עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by stingeR-,

אוקיי , הלכתי לחבר שלי(בפורום matanyaniv) וניסיתי קצת אוברקלוק על המפרט שלו , אבל העניין הוא שהמעבד שלו לא רצה לעלות אפילו 10MHZ באס?! למה? לדעתי הוא היה אמור ולדעתי גם הזיכרון לא בסדר כי המחשב שלו עובד יחסית איטי לשלי(ושלי הרבה פחות טוב ראו מפרט) זה המפרט שעליו נוסה אוברקלוק , ללא שינוי מתח וללא שינוי מכפלה , רק העלאת באס CPU : AMD Athlon Xp 2500+ Barton Core AQZFA 0342 Mobo : EPoX 8RDA+ Rev 2.1 Memory : Samsung 512MB DDRAM PC3200 Hardisk : WD 800JB 80GB 7200RPM 8MB GFX : Gigacube RADEON 9800NP C3 PSU : HEC 475W 475VD-T Case : Supertalent Aluminium Black Tower Speakers : Altec Lansing ATP3 Cooling : 2 80MM out rear 2 80MM in front 1 in roof out 1 in door in …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רוצה OC למעבד ויש לי כמה שאלות: איך אני עושה את ה OC, אם זה דרך תוכנה או ביוס ואם זה אם תוכנה אז בקשה את השם שלה.. לכמה MHT ו FSB אני יכול להגיע? זה המפרט שלי: יש לי מאוורר רגיל של intel למעבד ועוד מאוורר אחד שמוציא אוויר במארז. ספק כוח 300W הטמפרטורה שלי היא כ 26 וכל השאל הרכיבים נימצאים בתמונה תודה רבה לעוזרים מי שלא רואה את התמונה שילחץ כאן

3. Started by Volcan,

איך אני חותך את הצד של המארז שלי ? הרי זה עשוי מאלומיניום ... תשובות יעזרו לי מאוד ..

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  4. איזה מעבד אינטל הכי כדאי לקנות 2.6 או 2.8 או אולי אחר? ואיזה לוח כדאי לקנות עם איזו ערכת שבבים 865P או 875P לביצועים ו אוברקלוק? אני חשבתי בכיוון של לוחות אביט: ABIT IC7 Intel 875P ABIT IC7 Intel MAX3 עכשיו השאלה מה ההבדל בלוח הזה מהקודם שציינתי שעושה אותו לכל כך יקר והאם יש הבדל בכלל בביצועים ו ב OC? אולי יש לכם הצאות אחרות ללוח ולמעבד? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  5. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט הבא: P4 2.8C GHZ 800MHZ FSB HYPER-THREADING SAPPHIRE RADEON 9600XT 128MB ASUS P4P800 MOTHERBOARD i865PE CHIPSET 256*2 CORSAIR DUAL DDR 400MHZ CL2.5 MAXTOR 80GB S-ATA HDD LITEON CD-RW 52X READ+WRITE 32XRW אני פועל כמובן עם WINDOWS XP PRO השאלה שלי אם כדאי לי לשנות את הCL2.5 לCL2 דרך הביוס או לא. יש לציין שאין על הראם שום היטסינק או קירור מיוחד.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם התחילה לי בעיה שלא הייתה לפני. לפני שבוע בערך העלתי את המהירות ל 2400MHZ 11X218 והכל היה עובד סבבה ועכשיו זה לא עובד לי יציב אפילו על 215... ולא שיניתי כלום הכל נשאר כמו שהיה !! הדבר היחיד שהשתנה זה שהמחשב עשה עדכון אוטומטי של משהו שקשור למעבד. זה קשור יכול להיות שזאת הבעיה ?? אני יזכיר שהמעבד שלי לו עובד את ה45 מעלות במאמץ... המעבד שלי הוא AMD +2800 הלוח הוא GIGA-BYTE 7NNXP והזכרונות הם GEIL 512X2 3500 CAS 2 ULTRA ( וניסיתי זכרונות זהים של CORSAIR ואותו הדבר בדיוק הגייל היו אפילו קצת יותר מהירים בלי אובר קלוקינג )

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by sub_man,

אז אני רוצה לארגן תחרות מודינג ואני צריך כמה דברים : 1. צוות של: מפרסמים,שופטים,מתחרים,משקיעים,וסתם כל מי שיכול לעזור במשהו 2. ריך ושעה 3. מקום 4. קרטריונים לשיפוט 5. תקנון 6. דף הרשמה 7. קהל שיבוא לראות ומישהו או קבוצה שיכינו עלון פרסומות וכאלו אז בבקשה כל מי שיכול לענות או להשתתף בדבר שלמעלה אז לענות כי זה חשוב וחיוני

• 99 תגובות
    • 8.1k צפיות
  8. Started by Or ei,

סוף סוף צילמתי את המודינג הקטן שעשיתי, חלון ועוד כל מיני 8) תמונות: http://www.xbox-connection.com/hostedimages/or picture 1.JPG http://www.xbox-connection.com/hostedimages/or picture 2.JPG http://www.xbox-connection.com/hostedimages/or picture 3.JPG http://www.xbox-connection.com/hostedimages/or picture 4.JPG http://www.xbox-connection.com/hostedimages/or picture 5.JPG לא הכי קשור אבל רק רציתי לשים תמונה עם הסינקים החדשים שEPOX שמו על הלוח שלהם 8rda+ rev2.1 http://www.xbox-connection.com/hostedimages/or picture 6.JPG גם זאתי לא הכי קשורה וגם פה המטרה להראות איך מקבלים את החלק האחורי(חיבור חוטים) של הפאן באס (שונה ממה שציפתי) http://www.xbox-connection.com/hostedimages/…

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by MoRtZkInG,

הייתי היום בחנות מחשבים שכונתית מתחת לבית כדי לתקן את הכבל של הרשת שלי, ופתאום ראיתי שם מיני מחשב (כמו השאטלים) של CREATIVE. מישהו שמה משהו על זה? ממתי מיבאים את זה לארץ?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by yuvalkob,

היי הרכבתי אתמול את הlcd שקניתי דחפתי אותו בתוך קופסא שמצאתי והוא מחובר למחשר בחיבור של מדפסת ולספק... עכשיו השאלה שלי היא: שאני מכין לו מסך לתצוגה של הווינאמפ (דרך התוכנה jalcd) הוא מציג הכל טוב ויפה אבל את הגרפים שמראים את הצליל (אוף שחכתי איך קוראים לזה.. כמו במערכות סטאריו המעפנות) הוא בכלל לא מראה מישהו יודע מה עושים?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by sub_man,

אני צריך שמישהו יתכנן לי מוד עם קופסאות ומים ואורות ולא יודע מה העיקר יפה ויחסית כל ומהיר להכנה(עד 4 שעות למתחילים במודינג) ושאף אחד לא יגיד לי שאני יתכנן בעצמי כי אני מבקש שאתם תתכננו לי או תעזרו לתכנן אז תוד לכולם ובמיוחד לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ran B,

טוב מכיוון שאני תקוע עם גיפורס 4 (סליחה על המילה) מסריח.., ואין הלי אפשרות בלוח אם שלי, של VIA לנעול את הAGP/PCI על תדר מסויים.., לכן לקנות כרטיס מסך חדש וטוב יכול לעלות לי מעל 1000 ש"ח ומכיוון שיש לי תקציב די נמוך של 500~600, חשבתי לקנות לוח אם חדש עם אפשרות לנעילה של AGP/PCI, יש לי מעבד פנטיום ארבע B, אז האם הרעיון לקנית לוח אם, שווה את זה? אם כן, איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות שמאפשר אוברקלוק, נעילה של AGP/PCI, משהו שיהיה טוב לאוברקלוק, תקציב של כ 500~600 שקל, אפשר לחרוג טיפה, אם יש משהו ששווה טיפה יותר כסף.. 8) תודה!

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני רוצה לדעת איך היציאה הזאת עובדת?? ואיך אפשר לחבר עליה מכשירים שיחסכו לי גם חיבור למחשב וגם לשקע??? בבקשה אני מאוד סקרן

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  14. שלום שוב.. ;D מישהו מכיר איזה חומר שאפשר לצייר איתו (טוש.. או מין דבק כזה..) שזוהר באולטרה? תודה 8) ;D

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Hard-Drive,

היום בפעם הראשונה אני שומע על קירור דרך מים כאילו איך זה הולך חבר שלי אמר לי שדרך צינורות שעברות בכל המארז אבלן מה אם מתפוצץ צינור מה אז קורה אם מישהו יכול להסביר לי על זה אני מאוד אודה לו

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by dz,

יש לי קירור של zalman 6000 והטמפרטורה סבירה (50) עם לוח אם של epox 8rda3 המהירות האמיתית של המעבד היא 2160 ואני לא מבין למה אני לא יכול להרים את המהירות הזאת מעל 2300 אם אני מעלה אז הכל נתקע. למה זה ככה? ומה אפשר לעשות? בתודה מראש. ;D

• 13 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by sub_man,

שאלה 1: איזה קרור הכי טוב לדעתך? 1.מים 2.גז 3.אויר שאלה2: מה אתה אוהב יותר 1.מודינג 2.קרור ואובר קלוקינג שאלה3: מה אתה מעדיף בתוך החלון שלך: 1.חריטה 2.מאוורר שאלה4: במי נעזרת לעשית המודינג והאובר קלוקינג: 1.חבר 2.הורה/מבוגר 3.לבד שאלה 5: מה אתה יותר מעדיף: 1.תחרות מודינג 2.תצוגת מודינג 3.סמינר(יום שבו הרבה אנשים באים ולומדים אחד מין השני) שאלה 6: כמה מודינגים עשית בחייך: 1. 1-3 2. 3-5 3. 5-... שאלה 7: מאיפה אתה קונה הכי הרבה: 1. פנדה 2. זיגזג 3. PCH שאלה 8: מה המכשיר שאתה משתמש בו הכי הרבה: 1.דרמל 2.ג'יגסו 3.מספרי פח שאלה 9: מה אתה מעדיף יותר: 1. מנורות רגילות 2. אורות UV שאלה 10: כמה שנים אתה עוסק במודינג ואובר קלוקינג: 1. שנה עד שלוש שנים 2. שלוש שנים עד שש שנים 3. שבע …

• 14 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by shimi28,

ביקשתי מאבא שלי שיקנה לי מאוורר למחשב כדי שאני יוכל לעשות את המודינג שתכננתי, ואני רוצה לקנות לו פאן גארד כזה.. ואני לא יודע מה המידה שלו.... כתוב עליו dc-12v 0.15A s8025M אומר לכם משהו?

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by status,

סליחה על הניג'וס הענק אבל אני די מתחיל בקטע הזה.. סליחה אם אני מחבר שלושה לדים של 3V במעגל עם סוללה של 9V (המרובעות) אני צריך לחבר איזה נגד או משהו? או שאפר לחבר ככה.. בלי כלום?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  20. הורדתי מ-HWZone את המדבקות ש-Grey Matter הכין, יפות מאוד, לקחתי כמה מהן והדבקתי. הייתי רוצה לקבל עוד, אם מישהו יודע מאיפה...חיפשתי בגוגל קצת, לא מצאתי, חיפשתי באתרים ישראלים-גם אין, אז החלטתי לפנות אליכם. תודה רבה, Talbion.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  21. Started by Mr Gadget,

האם המעבד מסוגל לעבוד בכזו טמפרטורה(196- מעלות) ? כל רכיב יש לו את תחום הטמפרטורה שהוא מסוגל לעבוד בה מהם הטמפרטורות שבהם המעבד מסוגל לעבוד + ו -?

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by idan_soffer,

תראו יש לי דבר אחד לומד לכל החכמים שמפוצצים את המחשבים שלהם ב 10 מאווררים. תראו זה מתחיל ככה קודם כל אם אתם עושים כל כך הרבה פתחים במחשב עם מאוורים הדבר הגדול ביותר שזה יביא לכם למארז זה אבק והרבה ממנו וזה הורג את המחשב תאמינו לי זה הרג לי אחד כבר למה לעזאזל לפוצץ את כל המחשב מאווררים ????? תשאירו את הדלת פתוחה ושימו מאוורר שולחני קטן 20 שקל ותכוונו אותו כלפי פנים למה להשקיע כל כך הרבה כסף בשטויות?!?!?! לחורר את המארז מכל הכיוונים ?!!? למה??? גם ככה נכנס לכם מלא אבק למחשב אז תשאירו פתוח! זה יותר טוב זה סירקולציה אלוהית (פילטרים זה בולשיט כי אם המאוורר טוב אז תוך יומיים כל הפילטר מתלךלך ומתחיל ללכלך) תחשבו על זה!! ותגיבו! דרך אגב הייתי בחדרי עריכה איפה שהמחשב מקבל את המעמ…

• 13 תגובות
    • 806 צפיות
  23. Started by sub_man,

סיימתי חריטה בחלון הפרספקט ורציתי לדעת איך ואיפה אני שם לדים כדי שכזה החריטה תיהיה מוארת? השאלה היא באיזה מקומות ןאיך בדיוק ולאן אני מחבר תלדים

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by idan_soffer,

אני רוצה להוסיף למארז שלי נורות יפות כאלה כחולות או לא משנה איזה צבע מישהוא יודע מהיכן משיגים איפה קונים ?...... ????? תודה עידןןןןןןןן

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  25. Started by idan_soffer,

שלום חברה סחטיין על הפורום שמעו מי שיכול לעזור לי אני ישמח יש לי ספק כוח אחד במחשב בתוך המארז שעליו כל הכבלים תפוסים גם מפצלים שמתי שם עכשיו יש לי עוד ספר כוח ורציתי לדעת אם יש למישהוא מושג שכאשר אני מחבר אותו לחשמל איזה מהכבלים הוא הכלב שאני יוכל בעזרתו להפעיל את הספק כי אני רוצה לחבר כמה דברים אליו אני יכול לבנות מתג או משהוא אבל השאלה היא איזה כפתור הוא שמפעיל כי כאשר מחברים אותו ללוח אם אז הלוח מפעיל אותו בלחיצה אבל כאשר הוא בחשמל ולא מחובר לכלום אז אני לא יודע כיצד להפעיל אותו תודה חברים מקווה שתעזרו לי או שתענו פה מי שיודע או שיש לי איסי קיו 123800346 תודה רבההה

• 5 תגובות
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים