אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2.6 NORTHWOOD והוא מקבל 1.575 ועובד על 255 יציב וכשאני מעלה ל 260 הוא נופל אני עובד עם A-DATA DDR500 והם מקבלים 2.8 והתיזמונים שלהם זה 2.5-4-4-7 השאלה האם זה תיזמונים או מתח למעבד ?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום. הייתה לי בעיה במאוורר של המעבד. הוא היה מאורר מקורי של INTEL LGA775. היה איתו קצת בעיה הוא לא היה מתפקד כראוי. וגם היה מאוד רועש. הבאתי לחברה והםם פשוט החליפו לי למאורר אחר. אפשר חוות דעת? אגב הוא מאוד שקט . טמפ במנוחה 48-53 http://www.avc.com.tw/products/Z9U702H001.htm
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם מעבד amd 3500 התוכנה של הלוח אם מציגה לי כעבור כמה זמן שאני נמצא במחשב אזהרה שהמהירות של המאוור של המעבד יורדת לסביבות ה 800 rpm ואני חושב שיש בעיה.. אולי תוכלו להגיד לי מה יכולה ליהיות הבעיה ואיך אני יפתור את זה כי המהירות הזו נמוכה מאוד דבר שגורם למעבד להתחמם
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
Amd Athlon 3500 Venice Core לוח אם שאני לא זוכר =\ (המחשב עוד לא אצלי) 1 giga ram 7600GT אני רוצה לקנות קירור כלשהו למעבד ולכרטיס מסך על מנת להגיע לאוברקלוק הכי גבוה שאני יכול להגיע עם שניהם... התקציב - בסביבות ה800 - 1000 שקל... (אם חובה, אפשר לחרוג ופשוט אחכה יותר להרוויח ת'כסף). מה הקירור הכי טוב שאני יכול להשיג להם?
-
- 7 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את הARCTIC COOLING Silentium ואת ה SONIC TOWER בגוש דן? עדיפות לחנות אחת אבל אם זה שתיים נפרדות אז אין דבר... תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
זה המפרט שאני מעוניין לקנות, ואמרו לי בחנות שהמפרט יתחמם וירד בביצועים שלו: מעבד Intel Core 2 Duo E6320 Box לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop EX 110 האם המפרט יתחמם בצורה גדולה ואני אצטרך להוסיף קירור רציני? תודה
-
- 9 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בישביל OC(אינטל P4) ואם אפשר להגיד לי גם את המתח לנורת'ווד וגם לפרסקוט...
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני אתחיל בשאלה והסיפור יבוא לאחר מכן: האם ובמידע וכן כיצד, ניתן לחבר מאוורר בעל 3 פינים לחיבור מולקס ישירות מספק הכוח? אוקי אז קניתי שני מאווררים של 90ממ כל אחד ורציתי לחבר אותם בנוסף לשניים שכבר קיימים אצלי במחשב אולם נתקלתי בבעיה שהחיבורים של שני המאווררים (SilentCat by TT) באים עם חיבור בעל 3 פינים בצבעים צהוב, שחור ואדום. למיטב הבנתי ולאחר חיפוש קצרצר בגוגל: האדום מקבל מתח של 5V, השחור הוא אדמה והצהוב מקבל מתח של 12V (כמו בחיבור מולקס רגיל, בעצם) אולם כל נסיונות החיבור של המאווררים למולקס רגיל נחלו כישלון חרוץ! את אחד המאווררים חיברתי ישירות ללוח אם והוא מסתובב כמו שכתוב במהירות של 2556 סלד. השני חובר במספר קונפיגורציות שונות[1] לחיבור מולקס ומהירות הסיבוב שלו ה…
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי מחשב Intel Pentuim 4 2800 HyperTherding - 478 לוח אם Asus P4P800 . המחשב עושה לי הרבה ריסטים פתאומיים ואני מניח שהבעיה של חום.. חוץ מכך המאווררים עושים הרבה רעש (גם של המארז וגם של המעבד).. ואני רוצה להפוך את המשחב לשקט... כרגע המארז פתוח (בשביל שיכנס אוויר למארז) והטמפרטורה של המעבד עומדת על 42 מעלות, והטמפרטורה של הארדיסק 56 מעלות... בנוסף הכרטיס מסך פשוט רותח! אני נוגע בו.. וכמעט מקבל כוויה.. (והוא יחסית חדש.. גם הארדיסק יחסית חדש.. בערך מלפני חצי שנה..) דגם הכרטיס מסך: ATI GeCube Radeon 9250. בכל מקרה - יכול להיות שהמאוורר של הכרטיס מסך דפוק או משהו? גם בקשר להארדיסק.. לא אמור להיות לו מאוורר פנימי? כי אני לאחורנה חווה הרבה מאד ריסטים.. סך הכל כרגע חוץ מהוורר ש…
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
לקראת קניית ה8rga+ ביום חמישי החלתתי לקנות אותו כי אין לי כוח לחתוך סינק. הייתי מופתע לדעת שהסינקים לא תואמים את הזיכרון ווינבונדד pc3200 שלי . אז עד שתפטר הבעיה אל תרכשו אותם, אני שלחתי אי מייל ל TT ופוט יכול להיות שזה פגם במוצר שלי אני יידע אתכם בהמשך
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם אפשר לשנות את היחס בין הבאס זיכרון לבאס של המעבד לדוגמא אצלי זה CPU\9 נותן את הבאס של הזיכרון אז איך אפשר לשנות את זה שזה יעלה 1:1 עם הFSB ולא לפי תדר המעבד? יש תוכנה? יש את זה בביוס? gigabyte k8nf-9 athlon 64 3000+
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
-
אני פוחד לעשות זאת לבד.. וגם לא הכי מבין תמדריכים אולי אם יש פה אנשים שגרים בסביבה של כפר סבא רעננה עד חדרה יכולים לעזור לי עם זה ואם לא אז אני אשמח למדריכים בעברית אם יש מפורטים
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
האם הטמפ' שלי סבירות? מעבד: intel pentium D cpu 3.40GHz טמפ'- 27-30 במנוחה לוח אם: Asus p5ld2 se טמפ'- 21-22 כרטיס מסך: nvidia Geforce 7900 gt טמפ'-40-44 במנוחה כונן קשיח: 250 ג'יגה סתה 2 16 mb טמפ'-28-29 תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
דבר ראשון אני חושב לבטל את הEIST והC1E אם זה חוסך לי 33% מהתדר בזמן מנוחה ואני יכבה את זה זה יתן לי ב33% יותר ביצועים בזמן מנוחה? מה זה עוד עוזר? ורציתי לשאול על הקירור שלי - Cooler Master 212 HYPER איך הוא? כי הוא דיי עושה תעבודה הוא גם דיי יקר, אז רציתי לראות עליו ביקורת או משהו כי אף פעם לא ראיתי אותו מהקירורים המומלצים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום! כבר פתחתי נושא אבל אני חושב שהבנתי עכשיו מה הבעיה: קניתי מחשב מ TMS&FOX והוא עשה לי OC למעבד(לא משהו רציני) בטעות איפסתי את ההגדרות של הBIOS והכל השתנה פתאום בצורה מוזרה תמונה(מOCCT)- והכי דפוק זה שלפעמים זה עולה מ803MHZ ל1800MHZ תמונה- בצעתי גם בדיקות מאמץ למעבד(אם זה יעזור לכם) הורדה של התמונות שהתקבלו מהבדיקה: http://www.megaupload.com/?d=F73C6H2O בבקשה מנהלים ומשתמשים זה ממש חשוב לי כי אני חשוב אולי לקחת את המחשב לחנות(קניתי אותו לפני חודש וחצי) תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על קירור לא רועש וזול - עד 100 שקל, לכרטיס מסך (7600GT) לביינתים אני חושב על זה PrimeCooler HyperGraphics PC-VGAHG1 AL Blue Led ביקורת (גם שם שמו את זה על ה7600GT): http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=96&page=1 (קנייה מ http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3486) אני לא צריך משהו ממש חזק אני צריך רק כי המחשב שלי בעצמו חם, אז שיהיה קירור נורמלי לכרטיס, לא כמו הקירור הרועש והלא שימושי שמגיע עם ה7600GT בבקשה תשתדלו לענות מהר כי זה די דחוף... תודה מראש! עריכה: מישהו יכול להסביר\להביא מדריך איך בדיוק שמים את המפזרי חום? עם כל השאר אני מקווה להסתדר... (למרות שאני ל…
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
טוב אני כבר ממש מוכן לעשות OC אבל לפני הכל אני רוצה לדעת עם נעלתי את ה AGP\PCI ועשיתי יחס טוב בין הזיכרון למעבד. הנה תמונה: איך ככה זה צריך להיות?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
את פרטי המחשב תוכלו למצוא מצד ימין. המעבד בטמפ' של 50 מעלות כשהוא קצת עמוס, 52 מעלות בערך כשהוא עמוס. 45 ללא עומס. הלוח בין 32-37 (ללא עומס - עומס) על הזיכרון יש קירור כפי שכתוב בפרטי המחשב שלי. הזיכרון עובד בבאס 400 והמעבד בבאס 333, אני מעוניין "להמהיר" את המעבד לבאס 400 כך שיסתנכרן עם הזיכרון והם יעבדו יחד בצורה יעילה מאיך שהם עובדים עכשיו. הלוח שלי קל ל-OC : ABIT NF7 מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מעבד יש Intel אני צריך משהו טוב שיוריד לי את הטמפרטורה בצורה משמעותית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את המעבד intel quad q6600, ואני לא הולך לעשות לו OC. למרות זאת,המליצו לי לקנות קירור,האם באמת אני צריך לקנות קירור? רציתי לדעת האם יש הבדל בין שני המוצרים שאותם ציינתי: glacialtech igloo 5073s שעולה 48 שקל לfreezer 7 pro שעולה 113 שקל האם ההפרש ביניהם מצדיק את המחיר של הfreezer? בנוסף, שקט מאוד חשוב לי, מי מביניהם יתן לי את זה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מרחתי היום משחה טרמית מחדש למי להאמין? http://www.siz.co.il/my.php?file=yyomuq3dogkn.jpg
-
- 5 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה שלי היא בפורום הנכון.. אני משתמש בשתי תוכנות לקריאת טמפ' במחשב, everest ו- Hmonitor בשתי התוכנות אני מקבל קיראת טמפ' הגיונית וסבירה בלוח אם ובכוננים הקשיחים, טמפ' בצלסיוס אבל הטמפ' של המעבד שמופיעה היא באזור ה-82 מעלות צלסיוס, שזה ללא ספק לא הגיוני, אין מצב שהמעבד מגיע לכזאת טמפ'. בביוס של המחשב מופיעה טמפ' הגיונית של כ-30 מעלות צלסיוס, מכאן אני מסיק שכנראה התוכנות קוראות את הטמפ' בפרנהייד ומשום מה מציגות אותה בתור צלסיוס, למה? אולי אני טועה? ברור לי שהטמפ' היא לא באמת 82 צלסיוס, אבל הגיוני שזה 82 פרנהייד. מעבד: + AMD Athlon 64 3000 לוח אם של MSI, לא זוכר דגם מדוייק, אם זה חשוב אני יכול לברר אז אם מישהו יודע למה התצוגה שגוייה אני אשמח ל…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני עושה OC למעבד שלי אינטל פנטיום 4 3.0 ל 3.6 כמה אני צריך לעלות את המתח של המעבד? הוא כרגע עומד על 1.38...
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-