אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי אפשר להגיע ל1.45V בלי לסכן את אורך החיים של המעבד. האם זה נכון? או שאפשר להגיע ליותר\פחות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את הכרטיס GTX570 ועכשיו בשיא לי הכרטיס מסך מגיע לי ל 70 מעלות זה בסדר או שזה לא טוב?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני צריך מאוורר 12 ס"מ עם ווסת של מהירות, למעשה אני צריך שניים כאלה. לפני שבוע ראיתי בחנות מחשבים אחד כזה שפשוט היה לו סוויצ' שמאפשר לבחור בין 3 או 4 מהירויות. באתי לקנות בכלל משהו אחר ולא כל-כך התעמקתי. החנות עומדת להסגר והם פשוט מעיפים את המלאי. באתי אחרי יומיים לבדוק את העניין והמאוורר כבר לא היה שם (היה להם אחד אחרון). הבחור שעובד שם לא ממש מבין מי נגד מי אז ככה שאין לי שם של חברה ואת המחיר אני אפילו לא זוכר. חיפשתי את זה בעוד 4 חנויות ושם הפסקתי מפני שנמאס לי מהאנשים שמסתכלים עליי כאילו אני איזה מפגר. חרשתי את האינטרנט ואפילו לא מצאתי משהו דומה ב –IQPC (כשיש להם מבחר עצום של מאווררים). אז איפה אני יכול להשיג שני מאווררים של 12 או 14 ס"מ (זה תלוי במחיר) שמתחברים לספק …
-
- 38 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
יש לי מארז cm 690 II ומעבד core i5 760 וכרגע בoc על 4ghz. על המעבד נמצא ה scythe kabuto. ראיתי בביקורות באינטרנט שהוא לא נחשב טוב כל כך. שווה להחליף אותו ל scythe yasya שיש עליו ביקורות מעולות? תודה רבה לכולם!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום השתמשתי בערך שבוע ב 2600K מומהר ל 4.6. השבוע הורדתי אותו חזרה לתדר הטבעי שלו - 3.4. היכן ההמהרה הזאת באה לידי ביטוי מלבד מבחנים סינטטים? במחשקים הפריימים זהים. בעת פעולות רגילות בתוך windows - הכל זהה. אז "מה הקטע"? :
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי להתייעץ בנושא בחירת גוף קירור למעבד i7 870 , ללא אוברקלוקינג , שמיועד לגלישה , קצת משחקים ומעט עריכת סרטים (כולל חומר ב-HD) . הבנתי שההמלצות הראשיות כאן בפורום למאוררים לסוקט 1156 הן בין ה- Mugen II (שגדול מידי ויקר מידי בשבילי) , לבין ה- KATANA 3 . הייתי בוחר ב- KATANA 3 , אבל המאורר שלו קצת קטן + אין לו זווית אוויר אופטימלית במארז . בשבילי ה- KATANA 3 מזכיר יותר מאורר למדיה סנטר , ולא למאוור למעבד חם שמתחמם עוד עם פעולות כבדות . ממה שאני מבין מאוררים גדולים יותר (120 ס"מ) צריכים לעבוד פחות חזק בשביל אותו עוצמה שמאוררים קטנם יותר עובדים חזק יותר השבילם . אז בקיצור , מה דעתכם על משהו כמו ה- Thermaltake Contac 29 , שנראה גדול יותר אבל לא ענק (+מאורר 120 …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מאורר נוסף למארז שלי כפי שצוין - בחלון יש מקום לעוד מאורר , למה הוא יהיה בדיוק על הכרטיס מסך והכרטיס הישן הלך אז לא רוצה עוד סיכונים . אם אפשר בבקשה המלצות על מאוררים מתאימים גודל 120mm , תודה !
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, בהתחשב במפרט שלי (מופיע למטה) אני חושב שהמעבד הוא צוואר הבקבוק שלי מאחר ואני לא יכול לשנות לו את המכפלה. האם יש לכם המלצות למעבד שיכול להתאים לביצוע אוברקלוק במחיר של עד 500 ש"ח כולל הקירור? כמו כן אני יכול להוריד את סט הזכרונות 2GB במידה והם שונים בהגדרות שלהן מהסט השני. אם יש לכם המלצות אחרות או אם אתם חושבים שאין פה הרבה פוטנציאל למערכת אשמח לשמוע תגובות. אני רוצה לבצע את האוברקלוק כדי לסחוט את המערכת עד כמה שאפשר מבלי לקנות מערכת חדשה. השימושים הם למשחקים כבדים כמו Call of duty crysis וכו'. תודה רבה לכולם Motherboard : Gigabyte GA-EP35-DS3R http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2743#sp CPU : Pentium E6420, 2.13GHz, 1066Mhz, s775, 4MB, DualCore h…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, מעולם לא ביצעתי אוברקלוק, קראתי פה בפורום ובעוד אתרים אחרים מדריכים וקיבלתי הבנה כללית לנושא אבל לא ממש מדויקת, יש לי כמה שאלות: 1. אחריות - הבנתי שנניח ונשרף כרטיס המסך, אי אפשר לדעת בוודאות אם זה בגלל אוברקלוק או לא, מה הכוונה? כלומר מה אמורים לעשות כביכול כדי שזה לא יראה שביצעתי אוברקלוק ואם יש בכלל מה לעשות? אשמח לשמוע על מקרים בהם מומשה האחריות למרות אוברקלוק וגם מקרים בהם לא מומשה האחריות וכמה זה שכיח. 2. העלאת מתחים - האם בהעלאת מתחים יש סבירות יותר גבוהה שישרף הכרטיס לעומת בלי, והאם אוברקלוק גבוה יחסית ללא העלאת מתח הוא מסוכן יותר מאשר אותו אוברקלוק גבוה עם העלאת מתח? 3. האוברקלוק לכרטיס - אני רוצה להעלות את הכרטיס (דרך OC GURU) למהירות CLOCK של 850-90…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבין גופי הקירור הבאים איזה גוף קירור הכי שקט ונותן את הביצועים הטובים ביותר? הדגש הוא יותר על השקט מאשר ביצועים. המחיר לא רלוונטי בכלל. התשובה חייבת להיות מתוך הרשימה הזאת בלבד. בבקשה אל תכניסו גופי קירור אחרים שלא ברשימה. עוד דבר חשוב - חייב להתאים לסוקט AM3 של AMD! פרטים נוספים על המפרט: לוח Gigabyte GA-MA78LMT-S2, מעבד AMD Phenom 2 X4 965 Black Edition Quad Core AM3 BOX. אם אתם חושבים שעדיף להישאר עם גוף הקירור המקורי שמגיע בבאנדל עם המעבד זה גם בסדר. שוב אני חוזר: המחיר לא משמעותי. מה שחשוב זה קודם כל שקט ואח"כ ביצועים. GLACIALTECH 5057 / 8 / 9 Glacialtech GLACIALTECH 5062 / 3 Glacialtech ZALMAN S700AI ZALMAN DEEPCOOL ALPHA 6 DEEPCOOL DEEPCOOL ALPHA 7 DEEPCOOL GLA…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. החלתי משחה טרמית חדשה. אבל בלית ברירה, הייתי חייב לנתק את ה HS מהמעבד. האם במקרה כזה יש להחיל מחדש משחה טרמית? או שלהחזיר בחזרה זה בסדר? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC והוא מותקן בתוך מזנון בסלון. מקדימה של התא של המחשב יש דלת זכוכית ובדופן האחורי יש מספר חורים כ-6 סמ' כשהדלת הזכוכית סגורה - המחשב מתחמם מאוד, לכן חשבתי להתקין מאוורר על הדופן האחורי כדי שיוציא את החום. מקתע הזה אין לי לא ניסון ולא ידע. חשבתי לחבר את המאוורר הנוסף לחיבור מתאים בלוח אם כדי שישלוט במהירות שלו וכד'. אשמח לקבל המלצות לגבי איך לעשות את זה וכן לגבי חלקים. מכיוון שמדובר במחשב בסלון - אעדיף פיתרון שקט ככל האפשר.
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, חשבתי על לוח אם: MA78LMT-S2 וזיכרונות MICRON DDR3 4GB 1333MHZ סטיק בודד. האם אני צריך התאמות כלשהן? אולי זכרונות אחרים? כמו כן, גיליתי עכשיו שניתן לפתוח L3, האם זה בכל המעבדים ככה? או שזה כמו בפתיחת ליבה נוספת מX3- עניין של מזל? ואם אני אצליח, האם עלי לבצע התאמות כלשהן? אולי מאוורר חזק יותר? עוד משהו שראיתי פה עכשיו בתרד אחר- שאפשר לפתוח ליבות גם במעבדי X2. אני בדיוק קונה עכשיו מחשב חדש, אולי כדאי לי במקום 640, לקנות את הכפול ליבה? או שזה גם עניין של מזל ועדיף לא להסתכן? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם הטבלה הבאה מייצגת נאמנה את קירורי האוויר השונים? אני מתלבט אם להזמין את ה Noctua, ולפי הטבלה הבאה, הוא פחות טוב מה Xigmatek, שעולה מצחית ממנו. מה דעתכם? תודה
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום. לא ברור לי להיכן המאוורר אמור לפנות (מאוד חדש בתחום). ההוראות של ההתקנה איומות! האם המאורר אמור להיות כאשר......... טוב חבל על המילים - הנה תמונה: הכוונה שלי כאן הייתה שהמאוור ינשוף אל תוך גוף הקירור (הרי זה מה שאמור להיות, לא?) האם התקנתי כראוי (אם קשה לראות דרך התמונה, קידמת המאוורר פונה כלפי, ואחורי המאוורר פונה כלפי גוף הקירור)?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי. אז לפני כמה ימים שאלתי על המהרה. לצערי לא מצאתי המון מידע לגבי ה 2600K. היום החלטתי להיות אמיץ, והרשתי לעצמי להיכנס לביוס. שיניתי רק את המכפלה ל 46. כך שמהירות המעבד עמדה על 4.6GHZ. מעבר לכך - אין לי מושג עוד מה ואיך עושים. אז לא נגעתי בשום דבר אחר. שמרתי לביוס. כאשר ווינדוס עלה, הפעלתי את CPU-Z, את Prime95 - וננתי ל Prime95 לרוץ במשך 5 דקות. הנה תמונת מצב לאחר 5 דקות. בשלב זה החלטתי לעצור את המבחן - כי לא היה ברור לי אם מותר או אסור להגיע לטמפרטורות שכאלה: אוקיי - אז לשאלות: 1. האם עלי לעשות שינויים נוספים בביוס? משהו לגבי הזכרון? זכרו - אני חדש לגמרי בתחום. 2. האם עלי להשתמש בקירור טוב יותר (כרגע אני עם Corsair A50 - חד מאווררי)? 3. מתי המערכת נ…
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ערב טוב, אתמול המחשב שלי חזר מהמעבדה עם חומרה חדשה, אני מעוניין לבצע OC אבל אין לי את האפשרות לעלות את הFSB הינה תמונות מהBIOS: http://img13.imageshack.us/i/dsc00499jw.jpg/ http://img819.imageshack.us/i/dsc00496cj.jpg/ http://img809.imageshack.us/i/dsc00497y.jpg/ http://img819.imageshack.us/i/dsc00498n.jpg/ מפרט: AMD Sempron 140 - AMD Athlon Dual-Core 4400e (פתחתי ליבה נוספת למעבד) Gigabyte M68MT-D3 (Rev 2.3) 2GB Ram Kingston DDR3 GeForce 9500GT ניסיתי כבר לעשות עדכון ביוס, לא עובד. עצות...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה ניתן לסחוט מהכרטיס הנ"ל עם הקירור עימו הוא מגיע? בכללי, האם יש פוטנציאל כלשהו לפתיחת צינורות או כל דבר שמאפשר ביצועים חזקים יותר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת שלי: I7 950 evga classified X58 SLI 3 295GTX haf 932 Corsair dominator 2X3 1600 צריך קירור מים למערכת שיתאים להכל.. עד 2500 שקל , מוכן להזמין מארה"ב (אבל שהמחיר כולל מכס והכל לא יעבור תמחיר שציינתי ). קירור שכולל הכל (משאבה, רדיאטור.. בקיצור כל מה שצריך). חשוב גם שהקירור יהיה גם לכרטיס, ואם אפשר להוסיף במחיר אז גם בקר, או לציין מחוץ למחיר בקר. תודה!
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שיעבור פתיחת ליבה וOC עד 3.6~ תקציב עד 150 ש"ח דרישות: שיתאים למארז הבא: Hec CompuCase 66RC black http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1309 ושלא יעשה קולות של טרקטור
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי האתר v6 הוא 164 סמ והמארז יכול להכיל גג 169 זה יכנס בלי בעיות ( עם זה משנה יש לי סוקט 1155 ) [br]פורסם בתאריך: 28.02.2011 בשעה 21:33:12 מה אתם אומרים כדי להכניס למארז כזה את הקירור המיוחד של silverstone שמגיע רחוק יותר ap181 לשים שם 3 בתחתית של 180 ממ זה יהיה טוב יותר או יעשה רע ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המערכת שלי כזאת: MSI Neo2 865PE P-4 2.6GHz HT 2x1GB Ceon 3-3-3-8 400MHz Club 3D Radeon HD 3850 512MB Chieftec Green Angel 500W אני מודע לכך שהמכונה מיושנת עד כדי גיחוך, ולכן אני שואל אם יש אפשרות לסחוט ממנה עוד קצת... מה תגידו, רבותי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב שלי : AMD PHENOM X6 GTX 470 לוח GIGABYTE 890GPA-UD3H ספק SEASONIC 650 מארז HAF932 הייתי רוצה לדעת האם כדאי להשקיע בקירור לצ'יפסט , בבדיקה במאמץ אני מקבל טמפרטורה של 43 מעלות על הלוח אם וגוף הקירור של הצ'יפסט רותח.. בטעות נתקלתי במוצר הבא : http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=252 אז יש לי כמה שאלות האם ניתן להרכיב את זה על כל לוח אם ? בלוח האם שלי יש PIPE על הצ'יפסט, אם אחליט לשים תהיה בעיה שאוריד את ה PIPE ? (הPIPE מתחבר על כמה צ'יפים על הלוח אם) האם קירור MUGEN 2 על המעבד לא יפריע לקירור הצ'יפסט ? אשמח לקבל תשובות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא NVIDIA 9800GT והמאוורר שלו מקולקל, כל פעם שמדליקים את המחשב הוא לא מסתובב וצריך לתת לו דחיפה כדי שיעבוד, דבר שאין לי כוח לעשות כל פעם שאני רוצה להשתמש במחשב מבלי שיקפצו לי מיליון התראות על טמפ' הכרטיס מסך. לאחר שבדקתי באתר SKYPC מצאתי שני מאווררים שמתאימים לכרטיס שלי ואני רוצה שתגידו אם הם טובים ומצדיקים את המחיר שלהם ואם יש מקומות שמוכרים אותם יותר בזול? וכמובן מי מהם יותר טוב? arctic cooling accelero s1 rev.2 http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-Accelero-S1REV2~18~0.htm arctic cooling twin turbo pro http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-TwinTurboPRO~18~0.htm תענו בבקשה כי זה די דחוף, ממש אי אפשר להשתמש במחשב ככה! תודה לכולם
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-