עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. חברה אני חושב להזמין ביום שני הקרוב את המאוורר הזה ....: http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm מקווה לעוד הצעות עד (גג) 170 ש"ח

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  2. הממ אני מחפש קירור אקטיבי (מאוור + צלעות קירור) למעבד שלי: Intel Pentium 3 3.0Ghz 64bit HT prescott סוקט 775 LGA אחרי שגיליתי שהוא מגיע לסביבות ה 80 מעלות עם קירור ג'נרי של אינטל. אני מוכן להשקיע מקסימום 100 ש"ח בקירור. זה המקסימום שאני יכול להוציא בבקשה לא לעבור את הגבול. מה הקירור הכי טוב שיקרר את המעבד מצידי אפילו רק עד 65 במחיר הזה? תודה רבה מראש. חבר'ה זה דיי דחוף, הטמפרטורה לא יורדת מ 86 אני מתחיל לדאוג.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. אני אחתוך בצורה שאני רוצה והאם אני יכול לתת את הפלטה של המארז לזגג והוא יסכים להלביש לי את החלון עליו עם גומי? וגם איך אני יודע איזה קטודה לקנות? כאילו איזה חיברו יתאים ללוח? ועניין של כמה ש"ח זה יצא לי העסק הזה? חלון + אור מבפנים

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by eegg,

כמה לדעתכם אוכל להשיג עם מחשב e2140 gigabyte p35-ds3 1.5gb ddr2 667 7600gt hec 400w הכ.מסך לא יהיה באומר קלוק אבל מה דעתכם על המפרט בשביל אוברקלוקים והאם לדעתם הוא יהיה יותר חזק מהמפרט שיש לי בצד?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by PCguy,

יש לי נייד של COMPAQ EVO N1015V עם מעבד AMD ATHLON XP2000 האם אפשר לעלות לו את המהירות? האם חייב להוסיף מע' קירור? אם יש משהו שעשה זאת בעבר אשמח לקבל פרטים על איך לעשות overclocking תודה מראש

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by giloman,

איך עושים OC רציני לP3(סוקט 370) ? האם יש לוחות P3 עם העלאת FSBוVCORE בביוס ? או האם אפשר בעזרת עידכוני ביוס ? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=40 האם אחד משני הלוחות האלה בעלי אופצויות כמו ששאלתי ?

7. Started by qwerty22,

הי, ( הקדמה: המטרה שלי היא שקט. ) אני רוצה להרכיב במארז מאווררים של vantec stealth 120, ולחבר ואותם ל zalman fanmate, או בקר אחר ( עדיין לא קניתי כלום ). באתר של zalman יש "אזהרה": Do not use FAN MATE 2 with fans that have a start up voltage of more than 5V. לפי vantec, המתח "התנעה" שלהם הוא 7volt. אבל ראיתי בהרבה פורומים שאנשים משלבים ביניהם. יש למישהו ניסיון עם זה ? חשבתי לקנות אולי בקר מאווררים במקום ה fanmate. יש למישהו ניסיון עם zalman mfc1? (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=3663 ) אני לא מעוניין ב nexus כי הם עובדים בשיטת PWM, ובכל review, כתוב שיש לזה רעש חלש כמו של עמוד חשמל בגלל PWM. מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  8. היי, רציתי לדעת האם כל ערך מהתיזמוני זיכרונות שיש בביוס (יש לי 11 אפשרויות שונות שם לתיזמוני זיכרונות) תלוי רק בעצמו או גם באחרים. כלומר, לדוגמא: נגיד שערך X עומד על 4 וY עומד על 3. אני משנה את X ל3, וזה עובד. אני מחזיר את X ל4. אני משנה את Y ל2, וזה עובד. כלומר בנפרד כל אחד מהם יכול לרדת באחד. השאלה שלי זה האם יכול להיות שהם לא יעבדו ששניהם פחות אחד (כלומר X על 3 וY על 2).

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by אדם לוי,

מותר להוריד מתח למעבד? או רק להעלות?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by Turbine,

יש לי יחס FSB:DRAM 3:4 מה זה אומר? זה טוב? אם לא, איך אני יכול לשנות? ולמה אני צריך לשאוף להגיע.?

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  11. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד 4300 ו-2 סטיקים של זיכרון . 1GB KINGSTONE 667MHZ לוח אם asrock 4coredual-vsta כשחיברתי את הזיכרון שמתי לב שהוא פועל במהירות של 533 בגלל זה ניכנסתי לביוס וראיתי שכל האפשרויות עמודות על אוטומטי OUTO. שיניתי את זה אבל השאלה היא עוד כמה דברים עומדים על אוטומטי שכדאי לשנות. כולל שינוי תדירות של מעבד או PCI. מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. Started by DJ_Yaniv,

חבר שלי רוצה לעשות OC למעבד AMD שלו. איך עושים OC למעבד AMD 5000+X2 עם לוח אם GA-M52S-S3P ?

13. עקב פרוייקט חדש שיתחיל בקרוב, אני זקוק לחומרים וכמובן לרכיבים בין השאר, אני מחפש גם מאווררים, אני אשמח לקבל המלצות למאווררים שקטים במיוחד (אך עדיין אפקטיביים) 1. מאווררים "רגילים" שקטים 2. מאווררים "מעוצבים" (לדים, אלומיניום, ציפוי ניקל וכו') הסיבה היא, שעדיין לא החלטתי כיצד אני יאיר את המארז \ יצבע את המאווררים, וכו' שבוע טוב. ותודה.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. שלום, יש לי חור בהשכלה בנושא האוברקלוקינג כנראה... יש לי נורתוו'ד 2.26GHZ לא HT. לוח IS7 די חדש לפני שבוע.. הייתי שמח לעוד קצת הרצים מהמעבד ורוצה שתסבירו לי כיצד לבצע זאת,וגם..אולי גם קצת לזכרונות מדובר על A-DATA 3200 DUAL 256X2 , וגם לכרטיס מסך מהמהירות היציבות בישבילו וכיצד אני יודע שהוא לא מתחמם מדי ? מדובר על MSI 9800PRO R360 ,הפעלתי את EVEREST והיא רשמה- Field Value Problem AGP aperture size is more than half of the system memory size. This may cause performance penalty. שזה אומר? אני יודע אנגלית טוב מאוד פשוט לא מובן לי הזכרון של ה AGP יותר מחצי הזכרון של המערכת ?! תודה לכולם על העזרה.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by intel suck,

יש לי HEC COMPUCASE 6A21 יש לו שני מאווררים של 120MM אחד מקדימה אחד מאחורה ויש לו אפשרות להתקין עוד מאוורר של 80MM בדלת בצד שמאל מול המעבד האם זה יכול לעזור בהרבה בלהוריד את הטמפרטורות? מה עוד כדי לעשות כדי להוריד את הטמפרטורות משמעותית? טמפרטורת מעבד במנוחה!: סביב ה-45 מעלות לוח אם: סביבות ה-50 מעלות מה לעשות? ניקיתי כבר את האבד מבפנים וגם את הפילטרים אין שום שינוי

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by Galz0r,

אוקיי אז ככה אני כרגע על באס 116 שאני מעלה ל117 זה פשוט לא מזהה את הכוננים אתם יודעים אחרי המסך שרשום את השם של המעבד בהתחלה שניה אחרי שהמשחב מופעל אז זה נתקע לי שם מה אני צריך לעשות? ואני לא מבין למה זה כי העלתי בווינדוס עם תוכנות כמו קלוק ג'ן עד ל 2000 מגה הרץ והמחשב עבד יופי... ועוד משהו כשאני נכנס לתוכנות לבדיקת טמפ' בווינדוס אז איך שזה מראה לי את הטמפרטורה המחשב מפסיק להגיב ואני נאלץ לעשות לו ריסט מישוה יודע למה זה קורה? וזה לא בגלל המעבד כי זה גם קרה לי שהייתי בדאון קלוק... תודה מראש, המפרט בחתימה שלי :-*

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by gilibong,

חברים איפה אנ יכול למצוא קראק לתוכנה hmonitor\ ?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  18. טוב תיראו זאת פעם ראשונה שאני מבצע OC ואני חושב שאני עושה את זה לא טוב או משהו לא בסדר פה... אז ככה.. העלתי קצת את ה-core וגם את ה-memory אבל בקצת (15) ועשיתי בדיקה ב3DMARK וזה יצא סביר... ראיתי ב-CPU TEST קצת קווים אדומים.. אבל איך זה יכול להיות אם העלתי רק 15 בערך?!?!?! באוורסט הסתכלתי וכתוב לי שם בכלל ב- GPU clock:401 mhz (orginal:400) memory clock:351 mhz (orginal: 350) וזה לא משתנה לי, נישאר כמו שהיה לפני שהתחלתי את ה-OC... ועוד משהו... ה-memory clock באוורסט כתוב אורגינל 350 ובתוכנה של ה-OC זה התחיל לי רק מ-700 אז משהו פה לא בסדר.. אני חייב שתעזרו לי ב-OC הזה!!! בבקשה תסבירו לי מה לעשות.. תודה, דניאל.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by Alroit,

הי למבינים מה יכול לגרום לבעיה של אחרי OC ,ולא משנה באיזו דרגה, הכל עובד מצויין גם בבדיקת ORTHOS רק מה - כשסתם אני עושה RESET למחשב הוא מתחיל להעלות ואני מקבל את ה VENDOR LOGOG ואז בום יש SHUTDOWN והמחשב עולה שוב ונתקע ב-LOGO רק אחרי שאני מכבה אותו לגמרי כלומר מנתק זרם חשמלי - אני יכול להעלות אבל כמובן הכל בביוס חוזר ל- AUTO יש למישהו רעיון למה זה קורה? ראו מפרט מחשב בכרטיס שלי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  20. Started by ORANGEJUICED,

אני דיי חדש וכנראה שאלו את זה כבר אז מצטער עם אני שואל עוד הפעם יש לי תקירור המקורי למעבד שלי (3.0) האם זה מספיק או שמא כדי לי לקנות קירור יותר טוב ועם כן אז איזה ? והאם זה ישפר תביצועים או שזה לא דרמטי ? תודה...

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  21. מה אמורה להיות הטמפרטורה האופטימלית למעבד אינטל פנטיום 4 2.8 ghz 64bit בשעת מנוחה? והאם המחשב מדליק את עצמו מחדש כתוצאה מטפרטורה גבוהה? תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. Started by climax,

אני רוצה מחשב קר! ושקט אני מחפש משהו שמקרר טוב ושקט ! קירור למעבד קירור לכרטיס מסך וקירור לזכרונות בבקשה תנו הצעות.. דברים שיש בחניות בארץ אני מבקש לא להראות לי דברים מחול שעוד לא הגיעו תודה מראש דרך אגב יש לי מעבד amd athlon 64 3000+ 754 וכ.מסך gf6800gt

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  23. אז ככה ברשותי לוח אם מסוג: P31-DS3L ואינני מוצא את אופצית הביטול בשום מקום,איפה אפשר למצוא את זה?! תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  24. אני מתחיל כפי שהבנתם ואני מעונין בעיקר במודינג שקשור ביופי רציתי לדעת האם הוספת חלון שקוף לצד המארז והוספת נורה יכולה להוות בעיה למתחילים.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by Saliman,

תבניות/שבלונות לגרילים בשביל המארז (בעיקר בגודל של 80 מילימטר) אני זוכר שפעם היה איזה קובץ פה באתר עם כל מיני דוגמאות אבל אני לא מוצא אותו. תודה לעוזרים ולא, לא מצאתי שום דבר ב

• 2 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים