אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
עריכה: קודם כל כל הכבוד לכותב הכתבה! נהנתי לקרוא אותה! ובכלל לאתר שמשקיע ומעלה כתבות איכותיות מדיי יום! ועכשיו לשאלה...בביקורת פרסמתם אותו גוף קירור אך לתושבות שונות... אני מעוניין בזה שלAMD 939 האם גם הוא חרישי לעומת הזלמן? כי דבר זה נכתב רק על זה של אינטל... במידה וכן אני לא אחד שמשאיר את המארז פתוח ובטוח שהכבלים יהיו מסודרים...האם הוא עולה על הזלמן בקירור? ושאלה אחרונה מתי הוא מגיע לארץ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אנה ממכם אם אפשר טבלה מסודר של הטפינגים של הווינג'סטר ואם אפשר על כל אחת דיגור כמה הוא טוב לאוברקלוקינג תודה רבה השיא למעבדי 3000 הוא אצל וינ'סטר או ווניס?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום כולם! קראתי את המדריך הנ"ל http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casefan ביצעתי את כל פעולותיו והכנתי את המאוורר ועכשיו השאלה שלי שאולי תשמע לכם מטומטמת: האם אני צריך לקדוח לי מקום נוסף במארז כדי לחבר את המאוורר במידה ואין לי עוד מקום למאוורר או שאני פשוט יכול לשים אותו ליד המעבד או למקום אחר שאני רוצה לקרר וככה הוא ייתקרר. גם קראתי מדריכים נוספים באתר אבל לא ידעתי אם אני צריך לעשות את זה. אני פשוט ממש לא בקיא בנושא הזה ורוצה קצת להעמיר בו אז תעזרו לי בבקשה ממש תודה לכולם, שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום יש הרבה אבק במאורר אני רוצה לנקות ולמרוח משחה טרמית(מה עדיף למרוח בחלק התחתון של הגוף קירור או בליבה ???) במעבד (intel p4 ליבת נורטהוד סוקט 478) אבל פשוט אני לא מצליח להרים אותו,לגוף קירור יש שתי קליפסים אחד בצד ימין ואחד בצד שמאל אני מוריד אותם אבל עדיין אי אפשר להרים זה נתקע בפלסטיק ,צריך להרים או להוציא עוד משהו שם כנראה כדי להרים אבל אני לא מוצא אולי למישהו יש מעבד כמו שלי ויסביר לי מה עוד צריך לעשות חוץ מלשחרר את שתי הקליפסים הלבנים?תודה אני אחפש תמונה שלו בערך
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
במצב נורמלי 65C ומגיעה לעיתים קרובות ל 77 80 זה מסוכן ? מה אפשר לעשות בנידון אם כן? מהי הטמפרטורה הנורמלית? המאוור עובד והמחשב עובד במהירות יחסית סבירה ונדמה שהכל בסדר ,האם יש סיבה לדאגה? מה אפשר לעשות אם כן? מצורף לינק עם פרטי המחשב http://www.yatego.com/mcn-shop/p,44d0dac5c6ad0,44d0ba441d9304_4,yakumo-q7m-mobilium-vii-yw
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב HTPC עם מארז של ANTEC 2480 ומעבד AMD 9950. רציתי המלצה על קירור למעבד במחיר של כ- 150 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה שקט - לא חשוב היופי. תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6815
-
- 8 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מממ אני מדבר על משהו זול לא כמו חנויות מחשבים שמוכרות כל בלוק במחיר מפוצץ אני צריך את הכי זול ועדיף שיהיה מרוכז בחנות אחת (משמע לא ללכת לקנות משאבה בחנות חיות, רדיאטור במוסך לאופנועים וכו' - גם יקר וגם סיפור) תודה
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מעבד יש Intel אני צריך משהו טוב שיוריד לי את הטמפרטורה בצורה משמעותית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
מרחתי היום משחה טרמית מחדש למי להאמין? http://www.siz.co.il/my.php?file=yyomuq3dogkn.jpg
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Nvidia Point Of View 7300LE. אוורסט כותב לי שהוא עומד על 51 מעלות. הוא יכול להישרף לי?מה ניתן לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים , תמליצו לי בבקשה על מאוורר למעבד Q9550 INTEL עד 250 שקל ככה אם יש כזה שאני יוכל ב OC להגיע איתו ל 4 ג'יגה הרץ ובמצב ללא OC שיהיה שקט בתודה ויום טוב לכם
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
השאלה לפניכם, תודה. אגב לא מבוסס מים.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
נניח שיש לי מקרר קטן ללא שימוש ואני רוצה להפוך אותו למארז. היתרונות שאני רואה בזה הם שניים עיקריים: 1. יתרון הקור למרות שבדקתי את כל החלקים שיש לי במחשב ולא מומלץ שהם יעבדו מתחת ל10 מעלות אז צריך לדאוג שהטמפ' לא תהיה נמוכה מידי. 2. השקט. הוא גם יהיה סגור והבידוד שלו די טוב וגם הדבר היחידי שיעשה רעש זה ההרדיסק כי לא יהיה צורך במאווררים. הבעיה הכי גדולה שאני מצליח לחשוב עליה היא הלחות ופה באה השאלה, האם כאשר הדלת לא תפתח תוכל להכנס לחות והאם ע"י פיזור סיליקה-ג'ל (הכדורים שסופגים את הלחות) הבעיה תפטר ביעילות? למישהו עולים עוד דברים שיכולים לגרום לבעיות? מישהו ניסה לבנות (או בנה) דבר כזה? לסיום נתקלתי היום בפלטות לדים שעד היום לא ראיתי ונראה לי שזה יחסית חדש. זאת פלטת …
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Tagan Diablo 35 + 25 Fans האם המקום הבא יהווה בעיה מבחינת קירור ? תחשבו שאני מוזיז משם את הסאב ומצמיד את המארז ימינה [אחרי שאני מוציא את המדףף באמצע] ואז יש כ 10 ס"מ בין המארז לעץ מצד שמאל איפה שהמאוורר הענק. תמונה : http://img515.imageshack.us/img515/1933/26062008xb5.jpg
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי 512 זכרון נוסף מחברה לא מוכרת, ג'נרי, מה שכן הוא נותן Cl 2.5 עכשיו, הבעייה היא שזכרון אחד עובד במהירות נמוכה יותר מ 200 הרץ , והמשחב נמצא באוברקלוק של 220 Fsb וזה מציג 189 Fsb למרות שכתוב ב Everest ששניהם pc3200. מה הבעייה ? איך אפשר לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 547 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo - מעבד המיוצר בתהליך של 0.065 מקרון, למרות זאת חמים יחסית ו55 מעלות זו טמפ' סבירה שאפשר להחזיק אותו במאמץ. * הטמפ' שניתנו כאן ,גם רלוונטיות כטמפ' מקסימום לOC לכל סוג של מעבד שצויין כאן. בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות. יש לי את ה E4300 ובמנוחה הוא על 44-48 עכשיו שאימצתי אותו ב TAT הוא הגיע עד 65 מעלות אבל ה TAT מראה שהטמפ' תקינה (IDLE), גם שאני עושה OC המעלות בקושי עולות במעלה שתיים ויש הבדל של כארבע מעלות בין הליבות. אפשר הסברים בבקשה ?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
עד לפני כמה דקות הייתי נעול על ה-Fatal1ty FS-C77 של זלמן בגלל הגובה שלו (מיועד למחשב HTPC) ובגלל המחיר שאני יכול להשיג אותו. אבל בנתונים שלו רשום שהוא 42db ואני לא יודע אם זה רועש מדי או שזה סביר. אז אם הוא רועש מדי אני צריך המלצה לקירור חדש שלא יעבוד את ה9 ס"מ גובה (אם יש כאלה). אם אין כאלה אז יש אפשרות להחליף את המאוורר של הזלמן ? * סוקט 775
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות את המערכת של ה-LCD אבל התקע החיבור של ה-LCD למחשב זה אותו חיבור של המדפסת והם לא יכולים להיות מחוברים שניהם בו זמנית... השאלה שלי זה אם אפשר לפצל את החיבור במחשב של המדפסת ל-2 ככה שגם המדפסת וגם הצג יוכלו להיות מחוברים בו זמנית?? או אם יש דרך אחרת?? בתודה בנצי
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם המשחה הטרמית בנוסף לשיפור הקירור יכול גם לשמש כדבק ? ???
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרגע מפרט הבאה: P4 2.4C ASUS P4P800 (2x512 Kingston HyperX pc3200 (DDR400 הסטיקים הם לא קיט מתאים, לא היה ב-pch. בכל מקרה, הם עובדים ב-dual ב clock 200Mhz. DDR400 עם תזמונים 2-2-2-5 עוברים את כל הטסטים, memtest, prime95 אני לא מצפה להאיץ את הזכרון, לכן שמתי יחס 4/5 ו- clock 250 כך שזכרון יהיה ב 200Mhz, DDR400 והמחשב לא עובר memtest, prime95. ניסיתי גם ב-clock 240 Mhz , שעבור הזכרון יוצה אפילו פחות מ- DDR400 ואני יודע בוודאות שהמעבד עובד ב-240, כי היה לי זכרון זמני מ-pch, שהיה Geil DDR320 אז שמתי יחס 2/3, בלי לעלות מתח על cpu והכל עבד חלק, על 240, מעבד הגיע ל-2.9Ghz ניסיתי עכשיו לעלות תזמונים, אפילו עד 3-4-4-8, לעלות מתח על זכרון, עד 2.8 --- פשות לא עובר…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4B. ולוח MSI 865PE NEO 2 S. הטמפ' שלי במנוחה בוינדוס (לפי EVEREST וHMONITOR): לוח: 32-33. מעבד: 35-38. כשאני מכבה את המחשב ונכנס מיד לביוס כדי לראות את הטמפ', הטמפ' שם גבוה ב-4 מעלות למעבד ממה שהייתה בוינדוס ברגע שכיבתי את המחשב. לדוגמא אם היא הייתה 35 לפני הכיבוי בוינדוס, בביוס אחרי הכיבוי היא הופכת ל39. הלוח נשאר אותו טמפ'. אחרי שאני בודק את הטמפ' בביוס ואני חוזר לוינדוס אני רואה את הטמפ' שהייתה בביוס אך תוך כמה דקות היא חוזרת לטמפ' הרגילה (פחות 4 מעלות). האם זה בגלל שבתהליך הכיבוי המעבד מתאמץ קצת, ולכן הטמפ' עולה, או שיש הבדל בין מה שמוצג לביוס למה שמוצג בתוכנה (יש זיוף)? תודה לעונים. עוד שאלה היא האם ניתן לדעת אם הלוח מזייף בטמפ', או מישהו יודע…
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כותרת ? קיצור מה יותר טוב על תתיחסו למחיר פשוט מה יות רטוב מבין שני אלה : זה http://tms.co.il/product/3235 או זה http://tms.co.il/product/4368
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולצערי לא עשיתי גיבוי לקובץ של התוכה... עשיתי חיפוש רצחני פה ואני לא מוצא את הכתבה על התוכנה או שום דבר פה בפורום!!! מישהו אולי שמר את הקובץ של התוכנה? כי היא ממש עזרה לי!!! או קישור?! בתודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי, קיבלתי השבוע מחשב חדש, ואני אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך =] כרטיס מסך - HD4850. תמונות:
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-