עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הייתי רוצה לדעת מה יותר טוב!!! ______________________ 1.VOLCANO 9 silent&smart 2.Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! 3.Thermaltake Golden Orb Cooler for FC-PGA 4.Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler 5. + TERMALTAKE Volcano 6 בבקשה תגידו לי מה יותר טוב ומה יותר טוב לכרטיס מסך ולצ'יפסט ומה יותר טוב למעבד!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  2. Started by shmoolm,

שלום! מה המצב? לאחרונה התענינתי בכל הנושא של אוברקלוק... אז חשבתי לעצמי האם אני יכול גם ? והאם זה יהיה יציב? מפרט : Amd 64 bit 939 512 ddr 400 kingstone GA-ksns ultra 939 יש לי מארז HEC Compucase CI-6919 400W? האם אני יכול לעשות אוברקלוק יציב?

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  3. נתקלתי בכמה הודעות בפורומים ברשת שאומרים שיש בעיה לחבר את הBIG TYPHOON ללוח של ABIT NF7. מישהו שמע? מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  4. אם מה מותר לנקות את המעבד מהמישחה הטרמית הישנה? אציטון זה אפשרי.?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by haim652,

רציתי לשמוע כמה דעות על הקירור של ZEROTherm Nirvana NV120. כשקניתי את המחשב שלי מחנות FOXPC המוכר המליץ לי עליו ואמר שהוא ברמה של הUltra-120 eXtreme של Thermalright ואולי אפילו יותר טוב (שלזה די היה קשה לי להאמין), רציתי לשמוע דעות שלכם על הקירור הזה וחוץ מזה השוואה בינו לבין ULTRA 120. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  6. Started by redead,

כרגע הקירור הוא המאורר המקורי של AMD והתוצאות שהוא משיג לא משהו.. המעבד בטיפה מאמץ מגיע כבר ל50 ומשהו מעלות.. איזה אמצעי קירור מומלץ? חשוב לי שיהיה הכי שקט שאפשר אבל אני לא מעוניין להשקיע יותר מיידיי כסף כי אני לא מתכוון לעשות OC..

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  7. האם הקירור שבא איתו בסטוק מרעיש?

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  8. שלום, איזו תוכנה הכי מומלצת תביא אותי הכי רחוק עם אוברקלוק לכרטיס Radeon 9550 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by Men7a,

שלום אני מעוניין לקנות תמערכת קירור הבאה: http://thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0075/cl-w0075.asp עכשיו שמתי לב שלא רשום שם משהו על הd2c רשום שם AMD וכאלה..... זה יתמוך???? והאם זה שווה לקנות את המערכת אם אני לא עושה אוברקלוקינג.....

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  10. אהלן. יש לי Volcano 7+ שמעמיד את ה1800+ שלי על 36 מעלות במנוחה במצב סטוק ו42 מעלות ++ במצב אוברקלוק 1.77 מתח. (מנוחה) האם הטמפ האלה טובות? האם יש טעפ להחליף ל: Volcano 12 Extreme מהזגזגנים? ALX-800 עם מאוורר 70 ממ של וולקנו עליו? או משהו אחר ב150 שקל ככה...?? זה אחד.. דבר שני זה הNB COOLING בלוח איפוקס 8RDA+, מספיק הסינק המקורי עם מאוורר 40MM 6K RPM עליו ? כי חשבתי לקנות את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2022 או כל משהו טוב אחר אני לא מבין כל כך בעסק הזה כי אני בכלל לא מבין מה החשיבות של הקירור הזה, בחיים זה לא הגביל אותי אז אם זה לא יועיל או יועיל רק טיפה אני לא מוציא שקל על זה.. פשוט בזמן האחרון המעבד עובד פחות טוב שהוא חם,…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by ras81,

שלום יש לי AMD 64 3000 מארז HEC 6A19 מאורר 120 מקדימה שמכניס מאורר 120 מאחרושה שמוציא מאורר 80 מהצד שמכניס ומאורר THEMALTAKE POLO 735 למעבד עלו המוחי שתי אפשרויות לשיפור הסרקולציה כי עדיין חם האחת היא להחליך את המאורר 80 שמכניס אוויר מהצד במאורר 90 והשניה היא לעשות עוד חור למעבד 80 בצד השני בחלק העליון של הצד השני יותר נכון אשר יוציא אוויר. (אני לא יכול לחורר למעלה כי אי אפשר להפריד את החלק העליון ואני לא רוצה להתחיל להוציא את כל הרכיבים ולקדוח) מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  12. רציתי לדעת אם אפשר להגיע עם המעבד -Sempron 754 2600 למהירות של 3200-3400 עם קירור אוויר? אם אפשר, אז איזה קירור מומלץ? דרך אגב, עד כמה רחוק המעבד -Sempro 3200 מביצועי המעבד AMD 64 3000+ 939?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  13. Started by KiDi,

קניתי מעבד חדש E2140 וקיבלתי איתו את המאוורר הרגיל של אינטל(שקצת השתנה מימי הP4 אבל לא משנה). לפי מה שראיתי על הגוף קירור בחלק בו הוא נוגע במעבד יש משחה תרמית שאינטל שמה מלכתחילה. שאלתי היא האם המשחה הזאת מספיקה או אם אני צריך להוסיף משחה תרמית ולמרוח? תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי ג'יפה 4 440 MX של אסוס ורציתי לנסות קצת OC אבל זה לא כמו אלברטון שיש מובנה בדרייבר אז איך אני עושה OC?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by balagan777,

שלום שלום, יש ברשותי את הכרטיס שמצויין למעלה, הוא עם זיכרון 512MB DDR3 (למי שתהה איזה דגם בדיוק :-) בכל אופן, אני קושל להמהיר אותו, כמובן עם תוספת מאווררים, ורציתי לדעת אם מישהו כבר ביצע המהרה לכרטיס כזה. אם כן, לאיזה תוצאות הגעתם עם קירור אוויר בלבד ? והאם כדאי להשקיע ? תודה תודה :-)

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  16. Started by yoni321,

טוב אנשים פתחתי את הצינורות הכל עבר חלק ויפה זה אישר לי שהכל נפתח בהצלחה. שאני נמצא בשולחן עבודה אין שום ארטיפקט אבל שאני נכנס למשחק יש ארטיפקטים לבנים קטנים מאוד שנעלמים וחוזרים כל שנייה. לאחר מכן ביטלתי את האחד שמכיל שלושה צינורות והשארתי רק אחד. נכנסתי שוב למשחק ולא הופיעו ארטיפקטים. אחרי זה עשיתי את אותו הדבר אבל הפוך השארתי את השלוש וביטלתי את האחד והארטיפקטים חזרו. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו? (הכרטיס לא עבר שום אוברקלוק) אני מזכיר שהכל נפתח בהצלחה. לשימוש פתיחת הצינורות השתמשתי ב RivaTuner. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  17. Started by eliau21071981,

אז ככה msi neo p35 intel c2d e660 3x1gb ddr2 1066mhz 8800gts 320mb wd 320gb sata 16mb ide 160gb 8mb 500w אם המפרט הזה האם כדאי לעשות o.c או שלא?האם המפרט טוב לזה? או שכדאי להישאר ככה? אני אוהב לשחק משחקים כבדים כמו קרייסיס שאני משחק מהירות הfps בממוצעת על 25-30 ואפילו מגיעה ל 40 במקומות מסויימים לאחר התקנת הפאצ' אשמח לקבל המלצות

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  18. אני קראתי מדריכים באתרי מודינג באנגלית, קראתי מדריכים של אתרים ישראליים (גם של האתר הזה) ועדיין לא הבנתי איך בדיוק עושים OC. המפרט שלי: AMD ATHALON XP 2500+ NF7 KINGSTONE 256MB 400DDR TL SLK-700 (אני עומד לקנות אותו בעוד שבוע). אני בעיקרון מעוניין לעשות OC קל ביותר למעבד, שיהיה במהירות של 1950MHZ במקום 1830MHZ שבה הוא נמצא כרגע. רציתי לדעת אם אני גם חייב לעשות OC לזיכרון? אני לא מעוניין לעשות לזיכרון OC אבל שמעתי שאם עושים למעבד OC אז חייבים לעשות גם לזיכרון, זה נכון? ודבר שני: מה בדיוק לשנות בביוס? כמה דברים אני אמור לשנות בביוס? דבר שלישי: בו נגיד שאני עושה OC למעבד, אבל אז אני מחזיר אותו למצב הרגיל שלו (כפי שהוא היה בהתחלה). אבל אחרי 3 חודשים הוא מתקלקל ואני מ…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by Xstyle,

אמרתם שאני צריך לעלות מתח אני לא יבנתי אותכם אתם יכולים להסביר לי בדיוק לפי הביוס שלי שהוא של ASUS איך מעלים את המתח הזה!!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. Started by zivf2,

שלום לכולם :], אני די חדש באוברקלוק ועשיתי קצת פה ושם (במעבד ובכרטיס מסך), עם הכרטיס מסך הפסקתי אך אני מעוניין לעלות את הfsb של המעבד [עכשיו הוא על 220]. ושמעתי פה כמה מושגים כמו: לנעול את ה-AGP וה-PCI, וגם לעלות את המתח של המעבד. עכשיו השאלות שלי: 1. איך אני נועל/בודק שה-AGP/PCI שלי נעול? 2. איך אני מעלה את המתח של המעבד? * אם הפעולות הללו מתבצעות דרך הביוס אז תוכלו לומר לי באיזה לשונית זה אמור להיות? ד"א אם זה עוזר לכם במשהו אז הנה תמונה של הoc שעשיתי למעבד [לא משהו רציני במיוחד] - אם תצטרכו תמונה של לשונית אחרת, רק תגידו ואני אעלה אם זה לא עובד אז זה:

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by yuvalg,

במסגרת התכנון של המחשב החדש חשוב לי מאד השקט של המערכת והבנתי שמערכת קירור המעבד הינה חוליה קריטית. ההתלבטות שלי הינה בין: Scythe NINJA PLUS או Zalman CNPS9500 או Thermalright SI 120 אפשרות קצת יותר יקרה שראיתי הינה "SCYTHE "INFINITY המפרט המתוכנן כרגע הינו: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,050 ש"ח Abit AB9 Intel® P965 Socket 775 799 ש"ח GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz CL4 DDR2 Ultra Dual Channel 870 ש"ח Westren Digital 160GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD1600YS 409 ש"ח NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk 205 ש"ח XFX GeForce 7950 GT 512MB DDR3 HDCP PV-T71J-YHF9 1,759 ש"ח ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower 936 ש"ח Neo HE 430…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by reggeman,

יש ברשותי זיכרון של 1GB Kingston HyperX CL5 1066mhz בלוח אם שלי מציג לי משום מה רק על תדר 800mhz ברשותי גם זיכרונות של 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066mhz על לוח אם EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 ועכשיו לשאלה שלי איך אני גורם לזיכרון של Kingston HyperX CL5 לעבוד על תדר 1066 ביחד עם הOCZ Reaper ושכולם יעבדו על תדר 1066(לא מעוניין לעשות שום המהרה , רק רוצה שיעבוד לי על המהירות שאמור לעבוד שזה 1066) תודה לעוזרים !!!!!!!! http://i41.tinypic.com/2mdhzf4.jpg http://i44.tinypic.com/dfktgz.jpg

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by cold-fire,

איך החום שלי לאחר 2 שעות של פרים 95

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  24. אהלן... את מפרט המחשב שלי תוכלו לראות בצד <. המחשב שלי נמצא כרגע על אוברקלוק של 40% מ2 ל2.8GHZ. הטמפ' שלו לפי TAT הם סביבות 35-40 במנוחה.. במאמץ עם אורטוס הוא בערך על 70 לפי TAT.. קורה (ועוד יקרה הרבה בעתיד) שהמחשב נשאר דלוק להוריד דברים בלילה, ואני רוצה ללכת לישון.. הרעש של המאוורר לא מפריע בזמן עבודה, אבל בלילה כששקט, הוא דווקא כן מפריע לישון. חשבתי שאולי יש דרך להוריד ולהעלות את מהירות המאווררים במארז כדי לשמור על טמפ' נורמאלית, ועם זאת לא להרעיש יותר מדי. האם יש תוכנה שעושה זאת? איזה עוד פתרונות אפשריים? (יש לי במחשב תוכנה בשם I-COOL שבאה עם הלוח אם, והיא אמורה לשלוט על המאווררים, אבל היא אינה מובנת לי, והתעסקות איתה לא מפחיתה את הרעש) תודה מראש לעונים![br]פורסם בת…

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by choochoo,

אני מתכנן לקנות מערכת עם core2 duo 6300. בשלב הראשון לא מתכוון לעשות לו OC אלא רק בעוד שנתיים שיתחיל להיות לו כבד לסחוב את הכל ... (just for the record - אני כבר בערך 7 שנים עם Athlon XP 1700 אחרי החלפה של 2 ספקים, 2 כרטיסי מסך ולוח אם אחד ... והמעבד עובד פשוט מעולה עם קירור סטוק (ללא OC ...) האם כדאי כבר לקנות קירור אחר וטוב יותר מהסטוק ואם כן על מה תמליצו בתקציב מינימלי ? תודה.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים