אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
מצ"ב תמונה הקטע שפתחתי את המחשב, עצרתי לרגע את המאוורר של הNB וחשבתי שזה המאוורר של ה~2000RPM, לא, ספיד פאן טוענת שזה המאווורר של ה5500+ RPM (הוא מגיע בתוכנה גם למעל 6000). מוזר בכלל שהתוכנה מוצאת כזה מאוורר מהיר, המחשב ממש שקט. הכל מקרה עצרתי לרגע גם את המאוורר של המעבד ואז באמת ה2200 ירד ל0. אז הייתי בטוח, איזה יופי, ה2200 של המעבד וה~5500 של הNB, אבל אז הפעלתי את סנרה והיא החליטה שה5500 זה של המעבד. גם בטמפ' היא לא הסכימה איתה, לפי סנרה, המעבד ב42~ אבל ספיד פאן טוען שהמעבד שלני זה TEMP1 , כלומר בסביבות 32-35 מעלות? מי צודקת? לוח IS7-E VER-1.2, מעבד 2.6C, קירור מקורי של אינטל. ודר"א איך הטמפ' בכללי?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב די סבבה אני הולך לעשות לו קירור די מושע רציתי להתייעץ איתכם בקשר למודינג
-
- 4 תגובות
- 400 צפיות
-
-
אוקיי , בLP הקרבה של חברת 3dv תהיה תחרות מודינג בתנאי אחד , 10 מתחרים חייבים להגיע , אם יהיו מתחת ל10 מתחרים התחרות לא תתקיים , אם היא אכן תתקיים הפרס למקום הראשון הוא 100שקלים במזומן , המקום השני יתכבד בפאד של חברת 3 די וי , אני מבקש כאן עשרה הצהרות לפחות , רק אם יהיו יותר מ15 מתחרים אז יהיה פרס גם למקום השני... כל מי שמצהיר שהוא בא אז הוא בא. אם אתם לא באים אנא עדכנו תארד זה לפחות 5שעות לפני תחילת האירוע. אני מבקש מכל מי שיכול להגיע שיגיע! מכוון שככל שיגיעו יותר תחום המודינג בישראל במסיבות רשת יגדל יותר ויותר. האירוע יתרחש בקיבוץ העוגן בתאריך ה19 לחודש (יום שישי הזה) ותוכלו להיכנס למקום החל משעה 17:00-18:00... , אני ישפוט בתחרות על פי : יופי(תאורה , כוון התאורה בצורה נכ…
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
1. מה זה fun bus או איך שלא כותבים 2. איך עושים את זה 3. מאיפה קונים שבלונות למארז 4. מאיפה קונים ספריי זוהר באולטרה 5. מהי המנורה כמו קטודה ולד וכאלה שמפיץ הכי הרבה אור 6. איך מכברים לד נגיד בעכבר אופטי המקום הרגיל האדום בבקשה תענו לי ???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד AMD Athlon XP1700+ לוח אם ATI A3 Motherboard Name PCPartner AA3MSA-A275 Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2132 MB/s ומצורפת תמונה עם התאור של המעבד שלי בתוכנה WCPUID אםתוכלו לעזור לי אני אהיה אסיר תודה או כן ויש לי גם את החוברת של לוח האם שלי בקובץ PDF למי שרוצה אני יכול לשלוח לו בשביל יותר מידע על לוח האם
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה קניתי מחשב חדש ואני חושב שאפשר להוציא ממנו יותר אבל אני לא ממש מצליח.... מעבד - AMD 2800+ שהעלתי אותו ל 3200+ לוח - GIGABYTE 7NNXP זכרון 1024 ( 512X2 ) של GEIL 433MHZ CAS2 כרטיס מסך ( מיד שניה ) MSI GE-FORCE 4 TI4600 הכרטיס מסך אמור מעבוד על 300/660 והעלתי את המהירות ל 315/733 והניקוד שלי ב 3DMARK01 הוא בסביבות 13,800 ואריתי כאן אנשים אם מעבדים וכרטיסי מסך יותר חלשים שהגיעו ליותר. אני משתמש ב-NVHARDPAGE שהורדתי מ GURU3D ואני לא מרוצה מהתוצעה !! מה לדעתכם אני יכול לעשות כדי לקבל יותר מהמחשב ( שמעתי שיש דריברים OMEGA שנותנים יותר... אבל לא ממש מצאתי מאיפה להוריד אותם. ועוד דבר חשוב לא פחות המעבד שלי עובד בטמפרטורה מאוד גבוהה ( נראה לי ) בסביבות…
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך/רוצה דרמל טוב ב כ 200 שקל . יש ? תודה לכל העונים
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות את הבקר מאווררים הזה באיזור המרכז או שמישהו מכיר משהו בסגנון תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני צריך עזרה יש לי מאוורר למעבד פרידג רוק אני צריך מאוורר יותר רציני למעבד המעבד 2.4 800 FSB ויש לי גם 5 מאוררים של THERMALTAKE SMART FAN 2 במארז סליחה שאני משגע אתכם
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חלון, ובא לי להשקיע עליו ליופי, ואני מתלבט לגביי מה בדיוק לקנות (התקציב - 300 ש"ח): - Vantec Nexus NXP-301 Fan & Light Controller וזה כולל שני קתודות + SOUND ACTIVATED + מאוורר לד אדום . =315. -פשוט לקנות קתודה עם SOUN ACTIVATED +מאוורר לד אדום ואז נשאר לי גם כסף להוסיף כבלי IDE מעוגלים. מה אתם חושבים שעדיף?? האם הNEXUS טוב בכלל? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלם לכוללםםםם! התחלתי לעבוד על פרויקט המודינג למארז שלי והשבוע אני מרכיב חלון פרספקט למארז ואני בונה על תאורה יפה בפנים מכיוון שיש לי מחסור בתקציב בתור התחלה החלתי ללכת על המאוורר 80MM של ספיר שעולה 50 שקל והוא עם שני צבעים (אדום וכחול) ואחרי זמן מה להוסיף קטודה עם 3 צבעים של טרמלטייק למארז. שאלתי היא האם האור שיופץ מהמאוורר עם הלדים יהיה דיי חזק שיפעל בלי קטודה? האם השילוב שלו עם הקטודה יהיה בסדר אחר כך? ו אם יש לכם מאוורר עם תאורה עד מקסימום 70 ש"ח שהוא יפה ומפיץ אור חזק אז בבקשה תמליצ ליי בתודה ניבב
-
- 41 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה יעזור לי אם מישהו עם הכרטיס המדויק הזה יעזור לי אבל אני ישמח לכל עזרה בכלל. הבנתי מכתבות שהכרטיס של חברת ספיר ה-Sapphire Radeon 9600XT 128MB מגיע ללא HEATSINK לזכרונות שלו. לא נראה לי שאני יעשה OC אבל בכל אופן אם כן ואם לא מה אתם אומרים לגבי לקנות HEATSINK בשבילו או מאורר PCI מולו או כל דבר אחר שתציעו לי! :-\ *שימו לב שרק הכרטיס של ספיר מגיע ללא HEATSINK
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם....אז ככה יש לי בעיה שהמאוורר של הכרטיס מסך משמיע רעשים מוזרים מאוד והוא חורק... יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx440 של leadtek חשבתי אולי שהבעיה היא הספק כי יש לי יחסית הרבה דברים צורכים חשמל...2 הארדיסקים, 3 מאווררים 2 סדידירומים כונן דיסקטים וכרטיס קול AUDIGY שיש לו פאנל קדמי שדורש חשמל.... תודה לעוזרים....
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הי בזמן האחרון אני מתעניין (מאוד) ב- OC, לגבי הכרטיס מסך יש באתר הדרכה לגבי כל העסק, וזה ממש עזר לי . אבל בקשר למעבד, אני לא יודע ולא מצאתי שום הדרכה לאיך לעשות. מה שאני כן יודע, זה שאפשר לעשות OC נאה בלי להוסיף קירור, ככה לפחות אומרים. עכשיו השאלה שלי היא איך?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אז סוף סוף הגיע ה -SF2 המיוחל אלי הביתה, ולפני הכל תרשו לי לומר מילה רעה אחת לגבי ההתקנה- הברגים פשוט לא הספיקו לי כדי שאני אוכל להתקין גם את הגריל, ככה שהמאוורר חשוף לכל. איך שפתחתי את המחשב- שואב אבק התחיל לפעול. משהו ממש לא רגיל הרעש הזה, חשבתי שאני אתרגל... אבל השאר- רק שבחים הוא הוריד לי את הטמפ' של המעבד ב- 4 מעלות, את הלוח א ב- 5 מעלות ואת הספק (או מה שלא יהיה ה- AUX הזה ב- 6 מעלות. זה על המהירות המקסימלית והרועשת להחריד. עכשיו יבוא הסידור חוטים ונקווה שירדו עוד כמה מעלות, בתקווה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
The eagle has landed... More to come, soon...
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה הידע שלי האנגלית ובחשמל לא משהו אז אני מודה למי שיעזור לי . האם הפאן באס הזה יכול לישלוט ב6 מאווררים כאלה ? הפאן: http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1811&cat=&page= המאווררים : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1631&cat=79&page=1 שאלה 2 איך הוא שולט על 6 מאוררים כשיש לו רק 3 ערוצים ? 2 מאוורים לערוץ ? וככה על הדרך אם מישהוא יודע איפו אפשר להסיג לדים UV תודה רבה למי שיענה .
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
בעוד אני משוטט לי ברחבי אתרים של מודרים בחול אני נתקל ביצירה הזאת !! הרבה מארזים מגניבים ראיתי אבל דבר כזה עוד לא ראיתי (חלק יתלהבו חלק פחות.. אני התלהבתי !) קיצר פחות לדבר ובא נראה תמונות : :cwm20: הבן אדם פשוט תקע לו מסך טלויזיה בפאנל הקידמי של המארז !!! ככה זה עובד : אני לא יודע מה איתכם אני ממש אהבתי את הרעיון גם שימושי גם מקורי וגם בן**** !! :clapper:
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! היום קיבלתי את הקירור הנ"ל שהחליף את החרא שהיה לי (SPIRE FRIDGEROCK) , ואני חייב לומר קירור חבל על הזמן(גם קצת כבד, 708GR) הוריד לי כמעט 10 מעלות. המעלות עם הספייר היו 47-51 באוברקלוק מ2500+ ל3200+ ועכשיו המעלות הם 40-42 גם באותו אוברקלוק. שאלתי היא: ביחד עם הקירור מגיע חיישן שאני יכול לחבר אותו למעבד בעזרת דבק טרמי, זאת אני יכול לעשות אם ברצוני שהוא ישנה את המהירות של המאוורר אוטומטית אבל בחרתי את האופציה של לעשות את זה MANUAL דרך מפרץ 3.5". בגלל שלא השתמשתי בחיישן רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אותו לכניסה שנמצאת במאוורר ולשים את החיישן עצמו בכרטיס מסך כדי לדעת מה הטמפרטורה שלו ועדיין להמשיך להשתמש בפוקציית הMANUAL? תודה מראש! לילה טוב!
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להלחים ציפ של כרטיס כל שהו על כרטיס אחר מישהו יכול להסביר לי איך זה אפשר ואם זה אפשרי ובטוח אז איזה ציפ כדאי לי לשים על הריידון 9500פרו שלי במקום הציפ הונכחי? אני מבקש קצת פרטים בנושא ואולי מה עושה ציפ ומה יתרונות של ציפ של FX5200 וכדומה..
-
- 12 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני עשיתי OC למחשב שלי http://www.pictor.co.il/sty/PicStorage/42758/1632313.JPG ותראו את כל הפרטים שם והעלתי תמתח למה שרשום שם... אני לא יודע אם זה מספיק ורק שתדעו יש לי את ה 2500 AQXEA
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אז ככה .. זוכרים תפורייקט קירור מים שלי ? החלטתי לקחת את זה עוד שלב קדימה אני הולך לבנות מה שנקרא Phase Change Water Chiller 8) אז ככה: אני הולך ביום שישי אם אבא שלי לשוק הפשפשים להשיג רדיאטור בתקווה למצוא איזה אחד של 1\4 HP או משהוא דומה את ה Evaporator לא יהיה קשה להכין.. לפי איך שאני רואה את זה יהיו לי 2 בעיות מרכזיות: ה Condensor שאותו או שאנ יקח מאיזה מזגן הרוס , או שאני יחפש רדיאטור שיעמוד בלחץ של בסביבות ה 200-300 אתמוספרות ??? והבעיה השניה: Frost n Condensation אני אצתרך לבודד כל רכיב ממתכת במערכת.. זאת הבעיה המרכזית ביותר שלי כמו כן יהיה קצת בעייתי להשיג תגזים ללא רשיוןן יש רעיונות ? אולי איזה לינקים לחנויות שמוכרות רכיבים של זה? עוד משהוא.. המ…
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אז ככה אני המשתמש Stranger שמשום מה הסיסמא שלי כבר לא פועלת אז פתחתי משתמש חדש (לתשומת לב המנהלים בבקשה). יש לי מעבד 2.4C והטמפרטורות של המעבד במנוחה 42-45 ובמאמץ מגיעות גם ל60! הלוח דרך אגב הוא של ABIT ששמעתי שאצלהם החיישן קרוב יותר לליבה אז משום כך הטמפרטורות בלוחות אביט גבוהות מאשר בשאר הלוחות, האם זה נכון? ומה אני עושה כרגע עם הטמפרטורות הגבוהות האלה?? תודה רבה, ויום טוב.
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג בחודש הקרוב ל-xp2600 ולוח אם Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400, אני לא מתעסק עם OC ואני לא רוצה להתעסק עם הקירור, אני רוצה HSF שיעשה את העבודה טוב ושקט ככל האפשר.
-
- 2 תגובות
- 407 צפיות
-