אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לדעת אם SUNBEAM TUNIQ TOWER יתאים לASUS P5N32-E SLI
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איזה מאוורר אתם ממליצים לי לקנות אפילו 2 בשביל מחשב AMD 2500??? התקציב הוא בערך עד 120 שקל למאוורר... תודה בנצי. D:
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי 380 ש"ח ביד, ואני כבר שבועיים מתלבט מה לקנות בהם. בהתחלה רציתי לקנות וולקנו 12, אבל אז שיניתי את דעתי ורציתי לקנות שני מאווררי לדים וקטודה והיום שוב שיניתי את דעתי ואני הולך לקנות מארז COMUCASE 6A19. יש לי עכשיו שני מאווררים 120MM במארז הנוכחי שיש לי, והמארז החדש יבוא עם מאוורר 120MM. אז יהיו לי שלושה מאווררים 120MM: דלת-מכניס; מאחורה-מוציא; מקדימה-מכניס. עכשיו אין לי מספיק כסף לקנות עוד מאוורר 120MM שאני אמקם אותו על הגג. יש לי בבית 4 מאווררים 80MM, אבל כבר למדתי שמאווררים 80MM (לא כולם כמובן) די רועשים, אז אני לא מעוניין שיהיה שום מאוורר 80MM במארז החדש אז בעצם אני אתקע ואני לא אוכל למקם מאוורר על הגג (לפחות עד שאני אוכל לחסוך עוד כסף ולקנות עוד מאוורר 120MM). רצי…
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד E8400 ואני מעוניין במאורר טוב ושקט באיזור ה 150 ש"ח. כרגע המעבד שלי עובד באיזור ה 45 עד 47 (עם הזלמן 7500) מעלות שזה נראה לי די הרבה.. תודה מראש ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 544 צפיות
-
-
או קיי אנשים אני חדש פה ומקווה להשתלב.. אני מעוניין לעשות oc לכרטיס מסך ישן gforce 4 mx 440 כי כנראה עוד שנה אני קונה כרטיס מסך חדש אבל מה שאין לי זה קירור לכרטיס מסך ואני פוחד שהוא יישרף כי אין לי נסיון עם מישהו מוכן לעזור לי וחושב שהאוברקלוק נחוץ עד לשנה הבאה שיגיב פה ואני ישמח שהוא ייתן לי את האיי סי קיו שלו שיוכל לעבור איתי שלב שלב תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ג'יפורס 6800 ואחד המאווררים נשבר אז אני רוצה להחליף את הקירור.. וגם שאני מחבר את הכרטיס מסך יש כאלה קווים כאלה ואמרו לי שזה קשור לקירור.. אז אם אני קונה עכשיו קירור חדש לכרטיס מסך הוא יעבוד???
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
אהלן אחיי.... ברשותי פרסקוט 3 גה"צ סוקט 775 על קירור סטוק (במאמץ לא עובר את ה50 מעלות) אמור להגיע אליי הArctic Cooler Freezer 7 pro וחשבתי לעשות אוברקלוק חמדמד... עד כמה הוא יגיע עם הקירור הנ"ל?? (עד כמה מה"ץ) תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב ישן עם הכרטיס הזה, רצינו לדעת אם נוכל לעשות לו OC? אם כן אז עם איזה תוכנה?
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את המחשב החדש שלי A64 3000 939 גיגבייט K8NF NF4 512MB וב3DMARK 2003 ליפני פתיחת צינורות קיבלתי 4200 ואחרי פתיחה צינורות קיבלתי 5200 זה בסדר ???? והכרטיס מגיעה בOC מהמיפעל 400/500 בימקום 300/500 ובOC של 500/550 קיבלתי רק 5600 אני לא אמור לקבל יותר??? ד.א הכרטיס מסך מומלץ בחום ועולה רק 560 שקל בKSP!!!! הוא ניפתח בקלות והוא במהירות של 400/500!!!!!! ביקורת מלאה על המחשב בקרוב!!!
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
איך אני מחבר את הקליפסים אני לא מצליח אתמול ישבתי עד 2 וחצי בלילה ולא הצלחתי למצוא שום פתרון... הקירור כבר מורכב על הלוח אולי זה גורם לבעיה ? ואיפה אני שם את אנטי ויברציות ?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=632&Itemid=35 לי זה לא ממש משנה אבל למי שחושש.... זה תלוי ברמת המוטיבציה של החנות לגלות את העניין - לא סביר ברוב המקרים.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://mersenne.org/gimps/p95v2411.zip סביר להניח שחלקכם כבר מכירים את הגירסה הזו. נראה שהגירסה החדשה מאפשרת למשתמש "לנשום", תוך כדי שמתבצעת לה בדיקת ה Blend ברקע... הייתי ממליץ עליה לכל מי שמעוניין להריץ Prime במשך יממה ויותר מבלי להתקע עם מחשב מסורס משו. אני בהחלט מצליח לנווט במערכת ההפעלה, דבר שלא ממש היה ניתן לעשות עם גירסאות 238 ו 246.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
תגידו לי בבקשה מה כל דבר אומר בתמונה: http://planet.nana.co.il/supersus/diyon.JPG תודה. ועוד משהו! המעבד שלי זה 3200+ מה מסמן הפלוס ? למה הכוונה?
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שבוע טוב חבר'ה. אני כבר דיי הרבה זמן תקוע על 2.6 שהתדר המקורי שלי הוא 2.2 ,למה זה קורה? העיניין הוא שהמחשב נותן לי פוסט גם אחרי שאני מעלה ל2900 ,אך לא יציב בכלל, בעצם מעל מה שאני עכשיו שזה בין באס 237-240 במכפלה 11 לא נותן יציבות בכלל, מוזר לי ,אני חושב שאפשר יותר, יש לי קירור נחמד ac freezer 64 , ספק דיי טוב ,TT600W ,סידרה טובה, לא עשה בעיות אף פעם, זכרונות של OCZ 800MHZ ,עוד שאלה ,איך אני נועל את הPCI-E על תדר של 100MHZ? הלוח שלי: MSI K9N Neo-F MS-7260 לגבי המתחים, העלתי קצת מ1.80 ל 1.85 ול1.90 ,עדיין לא נתן יציבות מספקת, תמיד נתן פוסט ותמיד העלה את הווינדוס, אבל BLUE SCREENS ב GTA4 איך שאני מפעיל אותו, מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אפשר למצוא בעוד מקומות מלבד pcmagic.co.il ? עד לפחות 2000, אבל עדיף להגיע עד ל10000
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אני חושש שלא מיקמתי טוב את ה-HEATSINK (דגם ALPINE 11 PRO) על ה-E5300, למרות שהטמפ' אולי(?) סבירות: ~34 צלזיוס במנוחה ~51 צלזיוס ב-PRIME95 חיפשתי במקומות כמו: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-221745_11_0.html אבל לא מצאתי מידע...יכול להיות שאם ה-HEATSINK לא היה יושב טוב הייתי מגיע לטמפ' כזו, או שאין מצב ואני יכול להיות רגוע? לא מתחשק לי לבזבז זמן וכסף על גריז בבדיקה פיזית, מה גם שלא נוח למקם את ה-HEATSINK הענק הזה (קניתי כהשקעה לעתיד) על ה-G41 של גיגהבייט. ועוד שאלה לגבי הלוח הנ"ל - הוא דורש 1.8V לזכרונות, וקניתי PATRIOT SIGNATURE שזה המתח שלהם, ואולם, ב-BIOS, הערך של DDR18V בקריאות של המתחים עולה על 1.9V !!! למה?!? זה נורמלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מישהו יודע מה המדדים הגבוהים ביותר שאפשר להגיע עם קירור סטוק? אני כרגע ב: core: 624 shader: 1445 memory: 936 הטמפרטורה לא זזה ממש (עדיין 72-75 מעלות במאמץ) ועליתי בסביבות ה1000 נק' ב3DMARK אפשר לקחת את זה עוד למעלה בלי שינוי מתחים ובלי שינוי גוף קירור ושישאר יציב?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
למה תמיד שאני עושה OC אני לא רואה את ההבדל ? לקחתי מעבד 3 גיגה עשיתי אותו 3.6 ולא הרגשתי הבדל רק בתוכנה SUPER PI ירדו לי 4 - 3 שניות . 3 - 4 שניות זה משמעותי ? המעבד המקורי היה 200 * 15 = 3010 אחרי OC השינוי 240*15 = 3600 FSB מקור 800 אחרי OC זה 960 . למה המכפלה של המעבד תקועה ? בביוס אין אפשרות לעלות את המכפלה ויש לי בביוס כזה דבר 1:1 2:1 6:5 3:2 מה זה ? ניסיתי במקום 2:1 לעשות 1:1 אחרי OC המחשב נתקע החזרתי ל 2:1 המחשב עבד. בלי OC זה 1:1 מה ההבדל ?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה זה בעצם נותן? 1.אפשרות להוריד את הרעש של המאווררים אבל מה עוד?
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום! ראיתי שההיט סינק מאוד קרוב לראם בערך 1 ס"מ ממנו. עכשיו ההיט סינק מאוד חם ואני מפחד שהוא משפיע לרעה על הזיכרון ובכך גורם לכל הבעיות שיש לי במחשב..... :-\ אתם יודעים מה עושים במצב כזה? איך בודקים את הטמפ' של הזיכרון?(אין לי שם חיישן...)
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה אני פונה למישהו אשר בבכלות רדאון 9800 פרו אני מבקש ממישהו אם הוא יכול בבקשה, למדוד את המרחק בין שני הפינים השחורים אשר מחברים את גוף הקירור לכרטיס עצמו. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הלוח gigabyte ga-m59sli-s5 ומעבד AMD 5600 + X2 (פירוט מלא של המערכת במפרט בצד) המחשב אצלי כבר כ3 חודשים והחלטתי בגלל שהגענו לחודש OCtober חודש הOC לעשות OC למערכת שלי. אז ככה הבעיה היא שאני לא מוצא כמה תפריטים בביוס התפריטים של הצ'יפסט ושל הזיכרון. הלוח אחרי עידכון ביוס מאתמול. לדעתי אני לא מגיע ליציבות במאמץ בOC חלש בגלל שאני לא מצליח לנעול את מחלק הזיכרון ל1:1 המעבד מקורר מים וטמפ' שלו מצויינות בסטוק 31 מעלות מקס' במנוחה ו46 מקס' במאמץ מי שמכיר את הלוח יודע עד כמה הוא מקורר ע"י הקירור סטוק והטמפ' של המארז בטמפ' החדר שלי * OC אינו חדש לי ואני עושה זאת כבר בערך כ5 שנים מאז שיש לי את המערכת קירור מים. אשמח לעזרה תודה מראש sa_ka
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
המעבד אמור לעבוד בתדר של 1.66 והוא עובד ב1.0 ואני פשוט לא מבין מה הבעיה נכנסתי לביוס וממה שראיתי יש מכפלה מינימלית שהיא 6 ומכסימלית שהיא 10 הבאס הוא 166...? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-