עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אפשר בכמה מילים על איזה מעבדי אינטל ניתנים להמהרה איזה מהם פתוחי /סגורי מכפלה איזה מעבדים נחשבו/נחשבים לטובים ביותר ל-OC

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by tamirg,

היי, החלטתי לנסות לזרז את העגלה שלי אבל אני לא מצליח אפילו להתחיל. הלכתי לביוס לאיזור של Frequency/Voltage Control ומצאתי את האפשרויות הבאות בלבד: Auto Detect PCI/DIMM Clk Spread Spectrum לא קיימת אופציה לשנות תדר... איך להתקדם מכאן? מצורף קובץ של CPUZ - פירוט של המערכת (מאז נוספו עוד 256M זכרון) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. שלום לכולם התקנתי על המעבד שלי זלמן 9500 ד"א אחלה קירור שקט והמעבד שהיה מגיע ל60 מעלות במנוחה עכשיו הוא ב35 מעלות במנוחה... אקיצר נשארתי עם הקירור סטוק של אינטח והשאלה זה אם יש מה לעשות איתו... יש לי מאוור שמכניס אוויר למארז שזה מקרר את הHD ומאורר שמוציא אוויר מהמארז ואת הזלמן... אז יש איפשהו שאני יכול לשים את המאוורר הזה? (זה מאורר סטוק של פנטים 4 530 תושבת 755 פרסקוט נראלי...) תודה עמית

4. Started by eran131,

שלום! כבר פתחתי נושא אבל אני חושב שהבנתי עכשיו מה הבעיה: קניתי מחשב מ TMS&FOX והוא עשה לי OC למעבד(לא משהו רציני) בטעות איפסתי את ההגדרות של הBIOS והכל השתנה פתאום בצורה מוזרה תמונה(מOCCT)- והכי דפוק זה שלפעמים זה עולה מ803MHZ ל1800MHZ תמונה- בצעתי גם בדיקות מאמץ למעבד(אם זה יעזור לכם) הורדה של התמונות שהתקבלו מהבדיקה: http://www.megaupload.com/?d=F73C6H2O בבקשה מנהלים ומשתמשים זה ממש חשוב לי כי אני חשוב אולי לקחת את המחשב לחנות(קניתי אותו לפני חודש וחצי) תודה ערן

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by the_D,

אז ככה אני פונה למישהו אשר בבכלות רדאון 9800 פרו אני מבקש ממישהו אם הוא יכול בבקשה, למדוד את המרחק בין שני הפינים השחורים אשר מחברים את גוף הקירור לכרטיס עצמו. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. שלום לכולם הדיסק הקשיח שלי ממש בוער 56C אני מעוניין לקנות את זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11455 מישהו יודע איך המערכת הזאת עובדת? האם זה יהיה יעיל עבור הדיסק הקשיח? המון תודה יניב

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by SupeRnovA,

אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת קודם אבל לא קיבלתי את התשובה והת'ארד סטה מהנושא עכשיו השאלה שלי היא: יש לי קירור Extreme volcano 12 ומעבד Athlon 64bit אני שמתי לב שעל האריזה רשום שהוא מתאים ל-Athlon xp האם הקירור הזה יתאים גם למעבד שלי או לא? ואשמח אם אנשים יספרו לי איך הקירור הזה טוב לא טוב? בינתיים הקירור הוא לא למטרות אובר אבל יצא לי לקנות אותו בזול אז קניתי תודה. נ.ב. בבקשה לא להציע לי קירורים אחרים או לשאול למה קניתי את הקירור הזה.

8. Started by pc student,

מה הגוך קירור מבית רולר מאסטר הכי עדיף לסוקט 462 בתקציב של 160 ש"ח

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  9. הכרטיס מיסוג-EVGA e-Geforce 8800GTS KO SUPERCLOCKED PCX 320MB

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  10. Started by yoncih,

מה היא המהירות (CFM) של המאוורים הנכללים במארז TT XASER 3 ?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by Eraser,

שלום! אני חדש בתחום אז נא לא לצחוק עלי אם אני מפגין בורות מוחלטת ניסיתי להעלות טיפה את המהירות של המעבד שלי, הבעיה היא שאילו העלאה קטנה של 50 הרץ גורמת לBios לא לזהות את הHD ??? האם המעבד נעול? האם הבעיה היא בלוח? יש לי את ה IS7-E (הנפוץ) של Abit וHD SATA של Samsung תודה חברה

12. Started by qpalzm,

1. קניתי משחה תרמית של Stars, מרחתי אותה (לפי המדריך באתר) על הליבה והזכרונות של הכרטיס-מסך, ואז קרה משהו מוזר: הטמפ' של הכרטיס עלתה מ-52 ל-55 במנוחה, ועל אותו אוברקלוק הביצועים השתפרו. איך זה יכול להיות? 2. האם ניתן לבצע קירור גז לכל החלל הפנימי של המארז?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  13. חברה אני צריך לדעת איזה תזמונים מתאימים לסטיק של היונדאי ddr 400 צ'יפים של hunix d43(התזמונים בשביל oc)

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by aviad28,

שלום חברי המלומדים! זהו המפרט שלי. CPU: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333MHz 6MB + OCZ OCZ Vendetta CPU Cooler MB: Pine - XFX nForce 780i 3-Way SLI MEMORY: Geil DDR2 4096MB 1066MHZ CL5 GPU: Pine - XFX nVIDIA GeForce GTX260 896MB HD: Samsung 640GB HD642JJ - SATA II 7200rpm 16MB CD: ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20 BOX: NZXT Tempest + NZXT PP600W PSU LCD: Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms KeyBoard: Logithech WAVE Mouse: Microsoft Laser Mouse 7000 למה אין זיהוי של 1066 MHZ לזכרון RAM אצלי במחשב, למרות שניסיתי עם עוד זוג זכרונות אחרים שיש לי ממחשב אחר? Huh יש רק 800 MHZ... דרך אגב המחשב נקנה ב- FOXPC... צריך לעשות OC ללוח אם כדי שהזכרונות שלי כן יעבדו על 1066MHZ, כי הם אכן במהירויו…

15. לפני שאני מפרסם את האתר רציתי לברר בכלל אם מותר לפרסם פה כתבה/דיון מאתר אחר?? תגידו שאני ידע אם אפשר לפרסם ..האתר היינו מכיל הסבר מפורט צעד אחר צעד בעשיית האוברקלוק לי הוא עזר מקווה שגם לכם

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by PuMbA,

תמונה שווה אלף מילים ... http://img205.imageshack.us/my.php?image=s6dl.png בריבוע התכלת הראשון בתמונה נמחקה השאלה שלי אז השאלה שלי היתה אם RPM זה הקצב סיבוב של המאוורר של המעבד בראשון ואם כן אז מה זה השני ??

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by dentfull,

אני בונה מערכת מחשב חדשה ומעוניין לברר האם ניתן להשיג את המערכת קירור הזאת בארץ. ןאם לא, אז מה הדרך הזולה ביותר להביא את זה הנה?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by aderet,

אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by liorgadidi,

קניתי מאורר של tt ואני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים עליו או מי שיש לי אותו יתן עליו דעה-הוא יגיע אלי מחר. http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=91230025&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=169 ...

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  20. טוב אז ככה אני עם מעבד 3000+ של amd והוא אחריי אוברקלוק ואני צריך קירור בישבילו אני אוטטו קונה קירור התקציב שלי 280 שקל אני מתלבט בין הביג טייפון לבין הנינג'ה סקייט' פלוס ולעזאזאל קראתי הכל עליהם ואני עדיין לא יודע מה לבחור הנינג'ה טוב מבחינת הקירור ומוביל במעלות כמובן נמוכות והוא קל לניקיון ומהירות גבוהה יותר אך רעשני יותר מביג טייפון שבהרבה יותר שקט ... אז לאלה שיש את הקירורים אשמח אם תגיבו ותספרו לי קצת על הקירורים האלהה

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by yonik,

כרגע רץ על 3ghz במכפלה של 7 (430) fsb הבעיה שהfsb הגבוה הזה עם p965 ds3 גורם לרתיחה של הלוח הזיכרונות שלי מגיעים ל880 והייתי רוצה להעלות את המכפלה ל8 והלקטין את הfsb השאלה על איזה יחס ולאיזה תדר יגיעו הזיכרונות במכפלה של 8 (fsb 375) תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by idan_soffer,

שלום חברה סחטיין על הפורום שמעו מי שיכול לעזור לי אני ישמח יש לי ספק כוח אחד במחשב בתוך המארז שעליו כל הכבלים תפוסים גם מפצלים שמתי שם עכשיו יש לי עוד ספר כוח ורציתי לדעת אם יש למישהוא מושג שכאשר אני מחבר אותו לחשמל איזה מהכבלים הוא הכלב שאני יוכל בעזרתו להפעיל את הספק כי אני רוצה לחבר כמה דברים אליו אני יכול לבנות מתג או משהוא אבל השאלה היא איזה כפתור הוא שמפעיל כי כאשר מחברים אותו ללוח אם אז הלוח מפעיל אותו בלחיצה אבל כאשר הוא בחשמל ולא מחובר לכלום אז אני לא יודע כיצד להפעיל אותו תודה חברים מקווה שתעזרו לי או שתענו פה מי שיודע או שיש לי איסי קיו 123800346 תודה רבההה

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by segev22,

אני מחפש מאוורר 120 ממ עוצמתי במיוחד למודינג שאני מתכוון לעשות במארז. אני מתכוון לעשות פתח בחלקו העליון של המארז, שאלה נוספת מה הפעולה שעדיפה כאשר המאוורר ממוקם שם, יניקה של אוויר פנימה, או הוצאת אוויר החוצה? לא אכפת לי כמה המאוור יהיה רועש אכפת לי כמה הוא יהיה אפקטיבי בקירור... אז תזרימו בלי לחשוש......

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by love-its-my-name,

מה הקירור למעבד הכייייייי טוב ושקט?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by y_a_n_i_k,

בעיה שיש לי אותה זמן מה... ואני לא מצליח חהיפטר ממנה... החום של המעבד גבוהה מידי יחסית... פעם במנוחה הוא לא עבר את ה40 עכשיו הוא הרבה מעל... ועל פי התוכנה SENSOR החום של הסיסטם בשמיים, למרות שאני לא ממש מבין מה החום הזה מייצג.... עכשיו אני מניח שכל הקריסות\קירטועים שיש לי בזמן האחרון הוא בגלל החום... מה אני עושה עם זה? *המחשב עומד פתוח... *מנקה אותו לעיתים קרובות.... אני לא מפרק את המאוור של המעבד אבל עובר על מה שאני יכול... כנל לגבי כרטיס מסך... *התמונה צולמה במצב מנוחה, בזמן משחק החום מזנק ל50+ [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים