אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אובר קלוק - פנטיום 3 733 - 866 קטן בשביל ההתחלה טמפ' מעבד Idle - 28 לאחר שעה מאמץ ב Prime 95 קיבלתי 39 מעלות המעלות הם לפי HardCano כך שהם 99 מדויקות אז איך ? המעלות ? טובות ?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
בדקתי בסנדרה, ומהירות המאוורר של המעבד היא 3835 RPM באופן קבוע. זה מהירות בסדר? (קירור סטנדרטי של GREEN POWER שמגיע עם המעבד). כי ראיתי אנשים עם מאווררים שמגיעים גם ל-5000 RPM ויותר...
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ברשותי דלטא חמודה 60 מ"מ שאני מאוד אוהב ואשמח להתשמש בה! אך יש לי קונפליקט, האם לקנות slk-600, לשים מעליו את הדלטא ואז לשים מעליו (על הדלת), שיש שם חלון, מאוורר coolermaster שקוף חמוד יפיפה עם 4 לדים, או!!!!! לקנות ax-7 ולשים פשוט עליו את הcoolermaster היפיפה החמוד והשקוף עם ה4 לדים, אני מעריך שהאפשרות השניה תצא יותר יפה, במיוחד עם העובדה שיש לי שתי קטודות במארז, אבל האם הפרש המעלות יהיה משמעותי, דבר אשר יגביל לי את הoc העתידי????? כמובן שבשנייהם אני אשתמש בas3 החמוד לא פחות שלי
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי מופיע למטה... הדבר היחידי בOC שאני עדיין לוטה באפילו כלפיו זה תזמוני זכרון המערכת שלי עכשיו בOC קליל של 220FSB (סטוק 200FSB) התזמונים של הזכרון 3,4,4,8 (נראה לי שזה תזמוני סטוק כי בביוס הם מסומנים על AUTO) המתח שלהם 2.7 (אם אני לא טועה) כשארצה להביא OC יותר משמעותי: בכל אופן , מתי אני צריך להעלות תזמונים? מתי להוריד תזמונים? מתי לעלות מתח (איך אני יודע שהזכרון קורס ואז לעלות מתח) מה יותר טוב תזמונים נמוכים? או גבוהים ושוב , מה זה גבוהים או נמוכים ? (כאילו איזה מספרים לשים?) עד היום אם הייתי בודק את המערכת בOC מאסיבי של נגיד 250FSB , אז פשוט הייתי שרירותי , מציף את הזכרון במתח , ומשאיר תזמונים על AUTO , לפעמים זה היה עובד לפעמים לא ואף פעם לא ידעתי איך אני …
-
- 46 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע מה עושות האופציות האלה בביוס? מה הם בכלל? למה העלאה של ה-AGP VOLT מעלה בעצם את המתח לליבה של הכרטיס מסך או זיכרונות?
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
3DMark Score 4869 3DMarks SM 2.0 Score 2142 SM 3.0 Score 2872 CPU Score 860 COMiON IMPRESS BLACK Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II W.D 500GB 7200 32MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ 9600GT OC 512MB LG DVDR-WX20 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M FAN X2 80M
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת עם core2 duo 6300. בשלב הראשון לא מתכוון לעשות לו OC אלא רק בעוד שנתיים שיתחיל להיות לו כבד לסחוב את הכל ... (just for the record - אני כבר בערך 7 שנים עם Athlon XP 1700 אחרי החלפה של 2 ספקים, 2 כרטיסי מסך ולוח אם אחד ... והמעבד עובד פשוט מעולה עם קירור סטוק (ללא OC ...) האם כדאי כבר לקנות קירור אחר וטוב יותר מהסטוק ואם כן על מה תמליצו בתקציב מינימלי ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
נדמה לי שזה מסחרי ואפילו אפשר לקנות את זה אבל זה בכל זאת זה מגניב ! :smoke: , ראיתי את זה בפורטל אינטרנט שמתקשר לעלים ריחניים . . . ;D נ.ב האתר ביפנית ואי אפשר לדעת מה כתוב בו. מעניין אם אפשר לגלגל אותו... http://www.watch.impress.co.jp/akiba/hotline/20021221/ballpc.html
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בהדלקה ראשונית בכל יום ,יש רעש חזק (כנראה מאחד המאווררים) שנפסק אחרי שמ"ה עולה. פתחתי את המחשב וניקיתי את האבק עם לחץ אויר, ולא עזר. המחשב בן שנתיים וחצי מה עוד ניתן לבדוק/לטפל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מסך LCD לפי המדריך שבאתר וחיברתי את הכל כל השורה הראשונה היתה דלוקה וכאשר אני משנה משהו בתוכנה זה לא משתנה. מה יכולה להיות הסיבה לכך????????
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
תקשיבו אני צריך מדריך איך לעשות oc למעבד ולזכרונות ללוח אם p35c s3
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
שלום, יש לי 478 פרסקוט, 3000MHZ עם לוח של ECS. המחשב לאחרונה עובד מאד לאט. שמתי לב בBIOS שהטמפ' היא סביב ה60 מעלות. מרחתי משחה טרמית עם מאוור מקורי של INTEL, והחלפתי ספק כוח. הטמפ' מגיעה ל57 מעלות והמחשב עדין עובד לאט. האם יכול להיות שהגוף קירור לא פועל ? יכול להתקלקל? אשמח לקבל פתרונות לבעיה. רוי
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
ובכן, המערכת חדשה לגמרי המעבד מגיע במהירות בסיסית של 3.2 ועם תוכנת EASY TUNE 6 שמגיעה כאחד מתוכנות העזר בתוך דיסק ההתקנה של הלוח המעבד מתחיל במהירות התחלתית של 3.8 אבל לא מצליח לעבור אפילו לא לדרגה הבאה שהיא 4 ובכל פעם שאני מנסה לעלות למהירות 4 המחשב עושה ריסטארט ומודיע לי שהגדרות האוברקלוק לא מתאימות ולכן הביוס יאפס לברירת מחדל ! למישהו יש רעיון מה לעשות בכדי להגיע לאוברקלוק של 4 או 4.2 ? נ.ב. הלוח הזה וכן הלוח UD3 ידועים כלוחות שהיו להם בעיות התחממות עד כדי שריפה ולכן ב GIGABYTE שיחררו עידכון הנקרא F7 שכנראה מגביל את האוברקלוק בלוחות אלו ומגן על צ'פים בלוח שנוטים להשרף. השאלה היא אם העידכון הזה לא חוסם לחלוטין את אפשרות האוברקלוק ? או שזו טעות שלי בהגדרות ? תודה מראש לכ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[http://img156.imageshack.us/img156/4243/oclx8.png/img]
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מעבד Q6600 ולהמהיר אותו ל3 GHZ. אני צריך קירור למעבד. תקציב 180 שח עדיף פחות. בבקשה לתת דגמים שיש בFOXPC היות והמחשב נקנה משם. פרטים נוספים: לוח אם P5QL PRO מארז NZXT APOLLO ספק 500W של סיסוניק
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מארז חדש כבר די הרבה זמן וראיתי את המארז thermaltake armor lcs ודי נדלקתי עליו בגלל המערכת קירור מים שלו שממש זולה יחסית לאותו המארז עם קירור אוויר וכמו שקראתי בביקורות עליו היא גם די טובה ופה האמת התלבטתי כי אני לא מבין בקירור מים ואני לא יודע אם הריכיבים של המערכת המסופקת עם המארז טובה או לא...לכן אני שואל,המערכת טובה יחסית למחיר שלה?(המחיר שלה הוא בערך 500 שקל,חישבתי את זה לפי הפרש המחיר בין המארז עם המערכת קירור מים מובנית לבין המארז ללא המערכת)
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הכרטיס נקי ממודים הכנה לvgpu mod בזמן בדיקות.. עיצוב פלסטי ;D תוצאות 3dmark : 2005 (עם 256MB , ללא VDD מוד לצ'יפסט , עדכונים בעתיד) 2003 (לפני המוד , עדכונים בעתיד) 2001 (לפני המוד , עדכונים בעתיד)
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לאחי הקטן מארז raidmax viper המאוורר שמוציא אוויר מאחור שבק חיים אז צריך המלצה לאחד שקט יחסית עד 50 אם ההבדל בשקט קריטי אפשר לעלות בתקציב..
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
הבא. חוזר למעבד ולמארז כל אחד לחוד. פרט לכך, קראתי על קירור מים יש כזה בארץ? או שניתן להשיג רק בייבוא אישי? מעבד: INTEL CORE i3 S1156 3.1GHz 540 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪705 לוח אם: ASUS P7H55-M PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪637 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪152 כרטיס מסך: ASUS HD4350 512MB DDR2 - EAH4350 SILENT/DI/512MD2 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪240 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA כמות: 2 אחריות: שנתיים. מחיר: ₪124 מארז: COOLERMASTER ELITE 334 NVIDIA EDITION w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪321 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪322 דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב בן 5, P4 3GHZ עם ג'יגה זכרון וכרטיס מסך די חדש וסביר עם חצי ג'יגה זכרון שמריץ XP. לא מזמן עבר ניקוי יסודי וחידוש משחה טרמית. כבר כמה שנים שמאוד מתאמץ, מרעיש כתוצאה מסיבוב מאוורר המעבד. הדבר קורה בזמן משחקים כבדים אבל גם באתרים מסויימים כמו זאפ או אתרי פלאש ורואים במנהל ההתקנים שהתהליך מגיע ל-70%. אני מנחש שזה קשור לכרטיס המסך כיוון שכשאני גולל באתרים מסויימים כמו ויקיפדיה הגלילה לא חלקה אלא מקוטעת כזה (מקווה שמובן). גם בביוס זה קורה וה-hardware monitor מראה 3700 סל"ד למאוורר של המעבד ו-65 מעלות. על המחשב מותקנות שתי גירסאות של XP בכוננים פיזיים שונים ולא מזמן התקנתי מחדש אחת מהן. כאמור שידרוג כרטיס מסך, ניקוי ורענון משחה טרמית לא עזרו. יש לציין שבוו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני צריך קירור לכרטיס שלי מכיוון שהסטוק עושה רעש של טרקטור !! אני מתלבט בין ה fatal1ty של zalman ל V1. האם ה V1 מתאים לכרטיס ? אני מחפש קירור שקט !!! תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עשיתי לחבר שלי OC.. בהעלאה של 10 FREQUANC?Y כל פעם והמהירות עמדה על כ-23 מעלות. בפעם הרביעית שהעלתי ל240 (טוב הקפדה על הסתכלות על המעלות של המעבד) [מעבד AMD ATHLON 3000+) בפעם הרביעית המסך לא עלה לא ראו במסך כלום והוא לא זיהה את המחשב... היות ולא רואים במסך אני לא יודע איך לעשות ריסטרט לביוס... האם יש דרך אחרת לעשות ריסטרט לביוס? מה גרם לבעיה? אם אני לא יצליח חבר שלי יהרוג אותי זה יהיה משהו כזה: אני מפחדדד :'( חבר שלי =
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-