אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול למצוא מידע ממש מפורט על אובר קלוינג איזה מתחים לעלות איזה טווחים של תדרים לאיזה מעבדים נחשבים לבטוחים. אני קונה מערכת חדשה אז רציתי לדעת במה מדובר על מנת לדעת מה כרוך בזה לא מצאתי בסטיקי שום מידע על איך מבצעים oc אחרי איזה תדר שאתה מעלה כמה צריך לעלות במתח וכל זה.
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
I AM BUYING A NEW COMPUTER WITH 7900 GS - PLEASE EXPLAIN HOW TO OVERCLOCK THIS CARD - ANY ADVICE ON THE CORRECT CASE POER SUPPLY FANS ETC FOR ALLOWING THE 7900 GS TO BE OVERCLOCKED - THANKS - A WONDERFUL SITE !
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם , בקרוב אני רוכש את המעבד הבא : Athlon 64 X2 4600+ Socket 939 ו AMD ורציתי לדעת איזה קירור + - לקנות לו כדי לעשות OC למעבד הזה . (קירור שיוכל לעשות לי אובר קלוק נחמד , לא יותר מדי..)
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC לראשונה בחיי, השאלה שלי היא איזה מאורר לקנות למעבד, והאם אני חייב זכרונות חדשים ומאיזה סוג. להלן המפרט שלי: E8400 gigabyte ep35-ds3r 2 GB crosair 667 mhz 8800gt מארז NZXT HUSH אני לא מתכנן OC מטורף ולא מעוניין להחליף לוח אם. חשוב לי שהמאורר יהיה שקט . במידה והחלפת הזכרונות תהיה משמעותית אוכל להגדיל את התקציב במעט. תודה
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ברוב החנויות ניתן להשיג היום 2GB DDR2 667Mhz בפחות מ 800 ש"ח כאשר זכרונות קצת יותר אכותים כבר קופצים לאזור ה 1500 ולדעתי ההפרש לא שווה גם עם עושים OC . השאלה מבין הזכרונות הפשוטים - איזה ממולץ ל OC . יש בכלל הבדל מהותי או שזה בעיקר מזל?
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש קירור ל-Q9550 שיעשה טוב את העבודה, תקציב כ-200 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. מתוכנן OC קל - עד 3.5GHZ פחות או יותר (כ-25%). יש כמה מועמדים, לא יודע מה הכי כדאי: Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan Sunbeam Tuniq Tower Arctic Cooling Freezer 7 זה מה שאני מכיר. אם יש משהו אחר \ טוב יותר, אשמח לשמוע. נ.ב. אם זה חשוב, המארז שלי זה ANTEC 900. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
[glow=red,2,300][shadow=red,left]http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190 אני יודע שזה קירור לצ'פט אבל בעם זה מועיל וקשה לשים את זה?[/shadow][/glow]
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
האם הכל בסדר? עם המהירויות והכל או עם ה- V (המתח וואט).. עוד לא התחלתי לעשות OC http://img259.imageshack.us/img259/6505/77840573oi1.jpg
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום . ברצוני לקנות קירור חדש למעבד, עד 200 שקל ברצוני להשקיע, המעבד הוא Q6600 ואינני רוצה לעשות OC. על איזה קירור טוב תוכלו להמליץ לי? לא אכפת לי מאיזה חנות, העיקר שיהיה הכי טוב למחיר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אז ככה אני לא יכול לשים קירור מים,או עוד מאווררים בגלל שהמארז שלי קטן ואין לי מקום. אז אם מישהו יכול להביא לי מארז גדול שיהיה מקורר כמו שצריך + קירור מים(כרטיס מסך ומעבד שעולה עד 600 שקל) תודה רבה. שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך 8800GTX OC1 BFG מעבד Q6600 תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מישהו פה הצליח לעשות OC מוצלח עם לוח אם של אינטל? ואם כן אז כמה?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש איזה קטע מוזר שקורה עם הכרטיס שלי הכרטיס הוא כרטיס של GAINWARD. קיצר בסטוק הוא רץ על 500/900 . הבעייה היא כשאני מעלה את התזמונים לפעמים הוא מעלה את התוצאות אבל לפעמים הוא מוריד ? כיבלתי ב3DMARK ב FIREFLY FOREST . 550/1060 אני מכבל fps של 11.3 560/1070 אני מכבל fps של 11.5 570/1080 אני מכבל fps של 11.7 570/1100 אני מכבל fps של 11.7 ? 560/1100 אני מכבל fps של 11.5 ? כמו שאתם רואים באיזה שהוא שלב הזיכרונות כבר לא משפיעים על התוצאה זה נורמלי ? (לדעתי לא ) אני משתמש ב rivatuner . בברכה . אלכס
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור למעבד בסוקט 754 הוא לא צריך להיות חיית קירור כי לא מתוכנן אוברקלוק רק שיהיה כמה שיותר קטן ויעיל יש משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז HEC 6A19 עם ספק HEC 475W עכשיו הטמפ' של הטמפ של המעבד (AMD 64 3000) שלי הייתה קצת גבוהה אז לקחתי מאוורר 80 מהמארז הישן שלי וחיברתי לפתח הצדדי של המארז, במפנים בעזרת דבק EPOXY כלשהו ולאחר מכן חיברתי את השרוול למאורר עם דבק SUPER GLUE (כי לא היה מספיק שטח פנים למשהו אחר) האם זה שווה משהו ויחזיק מעמד או שכדאי לי להוריד את זה?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
בין המעבד לגוף קירור במחשב שלי יש שכבה של כ 1.5 - 2 MM של מוליך טרמי כלשהו בצבע אפור. זאת לא שכבה עבה מידיי? ואם אני אגרד את חלקה זה מספיק טוב או שאני צריך להוריד אותה לגמרי ולמרוח מחדש? ד"א, המחשב שלי במצב עבודה כבדה מגיע לכ 50 מעלות. זאת טמפ' תקינה?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה נשרף לי המחשב.... ובמסגרת השיפוצים החלטתי לקנות קירור חדש. המעבד שלי הוא ( soc 478 (p4 2.8 אני לצערי לא מתכנן אוברקלוקינג (לוח שאני קונה לא מתאים). אז אני מחפש קירור ששווה בביצועים שלו לקירור סטוק ולכן מה שבעצם חשוב לי זה שקט. כל המטרה של הקירור החדש היא שקט שיחליף את "המפעל" הקטן שיש לי בבית... אין ממש תקציב- אני רוצה כמה שיותר זול וגם אני מניח שבגלל שהקירור יספק רק שקט ולא ביצועים זה יהיה יחסית זול. (תקנו אותי אם אני טועה)
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
כידוע לכולנו קרח יבש עשוי מגז, ולא מנוזל, ולכן הוא לא נוטף, ולא משאיר אחריו סימנים, ולכן כנראה שגם, לא יכול לקצר.. עכשיו, השאלה היא.. האם ניתן לקרר חלקי מחשב באמצעות קוביה(או כמה) של קרח יבש, שתונח בצד אחד של הקופסא/מארז, הרחק מהחלקים, ותפעל כמקרר, ובכך תקרר בצורה כללית את כל תוכן המארז? תנו דעתכם
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 120 מ"מ להוצאת אווירר מהמארז, הוא יהיה ממוקם בחלקו העליון של המארז... תכונות מיוחדות הוא חייב להיות כמה שיותר דקיק ובעל CFM כמה שיותר גבוה... אז יש לי כבר מועמד של חברת scythe הוא בעובי 25 מ"מ ועם 110CFM: http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html שאלתי אם יש משהו יותר דקיק ויותר חזק ??? כי אם לא אני לוקח אותו וזהו...
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הורדתי מהלינק שאבנר כתב איפשהו את התוכנה הזאת והתפלאתי לראות כמה היא יודעת על המחשב שלי (אפילו יותר מאשר אני יודע עליו חח) בכל מקרה הינה תמונת מסך, בדיוק באותה שניה (גזרתי כי לא היה לי עצבים לשמור קובץ כל כך גדול..) ASUS PC PROB Vs. Aida אני בטוח ב90% שהתוכנה של אסוס צודקת..
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ראיתי בהרבה מארזים שעברו מודינג מין כונן כזה עם אורות כחולים ששולטים בהפעלה של המאווררים רציתי לדעת אם למישהו יש מדריך לזה ואם כן עדיף בעברית ולא משהו מסובך תודה!
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי משהו אז ככה : 1.כשאני מעלה את מהירות הבאס-fsb אז אני מעלה גם את מהירות הזכרונות??? 2.הלוחות האם כיום לא תומכים ביותר מ400 ddr ויש זכרונת על 500 mhz עכשיו מה הכוונה בשביל להצליח לזיכרון לפעול ב500 mhz ,במה צריך לעשות oc או שלא צריך 3.זה לא משתלם לקנות מעבד amd athlon 200 fsb ולקנות זכרון של 500 mhz , היחס לא ישתווה כל כך או שלקנות משהו עם תזמונים יותר טובים 4.בבקשה תמליצו לי על הלוח אם הכי טוב לoc שתומך בdual ddr ומעבד כנראה אני לוקח athlon 3200 xp ואיזה זיכרונות האם הזיכרונות השחורים של מושקין ברמה 2 יספיקו ל Oc רצחיני ויתאימו לבאס ביחס שווה אחרי ה oc
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי מעבד XP1800 עם לוח GigaByte7VRXP, רציתי לדעת, לאחר שאני פותח את המכפלה פיזית על המעבד, איפה בביוס אני משנה את המכפלה, אני לא מוצא את זה ??? תודה,
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
יש לי P3 ישן ( :'() 866 כרגע הטמפ' של המעבד היא 40C וCHASSIS 37C הקירור הוא 2 מאווררי 80 מ"מ + מאוורר שולחני בצד (מה לעשות חם) לפני כחודש החלפתי את ההיטסינק המקורי שלי בהיטסינק של AMD (נחמד וגדול עם בסיס נחושת מוברג) ויש לי כמה שאלות בנושא: 1. מה הטמפ' המקסימלית שP3 אמור להגיע אליה? 2. יש לי גם סינק אחר של AMD (אלומיניום בלבד) האם החלפה בין הסינקים תוביל לשיפור הטמפ'?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול על הטמפרטורה איזה מספר של מעלות כדאי לא לעבור ושמה זה מתחיל להיות גבולי והאם קיים דבר כזה טמפרטורה נמוכה מידי ואם כן מהי ? בתודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
האם המשחה הטרמית בנוסף לשיפור הקירור יכול גם לשמש כדבק ? ???
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-