עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב חבר'ה בשבוע הבא אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות OC למעבד להגיע איתו ל4.0GHZ ואני לא יודע אם הקירור הלוח אם והזכרונות יתאימו לעבודה הזאת בעיקרון אני רוצה שאני יוכל להיות רגוע מבחינת הקירור שאני לא יצטרך להיות עם יד על הלב שיקרה משהו לרכיבים . אני רוצה שיהיה OC מאוד יציב . תנו חוות דעת על הלוח אם על הזכרונות והקירור מעבד גם יותר מאוחר אני גם אעשה OC לכרטיס מסך . זה המפרט שלי בעיקרון מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Asus P5Q SE2 ¤609 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31205 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  2. אני עומד לקנות את ה - HD4850 ומארז ANTEC 300 שבו יש אופציה למאוורר צדדי המכוון על הכרטיס . שאלתי היא האם הוספת המאוור יכולה לעזור בהורדת הטמפרטורה של הכרטיס מסך באופן משמעותי ? תודה מראש למשיבים

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. אני רוצה לקנות את ה-Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan והלוח שיש ברשותי זה ה-MSI 925X Neo Platinum והכרטיס זיכרון ניראה לי קצת קרוב מידי למעבד וניראה לי שאני יזמין אותו ובסוף הוא לא יתאים בגודלו ולא יהיה לי מה לעשות... :s05: מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by tront,

אני מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד אני קונה את הביג טייפון האם אני צריך לקרר עוד משהו, למשל את הזכרונות אני צריך גם לקרר או לא??

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  5. שלום לכולם!!! רציתי להמשיך ולשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי RADEON9600 עשיתי OC והגעתי425\220 1. רציתי לדעת איך אני משנה את התדר של הזיכרונות כדי להגיע לתוצאות יותר טובות??? 2. ולאיזה תדרים לשנות?? 3. בATITOOL יש שם אופציה MEM האים שם משנים?? 4. מישהו יודע על ווטל מוד לכרטיס שלי?? ואם כן אפשר בבקשה להרחיב?? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  6. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אין הרבה מה לפרט. מדובר בK6-2, במהירות 500MHZ ללא מאורר, עם היטסינק. האם יש סכנה בהפעלה כזאת או שניתן בלי בעיה? לא ידוע כמה טמפרטורת ואין אפשרות לבדוק, עד כמה שאני מרגיש זה בכלל לא הרבה.

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by Maor Shahar,

שלום! אני מעוניין לקנות זוג מאווררי 80מ"מ המאירים באור כתום ומחפש חנות באזור המרכז המוכרת כאלו.. אם תוכלו לומר לי היכן אוכל להשיג אותם אודה לכם.. תודה מראש! מאור.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  8. Started by contA-,

שלום לכולם ,אני פתחתי ת'רד לפני כחודש בקשר לעזרה בקניית אביזרי קירור למחשב כדי לבצע אוברקלוק אבל נשארו לי מספר שאלות שלא שוות להקפיץ בשבילן את הת'רד: 1. האם הספק כוח שלי של 300W יספיק לאוברקלוק? 2.האם צריך לזיכרון של הכרטיס מסך קירור? (לפי מה שהבנתי לא צריך לזכרון RAM קירור האם זה נכון?) 3.האם הקירור שבחרתי לכרטיס מסך שווה את המחיר (הגבוה) או שה ATi Silencer של Arctic Cooling יספיק? הנה המפרט של המחשב שלי אם זה יעזור + אמצעי הקירור למקרה שיקפצו לכם עצות\השערות: מעבד: P4 2.53 Ghz,533 mhz. לוח אם: ASUS P4P800 Deluxe. זכרון: 2X256MB DDR 333 Mhz by Micron. כרטיס מסך:Sapphire Radeon 9500Pro. ספק כוח: 300W. ורכיבי הקירור שאני מתכוון לקנות: קירור לכרטיס מסך: Thermalta…

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by yair.,

איזה מאוורר כד י לי לקנו תלמעבד amd 2500 עד 200 שקל ועוד שאלה קטנה כדי שאני לא יפתח עוד דיון זכרונות במהירות 400 מה עדיף A-DATA OR GEIL?

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by liiight,

הדגש הוא על שקט ומחיר, פחות על ביצועים (לא נועד לאוק'). תודה.

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  11. ואם כן, עד כמה זה מסוכן? זה לא אומר שזה מאפשר אוברקלוקינג ללא צורך בקירור נוסף?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by xtract1,

המפרט שלי בצד...אני צריך לציין שאני חדש בקטע של הOC אז להסביר כמו למפגרים בבקשה נכנסתי לBIOS...בעצת מישהו פה הורדתי ת'זיכרונות ל333 וניסיתי גם ל266..ואז העלתי FSB ל240 והוא לא עולה לי... מה קורה פה? מה הפיתרון?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  13. Started by x-pac,

אני לא מוצא את האפשרות של אוברקלוקינג בביוס שלי ואני גם לא יודע ממש איך עושים את זה יש לי ביוס Phoenix-Award BIOS v6.00PG ועוד משהו אני לא רואה בEVEREST את הטמפרטורה של הלוח שלי ושל הAUX

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by shlomi8,

למה כשאנ יעושה אוברקלוק אפילו הכי קטנטןן כל המחשב נתקעע בקושיי זז עד שהוא נתקע לגמרי...אפילו כשאני מעלה ב5 mhz (נ.ב לפני הפירמוט לא היה לי ככה...)

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by Bessmertniy,

http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=DDF-S81-U1&other_title=+DDF-S81-U1+Dual%20Storm יש כזה בארץ? ועם הוא באמת יכול להביא שיפור מול מאוורר רגיל. 80ממ.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  16. איזה מהמאווררים שבעמוד הזה כדי לי לקנות http://www.thermaltake.com/dcfans/smartFanmenu.htm חבר שלי אמר שהסוג שלהם הכי טוב אבל אם יש לכם רעיונות למאווררים אחרים תגידו.. נ.ב. שה נכון שכדי לי לשים מאוורר קדמי מכניס אוויר , אחורי- מוציא אוויר ובדלת מכניס אוויר?? תודה.

• 8 תגובות
    • 542 צפיות
  17. שלום רכשתי היום את הVLsystem Zephyrus fan controlling Realtime monitoring http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7339] איזה נפילה!!! בחיים שלי לא התבאסתי ככה, פשוט לזרוק כסף לפח! קניתי את הזבל הזה כדי לנסות ולשפר את הקירור שלי ביחס לכמות הרעש שדי עצבן אותו, אבלללללללללללל הסנסורים של הטמפ' לא עובדים, הוא לא נותן את הטמפ', וגם לא מאפשר לראות את המתח כמו שאמור להיות ובעצם הדבר היחיד שכן הוא מראה זה...... (תופים) CPU USAGE וMEMORY שאף אחד לא ייתקרב לדבר הזה!!!

18. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! אני קונה מחשב עם מעבד E6600, כרטיס מסך 6600GS . מה שנשאר לי זה מארז + ספק, ואין לי ממש מושג מה לקנות. חשבתי על המארז+ספק הבא: Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case האם הספק טוב? האם הוא יחזיק לי את המערכת? או שעדיף כבר לקנות אנרמקס ליברטי 400W אם מארז של 250 ש"ח? תודה ניב

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by בייגל טוסט,

אני צריך קירור פסיבי לשני דיסקים קשיחים, ממוקמים אחד מעל השני בהפרש של קומה אחת מעבר לביצועים נטו אשמח אם הקירור ימנע רעידות על-מנת להקטין את הרעש שנפלט מהדיסקים תקציב כולל - 300 ש"ח תודה מראש

20. חברה כל כך הרבה חברה שעושים פה אובר קלוק למעבד ברטון אבל השאלה שלי איזה לוח הכי שווה צריך להיות לו את האפשרויות הבאות: שינוי מתח לזיכרונות ולמעבד שינוי באס ציפ סט איכותי כמו ה 2Nforce או KT600 כרטיס קול 5.1 עם יציאה דיגיטלית כרטיס רשת לפחות 4USB 2.0 לפחת 2 יציאות פייר וואיר IDE x2 ata 133-100 2x SATA ושיהיה יציב מעל לכל הלוחות מיהו הלוח המנצח.....

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  21. אני אני מוריד את הגוף קירור מהמעבד : SOCKET 775 LGA תודה מראש

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  22. הוספתי 2 מאווררים של ספקי כח למארז, חיברתי אותם ישירות לספק... עכשיו, שאני מחזיק את המאוורר ביד, הוא שקט, אך כאשר אני מתקין אותו על המארז, הוא ממש רועש, טרקטור, משו בלתי נסבל... השאלה שלי היא, מדוע הוא רועש כל כך על המארז? והאם ניתן לעשות משהו שיפחית את רעש המאוורר? חיברתי את המאוורר, על הגריל של הדלת צד של המארז, הגריל הוא חתיכת מתכת, מפוצצת במלא חורים קטנים [ גודל של בורג של מאוורר כל חור ], אם אני אקדח עם כוס את כל החורים האלו בגריל ואעשה חור אחיד, הרעש יופחת? והמה ניתן לעשות בכדי להפחית את הרעש? אני בניתי פאן באס כדי לכבות ולהדליק את המאווררים בכל פעם שאני לא מאמץ את המחשב, אך אני בטוח שתהיה דרך אחרת תודה מראש לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by subarel,

יש לי רק מ 1.8 עד 2.1, יש דרך - אפילו לעשות ללוח מוד להעלות את זה קצת........? נראה לי שזה מה שעוצר אותי בOC....

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  24. היום התקנתי משקיט רעידות להרד דיסק שלי ועל הדרך עשיתי ניקוי קטן של אבק מהביג טייפון שלי... שכבה דקה של אבק הצטברה בשנה האחרונה בין המאוורר לכנפיים של הגוף קירור שחסמה את זרימת האויר. הסרתי את השכבה עם האצבעות באופן חובבני למדי, והפעלתי את המחשב. הופס! 6 מעלות ירדו מהטמפרטורה של המעבד במנוחה... איזה כיף!!!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  25. P35E Abit IP35-E 1 ¤485 WORK3K Assembly and Tests, New Computer above 3000nis 1 ¤5 ATX450PNR FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC 1 ¤200 L192SD Fujitsu Siemens 19" LCD L19-2SD 5MS DVI 1 ¤1115 F2-6400CL4D-2GBPK G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK 1 ¤323 NX88T512HP Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail 1 ¤1248 OC I'm Instested in CPU Overclockin 1 ¤0 Q6600TBU Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo 1 ¤1358 SAGITTA223CM Raidmax Sagitta II Black 2x120MM ALL LED 23CM Side Fan NO PSU 1 ¤357 S203B Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 1 ¤147 WD3200AAKS Western Digital 320G…

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.