אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי שתי שאלות בקשר לתמונה 1- אני צריך להרים את ה CORE SPEED או את ה MEMORY SPEED? 2-בהתחשב לתשובה של 1 זה יהיה טוב אם אני ירים ב50 ? איך אני שם את התמונה?!
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
לשים באמצע ולהניח את הקירור על זה? או למרוח שכבה דקה אחידה על כל המעבד? בכל הפעמים שמרחתי עשיתי את האפשרות השניה, אבל תאמת נראה לי שהשיטה הראשונה יותר אפקטיבית... אז, מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חשוב מאוד שיהיו ביצועיסטים.... בעלי תפוקה טובה וקירור מירבי... וחשוב עוד יותר שיהיו שקטים (שקט, שקט שקט!!! ) המלצותכם... תודה.
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מעוניין להעלות כ- 200-400MHZ על מנת שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לHD4870 שבכוונתי לקנות בהמשך. לא מעוניין להגיע למצב בו אני מעלה מתחים למעבד או לזכרונות. אם אעלה את הבאס ב 20-40MHZ זה יעשה את העבודה? האם הזכרונות יעמדו בזה? איזה קירור מומלץ למעבד בתקציב של כ-100 שח? תודה.
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
Scythe USA SCVMS-1000 Sleeve VGA Cooler Coolink GFXChilla תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי! אני צריך עזרה בבחירת מאוורר למעבד(כולל היטסינק) לעבודה בOC. יש לי מעבד 2.8 Intel 800Hz HT, ולוח של Abit AI7 , וכרגע אני מגיע איתו ל3300Mhz (בלי להתעסק עם מתחים ותזמונים). כרגע הטמפרטורות הן (בערך~): מנוחה: 39-40 מעלות. עבודה (מאומצת): 53-55 מעלות. לפי המחשבים של אנשים שראיתי כאן, אפילו ללא OC אני צריך קירור קצת יותר טוב, לא? בכל אופן, חשבתי על ה A1715 Thermaltake CPU Fan Spark 7+ Xaser Edition - P4 Fan. קישור לאתר היצרן: http://thermaltake.com/coolers/spark/a1715.htm הוא נראה לי דיי חזק, במיוחד שהוא למעבדי 3.6 , והוא עולה כ-165 ש"ח. מה אתם אומרים עליו?
-
- 12 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לרדאון של חבר שלי יש קירור לזכרונות ואנחנו מורידים את הקירור ושמים יותר טוב רק לליבה הם יחזיקו בלי קירור נכון? הם DDR במהירות של 400MHZ
-
- 3 תגובות
- 401 צפיות
-
-
Hi ! I got a TT SF2 blue and ended up not using the supplied thermal sensor. Well thinking about the many uses i could do with this i checked the manual and caught up with the PWRTMP1 connector. Plugged it in, set it up in MBM as ASUS3 and vaulaa extra thermal sensor for that GPU/NB :dance: I checked it up against reading from thermal diode on CPU - and dead on accurate. BTW if this is old news, please ignore/flame/spam ;D
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכם, ממש הלילה שידרגתי את המחשב שלי - לוח אם ASUS M2A HDMI, מעבד Athlon X2 4800. משום מה, המאורר של ה CPU נע בין 800 ל 900 סל"ד. מישהו יודע ממה נובעת תקלה כזו? כרגע ה CPU חי ב 60 מעלות בצל להלוח אם מראה קריאה של 42 מעלות... מה עושים? תודה, אייל
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני יודע שזה יתן לי עוד קצת oc כי אני לא מוגבל בגלל הטמפ זה מגיע עד 59 מעלות אם oc + unlocking אני יכול לעשות oc עד כ340 יציב ואני רוצה עוד אבל צריך לעלות את הvolt של הליבה מ1.1 v ל1.2 אז עכשיו בכלל אין לי מושג אין עושים את זה, מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את ה - HD4850 ומארז ANTEC 300 שבו יש אופציה למאוורר צדדי המכוון על הכרטיס . שאלתי היא האם הוספת המאוור יכולה לעזור בהורדת הטמפרטורה של הכרטיס מסך באופן משמעותי ? תודה מראש למשיבים
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בכלל בין משטח שעולה 80 לבין אחד שעולה 200? בשניהם עובד על אותו עיקרון של מאווררים לא ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המאורר שבלוח הזה מרעיש בטרוף והטמפ' של הציפסט מסרבת לרדת מ 50 מעלות (אלא עם חדר ממוזג מאוד) עקב המיקום הבעייתי שלו, אני צריך לבחור מאורר חדש שלא יחסום את הכניסה של הכ.מסך אז רציתי לשאול פה, יש איזה מאורר מומלץ ? זה פשוט מטריד אותי מאוד ואני חייב למצוא פתרון ומהר תודה
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד E8400 Stepping A Revision E0, עשיתי לו O/C קטן: העלתי את הבאס מ- 333 ל- 400 והשארתי את המכפלה על x9. את המתח של המעבד קיבעתי ל- 1.16250v. כשנכנסתי לקבע את הזכרונות הומלץ לי להגדיר 2.00B , שלפי מה שכתוב שם (ב- BIOS) בטבלה בצד ימין, זה אומר שהבאס יהיה 333. מבחינת הגדרת הבאס השארתי על Auto. לאחר שמירת ההגדרות ויציאה מה- BIOS, המחשב ניסה 3 פעמים לעלות (מה שאומר שהוא עושה שינויים ב- BIOS, כל פעם שינוי אחר, זה מה שאני מכיר בנוגע לנושא הזה לפחות...) ואז התחיל לעלות, מיד נכנסתי ל- BIOS וקיבלתי מסך שאומר שהיתה שגיאה והנתונים שבחרתי לא נכנסו לתוקף. אז קיבעתי את הבאס של הזכרונות ל- 333 (במקום Auto שהיה קודם) ובחרתי שוב 2.00B, גם הפעם קרה אותו דבר. בניסיון השלישי קיב…
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, כמו בכותרת, אני לא בטוח שזה יכנס? זה מתאים ל הרבה לוחות לוח בחתימה... זה מתאים למארז מידי? הספק שלי נראה לי סטנדרטי אם אפשר תרגיעו אותי בבקשה :-[
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני על אובר של 2600 ואחרי 8 שניות הפריים כותב לי מה לעשות? מה הבעיה? בתודה יונתן
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
I have a Gigabyte 4870 512MB I am looking for a cooler wich will give the best performance - High speed RPM and quiet as possible I was thinking about the Twin Turbo or the Scythe musashi If you have other recomandtions - please Btw max price is 200 shekels
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אני מצרף תמונה של SUPER PI של המחשב החדש ורציתי לדעת אם זה נראה בסדר? או שאני צריך להשיג תוצאה טובה יותר... בתמונה הוספתי גם צילום של CPU-Z ורציתי לדעת למה לא מסומן שהזכרונות הם בדואל צ'נל? יכול להיות שלא שמתי אותם בסלוטים הנכונים? [ תודה
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קראתי את כל האמור לעיל ויצאתי מבולבל. גם לי יש SP-94 ואני מחפש מאוורר אבל הדרישה שלי שונה. אני מחפש מאוורר שיהיה כמה שיותר שקט (וכמובן יקרר כמו שצריך) השקט חשוב לי לכן ספק כח קניתי של thermaltake xaser silet purepower 480W 2 fan APFC אז מה להחליט? איזה מאוורר רצוי (ללא הגבלת מחיר)
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת מסבירה את עצמה הקירור כיום הוא TR2 בסיסי של TT http://www.tr2tt.com/Products/coolers/m3.htm טמפ' כיום 37/32 CPU 46/53 SYSTEM מנוחה/מאמץ חשבתי על וולקנו 12(אבל אני מודאג מהרעש) או ALX800 + המאוורר הקיים אם יתלבש עליו או ה COOLERMASTER AERO 7 אשמח לשמוע הצעות והתרשמויות ממי שיש לו מידע וניסיון בנושא
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על סט המאווררים האלה למארז שיש בזיגזג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2269 מרעישים ? עושים תעבודה טוב? ועוד שאלה יש לי אני מתלבט בין 2 ספקים: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=1566 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276 אני אישית מעדיף את ה2 כי הוא נראה הרבה יותר טוב והוא מגיע מוסלב אבל לראשון יש ActivePFC ולשני יש PassivePFC יש הבדל גדול? כי הם אותו מחיר...
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
אני מחפש קירור למעבד שלי פנטיום 4 ליבת Willamette. אני מחפש קירור שקט ויעיל והתקציב שלי הוא 180 ש"ח, שזה עד 40$. אני עושה הזמנה גדולה מהאתר FrozenCPU ורציתי להזמין משם גם קירור. מכיוון שבפורום הזה נמצאים המבינים היותר טובים בקירור למעבד ממש אשמח אם תייעצו לי מבין ה-43 קירורים האלו בערך 5 שהם הטובים ביותר \ הטוב ביותר (כל עוד עונים לדרישות כמובן). http://www.frozencpu.com/cat/l3/g40/c14/s49/list/p1/Air_Cooling-CPU_HeatsinksCoolers-Socket_478-Page1.html http://www.frozencpu.com/cat/l3/g40/c14/s49/list/p1/Air_Cooling-CPU_HeatsinksCoolers-Socket_478-Page2.html Sarlula.
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
התקנתי מאורר בחלק בקדמי של המחשב, כלומר אחריי ההארד דיסק. השאלה באיזה כיוון להתקנן אותו. כך שהוא יזרוק אוויר לתוך אמצע החלל הפנימי של המחשב או שהוא ישאב אוויר מאמצע המחשב ויזרוק אותו לדופן המארז ? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד 3200+ ואני חושב לעבור ל 2600 MOBILE השאלה לכמה יכול להגיע המובייל, כי אני הגעתי עם המעבד שלי ל 2500MHZ יציב במתח של 1.95 בטמפרטורה של 43 במאמץ והשאלה השניה אך מעבד מובייל יחסית למעבד רגיל ששניהם נגיד ב 11*200 לדוגמה המהירויות זהות ?? ונגיד ששניהם על 1.8V הם יהיה באותו טמפרטורה ?? כמה CASH ה מובייל ולכמה אנשים הגיעו איתו אם קירור רציני ?? אני משתמש ב SP97+DELTA 92MM
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-