אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חבריה אני מחפש בנרות מאוורר 80 מ בעובי סמ עידכון: או סמ וחצי כן הם קיימים כל מי שיש לו מעבד XP 1600-1900 וקיבל בזמנו את הלוח קירור של ספייר איתו בייחד אז על הלוח קירור יש את המאוורר הזה. תעזרו לי אני מוכן לתת תמורתו את המאוורר שבא עם הלוח קירור של זלמן ה 6000U בא איתו מאוורר של 90 או 92 ממ או מה שזה אפילו מי שיש לו ומוכן להחליף ורוצה לעשות חור במארז יש לי בבית מקדח כוס וגומיות ואני מוכן לעשות לו כמה חורים שהוא רוצה בגודל 80 ממ ולתת לו גומייות מתנה על חשבוני! או אם אתם יודעים שמוכרים אותו איפשהו צרו קשר אם אתם יכולים לעזור פה בפלא או באיי סי קיו 053910337 67402537 עודד עידכון שמעו גם 2 סמ יוכל לעזור אבל אז אני יצטרך שני מאווררים של 70 ממ על (פחות כולל) סמ וחצי
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
שלום, עשיתי אוברקלוקינג למעבד msi -645u p.4 2500 mhz בביוס יש לי אפשרות נחמדה כזאת לעלות את ה-fsb , הוא היה לי ב133 וכשהעלתי אותו קצת רק כדי לראות(אף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג למעבד) זה הגיע לי ל-2800 מגה הרץ, וכשהתלהבתי מהעניין העלתי המון(לא עד הסוף למרות שהיה אפשר לעלות עוד המון) והוא הגיע ל3.6 ג'יגה הרץ. ואז כשהפעלתי את המחשב מחדש הוא הגיע למסך שהוא אמור לטעון את הווינדוס, נו טוב היה אמור...וראו מסך שחור אז עשיתי ריסט והמסך בכלל לא נדלק , הכוונה שכל המחשב פעל רק המסך הבהב.(הנורית) וכשהחזרתי אותו למהירות הרגילה הוא היה שוב בסדר , אני חושב שפשוט המחשב שלי לא תומך בזה או משהו מה אתם אומרים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה מצאתי בבית איזה מטען של פלאפון סאמסונג ישן והחלטתי לפתוח אותו ולראות מה יש בו.. פתחתי אותו וראיתי מקדימה 2 לדים בצורת מלבן כזאתי, חיברתי את המטען לחשמל כדי לראות אם הם עובדים ומה הצבע שלהם והופתעתי לראות שהם לדים של 3 צבעים !! :D אדום, כתום, ירוק אלו הצבעים ששתי הלדים מציגים. עכשיו שמתי לב שללד יש שלושה רגליים אז אם משהו מבין קצת בלדים כאלו אז שיסביר לי קצת איך עובדים איתם ואיך אני יכול להכניס אותם למערכת כלשהי או משהו כזה.. אגב הצורנ שלהם היא מלבנית ולא עגולה אז רציתי לדעת איפה אני יכול לחפש בית לד מלבני ?? תודה מראש בנצי עריכה --------------- תגידו רואים את התמונות כי אני רואה שאנשים נכנסים לתארד וקוראים אבל לא עונים לי.. ): הנה התמונות :
-
- 45 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ראיתי הרבה דברים שאנשים עשו כמו המדריך באתר על המכונת משחקים וגם מישהו שהכין דיוידי ורציתי להכין משהו כזה אבל מקורי משהו מיוחד ביותר שהמחשב יעשה עוד משהו חוץ ממחשב סתם אז כל מיש שיש לו רעיון שיכתוב בבקשה ובבקשה ככו את זה רציני ואל תגידו לי דברים כמו שאמרו למישהו פעם "תעשו חורים הלוח אם ותכניס בהם מסטיקים" כל הרעיונות התקבלו בברכה
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההודעה נערכה. אני מחפש מאוררי לד צבעוניים led fan \ uv led fan \ catode fan \ uv catode שמתי עין דווקא על spire שבא בצבעי הכחול או כחול וורוד ביחד בגלל המחיר הזול שלו, עוצמת הרעש הנמוכה שלו, והתמונה החביבה שלו ------------------------------------------- ההודעה המקורית על חיפוש מאוררי 80מ"מ : אני מחפש מאוררים שיעשו עבודה טובה, ולא מרעישים במיוחד זאת אומרת שהרעש שלהם יהיה סביר כזה חביב לאוזן בכלל אני משתגע לחברים שלי יש מחשבי קומפלט שהם קנו הם בחיים שלהם לא חשבו שמחשב זה משהו שמתחמם יש להם מאורר ג'נרי אחד מאחורה מוציא אוויר מתחת לספק, משהו שקט ביותר בחיים שלהם לא בדקו טמפרטורות לא דאגו לשטויות האלה אני כבר שנה משקיע במאוררים בלאגן מה לא לא רק שיש לי רעש של טרקטור מהמחשב ואנ…
-
- 11 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אחרי שהסתכלתי במשך כמה שעות הבנתי איך ההיטסינק מוחזק למקום... (מריחים שיעמום באוויר?) אם תסתכלו על המאחורה של הכרטיס של המעבד תוכלו לראות ארבעה חורים עם פינים בתוכם. הפינים האלה מוחזקים בתוך הפלסטיק ע"י שיטת הקשקשים-הם בנויים עם טבעות כאלה שפונות לצד אחד, ככה שאפשר להחליק את ההיטסינק בקלות על המעבד אך קשה להוציא אותו. אז בקיצור ניגש לעניין: הורדתי את המאורר עם הכיסוי מהמעבד. משכתי את ארבעת הפינים מהצד של המעבד שעל הכרטיס (כל אחד בתורו, צריך הרבה כוח לזה) וההיטסינק פשוט יצא. תעשו חיים
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי קתודה קרה כחולה ולד 3 כיוונים ירוק איך אני מחבר אותם ולאן ואם יהיה ציורים או תמונות זה ממש יעזור תודה לכולם
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצורף תמונה לא כתוב פרטים [[ 993 שקלונים ישראליים חדשים ]]
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי בחירה בין VOLCANO 10 לבין VOLCANO 11+ איזה לקנות? ההפרש במחיר הוא 60 ש"ח.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי 4 לדים , UB 3V כ"א בטור לV12 (לפי חישוב הנגדים אין צורך בנגד, חלוקת מתח...). שמתי לבד שהם מתחממים וכיביתי כדי לא לגרום נזק אפשרי. הם זה סימן שהם ישרפו ? בסה"כ זה עובד יפה ומאיר מעולה את המארז.. אני יעלה תמונות שאני אסיים את המודינג.. תודה רבה למשיבים!
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
HI FRIEND'S IN THE END I RECEIVED MY COMPUTER YOU CAN CHEAK DETAILS OF MY COMPUTER I RUN THE 3dmark AND THIS THE RESULT I RECEIVED 3dmark2001se-19040 3DMark03-6500 NO OC I WANT TO ASK YOU ABOUT OVER CLOKING I TRY IT 220 BUS I GET 3.500MHZ WORK OK WHEN I PUT 230 THE WINDOWS GET STUCK I INSTALL WINDOWS A I HAVE THREE FANS 2 BAEK AND 1 ASIDE AND I WANT SOME TO HELP ME OC THANK YOU YOU CAN WRITE IN HEBREW 8) :-\ :-\
-
- 11 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם באמת לוחות של ABIT מראים טמפרטורות גבוהות יותר מלוחות אחרים? הטמפרטורה של המעבד שלי היא 53 מעלות במצב מנוחה. נמדד ב-Motherboard Monitor 5 האם זה נורמלי או גבוה מדי? מדובר על מעבד 2.8 בלי OC בינתיים בלוח ABIT IC7
-
- 12 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי את גוף הקירור הנ"ל... מעבד 2100+ ואני לא כ"כ מרוצה ממנו...הטמפ' הממוצעת שלי היא בסביבות 48-52 במאמץ ומנוחה לסירוגין... כאשר שלושת הSF2 נמצאים על המהירות הנמוכה ביותר. כאשר הם על מהירות הגבוהה ביותר הטמפ נעות סביב ה 45-42 אבל זה רעש נוראיייייייי!!! (טמפ' החדר היא בערך 30 מעלות...) SF אחד נמצא בחלק האחורי של המארז, אחד בדלת (מארז אנרמקס ,זה עם החלון-פרח והנורות מחליפות צבעים...CS משהו..) ואחד בקדמת המארז שתליתי אותו על הסלוטים הנמוכים של ההארדיסק באלכסון כך שיעיף את האוויר לכיוון הכרטיסים שמולו והארדיסק שמעליו. חשבתי על לקנות "ממיר" למאוורר של ההיטסינק ולשים במקום הסטוק פאן אחד מה-SF2 שלי ...זה אמור לשפר את הטפ' בהרבה...לא? אפשרות נוספת היא להפטר ממנו...(מישהו מעו…
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
47 מעלות!!!!!!!! החדר נעים לא חם לא קר כל מה שמופעל זה 3 חלונות אקספלורר (נענע, ytv, הפורום הזה) אייסיקיו, נורטון אנטיוירוס ווווזזזזזהההההווווווו אין אפילו spy programs כי הרצתי ניקוי לפני שעהההההההה מהההההה פההההההה קורהההההה פהההההההה אני עם ספארק 7 + וסמארט פאן 2 כמו שאפשר לראות בצילום את המהירויות שלהם (רעש מפחיד...) מעבד סלרון 2.4 על לוח אסוס זה לפעמים יורד ל 43, לפעמים עולה חזרה ל 48 מהההה זהההה למה זה כל כך חםםםםם זה כולה סלרון זה לא AMD שאמור להתחמם :( !!!!!!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים אני זוכר שהיה מדריך לעשות מהצג LCD הישן הזה של הטורבו במחשבים הישנים צג לטמפרטורה שמתחבר ל LPT מישהו יודע איפה זה היה? חפישתי לפני לא מצאתי ממש.. : תודה
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אוקי אז ככה..אני כל פעם שוכח לפתוח תארד על הקטע הזה.. שהוא די מוזר חיחי.. אז ככה : יש לי קתודה במחשב..ויש מפסק מגניב כזה מאחורה שאני יכול לשלוט אם להדליק אותה או לא.. (כן כן מפסק אמיתי!! ) אז אם אני מדליק את המחשב שהפסק של הקתודה על ON אז המשחב פועל נפלא, הכל נפלא, אין בעיות. אבל!, ברגע שנגיד אני מכבה את הקתודה..(לא קורה כלום..).., ואז אני רוצה להדליק אותה בזמן שהמחשב פועל... אני מזיז את המפסק ממצב OFF ל ON ואז פשוט שומעים כזה ממש ספק נופל יש כזה..מין צליל של נפילה..ואז תוך שניה צליל של חזרה לפעולה..ואז המחשב ממשיך לפעול לעוד איזה חצי דקה..ואז בום המחשב נתקע, הכל נתקע, המסך תקוע, שום דבר לא זז, שום דבר לא עוזר.., אפילו לא ctrl+alt+del שום דבר..המחשב לא מגיב לחלוטין…
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מעבד אינטל 2.6 ht ואני רוצה לקנות לו את המאווררים הבאים Thermaltake Spark 7+ או CoolerMaster Aero 4 מה יותר טוב ??? ??? ??? ממש דחוף תודה מראש לעוזרים install
-
- 13 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אתם עושים אוברקלוקינג בשביל שהמעבד שלכם יהיה יותר מהר באמת או בשביל "הספורט" , כי אתם רוצים לעשות אובר ולהצליח ובזה וזה מן אתגר בשבילכם? (ותענו בשיא הרצינות...)
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
קיי, אז ככה... אחרי בערך שנתיים של שיגעון טוטאלי מהטרקטור שיושב לי על השולחן, ממש ליד המסך, החלטתי שבשדרוג הקרב ובא אני דואג לשקט (תרתי משמע) הנפשי שלי... המערכת תכלול מעבד Athlon XP 2500+ (Barton) שלא יעבור שום אוברקלוק (אני לא בקטע הזה בכלל, כמה מפתיע..). לכן, אני אדאג למארז שקט (המשקל שלא לא ממש חשוב לי, כך שאלומניום לא משחק פה תפקיד), ללא מאווררים מיותרים, ו-HSF שקט במיוחד. בתור מארז, חשבתי לקחת את ה-Antec SONATA (שמגיע עם ספק 380W של אנטק ועולה 800 ש"ח) - מארז שתוכנן מראש להיות מארז שקט. הביקורות חיוביות מאוד - http://www.insideproject.com/showreview.cfm?reviewid=108 המארז נראה מגניב (הוא מבריק כזה), מתוכנן טוב (תמונה של המארז עם הכל בפנים - סדר מושלם), ולא יקר מדיי …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הHSF שלי הוא ספארק 7+, כרגע עם הטרמי שמגיע איתו (יש לי גם בלו 2, אבל אני עוד לא רוצה לשים אותו) במאמץ לפעמים אני יכול להגיע ל70 מעלות (אחר כך המחשב מצפצץ ובלי ברירה אני מוריד מהעומס), בIDLE ניסיתי שני תנאים, הראשון: מארז סגור, טמפרטורת החדר 25 מעלות, טמפרטורה בערך 43 מעלות. השני: מארז פתוח, טמפרטורת החדר 25 מעלות, טמפרטורה יכולה להגיע ל33 מעלות. גם כשמארז פתוח הטמפרטורה יכולה לטפל בקלות ל70 מעלות, המאורר על מקסימום כמעט כל הזמן (חוץ מבלילות) הכבלים במארז יחסית מסודרים. (אני מחליף בקרוב את הכבלים לכבלים מעוגלים) יש לי SF2 בקידמת המארז והוא מכניס אוויר, גם מאחורה (קצת מעל לכרטיס מסך) שמכניס אוויר. מאורר 60 מ"מ בצד הימני של המארז, בחלק העליון (מקביל ללוח אם) ועוד מאורר …
-
http://www.madshrimps.be/?action=gethowto&howtoID=43
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
Ok, I read maphisto's thread and it helped me a lot.. but then again.. there wasn't enough info.. Now i have three posebilities for CPU cooling, I'm not sure which one is better, which one is quieter and so on... so just answer my few questions please.. - SLK800 + SF2 - around 340 nis - AX7 + SF2 (maybe a good combination ???) - around 250 nis - AX7 + Delta Fan 80x80x38 , 80CFM, 52dBA - 248 nis - SLK600 + Delta Fan 60x60 ,50.15 CFM, 54dBA - 242 nis - Volcano 11 - 180 nis - SK7 + Delta Fan 80x80x38 , 80CFM, 52dBA - 148 nis 1. Can you rank those from best to worst performace? 2. Can you rank them from the most noise making to the quietest? They're listed from most expensiv…
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הזמנתי AX 478 ונאמר לי שאין עכשיו בארץ (בדקתי בשני אתרים)כי אין יןתר אז מציעים לי לקחת גופי קירור אחרים ואני לא יודע מה לבחור משהו בטווח 200 שקל?? ראיתי את 2 אלה : ZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 CoolerMaster Aero 4 CPU Cooler מה יותר טוב? או שיש לכם להציע לי משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-