עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rank,

לפי האתר v6 הוא 164 סמ והמארז יכול להכיל גג 169 זה יכנס בלי בעיות ( עם זה משנה יש לי סוקט 1155 ) [br]פורסם בתאריך: 28.02.2011 בשעה 21:33:12 מה אתם אומרים כדי להכניס למארז כזה את הקירור המיוחד של silverstone שמגיע רחוק יותר ap181 לשים שם 3 בתחתית של 180 ממ זה יהיה טוב יותר או יעשה רע ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. הרבה חברה מהקהילה נרשמו לקבוצה של HWZONE ב HWBOT.ORG שזה נחמד.... אבל הקבוצה לא תוכל לצבור נקודות בקצב מהיר אם אנשים לא יתחילו לתת תוצאות... יש כאן אנשים עם מחשבים מעולים עם פוטנציאל גבוהה רק תיקחו חלק ותתחילו לפרסם תוצאות בקבוצה שלנו ב HWBOT כמובן שאני חייב לשבח את אלה שכן לוקחים חלק: Gomunkul שמוביל xVertigo Titan777 CyAn1De iMMoRTaLiTY eluha taotao אז מי שעדיין אין לו משתמש מוזמן לפתוח ולהצתרף לקבוצת HWZONE ומי שכבר רשום... למה הוא מחכה?! למידע נוסף בדקו את הסטיקי של GGUYZ לגבי קבוצת HWZONE ב HWBOT

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  3. Started by huber,

הי חברים. בעברי התעסקתי לא מעט ב OC. בשנים האחרונות די התרחקתי מהתחום וכמובן שהיו לא מעט שינויים. מתחשק לי להתנסות ב OC למערכת שלי, לא מחפש לשבור שיאים אלא תוספת סבירה ותו לא. זו המערכת שברשותי, אשמח להנחיות: מעבד Intel Skylake Core i7 6700K Socket 1151 8MB 4.0Ghz Tray קירור למעבד Enermax ETS-T40 CPU Cooler לוח אם Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 Fractal Design Define R5 Black SAMSUNG SSD 850 EVO 1TB gigabyte GIGABYTE GTX 1080 G1 32GB DDR4 2600MHZ ספק כח 750W

4. Started by StreetRacer,

אהלן חברה. ברשותי מעבד Athlon XP 2000 לוח GIGABYTE Nforce2 Ultra 400 Dual Channel 1 סטיק זיכרון 512 וכרטיס מסך FX5200 של STLAB (כן,כן, אני יודע שהוא גרוע). מה ניתן לעשות כדי לשפר מעט את הביצועים (מבלי להשקיע בכרטיס מסך). תודה שמוליק

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  5. דבר ראשון : אז ככה נתחיל מהנעילת חריצי ה-AGP וה-PCI שמעתי שעושים OC צריך לנעול אותם על משהו כמו 66.66 ועל 33.33 או על הכי קרוב לכל אחד מהם ואצלי בביוס אין שום אפשרות כזאת חיפשתי בביוס חרשתי עליו אין כזה מקום והוא גם לא נעול שלא תגידו לי לעשות MANUAL ואז הוא יופיע כי ניסיתי הוא לא נמצא ואני כבר באובר קלוק של 5 FSB עכשיו אני מפחד שיקרה למעבד משהו או לכל דבר אחר הגעתי מ-2400MHz ל-2533MHz ואני צריך עזרה בקשר לנעילה .... דבר שני : אני צריך מאוורר 120 מ''מ למארז של SUNBEAM ה-TRANSFORMER כי מקבלים אותו בלי מאוורר 120 מ''מ מקדימה אבל יש מקום עכשיו שמעתי שממליצים עם TT ThunderBlade ואני בעקרון לא רוצה שמה מאוורר שקוף עם לדים ככה שאני צריך שתמליצו על משהו אחר טוב איכוותי ושקט וש…

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  6. שלום חברה, בן דודי התחדש עם: C2D E2160 Gihabyte 965P-DS3 REV3.3 2 * TwinMos 1GB 667 ---- התקנתי עליו Vista x64 כמובן, עשיתי OC קטן 250 * 9 וזיכרונות על 1:1. התקנתי EVEREST הפעלתי ORTHOS הנה התוצאות: IDLE: #1: 48 #2 48 Full Load: #1: 66 #2: 63 ----------- התקנתי את הקירור המקורי של אינטל, פשוט הידקתי את ארבעת הקליפסים אל תוך הלוח אם - וווידאתי שהקירור לא זז, על הקירור עצמו הייתה כבר משחה טרמית. מה יכולה להיות הבעיה? מה אועישם במקרה כזה?

