אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס רדאון 8500LE אשר מגיע עם קוף קירור דק ולא יעיל ועליו מאוורר פשוט - פיתרון הקירור הזה הוא בקושי מספיק למהירות עבודה הסטנדרטית של הכרטיס (250/500) כאשר אני מנסה לעשות בדיקת האצה עם ati tool ישר מופיעים כל מיני כתמים על המסך. אני לא רוצה לפרק את הקירור הנוכחי של הכרטיס אך רציתי לדעת אם אני אוסיף מאוורר סטנדרטי של מארז - 8 ס"מ מתחת לכרטיס מסך שיזרוק אויר על הכרטיס האם המצב ישתפר? או שעדיף שאני אציב אותו הפוך במצב שיקח אויר מן המאוורר של הכרטיס ויפזר אותו. האם פיתרון זה יעזור לי לעשות אוברקלוקינג למהירות של 8500 מקורי (275/550) והאם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
זה המחשב שלי ממליצים לעשות לו אוברקלוק? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעשות OVERCLOCK למעבד שלי. המערכת שלי היא - P35-DS3L E8200 - 2.66GHZ 2GB 800MHZ DUAL CHANNEL אם אני מוסיף קירור THERMALTAKE V1 למעבד, עד כמה GHZ אני אוכל להגיע ללא סיכון התחממות יתר? איך ואיפה עושים אוברקלוק וכמה זה עולה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
א. צבעים שונים ל-SLOTS של הזכרון ולסינקים. הסלוטים בצבעי שחור וסגול והסינקים בצבע זהב. ב. מבחינת OC הוא עושה רושם מעולה בינתיים, הלוח כרגע על באס של 220 וזה ללא שינוי של מתח לצ'יפסט ועם הקירור המקורי. ג. הלוח עושה OVER VOLTING למעבד... אני בוחר 1.5V ב-BIOS והוא נותן לו 1.568. בהתחלה זה הרגיז אותי, אבל ככל שאני חושב על זה יותר אני יותר שמח... במקום המקסימום שיש לי ב-BIOS יש לי עוד 0.068V עכשיו רק נשאר לשחק עוד קצת עם הזכרון ולראות אם הוא יעמוד ב-220DDR ואם כן באיזה תזמונים..... יותר מזה אני לא עולה עד שאני אסיים לבנות את המארז החדש ואחבר בו את הקירור מים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה שיהייה לי פאן קונטרול של 4 מאוררים בערך 1. יותר כדאי לקנות או לבנות? 2.אם אני בונה מאיפה אני יכול להביא קופסא שבתוכה אני יבנה את הפאן קונטרול? 3. כמה עולה בערך פאן קונטרול של 4 מאוררים? מי שבנה פאן קונטרול שיכנס אליי לא סי קיו 160916151 בבקשה. תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן כן סוף כל סוף קניתי כרטיס מסך חדש שיחליף את הג'יפה 2 הקלוקר הקטן שלי. קיבלתי בשעה טובה היום את הכרטיס, של לידטק בAGP. כרטיס יפהפה! פתחתי צינורות ועשיתי OC נכון לעכשיו ל 475/740 ! והזכרון פשוט מסרב להגיד שהוא רוצה להפסיק! הליבה עושה לי קצת בעיות אבל אני חושב שזה קשור לספק שלי...אני אסדר כמה דברים ואמשיך. התוצאות הם ב03: 5874 וב05: 2364 קירור סטוק ללא העלאת מתח. זה עוד יעלה! לשם השוואה ה6600GT עושה 7500-8000 ב03 וב05 3000-3200. צפו לביקורות + מדריך בטיפ בשבועות הקרובים. כמו כן צפו לביקורת שלי שתעלה בימים הקרובים לטיפ.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם הסטפינג DH-E3 נחשב לטוב ל OC ? תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם . ברשותי רדיאטור חדש דנדש של רכב פרטי ששוכב אצלי ללא שימוש . היות ורדיאטור כזה ( בשילוב עם מאורר) מצליח לקרר מנוע שפולט חום באלפי מונים יותר מאשר מחשב ,אז ההיגיון אומר שאין שום ספק שהוא לא יתקשה לקרר מחשב ללא מאורר כלל. היות ואני לא רוצה לסכן את החומרה ,אני מעדיף לרכוש לוח אם שמיוצר מראש לתמיכה בקירור מים ,כך שכול מה שאני אצטרך לעשות , זה רק לחבר את הצנרת לאלמנטים שכבר מובנים על לוח האם . כמו כן אני מעוניין בפיתרון קירור למעבד מבוסס מים שקל לחבר , ואולי גם ספק כוח שמראש יוצר עבור קירור מים . אם אתם מכירים \ממליצים על מוצרים מתאימים אז אנא תרשמו את שמותיהם \ תנו לינקים אליהם. דרך אגב ,האם זה נכון שבמקום מים ניתן להשתמש באלכוהול 100 אחוז נקי ,שיתרונו הגדול הוא ש…
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לכרטיס Geforce2MX קצת אוברקלוקינג עכשיו משום מה 3DMARK 2001 לא עובד אצלי מכיוון שהוא לא מזהה את המעבד(אני כרגע ב OC יציב על המעבד) עכשיו לשאלתי למה 3DMark לא מזהה את המעבד האם זה בגלל ה OC? והאם מתי שאני עושה את ההמהרה לכרטיס מסך צריך לעלות את הליבה/זיכרונות כל פעם ב 2MHZ ולבדוק את היציבות ב 3DMARK 2001 או לחילופין 2003 ? אם אני יגרום להם לעבוד...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שידרגתי את המערכת ל-ASUS P5E וזכרונות OCZ HPC REAPER 1066 הלוח הקודם היה P965P-DS3 שאיתו הגעתי ל-4GHZ ללא בעיה מיוחדת, עקב המלצה שלכם שידרגתי ל-ASUS X38 P5E שהוא לוח די מרשים ומתברר שהוא אכן אוברקלוקר מעולה. השיא שהצלחתי להגיע היה 4700GHZ ותוצאת SUPER PI של 09.865 שניות - המערכת היתה לא יציבה וממש עמדה על הקצה. הביוס של ASUS לא ידידותי כמו של GIGABYTE ודי איבדתי את עצמי שם, פעלתי לשינוי ההגדרות לפי הידע המצומצם שלי בנושא ויכול להיות שהייתי מגיע לתוצאות טובות יותר אם הייתי מכיר את ההגדרות של הלוח. כך נראים הגדרות OC של הביוס: קצת תמונות התרשמות מהמערכת: [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן להשקיע בצד האסטטי של הלופ, ושל עוד מספר אלמנטים שמציקים לי (כבלים למשל). בתוכנית: 1. צנרת קשיחה. 2. החלפת ה-TOP של המשאבות מה-DUAL של BITSPOWER לשני SINGLE TOPS (של EK?). 3. חיבור המשאבות והמאגרים (יהיו עכשיו שניים, אחד לכל משאבה) לדופן המארז. כנראה שיצריך קדיחה בדופן המארז בשביל ה-MOUNT ומעבר לצנרת. 4. העברה של חלק מהצנרת מאחורי המחיצה (כנראה שלא צנרת קשיחה, גם ככה לא רואים שם). 5. הסלבת החוטים של המשאבות. 6. מאריכים מוסלבים לכל הכבלים של הספק. 7. אולי אולי אולי להחליף זיכרון. בזמנו קניתי את ה-32GB הכי זולים שמצאתי, וגם זה היה במחיר מטורף. היום בפחות מזה אפשר למצוא 64GB יותר מהירים. 8. בלוק ללוח האם. לא היה כ…
-
- 102 תגובות
- 15.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים החלפתי את המאוורר שלי למעבד ומאז הטמפרטורה המזוהה של המאוורר שלי לא נכונה בביוס אני רואה שהטמפרטורה לא הגיונית (78 מעלות בזמן עבודה רגיל בלי משחקים אחרי שיוצאים ממשחק זה הרבה יותר)בכלל ברמה שמעבד היה נשרף כבר עכשיו אני אומר מראש שהמאוורר מותקן בצורה נכונה ויש משחה טרמית בין המאוורר למעבד ובטמפרטורות שהוא מראה לי אחרי משחקים אין מצב שהמעבד לא נשרף לכן המסקנה שלי היא שהטמפרטורה שאני רואה שגוייה. תודה מראש לכל הפותרים!!!
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מארז אורורה או האורורה 3D או האורורה 570 החדש עם מעבד קונרו וכרטיס מסך מהדור החדש כשיצא אני לא מתכנן OC בכלל אני רק רוצה שהמחשב יעבוד שבוע שלם בלי לכבות אותו ושלא יתחמם יותר מדי ולא יכבה או משהו אני צריך בשביל זה גם מאוורר למעבד או לכרטיס מסך..? או שאני יוכל להסתדר בלי מאוורר מיוחד בשבילם?
-
- 3 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אני מצליח לייצב אותו על 4 GHZ רק עם 1.37 וולט, לועמת 3.8 GHZ עם 1.23 וולט. האם ה200 MHZ האלה שווים את העלאת המתח הזאת ? ואגב הטמ'פ המקסימליות עם 1.23 די גבוהות אצלי .. 51 מעלות... אין לי מושג מה יש לו בזמן האחרון, הוא משתגע במצב מנוחה הוא מראה לי 47-50 מעלות לעתים תכופות =\
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם כדי לזהות מה היא כל טמפ' בתוכנה SpeedFan עשיתי מה שאנשים מציעים ובדקתי בתוכנה של לוח האם (MSI). בלוח האם יש שתי טמפ' מעבד וSYS מה זה ה SYS הזה. בכל מקרה יש הפרש בין SPEEDFAN לתוכנה של MSI למי להאמין? בתוכנה אחרת היה רשום אותה טמפ' למעבד אבל ה SYS שהיה רשום שם היה 9 מעלות ולא ארבעים פלוס. אם מישהו יודע מה זה ה SYS הזה ואיזה עוד טמפ' יש למחשב ( מה יכול להיות 9 מעלות ומה 40+ חוץ מהארד דיסק). נ.ב. SPEEDFAN מראה גם את ה 9 מעלות גם את מה שהבנתי שזה של המעבד וגם את 40+. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
-
-
ראיתי בכמה בדיקות שהBIG TYPHOON לוקח את הINFINITY, גם בקייס פתוח או סגור, ורק כאשר יש לאינפיניטי שתיי מאווררים הוא מתחיל להיות מועיל, אבל גם אז לא בהרבה מהBT וכאן כולם ממליצים על האינפינטי, אז מישהו יכול להגיד לי איזה מהם עדיף למעבד C2D? או שאולי בעצם TUNIQ TOWER?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש המלצות על כרטיס מסך טוב לאובר קלוק שהוא מצויין למטרה הזאת ועל יד אוברקלוק מודים ו פתיחת צינורת אפשר להגיע לרמות גבוהות אני אמור לקבל מערכת קירור מים ואני מתכנן להפעיל אותה רק על הכרטיס המערכת היא של dd והיא מגיעה עוד שבוע וחצי מארהב אני רוצה לשבור שיאים עם הכרטיס ואם אפשר אז לאחר שאקנה אותו אשמח לקבל כל עזרה שתוכלו לתת לי בפרוייקט הכרטיס צריך להיות בתקן agp
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה מארז יפה עם חלון הצעתי לו את הפול טואר של סופר-טאלנט הזה : Supertalent Aluminium CA-601UFY Yellow אבל רציתי לדעת אם יש מקום למאוורר בחלון, כי בפנדה מראים תמונה שלמארז הזה (הצהוב) יש מאוורר בחלון, אבל בשאר התמונות של המארזים עם צבעים שונים (כחול, אדום, כסוף וכו'..), אין מאוורר על החלון, אז האם יש חור למאוורר בחלון במארז הזה? ומה המידות שלו.. :
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Intel pentium D 2.8. הטמפרטורה שלו לא בסדר (65 בערך ללא מאמץ כלל!). החלטתי לקנות לו מאוורר חדש, שקט מאוד, וחזק (שיוריד את הטמפ' בבערך 20 מעלות אני חושב...) הייתי רוצה לקבל המלצות. וגם חוות דעת בקשר למאוורר זה: Sunbeam Tuniq Tower האם הוא מתאים ? אמין? ויעשה את העבודה כמו שצריך.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לבנות לי מערכת קירור מים למעבד ולכרטיסי מסך , אני פחות או יותר סגור כבר על החלקים אבל יש לי כמה שאלות : 1. הלופ אמור לעבוד ככה : מיכל > משאבה > ראדיאטור 480 ממ > בלוקים כרטיסי מסך (מחבר פרללי) > ראדיאטור 360 ממ > בלוק מעבד > חזרה למיכל השאלה האם זה אפשרי שהמים יעלו מהראדיאטור למחבר הפרללי של הכרטיסי מסך וייכנסו דרך הכניסה התחתונה שלו (שזה הפוך ממה שראיתי בעושים בד"כ) וגם אם זה אפשרי האם יש איזו שהיא בעיה עם זה מבחינת הביצועים? (אני מצרף סכמה של התכנון של הלופ) 2. אם סכום הקנייה הוא באזור ה 1300+- דולר האם כדאי לי לפצל את זה ל2 קניות או יותר ( זו פעם ראשונה שאני מזמין מחו"ל ככה שאין לי מושג ני יגבה ממני כסף בארץ וכמה) ? 3. האם המשאבה של סוויפט…
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות בקשר לתמונה 1- אני צריך להרים את ה CORE SPEED או את ה MEMORY SPEED? 2-בהתחשב לתשובה של 1 זה יהיה טוב אם אני ירים ב50 ? איך אני שם את התמונה?!
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-