עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בקיצור פתחתי צינורות וראיתי שיש כל מיני רעשים במשחקים. זה לא מזיק לכרטיס? אציין שלא עשיתי OC אלא רק פתיחת צינורות.

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by Ghtm,

יש לי כרטיס מסך Geforce 5500 FX, ואני בקרוב עושה לו OC ופתיחת צינורות. יש לי מעבד פנטיום 4 3.0 ו512 DDR 400. לאיזה כרטיס מסך של Nvidia בערך הוא ישתווה?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

העלתי מ 378 CORE ל389.50. ואת MEMORY מ 338 ל 364.57. תוצאות: ליפני 3DMark05-2712 3DMark2001 SE-15,349 AquaMark3-43,248 אחרי. 3DMark05-2781 3DMark2001 SE-16,173 AquaMark3-44,062 עכשיו מה אני עושה בישביל לדעת שהכרטיס שלי יציב? כשאני נוגע לו בהיטסינק במנוחה הוא דיי חם,לא כמו פעם,זה ככה אמור להיות? ועשיתי תאובר ב ATITool,עשיתי ARTIFACT SCAN למשך 20 דקות והכול היה נקי.

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by kobi_af,

יש לי עכשיו אינטל פנטיום 4 2.4 ואני רוצה לעלות בעוד 300 מגה הרץ למעבד אם איזו תוכנה אפשר לעשות??? ???

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. שלום! כאשר אני מריץ Sisoft sandra או Speedfan, שניהם מדווחים לי על רכיב שאין לי מושג מהו ושהוא חם מידי (70 מעלות) מישהו יודע מהו הרכיב הנ"ל ולמה הוא כ"כ חם? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by Pollik,

שלום. אני די חדש פה וניסיתי להבין כבר איזה יומיים איך עושים אוברקלוק ואני פשוט לא יודע... בדקתי בכל מיני אתרים ואני פשוט מפחד להתעסק עם כל הדברים האלה... יש לי Q9300 ואני רוצה לעשות לא אוברקלוק להכי גבוה שאפשר בלי שיגיע לטמפרטורות משוגעות... אני אודה אם מישהו יוכל להסביר לי איך לעשות אוברקלוק בצורה בטוחה בלי שייהרס לי המחשב... אודה לכם גם אם אתם יכולים להביא לי מדריכים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by NI4NI,

שלום יש לי שתי שאלות: 1. אני מרכיב מחשב חדש ובעקבות ביקורות שקראתי הזמנתי BIG TYPHOON בתור קירור למעבד. אתמול הוא הגיע והוא ע-נ-ק. האם הוא לא יחסום את זרימת האוויר בתוך המארז ? חוץ מזה הוא שוקל כמעט קילו. זה לא יכול לשבור את לוח האם או משהו כזה ? האם כדאי לי להתקין אותו או להחליף למשהו יותר אנושי (אני לא מתכנן אוברקלוק גדול) ? 2. הייתי רוצה לקנות מתקן ששולט אוטומטית במאווררים לפי טמפרטורת המארז. האם יש המלצות לכזה דבר ? לא ראיתי הרבה כאלה בחנויות בארץ. תודה

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  8. איך זה הולך? אם המחשב כבוי כל הלילה אז החומר התרמי מתייבש לא? ( בין ה BT למעבד )

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  9. אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך 4870 512 MB עם התוכנה של ATI עכשיו אני שם את GPU על 800 ואת ה MEM על 1050... וזה רושם לי למטה ב CURRENT VALUES . ש ה- MEM על 1050 אבל ה GPU הוא רושם בכל מצב על 500 שזה בכלל מונמך. כי הערך שלו בלי אובר קלוק זה 750. אז רציתי לדעת אם מישו יכול לחשוב מה הבעיה. ואולי בכלל זה בעצם כן עשה אובר קלוק ולא רשם את זה בערך פשוט. אני מצרף תמונה שתבינו על מה אני מדבר. באדום זה מה שמוזר... הצהוב סבבה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  10. יש לי מעבדAMD Athlon 2000+ XP 1670.5 MHz GigaByte mobo Geforce 4 440 128 mb Windows Xp Pro SP1 updated Mcafee firewall + antivirus and behind a router החלפתי את מאוורר המעבד למשהו חזק, לא זוכר איזו חברה אבל הוריד לי את הטמפרטורה בצורה טובה, המחשב לא קורס יותר כמו פעם החלפתי למארז למאוורר חזק עם התאמת מהירות המאוורר של כרטיס המסך לא עבד כמעט אז החלפתי לו ל Titan Copper VGA Cooler עכשיו מה שקורה גם כשהמארז פתוח המחשב מאט הרבה... זאת אומרת המעבד מגיע מאד מהר ל 100% CPU Usage זה לא קרה לפני שהחלפתי את המאווררים אבל לפני המחשב היה פשוט קורס לי. יכול להיות שהצ'יפ של כרטיס המסך התקלקל ? משהו אחר ? המחשב ממש חם למגע בעיקרון כשהוא סגור.. גם אם יש איזו המלצה לתוכנות אנליזה ומה לחפש…

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by מאפיונר,

האם הטמפ' שלי סבירות? מעבד: intel pentium D cpu 3.40GHz טמפ'- 27-30 במנוחה לוח אם: Asus p5ld2 se טמפ'- 21-22 כרטיס מסך: nvidia Geforce 7900 gt טמפ'-40-44 במנוחה כונן קשיח: 250 ג'יגה סתה 2 16 mb טמפ'-28-29 תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  12. אני מעוניין בקניית מארז בעל מאוורר עליון. כאשר המחשב יהיה כבוי לא יהיה שום דבר שימנע מאבק ליפול פנימה. מומלץ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  13. שלום לכם אני מעוניין בקרוב להוסיך שני מאווררים למארז(קידוח חור 80MM) ולהוסיף מאורר שיושב על PCI עכשיו לפני כול זה אני רוצה להראות לכם איך המצב כיום אצלי במארז(איור 1) ואחרי זה תמונה מה אני רוצה להוסיף למארז(בצבע כחול באיור 2) איור 1: איור2: מה אתם אומרים תהיה אחרי זה זרימת אויר טובה במארז? וכמה שאלות קטנות...אני מתלבט בין שני מישחות טרמיות זאת http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14543&catid=1127 וזאת http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13900&catid=205 מה עדיף מביניהם? ופה קצת מידע על הקירור שיושב על PCI http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14540&catid=212 זהו דעות המלצות ותיקונים...תגיבו בבקשה...

• 9 תגובות
    • 544 צפיות
  14. שאלתי בפורום מחשבים ניידים ושם לא ידעו לענות לי...

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  15. היי חברים. כמו שאתם רואים אני חדש פה. עד אתמול היה לי GEFORCE TI 4200, שעשיתי לו אוברקלוק ממש קטן לביצועים של 4400. אתמול הוא נשרף לי היום קניתי MSI GEFORCE 5700LE 256MB 128BIT ב600 שקל(זה התקציב שלי כי אני סטודנט). הקצבים הרגילים שלו: 2d clock:225 3d clockl:250 memory clock:400 קראתי פה בפורום שניתן לעשות אוברקלוק ל 3D CLOCK-320 ול MEMORY CLOCK-490. אני קצת משקשק כי אני לא יודע אם ההמלצה הזאת נכונה גם לגבי כרטיסים של MSI. יש לי קירור סטנדרטי של 2 מאווררים די גדולים על המארז וזה הכל. המדריך פה באתר לאוברקלוקינג לא מעודכן.. בכל מקרה,בטוח שממני אתם יותר מבינים.עד כמה אני יכול להאיץ אותו ???

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  16. Started by keglevich,

אנה ממכם אם אפשר טבלה מסודר של הטפינגים של הווינג'סטר ואם אפשר על כל אחת דיגור כמה הוא טוב לאוברקלוקינג תודה רבה השיא למעבדי 3000 הוא אצל וינ'סטר או ווניס?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  17. Started by GRiM,

החלטתי לנסות ולהאיץ קצת את המעבד שלי, נכנסתי ל-BIOS ומשם ל-CPU FEATURES SETUP - שם יש לי 3 אפשרויות (מצורפת תמונה): http://www.rar.co.il/files/eMule-1132389285.jpg ב-Spread Spectrum יש לי את האפשרויות: +0.25 +0.5 ב-CPU Host/PCI Clock יש לי את האפשרויות: 124/31MHz 133/33MHz 140/35MHz 150/37MHz האם אחת מהאפשרויות הינה OC למעבד?

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  18. טוב אני כבר ממש מוכן לעשות OC אבל לפני הכל אני רוצה לדעת עם נעלתי את ה AGP\PCI ועשיתי יחס טוב בין הזיכרון למעבד. הנה תמונה: איך ככה זה צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש והזמנתי מארז מסויים אשר בא עם חלון אחרי יום יומים הם מתקשרו ואמרו שאין אותו והשם שמים לי את אותו מאז בלי חלון, בקיצור הסכמתי והגיע אלי ארז מידי עם מאוור גנרי אחד ,שנמצא באחורי המארז למעלה בערך בגובה המעבד (אני לא בטוח שיש לי שם עוד מקום לאחד) איך הייתם מציעים לי לקרר אותו וגם את המעבד כמה שיותר בלי לעשות שום חורים בראש המארז... תודה מראש ואגב אני לא בטוח אם הוא דחוף את האוויר לבפנים או לבחוץ אם כבר אני שואל איך אני מזהה את זה (לאיזה כייון נדחף האוויר?) ושוב תודה

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  20. שלום , ביצעתי אובר קלוק למעבד שלי ואלה הנתונים , אשמח לדעת אם הכל כמו שצריך ואם אין שום דבר שחורג. אני לא מעוניין ביותר מ 20 אחוז. http://img443.imageshack.us/img443/7209/ochelpln9.jpg תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  21. אני רוצה לעשות אובר קלוק למעבד שלי (3800*2) והלוח הוא M2N SLI DELUXE ואני לא יודע איך משתמשים בפונקציה הזאת.. יש מישהו שיכול להסביר לי פה?

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  22. אני מעוניין לעשות OC קטן לP4 1.5GHZ שלי אבל עם הלוח הזה אני לא מצליח! עשיתי עידכון לביוס ועדיין אין לי אפשרות.. וחבל שלא לנצל טמפ' טובות של המחשב לי.. (35 מנוחה, 42 מאמץ.. כנל לוח אם) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by חבקוק,

שלום חברים, אז ככה יש לי מחשב שקניתי כבר לפני שנתיים ולצערי אף פעם לא התעניינתי בנושא קירור וOC (למרות שבמקור תיכננתי OC ואפילו קניתי לוח M שנוח לOC) רק עכשיו התחלתי להסתכל על הטמפ של המעבד (בעזרת SiSoftware Sandra) והטמפ של הCPU היא 84C (הבנתי שצריך להוריד מזה 40 או משהו כזה???) טמפ של הauxiliary (מזה?) היא 62C טמפ של לוח M היא 36C התוכנה של SiSoftware Sandra מזהירה אותי גם בנוגע לטמפ של הCPU וגם של הauxiliary ובנוסף יש אזהרה בנוגע לCPU COOLING SYSTEM THERMALRESISTANCE האם זה מסוכן? האם צריך לעשות משהו? ואם כן מה כדאי לעשות? *הסתכלתי על הטמפ כי התחלתי להתעניין סוף סוף לגבי OC, האם יש בכלל אפשרות לעשות OC בטמפ כאלה והאם זה מסוכן/כדאי? (אין לי כמובן גם מושג קלוש בOC ובקיר…

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  24. Started by 6600GT,

אני עושה OC למעבד שלי אינטל פנטיום 4 3.0 ל 3.6 כמה אני צריך לעלות את המתח של המעבד? הוא כרגע עומד על 1.38...

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Spire SP507B7-U DiamondCool או קירור סטוק שמגיע עם Q6600

• 0 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים