עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gilad121,

האם הטמפ של הלוח אם וכרטיס מסך משפיעה גם על טמפ המעבד? אצלי למשל טמפ כ.מסך היא 65 ולוח אם 52 . האם טמפ אלו משפיעות על טמפ המעבד ? כלומר ירידה בטמפ אלו תיגרור ירידה בטמפ המעבד ?

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  2. הטמפ' של 2 המעבדים הוא פחות או יותר אותו דבר ושל המעבד הוא הרבה יותר סימנתי בתמונה

3. שלום לכולם קודם הנה מהמפרט שלי 7 CPU INTEL 3.0C Tt SILENT TOWER(DUAL FANS) MB ABIT IC memory Geil 1024mb PC3200(512 *2) Tt Silent 480w r9800 pro seagate 80gb *2 raid 0 compucase 6a19 4-fans 120mm נעבור לשאלה לפי מה שקארתי פה אני יודע שהזכרונות מגבילים אותי בOC אלא אם הם נשארים בתדר המקורי שלהם ואז הOC פחות אפקטיבי כרגע המחשב בOC מעבד +זיכרונות ורציתי לדעת אם כדאי להמשיך עוד או שזה יכול לדפוק לי את הזכרונות. . http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/r/e/e/z/e/n/e/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200409071300021617/200409071304345381/oc1.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/r/e/e/z/e/n/e/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200409071300021617/20…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  4. יש לי את הקירור הנ"ל קניתי אותו בזול יד שניה ועכשיו אני לא יודע אם כדאי לי לפרק אותו ולחדש משחה אם יש שם בכלל משחה או שזה מחבר באזור שמסומן בתמונה? אני מבקש תשובות ממבינים בלבד אני לא רוצה להרוס או לפגוד ביכולות של הקירור תודה לעוזרים! ofeky1

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  5. גלשתי פה בפורום השזה ושמתי לב שאנשים אמרו שיש מעבדים שהמכפלה שלהם נעולה ובגלל זה אי אפשר לעשות OC. זה נכון? אני עומד לקנות בעוד שבוע מעבד: AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX חשבתי לעשות לו אוברקלוק (לא בקרוב, בעוד חודשיים משהו כזה, כשיהיה לי כוח), אבל אני עכשיו חושב שאני בכלל לא אוכל לעשות לו אוברקלוק לפי מה ששמעתי. אז אתם יכולים בבקשה להסביר לי: אני יכול לעשות למעבד הזה OC? ועד כמה אני יכול להגיע בו מבחינת מהירות (עם וולקנו 12)? מהירות שתהיה יציבה ולא תעשה לי בעיות.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by dmaster1984,

שלום אני מעוניין לקנות מאורירים למארז במספר גדלים: 120mm וגם 80mm הייתי רוצה שהם יבצעו את העבודה, אבל הדבר הכי חשוב לי הוא שקט!!! אני ממש רוצה שהמחשב שלי יהיה שקט, שקט ממש. לכן הייתי רוצה בבקשה המלצות לגבי מאורירים, אני אשמח גם לינקים לחברות שמוכרות!!! תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by bumpd,

יש לי venice 3000 והתחלתי לעשות oc למערכת,בכל מקרה העלתי תבאס ל-210 הורדתי את מכפלת ה-ht ל-4,את תדר ה-pci-e שמתי על מאה מאחר ואני חושב שזו הנעילה?תקנו אותי אם אני טועה בכל מקרה העלתי את המחשב ושמתי לב שהתדרים של הכרטיס מסך עלו?!!?wtf? הליבה עלתה ל-511 והזכרון ל-1022,בדקתי ב-clockgen והתדר של ה-pci-e עומד על 100 למה זה השתנה לעזעזל?????. לא משנה כמה אני מעלה את הבאס התדרים לכרטיס מסך נשארים אותו הדבר,ויורדים לסטוק רק כאשר אני מוריד הכל חזרה לסטוק. יש למישהו מושג מה הבעיה פה????אולי לא נעלתי טוב? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by Boomerang,

הי, יש לי X700Pro של gigabyte עם FV700AlCu של זלמן (הרכיבו לי אותו עוד בחנות) יש לי מארז Antec 3700BQE עם מאוורר אחד מאחור (פולט אויר) מעבד AMD64 3500 (winchester) עם קירור stock, וכולם רצים בלי OC, ובדקתי וראיתי שכל המאווררים פועלים. נראה לי שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי, כי ב- Far Cry אחרי כמה זמן הוא פתאום מתחיל לגמגם בוידאו בצורה נוראית ומדי פעם המסך הופך לשחור. כשפתחתי את המארז - נראה לי שהצלחתי למנוע את התופעה. חלק מהבעיה הוא שאין לי מושג איך למדוד טמפרטורה (הכרטיס בא עם תוכנת V-Tuner אבל משום מה היא לא מראה טמפרטורה של כרטיס המסך) יש למישהו עצות בשבילי?

• 9 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by lmlm,

אני צריך המלצה למאורר/קירור לכרטיס מסך עד 200 שקל לא יותר. נ.ב אם הקירור מקרר משני צידי הכרטיס ,הכרטיס יורד בטמפ' הוא שזה לא קשור? אני צריך אחד טוב כדי לעשות לתת לו בOC תודה.

• 11 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by nore0,

לא מזמן החלפתי לוח אם ל-Gigabyte במעבדה שמו לי מעבד AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ יש אפשרות לעשות עם המעבד משהו (אוברקלוקינג למרות שאני לא מבין בנושא) או שהפיתרון היחיד זה לקנות מעבד חדש

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  11. Started by RoNiMaN,

או קיי אני חדש בנושא של OC ויש לי שאלה איך עושים OC ? כאילו זה במדריך ובשלבים או מה ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  12. שלום, יש לי כמה שאלות קצרות לגבי הקירור tuniq tower : 1. האם הוא 100% מתאים לתושבת ה -AM2 ? 2. האם הוא באמת שווה ל amd x2 4200+ ? 3. האם המארז חייב לשכב לאחר ההתקנה? 4. האם אחריות הלוח אם פגה לאחר ההתקנה שלו? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 542 צפיות
  13. שאלה בכותרת ואני מתכוון אם יש לי מערכת דיי טובה וכרטיס מסך פשוט משהו כמו ה7300 שלא אכפת לי ממנו אני יוכל לעשות לו אוברקלוק ללא קשר ללוח אם / מעבד כדי לא להרוס או לשנות אותם?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by Dwhore,

צהריים טובים. הזמנתי קירור לסטיק זכרון.. לדעתכם זה באמת עוזר? או שזה סתם חתיכת ברזל על הזכרון ששומרת את החום בתוכו? מה זה באמת עושה? סתם לידע כללי ד"א הזמנתי של Tt..זה טוב? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/Thermaltake_Copper_HEAT_SPREADER.jpg

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  15. Started by Electric Boom,

כן,כן - אני יודע שהעלת מתחים זה תמיד מסוכן. אני לא מצליח לזוז מ2.8 ל3.0 ואני משער שזאת הבעייה(לא מצליח לזוז = הווינ לא עולה). תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  16. Started by beni125,

יש לי שאלה איזה קירור מתאים ל8800/gts640/gtx ואם בכלל יש כזה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by solvit,

שלום , אני מנסה לעשות OC ללוח A8N-SLI של ASUS עם מעבד 3200 ליבת NEWCASTLE (אני יודע שילוב גרוע לOC) ופשוט לר מצליח לקבל מערכת יציבה , אני יודע שהזיכרונות לא עוצרים אותי כי הורדתי את הסנכרון , וגם את X4 -HT אז מי שיכול לעזור אני אשמח במיוחד עם למישהו יש ניסיון עם מערכת דומה. תודה לכל המגיבים ......

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by nazgull,

שלום לכולם קניתי מחשב לפני חודשיים ורציתי לדעת עם הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי 8800gts 320mb היא תקינה במאמץ 72-73 במנוחה - 62-65

• 9 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by barakjan,

קניתי מאורר 12c והרכבתי אותו לצד של הדלת. כמו בתמונה: עכשיו יש לי שאלה הרכבתי אותו והמאורר עושה אוויר לכיוון בחוץ ולא לכיוון המחשב עצמו לאיזה כיוון הוא צריך לעשות אוויר? תודה ברק!!!

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  20. אני הולך על מעבד מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel שמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ושכדאי לשים קירור אחר במקום. באמת שווה להחליף ולשים קירור אחר ? אולי שווה לתת זמן לקירור של אינטל ואחרי כמה זמן אם יעשה רעש ובעיות אז להחליף ? הבנתי שאם שמים אז זה במקום ולא בנוסף, נכון? האם הקירור של אינטל רועש יחסית ? אני רוצה שיהיה טוב ושקט המליצו לי על Arctic Cooling שמעתי על הדגמים הבאים: 1. Arctic-Cooling Alpine 7 Pro 2. Arctic-Cooling Freezer 7 LP 3. Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 4. Arctic-Cooling Freezer XTREME מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים ומבחינת שקט ? מה יותר מומלץ ? האם יש דגמים אחרים או חברות אחרות שמומלצים יותר ?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by eegg,

יש לי את המערכת הנ"ל. יש אפשרות לעשות oc מ1ghz ל1.5 עם קירור סטוק? http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=23444

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by Cranchh,

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( שרטו לי את המארז ויש לו שריטה ענקית עליו בצד ימין (לא הצד של החלון) !!!!!! אני רוצה לרצוח מישהוא !!!! אבל לא משנה... אני רוצה לצבוע את המארז מחדש , כמה שאלות: 1- איזה חלקים אני צובע? 2- עם איזה צבע אני צובע? 3- מה אני עושה עם הדלת איך אני צובע בלי להרוס את החלון? 4- יש מצב שאני יוכל להתאים את הצבע לצבע של הקירות בחדר(להשתמש באותו צבע?) 5- איך אני מוריד מדבקות מהפלסטיק מקדימה של המארז בלי לסרוט אותו? 6- אם אני הולך כבר על צביעה כללית אז איך לצבוע CD ואת המארז עצמו מפלסטיק?? אם יש לכם עוד המלצות רעיוניות או משהוא תכתבו לי...

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by y10,

תראו יש לי מעבד אינטל 2000 והמהירות שעבדה הייתה 1991 MHZ עכשיו עשיתי עם התוכנה ClockGen העלתי ל 2008 ואלה הטמפרטורות שלי לא במאמץ לוח אם 35 מעלות מעבד 42 מעלות דיסק קשיח 39 מעלות במאמץ חזק מאוד לוח אם 38 מעלות מעבד 56 מעלות דיסק קשיח 42 מעלות האם זה בסדר??

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  24. שלום אחים שלי אני רוצה לדעת עים אני קונה 6600 רגיל אני יכול להפוך אותו ל-gt כמובן שאני יעשה לו oc תודה רבה לעוזרים מראש : :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by levimadman,

שלום לכולם.. יש לי את המפרט שבצד עם big typhoon vx.. אני צריך עזרה בייצוב הe6600 על 3.2.. כרגע אני במתח 1.4625 למעבד והבדיקות עוברות אמנם - orthos אבל אחרי הבדיקות המחשב נעשה איטי מאוד -חוסר יציבות אני מניח.. האם אני צריך להעלות את המתח למעבד עוד או שמה יש דרך אחרת לייצב אותו? היחס זיכרון fsb הוא 1:1 וכרגע הFSB על 356.. יש אופציה אחרת חוץ מלהעלות את המתח למעבד? + האם orthos היא בדיקה מספיק טובה על מנת לבדוק יציבות של מעבד?

• 7 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים