עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Arctic-Cooling Freezer pro 64 for AMD: 1.4V 3.2Ghz בוצע בBios Leadtek winFast PX8800GTS 320MB PCie ליבה: 700Mhz זיכרון: 1Ghz בוצע ב: AtiTool בשניהם הכל יציב יש טעם לעוד אוברקלוק? או שזה באמת הטיפה האחרונה של התפוז? ד"א איך עושים אוברקלוק לזיכרון?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  2. יש לי מחשב שלא הייתי מעז להעליב אותו ולקרוא לו ישן (אמנם הוא כמעט בן שנתיים אבל הוא משרת אותי נאמנה עד כה) אבל מדיי פעם ככה גם אני רוצה להנות קצת מאיך שמשחקים נראים בהגדרות מעל למינימום-מדיום (מה שבדרך כלל גורם למחשב להשתעל ולעבור לזחילה). כן, אני מדבר על אוברקלוק ואני יודע שזאת הולכת (כנראה) להיות עלייה דיי רצינית בשביל המחשב אבל אני בטוח שהוא לא יאכזב גם הפעם. היות ויש לי לוח אם מגניב (Gigabyte K8U F6), הם החליטו לנסות לבלבל אותי עם ביוס בעל הגדרות מוחבאות ואשר עובדות בצורה מוזרה ובכלל לא פשוטה. אבל הצלחתי (לאחר ניסוי והטעיה) להבין מה משפיע על מה ואיך לגרום להעלעת תדר המעבד (Sempron 2600+, Palermo D0) בלי להעלות את מהירות הזכרון יותר מדיי אבל גם זה לא עובד בצורה שהייתי…

3. Started by Crash5,

מישהו מכיר חנות בארץ, שמוכרת מאווררים קטנים בגודל של 20-25 מ"מ? המאוורר מיועד להתקנה בתוך סטרימר. תודה!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  4. אני מעוניין לעשות אוברקלוק ל-Athlon XP 1800+ 0.13Micron שלי ממהירות של 1.54GHZ למהירות של 1.67Ghz כדי שהוא יהיה קצת מעל הרמה של ה-Athlon XP 2000, פעם קודמת שניסיתי, העלתי קודם כל את הבאס ל-146Mhz וקבלתי AthlonXP2000+, בדקתי יציבות הכל היה יציב, ניסיתי להמשיך לבאס של 153 הצלחתי וקבלתי Athlon XP2100+, אחרי זה ניסיתי להגיע לבאס של 157Mhz והמערכת קרסה כל פעם, הייתי צריך לפרמט את הארד-דיסק 3 פעמים ולהתקין XP מחדש וכל פעם להתקשר למחלקת שירות לקוחות של Microsoft בגרמניה כדי להפעיל את ה-Xp HomeEdition, בקיצר בלאגן, אני מעונין הפעם להגיע לבאס רק של 146Mhz, למרות שפעם שעברה הכל פעל טוב אני מעוניין הפעם לוודא שלא תיהיה אפילו בעיה קטנה, ככה שאם אתם יכולים לייעץ לי איך לקבל יציבות מלא…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  5. השאלה בכותרת... בתודה מראש, רועי.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. אני צריך עצות, ומדריכים. המלצות ועם באמת כדאי לי.. יש לי כאן מפרט ש-ל-ם שך כך חלק וחלק אז בבקשה, עם אפשר לבזבז עליי חמש דקות אני אשמח.. זה הלינק למפרט: http://members.lycos.co.uk/egzoznet/systeminfo.htm ואני יודע, שהאחריות תלך, זה עצוב, אבל אני החלטתי. תודה לעוזרים (:

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by black_moon,

יש לי פנטיום 4 1400 בורד אינטל . אך אני עושה את האוברקלוקינג?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by amirx19,

איפה אני יכול למצוא מידע על איזה מתח עובדים המעבד והזכרונות ומהו המקסימום שאני יכול לתת ללא סיכון בגרימת נזק?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  9. כרגע אני נתקע ב152 באס עם וולט של 2.2 קרור וולקנו 7 + 60 מעלות מעבד ללא מאמץ סטפינג agoia 2000 xp רציתי לדעת למי שמכיר את הלוח שיתן לי כמה טיפים שאולי יכולים לעזור לי פשוט אין לי תחבורת וזה לוח מאוד מסובך תודה רבה לכך העונים

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  10. Started by RoNeR,

אני מחפש קירור לe2160 עם oc ל3.0 אולי יותר ניראה עם הקירור יצליח לשנות משו... יש לי תקציב 200 שקל...

11. Started by Snoopy2006,

שלום, רכשתי 4 מאווררי SILENT CAT 8 ס"מ. יש לי חיבור אחד של ספק הכח אליו אני רוצה לחבר את כולם - 2 בקדמת המארז ו-2 בחלקו האחורי. הבעיה היא שהמאווררים מגיעים עם חיבור 3 פינים. בחנות נאמר לי שעלי לרכוש מתאם (3 פינים -> 4 פינים) לכל אחד מהמאווררים (סה"כ 60 ש"ח). אני רוצה לרכוש מפצל ליציאת המתח ע"מ שהכבלים יגיעו לקדמת המארז ולחלקו האחורי (כ-20 ש"ח). יש לי מספר שאלות: האם אין פתרון אחר מלבד 4 מתאמים (3 פינים ל-4) ? ראיתי שלזלמן יש משהו כזה (מתאם מ-4 פינים ל-4 יציאות של 3 פינים) אבל 2 יציאות הן עם מתח 12 V ו-2 יציאות עם מתח של 5V). האם קיים משהו אחר ללא מגבלת מתח ? האם מחיר של 15 ש"ח למתאם כזה הוא סביר ? האם במפצל המתח אני צריך לראות חיבור של 4 פינים וממנו יוצאים 2 סטים של ח…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  12. הדברים הלא ברורים מסומנים בכתום.. האם GPU מתייחס לכרטיס הגרפי שלי, לטמפ' המעבד שלו ולמהירות המאוורר שלו? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  13. מחר כנראה מגיעים החלקים, ואני מתכוון לעשות OVER סביר, עד כמה שאפשר, אפשר לדעת למה לצפות? Thermalright XP-120 + Thermaltake SMART CASE FAN II - 2x Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory A64 3200+ DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra האם ניתן להגיע לבין 2.8 עד 3.0 בטמפרטורות הגיוניות?(עם טווח חיים ארוך?) נגיד שנפלתי על מעבד טוב(עם הברוך הקיים בימנו...) עד לכמה אפשר למשוך?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by X7-007,

?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB Cache? ASUS P5W DH Deluxe G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK (רציתי את ה G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ) אבל פנדה אמרו שאולי לא יגיע ואם יגיע אז שבועיים או בכלל. EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card? FSP EPSILON 600W השאלה איזה קירור הכי טוב ? אני חייב שיחזיק לי לא יעבור את ה 40, שיהיה הקירור הכי יקר מבחינת איוורור. ראיתי שיש טובים כמו לדוגמא Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ZALMAN CNPS8000 ZALMAN CNPS 7700 Cu THERMALTAKE BIGTYPHOON Asetek Vapochill micro Ultra Low Noise LGA775 או ( מה ההבדלים בכלל ) Asetek Vapochill micro Xtreme LGA775 עזרה בהקשר…

• 7 תגובות
    • 528 צפיות
  15. Started by AFIK10000,

איפו רואים כמה טמפרטורה יש לי במעבד

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  16. Started by choochoo,

אני מתכנן לקנות מערכת עם core2 duo 6300. בשלב הראשון לא מתכוון לעשות לו OC אלא רק בעוד שנתיים שיתחיל להיות לו כבד לסחוב את הכל ... (just for the record - אני כבר בערך 7 שנים עם Athlon XP 1700 אחרי החלפה של 2 ספקים, 2 כרטיסי מסך ולוח אם אחד ... והמעבד עובד פשוט מעולה עם קירור סטוק (ללא OC ...) האם כדאי כבר לקנות קירור אחר וטוב יותר מהסטוק ואם כן על מה תמליצו בתקציב מינימלי ? תודה.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by doreiny,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך : giga byte nvidia 5900xt 128mb 256bit אני רוצה לעשות לו אובר קלוק.. עכשיו הקטע הוא שאני לא רוצה להחליף לו קירור פשוט להשאיר אותו עם מה שהו.. אז לכמה מומלץ להעלות אותו עם קירור מקורי מהחברה? הוא מוגדר עכשיו על core clock: 390 mem clock:700

18. או שהוא מקרר טוב גם בלי?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by AB,

קניתי לפני חודש מחשב חדש...מושקע....p4 2.8 (מפרט נוסף יבוא בהמשך)... עכשיו חשבתי אולי לעשות לו איזה oc קטן.....רציתי לדעת איזה סיכונים צריך לקחת בחשבון כאשר עושים את זה... האם ניגרם לרכיבים שעושים להם oc נזק...בהווה ובעתיד????

