אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
המעבד החדש של Intel הi5 750 נפל לידי ועבר מקצה oc אי שם מתחת לאפס. המעבד בתושבת 1156 (פחות פינים בגלל ערוץ זיכרון אחד שנעלם לו), דומה מאוד במידות ל775 אבל שונה... מה שהקשה קצת על חיבור הקרור - אבל הסתדרנו היה נעים מאוד לעבוד איתו. לא היו בעיות והכל עבד חלק ותקתק כמו שעון. התחושה שלי שהתוצאה הוגבלה ע"י הלוח ולמעבד יש עוד (קצת) מה לתת. על אוויר סטוק המעבד נותן 4.0-4.2~ (לא נבדק בעומס). באופן כללי תחושה טובה מאוד בOC ואני בטוח שיחס המחיר לביצועים יהיה מעולה. יאללה תהנו מהתמונות וספרו לי מה אתם חושבים לחימום: ולקירור: ועוד קצת... אחרי כמה וכמה שעות: משתפר... הבידוד המעולה מעשה ידיו של שותפי - dhob18 מקסימום תדר: (לא נתן 5 בשום אופן...) sp1mb לא …
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אני כרגע בOC על המפרט שבצד , גירסת ביוס F9 של DS3 הזיכרונות עובדים על 790 והעלתי להם 0.4V אחרי 790 המחשב לא עולה, האם לעלות מתח למעבד? אני נמצא על קירור סטוק השאלה שהכי מעניינת אותי כמה מתח אני יכול להוסיף ולהשאר עם הקירור הנוכחי? הרצתי את המחשב כל הלילה עם שני PRIME95 והכל היה טוב עוד לא עשיתי בדיקה עם memtest, אני אעשה הלילה, ת'אמת שאף פעם לא השתמשתי בתוכנה הזאת, אז גם טיפים ודרכי שימוש יעזרו לי מאוד תודה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנף המאוורר שלי נשברה ... מה אני יכול לעשות חוץ מלקנות מאוורר חדש ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאיזה גודל של פרויקט אפשר להכנס לגלרייה? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך ביום חמישי לעשות overclocking למאיץ שאני הולך לקבל מחר, hercules ti-500, עכשיו אני מעונין כאן בבקשה שיגידו לי בדיוק מה לעשות, איך למנוע כול סיבה או יכולת של הכרטיס להישרף ולא יודע, איך בדיוק להמהיר את הכרטיס בצורה הטובה ביותר ואיך אני מפעיל בכלל את הriva tuner. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
קראתי, והרבה, ולמדתי והשכלתי לכל מה שקשור לאוברקלוק, וניסיתי קצת במחשב שלי, ולא הכי הלך.... ברגע שהעלתי את הFSB מעבר ל210 (200 במקור) המערכת פשוט קורסת, או בהתחלה או בטעינת ווינדוס אפילו באמצע הBIOS היא נתקעת,יעוץ? עזרה? מישהו? BIOS אין אופציה להוסיף מתח למעבד על מנת לגרום לו ליציבות. בבקשה, עזרה, תודה מראש. על פי EVEREST יש לי 2 נתונים לטמפרטורה ואין לי מושג לאיזה מהן עלי להתייחס AMD Athlon 3000+ 64 GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 ATI RADION X700 SE SEPHIRE HITACHI 80G 7200 RPM 215mb*2 [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אז ככה, הנה המפרט שלי: מעבד: Q9550 לוח: EP45-UD3P זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 MHz PI Edition קירור: OCZ Vendetta 2 כרגע אני נמצא ב-3.8 (450FSB * 8.5) על המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.34 CPU Vcore: 1.40 MCH Core: 1.3 DRAM Voltage: 2.1 Load Line Calibration: Enabled עשיתי בדיקת יציבות של 8 שעות ב-Prime95 וגם בדיקה של שעה ב-OCCT, הכל עבר חלק, טמפרטורות באיזור ה-47-50 על כל ה Cores אחרי 8 שעות. אני מנסה להגיע ל 4GHz אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות, ניסיתי את המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.36 CPU Vcore: 1.4375 MCH Core: 1.36 DRAM Voltage: 2.1 הבדיקה הזאת החזיקה 30 דקות של Small FFT/Large FFT ב-Prime95 אבל נכשלה במבחן Blend אחרי שלוש ש…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אחרי המון קריאה בכל האתר החלטתי לעשות מוד למחשב שלי. אני רוצה (להתחיל עם) לעשות: *חלון במארז, שבו יהיה מאוורר (אולי מואר), שיכניס אוויר על הBridge *להוסיף מאוורר בחלק העליון של המארז, להוצאת אוויר חם *להוסיף מאוורר בחלק האחורי של המארז, להוצאת אוויר *לחתוך את החלק הקדמי של המארז, כי יש שם מאוורר כרגע, שבקושי יכול להכניס אוויר בגלל העיצוב המטומטם של המארז *אולי להוסיף עוד מאוורר מקדימה, לצורך הסימטריות *כמובן לעגל כבלי IDE ולהוסיף לדים צבעוניים בתוך המארז אני מחפש המלצות למאווררים טובים (אולי עם אפשרות לשליטה על מהירות הסיבוב, או לפחות מד), ובכלל על המוד בכללי. עוד משהו, התוכנות Everest וSpeedFan מראות שני דברים שונים בנוגע לטמפרטורות, כאילו כל אחת מייחסת מד אחר למעבד…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, למישהו יש תשובה חד משמעית לתת לי ? בדקתי בכל מני אתרים של השוואות, בכל אתר קירור אחר יודע שידו העליונה... היתרון היחידי שאני רואה לנכון כרגע ל V10 הוא שהוא מגיע עם תמיכה גם בתושבת LGA775 (מה שיש לי כרגע), וגם בתמיכה ל 1366 ... מבחינת מראה שני הקירורים נראים מצויין, ה V10 נראה חולני אבל מי עדיף מבחינת ביצועים ?
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה, אך נראה לי מקום טוב, אז שמח להכיר את כולם! יש לי הרבה נסיון עם חומרה, אז תרגישו חופשי לזרוק לי מונחים מפוצצים וכאלה... ככה: יש לי Athlone XP 2000 מסידרת הPalomino הידועה בהתחממותה, עם 512 MB של DDR266MHZ על לוח של GIGABYTE. הרד דיסק S-ATA של WD בנפח 80GB עם 8MB זיכרון. קניתי עכשיו שדרוג, ואני יוצר ממחשב אחד 2 מחשבים. השדרוג שקניתי כולל: Abit NF7-SL V2.0 Ahtlon XP Barton 2500+ Mobile G.Skill 1024MB (2x512MB) PC4400 DDR550 LC 2.5-4-4-8 DualChannel Edition הזיכרון הוא הרכיב הכי יקר שקניתי (1650 ש"ח) אך ישמש אותי לכמה שנים טובות אני בטוח:Samsung TCCD (DDR500 Chip) CAS Latency: 2-2-2-5 (PC3200) Speed: DDR 400 MHz (PC3200) CAS Latency: 2.5-4-4-8 (PC4400)…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
250K באקווה מארק? 27K ב3DMARK05?? 17K ב3DMARK06?? נשמע לא יאמן?! סתכלו כאן פשוט מדהים!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=f21459049425290f45434310aa77df9f&t=110956
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי P4 3000 פרסקוט על ASUS P4P800 DELUX. בזמן האחרון המחשב שלי מתכבה בפתאומיות.פתחתי לראות את המאווררים (מאוור מעבד סטוק,מאוורר מארז קידמי) כולם עובדים כמו שצריך. ניסיתי להפעיל את המחשב ומערכת הכריזה (P4P DELUX) הכריזה שמחשב חם מידי. נתתי למחשב קצת זמן והדלקתי אותו. ביצעתי בדיקת חום בתוכנת PC PROBE של ASUS ומצאתי שחום המעבד עומד על 94 C!! לעומת זאת חום הלוח הוא 28 C. סגרתי את המחשב לכמה זמן,הדלקתי ומדדתי חום שוב הפעם 54 ועלה תוך כמה דקות ל61 והמשיך לטפס למעלה תוך שניות. והלוח 28 C כל זה כשהמארז פתוח. בקיצור אין לי ספק שהקריסות הם מהחום למרות שאני לא מאתר בעיית קירור. החלטתי לקנות מאוור מעבד חדש. אני מחפש המלצה על משהו בתקציב של 150-180,שקט,ומקרר טוב. בנוסף אני כנראה אקנ…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי למצוא באתרים של חנויות שאני מכיר בלוק קירור מים..ומצאתי רק אחד של זלמן שנראה לי סתם גדול ומיותר אני יודע שיש בלוק פשוט יותר, רק לא מצליח למצוא אותו...איפה בעצם משיגים? יותר פשוט אגב, בעיקר בפרמטרים של התקנה ומחיר עריכה: מסתבר שהנציגים של פנדה עוזרים... הגיוני של הבלוקיחם עולים 290 ומעלה? ולשאלה העיקרית... כמה פרקטי הרעיון של לבנות מערכת בתוך צידנית? המערכת אמורה להיות ללא רדיאטור, כי התפקיד של הרדיאטור הוא רק להגדיל את שטח הפנים כדי שהמים יתקררו מהר יותר...ככה הבנתי הרעיון הוא לבנות שני מיכלי מים, האחד שאליו יתנקזו המים וסביבו יהיה קרח יבש, והמיכל השני יקבל מים מהמיכל הראשון ע"י צינורות, וממנו לתוך הבלוק. הסיבה שהמיכל הראשון בצידנית היא כדי לשמור על הקרח…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מאוורר מביאים כאשר קונים AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX (כלומר מה המאוור הסטנדרטי)? המאוורר SPIRE FalconRock II AMD הוא יותר טוב מוולקנו 10 או 12, והאם הוא מספיק טוב, אם אני רוצה לעשות oc?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הRADEON 8500LE של הרקולס ורציתי לברר אם יכול להיות שהוא הגורם לכך שמחשב מאתחל או נתקע זמן קצר לאחר המהרה של המחשב (XP 1700+ ל-FSB 147). עם הכרטיס הקודם לא היתה בעיה במצב זה.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
צריך חוות דעת דחופה, מה מומלץ ה Zalman CNPS7000B או הביג טייפון
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת באיזה מצבים מעבד יכול להישרף\להפסיק לפעול תחת אוברקלוק? בבאס גבוה מדיי? במתח גבוה מדיי? או מהירות של המעבד גבוהה מדיי? אם למשל אני יקח AXP2100 + Epox 8RDA ואני יוריד מכפלה ויעלה FSB {בהנחה שמה שאני אקבל זה 0.13M} ל-200Mhz ובסוף אני יקבל את אותה המהירות שיש למכפלה גבוהה יותר ו-FSB נמוך יותר, צריך להוסיף מתח או שיש סיכוי שהמעבד ישרף בלי המתח או שרק המחשב יקרוס? אני שואל כי אני מזמין את המחשב כולל המסך והציוד ההקפי דרך האינטרנט אז אם המעבד ילך קביני זו קצת בעיה. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מצוייד במעבד AXP 2000+,זכרון 512 של CrossAir ddr 3200 CAS 2,לוח אם Epox EP-8rda+,וTT וולקנו 9. כרגע אני עובד על באס 133 ומהירות שעון של 1677 אם אני לא טועה. רציתי לדעת עד לאן אני יכול להגיע עם המערכת שלי. כרגע המעבד עומד יציב על 37 מעלות צלזיוס, והוולקנו עובד על 4800 RPM. תודה לכל העוזרים. אשמח לדעת על תוצאות של בעלי מערכת זהה\דומה לשלי.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
EVEREST Home Edition מראה לי שהתיזמונים שלי הם 3-3-3-8 באתר של KSP תחת הזיכרונות שלי רשום: Tested at Xtra-low latency settings (2-2-2-5) at 2.75V Plug-n-FragTM Auto-Configuration Boots automatically using the Xtra-Low latency values of 2-2-2-5 [ftp=ftp://http://www.ksp.co.il/hmain.php]http://www.ksp.co.il/hmain.php[/ftp] הזה הדף שבהם הם נמצאים אלו שעולים 810 כולם מכירים את הזיכרון הזה הוא בא עם צלעות קירור והוא מיועד לאוברקלוק קטן גם הלוח שלי מיועד לאוברקלוק אבל מעולם לא עשיתי אוברקלוק אני מעוניין להתחיל עם הזיכרונות וראיתי בביוס שאני יכול לקבוע את המתח שהלוח מספק לזכרונות השלאה שלי היא האם אני ישנה את המתח ל2.75 אז אוטומתית התיזמונים ישתנו או שיש תוכנות לשינוי התיזמונים…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להמהיר את הE8200 שלי ל3.0GHZ. אני משתמש בזכרונות 800MHZ המכפלה שלו היא 8 ז"א שהFSB שלו היא 333MHZ. ז"א שהיחס בין ה-FSB לזכרונות הוא 4:5 אם אני אעלה את הFSB ל375(כדי להגיע ל3GHZ), זה יעלה לי את הזכרונות למהירות של 938MHZ. האם זה תקין? או שאני צריך להגביל איכשהו את המהירות של הזכרון לפני שאני עושה OC? מקווה שהבנתי נכון את ההסברים ושהחישובים שלי נכונים (-: תודה לכולם אורי נ.ב הזכרונות שלי הם אלה: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=3&catid=2&prodgroupid=59&id=615&type=1
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, סידרתי את החדר ואת כל הכבלים של המערכת(די וי די, וידאו, רסיבר, טלויזיה ומחשב ככה שזה יוצא הרבה כבלים), כשפתאום החלטתי לפתוח את הרסיבר, לראות איך הוא נראה מבפנים. פתחתי, וגיליתי שם את ההיטסינק הכי אימתי שאי פעם ראיתי. מידותיו הם בערך 330X120x40 מ"מ...והוא עבה מאוד...גם ה"כנפיים" שלו מאוד עבות יחסית...הוא עשוי מאלומייום אם אני לא טועה... צירפתי תמונות שתראו על מה אני מדבר: http://www.pbase.com/razorjunior/inbox
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני ממש (אבל ממש) חדש בנושא האוברקלוק, ואני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי. מעבד - http://img208.imageshack.us/my.php?image=cpu8cd.jpg לוח אם - http://img96.imageshack.us/my.php?image=motherboard1la.jpg זיכרון - 1.5GB 400MHZ כ. מסך - XFX 7800GS Extreme Edition הבעיה שלי היא שאני בכלל לא יודע איפה להתחיל ומה לעשות. האם בכלל אפשר לעשות אוברקלוק למעבד עם המפרט הזה? האם צריך קרור נוסף מסויים? חיפשתי באתר, ולא כל כך מצאתי "מדריך" לאיך לעשות אוברקלוק בצורה נכונה. אשמח אם תעזרו לי. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-