עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Psychopath,

AXP2500 Abit N F7 2 x 256 corsair 3200 CL2 I put the FSB on 200, and the multiplier on 11 (2200mhz), and didn't have to touch the voltages yet.. and the computer is running great... Then i tried increasing the multiplier by 0.5 to 2300mhz and the windows loading didn't even show up.. so i figured i need to raise the voltage.. i raised it bit by bit (0.25) each time.. and still no good... what can be the problem? what's stopping me from getting any higher? if you need any more info feel free to ask.

• 48 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by sub_man,

אוקיי זה הפרטים של הלוח שלי(העתקתי מAIDA) Motherboard Properties Motherboard ID51-2300-000000-00101111-030199-$GB850 Motherboard NameIntel Garibaldi D850GB Front Side Bus Properties Bus TypeIntel NetBurst Bus Width64-bit Real Clock100 MHz (QDR) Effective Clock400 MHz Bandwidth3200 MB/s Memory Bus Properties Bus TypeDual RDRAM Bus Width16-bit Real Clock400 MHz (DDR) Effective Clock800 MHz Bandwidth3200 MB/s Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots1 Expansion Slots5 PCI, 1 AGP RAM Slots4 RIMM Form FactorATX Motherboard Chipseti850 Motherboard Manufacturer Company NameIntel Corporation Product Informationhttp://www.intel.com/design/motherbd/index.htm BIOS Downloadhttp://w…

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

אני בדילמה ... (לא שיש לי הרבה מה לעשות) ב2.9 וולט אני לא יוכל 2-2-2-11 או 2-2-2-5 אני יכול ב2.8 2-2-3-11 שהRAS TO CAS הוא ה3 ... לפי מה שהבנתי הכי טוב לNF2 זה 11 בתיזמון האחרון ... איזה תיזמונים לשים ? (תגידו לי את המילים מה כל אחד CAS RAS TO CAS RAS CYCLE TIME ...) **הת'רד הקודם נמחק מפורום שילוש ונוצר מחדש כאן

• 11 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by MasterOr,

עם מעבד כזה המכפלה שלי בטוח נעולה או שהיא פתוחה ויש דרך לבדוק את זה עם איזהשהו סריאל של התאריך ייצור ? זכור לי שקראתי על שבועות שייצרו עם מכפלה נעולה ושבועות עם פתוחה... ???

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by Oshriel,

נתחיל במפרט: AMD ATHLON 2500+ EPOX 8RDA3+ 512mb 400MHZ(256X2 DUAL CHANNEL 8-3-3-3 עשיתי OC למעבד מ2500 ל3200 הוא עובד בסדר... מציג תוצאות טובות יחסית! ובקיצור: אחלה! יש לי כמה שאלות: 1. העלתי את המתח מ1.65 ל1.71 - האם זה טוב? 2. יש אפשרות של RATIO בBIOS כרגע זה עומד על הגדרות ברירת המחדל, האם צריך לשנות את זה? ומזה בכלל? 3. לא הצלחתי להריץ PRIME 95 - מישהו יכול לעזור? ניסתי לחפש בפורום מדריך או משהו, אך ללא הצלחה. תודה רבה לעוזרים!!!

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by idan_soffer,

יש לי לוח MSI ופנטיום 4 2.4 גיגה יש לי שאלה כאדי לעשות אוברקלוק כרגע הטמפ של המעבד היא 40 ושל הלוח 24 האם הטמפ האלה מספיק נמוכות?

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  7. Started by lllb,

נאמר לי פה שאי אפשר לעשות OC לפנטיום 4 אבל איך אפשר אז להסביר את הסרטון הזה שבו מעלים את מהירות הפנטיום 4(רשום בסרטון) http://www12.tomshardware.com/images/thg_video_11_5ghz.zip האם זה רק עניין של העלאת באס?!?! והאם העלאה מעין זו לא יכולה לשרוף זכרונות או משהו כזה בנוסף למעבד?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  8. מישהו יכול להסביר לי מה זה ההיט סינק הזה?!?!?! תודה מראש אחים שלי :)

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  9. היי אנשים עזבו את כל הויכוחים, דיי לריב על מי מי יותר צודק למה ואיך!! :lsvader: HWzone ביחד עם PcTip, ו IsraMods ועוד פורומים מפורטלים גדולים ומרכזיים בארץ - אנחנו מהווים קהילה דיי גדולה של חברה בין הגילאים של 14 -30+ של חברה דיי רציניים שמתעסקים במודינג פרופר ובמחשבים באופן כללי ועושים את זה מתוך אהבה כפייתית לכל מה שקשור למחשבים שלנו או סתם בשביל הכיף שבדבר. בואו אנחנו נארגן איזה יום שיכיל בנוסף לתחרות מודינג שתבוסס על כללים שיקבעו מראש נוסיף שם הרצאות מוכנות מראש שיעבירו ויכתבו על ידי קבוצה של חברה מהפורומים ולא סתם באיזה טיילת על איזה גג אלא באיזה אולם גדול ויכול להיות אפילו אולם ספורט. בוא לא נחכה שחנות זאת או אחרת תבוא להציע לנו פרס של איזה 300 שקל אלא אנחנו נאס…

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. איפה אני יכול לשים אותו במחשב שלי כדי שהוא יהיה הכי מועיל ? יש לי P4 ( פנטיום 4 ) לוח M של אסוס FGORC 5000 וכרטיס רשת במחשב .. הוספתי תמונה של מאוורר בדיוק כמו שלי

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by Lanzar,

ראיתי שיש בביוס אפשרות לעלות את ה MHZ של ה AGP זה בין 33 ל 150 MHZ ורציתי לדעת מזה עושה ושהעלתי את זה ל 85 MHZ זה העלה לי את הניקוד ב 3DMARK במשהו כמו 350 נקודות

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by nas,

אממ , אז ככה .. יש לי ת NF7 , והמידות של הסוקט הן משהוא בסביבות ה3.6 66.04x עכשיו , אם מישהוא יכול למצוא לי מידות מדוייקות של המרחקים בין החורים לברגים של הסוקטים האחרים ואם אפשר גם של הסוקט שלי אני אשמח מאוד 8)

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  13. Started by Dj_Gal,

הנה פרויקט קטן ומאוד מאוד מושקע .. עזרו לי בו כמה חברים טובים הנה שיר שהקדשנו למודינג זה ותהליכו: שלושה חברים יצאו למודינג .. בים בם בום.. אחד הביא את הדרמל... בים בם בום... אחד קיבל דיסקית בראש (אני) ... בים בם בום... אחד עיקם את הדרמל... בים בם בום.. 1)אמר חברו(אני).. זה לא נורא זה לא דיסקית שלי בכלל...זה של יובל... 2)אמר חברו(אני).. טוב מאוד חבר ....אין מודינגים טובים יותר ... כמו חיתוך בלייזר ... רוצים תמונות?... לא ! סתם.... http://photos.walla.co.il/dj_gal תהנו... שלב תודות... 1 לחברי טל שחתך ...פצע(אותי) ... שבר(מצווה)... 2 ליובל הפראייר .. שהביא דרמל וחזר עם חלקים ממנו... 3 תודה לאמא אבא שהביאוני עד הלום.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. האם יש תוכנה שעושה את זה ? או דרך אחרת ?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by JohnClark,

שלום... יש לי תקציב של +- 1000 ש"ח לקניית מארז וספק. ספק - אני רוצה לקחת TT420w. עולה בערך 330 ש"ח. עכשיו יש לי כמה דרישות לגבי המארז: שלא יהיה בזבוזי. שיהיה אפשר להסיר את הגג שלו ואת חלקו האחורי (מאחורי לוח האם) אם מארז טאוור - אסור שתהיה דלת. (אני יודע שזה נשמע טפשי אבל פשוט אין לי מקום לדלת) אם המארז מידי טאוור זה פחות משנה אין לי בעיה לעשות מודינג יש לי את הכלים והכישורים המתאימים בקשר לקירור - לא צריך שקט. צריך קירור טוב על כרטיס המסך ואוורור פשוט של אזור הצ'יפסט\מעבד אני לא אתנגד אם תשאירו לי כסף :-* אפשר לחרוג אבל אני לא חושב שזה יהיה נחוץ... הנה כמה מארזים שחשבתי עליהם: (הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם ניתן להסיר את החלק האחורי ואת הגג, אני אשמח אם ת…

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אין לו אפילו אי מייל שם...אני רוצה לשאול אותו משהו על הפרוייקט שלו דרך אגב אני מתכוון ל : המארז השקוף של יניב אז אם מישהו יודע מיהו או אי מייל שלו או ICQ אני אשמח לקבל... אני חייב לדעת משהו בקשר למארז תודה לכל מי שיעזור

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  17. אהלן חברס בעוד מספר ימים (אני מקווה) אני מקבל את המחשב החדש שלי שיגיע עם המארז השחור של קומפיוקייס (תמונה בסוף) עכשיו ככה , בתור היותי חובב כדורסל מושבע תכננתי לבצע רעיון מקורי וליצור דוגמא של הסמל של Air Jordan הרעיון הוא לבצע חיתוך ולהוסיף נורית אדומה ע"מ לגרום לסמל להיות בולט. העזרה שאני זקוק לה - א) כיצד מבצעים את החיתוך (איזה מכשיר) ב) באיזה חומר שקוף משתמשים כדי למלא את החלל שנוצר והיכן משיגים אותו בקיצור מה שאני שואל זה איך עושים את המודינג הזה של חיתוך המחשב ומהו החומר השקוף הזה ששמים במקום שעשיתי בו את החור והיכן משיגים אותו בנוסף רציתי לדעת מה דתעכם על הרעיון המארז ד"א

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  18. שלום המחשב שלי פועל לרוב 24 שעות וזה אומר שאני צריך לישון עם הרעש החזק שעושה המאוורר של המעבד שלי שהוא - Vantec AeroFlow של מעבדי AMD המאוורר הזה עושה רעש נורא במיוחד ברעש ששומעים רק אותו ויש שקט אני מחפש פאנל בסגנון הזה - http://www.pch.co.il/docs/pd-2125909354.htm שהוא יהיה רק עם כפתור אחד שאותו אני יחבר למאוורר שעל המעבד ואיתו אני יוכל להמניך את המיהרות כדי שאני יוכל לישון בשקט הבעיה היא שאני לא יודע איזה פאנל ( וגם בזה ) יש מין מפצל שאני יוכל לחבר אותו למאוורר ואז ללוח אם כי פעם אחת שפירקתי את המחשב שכחתי לחבר את המאוורר ללוח אם ( גאון שכמותי ) ואז שהמחשב עלה היה הודעה עם מסך שחור והיה כתוב באדום שאין מאוורר שמקרר את המעבד משהו כזה ובגלל זה אני צריך כנראה פאנל שיתחבר…

• 47 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by shlomi2003,

תראו הבעיה היא שמתי שאני מדליק את המחשב וניכנס לביוס המעלות תמיד 10 מעלות פחות ממה שצריך ואחרי שאני מפעיל מחדש המעלות מסתדרות למשל שהדלקתי היום המעלות היו בביוס 20 ושהדלקתי מחדש הם חזרו להיות 31 כמו שצריך במה הבעיה ?? אם זו בכלל בעיה ??

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by ביז'ו המוס,

OK אני רוצה לעשות חלון במארז שלי ( ANTEC AMG 1080 ) הכלי שיש לי זה gigsaw. אני רוצה לעשות חלון מרובע. כמה שאלות: 1. איך אני עושה את הפינות? 2.איך אני מחליק את החלון? 3.אני רוצה לחבר את החלון אם ברגים, כמה יותר גדול הפרספקס צריך להיות? 4.איך אני מונע סריטות? תודה מראש אור

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

שלום אני עומד לקנות מארז Thermaltake Xaser III V1000D קרור מים Thermaltake AquariusII Liquid Cooling System ואני רוצה לחבר אותם לאקווריום בתור מאגר מים אז יש לי 2 שאלות: 1)איפה אני צריך לשים את האקוריום(למעלה/למטה/באמצע)? 2)האם אני באמת צריך את המערכת קירור מים/תהיינה לי בעיות לחבר את המאגר למערכת? תודה

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by satan,

יש לי P4 2.6 העלתי את הבאס ל231 ומתח למעבד 1.55. יש לי xaser 3 ו spark7 והטמפרטורה של המעבד בfull load מגיעה ל56. החיישנים בXASER אומרים גם שהטמפרטורה בSYSTEM היא 6 מעלות פחות מאשר מה שרשום בMBM

• 17 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by onn_the_vy,

המאוורר של הדוקטור מת.... (מי שלא יודע על מה מדובר.. -> http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=hsf4 ) מה כדאי לקנות במקום שיהיה שקט, מקרר, ולא יעלה הרבה כסף...... (יש לי -400- בבנק...צבא מזדיין..) תודה :-)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. בעקבות הנושא שהעלה 10 עמודים ו 100 תגובות, חבל שייגמר כך - This thread is so pointless it's amazing, locked. החלטתי לקחת עלי את הארגון, במקום לשלוח אימיילים אני פשוט יתקשר לכמה חנויות ונראה מי תסכים לקחת על עצמה חסות רק נבדוק איפה עדיף לעשות את התחרות וכמה יבואו, אם בסקר ילך טוב ויהיו 30 מינימום אני אריץ את זה אז זה הולך ככה: מי שרוצה להשתתף שיצביע בסקר באיזה איזור הוא מעדיף, אם הוא בא עם עוד כמה שיוסיף בתגובות ונסכם בסוף כמה אנשים מגיעים נעשה את זה אצלי במקלט אם זה במרכז (רמת-גן) או בכפר שם של מישהו שיש לו מועדון בצפון או בחנות שתיקח עליה חסות דמי ההשתתפות 10 שקל תהיו רצינים - בלי לכתוב שטויות

• 65 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by evy,

שלום לכולם... אני מתכנן לעשות מוד קטן בכרטיס מסך שלי sapphire atlantis 9600XT 128mb מה שאני מתכנן לעשות זה להביא היטסינקים מחבר שלי לזיכרונות ומאוורר יותר גדול מזה של הספיר... יש לי כבר דבק תרמי... 1.איך אני מדביק את ההיטסינק לזיכרונות? יש דרך מסויימת להדבקה?מה עובי המריחה של הדבק על כל זיכרון? 2.מה כדאי? לנסר לכל זיכרון סינק בגודל שלו ולהדביק עליו או לפטה ארוכה שתודבר לאורך כל הזיכרונות...(שתי פלטות:לאורך הזיכרונות האנכיים והזיכרונות האופקיים) 3.יש איזשהו מקום שצריך להיזהר מלשפוך עליו את הדבק? אם גלש לי קצת...זה יזיק לכרטיס? 4.אני מביא גם מאוורר יותר גדול לא יודע בדיוק איזה...חבר שלי מארגן לי...כדאי להוסיף אותו או שיספיק המאוורר הקטן של הספיר? תודה לעוזרים ..אני …

• 4 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים