עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by INFERNO,

יש לי R9100 של ספייר עכשיו שאלה ראשונה .. איך מוציא את הסינק? הוא מודבק ! שאלה שניייה על איזה פיתרון קירור לכרטיס זה אתם ממליצים ? כיוון שלכרטיס אין חריצי הרחבה שאפשר להכניס עליו היטסינקים שונים וכד' (צריך דבק טרמי לא ? ) תודה רבה ..

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by eranmor,

למה אני לא יכול להעלות יותר את הבאס? אם אני מנסה אז אני מקסימום יכול להגיע ל125 אבל לא תמיד וגם אם כן המחשב לא יציב תנו לי עצות בבקשה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  3. כי הבנתי שיש כמה סוגי ליבות או משהו כזה? איזה יש ומה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  4. מישהו יכול להסביר לי מה זה ההיט סינק הזה?!?!?! תודה מראש אחים שלי :)

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  5. יש לי מחשב נייד ישן עם מעבד Celeron Mobile 700Mhz. לאחרונה הוא התחיל להתחמם יתר על המידה - אז החלטתי לחדש את המשפחה הטרמית. עכשיו השאלה: 1. האם זה טוב להשתמש ב-Arctic Silver 5 - אני שואל את זה בגלל שבאתר של Arctic Silver רשום הדבר הבא: Important Reminder: Due to the unique shape and sizes of the particles in Arctic Silver's conductive matrix, it will take a up to 200 hours and several thermal cycles to achieve maximum particle to particle thermal conduction and for the heatsink to CPU interface to reach maximum conductivity. (This period will be longer in a system without a fan on the heatsink or with a low speed fan on the heatsink.) On systems measuring actual interna…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by Chymes,

יש לי שאלה: לא מסוכן להרכיב על הסוקט גוף קירור במשקל קילוגרם?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  7. היי, יש לי כרטיס מסך של ATI, Radeon x1950 Pro הטמפרטורה הרגילה שלו היא 69~72 מעלות עפ"י Catalyst Control Center. הבעייה שלי מתחילה כשאני משחק ב Crysis. המכרטיס מסך מתחם יותר מידי ומכבה את המחשב (הסתכלתי על ה Event Viewer וכתוב שם שהכרטיס מסך כיבה את המחשב). אני רוצה להשקיע בקירור של הכרטיס מסך (אני מעדיף נוזלי) אבל לא יודע איפה להתחיל? מה אתם הייתם עושים במקומי?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by lowdez,

שלום חברים, יש לי מעבד Q6600, לוח של X48-DS5, זיכרונות של Corsair XMS2 DDR2 PC6400 4-4-4-12 שעובד ב2.1v (ע"פ היצרן זה המהירויות והמתח שהם אמורים לעבוד בו). משום מה, לא משנה איזה מתח אני מגדיר למעבד, אני לא מצליח לראות אותו עולה בתוכנות כמו CPU-Z או Coretemp. מה אני מפספס ? שמתי את הLoadline Calibration בלוח על Normal. יש איזה הסבר איפשהו על כל אפשרויות האוברקלוק שיש לי בביוס ?

9. Started by adamjo,

שלום יש לי סטפינג מסוג AQYHA מישהו שמע עליו האם הוא טוב לאובר קלוק? הצלחתי להגיע איתו ל2350 מגה הרץ ותאמינו או לא כל ה-- הזכרונות תקעו אותי בבאס של 215 בערך ואין לי כסף להחליף ומכפלה אני לא יכול לפתוח בקיצור רק תענו לי על השאלה האם זה סטפינג טוב תודה רבה שבת שלום אדם

• 9 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by mrbig,

אני יודע שעל פניו הם לא אמורים להתאים אבל יש לי קירור ישן של זלמן והייתי רוצה לשים אותו על ה8800GT החדש שלי יש מצב לעשות קומבינה ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב מבוסס מעבד E5200 לאינטרנט office , אפליקציות פשוטות ואולי סרטים ... דברים בסיסיים, בלי OC כמובן. אמרו לי שהמאורר שבא עם המעבד נוטה להרעיש ויכול גם להתקלקל אפילו אחרי חצי שנה. כרגע יש לי amd athlon x2 כבר שנתיים שלוש ולא נתקלתי בבעיות כאלה. האם כדאי לשדרג את הקירור שמגיע עם המעבד לקירור איכותי יותר כמו Arctic Cooling Alpine 7 Pro ?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום ישלי כרטיס 7900GS של לידטק.. +קירור Duorb דבר ראשון אני הלכתי לפי המדריך הזה שקיים ברשת: http://www.overclock.net/nvidia/162983-how-volt-mod-your-7900gs-newbs.html ביצעתי VMOD לליבה בדקתי עם מולטימטר אחלה לא נשרף כלום וישלי 1.5V ;D (סטוק-1.2V) עכשיו אני רוצה גם לעשות לזיכרונות ומה שצריך לעשות זה פשוט להשחיר נגד מסויים על ה-PCB, השחרתי והשחרתי עם עיפרון 8B (וניסתי גם עם 6B..) וזה בקושי עזר בסטוק המתח הוא 2.02V לזכרונות ועכשיו אחרי שבדקתי עם מולטימטר זה 2.07V, בעיקרון מה שאמור לקרות זה שהנגד הוא 608 אוהם ואחרי שמשחירים עם עיפרון ההתנגדות יורדת וצריך להגיע בסביבות ה-550 אוהם.. אגב לא הצלחתי למדוד את האוהם חיברתי חוט אחד של המולטימטר לאדמה ואת השני לקצה …

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by the godfather,

שלום קניתי קירור חדש לכרטיס מסך nvidia asus fx5900 128mb קניתי לו את ה-arctic-cooling silencer 4 rev 2 ורציתי לדעת איך עושים אובר קלוק והאם מרגישים בהבדל ואם בכלל אני יכול לעשות אובר קלוק תודה רבה

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by 301289,

שלום לכולם! אני מתעניין בגופי קירור למעבד ואני מתלבט בין שני דגמים: 1. thermalright ultima 90 מחירו באזור 220 ש"ח 2. thermalright ultra 120 extreme מחירו באזור 250 ש"ח מה עדיף? יש הבדלים בביצועים (המחיר כמעט זהה)? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by nimrodim,

אני מתכנן על בניית מערכת למשחקים תוך שימוש ברכיבים הבאים: AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard PQI PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 הרעיון הוא הרבה זכרון (2GB) יחד עם OC למעבד. מאחר והזכרונות הללו לא ירצו מעל 440 MHZ אצטרך להשתמש במחלקים. לדוגמא תוך שימוש במוליפלייר של 10 למעבד - נאמר במקרה הכי טוב (בעזרת השם על קירור אויר - למרות שאני לא מאמין בכך) עם FSB של 275 אקבל 2750 למעבד. תוך שימוש במחלק 5:4 הזכרונות יהיו על 220 במקסימום. (בדיוק מה שרציתי). השאלות: 1. האם הרעיון מעשי/כדאי? 2. איזה מחלקים אסינכרונים קיימים ע"ג לוח של DFI 3. האם למישהו יש נסיון ב- …

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. אני מזמין היום בערב מפרט מ NEWEGG ...חבר מביא לי מחו"ל . אני בהתלבטות רצינית איזה קירור לקחת .....אני לא חיית אובר קלוק אבל אם כבר לקחתי את ה E8400 והזכרונות הללו (הם נראים לי סבה לביצועים ולמחיר) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231145 מה אתם חושבים על הקירור הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835233003 האם אפש/ר להגיע איתו לאיזור ה4 בכיף ועדיין לישמור על שקט ? (מאוד חשוב לי שקט בחדר מכיוון שאני לומד) מצידי שירעיש כמו פאנטום כאשר אני מעלה איזה שהו משחק ...אבל IDLE - רוצה שקט !!! למישהו יש נסיון איתו ? המלצות ? חוות דעת ? שאלות נוספות חשובות : ...האם הוא מגיע עם משחה (כי אין לי) והאם המאוורר שמגיע איתו באמת נחוץ ? (שוב…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by alonkl,

אני רוצה לקנות קירור שקט למעבד של AMD במקום הסטנדרטי. במה שהמליצו לי כאן קראתי מפרט טכני ויש לו 900 - 2500 RPM ובפנטיום 4 שלי אני רואה מגיע לפעמים ל3000 בלי קירור מיוחד. זה עדיין טוב? מדובר בזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-7-PRO~18~0.htm

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  18. Started by Cranchh,

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( שרטו לי את המארז ויש לו שריטה ענקית עליו בצד ימין (לא הצד של החלון) !!!!!! אני רוצה לרצוח מישהוא !!!! אבל לא משנה... אני רוצה לצבוע את המארז מחדש , כמה שאלות: 1- איזה חלקים אני צובע? 2- עם איזה צבע אני צובע? 3- מה אני עושה עם הדלת איך אני צובע בלי להרוס את החלון? 4- יש מצב שאני יוכל להתאים את הצבע לצבע של הקירות בחדר(להשתמש באותו צבע?) 5- איך אני מוריד מדבקות מהפלסטיק מקדימה של המארז בלי לסרוט אותו? 6- אם אני הולך כבר על צביעה כללית אז איך לצבוע CD ואת המארז עצמו מפלסטיק?? אם יש לכם עוד המלצות רעיוניות או משהוא תכתבו לי...

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  19. אני צריך גוף קירור שיתן את המענה הטוב ביותר עבור הכסף, הגוף קירור אמור להיות ל-E6600. ואני ישמח גם להמלצה של מישחה טרמית טובה. ד"א, עם יש גוף קירור למעבד בתוספת כסף למשל של 100 ש"ח והגוף קירור שווה את התוספת הזו אני מוכן לירכוש אותו. בתודה... המפציץ

20. Started by whome,

שלום לכולם, העלתי את השאלה גם בפורום מעבדים ולוחות אם אבל אולי דווקא זה הפורום המתאים... בכל אופן, האם מישהו מכיר את התופעה (וחשוב מכך את הפתרון) של אתחול כפול בלוח ga-ep43-ds3l? בכל פעם שאני מאתחל את המחשב (בין אם זה ע"י לחצן RESTART או ע"י כיבוי והדלקה) המחשב נתקע במסך שבו מוצגים פרטי לוח האם ומתבצעת ספירת הזכרון. בשלב הזה, המסך מוחשך והמחשב מבצע אתחול מלא מחדש. התופעה חוזרת באופן עקבי בכל פעם ללא יוצא מהכלל! (כמו כן, בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלה הנובעת מ-OC כלשהו. אבל גם לאחר טעינת ערכי DEFAULT ב-BIOS לא חל שינוי)

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  21. חבר שלי קונה בקרוב מעבד MOBILE 2500+/2600+ והוא מתלבט איזה קירור לקנות. התקציב לקירור הוא עד 300 שקל אז בבקשה תציעו רעיונות.

22. זאת ההודעה "Warning: your computer Chip Fan fail or speed too low" Press F1 to continue. עכשיו זה התחיל להופיע לי לפני חודשיים שלוש בערך ולא היה ליזמן להתעסק עם זה . והיום החלטתי לטפל בבעיה וחשבתי שזה אולי אבק שבתוך המחשב אז פתחתי אותו ובאמת היה שם טונה של אבק ניקיתי הכל וכהדלקתי תמחשב ההודעה עדיין הייתה... מישהו יודע מה זה יכול להיות ??? זה הלוח אם שלי: Asus A8N5X ונעבד: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  23. אני מתכוון לבצע אובר קלוק.(לפי המדריך של האתר זה בסדר?) על קירור סטוק...מה המהירות המקסימלית בלי להעלות מתחים?ואיך מעלים מתחים לכרטיס מסך? והאם אחריי פירמוט ה oc ישמר?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by egblue,

האם Corsair COOL Water Cooling Kit (CWC100-1000) מספיק טוב ל AMD 4400+? האם הכסף מצדיק את עצמו? כדי לקנות משהו אחר? אני לא מבין כל כך במערכות מים, לכן אני לא יודע איך להתאים מערכת מחלקים, אז אני הולך על KITS מוכנים. http://www.frozencpu.com/ex-wat-63.html הנה המפרט של הערכה. והאם יהיה אפשרות להתאים את המערכת לקרר גם את ה GEFORCE 7800? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  25. אני צריך תוכנה לשמירת הביוס של כרטיס מהסך שלי על ההרד דיסק כי אין לי כונן דיסקטים!! אני צריך תוכנות כמו NVFLASH אגב יש לי כרטיס מסך של נוידיה FX 5200

• 1 תגובה
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים