אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את ה VTUNER שבא עם הרדאון 9000 PRO עד לכמה אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לפגוע בכרטיס ? (כי אז כמובן האחריות מבוטלת) CORE=275 MEM=275 לכמה לשנות בשביל שיעלה לי חיוך באנריל 2003 MEDUME 1024 RES? ???
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות קירור אוויר למעבד שלי .. נמאס לי מהקירור סטוק המעפאן הזה .. התקציב הוא עד 400 ש"ח עם מאוורר. ד"א זה נכון שה XP-120 לא תומך ב AMD 3000+? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב לפני חודשיים ורציתי לדעת עם הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי 8800gts 320mb היא תקינה במאמץ 72-73 במנוחה - 62-65
-
- 9 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני יודע של6300 יש 2 מגה קאש פחות, אבל אני מעוניין להביא אותו למהירות של 6600 ואולי מעבר. ברשותי לוח אם P965 S3 של ג'יגהבייט, 2 ג'יגה זכרון במהירות 667 מגההרץ של קינגסטון וכאמור 6300 עם קירור סטוק. למיטב הבנתי זה אמור להיות אפשרי (תקנו אותי אם אני טועה), אך אני נוב מוחלט באוברקלוק ואין לי מושג איך לבצע את זה. אעריך את עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני רוצה לפני שאני נפרד מהמחשב שלי לנסות ולראות כמה רחוק הוא יכול להגיע... יש לי: P4 1.7 256 RDR M.B: intel maryville D850MV ודיסק קשיח של WD 7200 Geforce Fx5200 שאלתי היא, באיזה תוכנה להשתמש? האם אפשר לעשות אוברקלוק לכל הרכיבים האלו? ובכלליות אלו עצות נחמדות יש לכם לתת...
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי אני כבר הרבה זמן מתעניין בקירור מים כרגע אני עם BT VX הוא עושה את העבודה טוב מאד,אני מעוניין לדחוף עוד קדימה המעלות במנוחה בערך 40-45 במאמץ אני על 60-65 מעבד E6400 באס 425 לגבי קירור מים, יש לי משאבה ויש לי רדיאטור,עקרונית אני צריך רק בלוק למעבד, חשבתי על עוד רעיון כדי לקרר ממש את המים,יש לי בבית מיני בר כזה של מים קרים וחמים ולא משתמשים בו כי המים החמים בו לא עובדים,אני יכול לפרק אותו ושהוא יקרר את המים,ואז זה יהיה ממש קר. השאלה שלי א.איזה בלוק אני צריך לכזה דבר אני מעוניין להגיע למעלות ממש ממש נמוכות 20 ומטה אחרת אין לי טעם אני ישאר עם הקירור אוויר בנתיים, כדי להגיע לכאלה מעלות אני צריך לעשות משהו מיוחד?בלוק מיוחד או משהו אגב לא תהיה בעיה של נוזלים בכאלה מעלות? אשמח…
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
העניין הראשון הוא: עם איזה תוכנה אני יכול לדעת את הטמפ' של המחשב שלי? והשני הוא: אני רוצה לעשות oc למחשב שאני עובד עליו בבית ספר.. מה אתם אומרים על זה?.. ובאיזה תוכנות אני צריך להצתייד? תודה..
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הייייי אנשים שמעו אני רוצה לקנות עכשיו מחשב חדש אבל הבעיה היא שאין לי כול כך כסף לקנות זכרונות(אני רוצה לשים לפחות גיגה וזה איזה 100 ש"ח) (לפחות עד שאני יתחיל לעבוד (לא עוד הרבה זמן) בכול מיקרה רציתי לדעת אם זמנית אני יכול לשים זכרונות SD (יש לי הרבה כאלה) במקום DD
-
- 8 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לאור העובדה שאמא שלי נוסעת לארה"ב, אירוע שלא ניתן להתעלם ממנו , אני נאלץ להביא איתה כמה מוצרים ככה על הדרך. חשבתי על השילוב הזה למערכת הקיימת שלי : 1+2. חיזוק לונדטה 3. מאווררים למארז 4. לונדטה, לחץ סטטי גבוה ב60% ממאווררים של noctua 5. מתכנן לעשות חלון במארז, ורוצה לעשות אותו עצבני יש לי הגבלה של 100$/400 ש"ח, את ההפרש חשבתי להשקיע בבקשר מאווררים של זלמן (תמיכה בשישה ערוצים) שניתן להשיג בארץ (זיגזג). יש עצות לשיפור/ייעול? הכל יתקבל בברכה. ד.א. מישהו מכיר מאווררים של Panaflo? (ייצור של פנסוניק)
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
i Oced my cpu to 3.23GHZ,going only 5FSB at a time,then running s&m. when i reached 215FSB all was stable,i run S&M and the cpu dosent go up from 60 degrees. then i go up to 220FSB and the computer wont load איך אני מאפס את הביוס? (m sorry about the english,this computer hardly suports hebrew my specs<<<
-
- 10 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב ולקנות: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1210 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤258 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤1937 המטרה היא משחקים כבדים וסרטי HD 108P . אני לא מתכנן OC,כי אין לי מושג איך עושים את זה. האם הקירור יהיה טוב מספיק בשביל המטרות שלי מהמחשב? והאם הוא יחסית שקט כי המחשב נמצא בחדר שלי?
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היא נמכרת ב KSP ווהינה המאפיניים שלה: ?Socket? ?478/754/939 CPUs? ? ? ? General Features? ?? ? Low Acoustic Noise? ? ? ?Low CPU temperature? ? ? ?Low Power Consumption? ? ? ?Lightweight? ? ? ?Free of water replenishment? ? ? ?No Coolant required? ? ? ?Space Reduction? ? ? ?Reduce temperature by installing ? ? ? ?additional radiator module? ? ? ?Thermal grease pre-applied? ? ? ?For Intel Pentium 4 Socket 478 and Athlon ? ? ? ?64 Socket 754/939 CPUs? ? Fan and Pump Specifications? ?? ? Input Voltage: DC 12V± 10%? ? ? ?Input power: 3.6W 10%? ? ? ?< 35 db noise? ? ? ?3-inch fan? ? ? ?Net Weight: <520g? ? ? 290 ¤ האם היא שווה ?אני רוצה לשמש אותה קקירור לכרטיס מסך או גם…
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני קונה את הCM690 לOC רציני במיוחד עם E8400 עם קירור אוויר הכי טוב שיש.. עכשיו רציתי להוסיף בנוסף ל3 שבאים איתו את כול 4 אבל הבנתי שזה גם יכול לגרום לבעיות.. אז כמה אתה ממלצים לשים ובאיזה מיקום?
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הצלחתי להגיע מ 133 ל 146, וגם אז זה לא הכי יציב. אני יודע, מחשב ישן, מעבד חרא וכו' אבל עניין אותי לכמה אפשר להגיע (כמה VCPU אני יכול לתת לו בלי לגרום לנזק) ? ל 146 הגעתי אחרי ששמתי 1.8V למעבד ויחס 1:1 לזכרונות. וגם יש לי ATI 9600PRO עם 256MB, לכמה אחוזי שיפור אפשר להגיע איתו ב OC (ל CORE ו MEM) ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אז אמרתם לי שעדיף עוד מאוורר ארובה ומאוורר מהצד + למאווררים שיש לי מאחורה ומקדימה (כולם 120) על פני קירור מים של טרמלטייק . יהיה הפרש טמפ' זניח או ניכר בין הסיטואציה הזאת לבין 2 מכניסים מהצד 2 מוציאים בגג + אחד מקדימה ואחד מאחורה ?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לייעל קצת את המחשב שלי כמו כולם ואני רוצה לשים כמה מאווררים. אז אני מעוניין לדעת קודם כל איזה סוג מאוורר הוא נחשב לטוב והכוונה היא לא מרעיש או כמה שפחות מרעיש,ומה מהירות סיבוב לדקה ? אשמח אם תדרגו את סוגי המאווררים הטובים אם יש כמה. תודה. נ.ב. אם יש לכם הצעות איפה לשים מאוורר או כמה ועל איזה חלק עוד יותר טוב...
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
סממנים ראשונים של החורף מעבד Mobile 2600 במתח 1.775 עם SP97 ומאוור פנפלו 92. 1 מאווררים 120 במארז.. שימו לף, [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אם הכותרת לא עיניינית אני מצטער לא היה לי רעיו איך לנסח.... אז ככה... יש לי AMD 2500 והביוס היה על OPTIMAL (יש גם AGRESSIVE, TURBO, EXPERT).. כאילו המצב הרגיל.. והמכפלה הייתה על DEFAULT... שיניתי אותה ל11.5 והשתנה לי לATHLON XP 2600+.... לכמה להעלות אם אני על 59 מעלות בלי שזה יסכן את המחשב? ואיך לבדוק יציבות? תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 7 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הממ אני מחפש קירור אקטיבי (מאוור + צלעות קירור) למעבד שלי: Intel Pentium 3 3.0Ghz 64bit HT prescott סוקט 775 LGA אחרי שגיליתי שהוא מגיע לסביבות ה 80 מעלות עם קירור ג'נרי של אינטל. אני מוכן להשקיע מקסימום 100 ש"ח בקירור. זה המקסימום שאני יכול להוציא בבקשה לא לעבור את הגבול. מה הקירור הכי טוב שיקרר את המעבד מצידי אפילו רק עד 65 במחיר הזה? תודה רבה מראש. חבר'ה זה דיי דחוף, הטמפרטורה לא יורדת מ 86 אני מתחיל לדאוג.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מה עושים עם הולטז)למה הוא משפיעה( ???
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי נייד של COMPAQ EVO N1015V עם מעבד AMD ATHLON XP2000 האם אפשר לעלות לו את המהירות? האם חייב להוסיף מע' קירור? אם יש משהו שעשה זאת בעבר אשמח לקבל פרטים על איך לעשות overclocking תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי !!! אני צריך המלצה למאוורר שקט (הכי שקט שאפשר) 90מ"מ ואם אפשר אז בתוספת לינק...
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אתם ממליצים לבדוק יציבות אחרי OC כמובן :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם SUNBEAM TUNIQ TOWER יתאים לASUS P5N32-E SLI
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
איזה מאוורר אתם ממליצים לי לקנות אפילו 2 בשביל מחשב AMD 2500??? התקציב הוא בערך עד 120 שקל למאוורר... תודה בנצי. D:
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-