיחים... יש אפשרות לקנות כבלים נוספים? כי בעקרון יש הרבה כניסות בספק כח..

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by a-v-i,

היי, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3486 למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל? אני מחפש קירור כמה שיותר זול, כמה שיותר שקט, ושיקרר כמו שצריך (לא נעשה OC). הכרטיס הוא 9800PRO, והמאוורר הקטן שיש עליו פשוט מחרפן אותי. תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by Wizard Of Oz,

אפה אני יכול להשיג תוכנות שאיתם אני אוכל לדעת נתונים של המעבד/זיכרון/כרטיס מסך/כל חומרה אחרת לשם ביצוע OC?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by nec5e,

רכשתי לוח אם gigabyte p965-s3 עם זכרונות של micron 667 2X1GB ומעבד e6600. עוד לא הרכבתי אבל רציתי לדעת האם יש סיכוי לעשות oc עם זה נגיד עד ל-333.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by yoav1000,

החלק שמתחבר למעבד בtuniq לא חלק לגמרי. איך ניתן להחליק אותו, באיזה חומרים אתה משתמש

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  23. Started by avihai007,

תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by gilloze,

שלום היה לי שאלה על הoc שלי וידיין לי עמו לי אז פתחתי חדש כי זה ממש למטה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212712.0 וזאת השאלה:שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק ל…

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים