אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כרגע קיבלתי מחשב נייד COMPAQ PRESARIO 1500 התקנתי עליו SPEEDFAN והתוצאת טמפ' נעות שהמחשב ללא עבודה כך: Local TEMP - 58C Remote Temp 43C HD0-43C Temp1 46C TEmp2 61C TEmp3 32C עם איזה תוכנה אני אמור לדעת מה כל טמפ' מסמלת לוח מעבד כ.מסך כונן קשיח וכו'...
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום , רציתי לעשות OC אז קראתי את המדריך שלכם ולא כל כך הבנתי תחלק השני של ביצוע האובר קלוק קודם כל יש לי E4300 GA - 965P DS3 TWINMOS TIWSTER 2 GB 800MHZ G FORCE 8800GTS 320 BFG OC LIBERTY 400W אז מה שהבנתי זה שקודם כל אני פותח תמארז ומוצא איזשהו ג'אמפר על לוח האם ( שאין לי מושג מה זה ) למקרה שמשהו ידפק אחר כך אני עושה DISABLE ל : Spread Spectrum CPU Thermal Trottling EIST - Enhanced Intel SpeedStep Technology להגדיר טפמ' ל SHUTDOWN שאין לי מושג איזה טמפ' להגדיר כי לא כתוב שם למעבדי CORE2DUO או E4300... להגדיר אופציה של זכרונות ל 1:1 איפשהו... ואם יש לי אופציה בלוח שקוראים לה DRAM Bank Interleave אז להפעיל אותה.. את ההמשך לא הבנתי בכלל כי כל העקרון שמה מבוסס על מעבדי AMD …
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אנ י מחפש מאורר הכי טוב שאפשר למצוב במחיר של עד-250 ש"ח (יש לי= intel p4 2.8 ghz ht prescott socket 478 ) בישביל אוברקלוק של לפחות3.2 Ghz תודה רבה לעוזרים !!!!
-
- 8 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אני מדבר על המחשב השני שלי 2.53 הפכתי אותו לה 3.06 כמו הראשון שלי כמו שאמרתי הפכתי אותו לה 3.06 ,161 , בקיצור שמתי את הזכורנות גגה זיכרון על 240 ומעבד על 161 העם זהנכון לשים ככה את הזכורנות או יהיה ירידה בביצועים ? עלה זכורנות במהירות רגילה של 333
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
עשיתי אותו אם התוכנה asus Ai Booster המעבד שלי הוא AMD 4200 לוח ASUS A8N PREMIUM זיכרון corsair 1gb x 2 400mhz cl3 GIL 7800GT מה אתה ממליצים לי לשנות להוסיף אני רוצה מחשב מהיר.!! תודה אנשים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום מה זה בדיוק הערך הזה? חשבתי שהוא ערך טמפ' המעבד אבל הוא שונה מהערך הקודם שיש לי (ועדיין מופיע) דהיינו יש לי עכשיו שני ערכים לטמפ' מעבד? וזה גם לא יכול להיות כ. מסך כי גם לו מופיע ערך נפרד. מישהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
קראתי בהודעות של אנשים שיש להם סמארט פאן2 על המעבד עד כמה שידוע לי זה מאורר 80 למארז איך בדיוק הוא מתחבר על המעבד (יש איזה סינק מיוחד לזה?) ובכמה זה יותר טוב מה"ספארק7" או ה7 פלוס (זה סתם לידע כללי כי בכל מקרה הזמנתי כבר את ה7פלוס אפילו שאמרו שהוא פחות מומלץ מה7 אבל הוא יותר יפה :-) )
-
- 7 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אפשר לעשות OC לכרטיס מסך בקלות ? יש לי Amd 64 3000 Gigabtye K8NF-9 Kingston 2x512 dual channel 200 SATA W.d וכרטיס מסך Asus 6600GT extreme 128 mb ספק 500W תודה לעוזרים אני מעוניין בOC רק לכרטיס מסך (בנתיים)
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני דיי בטוח בזה שהם יותר מדיי גבוהות... איך אתם ממליצים לקרר?(אם צריך) או לשפר את הקירור הקיים... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 536 צפיות
-
-
צריך קירור לחבר שלי לסוקט 478 של אינטל עד 150 שקל...
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד E6320 ללא OC בזמן עבודה תקין הטמפ היא 30-40 מעלות אני בודק בביוס היום בימים החמים הטמפ היא 60 מעלות שוב אני בודק בביוס המאוור הוא סטוק בן שנה וחצי 1) שאלתי היא לאיזה מאוור כדאי לההחליף - אני מעוניין בזול ושוב ללא OC 2) הימים חמים אלו גם ככה האוויר הוא חם אז איזה קירור ממליצים לגבי האוויר החם הזה
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני רוצה להשקיט את המאווררים שלי וראיתי את ההארדקנו 7 שמשמש גם כפאן באס מחירו יחסית זול ושאלתי היא: האם ניתן לחבר 4 מאווררים לפאן באס של ההארדקנו 7? אם כן איך זה מתבצע? והייתם ממליצים למשהו שרוצה פאן באס לקנות את ההארדקנו 7? או שעדיף לי לקנות ב 50 שקל שולט מהירויות על 2 מאווררים?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום. שלום חבר שלי רכש 7600gs של palit והוא מעוניין לעשות לו o.c. האם o.c לכרטיס מסך מבטל אחריות. אם הכטיס מיתקלקל בלי קשר ל o.c אז מעניין אותי איך הם יכולים לדעת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להגדיר את ההגדרות של המעבד בביוס? (הגדרות כמו ה-FSB והמכפלה) יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.66GHz, לוח אם Asus P5S800-VM וביוס של AMI.
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי בעיה המחשב שלי מגיעה לחום של 40-55 מעלות ההיתי רוצה לדעת כמה מאווררים לקנות של איזה חברה ואיזה גודל אני ישמח עם תעזרו לי בתודה מראש s_b54.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שמעו, יש לי מחשב amd athlon px 1700 יש למישהו הצעות למודינג שלא יעלה הרבה כסף?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש יל מחשב בן שנתיים שמשתמש בו לרנדורים ו3D. השאלה שלי אם אפשר לעשות לו OC. המפרט שלו: P4 2.8HT לוח: Gigabite 875P Titan GA-81875 AGP Pro 8X Dual Channel DDR זיכרונות 2GB - קינגסטון DDR400 CL3 כרטיס מסך: ASUS GEFORCE2 MX-400 AGPX4 256MB כוננים SATA2
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
קניתי מאורר של tt ואני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים עליו או מי שיש לי אותו יתן עליו דעה-הוא יגיע אלי מחר. http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=91230025&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 ...
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קודם כל מה זה אוברקלוקינג?(לפי מה שהבנתי זה לשפר את מהירות CPU או לשדרג או משו כזה..) ואיך אני עושה את זה? יש לי p4 2.4 Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel Pentium® 4 External Clock 133 MHz Maximum Clock 3066 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 0.0 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation Socket 478 יש לי 256+512 זכרון לוח אם: Motherboard Properties Motherboard ID 12/26/2002-SiS-646-6A6IXG0XC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8ST800(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4267 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 1…
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איזה עדיף ל9600XT זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=9693 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אין לי מושג איך עושים ומה בדיוק צריך לעשות, צריך הכוונה ממש מהתחלה מה שכן אני יכול לתת פה זה את המפרט מחשב שלי, אני רוצה לעשות OC להכל, לוח אם, כרטיס מסך, זכרונות, ומעבד זה מהתוכנה CPU-Z CPU - intel pentium 4 socket 487mPGA 2.00MHZ לוח אם - I845E מודל D845EBG2 זכרונות - DDR 512, תדר 133 (של CEON) לגבי כרטיס מסך, אין לי פרטים מדוייקים, אני יודע שהוא גיפורס עם 64 מגה זכרון, משהו מאד ישן יחסית מישהו יש כיוון לתת לי, מה עושים, איך, בכמה אפשר לקפוץ, מה הטמפרטורות תודה רבה לכולם
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום רב, הקיץ מתקרב ואיתו גם החום המעיק- לאחרונה רכשתי כ.מסך חדש, וחשבתי להערך לקיץ: אז ככה המפרט המלא שלי מופיע ב"מפרט" אבל נקצר לכם ונכתוב את מה שרלוונטי, אני מחפש קרור אוויר לכ.מסך+מעבד: כרגע: * מעבד amd 3000 newcastle מותקן עליו 948U+AC5+SF2 ... בזמן האחרון הוא מגיע לי לטמפ די גבוהות שאני לא מרוצה מהן, ניקיתי, החלפתי משחה טמרית, ואמנם היה שיפור אבל מהר מאוד המצב חוזר על עצמו,מה גם שהקרור ממש לא נוח לפרוק וצריך כל פעם לפרק את כל הלוח אם בשביל לפרק אותו כדי לנקות אותו... אז אשמח להצעה טובה יותר (ביצועים+רצוי הרכבה ופרוק פשוטים) * כ.מסך: Connect3d X850Pro 256MB+Vivo AgpX8 הוא עם קרור סטוק- גם לגביו מה אתם ממליצים לקרור אוויר טוב שיאפשר לי גם OC כשאצטרך…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום חברה סחטיין על הפורום שמעו מי שיכול לעזור לי אני ישמח יש לי ספק כוח אחד במחשב בתוך המארז שעליו כל הכבלים תפוסים גם מפצלים שמתי שם עכשיו יש לי עוד ספר כוח ורציתי לדעת אם יש למישהוא מושג שכאשר אני מחבר אותו לחשמל איזה מהכבלים הוא הכלב שאני יוכל בעזרתו להפעיל את הספק כי אני רוצה לחבר כמה דברים אליו אני יכול לבנות מתג או משהוא אבל השאלה היא איזה כפתור הוא שמפעיל כי כאשר מחברים אותו ללוח אם אז הלוח מפעיל אותו בלחיצה אבל כאשר הוא בחשמל ולא מחובר לכלום אז אני לא יודע כיצד להפעיל אותו תודה חברים מקווה שתעזרו לי או שתענו פה מי שיודע או שיש לי איסי קיו 123800346 תודה רבההה
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
יש לי מאורר סטוק בכרטיס מסך עם רעש בלתי נסבל!!!יש לי 9600XT!! אני עוד שנה קונה מחשב ואני לא רוצה להקיע יותר מידי,אני חייב שהקירור היה שקט פסיבי עם אפשר כי גם ככה אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אני מחפש משהו עד 150 שקל שוב שהיה שקט כמה שאפשר שיתאים לכרטיס שלי . אני גר באזור מודיעין שזה ליד תל אביב למי שלא מכיר אז שהיה אפשר כמה שקרוב יותר לשם ...או חנות שאפשר להזמין ממנה ואפשר לסמוך עלייה תודה לעונים!!
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס (את המספרט אם יכולים לראות בצד- ה7900GS שם זו טעות). בקיצור, אני לא מצליח להעלות בליבה עם ATI TOOL. האמת שאני לא צליח להעלות בכלל בATI TOOL אז אני מעלה עם הקטליסט בזיכרון (אני עומד על 1470 עכשיו) בכ מקרה אני פשוט לא מצליח לעשות כלום עם ה ATI TOOL ועם הקטליסט רק להעלות בזיכרון. בכלל יש לי בעיות עם הכרטיס כי בלי OC הוא מוציא רק 8.4K ב05 (זו בעיה שאני לא יודע לפתור- הכרטיס פשוט לא ציג את היכולות שהוא מסוגל). בכל מקרה, אם יש למישהו פתרון לבעית ה OC או לבעית ה 3DMARK שלי הייתי שמח אם הוא היה רושם כאן. תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-