אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי prescott חמוד שאוהב שאהב להיות על 58 מעלות תחת לחץ. הוספתי מאוורר, התעסקי בחוטים(בקרוב אחליף הארדיסק IDE ל SATA בשביל העניין הזה) ורצה אל הקירור וההסקה בבניין לא עובדת, בשילוב עם החורף ומיקום חדש למחשב(ליד החלון שגם ליד ההסקה ) והמעבד רץ תחת לחץ על 52 מעלות. חשבתי על העניין וזכרוני העיר לי כי קראתי על אנשים שהריצו את המעבדים שלהם מתחת למתח הנדרש. כעת, מכיוון שבדיקת דבר כזה תיקח הרבה זמן(מעט זמן לגלות טמפ' מינימליות והרבה זמן לגלות אופטימלית) דבר שיגזול יכולות לימודים באמצעות המחשב(דבר שיכול להיות טוב דווקא... ) אני רוצה לדעת, מה דעתכם? אפשרי? באמת ישפיע על המעלות? חשבתי גם עם הזמן להתחיל להוריד את המתח לזיכרון, אבל לא יודע אם באמת כדאי...(במילא הוא…
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני רוצה לפני שאני נפרד מהמחשב שלי לנסות ולראות כמה רחוק הוא יכול להגיע... יש לי: P4 1.7 256 RDR M.B: intel maryville D850MV ודיסק קשיח של WD 7200 Geforce Fx5200 שאלתי היא, באיזה תוכנה להשתמש? האם אפשר לעשות אוברקלוק לכל הרכיבים האלו? ובכלליות אלו עצות נחמדות יש לכם לתת...
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שאלתי להיום.... מדוע אין בעולם כיום משחות המבוססות נחושת אלא אלומיניום שידוע כחלש יותר? האם ניתן לערבב משחות שונות כדי ליצור משחה שמניבה ביצועים גבוהים יותר ?
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
בחודש האחרון המארז שלי עלה בכמה מעלות (פעם טמפרטורת המארז הייתה 36 והיא היא 40~ ; פעם המעבד שלי היה 19-20 מעלות והיאום הוא על 26!) זה בגלל הקיץ או שיש בעיה במארז???
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
רציתי את הנינגה אבל צריך תומך מאחורה וזה קצת בעייתי נראה לי , איזה אתם ממליצים לoc של 20%, אם אין לי ברירה אני יקח את ה frezzer pro זה עם פינים שנראה שזה יכנס, פשוט רציתי לקנות מאורר של silverstone כדי לשלוט על המהירות, או שאולי אני נסחף? http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=2183&pg=2
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אני בונה לקנות קירור למעבד ואני רוצה לשאול עים הקירור הזה טוב:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_935&products_id=2672 עריכה: אתה שואל שאלה, אז נא לסיים אותה עם סימן שאלה ולא עם סימן קריאה. הכותרת נערכה על מנת למנוע בילבול בקרב הקוראים
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, אי מחפש קירור למעבד Intel Core 2 Duo E6300. לא כל כך משנה לי האיכות שלו, מכיוון שייתי מסתפק גם בסטוק של אינטל (אני לא עושה OC) אבל בחנות שאני קונה בה הכל אין Box יש רק את המעבד בלי קירור. אני מחפש קירור שיהיה בסביבות 150 ש"ח ושישתווה או יעקוף את הסטוק של אינטל מבחינת ביצועים. תודה למגיבים
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
ברגעים אלו ממש אני עושה אוברקלוק למחשב של דוד שלי כבר העלתי 5% מתח ועליתי כבר ב 30 מגה ארץ!! חחח http://img141.imageshack.us/img141/3063/13dr3.jpg
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AXP 2500, עכשיו יש לי קירור סטוק שבא עם המעבד. התחלתי לחפש במקומות שונים קירור שונה, האפשריות שלי הם ה VOLCANO 12 או ה COOLMASTER 12 , או VANTEC. השאלה שלי מה מאלה יותר כדאי, מביחנת רעש\קירור. וגם האם הVOLCANO מגיע עם איזה שהוא חומר טרמי או משהו למרוח מחדש על המעבד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קודם כל פרטים על המערכת שלי: pentium 4 2.4 geforce 4 mx 440 128 ddr 256 ddr using windows XP לא מזמן הייתה בעיה בלוח אם, אני עדיין לא יודע מה קרה לו.. בכל מקרה הוא הוחלף. הטכנאי אמר שכנראה הוא נשרף כתוצאה מחום אבל הוא לא היה מאד החלטי בנושא, וכשפתחתי על זה נושא פה אמרו לי שהוא מזבל בשכל. המאוורר של הכרטיס עובד (הטכנאי אמר שהוא לא), אבל לא בצורה אופטימלית - אלא לאט יחסית. התחלתי לשחק ב HL2 לאחרונה, וקרו לי שני מקרים - באחד פתאום נהיה מסך שחור והייתי חייב לעשות ריסט, ובשני נהיה מסך כחול שאמר שהמחשב הפסיק את פעולתו מכיוון שאם הוא היה ממשיך אז היה נגרם לו נזק, ואם המסך הזה מופיע יותר מפעם אחת אז אני צריך לנתק כל חומרה חדשה שהתקנתי (פה כדאי להוסיף שלפני כמה ימים התקנתי צורב ח…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני כנרא בעתיד הקרוב עם בוא הקיץ יחליף את הקירור ה STOCK של SAPHIRE למשהו טוב יותר הנה כמה מאוררים עם יחידות קירור: http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=574&articID=149 מה שמפחיד אותו זה הפירוק וההרכה של היחדה. קראתי הרבה על אנשים שתלש את המאורר יחד עם הליבה, חיממו את הכרטיס עם מייבש שיער, הקפיאו את הכרטיס ומה לא. אני רוצה להבין אחד ולתמיד איך אני מנתק את המאורר?העניין של ההרכבה לא כולכך מתריד אותי אני פשוט רוצה לדעת והאם היחידות קירור המפיעות בלינק הנ"ל יתאימו ל9600XT שלי? תודה L.A
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מחפש חנות באיזור השרון או רמת גן שאפשר לקנות בה קירור מקורי של אינטל למעבד סטוק 478
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לייעל קצת את המחשב שלי כמו כולם ואני רוצה לשים כמה מאווררים. אז אני מעוניין לדעת קודם כל איזה סוג מאוורר הוא נחשב לטוב והכוונה היא לא מרעיש או כמה שפחות מרעיש,ומה מהירות סיבוב לדקה ? אשמח אם תדרגו את סוגי המאווררים הטובים אם יש כמה. תודה. נ.ב. אם יש לכם הצעות איפה לשים מאוורר או כמה ועל איזה חלק עוד יותר טוב...
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך של ASUS, 8800 GTS עם 320 זיכרון. הכרטיס באוברקלוק של core 600, mem 900, דרך ati tools. תחילה קיבלתי טמפרטורות איידל (בלי פעילות) די גבוהות, סביב ה65, וכשמשחקים עובדים - היה טס לי עד 85. לאחר מכן, החלטתי להעלות את עוצמת המאוורר ל100%, כל הזמן. מאז, הכרטיס פחות או יותר נח על 56-57, ובשעות הערב והלילה כשמאוד קר, אף יכול להגיע ל52-53. בזמן משחקים המקס' אולי היה 79, וזה גם לא קרה הרבה. לרוב הוא ישב על 75. היום כשיצאתי מ Hitman Blood Money, גיליתי ב NVTemplogger שהטמפרטורה עלתה לי עד 85 שוב, בזמן המשחק. סגרתי את המחשב, פתחתי את המארז, ניקיתי קצת עם לוכד-אבק, החזרתי. בינתיים הטמפרטורה יושבת על 57. החלונות פתוחים פה ויש זרימת אוויר. רציתי את חוות הדעת…
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת מדידת טמפ' טובה בישביל פנטיום III ותוכנת מדידה טובה בישביל e6300 (אני יודע שיש הבדלים ענקיים אבל אחד שלי ואחד של אח שלי...) אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה טובה... תודה...
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
טוב - אני OC מתחיל ולאט לאט - כמו שכתוב בספר - אני מעלה את ה FSB של הלוח ובודק יציבות אבל משהו מוזר קורא - כשאני מעלה את ה FSB - כרגע על 140 - המחשב טוען שהמעבד הוא 2100+ (כשהוא 2000+) וגם WCPUID - טוען ככה ? למה ? (המחשב החדש לא מחובר לרשת (אפילו לא לכונן) ככה שאני לא ממש יכול להעלות תמונות - אבל גם זה יבוא)
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום חבריה,יש אצלי מחשב פנטיום 3 שכול הזמן נופל,בהתחלה פתחתי לנקות,ניקיתי הכול ואז המחשב היה נופל כול פעם. בדקתי את הטמפרטורה הייתה גבוהה מאוד. כ 120 מעלות. פתחתי שוב ניקיתי וסידרתי הכול שוב הטמפרטורה חזרה ל 74,והמחשב עדיין קורס ולא מעלה את הווינדוס. האם הבעיה פה היא בטמפרטורה ? או שבעיה אחרת.. תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי שני מאווררים, והם לא עושים הרבה רעש, אבל כשהולכים לישון וממש שקט בבית, שומעים אותם ממש חזק וקשה לישון ככה יש לי 5 מאווררים במחשב, חשבתי אולי לקנות איזה בקר וכשאני הולך לישון לכבות חלק מהם. תעזרו לי בבקשה כי אין לי ממש מושג מאיפה להתחיל. תודה! נ.ב בקר שלפחות שולט על 3 מאווררים
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 stock 939 3000+ ויש לי לוח אם של gigabyte GA-K8NS 939 האם אפשר לעשות לו OC,כדאי,עד כמה אני יכול להגיע בOC? המעבד שלי די חדש בן חודשיים או קצת יותר והםא זה שווה את הOC ? ואם כן איך אני עושה את זה דרך הBIOS שמעתי דרך FBS אבל אני לא יודע מה זה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם כל ערך מהתיזמוני זיכרונות שיש בביוס (יש לי 11 אפשרויות שונות שם לתיזמוני זיכרונות) תלוי רק בעצמו או גם באחרים. כלומר, לדוגמא: נגיד שערך X עומד על 4 וY עומד על 3. אני משנה את X ל3, וזה עובד. אני מחזיר את X ל4. אני משנה את Y ל2, וזה עובד. כלומר בנפרד כל אחד מהם יכול לרדת באחד. השאלה שלי זה האם יכול להיות שהם לא יעבדו ששניהם פחות אחד (כלומר X על 3 וY על 2).
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
פעם עשיתי את זה אבל מחקתי את הפרופילים.. כי יש לי את הכרטיס הבעייתי.. ואני לא מצליח לצרוב לו ביוס חדש כמו שהיה במדריכים, אז חשבתי להעלות מהירות המאוורר כשאני נכנס למשחקים, וכשיוצא מהם אז להחזיר לברירת מחדל. אולי זה יפתור את בעיית התקיעות שהכרטיס הזה גורם? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אז החלטתי לקנות מערכת קירור מים ואחרי בדיקה קצת מעמיקה של איזה חודש הזמנתי כמה חלקים נחמדים מאוד אז ככה לקחתי רדיאטור של thermochill pa120.3 והזמנתי איתו 6 מאוורים Scythe של sony משאבה של swiftech mcp655 קירור למעבד של D-TEK FuZion Extreme צנרת 3/8 של Tygon קירור לציפסט של swiftech mcp30 וכל מיני אביזרים מסביב כמו ברגים למיהנם ו anti-click לצנרת ועוד כמה שטויות מה דעתכם על המערכת ?
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT IP35-E ומעבד E4500 עכשיו אני הכי הרבה שהצלחתי להגיע+ווינדוס מצליח לעלות זה 2750 במקורי זה 2200 יענו העלתי את המכפלה שלו מ200 ל250 ומעל זה אי אפשר והעלתי את המתחים ולא עוזר מישו אמר שצריך להעלות מתחים לFSB אבל אין אפשרות כזאת בביוס מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלות: 1. אני מרכיב מחשב חדש ובעקבות ביקורות שקראתי הזמנתי BIG TYPHOON בתור קירור למעבד. אתמול הוא הגיע והוא ע-נ-ק. האם הוא לא יחסום את זרימת האוויר בתוך המארז ? חוץ מזה הוא שוקל כמעט קילו. זה לא יכול לשבור את לוח האם או משהו כזה ? האם כדאי לי להתקין אותו או להחליף למשהו יותר אנושי (אני לא מתכנן אוברקלוק גדול) ? 2. הייתי רוצה לקנות מתקן ששולט אוטומטית במאווררים לפי טמפרטורת המארז. האם יש המלצות לכזה דבר ? לא ראיתי הרבה כאלה בחנויות בארץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך 4870 512 MB עם התוכנה של ATI עכשיו אני שם את GPU על 800 ואת ה MEM על 1050... וזה רושם לי למטה ב CURRENT VALUES . ש ה- MEM על 1050 אבל ה GPU הוא רושם בכל מצב על 500 שזה בכלל מונמך. כי הערך שלו בלי אובר קלוק זה 750. אז רציתי לדעת אם מישו יכול לחשוב מה הבעיה. ואולי בכלל זה בעצם כן עשה אובר קלוק ולא רשם את זה בערך פשוט. אני מצרף תמונה שתבינו על מה אני מדבר. באדום זה מה שמוזר... הצהוב סבבה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-