עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by stas12,

שלום. אני עושה OC למעבד E6400 עם קירור ASETEK VAPOCHILL MICRO (אין בעיות של חום בינתיים) ולוח ASUS P5WDH. שמתי FSB של 400 עם מתח של 1.4V. את היחס בין הזכרונות ל FSB עשיתי 1:1 כך שיוצא זכרונות במהירות 800 מה"צ (יש לי GSKILL 800MHZ 4-4-4-12) ותזמונים עשיתי AUTO כמו גם את המתח של הזכרונות עשיתי AUTO . הרצתי את SUPER PI 32M והוא עבר בלי בעיה ולא הביא שום שגיאות. ואילו כאשר אני מריץ S&M במבחן של זכרונות אפילו הכי קצר הוא נכשל והוא רושם לי BUS ERROR ו ADDRESS ERROR. ממה זה יכול להיות? כי אובר קלוק לזכרונות אני לא עשיתי. או שמה מתח כלשהוא נמוך מידי? תודה מראש ומחכה לעזרה...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי ספק ג'נרי 550wat האמת לא נתקלתי איתו בבעיות כל שהן עד היום אבל אני בתהליכי שידרוג כרגע אז אני מעוניין לרכוש ספק חדש (עד 500 שקל) הלוח הוא dfi nforce4 ultra-d המעבד הוא amd a64 3200+ (מחכה לליבת ה venice שצריכה להגיע )ווינצ'סטר הזכרונות הם 2X512 a-data (הרגילים שלהם שהם 2.5 ) כרטיס מסך הוא 6600 של גיגה בייט פשוט בינתיים יוחלף בעתיד הקרוב ל 6600gt כלשהו את כל שאר הדברים כגון hdd ו dvd ו dvdrw ומאווררים אני יחבר לספק ה550 הג'נרי הנוכחי שלי.. או שיש לכם הצעה אחרת שתתקבל בשמחה..:] עכשיו הקטע הוא לרכוש ספק נוסף שיתאים לי לכל החומרה הזאת (גם באוברקלוק) חשבתי על ה THERMALTAKE PUREPOWER TWV 480 WATT אבל אם יש לכם עוד משהו להציע אני ישמח.. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. עשיתי אוברקלוק 2.6@3.25 וכדי שזה לא יעשה אוברקלוק לזיכרון אז קבעתי לו יחס של 4:5 האם זה טוב?? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 535 צפיות
  4. טוב שמעו אנשים המצב שלי די קשה, הזמנתי מאורר מנועה מחשבים מהסוג הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1728 יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtak GF6600TD 256MB, לא GT! ומהדגם של AGP. עכשיו שמתי לב רק עכשיו באתר שלהם שזה מתאים לכרטיסים מסוג PCIe...השאלה שלי אם זה עדיין יתאים או שצריך להחליף? המשלוח שלי עדיין בדואר לא הלכתי להביא אותו. אם הוא לא מתאים, מישהו יכול להגיד לי איזה קירור מתאים לכרטיס שלי?! בדקתי את כל הקירורים אף אחד לא מתאים לשלי! עזרה בבקשה..

• 9 תגובות
    • 535 צפיות
  5. היי , יש לי כיום לוח של ASUS P5K ( שאר המפרט בפרופיל ) ואני מאוכזב מיכולת האוברקלוק שלו. המעבד שלי מקורר עם ZALMAN ויושב על 25 מעלות בבאס 400 ( 333 בדיפולט ). יש לי אפשרות להחליף לוח מכיוון שהוא חדש לגמרי ולקחת משהו אחר. אין לי מזומנים פנויים כרגע ואני מחפש משהו בתקציב דומה עד 800 ש"ח. חשבתי כרגע על הלוח של DFI הזה - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=862 אפשר לראות פוסט מעניין עליו פה - http://www.madshrimps.be/vbulletin/f10/best-choice-quad-core-overclocking-dfi-lanparty-dk-p35-t2rs-shows-off-40090/ האם לדעתכם יהיה שיפור ? המלצות נוספות יתקבלו בברכה. תודה.

6. Started by wow,

יה לי ויכוח עם מישהו שדי מבין באלקטרוניקה ומחשבים שטוען שאם לוקחים מעבד ועושים לו OC זה יוצר שגיאות בכל מיני דברים. האם זה נכון או שזה קשור כבר לסטפטינג של אותו מעבד?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי ג'יפה 4 440 MX של אסוס ורציתי לנסות קצת OC אבל זה לא כמו אלברטון שיש מובנה בדרייבר אז איך אני עושה OC?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by 301289,

שלום לכולם! אני מתעניין בגופי קירור למעבד ואני מתלבט בין שני דגמים: 1. thermalright ultima 90 מחירו באזור 220 ש"ח 2. thermalright ultra 120 extreme מחירו באזור 250 ש"ח מה עדיף? יש הבדלים בביצועים (המחיר כמעט זהה)? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by Shnig0,

שלום! עשיתי OC לכרטיס מסך בעזרת תוכנת RivaTuner והגעתי לתדרים הבאים: 648 MHz לליבה ו 1008 MHz לזכרונות עשיתי בדיקת יציבות והמקסימום שההכרטיס הגיע הוא 70 מעלות מה דעתכם? כדאי להוריד/לעלות את התדרים?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  10. Started by iyehuda,

יש לי לוח GA-7VXRP מעבד DURON 1000 עם OC ל 1.34G לאחר 20 דקות עבודה ללא מאמץ טמ"פ המעבד 53 מעלות ( הבנתי שזה לא נורא ) אבל טמ"פ הלוח 47 מעלות התכתבתי עם התמיכה של GIGABYTE וקיבלתי תשובה לא הגיונית בכלל הם אומרים לי לא להלחץ זו טמ"פ סבירה אז שלחתי להם עוד מכתב בו שאלתי מאיזה טמ"פ של הלוח והדגשתי שוב ושוב אני אמור להלחץ הם אמרו לי מ טמ"פ של 90 תתחיל לדאוג זה נראה לכם הגיוני ? שמתי מאוורר 40 מ"מ על ה ציפסט כמעט ולא עזר יש מארז גבוה אבל עם הרבה כבלים סידי רום +צורב +דיוידי יעזור אם אני יעבור ל ולקנו 9 ועוד שאלה יש שני סוגים לוולקנו 9 שמעתי שמישהו אמר ש וולקנו 9 מגיע עם SF2 מה זה ? תודה

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  11. ולא מצאתי תוכנה שיכולה להראות את זה על המחשב הזה, כנראה בגלל שהלוח אם הוא לא סטנדרטי. (אין לי מושג איזה לוח אם זה) אודה מאוד למי שיוכל להפנות אותי לתוכנה מתאימה שתעבוד עם המחשב שלי...

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  12. אני צריך עצות, ומדריכים. המלצות ועם באמת כדאי לי.. יש לי כאן מפרט ש-ל-ם שך כך חלק וחלק אז בבקשה, עם אפשר לבזבז עליי חמש דקות אני אשמח.. זה הלינק למפרט: http://members.lycos.co.uk/egzoznet/systeminfo.htm ואני יודע, שהאחריות תלך, זה עצוב, אבל אני החלטתי. תודה לעוזרים (:

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by SpEcToR,

http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html אופס... חשבתי שזה פורום "אוברקלוק".. סליחה.. תנעלו עריכה 2:... זה כן הפורום הזה... וואי.. ממש התבלבלתי!!... פתחתי עוד נושא.. סליחה.. תנעלו את זה או את ההוא =\

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by RoNeR,

אני מחפש קירור לe2160 עם oc ל3.0 אולי יותר ניראה עם הקירור יצליח לשנות משו... יש לי תקציב 200 שקל...

15. Started by iakovl,

האם Sunbeam Rheobus יוכל להחזיק 4 SF2?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by Snoopy2006,

שלום, רכשתי 4 מאווררי SILENT CAT 8 ס"מ. יש לי חיבור אחד של ספק הכח אליו אני רוצה לחבר את כולם - 2 בקדמת המארז ו-2 בחלקו האחורי. הבעיה היא שהמאווררים מגיעים עם חיבור 3 פינים. בחנות נאמר לי שעלי לרכוש מתאם (3 פינים -> 4 פינים) לכל אחד מהמאווררים (סה"כ 60 ש"ח). אני רוצה לרכוש מפצל ליציאת המתח ע"מ שהכבלים יגיעו לקדמת המארז ולחלקו האחורי (כ-20 ש"ח). יש לי מספר שאלות: האם אין פתרון אחר מלבד 4 מתאמים (3 פינים ל-4) ? ראיתי שלזלמן יש משהו כזה (מתאם מ-4 פינים ל-4 יציאות של 3 פינים) אבל 2 יציאות הן עם מתח 12 V ו-2 יציאות עם מתח של 5V). האם קיים משהו אחר ללא מגבלת מתח ? האם מחיר של 15 ש"ח למתאם כזה הוא סביר ? האם במפצל המתח אני צריך לראות חיבור של 4 פינים וממנו יוצאים 2 סטים של ח…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  17. מחר כנראה מגיעים החלקים, ואני מתכוון לעשות OVER סביר, עד כמה שאפשר, אפשר לדעת למה לצפות? Thermalright XP-120 + Thermaltake SMART CASE FAN II - 2x Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory A64 3200+ DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra האם ניתן להגיע לבין 2.8 עד 3.0 בטמפרטורות הגיוניות?(עם טווח חיים ארוך?) נגיד שנפלתי על מעבד טוב(עם הברוך הקיים בימנו...) עד לכמה אפשר למשוך?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי מעבד פרסקוט 3GHZ והטמ"פ אצלי במנוחה בסיבובת ה 60 מאמץ מגיע ל 70 יש לי רק מאורר אחד במארז שמוציא אוויר אז הזמנתי 2 מאווררי AC 8025 שיכניסו לי אוויר במקרה וזה לא יוריד את הטמ"פ מה אתם אומרים על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4399 האם הוא באמת כזה טוב וכזה שקט כמו שכולם אומרים? ואגב איך ההרכבה שלו מסובכת? צריך לפרק את הלוח בשביל זה? בתודה אמיר

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by X7-007,

?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB Cache? ASUS P5W DH Deluxe G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK (רציתי את ה G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ) אבל פנדה אמרו שאולי לא יגיע ואם יגיע אז שבועיים או בכלל. EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card? FSP EPSILON 600W השאלה איזה קירור הכי טוב ? אני חייב שיחזיק לי לא יעבור את ה 40, שיהיה הקירור הכי יקר מבחינת איוורור. ראיתי שיש טובים כמו לדוגמא Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ZALMAN CNPS8000 ZALMAN CNPS 7700 Cu THERMALTAKE BIGTYPHOON Asetek Vapochill micro Ultra Low Noise LGA775 או ( מה ההבדלים בכלל ) Asetek Vapochill micro Xtreme LGA775 עזרה בהקשר…

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by doreiny,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך : giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bit אני רוצה לעשות לו אובר קלוק.. עכשיו הקטע הוא שאני לא רוצה להחליף לו קירור פשוט להשאיר אותו עם מה שהו.. אז לכמה מומלץ להעלות אותו עם קירור מקורי מהחברה? הוא מוגדר עכשיו על core clock: 390 mem clock:700

21. Started by AB,

קניתי לפני חודש מחשב חדש...מושקע....p4 2.8 (מפרט נוסף יבוא בהמשך)... עכשיו חשבתי אולי לעשות לו איזה oc קטן.....רציתי לדעת איזה סיכונים צריך לקחת בחשבון כאשר עושים את זה... האם ניגרם לרכיבים שעושים להם oc נזק...בהווה ובעתיד????

22. היי לכולם יש לי לוח אם ‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ שאני רוצה לשנות כמה דברים כמו מהירות למאוור למעבד אוו לעשות OC למעבד אבל בביוס של אינטל לא נותן לי אפשריות לשנות דברים ממש מוזר חלק לכל לוח אם אפשר לשנות דברים בביוס ורק בלוח אם של אינטל לא נותן לא אפשריות לשנות בביוס . רציתי לשנות RPM למעבד ולא נותן לי לעשות כלום תעזרו לי בתודה לעוזרים אגב המפרט שלי לוח אם:‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ מעבד:E6600 ספק:‏TR2 Power W0101 550W Silent כ.מסך:8800GTS זיכרון:2GB 800MHZ

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by dudiperetz,

שלום לכל חברי הפורום! אני חדש בנושא האוברקלוקינג וקראתי את המדריך לאוברקלוקינג באתר. חוצמזה קראתי עוד הרבה מדריכים ועדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. קודם כל המפרט הוא: intel core 2 duo e6600 2.4g asus commando motherboard geforce 8600gt kingston ddr2 667mhz 2 giga dual הבעיה היא שבלוחות intel אי אפשר לשנות את המכפלה אז כאשר אני משנה את הבאס שבמקור הוא 266 אני יכול להגיע עד 340 ואם אני מנסה לעלות עוד קצת ווינדוס לא עולה לי. האם הבעיה היא מהזיכרון שהוא רק 667 mhz או שאפשר להתגבר על זה? עוד בעיה שראיתי היא שבביוס המכפיל הוא 9 ולכן 340 * 9 = 3000mhz בקירוב אבל כאשר אני נכנס לווינדוס ובודק ב cpu-z הוא מראה לי שהמכפיל הוא 6 ומהירות היא רק 2000mhz עכשיו השאלה שלי היא למה …

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by Amir c,

טוב היום סוף סוף אמרתי שאני צריך לשים סוף לביש מזל שלי עם המאוררים נתחיל בסיפור.. קיבלתי את המחשב התקנתי ולאחר שבוע שבועיים המאורר של הציפ התקלקל (NF7) אמרתי נחכה... עבר שבוע בעע גם זה של הכ.מסך הלך ממש ביש מזל היום לאחר קרוב לחודש אמרתי זהו נמאס פתחתי והבאתי 2 דברים סינק חדש + מאורר שיתאים לכ.מסך שלי מאורר של AMD שמוציא כמות מכובדת של CFM לפני ההתקנה המעלות היו עומדות על 50 מעבד ו37 לציפ לאחר ההתקנה 46~43 מעבד 29~32 ציפ חבל שאינני יכול לשים תמונות של ההחלפה אגב הכ.מסך שלדעתי הלך ממש פצצה פתחתי שמתי גם קצת משחה תרמית (אף פעם לא מזיק) ואולי אולי אולי אני אעשה מדריך לאיך להחליף סינק+מאורר לכ.מסך בתכנון לאפינג לסינק משהו טוב שהבאתי (מתבצע ברגעים אלו - עבודה סיזיפית בעע) הסי…

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  25. הרצתי 5-6 לופים של 3DMark06 ואין ארטיפקטים בסריקה של ATT המסך מראה מלא ארטיפקטים ירוקים ונכבה האם אפשר להמשיך לעלות ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים