עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איך מרכיבים צג LCD (Dot Matrix). גרפי של 240X64 . הסגתי צג כזה אבל אין לו לא מפרט ולא תרשים. פשוט כלום!!!!!!

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

יש לי SPARKLE GEFORCE 4 - MX440 - 128MB OF MEMORY נדמה לי שהכרטיס גם על 128 ביט.. שאני מפעיל את ה RIVA TUNER הוא כותב לי הודעה: http://www.modd3r.rehost.co.il/rtw.jpg אבל אחרי שהתוכנה מופעלת מוצג לי החלון: http://www.modd3r.rehost.co.il/rts.jpg איך אני עושה אוברקלוקינג וכמה לקבוע התחלתי בכרטיס כמו שלי, באיזה קפיצות כדאי להעלות לדעתכם.. תודה.

• 84 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by TheBlackTulip,

יש בפנים די וי די LITE ON X16 לוא אם של אזוס A7N8X-VM עם כרטיס מסך מובנה MX440 128 מגה ויציאה טי וי מובנת 1024 מגה זיכרון של קינגסטון דואל די די אר 400 שתיים של 512 מארז: לוח מקשים של 22 מקשים מסך אל סי די 2X16 שני כניסות יו אס בי מלפנים וכניסה לשני מיקרופונים עם שליטה בעוצמה הרד דיסק 40 גיגה מעבד ברטון 2500 ספק כוח 400 ואט עם מייצב זרם זלמן 6000 מאחורי יש כניסות ויציאות סטריאו RCA כניסה ויציאה דיגיטלית RCA יציאה אופטית יציאה וידאו RCA יציאת וידאו אס וידאו יציאה ל 6 רמקולים כניסה למייק וכניסת ליין אין הכל בבננות של אוזניות... (על הלוח נו אתם יודעים) יש גם סנסור של אינפרא אדום לכל שלט קיים 36 - 40 KHz וכמו שראיתם לד לייזר כחול ולד לייזר אדום להרד דיסק זה זה עכשיו נראה מיש…

• 47 תגובות
    • 5k צפיות
  4. ברבות מקבוצות הדיון באינטרנט מסופר על נעילת המכפלה במעבדי BARTON 2500 האם הדבר נכון? ואם כן מה בגורלו של ה BARTON 2800 ? ??? ??? ??? כמו כן האם ישנו מדריך פשוט לשיחרור הנעילה ,אם היא בכלל קיימת? בתודה מראש COBRA DRAGON

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  5. ההזמנה מחו"ל הגיעה סופסוף אחרי שבוע מייגע..... אני כותב מהבי"ס אז כשאני אגיע הביתה אני אצלם תמונות... אם יש שאלות אני מוכן לענות.

• 50 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. אני קניתי סינק חדש למעבד קניתי את ה coolmaster auro7+ ולדעתי הוא דפוק או שמשהו עשיתי לא טוב יש לי מעבד AMD2400 ואחרי שהתקנתי את הסינק החדש הטמפ' של העבד לא השתנתה בכלל אולי היא ירדה ב 3 מעלות ברגע שהדלקתי את המחשב גיליתי שהמעבד על טמפ' של 52 מעלות שזה בערך 7 מעלות פחות ממה שהיה לי לפני זה ולפני זה היה לי את הסינק שקיבלתי עם המעבד AMD קודם כל : זה סינק טוב מה שקניתי לא? מה יכול לגרום לזה שהטמפ' לא השתנתה? מה עשיתי לא טוב?! זה דחוף לי אז בבקשה תענו לי... תודה רבה רבה רבה ד"א לאיזה ביצועים לצפות מaero7+ של קולרמאסטר? כאלה?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  7. אחרי הOC ל3.3 המחשב פשוט לא עולה הנורה על המסך מהבהבת לא רואים כלום ולא שומעים מן קריסה כזאת מה אני עושה כדי לעבור את ה3.3? יש לי תכנונים ל3.7 ואנ רוצה לממש אותם! ואיך אני אעשה זאת בלי לעבור את ה3.3??? :-\ :-\ :-\

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  8. כאמור מערכת VU Meter שני ערוצים, 2*15 לדים ומערכת ה HTPC בבסיסה כמובן.... הכל מתקדם לאט לאט... אשתדל לעדכן בקרוב... סרט ניתן להוריד כאן (2 מגה) - http://avner.richard.free.fr/StereoVUMeter/StereoVUMeter2x15LED.wmv אשמח לתגובות, אבנר

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by e-d-a,

עשיתי אוברקלוק למעבד ובערך שבועיים שלוש של משחקים (כבדים כל המסננים עד לסוף ממש וכל ההגדרות עד לסוף ממש) ואז עשיתי גם לכרטיס מסך למהירויות של פרו, הנה הפרטים המלאים. הלוח 18-22 מעלות המעבד 36-43 מעלות והמעבד באוברקלוק מ2500+ ל3200+ במתח סטוק\ הכל היה טוב ויפה כל התקופה שהוא באוברקלוק הזה, ואז עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך למהירויות של פרו גם הכל היה טוב במשך כמה ימים שיחקתי משחקים (הכל הגדרות הכי גבוהות שיש עם כל המסננים) ולא היה שום מסך כחול פתאום שאני סתם ככה בווינדוס אז היה לי מסך כחול. עם יש עוד שאלות אז בכייף. למישהו יש הצעות רעיונות?

• 8 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by niner,

מה אלה ? מה הם בודקים? כיצד אני יכול לבדוק את המחשב שלי? האם זה מחמם את המחשב ומסוכן לו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Ran B,

הורדתי את התוכנה, ופתחתי את הזיפ, ושעות ניסיתי להבין איך מפעילים, קראתי את ה readme, זה גם לא עזר.. אני פותח את התוכנה.., אחרי המקבץ שאלות שלו הוא מנסה להתחבר לאיפהשהו, ולא מצליח, סגרתי את הפיירוואל, ניסיתי.. - גם לא עזר, זה לא הצליח להתחבר.., בreadme רשום שאם יש רשת או משהו כזה, צריך לרשום את הפרטים של המחשב, או לא יודע מה רוצים ממני.., אבל יש לי רשת, אח שלי הוא המחשב הראשי.., הADSL מחובר לאח שלי בכרטיס רשת אחד, ובכרטיס רשת שני שלו, הוא מחובר עלי בכבל רשת.., אנחנו לא משתמשים ברוטר.., אז איך משתמשים בתוכנה הזאתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?, תודה..

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  12. Started by mayeast2,

מעבד אתלון XP 2500 לוח גיגה בייט GA-7N400-L1 בפורום של המפרטים, כמעט בכולם ממליצים על מאוורר זול של SPIRE מדגם FRIDGEROCK שעולה 50 ש"ח. כאשר הזמנתי מ PCH, נאמר כי המאוורר לא מספיק טוב. שאלתי עם ה WHISPERROCK 4 יותר טוב ונאמר שכן. כמו שציינתי, הטמפ' מאוד גבוהה - 65 מעלות והורדתי את ה BUS ל 133 במקום 166 כדי שלא יהיה יותר גבוה ! כעת, ממליצים לי ב PCH להחליף (הם ממש בסדר, מוכנים לקבל חזרה את ה SPIRE) למשהוא יותר רציני: AeroCool DP-101 CPU Cooler for AMD Superconductor Tube + aluminium fins, 60mm fan, 3000rpm, 13.3cfm air flow, 24dba noice level שמחירו 181 שח. האם לא מדובר על OVERKILL ?? מצאתי כתבות באינטרנט שמדברים שה SPIRE מוריד לסביבות 40-45 מעלות ! וכן, התקנתי אותו נכו…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  13. כבר התחלתי את האוברקלוקינג והכל תראו בעמוד 7 אני נתקע בבאס 110 כי שאני מעלה לבאס 150 ו120 הכל עובד אבל בטסטים ומצבים מסויימים המחשב מתחיל לצפצף לי בעצבנות... ----------------------- ההודעה המקורית: תסתכלו במפרטים בצד עד כמה אני יכול להגיע (והאם בכלל אני יגיע לאיזשהם הבדלים נראים בעין בביצועים) אם המחשב הראשון (סלרון 2.4 לוח אסוס ו512 דידיאר 333 אינפנאון (אין פנאן) ) ומה בקשר למחשב השני (סלרון 1.2 לוח אסוס ו256 אסדיראם 133 ויקינג) איך זה ישפיע לי על הביצועים איך זה ישפיע לי על הטמפ ואיך בכלל עושים אה כן, ואם לדוגמא אני באובר, ואני מוציא את המעבד ונותן לחברה, מישהו יכול לדעת שהמעבד עבר אוברקלוק או רק אם רואים את הלוח גם? ושמעתי שיש אוברקלוק גם לכרטיסי מסך ישנים…

• 87 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. יש משהו כזה בפחות מ-?80 ש"ח? ואני חוזר שוב: *לא* יהיה אוברקלוקינג. תודה!

• 14 תגובות
    • 833 צפיות
  15. Started by DrowNz,

אהלו, עשיתי אוברקלוק קליל לכרטיס מסך שלי gForce 2 mx 400 32mb , והרצתי בנצ'מארק ב 3DMark 2001 והציון שלי הוא 2328 , רציתי לדעת איפה עומד הציון יחסית לדגמים זהים של הכרטיס מהתנסות של שלכם... תגובות התקבלו בבכרה

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by amisha,

טוב אין לי הרבה מה להגדי כי עוד מעט תיראו את זה ב OCDB אבל אני נותן הקדמה קצרה תזמונים 2.5/4-4-7 מתחים מעבד 1.7V זכרונות 3.05V קירור ZALMAN 7000CUCU הלוח עבר מוד מתח לזכרונות !!!

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אוקי אז ככה שאני בודק בביוס טמפ, הוא עומד על 40, מידי פעם עולה ל41 לכמה שניות.. שאני נכנס לוינדוס ובודק בתוכנה המעודכנת של ASUS, כתוב לי בהתחלה 38,37 שהתוכנות עולות ושהכל נרגע והוא במצב מנוחה, הוא על 35,34 מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by composite,

אז לאחר שהבנתי מהו צוואר הבקבוק שגורם לתקיעות (שבמקרה זה התחמומתו של הכ. מסך בעקבות אוברקלוקינג), ומאחר שאני לא יכול לוותר על מהירויות השעון הנוספות האלו, אני צריך קירור לכרטיס מסך. קירור חזק, בפחות מ- 100 ש''ח. תודה ;D

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  19. Started by stingeR-,

חבר שלי לא סומך על הדעה שלי לאיך לשנות מכפלה אז הוא רוצה גם במילים שלכם , תסבירו לו כמה שיותר מפורט איך לשנות מכפלה(אידיוט מושלם האיש)

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  20. Started by roma,

שלום לכולם! אתמול התחלתי באוברקלוק על המערכת שלי.. ניתן לראות במפרט הקירור על המעבד הוא של SPIRE דגם: fridge rock (הזמנתי בוקס אבל זה מה שקיבלתי) הגעתי ל BUS 203 אבל לא כל כך יציב כך שבינתיים אני ב 200. ב204 זה לא עושה פוסט.. מה כדאי לעשות? וד"א איך בודקים יציבות בPRIME 95? תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by walla,

שלום לכולם!! אני עושה היום חלון בתקרה של המארז ואני רוצהלחרוט על הפרספקט איזה צורה לא מסובכת ואני צריכה שתמליצו לי על משהו... אמרו לי כאוס ועוד משהו כזה שם ארוך וזה לא מקורי אז חיפשתי דרקון וזה גם מסובך.. בקיצור אם משהו מכיר אתרים כאלה שיש במיוחד אתרים למדבקות של מחשב או לכאלה צורות שימליץ ויכתוב פה בתודה מראש רעות

• 12 תגובות
    • 711 צפיות
  22. אני לא בדיוק מבין בערכות קירור ועד שנכנסתי לפורום הזה לא ידעתי שזה עד כדי כך חשוב, אז הייתי רוצה שתביאו לי כמה שמות של מערכות קירור חזקות ומאוד חשוב שתהיה שקטה... תציינו גם את המחיר ושם הדגם המחשב אמור להיות p4 3.2 עם 1024 ddr mb זיכרון וradeon 9800 pro 256mb. אני לא מתכנן אובר קלוקינג

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  23. אני מתלבט אם לקחת את 2 OCZ 3500 Platinum או לקחת את ה- OCZ 2X256 4000 EL Optimized Dual Channel Kit... הבנתי שאת ה-PLATINUM אני יוכל להריץ תוך שימוש ב- 5:4... וע"י כך להגיע לאוברקלוק טוב (מעבד - 2.4C) עם תזמונים נמוכים.. בשאלה אם יותר טוב לקחת באותו מחיר את ה- PC4000 ולהריץ אותם 1:1 עם המעבד אבל בתזמונים נמוכים יותר.. בבקשה עזרה כי אני חייב לסיים עם המפרט שלי עוד היום..

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  24. טוב אני מניח שאפשר לקרוא לזה מודינג איך שהוא... HERE תעברו על התמונות זה מדהים!

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by psycho,

הגעתי לבאס 215 אבל כרגע אני תקוע על מכפלה של 9.5 ברגע שאני מעלה אותה ל10 המחשב לא עולה בכלל או שעולה רק אחרי משהו כמו 20 שנית ועם מהירויות דיפולט (הגדרות הביוס נשארות אותו דבר). ניסיתי להעלות מתח למעבד ל1.85 - לא עזר. העליתי מתח לצ'יפסט ל1.8 (1.6 בדיפולט) - לא עזר. אני מקווה שהבעיה לא בזיכרון כי החלפתי אותו ממש לא מזמן. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.