אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי R9600XT ורציתי לדעת האם זה יתאים .. ועוד שאלה, בביקרות מראים שצריך חריץ PCI פנוי אך באתר (לקנייה) לא כתוב על זה כלום...
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי amd 3000 ווינצסטר עכשיו שמתי אותו על 300 במכפלה 8 והוא עולה יציב על מתח 1.65 אם אני עובר את ה 302 הוא כבר רוצה מתח לפחות עד 1.8 כדי לתת לי עוד אובר יש סיבה לזה משהו שאפשר לעשות בנידון תודה
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז החלטתי על מפרט, רק עם קירור אני עדיין תקוע. והמפרט: מעבד: conroe 6600 לוח: Asus p5wd2-e כרטיס מסך: Gigabyte gv-nx78t256d gforce 7900GT זכרונות: Corsair DDRII 800MHZ 1GbX2 הארדיסק1: 74GB WD Raptor 10k rpm הארדיסק2+3: 500Gb WD 5000ys + 500Gb WD 5000ys (raid0) ספק: 400Watt Enermax Liberty מארז: עדיין לא ידוע, אבל מארז לשרת בעלות של 500¤ +- המחשב הולך לעבוד 24/7, אולי בעתיד אני אעשה לו קצת OC לא משהו רציני. אשמח לקבל המלצה לקירור איכותי בתקציב של עד 500 ¤ תודה לעונים, שחר
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום... אני בור בחומרה של המחשב ובטח שבאוברקלוקינג(אפילו קשה לי לבטא את זה LOL) הבעיה במחשב שלי הוא מתחמם יותר מידי (מגיע ל52-53 מעלות) אני לא יודע מה לעשות או מה לקנות... אני לא מחפש יותר מידי פלצנו ורק פיתרון שיקרר את המחשב שלי אגב סליחה על הבורות. קולר.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך שלי : Radeon 9600 proשל חברת Hercules. אני אף פעם לא עשיתי OC ואין לי מושג איך עושים (תמיד יש פעם ראשונה) ,האם אפשר לקבל הסבר מפורט? ועוד כמה שאלות : 1)האם אפשרי לעשות לכרטיס הזה OC? 2)האם המאוורר של הכרטיס מספיק טוב כדי לקרר אותו? 3)האם כדאי בכלל לעשות OC לכרטיס הזה? האם אני ארגיש הבדל? 3)איך לעשות זאת? המפרט של המחשב שלי : A64 3000 s939 Gigabite ga-k8n ultra 2*512 זיכרון של samsung מארז 6A19 עם ספק 425 של HEC (במארז יש 2 מאוורים של 12 ס"מ) תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
האם הוא לא אמור למצוא לבד את ה Max Core ולהפסיק מתישהוא? הרצתי את הבדיקה עד שהכרטיס הגיע ל45 מעלות ואז כל המסך התחרפן. התוכנה לא אמורה להפסיק או להודיע שיש בעיה? ולמה בכלל ב 45 מעלות זה קורה? הכרטיס לא מסוגל להחזיק יותר? גם נגיד הגדרתי שהליבה תעבוד ב 600MHZ (הרגיל זה 500MHZ) והמחשב נתקע תוך כמה שניות. האם זה הגיוני? על כמה רצוי להישאר? כמה עוד אפשר לסחוט מהכרטיס הזה? ואם ניסיונות כאלה יכולים ליצור נזק? אם המחשב נתקע או שהצבעים נמרחים אני פשוט עושה ריסט וזה מסתדר אבל אני מפחד שהוא יכול להידפק לי תוך שניה יש לי Radeon 9600XT 256MB עם קרור Crystal ORB של TT. במנוחה הוא על 33 מעלות
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
1.אז כמוש אמרתי אני לא מצליח לעשות יותר מ220 באס המעבד הוא P4 2.4C באס מקורי 200 הנא תצלום מCPUZ לפני כשבועיים שהייתי עם זיכרונות הקודמים שלי, שהם היו MUSHKIN GREENLINE עשיתי באס של כ250. אך מסיבה לא מוסברת הזיכרונות הלכו לעולמם אז החלפתי לשתי סטיקים של Samsung uccc ואני לא מצליח לעבור את ה220. 2.אני לא יודע איך משתמשים במחלקים בלוח שלי, אשמח אם תגידו לי איך. 3.מה המתח שמומלץ לי לתת למעבד שלי בבאס של 220-230? וכמה מומלץ לתת בסטוק?
-
- 8 תגובות
- 513 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Arctic-Cooling Freezer pro 64 for AMD: 1.4V 3.2Ghz בוצע בBios Leadtek winFast PX8800GTS 320MB PCie ליבה: 700Mhz זיכרון: 1Ghz בוצע ב: AtiTool בשניהם הכל יציב יש טעם לעוד אוברקלוק? או שזה באמת הטיפה האחרונה של התפוז? ד"א איך עושים אוברקלוק לזיכרון?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
תקציב : 350 שקל . מעבד : AMD64 3200+ socket939 Winchester . לוח-אם : Gigabyte GA-K8NS-ULTRA939 . הכי חשוב, שיהיה שקט ושכמובן יהיה תואם. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( שרטו לי את המארז ויש לו שריטה ענקית עליו בצד ימין (לא הצד של החלון) !!!!!! אני רוצה לרצוח מישהוא !!!! אבל לא משנה... אני רוצה לצבוע את המארז מחדש , כמה שאלות: 1- איזה חלקים אני צובע? 2- עם איזה צבע אני צובע? 3- מה אני עושה עם הדלת איך אני צובע בלי להרוס את החלון? 4- יש מצב שאני יוכל להתאים את הצבע לצבע של הקירות בחדר(להשתמש באותו צבע?) 5- איך אני מוריד מדבקות מהפלסטיק מקדימה של המארז בלי לסרוט אותו? 6- אם אני הולך כבר על צביעה כללית אז איך לצבוע CD ואת המארז עצמו מפלסטיק?? אם יש לכם עוד המלצות רעיוניות או משהוא תכתבו לי...
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
תראו יש לי מעבד אינטל 2000 והמהירות שעבדה הייתה 1991 MHZ עכשיו עשיתי עם התוכנה ClockGen העלתי ל 2008 ואלה הטמפרטורות שלי לא במאמץ לוח אם 35 מעלות מעבד 42 מעלות דיסק קשיח 39 מעלות במאמץ חזק מאוד לוח אם 38 מעלות מעבד 56 מעלות דיסק קשיח 42 מעלות האם זה בסדר??
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
רציתי את הנינגה אבל צריך תומך מאחורה וזה קצת בעייתי נראה לי , איזה אתם ממליצים לoc של 20%, אם אין לי ברירה אני יקח את ה frezzer pro זה עם פינים שנראה שזה יכנס, פשוט רציתי לקנות מאורר של silverstone כדי לשלוט על המהירות, או שאולי אני נסחף? http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=2183&pg=2
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אנשים אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפה כול כך אבל אני אנסה בכול זאת יש לי מחשב נייד של HP ורציתי לדעת האם יש אפשרות של לפתוח ולנקות אותו כמו במחשב נייח??? או שזה לא מומלץ??? ואם לא האם יש דרך מסוימת לנקות? בתודה אמיר
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בPCH יש את המעבד A64 3000+. אפשר לבחור בין קירור הסטוק של AMD או Venus 12 באותו המחיר. הבעיה היא שאני לא יודע מה עדיף. אני לא עושה OC. ואני לא רוצה משהו רועש מדי (אני משער שהונוס די רועש). אני צריך משהו אמין ושקט. אה ואפשר גם לקחת Tray CPU ב100 ש"ח פחות יש איזה קירור טוב וזול שאתם ממליצים עליו? (שיתאים גם לA64 כמובן)
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד לקניה החדשה שלי, אני מתכוון מסדרת E4XXX (או אולי אפילו E2XXX). המחשב מיועד למשחקים, כמובן שמתוכנן אובר רציני (קירור מים). כל זה בשילוב P35, וזכרון 800. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מידע על איזה מתח עובדים המעבד והזכרונות ומהו המקסימום שאני יכול לתת ללא סיכון בגרימת נזק?
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, אי מחפש קירור למעבד Intel Core 2 Duo E6300. לא כל כך משנה לי האיכות שלו, מכיוון שייתי מסתפק גם בסטוק של אינטל (אני לא עושה OC) אבל בחנות שאני קונה בה הכל אין Box יש רק את המעבד בלי קירור. אני מחפש קירור שיהיה בסביבות 150 ש"ח ושישתווה או יעקוף את הסטוק של אינטל מבחינת ביצועים. תודה למגיבים
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
סתכלו אני רוצה להזמין את המוצרים האלו אבל אני צריך דעה שלכם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=2490 אני מחפש מאוורר פשוט ומצאתי את זה אני רוצה בלי חיישן בלי שום דבר רק שיסתובב אבל שיהיה מחברה טובה ביגלל שאני רוצה שיהיה איכותי ויעבוד כמו שצריך למשך הרבה זמן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6774 ומה אתם אומרים על הסט הזה הפאן באס הזה בידיוק מה שאני רוצה עם מפסק לאור וג מקבלים איתו 2 קטודות שזה מעולה אז איך הקטודות הם טובות? והפאן באס? אם יש הצעות לשיפור אודה לכם מאוד
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אנשים , בבקשה לכל מי שיש לו גישה למחרטה ויכול לעזור לי בבקשה דברו איתי בפרטי/ICQ/מייל
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הקירור הזה: Arctic Cooling Freezer 7 Pro תומך בסוקט 478? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני כנרא בעתיד הקרוב עם בוא הקיץ יחליף את הקירור ה STOCK של SAPHIRE למשהו טוב יותר הנה כמה מאוררים עם יחידות קירור: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=574&articID=149 מה שמפחיד אותו זה הפירוק וההרכה של היחדה. קראתי הרבה על אנשים שתלש את המאורר יחד עם הליבה, חיממו את הכרטיס עם מייבש שיער, הקפיאו את הכרטיס ומה לא. אני רוצה להבין אחד ולתמיד איך אני מנתק את המאורר?העניין של ההרכבה לא כולכך מתריד אותי אני פשוט רוצה לדעת והאם היחידות קירור המפיעות בלינק הנ"ל יתאימו ל9600XT שלי? תודה L.A
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס CONNECT3D X1900XT 512MB עכשיו יש לי עליו קירור של זלמן שכחתי איזה דגם(הנפוץ יותר או היחיד לא יודע) עכשיו לפי הנתונים שמראה לי תוכנה מסויימת הם ככה: ENGINE SETTINGS במצב 2D : CORE CLOCK : 499.50 CORE VOLT : 1.200 MEMORY SETTINGS MEMORY CLOCK : 594.00 CORE VOLT : 2.10 עכשיו מצב : 3D ENGINE SETTINGS CORE CLOCK : 621.00 CORE VOLT : 1.200 MEMORY SETTINGS CORE CLOCK : 720.00 CORE VOLT : 2.10 מהם הנתונים של X1950XT 512MB שאני צריך להכניס בתוכנת האוברקלוק לX1900XT 512MB שלי??? והאם אני צריך לשנות את המתחים? תודה לכול העוזר!
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן עם מעבד AMD מסכן (לא זה שבפרופיל...) והייתי רוצה לנסות להמהיר אותו קצת, כדי לשפר ביצועים... המעבד כל כך חלש שעם 2 חלונות אקספלורר פתוחים ושיחה באייסיקיו הוא כבר נחנק ב100%... קראתי את מדריך האוברקלוק באתר ועצרתי אחרי עמוד אחד, מרוב מושגים לא מובנים... רציתי לדעת עד כמה אפשר להגיע עם הציוד המעאפן שיש לי, אני ישמח להעלות אותו ל1.6GHZ... אם אפשר, אז יותר... בבקשה תהיו סבלניים איתי, אני לא מבין גדול בזה, במיוחד בעיניין של הביוס... צירפתי תמונות מCPU-Z כדי שתראו באילו חלקים מדובר. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-