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  7. Started by stingeR-,

CPU : AMD ATHLON XP 2000 Tbred @ 1800Mhz + נעול מכפלה MotherBoard : EPoX 8RDA3i Rev : 3.2 RAM : Micron PC2700 333MHZ 256MB + Generic PC2100 266MHZ 256MB @ 6-3-3-2.5 @ 286MHZ GFX: Gigabyte RADEON 9600P + blue led fan @ 500/674 HDD : WD 400BB 40GB 7200RPM 2mb buffer and WD300EB 30GB 5400RPM CD-RW : MSI 52x24x52 CD-ROM : MSI 52x Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical Keyboard : Microsoft Multimedia Keyboard Monitor : MAG InnoVision 796FD Trinitron 17" רק היום היה לי זמן לבדוק תוצאות חדשות בבנצ'מארקים... , ובדקתי ובאתי עם התוצאות האלו , באתי לשאול אם הם בסדר : לפני OC לכרטיס מסך : 3dmark03 : 3300 AQ3 : תוצאה כללית 26000 , למעבד 5700 ולכרטיס 3500 …

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by Shlomi116,

קודם כל , אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי אחד שזה יותר מתאים לו. אז ככה, יש לי 7600GS בגרסאת הAGPX8 256MB DDRII זכרון, 128 ביט , ליבת G73 עכשיו סתם באתי לראות אם אפשר לעשות פתיחת צינורות, ופתאום אני קולט שרשום שאחד הצינורות Disable. שמתי לידו V , עשיתי ריסט והוא עדיין Disable... יש למישהו פתרון ?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  9. Started by DuDsAn,

אהלן.. יש לי i7 920 2.67ghz ולאחרונה הוא התחיל לגמגם במיוחד במשחקים אשר דורשים מעבד חזק. הבנתי שעליי לעשות לו אובר קלוק אך לאור ניסיוני בעבר (שירפת כרטיס) אני באמת שלא מעוניין לעשות נזק נוסף. האם יש מקומות שאפשר לעשות בהם אוברקלוק? האם יש טכנאים שאפשר להזמין שעושים זאת? האם מישהו מהפורום רוצה להרוויח כמה גובות ? אשמח לשמוע הצעות.

• 46 תגובות
    • 5k צפיות
  10. Started by Belgia,

שלום, אני קונה מחשב מ TMS ונותר לי לבחור את הקירור למעבד. המעבד של המפרט שלי הוא 4570 (מסדרת Haswell ) החדשה [Tray] קיבלתי המלצה על Katana 4 שאין להם, הקירור הזה עולה 130 ש"ח ב KSP, אבל אין לי איך להביא להם את זה (הם טוענים שהם לא עובדים עם הדואר, אלא רק עם שליחים ושזה עולה 50 ש"ח). חשוב לי מאוד שהקירור הזה יהיה שקט [אם זה רלוונטי, המארז שלקחתי הוא ה Fractal R4] השאלה שלי היא כזו: האם כדאי לקנות ב KSP את ה Katana 4 ולבקש שהם יקחו את זה עם שליח ? החסרונות באופצייה הזו היא שהקירור עולה 180 ש"ח בסה"כ ושהזמן שייקח לי לקבל את המחשב גדל. האם יש קירור אחר ב TMS (באותו סדר גודל של מחיר) שמומלץ במקום ה Katana 4 (ואני מדגיש שוב ששקט זה פרמטר חשוב בשבילי [בעיקר במנוחה, כשאני הולך …

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  11. אני צריך תוכנה שמנטרת לא רק את טמפ' המעבד אלא גם את הכרטיס מסך וגם את הכוננים הקשיחים, יש כזאת ?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  12. זה רק אני או שיש יותר מידיי דימיון בין הקירורים של ZALMAN לשל PRIME COOLER?? כל הקירורים למעבד ולכרטיס מסך נראים זהים משתי החברות.

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  13. הרכבתי מחשב Athlon 64 3000 נכנסתי לביוס לבדוק טמפרטורה של מעבד רשום שם שזה נע בין 48-53 מעלות ב EVEREST 45 מעלות א.למה יש הפרשים בין הביוס לתוכנה ? ב.האם זה תקין ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  14. ^^^ מדובר על קירור במחיר שפוי, שזה אומר שאני מעדיף בסה"כ לא לעבור את ה-200 ש"ח. ואני רוצה להדגיש עוד הפעם, החשיבות היא לשקט, קירור הוא משני. OC, אם יהיה בשלב מסויים, אני לא מאמין שיהיה רצחני. תודה.

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by mano4now,

שלום לכם, אני צריך את עזרתכם עם מחשב HTPC בסלון שנמצא בתוך נישה די סגורה במזנון. לאחרונה החלפתי לו מעבד Q6600 ואני עם כ. מסך 8800GT. המארז הוא שוכב ומפירמה לא ידועה והאיוורור שלו הוא מהצדדים. בין הדפנות של המחשב יש לי 10 ס"מ מכל צד. מאחורי המחשב הכל סגור. כשהתחלתי לשחק , הרגשתי שהכל נורא מתחמם. התקנתי את האוורסט ואני במנוחה מגיע ל60-65 מעלות. אין לי שום קירור מיוחד מלבד מאוור על המעבד ו2 מאוררים רגילים על הדפנות. יש לכם רעיונות ? אני לא יכול להוציא את המחשב מהנישה. תודה מראש מנו

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  16. Started by Sman,

יש לי הארדיסק WD 30 MB 7200 IDE ויש לי מגירת קירור עם שני מאווררים שעושים רעש של מיפעל (לפי The Wizard) איך אני יכול להמהיר אותו ועד כמה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אני תוהה האם להחליף את הלוח והמעבד שלי בלוח ובמעבד המופיעים בכותרת. האם הלוח והמעבד יעברו בקלות את ה4 גיגההרץ? תודה!

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  18. עשיתי אוברקלוקינג עם ATI TOOLS לכרטיס מסך ATI X300 ובמשחקים יש תקיעות כאלה קטנות. זה לא קורה כאשר אין אוברקלוקינג.. אין בעיה של וירוסים או מזיקים אחרים.. מישהו יכול להמליץ מה לעשות? מ-324 לליבה שיניתי ל 450 והזיכרון במקום 200 שיניתי ל227. *

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by DiSc@MaN,

מדובר ב AMD XP1600+ עם המאוורר הסטנדרתי שמגיע איתו 55 במאמץ ו50 במצב רגיל לוח 32 מעלות מדובר פה גם במארז אנטר עם 3 מאווררים נ.ב. לפני זה היה לי AMD TB 1.4 + גלובל וין והוא עבד במאמץ ב48 מעלות. :smoke:

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by GWeizman,

טוב, כחלק מהמפרט שבנו לי פה הציעו לי להוסיף 2 מאוררי 120mm למארז. המחיר לא גבוהה, אז הוספתי. עכשיו, בשביל להכניס את המאורר כמו שצריך חייבים לחורר את המארז? S: ואם לא, אז איך בידיוק מכניסים את זה כמו שצריך? (עברתי על המדריכים, כולם כוללים חורים, ואין לי ממש איך לחורר מארזים :ם) יש סיכוי שכחלק מהרכבת המחשב החברה תתקין גם את המאוררים הנוספים? גיא.

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by eli_t,

היי המעבד שלי כרגע עובד במנוחה באיזור ה 50 מעלות ? אתם חושבים שמשחה טרמית טובה יכולה לשפר את המצב ? אם כן איזו בדיוק ? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by sgsg,

חיברתי לוח חדש למחשב ישן (GA-7n400S-L) והתקנתי עליו מעבד ( ATHLON XP 2400) הקירור (VOLCANO 9) עם MX1. עד עכשיו מהירות המאוורר הייתה נקבעת ידנית - ככה שרוב הזמן הוא היה מהיר ורועש כדי לא לקחת סיכון. היום כשחיברתי, החלטתי לנסות לחבר את החיישן שמגיע עם הערכה של הוולקנו כדי שמהירות המאוורר תיקבע אוטומטית. בדקתי ב SPEED FAN והטמפ' שזה מראה לי די גבוהה (תמונה), והמאוורר מסתובב לו בכיף על מהירות בינונית וגם הרוח שהוא זורק היא קרירה (מדידה עם היד). החיישן שהתקנתי דבוק לחלק התחתון של המעבד, כך שהוא אמור לתת את הדיוק הכי טוב. אני יודע שבלוחות של ג'יגה בייט יש קטע עם החיישנים, אבל הטמפ' מופיעה לי בכל תוכנת מדידה (AIDA, EVERST, SANDRA, SPEED FAN). זו הבעיה המוכרת של ג'יגה בייט או שאנ…

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  23. השתמשתי ב ATI TOOL עשיתי: 1. FIND MAX CORE 2. FIND MAX MEMORY אחרי שהוא סיים הורדתי מכל אחד חמש עשיתי למעלה SAVE אחרי זה עשיתי ריסטרט ואז הכל חזר להיות רגיל.

24. Started by segevgabay,

שלום רציתי לדעת באיזה קפיצות אני צריך להעלות את המעבד שלי ב5-10 MHZ? ובאיזה שלב אני מעלה מתח למעבד? תודה...

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  25. Started by Boomer,

ה-Athlon XP 1600 שלי פועל על 52-54 מעלות כשהוא לא בשימוש... (1%-5% בשימוש) זה נורמלי בהתחשב בזה שאין לי את המשחה המיוחדת הזאת ויש את המאורר הרגיל שמגיע עם ה-Athlon? תודה.

• 4 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.