עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מכיוון שלא אכפת לי מה יהיה עתידו של הכרטיס אני מבקש עזרה באיך להתחיל לנסות להמהיר\לשרוף אותו... אז אם יש לכם ידע בהמהרה של כרטיסים מסוג זה אנא עיזרו לי להשיג את הדברים הרושים ויחד נתחיל מסע התעללות בכרטיס ובכל ג'וקיו.. להלן הידע שלי בהמהרה... 1.לא יודע כלום , בחיים לא נגעתי בדברים האלה... 2. זה ממש מעניין אותי... אני יודע שאפשר להמהיר זכרונות... קיצר הבנתם שאין לי ידע.. אז כל פיסת עזרה תעזור... (צימוד מושלם) תודה מראש... B-Crusher או בקיצור B או שאם אתם מתעקשים... B המתעלל..

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by MATTAN,

היי מה קורה רציתי לדעת עם הביוס אחראי על הנעילה של ה- agp\pci בזמן שעושים אובר קלוק או שזה קשור ללוח פיזית ואם זה קשור לביוס רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד ביוס פרוץ ללוח שלי ואם אפשר בבקשה תתנו לי לינק להורדה הלוח שלי הוא :(MSI 845 Pro4 (MS-6391 תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by SD Project,

אז ככה, יש לי שתי סטיקים ג'נרי DDR-SDRAM של 256, הם על מצב 1:1... עכשיו הגעתי לדברים האלה בביוס : 128 Bit Access Mode = 64*2 or 128*1 Ch[glow=red,2,300]0[/glow] MA 1T/2T Select = MA 1T or MA 2T Ch[glow=red,2,300]1[/glow] MA 1T/2T Select = MA 2T or MA 1T DRAM CAS#Latecy = 2T or 2.5T or 3T DRAM Precharge Delay = 4T or 5T or 6T or 7T or 8T or 9T DRAM RAS#to CAS#delay = 2T or 3T or 4T or 5T DRAM RAS#Precharge = 2T or 3T or 4T or 5T איך הכי נכון לכוון אותם ? וכמה זה משנה ? ו-or זה או רק שאם כותבים בעברית הכל מתהפך, בעסה !!! תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by zam,

הכרטיס שלי הוא LeadTek WinFast PX8800GTS 640MB הדגם הישן. במבחן שעשיתי ב- 3DMark06 קיבלתי 8503 נקודות. הבנתי שזה טיפה נמוך ומאחר והטמפ' אצלי טובות (65 מאמץ מאוורר מינימום) החלטתי להמהיר אותו קצת. קראתי את המדריך אבל לא היה ברור לי משהו (נכון לעכשיו. יכולים להיות עוד כמה משהואימים). א. האם ההמהרה מתבצעת בצורה יחסית בין הליבה לזכרונות או בנפרד ללא קשר יחסי? ב. וכמה הרצים הכי טוב להעלות בין 5-15? כמו כן יש את קטע המאמר הזה: So we can set up three kinds of overclocking: increasing the clock at which the video processor runs, increasing the clock the video processor uses to communicate with the video memory and increasing the clock the motherboard uses to communicate with the …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. Started by shmulikg,

אני רוצה לדעת בישביל OC(אינטל P4) ואם אפשר להגיד לי גם את המתח לנורת'ווד וגם לפרסקוט...

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  6. קניתי השבוע כמה דברים חלק הספקתי להתקין חלק עוד לא..בקרוב http://photos.walla.co.il/gteam2 מה אתם אומרים סידרתי טוב? אני עכשיו בשלבי התקנת הסליבים וזה מפרך ומעצבן.. :-\ בהזדמנות אני גם ישאל, האם כדי לי להעלות את הבאס מעל מה שהלוח אמור לעבוד בו? יש לי AMD2500+@3200+ עם NF7-SL של ABIT וזכרונות OCZ Platinum Edition PC3200 וספק TT 420W APFC 2fans אני עכשיו על 200 BUS עדי לי להעלות עוד? הרי אני שם בסיכון את הזכרונות והלוח אם שבכך הם חורגים מהמהירות שמקורית שלהם, אתם חושבים שצפויות בעיות אם אני יעלה עוד?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by DorM,

קראתי שמישהו רשם שהוא מתאים רק לOC מינימלי, לפי דעתי הבנאדם מדבר שטויות 100%! מה אתם חושבים? מה המספרים הגבוהים שאנשים הגיעו איתו לפי מה שראיתם? אשמח מאוד לתשובות (: תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. כמו שכתוב אני צריך אתרים שכבר נוסו והמוצרים הגיעו ליעדם.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. פרסמתי בפורום לוחות-מעבדים-זכרונות בקשה להמלצה על לוח אם שיאפשר לי OC סולידי אבל אפקטיבי ל-E6400 ולא יהיה יקר מדי (כי אז כבר יהיה שווה לי פשוט לשדרג את המעבד). העניינים קצת הסתבכו כשהתחלנו לדון במכפלות ו-FSB. פתאום הבנתי שגם הזיכרון יכול להגביל את ה-OC של המעבד. הנה הציטוט של ההודעה האחרונה (הסבר מצויין שיכול לסייע לרבים כאן בפורום): ציטוט של: smalul ב אתמול בשעה 18:28:35 הזיכרון הבסיסי שמתאים למעבדי הקונרו הוא זיכרון שעובד ביחס 1:1 מול ה BUS. ה BUS במעבדי הקונרו הוא 266MHz, ולכן זיכרון כזה יהיה DDR2 בתדר של 533MHz (התדר האמיתי של הזיכרון הוא 266MHz, והתדר האפקטיבי הוא 533MHz כי מדובר בזיכרון DDR) הזיכרון המקסימלי שיכול לעבוד בלוחות האלו הוא זיכרון שעובד ביחס 1:2 מול ה BU…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by NI4NI,

שלום יש לי שתי שאלות: 1. אני מרכיב מחשב חדש ובעקבות ביקורות שקראתי הזמנתי BIG TYPHOON בתור קירור למעבד. אתמול הוא הגיע והוא ע-נ-ק. האם הוא לא יחסום את זרימת האוויר בתוך המארז ? חוץ מזה הוא שוקל כמעט קילו. זה לא יכול לשבור את לוח האם או משהו כזה ? האם כדאי לי להתקין אותו או להחליף למשהו יותר אנושי (אני לא מתכנן אוברקלוק גדול) ? 2. הייתי רוצה לקנות מתקן ששולט אוטומטית במאווררים לפי טמפרטורת המארז. האם יש המלצות לכזה דבר ? לא ראיתי הרבה כאלה בחנויות בארץ. תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  11. הזמנתי לפני שבוע מpch מחשב שכולל את הזכרונות של גייל 3700 1gb ultra low latency ועשיתי היום חיפוש פה באתר וראיתי שחלק אומרים שהם לא טובים או לא טובים כל כך למרות שלא פירטו אליהם אז מה אתם אומרים להשאיר תהזמנה או להתקשר אליהם לשנות כי זה חשוב לי ואני רוצה אוברקלוק חזק ואני רוצה שיהיה ג'יגה זיכרון בערך ב1700 שקל אבל אם זה ממש משמעותי וצריך להוסיף קצת אז אוסיף אגב הזמנתי גם לוח של אביט ic7 אם זה משנה תודה

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by poi,

המחשב שלי: AMD XP 2000+ ASUS A7V333 256MB DDR333 GEFORCE 4 ASUS TI 4400 WD 40GB טמפ' מעבד 60 מעלות תחת עומס בביוס אני שם באפשרויות של הפנימי על TURBO במצב הזה המחשב נהיה לא יציב ובמשחקים הוא נתקע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by Yosi199,

אני מחפש קירור שיחליף את הסטוק המעפן הזה. הקירור החדש כמובן צריך לקרר יותר טוב מהסטוק אבל בעיקר להיות שקט מאוד מאחר וזה מחשב לעריכת אודיו. כמו כן חשוב שהקירור יתאים ללוח אם - Gigabyte 945GCMX - S2 בתוך מארז ממוצע. מה אתם מציעים?

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  14. תראו את התרד הזה http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=32111 אני יודע שזה פורום מתחרה אבל זה ממש ארוך וזה יראה מה כבר עשיתי אם יש לכם משהו שאני יכול לעשות אז זה הייה ממש טוב כי לי נגמרו הרעיונות

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by eran131,

שלום! כבר פתחתי נושא אבל אני חושב שהבנתי עכשיו מה הבעיה: קניתי מחשב מ TMS&FOX והוא עשה לי OC למעבד(לא משהו רציני) בטעות איפסתי את ההגדרות של הBIOS והכל השתנה פתאום בצורה מוזרה תמונה(מOCCT)- והכי דפוק זה שלפעמים זה עולה מ803MHZ ל1800MHZ תמונה- בצעתי גם בדיקות מאמץ למעבד(אם זה יעזור לכם) הורדה של התמונות שהתקבלו מהבדיקה: http://www.megaupload.com/?d=F73C6H2O בבקשה מנהלים ומשתמשים זה ממש חשוב לי כי אני חשוב אולי לקחת את המחשב לחנות(קניתי אותו לפני חודש וחצי) תודה ערן

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  16. הלך לי המאוורר על ה-9800PRO, אני שוקל קניה של מאוורר חדש, ראיתי את זה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=36 יש ממליצים?? (ולא אנשי מכירות בבקשה)

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  17. שלום עשיתי לכרטיס שלי 7600gs אוברקלוק של 38% לפני יותר משנה, את האוברקלוק עשיתי על הדייברים המקוריים דרך coolbit, לאחרונה נסתי לעדכן את הדרייברים ולהתקין coolbit אבל התוכנה הזאת לא עובדת בדרייבר החדש. אני יכול לעשות אוברקלוק דרך הntune אבל כל אתחול ההגדרות מתאפסות, מה אפשר לעשות בכדי שההגדרות ישמרו?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  18. Started by cold-fire,

איך אני יכול לבדוק חום בזמן שאני מריץ את ה3dmark 05 תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  19. אני מתחיל כפי שהבנתם ואני מעונין בעיקר במודינג שקשור ביופי רציתי לדעת האם הוספת חלון שקוף לצד המארז והוספת נורה יכולה להוות בעיה למתחילים.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by eSLC,

אוקי אז ככה הוצאתי ממחשב ישן את הספק ומהספק את המאורר (120MM) וחיברתי אותו מאחורה למארז כיונתי אותו אל המעבד והוא מכניס ולא מוציא אז השאלה שלי עם עדיף להפוך אותו שיוציא?? (יש לי עוד 120 מקדימה).

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  21. שלום , ביצעתי אובר קלוק למעבד שלי ואלה הנתונים , אשמח לדעת אם הכל כמו שצריך ואם אין שום דבר שחורג. אני לא מעוניין ביותר מ 20 אחוז. http://img443.imageshack.us/img443/7209/ochelpln9.jpg תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  22. נראה די סבבה עוד לא ניסיתי משחקים כרגע אני מריץ פריים 95 העניין שיש משהו מוזר ....... הורדתי את המכפלה ל9 העלתי את הFSB ל333 אז המעבד אמור לרוץ על 3GHZ העניין שבווינדוס ובפריים הוא מופיע כרץ על 3660 MHZ שזה קצת מוזר לי ..... כמו כן נעלתי את התזמונים של הזיכרון ואפיק הפסיאי אקספרס ל100MHZ, אבל נתקלתי בעוד בעיה המכפלה יורדת כאשר המחשב במנוחה למרות שביטלתי את האופציה הזאת יש משהו שפיספסתי בהגדרות ? (תמונות מביוס בהמשך..) הנה המפרט : E4500 + ארטיק קולינג פרייזר פרו 7 P35-DS3L Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 BFG GEFORE 8800GT OC [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  23. Started by Street-Fighter,

שלום לכולם. לפני כ4 חודשים קניתי מחשב חדש ומאז הייתה לי בעיה של זיוף הטמפרטורה של המעבד. למשל, אני סתם גולש, הוא נמצא על 49 מעלות, למרות שהוא ממש קר(בדקתי עם האצבעות, זה נקרא?), האוורור בו ממש טוב(מאוורר 120 מ"מ מקדימה שמכניס אוויר, 2 מאווררים מאחורה שמוציאים אוויר,מאוורר מהצד שמכניס אוויר). אבל מה קורה כאר אני יפעיל סתם תוכנה או משחק אפילו ממש קטן? תוך פחות מחצי דקה יעלו המעלות ב-15 מעלות בערך. בוא נגיד שיגיעו ל-62 מעלות בערך (אני על סטוק) ניסיתי לשים משחה טרמית חדשה. לא עזר. אני כמעט בטוח שלא יכול להיות שהמעלות אמיתיות. זה ממש מגוחך. השאלה היא: האם יש סיכוי שהחיישן לא מזייף? מה אני יכול לעשות בנידון כי אני רוצה לעשות אוברקלוק? מפרט: AMD A64 3000+ לוח אם:VIA K8T800pro AM…

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by djzander,

יש איזה קטע מוזר שקורה עם הכרטיס שלי הכרטיס הוא כרטיס של GAINWARD. קיצר בסטוק הוא רץ על 500/900 . הבעייה היא כשאני מעלה את התזמונים לפעמים הוא מעלה את התוצאות אבל לפעמים הוא מוריד ? כיבלתי ב3DMARK ב FIREFLY FOREST . 550/1060 אני מכבל fps של 11.3 560/1070 אני מכבל fps של 11.5 570/1080 אני מכבל fps של 11.7 570/1100 אני מכבל fps של 11.7 ? 560/1100 אני מכבל fps של 11.5 ? כמו שאתם רואים באיזה שהוא שלב הזיכרונות כבר לא משפיעים על התוצאה זה נורמלי ? (לדעתי לא ) אני משתמש ב rivatuner . בברכה . אלכס

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  25. Started by gilloze,

שלום היה לי שאלה על הoc שלי וידיין לי עמו לי אז פתחתי חדש כי זה ממש למטה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212712.0 וזאת השאלה:שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק ל…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים