עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עשיתי לפני כמה חודשים OC לכרטיס מסך, אני לא מבין בזה ממש אבל עשיתי את זה לפי מדריך פשוט שהיה פה באתר פשוט ללחוץ על איזה כפתור וזה יעבוד יש לי X1800gto, שמתי לב שזה קצת לקח זמן אז באמצע עשיתי CANCEL או ריסט לא זוכר בדיוק .. למה זה גורם ? א.עם עושים OC הוא נשאר לתמיד? ב.איך יודעים עם הכרטיס מסך נמצע בOC או לא? תודה מקווה שתוכלו לענות לי

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  2. יש לי AMD 2700 A7N8X-E 512 MD וכתוב לי בביוס CPU Freq. [166 MHZ] ויש לי רק את האפשרויות 100 133 166 200 אין לי ניגד 102 105 והמכפלה שלי היא 13 מה לעשות?! נ.ב בשביל אובר קלוק צריך לשנות מכפלה??

• 7 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by Alex Kidd,

רציתי לדעת אם המפרט הנ"ל טוב לביצוע oc ואם לא אז רציתי לדעת אילו חלקים הם בעיתיים ולאיזה דגם או חברה כדי להחליפם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  5. OK שלום אנשים, התקנתי טוניק עם מארז פתוח הדבר הזה הוא חייה! יש לי amd athlon x2 dual core 4200+ מנוחה: ליבה 1 : 30 ליבה 2 : 23 .... עכשיו עשיתי את המאמץ הזה: 3 ORTHOS: 1. STRESS CPU PRIORITY 8 2. LARGE IN PLACE FFTS PRIORITY 8 3. BLEND PRIORITY 8 ועוד חלון של stability test של EVEREST [לאחר OC קל של בערך 15% : מ2200 ל 2533MHZ ] הטמפ' היו במאמץ הנ"ל: ליבה 1 : 47 ליבה 2 : 40 מה אתם אומרים על הטמפ'? והאם הבדיקת יציבות שלי נכונה?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by MORHAZAN,

שלום חבריה,יש אצלי מחשב פנטיום 3 שכול הזמן נופל,בהתחלה פתחתי לנקות,ניקיתי הכול ואז המחשב היה נופל כול פעם. בדקתי את הטמפרטורה הייתה גבוהה מאוד. כ 120 מעלות. פתחתי שוב ניקיתי וסידרתי הכול שוב הטמפרטורה חזרה ל 74,והמחשב עדיין קורס ולא מעלה את הווינדוס. האם הבעיה פה היא בטמפרטורה ? או שבעיה אחרת.. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by dudiperetz,

שלום לכל חברי הפורום! אני חדש בנושא האוברקלוקינג וקראתי את המדריך לאוברקלוקינג באתר. חוצמזה קראתי עוד הרבה מדריכים ועדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. קודם כל המפרט הוא: intel core 2 duo e6600 2.4g asus commando motherboard geforce 8600gt kingston ddr2 667mhz 2 giga dual הבעיה היא שבלוחות intel אי אפשר לשנות את המכפלה אז כאשר אני משנה את הבאס שבמקור הוא 266 אני יכול להגיע עד 340 ואם אני מנסה לעלות עוד קצת ווינדוס לא עולה לי. האם הבעיה היא מהזיכרון שהוא רק 667 mhz או שאפשר להתגבר על זה? עוד בעיה שראיתי היא שבביוס המכפיל הוא 9 ולכן 340 * 9 = 3000mhz בקירוב אבל כאשר אני נכנס לווינדוס ובודק ב cpu-z הוא מראה לי שהמכפיל הוא 6 ומהירות היא רק 2000mhz עכשיו השאלה שלי היא למה …

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  8. Started by Mind2,

אני מעוניין לבנות מחשב תקציבי . . עד עכשיו קניתי סטיק של twinmos PREMIUM ואת המארז 6a19 עכשיו . . אני מתלבט אם לקחת sempron64 מתי שהם יגיעו עם לוח dfi ut 250gb או לקחת 3000+ venice עם Dfi nforce 3 ultra הסיבה שאני לא לוקח nforce 4 היא שיש לי כרטיס מסך 9600XT וחבל לי להחליף אותו כרגע ל PCI - E מה אתם אומרים ? איזה מהמערכות יותר טובות ? ואם יש לכם אולי רעיונות להשאר בתקציב אבל לקבל יותר ביצועים אני אשמח . . המערכת בנויה ל O/C

• 7 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by SpEcToR,

http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by Amir c,

טוב היום סוף סוף אמרתי שאני צריך לשים סוף לביש מזל שלי עם המאוררים נתחיל בסיפור.. קיבלתי את המחשב התקנתי ולאחר שבוע שבועיים המאורר של הציפ התקלקל (NF7) אמרתי נחכה... עבר שבוע בעע גם זה של הכ.מסך הלך ממש ביש מזל היום לאחר קרוב לחודש אמרתי זהו נמאס פתחתי והבאתי 2 דברים סינק חדש + מאורר שיתאים לכ.מסך שלי מאורר של AMD שמוציא כמות מכובדת של CFM לפני ההתקנה המעלות היו עומדות על 50 מעבד ו37 לציפ לאחר ההתקנה 46~43 מעבד 29~32 ציפ חבל שאינני יכול לשים תמונות של ההחלפה אגב הכ.מסך שלדעתי הלך ממש פצצה פתחתי שמתי גם קצת משחה תרמית (אף פעם לא מזיק) ואולי אולי אולי אני אעשה מדריך לאיך להחליף סינק+מאורר לכ.מסך בתכנון לאפינג לסינק משהו טוב שהבאתי (מתבצע ברגעים אלו - עבודה סיזיפית בעע) הסי…

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  11. מכיוון שלא אכפת לי מה יהיה עתידו של הכרטיס אני מבקש עזרה באיך להתחיל לנסות להמהיר\לשרוף אותו... אז אם יש לכם ידע בהמהרה של כרטיסים מסוג זה אנא עיזרו לי להשיג את הדברים הרושים ויחד נתחיל מסע התעללות בכרטיס ובכל ג'וקיו.. להלן הידע שלי בהמהרה... 1.לא יודע כלום , בחיים לא נגעתי בדברים האלה... 2. זה ממש מעניין אותי... אני יודע שאפשר להמהיר זכרונות... קיצר הבנתם שאין לי ידע.. אז כל פיסת עזרה תעזור... (צימוד מושלם) תודה מראש... B-Crusher או בקיצור B או שאם אתם מתעקשים... B המתעלל..

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  12. Started by idan_20,

התקציב שלי הוא 3000 שקל ל- מעבד, לוח אם, זכרון ומארז (כולל ספק) הלוח כמובן הוא P5B DLX מעבד Core 2 Duo - E6300 זכרון - לא יודע עדיין כמה ואיזה אבל בטוח DDR2 800 אם אפשר ב DC קרור- אני מתכנן להשתמש בהתחלה בקרור סטוק ולשדרג יותר מאוחר לאיזה משהו רציני יותר כמו שאמרתי המטרה היא OC והבנתי שהזכרון הוא חלק מאד חשוב ושכמה שהתזמונים שלו יותר נמוכים ככה יותר טוב מצד שני קראתי בכמה מקומות שיש תזמונים בעיתיים ושהתזמון הכי "נורמלי" הוא cl5 אז אם מישהו בבקשה יוכל להבהיר את עניין התזמונים ולהמליץ על זכרון שילך טוב עם הלוח אם הזה אני יודה לו מאד עוד שאלה בקשר לזכרונות, ממה שהבנתי הכי טוב שהיחס בין ה FSB למהירות של הזכרונות יהיה 1:1 אבל אם ה FSB שלי הוא 1066 והמהירות של הזיכרון היא 800 …

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  13. Started by alexbmw,

אני צריך לדעת מה הוא המאורר 12 ס"מ הכי טוב שיש בשוק (עד 100 ש"ח) נ.ב נחמד אם הוא גם צבעוני

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  14. Started by sahargt,

אני בודק את החום של החלקים בSPEED FAN ואני רואה שם AUX -119 תראו

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  15. Started by ernan,

הוא מגיע ל60C במאמץ. זה גבוה?

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by DrStyle,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 יש קירורים גם למאבד וגם למארז, נראה טוב למי שמבין , איך המפרט בכלל לדעתו.. ואיך CM בספקי כוח לנושא: עד כמה אני יכול להגיע בOC בכיף? 3.6-8?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by gil_sh,

שלום, האם מישהו יכול לומר לי האם זה תקין שרשום +12V ובצד רשום שהערך שיש למחשב שלי הוא רק 2.05V ? מה זה אומר ומה זה מייצג? תודה למשיבים.

