אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את השבלונות שיש במאגר ההורדות של האתר אבל אני לא יודע איך לגזור אותן? איך אני גוזר אותך? גוזר את השחור? גוזר את הלבן? תעזרו לי בבקשה ד"א הדיון נערך אז תתעלמו מהתגובות בבקשה...
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום! היום עזרתי לחבר לבנות פאן באס. התהליך של הקידוח וההרכה היה כיף ומהיר אבל ההלחמות.. או או או ההלחמות.. אחר הצהריים שלם בזבזנו בניסיונות לבנות את המעגל ולא הצלחנו. הוא רצה לעשות פאן-באס עם 2 לדים (לד לכל מצב) והבסיס למעגל היה השרטוט הזה: ניסינו לשנות את מיקום הנורה האחת במעגל לשתי נורות ובקיצור לא הצלחנו. אשמח מאוד מאוד אם מישהו ישנה את השרטוט למעגל בעל שתי לדים כאשר לד אחד פועל כאשר המאוורר ב-7V ואחד פועל במצב של 12V. תודה ותודה.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם הצג שלי עובד סופית! הצלחתי להפעיל את התאורה גםםםם עכשיו! אני משתמש בSMARTI LCD וקריסטל פונטז ועכישו בJALCD ואני רוצה בJALCD לראות את האקוליזר של השירים עם השם למעלה והכל כזה יפה אבל במקום ריבועים כאלו הוא עושה אותיות בערבית או ג'יבריש או משהו בקיצר אני צריך עזרה עם זה בתודה ניב
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
צ'מעו חברה... אני קונה מארז סופרטלאנט...(כמה מאווררים יש בו?) אני רוצה פאנ קונטרולר עד 4 בתקציב ~170 שקל 2 מאווררים (שיהיו שקטים(לא שואבי אבק)) תקציב 100~ תודה מראש !
-
- 13 תגובות
- 756 צפיות
-
-
http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cab-08.html ראיתי בפרוזן את המתאם הזה וחשבתי האם אני יכול לעשות אחד כזה בעצמי? אז השאלה שבאתי לאול אתכם היא-האם זה אפשרי להכין כזה מתאם לבד? יש לי כבל ATX מספק ששרפתי. אז מכיוון שהוא בנוי כמו החיבור ATX12V חשבתי לחתוך אותו (כמו בקישור למעלה) ולהזין אותו ב- .12V\COM
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
לאור (או בעצם החושך) בעית התאורה האחורית בצגים של אריהב החלטנו אנוכי וNIVEZRATI לעלות סקר בכדי לדעת אם רק אנחנו נתקלנו בבעיה זו או עוד אנשים, תודה רבה על ההשתתפות
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אוקי אז מה הלוח הכי טוב שיש בעולם? ממש מבחינת אובר קלוק פיצ'רים יציבות הכוווווווול [אל תתיחסו למחיר] תודה מראש נשמות יאללה ביי
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג ואני רוצה לדעת כמה עולה דרמל? לא משנה איזה סוג אבל שיהייו לא כל מיני ראשים כמה עולה מקדח כוס 80 מ"מ? וכמה 92 מ"מ? ו אני יכול לעשות חור למאוורר עם מסור ג'קסון? ג'יגסואו? זה יהייה קשה?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שאלה ראשונה בכותרת. שאלה שנייה, מאיפה רונים חלון שקוף (דק כזה) לשים בדפנת המארז? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני צריך לחבר 7 מאווררים (4 ג'נריים שבאו עם המארז סופרטאלנט ועוד אחד מאורר לדים יותר חזק מהרגילים ועוד שתיים כאלה ) ואני רוצה לקנות ריובאס וירדה האפשרות של לבנות אחד גם אחרי שקצת הבנתי את זה (הבנתי מה לעשות בגדול וזה פשוט) גיליתי שממש אין לי כח לזה, אז אני רוצה קנוי שיוכל להחזיק 7 עכשיו ואולי 8 יותר מאוחר (כן אני יוסיף גם אחד בתחתית המארז מה רע בזה?! ;D) וגם אני מעדיף שישר להכניס למחשב ולחבר בלי יותר מידי בלאגן, אז תנו המלצות בקשה אני בנתיים חשבתי על זה מה אתם אומרים? חשבתי לחבר ככה ערוץ 1 שתי ג'נריים ביחד, ערוץ 2 ג'נרי+120, ערץ 3 ג'נרי+מאוורר לדים, ערוץ 4 120 לבד.
-
- 15 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pi-1632223971.htm אני צריך משחה טרמית טובה, לא משנה הכסף, אבל אחד שלא יעביר חשמל , יעביר חום טוב, ויירד עם כוהל בקלות,
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
תגידו, זה רק אני או שממש קשה להוציא חוט של מולקס (זכר) מכניסה של מולקס (נקבה)? כי היום ניסיתי להוציא מהצורב שלי (LG) ועושה רושם שכדי להוציא אותו אני צריך להפעיל מספיק כוח שכשהוא יצא היד שלי תעוף ותיכנס בספק. אני עושה משהו לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך מבצעים אוברקלוק תכלס אני עשיתי אוברקלוק למחשב ישן לא היה אכפת לי להתעלעל בו 133MHS הרמתי ל- 188MHS שחתקתי אם השמפרים אבל שמעתי שלמחשבים חדשים עושים את זה מהביוס רציתי לדעת מאיפה בדיוק ואיך צריך לחשב את הנתונים מה צריך לעלות ומה להוריד עדיף אם יש נוסחא בשביל זה בשביל לא לשרוף את המעבד תודה.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום ! אני חדש בפורום זה ... קניתי ספריי וגזרתי שבלונה מנייר אם אני אצבע את הספריי אז הצבע יעבור דרך הנייר כלומר לא רק דרך החורים ? תודה לעוזרים ;D נ.ב האם כדאי לי לעשות ת'שבלונה מנייר במכחול ?!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
טוב אז היום נסעתי לי באופננים כמובן לאחר שלקחתי רשימה של כל החומרים הדרושים ונכנסתי לחנות האלקטרוניקה בעיר.... שם הסברתי למוכר האדיב מה אני צריך מה יותר טוב מה יותר כדי הוא עזר קצת וחזרתי לביתי מרוצה לאחר שבידי יש : צג LCD של 2 שורות ו12 תוים, נגד 100 קילו אוהם, בדיל וקבל למדפסת לאחר מכן ביקשתי מאבי שאחרי שישן יעזור לי קצת ויתרום בהבנתו באלקטרוניקה והלחמות, אבי שניסה להיתנגד אך לא מצא דרך הסכים לבסוף. ועכשיו בקיצור אני צריך כמה שאלות לפני ההתחלה. 1. בקבל של המדפסת יש לו שני ראשים אחד עם פינים שמתחבר למחשב ואחד בלי פינים שמתחבק למדפסת איזה מהם הוא זה שאיתו מלחימים לצג? 2. איך אני פותח את הראש כדי להישאר עם החוטים שאיתם אני מלחים? 3. איפה כדאי לשים את הצג? 4. כמה זמן ל…
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח של ECS P4VXMS, ומעבד P-4 1.5GHZ SOCKET 423 לדעתי זה Willamat. הבעיה היא שאני מעלה את ה FSB ל 133 המחשב חוזר אוטומטית ל 1500MHZ, ניסיתי כמה פעמים להעלות את המחשב בתדר 133 אבל לא הצלחתי, מה יכולה ליהיות הבעיה??
-
- 16 תגובות
- 963 צפיות
-
-
טוף...אין לי מה להוסיף כאן, שאלתי הכל בנושא ובתיאור ;D 170 זה כבר אחרי מתיחת תקציב... המון תודה בכולואופן
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מנסה להגיע עם הכרטיס לאוברקלוק כמה שיותר גבוה, רק שכשאני עובר 290\445 (סטוק 250\405) הכרטיס נתקע, וחוץ מזה כבר ב- 285\ 440 הכרטיס ממש רותח (הצ'יפים של הזכרונות, על הליבה יש מאוורר בלבד). חוץ מזה שיש פה כמה FXים שעברו OC ממש גבוה, אז גם אני רוצה להשתתף בחגיגה . ככה הכרטיס נראה: http://www.asus.com/products/vga/v9520td/enlarge.htm הבנתי מהמאמר פה באתר שהדרך לקרר צ'יפים היא באמצעות צלעות קירור לזכרונות, רק שאני לא מוצא באף חנות ברשת כאלה צלעות, רק לזכרונות של המחשב. מישהו שקנה יודע איפה? ובכלל, מי שעשה לכרטיס הזה אוברקלוק, יש לו איזשהי המלצה לאיך לקרר? כדאי להוסיף גם מאוורר חדש? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה זה סביר לכרטיס מסך בג'יפורס מנוחה (וינדוס+אקספלורר) 32 מעבד גראפי \ 28 זכרונות בוודוו מנוחה (אותו דבר.. חח) 69-71 מעבד גראפי \ 46 זכרונות קירור ג'יפורס, סינק+מאורר סטוק - זרימת אוויר טובה במארז קירור וודוו, לא הגיע איתו שום מאורר סטוק רק סינק ממש ממש ממש דפוק כזה מברזל שיש לו חריצים 60 קילומטר - זרימת אוויר טובה פלוס
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה ופשוטה לעשות O.C ל כ.מסך האם משהו יכול ליעץ לי?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
המאוורר הנ"ל הוא הוא אופצית קירור טובה למעבד או שמה עדיף משהו אחר,קריטריונים להשוואה רעש/קירור חזק כמה שיותר. תודה ... 8)
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
1. איך מכינים חלון לסידי? 2. האם כדאי להכין חלון לסידי ? 3. האם מסוכן להכין חלון לסידי הכוונה אם הדברים שם עדינים ולא מסוכנים ונגיע הכי קטנה זה נהרס ויכול לפגוע בסידי? עכשיו בקשר לקירור 1. מאיפה כדאי לקנות מאוררים? 2. זה מחשב מאוד מאוד מאוד ישן אז כמה מאוררים בערך לשים ואיפה? 3. איך מחברים מאווררים לספק? עכשיו בקשר לחלון תראו קניתי אתמול דרמל וג'יגסו. 1. במה מהם כדאי להשתמש? 2. האם למישהו יש צורות מיוחדות שכדאי לי לעשות? 3. אם אין לי גומי האם אפשר לשים סיליקון? 4. כמה תעלה בערך פלטת פרספקט? 5. מאיפה ניתן ליקנות אחת? מודינג שונה 1. האם למישו יש רעיון למודינג קל יחסית שניתן לעשןת והוא יפה וכיפי? טוב מקווה שתענו תודה לכולם אני עוד חצי שעה בערך ממשיך את החלון …
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי את המוצרים ה קניתי 2 SMART FAN אחד של Tt שני של ENERMAX ואחד רגיל עם אור כחול SUNBEAM ומשחה טרמית SILUER 5 אני צריך עזרה עם סדור המאוררים במארז וגם מצאתי ש במארז רק 2 FAN אחורים מוצאים אויר שאר ה FAN 5 מכנסים אויר יש לי 7 FAN 5 של המארז 2 של COOL MASTER המעבד יושב ספארק 7+ Thermaltake Highest Xaser III V1000A אני השמח עם תוכלו לעזור לי גם במריחה של SILUER 5 תודה רבה לכול העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://linear1.org/mods/vdye.php http://www.plasti-kote.com/plastikote/auto/template.jsp?searchcode=RES&product=UltraVinyl
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מה מצב? שמעו חברה... יש לי 9600XT (של שפיר) ואני משחק הרבה משחקים והמחשב נשאר דלוק תמיד בלילות בגלל הורדו* והכרטיס ממש חם.... איזה מאוורר כדאי לקנות? נ.ב אני לא עושה\עשיתי\יעשה OC הוא פשוט חם מעצמו התקציב 50-70
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-