20. Started by McLarenF1,

שלום קודם כל המפרט שלי הוא : 1700+AXP , הוא 0.13 מיקרון קירור רגיל לוח NF7-S זכרונות TWINMOS 512MB 333MHZ ביוס אחרון , 27 הבעיה שלי היא זה שאני לא יכול לעבור את ה2000MHZ ב2000MHZ הכל עובד לי טוב , גם במשחקים גם בהכל כשאני עובר טיפה את ה2000MHZ מתחילים להופיע לי ERRORים במשחקים וכל השטויות האלה עד עכשיו העלתי את הבאס ל166MHZ ואת המחפלה ל12 וגם העלתי את המתח במעבד ל1.7 עכשיו למשל אני מנסה לעלות את מכפלה ל12.5 ואת המתח ל1.75 אבל זה מתחיל לעשות לי בעיות אז אני מפחד לעלות עוד את המתח , כי נראה לי שהוא כבר מגיע לגבול , לא ? ניסיתי גם לעלות את הבאס , העלתי ל174 וזה גם התחיל לעשות לי בעיות אגב , עד עכשיו הטמפ' של המעבד לא עברה את ה48 מעלות שמעתי שאפשר לעבוד גם ב60 , אז לא נראה…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. Started by liran2003,

היי, עשיתי היום אוברקלוק קטן וראשון. עברתי על ההודעות פה בפורום ועל המדריך. עכשיו, חלק מהדברים שהיו במדריך לא הופיעו אצלי וחלק דברים לא הצלחתי לשנות(מפרט בצד), לדוגמא ה-cpu thermal trottling וה-cool n' quiet, כמו כן לא הייתה לי אפשרות להגדיר את מחלק הזכרון ל-1:1 (היו אפשרויות אחרות אבל לא 1:1). בכל זאת העלתי את מהירות הבאס מ-200mhz ל-210mhz, המחשב בינתיים יציב והטמפרטורה ללא שינוי בדקתי ב-super pi ויש שיפור של 17 שניות. רציתי לשאול עד כמה משמעותיים הדברים האלה שלא הצלחתי לשנות? ויש לי עוד שאלה לגבי המתח, האם המתח עולה באופן אוטומטי? ואם לא מתי צריך להעלות אותו? כמה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  22. היי לכולם יש לי לוח אם ‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ שאני רוצה לשנות כמה דברים כמו מהירות למאוור למעבד אוו לעשות OC למעבד אבל בביוס של אינטל לא נותן לי אפשריות לשנות דברים ממש מוזר חלק לכל לוח אם אפשר לשנות דברים בביוס ורק בלוח אם של אינטל לא נותן לא אפשריות לשנות בביוס . רציתי לשנות RPM למעבד ולא נותן לי לעשות כלום תעזרו לי בתודה לעוזרים אגב המפרט שלי לוח אם:‏DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ מעבד:E6600 ספק:‏TR2 Power W0101 550W Silent כ.מסך:8800GTS זיכרון:2GB 800MHZ

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by Mind2,

אני מעוניין לבנות מחשב תקציבי . . עד עכשיו קניתי סטיק של twinmos PREMIUM ואת המארז 6a19 עכשיו . . אני מתלבט אם לקחת sempron64 מתי שהם יגיעו עם לוח dfi ut 250gb או לקחת 3000+ venice עם Dfi nforce 3 ultra הסיבה שאני לא לוקח nforce 4 היא שיש לי כרטיס מסך 9600XT וחבל לי להחליף אותו כרגע ל PCI - E מה אתם אומרים ? איזה מהמערכות יותר טובות ? ואם יש לכם אולי רעיונות להשאר בתקציב אבל לקבל יותר ביצועים אני אשמח . . המערכת בנויה ל O/C

• 7 תגובות
    • 528 צפיות
  24. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

שלומות אישים יקרים . בעיה לי . התקנתי את התוכנה הנ"ל , ורציתי לבדוק משהו . משחק קצר בביוס , 166 על 9.5 @ 1.85 וולט , עליה למערכת , ובבדיקה בתוכנה התברר שהמעבד שלי איי שם מפגר לו אחרי הAXP 1800 המהולל . הייתכן ? הPR שלי הוא כ2150 לפי התוכנה , הבאס שלי לשעצמו צריך להניב פירות יותר טובים , ואם המדד הכי מקובל בעולם מראה לי תוצאה שגויה , מה עושים ? חיפשתי עדכון לsandra , ללא תוצאות חיוביות . כל עזרה תתקבל בברכה . האם אולי עוד מישהו נתקל בתופעה דומה ?

• 4 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.