אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם , בקרוב אני רוכש את המעבד הבא : Athlon 64 X2 4600+ Socket 939 ו AMD ורציתי לדעת איזה קירור + - לקנות לו כדי לעשות OC למעבד הזה . (קירור שיוכל לעשות לי אובר קלוק נחמד , לא יותר מדי..)
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
איזה סינק+מאורר טוב בשביל OC טוב למעבד הנ"ל? האם יש איזה סטפינג מועדף לOC למעבד הזה ?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכם. אתמול ביצעתי הזמנה אצל SKYPC, המוכר המליץ על הקירור הנ"ל Nexus LXM-8200 שמחירו עומד על כ- 180שקל. לפי ביקורות שראיתי פה לא משבחים אותו כל כך ורציתי לדעת איזה קירור טוב יתן לי ביצועים יותר טובים.... התקציב 200¤ יש לציין שאפשר לחרוג סביבות ה 20שקל, מתוכנן OC חמוד אבל עדיין אני מעדיף להשקיע את הקצת האלה ויהיה לי ראש שקט אחר כך. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס הנ"ל {9800פרו של ספיר} ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לקירור אני רוצה לקנות לכרטיס קירור ואני רוצה לדעת אם באמת כדי..?אני לא מבצע אוברקלוק .. האם באמת כדי להשקיע כסף בקירור לכרטיס מסך???
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
התחלתי להתעניין פה בפורום ולהכינס לנושא. הסתכלתי על נושאים ועמוד או 2 אחורה, ומישהו יכול להסביר לי קצת יותר טוב מהי פתיחת מכפלה וכו' הסתכלית עמודים אחורה ולא הבנתי. אם אני רוצה לעשות OC למחשב לא דרך הביוס לא OC רציני אל דרך תוכנה? ומאיפה משיגים Smartguardion - P4 P4S800MX
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
האם הכל בסדר? עם המהירויות והכל או עם ה- V (המתח וואט).. עוד לא התחלתי לעשות OC http://img259.imageshack.us/img259/6505/77840573oi1.jpg
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני ממש חדש בOC ... אני ממש אשמח אם תיתנו לי טיפים איך אני יכול לעשות OC למעבד שלי . CPU Type Intel Pentium 4, 1500 MHz (3.75 x 400) Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) Motherboard Chipset Intel Tehama i850 System Memory 256 MB (RDRAM) BIOS Type AMI (07/18/01)
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
את פרטי המחשב תוכלו למצוא מצד ימין. המעבד בטמפ' של 50 מעלות כשהוא קצת עמוס, 52 מעלות בערך כשהוא עמוס. 45 ללא עומס. הלוח בין 32-37 (ללא עומס - עומס) על הזיכרון יש קירור כפי שכתוב בפרטי המחשב שלי. הזיכרון עובד בבאס 400 והמעבד בבאס 333, אני מעוניין "להמהיר" את המעבד לבאס 400 כך שיסתנכרן עם הזיכרון והם יעבדו יחד בצורה יעילה מאיך שהם עובדים עכשיו. הלוח שלי קל ל-OC : ABIT NF7 מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מעבד יש Intel אני צריך משהו טוב שיוריד לי את הטמפרטורה בצורה משמעותית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום, המעבד שלי עובד עכשיו על 133 ואני רוצה שיהיה על 166, כאשר העלתי ל166 הוא התחמם לי ולא העלה ווינדוס, זאת אומרת ניסיתי פעם אחת וזה לא עבד אז הפסקתי כי פחדתי, מה אני צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Nvidia Point Of View 7300LE. אוורסט כותב לי שהוא עומד על 51 מעלות. הוא יכול להישרף לי?מה ניתן לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה שלי היא בפורום הנכון.. אני משתמש בשתי תוכנות לקריאת טמפ' במחשב, everest ו- Hmonitor בשתי התוכנות אני מקבל קיראת טמפ' הגיונית וסבירה בלוח אם ובכוננים הקשיחים, טמפ' בצלסיוס אבל הטמפ' של המעבד שמופיעה היא באזור ה-82 מעלות צלסיוס, שזה ללא ספק לא הגיוני, אין מצב שהמעבד מגיע לכזאת טמפ'. בביוס של המחשב מופיעה טמפ' הגיונית של כ-30 מעלות צלסיוס, מכאן אני מסיק שכנראה התוכנות קוראות את הטמפ' בפרנהייד ומשום מה מציגות אותה בתור צלסיוס, למה? אולי אני טועה? ברור לי שהטמפ' היא לא באמת 82 צלסיוס, אבל הגיוני שזה 82 פרנהייד. מעבד: + AMD Athlon 64 3000 לוח אם של MSI, לא זוכר דגם מדוייק, אם זה חשוב אני יכול לברר אז אם מישהו יודע למה התצוגה שגוייה אני אשמח ל…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מישהו יכול להכין לי קירור מים למעבד ב-600$ לפי מחירים של הארץ או חול? תודה רבה! ואני מעדיף שהמערכת תושקע אך ורק למעבד, אם צריך אז גם לצ'יפסט אבל אני מעדיף רק למעבד, תודה מראש. המעבד שאיתו אשתמש יהיה QX9770 והלוח אם ASUS RAMPAGE EXTREME לידע הכללי.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה המתח המקורי של CONNECT3D HD4850 512 ? אני רוצה לעשות OC גדול יותר לליב של הכרטיס לאיזה מתח אני צריך לעלות כדי להגיע בליבה ל 800-850? אני משתמש ב BIOS EDITOR וכשאני מעלה שם ביוס זה מעלה רק לליבה או גם לזיכרון?והמתח של הליבה ושל הזיכרון בסטוק זהה?? בבקשה תענו לי זה דחוף אני רוצה כבר לעדכן ביוס!!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מחפש המלצה למאוורר שקט עבור מעבד AMD-2350 למארז low-profile. המחשב משמש כ-HTPC
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הורדתי מהלינק שאבנר כתב איפשהו את התוכנה הזאת והתפלאתי לראות כמה היא יודעת על המחשב שלי (אפילו יותר מאשר אני יודע עליו חח) בכל מקרה הינה תמונת מסך, בדיוק באותה שניה (גזרתי כי לא היה לי עצבים לשמור קובץ כל כך גדול..) ASUS PC PROB Vs. Aida אני בטוח ב90% שהתוכנה של אסוס צודקת..
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
אני פשוט לא מבין בזה כלום |: אגב, הכרטיס מסך שלי זה: Asus GeForce FX5200 128MB
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
http://www20.tomshardware.com/cpu/20041001/index.html תהנו.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Tagan Diablo 35 + 25 Fans האם המקום הבא יהווה בעיה מבחינת קירור ? תחשבו שאני מוזיז משם את הסאב ומצמיד את המארז ימינה [אחרי שאני מוציא את המדףף באמצע] ואז יש כ 10 ס"מ בין המארז לעץ מצד שמאל איפה שהמאוורר הענק. תמונה : http://img515.imageshack.us/img515/1933/26062008xb5.jpg
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש עם מעבד E6300 ולוח אם ASUS P5B. איך אני מבצע למעמד OC דרך הביוס? ואיך אני יכול לשמוע שאני לא אהרוס אותו, והאם אני צריך לקנות מאוורר מיוחד בשביל זה או שהמאוורר המקורי מספיק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo - מעבד המיוצר בתהליך של 0.065 מקרון, למרות זאת חמים יחסית ו55 מעלות זו טמפ' סבירה שאפשר להחזיק אותו במאמץ. * הטמפ' שניתנו כאן ,גם רלוונטיות כטמפ' מקסימום לOC לכל סוג של מעבד שצויין כאן. בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות. יש לי את ה E4300 ובמנוחה הוא על 44-48 עכשיו שאימצתי אותו ב TAT הוא הגיע עד 65 מעלות אבל ה TAT מראה שהטמפ' תקינה (IDLE), גם שאני עושה OC המעלות בקושי עולות במעלה שתיים ויש הבדל של כארבע מעלות בין הליבות. אפשר הסברים בבקשה ?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אוקי אז ככה.., שבניתי פעם ראשונה פאן-באס לא השתמשתי בלוח הלחמות, והכל היה באוויר (כל הנגדים והדיודות), היו לי מלא קצרים ושיבושים, לכן אני ובנצי בוי החלטנו שוב לפעול, ולהכין אחד חדש עם לוח הלחמה, מסודר ויפה! צלמתי כמה תמונות, לא בזמן העשיה, יותר בסוף העשיה, כי לא היה לי כוח לצלם בזמן שבניתי, התחלתי מאתמול בצהריים, מאז המחשב היה סגור עד עכשיו, עכשיו שנכנסתי לפורום ראיתי מלא נושאים חדשים ומעניינים! שאני אגיב בהם עוד מעט (אם יהיה לי על מה.. ), אז התחלתי מהצהריים, אחרי בערך 3~4 שעות הפסקתי, עשיתי עבודה בתנ"ך עד הלילה.., והיום אחרי בית ספר (15:00 הייתי בבית), ישר המשכתי במלכה! ועכשיו סיימתי 21:00, הכל פיקס! אז הינה התמונות.. לא השקעתי כל כך בצילום באיכות גבוה (הכוונ…
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
צריך מאורר 12 ס"מ עד 50 שקל שיהיה שקט, דחיפת אוויר טובה, ובקיצור שקט עם ביצועים טובים... המאורר חייב להיות מנועה... חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4902 יש הצעות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-