אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכרטיס R9800P ועשיתי לו אובר קלוק ל: 380@430 330@480 והכל עבד בסדר בלי ארטיפקטים ואז עשיתי ריסט ונהיהו ארטיפקטים! אז לפעמים יש ארטיפקטים ולפעמים לא! לפעמים הוא עובד טוב על מהירויות גבהות ולפעמים לא! מה הבעיה? יש לי Artic Silenser + Mem Sincks אה ויש לי ספק ג'נרי 480 + 5 מאוורירם וקטודה אולי הספק זאת הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום היה לי שאלה על הoc שלי וידיין לי עמו לי אז פתחתי חדש כי זה ממש למטה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212712.0 וזאת השאלה:שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק ל…
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המעבד יהיה AMD Sempron עדיף דירוג 2800 או 3000? (בקיצור עדיף עוד 256KB או מכפלה גבוהה ב-1?) לוח אם EPoX EP-8NPAJ, ראיתי תוצאות מרשימות שלו עם סמפרון 2500 ואני מעדיף PCI-Express לכן הוא הלוח הנבחר אלא אם כן יש לוח S-754 עם PCI-E שהוא אוברקלוקר יותר טוב וניתן להשיג אותו בארץ זכרון יהיה סטיק אחד של Vitesta 500MHz 512MB כרטיס מסך 6200TD / 6600TD של איזו יצרנית שתמליצו שמגיעה הכי רחוק (הבנתי ש MSI Diamond מגיע רחוק אבל הוא עולה 1000 שקל שזה מוגזם) הספק יהיה FSP 350W / 400W Version 2.0 תודה מראש על העזרה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! קניתי שני מאוררוים של AC COLING.. עכשיו החיבור שלהם הוא כזה קטן כזה.. 3 פינים נראה לי.. והמאוורר שעכשיו נמצא מחובר עם חיבור לבן כזה גדול (4 פינים) של הספק כוח.. איך אני מחבר את המאווררים החדשים? ועוד שאלה.. אפשר לקרוא מאמאר בעברית על מריחת משחה טרמית למעבד.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תקציב של איזה 900 שקל אני מחפש מארז חזק ושקט אבל ממש השקט הוא המרכיב העיקרי. כוח הקירור גם די חשוב כי יש לי 2.66 ואני מתכנן oc מדי פעם עד ל3.0 ואפילו אולי קבוע. בינתיים שמתי את העין על מארז Thermaltake Highest Xaser III V1000C...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני חסר ידע לחלוטין ב OC ורציתי להתחיל בקרוב...הנה המערכת שלי: מעבד: Q9450 לוח אם: DQ6-X48 GIGABYTE קירור למעבד: THEMARLTAKE V1 בואו נגיד שאני רוצה לעבור את ה 3 GIG... אם הקירור לא מספיק אשמח להמלצות..
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום קוראים לי יהודה.. רציתי לדעת ואולי תוכלו לעזור לי איך אני יכול לשפר את הקירור בכרטיס מסך.. כרגע המעלות הן דיסק קשיח : 42 מעבד :55 כרטיס מסך : 73 ממוצא.. שאני יוצא ממשחק כבד זה עולה ל83 מעלות מפרט טכני כרטיס מסך 7600 GT של LAEDTEK מעבד: E6300 דיסק קשיח: WD250G לוח אם :Mainboard : Intel DP965LT Physical Memory : 1024 MB (2 x 512 DDR2- ) 667 DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N ספק כוח: 500W וזהו בערך יש לי מארז זול אבל יש לו מאוורר ענק בצד אני רוצה לדעת מה הפיתרון . אחד אמר לי שזה יכול להיות הספק כוח.. תודה רבה ..
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אם משהוא יכול להסביר לי אני אודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אנשים אני יודע שזה מפגר אבל הם בארץ!!! המוצרים שאני צריך המוצרים שכולנו רוצים אבל אין סוף סוף הגיעו Thermalright HR-05 Chipset Cooler Thermalright HR-03 Plus NVIDIA 8800 Vga Cooler Thermalright HR-07 RAM Vga Cooler Noctua NC-06 Chipset Cooler אני בטוח שיוסיפו עוד כמה דברים זה מה שראיתי בנתיים בדובים נקווה שיוסיפו את שאר הדברים כמו אקסטרים 120 השאלה הנשאלת עכשיו היא.... אני משתמש בTT extreme spirit 2 על הNB שלי... פסיבי כמובן... אני גם צריך אחד לNB אבל זה פחות משנה אני אקח 1+1 אם צריך השאלה היא מי משלושתם עדיף? NC-06 ? HR-05 ? TT ES 2 אני יודע גם של HR יש גרסה יותר מעודכנת
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשית אני מצטער שלפני 3 ימים עברתי על חוקי הפורום ושרשרתי את אותה הודעה בשלוש מקומות.עכשיו קראתי את חוקי הפורום ואני מקווה לא לשגות שוב! לשאלתי: בלוח אם שלי(k8n-sli) יש מקומות ל 4 חיבורים של מאווררים,כדלקמן: sys_fan, pwr_fan, nb_fan, cpu_fan חוץ מNB_FAN שהוא בעל חיבור 2 פינים,לכל השאר יש חיבור בעל 3 פינים. קראתי מה השימוש לשלושת הפינים:אחד לאדמה(בד"כ שחור),אחד למתח(בד"כ אדום) ואחד לחיישן(בד"כ צהוב). לגבי cpu_fan אני כבר הבנתי - הוא גם היחידי שמאויש-המאורר של המעבד AMD מחובר אליו. מהו NB_fan? מישהו יודע היכן עליי למקם כל מאורר שאני מחבר בהתאם לקונקטור? מצורפת תמונת מסך של הלוח אם מהאתר הרישמי של ג'יגה-בייט [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מהירות הליבה של הכרטיס היא 560 והעליתי אותה ל650 . מהירות הזיכרונות dd3 היא 700 (1400 אפקטיבי) והעליתי ל800 (1600 אפקטיבי). באתרים שונים שנתנו סקירות לכרטיס מחברה זו ספציפית הגיעו למהירויות נמוכות יותר בהרבה ותהיתי אם הפורום הזה יש מי שעשה אוברקלוק לכרטיס הזה ורוצה להשוות איתי.
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למחשב שלי אבל לא הבנתי איך לשנות תזמוני זיכרון ואיך אני אמור לדעת כמה לשנות ואותו דבר לגבי המתח
-
- 7 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
בוא נגיד שיש לי עכשיו 40 מעבד 37 לוח אם זה בעונת הקיץ אז בכמה המעלות בערך ירדו בעונת החורף(אני מדגיש בערך)? מעלה?5-7 מעלות? תודה
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי יש לי את המחשב הישן שלי עם מעבד P4 1700 סקוט 423 ולוח ECS P4VXASD (לא לצחוק סתם מחשב ישן שמשמש לגלישה בלבד כשאני מבקר את אמא) טוב הבעיה... אם מישהו מכיר אז את הצלעות קירור מחזיקים קליפסים כאלו שמתחברים לפלסטיקים כאלו שמתברגים ללוח אם....אחד פעם נשבר לי ובמזל מצאתי חדש...אבל עכשיו נשבר לי השני ...מישהו יודע איפה אני יכול לקנות פלסטיק כזה? (בנתיים זה מחובר אצלי עם אזיקונים)
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. הנה הלינק: http://3dmark.com/3dm11/1143048 מדוע קיבלתי את הודעהת השגיאה: Your result has the following problem(s) and will not be shown for example on leaderboards::Graphics driver is not approved
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום ! ברצוני לדעת האם קיימת אפשרות שעקב אי-עדכון של הביוס , הבורד שלי נותן לי לעשות אוורקלוק יענו מ133 במקום להתחיל מ166 ? ברשותי GIGABYTE 7VAXP ולא , אין לי שום דבר על הלוח שמאפשר לי לשנות זאת. באתר של GIGABYTE מופיע עידכון בביוס ל BARTONS 2500 \ 2800 \ 3000 רציתי לדעת האם עידכון הביוס יאפשר לי לעשות אוור קלוק כמו שצריך או האם זה רק ענין טכני כאילו.. F11 2003/1/15 AMD Barton CPU support (2500+/2800+/3000+)
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים יש לי שאלה יש לי לוח של intel 915pcy אם מאורר אחד של 80 שמוציא אוויר עכשיו הזמנתי שני מאוררים מ נעה מחשבים ac 8025 שהמליצו לי עליהם פה על מנת לקרר יותר את המארז המאווררים צריכים להגיע עוד כמה ימים עכשיו הבנתי שיש להם חיבור של 3 פינים?? אני יודע שהסטנדרט זה 4 פינים לא? תקנו אותי אם אני טועה מישהו יוכל אולי לעזור לי להגיד לי אם יש לי חיבורים מתאימים בלוח??? או בספק?? איך אני יכול לדעת בתודה אמיר
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
הזה כך המחשב שלי מתחממם למרות שהכול נקי מסודר ומאוור כמו שצריך E8400 והוא מגיעה 55 ללא OC ולא הפעלה של מישחקים כבדים המחשב חדש מלפני חודש וקצת המחשב נקיי לחלותין אוור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro שני מאוורים למארז Arctic Cooling של 12 ס'מ 1400 RPM לא זוכר את הדגם המדיוק ואוור של 25 ס'מ 1200 RPM החשב כול המחשב מתחמם אבל המעבד זה התחום הקריתי מה אני יוכל לעשות כדי לקרר את המחשב ?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האנטק שלי (ANTEC SX 1030 B) שרד מודינג קטלני הכולל ערכת חלון מפי סי מודס ו3 חורי איוורור אחד מהם 120 ממ שמוציא אויר למעלה... תמונות וניאון כחול בקרוב!!
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני בשלבי תכנון ובדיקת מחירים של מערכת קירור מים, הייתי מעוניין בהמלצה על בלוקים למעבד E8400 לכרטיס מסך HD4870 ולצ'יפסט (רק אם אני אצליח לדחוס גם אותו לתקציב) התקציב לבלוקים עד 170 דולר (עדיפות לקניה בארץ או בחנות שעושה משלוחים ארצה) מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון [מה שלא קורה לי הרבה בזמן האחרון] אז ככה.. אני צריך תוכנה שתראה לי את הטמפ' במחשב, התוכנה שבא עם המחשב נדפקה.. יש לי אוורסט, אמרו לי שזה יכול אבל היא לא מראה לי מעלות.. צריך להגדיר אותה ? או אולי תוכנה אחרת ? תודה ויום טוב אלון
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר מחברים LN2 ומתחילים לעלות מתח למעבד לרמה שהיא כבר נחשבת מטורפת בעולם הסטנדרטי , איך הלוח אם מתמודד עם המתח הזה? הקבלים של הלוח אם גם מתחחמים מאוד... איך זה עובד? האם קירור אקסטרים למעבד זה כל מה שנדרש?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני עושה לחבר שלי מפרט מבוסס I5 750 ואני מתלבט אם לשים לו קירור יותר חזק מהסטוק . הOC יהיה TURBO MOD שלפי מה שהבנתי הוא 3.2 GHZ , אני רוצה להיות בטוח שהטמפרטורות יהיו בסדר ... תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המפרט שברשותי הוא : E7400 2.8GHZ @3.5GHZ עם מתח (קבוע) עבודה לערך 1.4V בOCCT מראה בערך 1.36. לוח GA-EP43 S3L ספק- COUGAR RS 400 המחשב בעיקרון הרבה זמן (שנים) בOC ויציב. לאחרונה ביטלתי את העלאת והורדת תדר המעבר בביוס (אני לא זוכר את שם האופציה) ורציתי לדעת האם זה משפיע על המעבד באיזו שהיא צורה והאם צריכת החשמל עולה (למרות שהמתח קבוע)? וכמובן האם בכללי כדאי לבטל אופציה זו בOC? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-