אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהוא עתיק אבל זה המצב. עשיתי OC של 50% ל 2200 במקום 1500+-, מה שיש עכשיו זה מאוורר של AC 2TC שלא מיועד לOC אלא לשקט ודי מולו יש מאורר 120 שזורק עליו ועל הציפסט ולסיום לידו יש מאוור של TT שקט (לא זוכר דגם) שמוציא את האוויר החם. בקיץ במנוחה המעבד באיזור ה 52 + - ובמאמץ הוא מגרד את ה 60 מלמטה, כמובן שב SNM הוא הגיע לבערך 64 ב 75% , עכשיו בכלל כיף המעבד עומד על 48 במנוחה ובמאמץ עולה ל55 בערך. האם שווה להשקיע $$ בהחלפת קירור עדיף שקט ושוכב לא מהמזדקרים למינהם או שהטמפרטורות פה הן סבבה למעבד וחבל על הכסף מקסימום להחליף את ה 120 שיש עכשיו http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12299 שה CFM שלו 37 למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?producti…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ראיתי הרבה פעמים שמדברים שכדאי לקנות מעבד X שיוצר בדיוק בשבוע Y. (כדי להמהיר בצורה טובה יותר, כלומר שהמעבד הנ"ל יותר מתאים לאוברקלוק) למה זה אמור להיות משנה באיזה שבוע הוא יוצר? מה, יצור המעבדים איננו אחיד לאורך כל השבועות? כל שבוע מחליפים שיטת יצור?... אשמח אם תענו, תודה.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
עשיתי OC ל3GHZ ב(333*9), 5 שעות small ffts ו10 שעות blend בפריים95 עברו בלי שום בעיה. בלי העלאת מתחים, טמפ במנוחה 38-40, ובמאמץ של פריים 56. שמתי בהתחלה את היחס על 1:1, מה שגרם לזכרונות שלי לעבוד ב667MHZ. אם אני רוצה שהם יעבדו על 800, ואני שם את הSYSTEM MEMORY MULTIPLAYER על 2.4, היחס יוצא 4:5. השאלה שלי היא האם עדיף להשאר על 1:1 כשהזכרונות עובדים ב667, או שאפשר להחזיר ל800 כשהיחס הוא 4:5? תודה.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך אני יכול לדעת מה יעבוד יותר מהר באס 240 בתזמונים 11-2-3-3 או באס 220 בתזמונים 11-2-2-2 אני יודע שבגדול כמה שיותר באס יותר טוב אבל השאלה מה לגבי התזמונים... שמתי לב שכשאני בבאס גבוהה מאוד 240 אז אני יכול לעשות פחות OC לכרטיס מסך אפשר לדעת למה זה ומה הקשר בינהם ?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מה ההבדל בין האופציה DIODE לבין האופציה THERMISTOR בהגדרות חיישנים של ה SPEEDFAN הוספתי תמונה תיראו למה אני מתכוון שאני שם על DIODE בטמפ' מעבד הוא מראה לי 20 במנוחה שאני שם על THERMISTOR במעבד הוא מראה לי 74 במנוחה שאני שם על DIODE בטמפ' לוח אם הוא מראה לי 95 במנוחה שאני שם על THERMISTOR בלוח אם הוא מראה לי 35 במנוחה. למה להאמין!?!? ומזה הטמפ' המטורפות האלו זה הגיוני בכלל?!?! תיראו את המפרט שלי בצד בבקשהההההההה מישהו שיציל אותי לפני שנשרף לי פה כל המחשב פתחתי את המחשב וכשאני נוגע בהיטסינק של הצ'יפסט של NVIDIA הוא רותח ושורף לי את היד ורשום לי עכשיו שהוא על 116 מעלות!?!?! מה לעזאזאל עושים זה לא נורמלי!! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
עד לפני שבוע המחשב היה באובר קלוק למעלה מחצי שנה. החלטתי שאני מחדש את המשחה הטרמית (לא הוצאתי את המעבד מהתושבת) על המעבד וכן ניקוי אבק , פתחתי החלפתי ניקיתי, איפסתי את ה CMOS. זהו אני כבר לא יכול לעשות OC . אפילו אם אני משנה רק את התדר של הPCIE ל100 במקום AUTO , המחשב לא עובר את ה MEMORY TEST. - רק מחליף ל -ENABLED את ה CPU HOST CLOCK CONTROL המחשב לא עובר את הMEMORY TEST . בדקתי שהכל יושב במקום , אבל ללא הצלחה. חוץ מזה בהגדרות ברירת מחדל של הביוס המחשב עובד רגיל. רעיון ? אולי הרסתי משהו ?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי p41700 וgf2 mx 200 איך אני גורם למעבד לעבוד כp41800? וכיצד אני ממהיר את כרטיס המסך שיהיה טיפטיפונת יותר מהיר? יש סיכוי ששני אלה יהרסו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE K8NS ULTRA 939 ומעבד A64 3200 S939. אני לא מצליח לעשות OC בכלל תעזרו בבקשה. 1. כשאני מנסה בביוס להחליף ל HTT X3 או X4 ולעלות את ה HTT ל מעל 200MHZ אז פשוט הלוח לא עולה ואחרי כמה זמן הוא עולה מהביוס השני ומתאפס. ניסיתי לעדכן לביוס הכי אחרון שיצא שהוא F6 וזה לא עזר להיפך עכשיו כשאני עולה לWINDOWS במצב DEFAULT שהוא 200*10 משומה הוא מוריד לי את ה HTT ל 184MHZ ואת הזיכרון ל 184*2 למרות שבביוס מצויין שהזיכרון צריך לעבוד על 200*2 ולא לפי ה HTT. בכל מקרה לא משנה באיזה HTT ובאיזה CLOCK אני מנסה לעלות את המחשב הוא פשוט לא עולה חוץ מה CLOCK הברירת מחדל. זה מאוד מוזר כי אני קראתי בהמון פורומים על הלוח הזה והגיעו איתו לתוצאות מאוד טובות ללא שום מודים ואפילו שינוי…
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שאלה בכללי אם אני מתחיל לעשות OC אני אמור להוריד את הזכרונות כדי לבדוק עד כמה אני יכול להגיע עם המעבד. לכמה אני אמור להוריד אותם בהתחלה ומתי אני מתחיל להעלות תודה
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי מארז - Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case (המאוררים שלו חלשים?) אני קונה את REDEON 9700 של Powercolor ואני רוצה לעשות לו OC עד לPRO אז איזה קירור אני צריך אם בכלל? אולי עדיף מחברה אחרת מכל הבחינות?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3000 barton ורציתי לדעת מה אמורה להיות הטמפ' שלו לאחר משחק ובזמן מנוחה . אם הוא חם מדי אז אם תוכלו להמליץ לי על מאווררים וגופי קירור טובים אז תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
כל שבוע אני רואה פה משהו אחר ששובר שיא עולם באוברקלוק.... איזה שאים יש לנו עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני חדש בכל הנושא הזה של הOC התחלתי לפני כחודש אז תתאזרו בסבלנות איתי אני מקווה לא לעצבן אף אחד בשאלות מטומטמות. בכל מקרה אני חדש גם בפרום הזה שלפי מה שראיתי בריפרוף הוא מצויין אז אני רוצה להגיד תודה לכל האנשים שעוזרים פה בפורם אני ( ואני בטוח שעוד הרבה ) מעריכים את זה מאוד ! אני יתחיל : שמעתי בכל מני מקומות על שינוי התזמונים של הזיכרון ויש לי כמה שאלות בנושא : 1. מה כל פרמטר בתזמון עושה ואיך אני יודע להתאים אותם אחד לשני 2. למה תזמון גבוה לא עובד במהירות באס גבוה 3. האם שינוי התזמון גורם להתחממות 4.האם יש מדיך שיכול להסביר לי את כל זה ( זה דיי כולל את השאלות הקודמות) 5. עוד שאלה שלא ממש קשורה למה שיש שני סטיקים של זיכרון ה OC יהיה גרוע יותר תודה !!!
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אלה שבאים ב-BOX עם קירור, אז זה קירור טוב? רועש? ואם אני עושה OC רצוי להחליף מאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, איזה אמצעי יתן לי להחליש את מהירות סיבוב המאוורר ובכך להשקיט אותו. האם ב-5V המאוורר יעבוד בחצי מהירות. האם ב-FAN MATE1 ניתן לרדת מ-5V. כמו כן, ברשותי מארז hec 6a19. האם ניתן להתקין יותר משני מאווררים? תודה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך GeForce FX5200 והייתי מעוניין לעשות לו אוברקלוק הבעיה שאני לא מנוסה ואין לי ידע גדול בתכום אז הייתי רוצה שמישהו יעזור לי. אם מישהו מפה רוצה לעזור לי הוא יכול לבוא לאיסיקיו שלי או פשוט להביא לי כמה עצות, מדריכים, סיקורים קצרים על הכ.מסך ועל איך לעשות לו אוברקלוק טוב. תודה מראש אדם. עריכה: האם זוהי הדרך?
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ואני מתכוון אם יש לי מערכת דיי טובה וכרטיס מסך פשוט משהו כמו ה7300 שלא אכפת לי ממנו אני יוכל לעשות לו אוברקלוק ללא קשר ללוח אם / מעבד כדי לא להרוס או לשנות אותם?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
צהריים טובים. הזמנתי קירור לסטיק זכרון.. לדעתכם זה באמת עוזר? או שזה סתם חתיכת ברזל על הזכרון ששומרת את החום בתוכו? מה זה באמת עושה? סתם לידע כללי ד"א הזמנתי של Tt..זה טוב? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/Thermaltake_Copper_HEAT_SPREADER.jpg
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה, ופתחתי את הזיפ, ושעות ניסיתי להבין איך מפעילים, קראתי את ה readme, זה גם לא עזר.. אני פותח את התוכנה.., אחרי המקבץ שאלות שלו הוא מנסה להתחבר לאיפהשהו, ולא מצליח, סגרתי את הפיירוואל, ניסיתי.. - גם לא עזר, זה לא הצליח להתחבר.., בreadme רשום שאם יש רשת או משהו כזה, צריך לרשום את הפרטים של המחשב, או לא יודע מה רוצים ממני.., אבל יש לי רשת, אח שלי הוא המחשב הראשי.., הADSL מחובר לאח שלי בכרטיס רשת אחד, ובכרטיס רשת שני שלו, הוא מחובר עלי בכבל רשת.., אנחנו לא משתמשים ברוטר.., אז איך משתמשים בתוכנה הזאתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?, תודה..
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי לוח סטרייקיר 790i extreme ומעבד Q9450 אני מעוניין להרכיב למערכת קירור מים. וזו תהייה ההתנשאות הראשונה שלי עם מערכות קירור מסוג כזה. ולכן המיגדע שלי על מערכות אלו מאוד מוגבל. רציתי לדעת כמה פרטים לגבי מערכת מסויימת שאני עומד לרכוש, לשמוע חוות דעת עליה ולקבל גם המלצות אחרות. המערכת היא Swiftech H2O 120 Premium Watercooling Kit וזהו הקישור אל אתר היצרן אם פרטים יותר מקצועיים על המערכת: http://www.swiftnets.com/products/h20-120-premium.asp תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
הטמפ' של ההרד דיסק שלי 36-40 מעלות!!! למה?! יכול להיות גם בגלל זה מתכבה לי המחשב כשאני משחק במשחק?? כי המחשב חדש והHD ישן... -תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום יש לי AMD 64 3000 מארז HEC 6A19 מאורר 120 מקדימה שמכניס מאורר 120 מאחרושה שמוציא מאורר 80 מהצד שמכניס ומאורר THEMALTAKE POLO 735 למעבד עלו המוחי שתי אפשרויות לשיפור הסרקולציה כי עדיין חם האחת היא להחליך את המאורר 80 שמכניס אוויר מהצד במאורר 90 והשניה היא לעשות עוד חור למעבד 80 בצד השני בחלק העליון של הצד השני יותר נכון אשר יוציא אוויר. (אני לא יכול לחורר למעלה כי אי אפשר להפריד את החלק העליון ואני לא רוצה להתחיל להוציא את כל הרכיבים ולקדוח) מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לעשות OC ללוח A8N-SLI של ASUS עם מעבד 3200 ליבת NEWCASTLE (אני יודע שילוב גרוע לOC) ופשוט לר מצליח לקבל מערכת יציבה , אני יודע שהזיכרונות לא עוצרים אותי כי הורדתי את הסנכרון , וגם את X4 -HT אז מי שיכול לעזור אני אשמח במיוחד עם למישהו יש ניסיון עם מערכת דומה. תודה לכל המגיבים ......
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
שלום קיבלתי Arctic Cooling Frezzer 64 ואני צריך עזרה בהתקנה שלו איך מורחים את המשחה הטרמית וכו...
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-