אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני חדש ב-OC. הצלחתי לבצע OC למעבד 2200XP והעלתי את הביצועים מ-1800MHZ ל-2000MHZ. טמפ' המעבד לפני ה-OC היתה 44 מע' (לפי הביוס) ואח"כ 49 מע'. בסנדרה הטמפ' לאחר ה-OC היא 39 מע'. מה הטמפ' הנכונה ? מה שמראה הביוס או סנדרה ? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
תראו ראיתי בהום סנטר צבעים פלורסנטים..שאלתי את המוכר מזה הוא אמר שזה צבע UV שזוהר באולטרה סגולה..(UV).. עכשיו אין לי אולטרה סגולה במחשב אבל יש לי קתודה כחולה..שקניתי מ PCH השאלה אם תיהיה השפעה של הצבע אם הוא יזהר..אולי בחושך..או משהו.. : תודה, רן..
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום חברה. רציתי לדעת לאיזה כיוון צריך לסובב את התפשנים בקירוור הנל בכדי לנעול אותם. עם כיוון החץ המצוייר או נגד הכיוון. תודה.
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס HD4850 עם הקירור הסטנדרטי שאיתו הכרטיס שווק בהתחלה(הכי בסיסי שיש) לאחרונה שיחקתי ב GTA והמחשב נכבה עקב התחממות יתר של הכרטיס לאחר בדיקה של טמפ' הבחנתי שהכרטיס בזמן מאמץ עובד על כ 107 מעלות ובזמן מנוחה באזור ה 82-84 (מתחמם לאחר כמה דקות לטמפ הזו ללא הפעלה של תוכנות או נגיעה במחשב ) אשמח אם תמליצו לי על קירור שאוכל להחליף וכנראה גם משחה טרמית כבר על הדרך לקירור יותר טוב בתקציב של כ- 300 שח
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אני מתנצל מראש אם לא. המחשב שלי רותח קצת בזמן האחרון במיוחד הכרטיס מסך שעומד על 72 במצב לא מאומז וזה כי אין לי מאווררים על המארז עצמו בכלל. הייתי רוצה להוסיף כמה ויש לי איזה 3 מאווררים מיותרים בבית שהייתיר וצה להרכיב על המארז שיוציאו אויר חם אבל החיבור שלהם הוא כמו של חיבור מאוורר מעבד. ( כי אלו מאווררי מעבד האם אפשר לשים אותם איפשהו בלוח אם שיעבדו? או שאולי לגלף את החוטים שלהם ולחבר אותם לספק ישירות? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכם, אני חדש בכל הקטע של O.C. עשיתי O.C למעבד. מ 133MHZ ל - 135MHZ מדובר במעבד P4 רגיל עם קירור סטוק. השאלה שלי האם הטמפ' נורמליות: מנוחה: 46-48 מאמץ: 66
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני צורב ביוס של כרטיס מסך....שהורדתי מהאינטרנט......ז"א הורדתי של FX5600 ויש לי 5200 אז איך אני צורב אותו??
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
טוב אז ככה הוא קיבל את הלוח ויש נתתי לו oc אז ככה : עד 1.6vdd- זה עשה 220. עד 1.8 - עשה 230 עד 2.0 עשה 243 באס, היציבות עדיין לא מוחלטת (יש לו בעיה של זיכרון geil 3200 value). עד כאן . סך הכל לוח באמת שווה הן מבחינת מחיר והן מבחינת ביצועים.
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום ! זהו המפרט שלי: E6300 + ביג טייפון (TTׂ) לוח אם של אסרוק 2 גיגה TWINMOS 677 X1900XT 512 MB 160 GB SATA 2 לגבי מארז עדיין לא סגור. אני לא רוצה שהמחשב ירעיש ולכם אני אבקש מכם לבנות לי "חבילת קירור " למפרט. התקציב הוא עד 350 ש"ח. אם אפשר שהחלקים יהיו מ KSP או PLONTER או נועה אבל עדיף 2 הראשונים.
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שאלתי את זה בשאלות כלליות והפנו אותי לכאן קניתי מחשב לפני כמה ימים. לפני שקניתי ביררתי בפורום קצת על מחשבים, ושמתי דגש על מחשב שקט כי זה ממש חשוב לי. מההמלצות בפורום שמתי במחשב מאוורר למארז 8 ס"מ שקט 19dBA ומאוורר למעבד pro 775 arctic cooling. במארז פשוט שיש לחנות. (אייבורי). הנציג שמכר לי את המחשב אמר לי שאין מה לדאוג, זה מחשב שקט. אני די מבואס מהמחשב "השקט" הזה. אני לא חושב שהוא שקט בכלל, חשבתי אולי לבנות איזה ארון מעץ כמעט אטום כדי להפחית את הרעש. האם זה רעיון טוב, או שזה יחמם את המחשב מדי? יש לכם עצות מה אפשר לעשות? אשמח לתגובות. תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
התמונות יצאו מפאלם sony clie, יש איכות די טובה לפי דעתי, אבל לא בתמונות האלה.., בכל מקרה - הרבה שאלו אותי איך שמתי את התצוגה למעלה.., אז הינה 2 תמונות, אם אתם רוצים עוד תמונות ממקום אחר, תבקשו ואני אשתדל לצלם את אותו מקום בצורה טובה.. תהנו.. 8) בעעעע, זה באמת יצא באיכות מסריחה, אני אשתדל לשפר את האיכות.. 8)
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. יש לי ספק זרוק כלשהו (מצאתי זרוק ליד השכונה) ...שהוצאתי ממנו את המאוורר עכשיו אני שואל האם ניתן להישתמש במאוורר הזה לקירור המארז? אם כן זה יהיה מעולה... דבר שני איך ניתן לדעת אם הוא המאוורר פועל מבלי לחבר אותו ללוח שלי (מפחד שלא יעשה לי איזה משהו) ? דרך אגב זה מאוורר 80 מ"מ , 12v ,ורשום עליו שם כזה : SUPERRED רשמתי לכל מקרה...אם זה עוזר תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי שמתי לב שלסידרת 68XX ול7800GTX יש את אותו גוף קירור (בסטוק) אז זה אומר שיש להם את אותו מבנה...וככה ניתן להשים לשניהם את הArctic-Cooling NV Silencer 5 REV2...נכון? תודה מראש install
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי על לוחA7N8X ASUS אני משתמש במאורר ThermalTake Silent boost. ( עם nanothermII ) הטמפ' במצב Stock לחלוטין הם: 52 מנוחה - 60 עומס בדיודה. 42 מנוחה - 50 עומס ב-socket. האם זה נראה הגיוני למצב stock ? :-\
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
המעבד שלי עם קירור סטוק עובד ב- 58-61 ב- IDLE אבל מצד שני הסל"ד של הקירור על נמוך באזור ה- 1600. אני מניח שאם היה לו ממש חם הוא היה מעלה סל"ד לא? האם הטמפ' תקינה?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היום בבוקר בלי שום סיבה מיוחדת הלוח אם איפס לי את המעבד מי 3.1 בחזרה ל 1.8. עבדתי שבוע ככה על OC של 3.1 עם ה E4300 בלי בעיות. מישהו יודע מה לעזאזאל הסיבה, שהתאפס לי האוברקלוק? זה המפרט שלי: GEFORCE 8800GTS 640MB 2GB G.SKIL HK GIGABYTE P35-DS3R E4300 תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. xp1700 האם הוא טוב ל-OC ואיך אני יודע שמביאים לי סטפטינג טוב ל-OC? מה שיש זה dut3c jiuhb 0303
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
לכל מי שמכיר את התוכנה והוריד, כנראה שהבין שהיא לא משהו כי ה advance OC TAB מבוטלת.. הנה הפתרון.. התוכנה לכל הלוחות של אנפ]ורס 2, אבל זה הפתרון שמפעיל את האפשרות ללוח איפוקס הנ"ל in the app directory there's a file called nvsuoem open it with notepad, delete everything in there and paste this [EP-8RDA+] agp_min = 1.5 agp_max = 1.8 agp_increment_step=0.1 core_min = 1.6 core_max = 2.0 core_increment_step=0.2 cpu_min = 1.4 cpu_max = 1.85 cpu_increment_step=0.025 mem_min = 2.5 mem_max = 2.9 mem_increment_step=0.13 AdvanceView=1 [NVK7-CRB] agp_min = 1.5 agp_max = 1.7 agp_increment_step=0.1 core_min = 1.5 core_max = 1.7 core_increment_step=0.1 cpu_min = 1…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי טורנדו 92 שמחובר לספק וכבל המידע מחובר ללוח אם עכשיו בSPEED FAN זה אומר לי את המהריות אבל כאשר אני משנה את המהירות לא קורה כלום, האם אתם מכירים תוכנות פשוטות שיכולות לישלוט במהירות של מאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איזה קירור אויר הכי טוב למעבד Q6600 אני מדבר על 2 דברים קודם כל טכנולוגיה כלומר עם פייפים, בלי פייפים, עומד (מגדל), שוכב וכו' וכו'.... ודבר שני מתוך הקטגוריה הטובה מהו הדגם הטוב והמומלץ ביותר? יש לי Q6600 כרגע על 3.2 עם קירור סטוק תחת לחץ הוא מגיע ל60-65 ונראה לי שראיתי כבר כמה פעמים בודדות 70 אז אני גם רוצה להגיע יותר רחוק בOC וגם יותר טמפ' יותר נמוכות בקשר לתקציב אני לא ממש סגור אבל בסביבות ה250-300 שקל זה נראה לי נחמד תודה מראש לעוזרים
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המעבד שלי בטמפ' מנוחה מגיע ל 65 מעלות.. יש לי מעבד Q6600 ולוח אם Asus Striker Extreme. יש לי מארז דיי גדול ( CM Stacker 831 ).. דיי ברור לי שאני צריך קירור.. אבל יש לי שאלה. מסביב לתושבת של המעבד יש את צינורות הנחושת ועל אחד מהצינורות יש מן מאורר קטן שמכוון למאוורר האחורי, האם יש איזה קירור שאני אוכל להרכיב את זה בלי לפרק אותם? תודה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו מפרט קרור למחשב שלי : Liberty 500W או SP-600W מספיק?? יותר מדי?? מארז - ?Thermaltake Suprano VB1000BWS? או ?Thermaltake SViking VA4000BWS? קרור למעבד - CNPS9500 AT או ?Zalman 9500 Cu LED? (יש הבדל !!!!) XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom pci ex nvidia gforce6600 256 חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (אני עורך וידאו וסאונד) אנשים יקרים, האם המפרט טוב, יש המלצות - תקציב 1000-1300 כולל הרכבה וממי אפשר לקנות ולהרכיב את כל זה + סידור נאות של המארז בירושלים תודה
-
- 9 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את אחד הקירורים האלה, אני רוצה שהוא יספק ביצועים טובים גם לOC יראה טוב ולא ירעיש... תודה.. אגב את הביטל אני יכול להשיג ב 200 שח" ואת הטייפון ב 230...
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 1.7 גיגהרץ סוקט 423 עכשיו שברתי בטעות את התפסניות של המאוורר של המעבד אהמ שמעתי שזה קורה לפעמים, עכשיו איפה אני משיג תפסניות עם או בלי מאוורר תואם לסוקט 423? וכמה מאווררים צריך בשביל לשמור על טמפטורה מינימלית של המחשב? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-