עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gilloze,

זה המערכת שלי אני מעונין בספק חדש שאלה האם הספק יעשה לי תמחשב יותר בטוח וטוב ? הלן המיפרט: CPU Type DualCore Intel Pentium D 830, 3000 MHz (15 x 200) מעבד Motherboard Name Asus P5LD2 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) לוח אם Video Adapter MSI NX7900 GT (NVIDIA GeForce 7900 GT) (256 MB) כרטיס מסך Disk Drive WDC WD1200BB-00RDA0 (111 GB, IDE) כונן קשיח בינתים יש לי ספק ג'נרי 350 וואט מה כדאי ליקנות תקציב 500 שח מקסימום משו טוב תודה

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by tigery,

איפה אני יכול למצוא מידע ממש מפורט על אובר קלוינג איזה מתחים לעלות איזה טווחים של תדרים לאיזה מעבדים נחשבים לבטוחים. אני קונה מערכת חדשה אז רציתי לדעת במה מדובר על מנת לדעת מה כרוך בזה לא מצאתי בסטיקי שום מידע על איך מבצעים oc אחרי איזה תדר שאתה מעלה כמה צריך לעלות במתח וכל זה.

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by Director,

שלום לכולם , בקרוב אני רוכש את המעבד הבא : Athlon 64 X2 4600+ Socket 939 ו AMD ורציתי לדעת איזה קירור + - לקנות לו כדי לעשות OC למעבד הזה . (קירור שיוכל לעשות לי אובר קלוק נחמד , לא יותר מדי..)

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. Started by DrStyle,

דבר ראשון אני חושב לבטל את הEIST והC1E אם זה חוסך לי 33% מהתדר בזמן מנוחה ואני יכבה את זה זה יתן לי ב33% יותר ביצועים בזמן מנוחה? מה זה עוד עוזר? ורציתי לשאול על הקירור שלי - Cooler Master 212 HYPER איך הוא? כי הוא דיי עושה תעבודה הוא גם דיי יקר, אז רציתי לראות עליו ביקורת או משהו כי אף פעם לא ראיתי אותו מהקירורים המומלצים.. תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by chen1234,

Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO Sunbeam Transformer BLACK ENERMAX LIBRITY 400W המפרט הזה יוכל לעשות oc טוב שיגיע לסביבות 2.8 Ghz???

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by the_lighting,

תציעו לי בבקשה מאווררים שיחליפו את מה שיש במארז p-150! צריך שהם יהיו כמה שיותר שקטים וחזקים!

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  7. אוקי אז ככה יש לי מעבד INTEL PENTIUM 4 2000MHZ NORTHWOOD ולוח אם של ABIT , דגם IS7-E A DATA 256x2 400DDR @ 2..2.2.5 ספק כוח של 400 W ג'נרי בעיה מתחילה מאז שקיניתי את ההרד דיסק SATA שלי ... כשחיברתי את ההרד דיסק שלי, ועשיתי כל אוברקלוק על המעבד שלי גם הדבר הכי מינימלי שאפשר לעשות בכלל ( לא משנה איזה תיזמונים גם ב -1 ) הוא לא מזהה את ההרד דיסק של ה SATA, ואם אין שום אוברקלוק על המעבד הוא מזהה את ההרד דיסק.. יש למישהו אולי איזה רעיון או פתירון לבעיה שלי ? המעבד היה עובד על 120 FBS , ו 1.550 וולט באוברקלוק לפני ההרד דיסק ..

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  8. המאוור הנוחכי שיש לי על המעבד עושה לפעמים רעשים מזעזעים וזה נראה לי המן להחליף אותו. יש לי לוח אם של ABIT, NF7. לפי מה שראיתי באתר שלהם מדובר על סוקט A (יש לי AMD 1800+ ) בחנויות שראיתי (בעיקר KSP) כמעט ולא ראיתי איזכור לסוקט A. יש לו שם נוסף? יד לכם המלצה למאוור שקט וטוב שלא עולה יותר מ 150 שח ? (פחות או יותר?) צריך משהוא פשוט, לא עשיתי OC או משהוא בסגנון. תודה.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by adir53,

הטמפרטורות שלי טובות <<<??? ומה זה השלישי שם??? וזה הזמן מנוחה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  10. Started by a-v-i,

היי, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3486 למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל? אני מחפש קירור כמה שיותר זול, כמה שיותר שקט, ושיקרר כמו שצריך (לא נעשה OC). הכרטיס הוא 9800PRO, והמאוורר הקטן שיש עליו פשוט מחרפן אותי. תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by POD,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בדיוק מבין השניים, ומה השימוש של כל אחד מהם (מעבדים, זכרונות...)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  12. שלום יש הרבה אבק במאורר אני רוצה לנקות ולמרוח משחה טרמית(מה עדיף למרוח בחלק התחתון של הגוף קירור או בליבה ???) במעבד (intel p4 ליבת נורטהוד סוקט 478) אבל פשוט אני לא מצליח להרים אותו,לגוף קירור יש שתי קליפסים אחד בצד ימין ואחד בצד שמאל אני מוריד אותם אבל עדיין אי אפשר להרים זה נתקע בפלסטיק ,צריך להרים או להוציא עוד משהו שם כנראה כדי להרים אבל אני לא מוצא אולי למישהו יש מעבד כמו שלי ויסביר לי מה עוד צריך לעשות חוץ מלשחרר את שתי הקליפסים הלבנים?תודה אני אחפש תמונה שלו בערך

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by PUSHPUSH,

אז ככה אני לא יכול לשים קירור מים,או עוד מאווררים בגלל שהמארז שלי קטן ואין לי מקום. אז אם מישהו יכול להביא לי מארז גדול שיהיה מקורר כמו שצריך + קירור מים(כרטיס מסך ומעבד שעולה עד 600 שקל) תודה רבה. שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך 8800GTX OC1 BFG מעבד Q6600 תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by bitoNNz,

רצוי לעשות OC לכרטיס מסך של מחשב נייד? או שיש בזה יותר מדי סכנות.. וזה יכול לגרום לממש בלגן עם הכרטיס? ואיך אפשר לדאוג לקירור למחשב כאילו יש משהו ביתי שאפשר לעשות או שצריך משהו מיוחד?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by Wizard Of Oz,

אפה אני יכול להשיג תוכנות שאיתם אני אוכל לדעת נתונים של המעבד/זיכרון/כרטיס מסך/כל חומרה אחרת לשם ביצוע OC?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by unfair,

או שכדאי לקנות משהו בנפרד של ARCTIC SILVER ?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by X-Gamer,

1. היום חיפשתי בביוס ולא מצאתי איפה נועלים PCI/AGP איפה זה נמצא? 2. עשיתי לכרטיס שלי MX 440 אובר קלוק הוא על 345 לליבה ו-320 לזיכרונות כדי לי להמשיך עוד? אני עם הקירור סטוק (צלעות על הליבה וזהו) עדיין אין אריקטפקטים

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by zombie,

אני צריך של 05 ו06 תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  19. כידוע לכולנו קרח יבש עשוי מגז, ולא מנוזל, ולכן הוא לא נוטף, ולא משאיר אחריו סימנים, ולכן כנראה שגם, לא יכול לקצר.. עכשיו, השאלה היא.. האם ניתן לקרר חלקי מחשב באמצעות קוביה(או כמה) של קרח יבש, שתונח בצד אחד של הקופסא/מארז, הרחק מהחלקים, ותפעל כמקרר, ובכך תקרר בצורה כללית את כל תוכן המארז? תנו דעתכם

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by emberl,

מחפש המלצה למאוורר שקט עבור מעבד AMD-2350 למארז low-profile. המחשב משמש כ-HTPC

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  21. כשאני נכנס לBIOS ----- אחר כך ל pc health ... מופיעה לי שם 3 דברים הקשורים לטמפ' 1) CPU temperature 2) NB temperature 3) System temperature cpu אני יודע זה המעבד ... אבל מה זה NB (לא MB לא התבלבלתי!), ומה הכוונה ב-system?? NB - כ.מסך או מה?? תודה!

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  22. Started by Monstalicious,

אז ככה, קניתי 512 זכרון נוסף מחברה לא מוכרת, ג'נרי, מה שכן הוא נותן Cl 2.5 עכשיו, הבעייה היא שזכרון אחד עובד במהירות נמוכה יותר מ 200 הרץ , והמשחב נמצא באוברקלוק של 220 Fsb וזה מציג 189 Fsb למרות שכתוב ב Everest ששניהם pc3200. מה הבעייה ? איך אפשר לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by My_Name,

יש לי E6300 והטמפרטורה שמופיע לי ב-Core Temp היא 46 מעלות. ברצוני לעשות OC קטן. אז לפני זה רציתי לדעת אם זאת טמפרטורה טובה? סבירה? או שאני צריך להוסיף מאוורים ? צלעות קירור ? תודה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

שלום רב, האם הVF700 CU LED \ VF900-Cu יתאים לHD2900P? בדקתי באתר היצרן,ולצערי הוא אינו מעודכן :\ VF700 CU LED http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8432 VF900-Cu http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=9541&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he האם ישנו קירור אחר אשר תומך בHD2900P עד 150ש"ח? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by BeNzZy-BoY,

אני רוצה לבנות את המערכת של ה-LCD אבל התקע החיבור של ה-LCD למחשב זה אותו חיבור של המדפסת והם לא יכולים להיות מחוברים שניהם בו זמנית... השאלה שלי זה אם אפשר לפצל את החיבור במחשב של המדפסת ל-2 ככה שגם המדפסת וגם הצג יוכלו להיות מחוברים בו זמנית?? או אם יש דרך אחרת?? בתודה בנצי

דיונים חדשים בפורומים