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  18. http://richfiles.solarbotics.net/Turbo.html נראה מעניין... להרבה סטודנטים יש את ה TI-89... אם אתה עושים OC, שימו פה תמונות

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by BmsKlane,

קיבלתי מחשב משומש ממשהוא שנסע לעבוד בחול ובדיוק אני עובר דירה אז אמרתי למה לא לעשות ממנו HTPC המפרט הוא כזה P4 2400 סטפינג C1 הלוח הוא ASUS P4S8X-X (דרך הגב שבדקתי בבוקר את המחשב לראשונה המעבד לא ירד מ65 מעלות לפי EVEREST אבל אחרי שנקיתי את המארז ואת הקירור והחלפתי משחה ירד ל53 - האם זה טוב ואולי המלצה על מאורר בשבילו (לא AC יש לי כבר אחד במחשב שלי וצריך לגוון) כרטיס מסך nVIDIA GeForce4 MX 440 3D Accelerator כל השאר גינרי ואני יצתרך להחליף ספק וזיכרון השאלה שלי היא האם המעבד הזה נחשב OC טוב וגם הלוח? אין לי מוסג מה הכררטיס מסך הזה הוא נראה לי די עלוב אבל באלי אולי לעשות לו OC בשביל הכיף(אם בכלל אפדר לעשות איתו משהוא) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  20. שלום חברים. עם בוא הקיץ הטמפרטורות במחשב הHTPC שלי מזנקות לרמות שמשפיעות על התצוגה. יש איזה פתרון קירור לכרטיס מסך low profile שיציל לי את הכרטיס? תודה אנשים.

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  21. הלך לי המאוורר על ה-9800PRO, אני שוקל קניה של מאוורר חדש, ראיתי את זה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=36 יש ממליצים?? (ולא אנשי מכירות בבקשה)

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by noam12,

CPU Type AMD Athlon 64 3000+ CPU Venice S939 Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 Physical Memory:2x512 3200 Video AdapterRADEON 9550 Secondary (128 MB) זה המפרט שברשותי הטמפרטורה במנוחה 33 מעלות במאמץ (קידוד סרט)37 מעלות ראיתי שמשהו הביא את ה CORE SPEED ל MHZ 2613 עם לוח האם מגיע תוכנה EASY TUNE המאפשרת לשנות את התדר שאלתי הראשונה האם זה מסוכן? לאיזה תדר לשנות? תודה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by shovel_xxx,

אני צריך קירור לכ.מסך שלי ואני רוצה לעשות OC GEFORCE 6600 GT טוב ל OC ?!?! תקציב בסיביבות ה 250 זה קירור טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14232&PHPSESSID=1a5dc3ed45934af3de6c1f7224c328ba ועוד משהו קטן מישהו יכול להתחבר אלי ל MSN או ב ה"פ לעזור לי ב OC למה יש לי כמה בעיות ( OC ל AMD 64 3000+ )

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  24. אוקי אז ככה יש לי מעבד INTEL PENTIUM 4 2000MHZ NORTHWOOD ולוח אם של ABIT , דגם IS7-E A DATA 256x2 400DDR @ 2..2.2.5 ספק כוח של 400 W ג'נרי בעיה מתחילה מאז שקיניתי את ההרד דיסק SATA שלי ... כשחיברתי את ההרד דיסק שלי, ועשיתי כל אוברקלוק על המעבד שלי גם הדבר הכי מינימלי שאפשר לעשות בכלל ( לא משנה איזה תיזמונים גם ב -1 ) הוא לא מזהה את ההרד דיסק של ה SATA, ואם אין שום אוברקלוק על המעבד הוא מזהה את ההרד דיסק.. יש למישהו אולי איזה רעיון או פתירון לבעיה שלי ? המעבד היה עובד על 120 FBS , ו 1.550 וולט באוברקלוק לפני ההרד דיסק ..

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by a-v-i,

היי, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3486 למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל? אני מחפש קירור כמה שיותר זול, כמה שיותר שקט, ושיקרר כמו שצריך (לא נעשה OC). הכרטיס הוא 9800PRO, והמאוורר הקטן שיש עליו פשוט מחרפן אותי. תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.