אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ומה הסיכון? המערכת pantium 4 s478 2.4ghz radeon 9550 256mb p4s800d-x psu 400w jenery מארז sunbeam transformer 3 מאווררי 80ממ sunbeam 2 מאווררי 120מ"מ thermaltek . 2*512 twinmos ddr 400 קירור מקורי.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, איזה אמצעי יתן לי להחליש את מהירות סיבוב המאוורר ובכך להשקיט אותו. האם ב-5V המאוורר יעבוד בחצי מהירות. האם ב-FAN MATE1 ניתן לרדת מ-5V. כמו כן, ברשותי מארז hec 6a19. האם ניתן להתקין יותר משני מאווררים? תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
צהריים טובים. הזמנתי קירור לסטיק זכרון.. לדעתכם זה באמת עוזר? או שזה סתם חתיכת ברזל על הזכרון ששומרת את החום בתוכו? מה זה באמת עושה? סתם לידע כללי ד"א הזמנתי של Tt..זה טוב? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/Thermaltake_Copper_HEAT_SPREADER.jpg
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
כן,כן - אני יודע שהעלת מתחים זה תמיד מסוכן. אני לא מצליח לזוז מ2.8 ל3.0 ואני משער שזאת הבעייה(לא מצליח לזוז = הווינ לא עולה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
האם הקירור שבא איתו בסטוק מרעיש?
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עד כמה אוכל לסחוט את המעבד AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 5200 (2.7 ASUS M2A-VM HDMI GeCube Radeon HD3850 256MB 256-bit GDDR3 OCZ 2*1024 DDR2 800 MHz Dual Channel Western Digital 160GB 7200 RPm Buffer:8MB HEC WIN 550W טמפ' לא במאמץ 40-43 כרגע העלתי את הFSB והגעתי ל3000 העלתי את המתח של הזכרונות גם. ב3050 המחשב לא עלה רציתי לדעת אם אוכל לסחוט עוד את המעבד? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום קניתי קירור חדש לכרטיס מסך nvidia asus fx5900 128mb קניתי לו את ה-arctic-cooling silencer 4 rev 2 ורציתי לדעת איך עושים אובר קלוק והאם מרגישים בהבדל ואם בכלל אני יכול לעשות אובר קלוק תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_1800&products_id=11123 תודה ..
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב לפני חודשיים ורציתי לדעת עם הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי 8800gts 320mb היא תקינה במאמץ 72-73 במנוחה - 62-65
-
- 9 תגובות
- 550 צפיות
-
-
התוצאות שלי ב-3DMARK 2001 : האם זה טוב ל FX 5200 עם א"ק ל350 ליבה ו750 זכרונות? הכרטיס מקורר עם ICEBERQ4 כולל סינקים לזכרונות מפרט מלא ASUS A7N8X KINGMAX 256 DDR400 ALBATRON FX 5200P@350/750 ATHLON XP 1900+ VULCANo 9 אישית מאוד מרוצה מהדרעק הזה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני הולך על מעבד מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel שמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ושכדאי לשים קירור אחר במקום. באמת שווה להחליף ולשים קירור אחר ? אולי שווה לתת זמן לקירור של אינטל ואחרי כמה זמן אם יעשה רעש ובעיות אז להחליף ? הבנתי שאם שמים אז זה במקום ולא בנוסף, נכון? האם הקירור של אינטל רועש יחסית ? אני רוצה שיהיה טוב ושקט המליצו לי על Arctic Cooling שמעתי על הדגמים הבאים: 1. Arctic-Cooling Alpine 7 Pro 2. Arctic-Cooling Freezer 7 LP 3. Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 4. Arctic-Cooling Freezer XTREME מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים ומבחינת שקט ? מה יותר מומלץ ? האם יש דגמים אחרים או חברות אחרות שמומלצים יותר ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
-
אני לקראת רכישה של מחשב חדש ויצא לי לראות בפורום כאלו שמדברים על כך שיש חנויות שעושות OC למחשב חדש שנרכש מהן וכך בעצם אפשר לקבל מהחנות את המחשב עם OC. מכוון שאין לי ידע ב OC אשמח לתשובות שלא ברורות לי. 1. אני קונה מחשב ללא מערכת הפעלה, האם בכל זאת ניתן לבצע OC בחנות? אם כן האם ה OC ישאר גם לאחר שאתקין מערכת הפעלה בבית? 2. האם החנויות המדוברות מבצעים OC לכל רכיבי המחשב? (מעבד, כרטיס מסך, זכרונות ולוח אם..) 3. אילו חנויות מומלצות עושות OC? תודה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
העניין הראשון הוא: עם איזה תוכנה אני יכול לדעת את הטמפ' של המחשב שלי? והשני הוא: אני רוצה לעשות oc למחשב שאני עובד עליו בבית ספר.. מה אתם אומרים על זה?.. ובאיזה תוכנות אני צריך להצתייד? תודה..
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אחרי שאני קיבלתי קצת נסיון אך עושים OC לכרטיס מסך אני צריך הסבר/תוכנה אך עושים את זה למעבד!!....... נ.ב אני בדקתי את המדריכים של חלק א וחלק ב של האתר והם לא עזרו לי תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לאור העובדה שאמא שלי נוסעת לארה"ב, אירוע שלא ניתן להתעלם ממנו , אני נאלץ להביא איתה כמה מוצרים ככה על הדרך. חשבתי על השילוב הזה למערכת הקיימת שלי : 1+2. חיזוק לונדטה 3. מאווררים למארז 4. לונדטה, לחץ סטטי גבוה ב60% ממאווררים של noctua 5. מתכנן לעשות חלון במארז, ורוצה לעשות אותו עצבני יש לי הגבלה של 100$/400 ש"ח, את ההפרש חשבתי להשקיע בבקשר מאווררים של זלמן (תמיכה בשישה ערוצים) שניתן להשיג בארץ (זיגזג). יש עצות לשיפור/ייעול? הכל יתקבל בברכה. ד.א. מישהו מכיר מאווררים של Panaflo? (ייצור של פנסוניק)
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Tuniq Tower 120 לבין Zalman CNPS8700 LED 2 פרמטרים מאוד חשובים... 1.שיכנס למארז הזה http://skypc.co.il/pl_product~6A21-NPS~6~0.htm ובעתיד הקרוב רחוק גם למארז הזה http://www.nzxt.com/products/lexa_blackline/ 2.איזה מבין השתים שקט יותר... וכמובן שאני גם יקשיב בקשר להמצלות שלכם!
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ראשית, אציין שביצעתי חיפוש בפורומים, אך לא מצאתי פוסטים עדכניים (רוב המהומה היא מסביבות 2004, שנת כניסת (ויציאת ) הפרסקוט ורכישת המחשב), וחשבתי שאולי מישהו יוכל לחדש ולעזור לי. ברשותי מחשב עם מעבד P4 Prescott 3Ghz, לוח אם Neo-II של MSI, ו 1GBזכרון וכרטיס מסך Geforce5200 (אני לא משחק במשחקים, אז אין לי צורך בכרטיס חזק) במארז מצ'וקמק (ה default שנותנים בחנויות גדולות, כן כן, עכשיו אני יודע שזאת טעות לא להשקיע במארז ואוורור). מבחינת טמפרטורה, המצב לא רע בהתחשב בכך שמדובר בפרסקוט: נתונים נומינליים הם בסביבות ה 50מעלות עבור טמפרטורת CPU, ובין 30 ל 40 מעלות עבור טמפרטורת הלוח (אני לא זוכר בדיוק, כרגע ב Sandra זה מראה על 40 מעלות, אבל זכור לי שבד"כ כשאני מסתכל בביוס אז זה פ…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך מגם XFX GEFORCE 8800GTX שמתי לב שהכרטיס פולט חום בצורה אדירה....ומחמם את המארז בטרוף רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף את הגוף קרור שלו לאחד יותר יעיל....אם בכלל יש כאלה.....?? ???
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מפרט: AMD 64 4800+ AM2 etc. Gigabyte GA-M55S-S3 GF8800GTS 320MB 2GB Kingston 800 Mhz Liberty 400W עד עכשיו הצלחתי להעלות אותו ל2.8GHZ מ2.5GHZ והייתי צריך להעלות מ1.325 מתח בסטוק של המעבד ל1.375 מתח של המעבד כדי שזה יהיה יציב. קניתי קירור למעבד ביג טייפון VX ו2 מאווררים של 120MM למארז (ג'נרי) והשתמשתי במשחה תרמית ארקטיק סילבר 5 כדי להוריד מעלות. לא מצליח להתקדם מעבר ל2.8GHZ ועדיין שהמערכת תהיה יציבה, ואני רוצה אם אפשר להגיע לפחות ל2.9-3.0 GHZ. מה לעשות? לפי EVEREST, הטמפ' במאמץ של המעבד ב2.8GHZ (השתמשתי בORTHOS) היא בערך 50 מעלות, ו30 מעלות במנוחה. פרטים מהביוס (לא עשיתי שום שינוי, זה מה שהיה מההתחלה) בנושא של TIMINGS: cas latency: 5T 1T/2T command timing: 2T TwTr comman…
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
חיברתי למחשב את הV1 AX והוא פועל אבל כשאני מדליק את המחשב הוא אומר לי cpu fan error ואז הוא עושה כמה ביפים ואז ניכנס רגיל לווינדוס.. בעיקרון הוא עובד.. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מחפש קירור טוב למעבד עד 250 שח מה אתם אומרים על זה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=3225
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס רדאון 8500LE אשר מגיע עם קוף קירור דק ולא יעיל ועליו מאוורר פשוט - פיתרון הקירור הזה הוא בקושי מספיק למהירות עבודה הסטנדרטית של הכרטיס (250/500) כאשר אני מנסה לעשות בדיקת האצה עם ati tool ישר מופיעים כל מיני כתמים על המסך. אני לא רוצה לפרק את הקירור הנוכחי של הכרטיס אך רציתי לדעת אם אני אוסיף מאוורר סטנדרטי של מארז - 8 ס"מ מתחת לכרטיס מסך שיזרוק אויר על הכרטיס האם המצב ישתפר? או שעדיף שאני אציב אותו הפוך במצב שיקח אויר מן המאוורר של הכרטיס ויפזר אותו. האם פיתרון זה יעזור לי לעשות אוברקלוקינג למהירות של 8500 מקורי (275/550) והאם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
קניתי מאוורר 120 מ"מ ומחובר אליו חוט עם סנסור, השאלה שלי זה איך אני יודע מהי הטמפרטורה שהוא מודד? כי ראיתי בספר של לוח האם שלי (NF7-S) שאחד משלושת הפינים של חיבור המאוורר למארז הוא של הסנסור.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-