עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. רציתי לדעת אם זה בסדר לשים את ה 7000B LED של זלמן עם הדבק התרמי שמקבלים איתו או שכדאי לקנות דבק תרמי אחר (ואם כן אז איזה?) כי חבר שלי אמר משהו על זה... תודה.

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  2. אני צריך מאורר טוב לAMD XP 2800+ שלי אין לי חורים על הלוח אז כנראה שרק הקליפס הזה יהיה טוב לי.. ואני רוצה לעשות איתו OC טוב אה ורעש די חשוב לי אין לי בעיה שיהיה רעש אבל לא משהו רציני(כמו דלתא או משהו שאלה אמרו לי כמו רחפת)

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by tal daniel,

טוב לצערי המחשב שלי נדפק לא יודע מה יש לו כל כמה דקות הוא מתכבה. אמרו לי שזה בגלל שהמעבד מתחמם הינה טמפ' Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627DHG (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name ASRock G41M-LE Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 31 °C (88 °F) CPU 77 °C (171 °F) CPU #1 / Core #1 51 °C (124 °F) CPU #1 / Core #2 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #3 44 °C (111 °F) CPU #1 / Core #4 44 °C (111 °F) Aux 32 °C (90 °F) GPU Diode (DispIO) 38 °C (100 °F) GPU Diode (MemIO) 52 °C (126 °F) GPU Diode (Shader) 48 °C (118 °F) Hitachi HDP725050GLA360 [ TRIAL VERSION ] Cooling Fans CPU 964 RPM GPU 0% Voltage Values CPU Core …

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. הבנתי שממש לא מומלץ ללכת על WD. תודה על העזרה

5. Started by Polonian,

לוח האם שלי נעול ולכן לא ניתן לשנות דרך הביוס את המחלקים והמתחים לרכיבים השונים במחשב. אשמח אם מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה שמסוגלת לבצע את הפעולות האלה תודה לעוזרים וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  6. Started by gil_k,

אוקיי אני רוצה לעשות קצת OC למעבד ואני לא הכי בטוח בנוגע לקטע הזה: נלקח מ: http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core2Duo-Overclocking-Guide-v1-ftopict197995.html אם אפשר קצת הסבר, בבקשה אני עם 2X1GB 667MHZ. לא הבנתי אם אני צריך לשנות מתח / תזמונים או להשאיר את זה איך שזה. תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 26.06.2007 בשעה 01:43:41 סליחה על ההקפצה, אבל יש לי גם עוד שאלה.איך אני קובע את המתח של ה vMCH ו vFSB ל 1.55V ו 1.40V בהתאמה? יש לי אפשרויות רק +0.1V +0.2V +0.3V, מה אני אמור לבחור? בכלל צריכים להעלות מתחים כדי להגיע לבאס 300-333?

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  7. Started by Bone-Breaker,

אני צריך מאוור לAMD 2200 בלי אוברקלוק. המאוורר הסטנדרטי ישמור אותו בטמפרטורה נורמאלית או שצריך לקנות מאוורר? ואיך הוולקנו 7?

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  8. אמממ חשבתי על זה http://www.thermaltake.com/product/DCfan/Combo/a2329/a2329.asp .. אם יש אחד יותר טוב שיותר משתלם אז תתנו לינק או את השם וכו' ....

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני צריך מאוורר 12 ס"מ עם ווסת של מהירות, למעשה אני צריך שניים כאלה. לפני שבוע ראיתי בחנות מחשבים אחד כזה שפשוט היה לו סוויצ' שמאפשר לבחור בין 3 או 4 מהירויות. באתי לקנות בכלל משהו אחר ולא כל-כך התעמקתי. החנות עומדת להסגר והם פשוט מעיפים את המלאי. באתי אחרי יומיים לבדוק את העניין והמאוורר כבר לא היה שם (היה להם אחד אחרון). הבחור שעובד שם לא ממש מבין מי נגד מי אז ככה שאין לי שם של חברה ואת המחיר אני אפילו לא זוכר. חיפשתי את זה בעוד 4 חנויות ושם הפסקתי מפני שנמאס לי מהאנשים שמסתכלים עליי כאילו אני איזה מפגר. חרשתי את האינטרנט ואפילו לא מצאתי משהו דומה ב –IQPC (כשיש להם מבחר עצום של מאווררים). אז איפה אני יכול להשיג שני מאווררים של 12 או 14 ס"מ (זה תלוי במחיר) שמתחברים לספק …

• 38 תגובות
    • 8.9k צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

ולכן הוא צרחך להיות יפה (שקוף עדיף) חזק - הרבה CFM רעש הוא לא בעיה כי הוא ישב על פנל בקרה :-*

11. דיי חשוב לי שיהיה שקט. ואם אפשר שיהיה אותו בחנות מהאזור השפלה\דרום\מרכז . תודה.

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  12. אני צריך קישור לאיזה מאוורר שקט אבל בכל זאת שידחוף הרבה אוויר. אני לא רוצה להוציא יותר מ-50 שקל על זה. ההתעקשות על 80 מ"מ פשוט כי 92/120 מ"מ לא יכנסו למקום המיועד. לא חייב מהארץ

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  13. צריך מאוורר אחורי למארז Tagan EL DIablo מהחנות SKYPC שהמאוורר יהיה חרישי [120mm[

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. חברה אני חושב להזמין ביום שני הקרוב את המאוורר הזה ....: http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htm מקווה לעוד הצעות עד (גג) 170 ש"ח

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by kfir_dnd,

שלום, המאוורר של הכרטיס מסך שלי נשבר ואני צריך חדש... הכרטיס מסך שלי זה geforce 6600 של nvidia. אני גם רוצה להדגיש יש ימים שאני על המחשב 10 שעות רצוף + (משחק רוב הזמן ) ככה שזה צריך להיות מאוורר שיחזיק מעמד אם אתם יכולים גם לכוון אותי לחנות שמוכרת את המאוורר אני אשמח (אם יש משהו בירושלים הכי טוב :}) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by coran,

שלום, המאוורר שלי בלפטופ עושה רעשים בלתי נסבלים. פירקו לי אותו בדקו אותו וצריכים להשיג מאוורר חדש. למי שיודע מאיפה אני יכול להשיג אני יודה לו! זה מחשב ממש ישן מקווה למצוא את זה בזול. תודה מראש רן

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by yakir4u,

יש לאחי הקטן מארז raidmax viper המאוורר שמוציא אוויר מאחור שבק חיים אז צריך המלצה לאחד שקט יחסית עד 50 אם ההבדל בשקט קריטי אפשר לעלות בתקציב..

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by yuval1101,

כבר שאלתי משהו בנושא אבל אף אחד לא ענה לי, אז הנה אני שוב...... יש לי מעבד P4 3.0, המאוורר שלו מרעיש ברמות וגם לא הכי טוב לכן אני רוצה לקנות מאוורר חדש. אני צריך שתגידו לי את המאוורר הכי חזק והכי שקט ( חשוב מאוד שיהיה שקט ושלא יתאמץ כשלא צריך ושיהיה של חברה אמינה וטובה ) אבל עד מחיר של כ-350-200 היופי פחות משנה לי!!! תודה מראש ותחזרו עם הרבה תגובות.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by alergic,

צריך מאוורר חזק ל SOCKET 775 מחשב חזק אם GEFORCE 6600 במיוחד עכשיו שקיץ הוא מתחמם נורא ועושה רעש צריך מאורר שקט וחזק אם תועלו לכתוב שם מוצר חרברה או לינק, מי שיודע גם תמחיר בערך. טווח המחירים הוא עד 600 שח. דרך אגב מה זה SYS FAN ??

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  20. Started by SpEcToR,

הסטוק שלו מרעיש =\ אני צריך משהו טוב... ברמות של BT למעבדים.. =]

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  21. כמו שכתוב בכותרת.. אם אפשר גם שהמחיר יהיה נמוך.. או לפחות להשתדל... תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום כנראה שמדובר בגשר הצפוני והוא רותח (אני לא מסוגל לשים את האצבע יותר מ3 שניות) נתתי לגשר הצפוני 1.2V וכנראה שזה מה שמגביל אותי בתהליך ההמהרה של המעבד 1.על איזה מאוורר אתם ממליצים? 2. הציפסט הוא בצורה מלבנית והוא נמצא מתחת למעבד תודה

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by shaharZur,

שלום לכולם. יש לי את הכרטיס מסך של SAPPHIRE 1900GT 256MB והוא די חם (הגיע לי פעם ל91 מעלות במאמץ!!!!). אז חשבתי אולי שווה להחליף קירור ז מה את ממליצים? והאם ההחלפה פשוט?? כלומר האם אני יצליח להחליף אותו לבד?? (אני בניתי את המחשב אולי זה עוזר במשהו). תודה מראש

• 9 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by lipact,

שלום. יש לי כרטיס מסך 8600GT 2 מאווררים כבר החלפתי לו במשך שנה + עכשו אני רוצה איזה קירור שיתאים לכרטיס מסך ושלא יהיה סוג ב' יש לי תקציב של כ 50-200 ש"ח תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  25. Started by lexsus,

שלום צריך מאוורר למעבד שקט מאד שאני אומר מאד אז מאד שלא ישמעו אותו בכלל הסוקט שאני צריך זה 775 ושלא יהיה יותר מידי יקר ללא צרכי OC ועוד שני מאווררים של 80 שיהיו הכי שקטים שאפשר בבקשה תביאו לי המלצות

• 5 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים