אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם המאורר הקידמי שלי נדפק ( גם לאחר שימון עושה המון רעש ) והאחורי לא ממש דוחף אויר, אז אני רוצה לקנות 2 מאוררים חדשים. אני צריך 2 של 80 מ"מ וחייב שאחד מהם יהיה במידות של 80X80X25 ( בחלק הקידמי איפה ש-ה HD אין מקום ליותר מזה ). עדיף מ www.goldtop.co.il או www.pandas.co.il מחיר לשני מאוררים: עד 100 ש"ח ( אפשר קצת לחרוג במידה וזה שווה את החריגה ) ועוד שאלה ( לא יודע אם היא קשורה לכאן ) האם הכבל הבא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11341&catid=201 יתאים לכונן ולצורב שלי? פשוט יש שם הרבה באלגן אם יש לכם עוד הצעות למשהו שיעשה במארז קצת סדר ( בעיקר בחוטים של הספק כוח ) , אתם מוזמנים להציע
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, טוב, אני רוצה לקנות מארז חדש, חשוב שהוא יהיה בצבע שחור, גודל midi (לא יותר). צריך להיות עם ספק, ושלא יהיה יקר מאוד, ושיהיה עם פוטנציאל טוב למודינג (אני רוצה לעשות חלון). חשבתי על המארז הזה: http://pch.co.il/docs/pd612373275.htm אבל הוא קצת יקר (לי). ויש את המארז בלמיר http://lamir.co.il תחפשו שם ב "חיפוש מוצר" MA08-BW הוא עם חלון, הוא ממש זול, אני מאמין שהוא לא טוב כמו ה HEC אבל עדיין... אשמח לקבל הצעות למארזים יותר טובים... (אבל זולים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
צריך המלצה למארז וקירור שיחזיקו לי מעבד כפול ליבה. משהו שיהיה יפה וטוב ושיכלול גם ספק עד 1000 שקל אפשרות חריגה אם שווה את זה
-
- 5 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי רציתי לבקש ממכם קישור למדריך טוב שאתם ממליצים עליו ואפילו התחלתם דרכו לעשות OC .. ושיהיה משהו עדכני בבקשה אם אפשר.. תודה סומך על ההמלצות שלכם.... ;D ;D
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקירור נחמד , עדיף שקט עד בינוני. לפנטיום 3. אישית אני מעדיף מהחנות KSP למה הם 2 דקות מהבית שלי. ואם אפשר כמה שיותר זול בסביבות ה60 ש''ח עם יש דבר כזה.
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
אז כך אנשים מצאתי לי קונה ללוח מעבד וכרטיס מסך שלי בנתיים זאת אופציה עם אני יחליט למכור אז אני צריך המלצה ללוח ומעבד לא משנה איזו חברה.. למרות שלדעתי amd 939 הכי טוב אבל תמליצו נישמע..הגבול הוא בסביבות ה 2800-3000 גגגגגגגגגג, ללוח ומעבד המומלצים ביותר או אינטל או amd ,תחליטו אתם כרטיס מסך בסכום של 3200 לא יותר חשבתי על ה x850xt pe אבל אני מבין שהוא לא יעבוד עם ה sli בקיצור חברה ילאה גם לוח גם מעבד וגם כרטיס מסך הכי מומלצים וטובים שאפשר... בסכום של 6000 אלף שקל פלוס מינוס אולי מאהה מאתיים יותר לא יותר מזה.. תודה... נ.ב אני מיתכוון להישאר עם הזיכרונות שלי .. הם יעבדו בלוחות החדשים אני מיתכוון של amd נכון?? תודהה
-
- 17 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום. מישהו יכול להמליץ לי על מערכת לקירור מים. תקציב 1500 -1800.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי TV Box שמקרטע בגלל חוסר בקירור נורמלי. אני צריך המלצה למקום לקניית Heatsink (הקטנים מנחושת כולל הדבקה) בגדלים שונים עם משלוח מהיר ומחירים סבירים. מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום נשברה לי המשאבה הישנה של מערכת הקירור אקוואריס 2 של TT ואני צריך חדשה, לא יודע עדיין בקשר לתקציב אז תציעו משהו סביר, תודה
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אבקש המצלה למשחה המתאימה ביותר לאוברקלוק קטלני לא סתם קיבלתי עם super tuniq משחה פצצה אבל היא הספיקה רק לפעם אחת ומאז אני רק משדרג את המעבדים השאלה אם מישהו יודע איך קוראים למשחה הזאת? והאם ניתן להשיג אותה בנפרד?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
התחדשתי במעבד !! AMD ATHLON 64 X2 4200+ Socket 939 וצריך המלצה למשחה כדי להרכיב אותו יש לי BIG TYPHOON ואם אפשר בחנות בקריות למה אני רוצה עוד לקנות היום או מחר ולהרכיב אותו תודה !
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למשחה טרמית, עבור i5-2400 עם קירור סטוק אם זה משנה, לא משהו מיוחד העיקר שיעבוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך המלצה למשחה טרמית אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש ואני מתכוון להתקין עליו קירור אחר במקום הסטוק, על מה הייתים ממליצים בתור משחה טוב? וגם שלא יהיה יקר מידי, בכל זאת זה עדיין משחה...
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי המעבד שלי כרגע עובד במנוחה באיזור ה 50 מעלות ? אתם חושבים שמשחה טרמית טובה יכולה לשפר את המצב ? אם כן איזו בדיוק ? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה בחופש לערוך ניקוי יסודי למחשב שלי,שבין השאר זה כולל גם ניקוי הקירור למעבד והחלפת משחה טרמית (שלא הוחלפה מאז יום קניית המחשב). אני צריך משחה טרמית כבר להיום,ואני מבקש שתמליצו לי איזה משחה לקחת מהמבחר שיש בחנות הנ"ל,אל תמליצו לי על חנות אחרת כי זאת פשוט מרחק 2 דקות הליכה מהבית שלי,ואני צריך את זה כמה שיותר מהר. http://www.lamir.co.il/?subcategory=344 תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למשחה טרמית מKSP, שלא יהיה יקר מדיי ויעשה ת'עבודה. תודה מראש. נ'ב צריך למרוח משחה טרמית גם על הכרטיס מסך?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה למשחה טרמית, אני מבקש שזה יהיה מFOXPC... יש לי את הקירור Scythe Ninja שהוא למעבד,והבנתי שאפשר להוסיף עליו עוד שני מאווררים אז גם לזה.. וקירור לכרטיס מסך 8800GT שלא יעבור את ה150 שקל בקטע הזה.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך משחה תרמית חדשה. לא אכפת לי המחיר העיקר שתעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר ושתחזיק מעמד לזמן ארוך כמה שאפשר. חשוב שהיא תהיה מאוד איכותית - לא אכפת לי לשלם כמה שצריך. איזה מבין המשחות הבאות הכי מומלצת? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=8280 כמו כן חשוב שהמשחה תהיה מבוססת כסף (SILVER) ולא סילקון!!
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה המצב חברים ? אני רוצה משטח קירור ללפטופ שלי יש לי Dell inspiron 1525 הסיבה היחידה שאני רוצה לקנות היא כי הוא עובד 24/7 יש למישהו המלצה עד 200 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום כולם !!! הזמנתי לוח איפוקס 8RDA+ מעבד אט'לון 2100 ועוד כמה אבזרים חביבים עכשיו במקור הזמנתי סינק SK-7 אבל התברר שאין אותו במלאי... עכשיו אין לי כל כך תקציב והייתירוצה בתקציב דומה סינק שיתן ביצועים דומי או אם יש טובים יותר יש המלצות !?! תודה מראש lir@n
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות ספק כוח חדש ואיכותי! הדרישות שלי הם שקודם כל יהיה שקט - זה בעדיפות ראשונה. יש בארץ ספקים שהם FANLESS ??? שנית אני מעדיף שיהיה לו כבלים שליפים, כלומר שאני אוכל להוציא כבלים שאני לא משתמש בהם. שלישית אני צריך שהוא יהיה לפחות 350W המלצות מישהו ???
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
רציתי לקנות ספק למחשב בגלל שהספק שבא אם המארז עוצר אותי בOC בנוסף אני רוצה לקנות קירור טוב למעבד בשביל OC תקציב לספק עד 450 ש"ח לגוף קירור 400 ש"ח מפרט של המחשב מעבד 1.8 P4 OC ל 2.3 לוח איביט IS7-E זיכרונות ADATA מהירות DRR500 2 סטקים אז אל מה את ממלצים תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה לפעמים שאני משתמש במחשב ומדליק את הקטודה בזמן הפעולה המחשב נתקע רק לפעמים לא תמיד... בכל מקרה הקצוות הקטנות של הקטודה נהייו חומות כאלה כאילו משהו נשרף ובקצה אחד של הקטודה נהייה סדר בזכוכית.. קיצר הקטודה בת 3 חודשים בערך ( יש מצב ל4 ) קיבלתי אותה עם המארז SIMBADDA - (מפנדה..) ו........ השבוע הזכוכית עצמה נפרדה איפה שהיה סדק וכל הקטע המוזר זה שהקטודה לא זזה מהמקום בכל הזמן הזה.. אבל היא עובדת המון המון המון לפעמים שבועיים-שלוש רצוף. מתוך ה3 חודשים נגיד שיש לי אותה נטו היא עבדה 3 וחצי חודשים בקיצור התנתק לי שם משהו שהוצאתי את הקצה הקטן איפה שהזוזית התנתקה הקטודה כאילו יצאה מהבית שלה בצד אחד אז החזרתי את הזכוכית והקטודה נכנסה שוב לכיס הקטן הזה שהיה שם חחח מה שלא י…
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לספק עד 600 ללא חריגה של שקל:\ שיחזיק לי אוברקלוק חזק למפרט הנ"ל
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מערכת A64 ולעשות לה גם OC כרגע יש לי בארטון 2500 עם OC דיי גבוהה אבל נשבר לי כבר מקירור אוורי כל הזמן רעש והמון מאווררים אז החלטתי לקנות מערכת מים. לפי מיטב ידיעתי ישנן מערכות פנימיות וישנן חיצוניות מבחינתי זה לא ממש משנה איזו מערכת העיקר שהיא תהיה בטוחה ותתן ביצועים טובים יותר מגופי קירור של THERMALRIGHT למשל ה SP למינהם. התקציב לא יותר מ800 שקלים אבל עדיף כמה שיותר פחות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-