עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by elad the master,

רציתי לדעת אם הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=214 טוב לאוברקלוק ?

2. Started by ShOw-Time,

אז עד עכשיו היה לי במחשב רק מאוורר אחד גדול, והיום הבאתי עוד אחד,אבל התבאסתי לגלות שאין על הלוח אם עוד חיבור למאוורר יש בסך הכל 2,אחד שמחובר כבר למאוורר שקיים והשני מחובר לקירור של המעבד אז איך אני מחבר עכשיו עוד מאוורר למחשב? או שיש מצב שיש עוד חיבור על הלוח ואני לא שמתי לב? ממש הסתכלתי על כל הלוח לא מצאתי עוד חיבורים כמו זה שהמאורר הקיים מחובר אליו מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by Nirer,

שלום... אני מסתמך על מפרט כלשהו ואני שיניתי אותו יותר להתאמתי... השאלה היא: אני משתמש במעבד Q9300 של אינטל כמובן... אז החלטתי ללכת על מאוור פגז, המאוורר: ASUS Silent Square Pro Cpu Cooler אני ראיתי באיזה מקום שהכי עדיף למעבד הזה את המאוורר: Sunbeam Tuniq Tower 120mm השאלה: איזה אחד מתאים יותר וטוב יותר מביניהם? זה המפרט: Item ______________________________________________________________________________________________ | CPU : Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX | 1,275 |_______ | CPU Fan: ASUS Silent Square Pro …

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  4. יש לי 9700np עם OC ל 385MHZ לליבה ו 298MHZ לזכרונות. הוא נמצא על OC קבוע,והמאוררים שעליו לא עובדים תמיד על המקס',רציתי לשאול אם הכרטיס מתחמם גם ככה סתם בעבודה באינטרנט? או שהוא מתחמם רק במאמץ? תודה! נ.ב הקירור שמותקן לי עליו הוא ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP + שני מאוררים 80mm

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by ilanb0,

גם אם אין כאן בקשה למפרט, עדיין אני חושב שכדאי שהשאלה תשאר בפורום הזה כי מדובר כאן בשאלה עקרונית: שמתי לב שיש מפרטים שונים בהם הומלץ על אותו המעבד. עם זאת, במפרט מסוג אחד הומלץ קרור למעבד ובשני לא (ואין מדובר על מצב בו בהצעה אחת הוצע OC ובשני לא). מה הלוגיקה כאן? איך ניתן לדעת מתי לאמץ הצעה בה למעבד מוצמד קרור לעומת הצעה עם אותו מעבד ללא קרור?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by gil_k,

שלום לכולם, אני מחפש קירור למעבד Intel E6600 , לא נראה לי שאני יעשה OC אבל אני ררוצה שהמחשב יהיה שקט (ושתהיה אופציה לOC קטן) חשוב לי שהוא יהיה שקט, וטוב חשבתי על הפריזר , יש עוד הצעות? תודה, גיל

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by the hero,

אני משתמש בתוכנה דרך הווינדוס, לא בביוס. רציתי לשאול-האם יש עוד משו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה OC? ויש לי עוד שאלה אחרונה: יש לי מעבד P4 530 3.0GHz (אפשר לראות את שאר הפרטים במפרט) עם קירור סטוק. עד כמה אוכל להעלות אותו מבלי שזה ייפגע בו?(גם בעתיד הרחוק) (אתמול סתם ניסיתי לדקה, והגעתי ל 3800Hz אבל פחדתי להמשיך להעלות)

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by ndv,

יש לי את riva tuner אבל אני לא מבין בה... יש פה אפשרות לראות איזה צינורות פעילים ואיזה לא אבל אני לא רוצה להרוס ואני צריך שמישהו שמבין בפתיחת צינורות ידריך אותי.... יש פה ביטים מ00 עד 31, יש ליד כמה V . ולפי מה שהבנתי יש רק 5 צינורות פעילים (שני יחידות פיקסל ושלוש יחידות ורטקס ) מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by 104952,

טוב אז ככה...יש לי ביג טייפון על מעבד P4 478 עברתי לביג טייפון כי היו למעבד טמפרטורות של 90 - 100 מעלות כל הזמן עכשיו השאלה היא.... האם הטמפרטורות בתמונה המצורפת... והמהירות של המאוורר של הביג טייפון תקינות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by ras81,

שלום מה זה בדיוק הערך הזה? חשבתי שהוא ערך טמפ' המעבד אבל הוא שונה מהערך הקודם שיש לי (ועדיין מופיע) דהיינו יש לי עכשיו שני ערכים לטמפ' מעבד? וזה גם לא יכול להיות כ. מסך כי גם לו מופיע ערך נפרד. מישהו יודע מה זה?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. Started by מר שאלה 2007,

מוורר 80MM הוא בגודל של 8X4? אני מגדיר כריבוע -(4 צלעות בגודל של 8סמ') תודה...

12. Started by le011,

שלום לכולם ביצעתי האטה(לא המהרה כמו כולם כאן :-) ) למעבד XP2600 מ1917@1734 וכן הורדתי מתח למעבד מ1.65@1.55 השאלה שלי האם זה יכול להזיק למעבד(במיוחד הורדת המתח) תודה

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  13. מה אתם אומרים?

14. Started by qpalzm,

1. קניתי משחה תרמית של Stars, מרחתי אותה (לפי המדריך באתר) על הליבה והזכרונות של הכרטיס-מסך, ואז קרה משהו מוזר: הטמפ' של הכרטיס עלתה מ-52 ל-55 במנוחה, ועל אותו אוברקלוק הביצועים השתפרו. איך זה יכול להיות? 2. האם ניתן לבצע קירור גז לכל החלל הפנימי של המארז?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  15. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.8 mhz כאשר הלוח עובד בטורבו וכמובן ב-ht במעבד.. וטמפרטורה של 38 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-43 בממצוע.... עכשיו הבעיה היא שעם אני ממשיך עם ה oc לדגמא הצלחתי להגיע ל-4.2 אבל מעל…

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  16. WaterChill CPU/VGA/Chip set cooling kit - KT12-L20 זה קירור מים טוב? וכמה מעלות הוא בערך מוריד למעבד

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by RENESANSE,

טוב אז ככה... יש לי מחשב p4 1.8 (לוח אם p4s333 של asus) אני מעוניין להפוך אותו ל 2.0 (אם אפשר) אין לי ניסיון באוברקלוקינג... קראתי את כל המדריכים שיש פה ואני עדיין דיי מסתבך... אז אם מישהו פה יכול לעזור לי במה להתחיל איך לעשות או לכוון אותי... תודה

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by hiyal,

הכרטיס מסך ללא אוברקלוק מבקש קירור לא משהו עצבני ביוחד אבל שיהיה טוב ולא יקר במיוחד

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by natit09,

אני רוצה להוסיף מאורר מקדימה כי עכשיו יש לי רק אחורי ורציתי לדעת אם אני יכול להוסיף אותו כי אמרו לי שזה יכול לפגוע לי בספק אם אין מספיק כח בספק אז אני רוצה לדעת אם אני יכול הוסיף בלי פגיעה או איכשהו לבדוק אם אני יכול להוסיף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  20. איך אני מפרק אותו, יש שני לחיצים קפיציים קטנים בצד, אבל לא קורה כלום שאני לוחץ עליהם האם בכלל צריך לשים משהו במקום, או שזה שם בשביל היופי? (אם כן אז איפה אני קונה מאורר חדש ללוח גיגה בייט והאם צריך דבק חדש?) תודה!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  21. Started by R3flect,

היי ח'ברס , הייתי רוצה לעשות OC למחשבי הלא ממש טוב =[ P3 866 256SDRam GF4MX440

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  22. למפרט הזה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total XFX FX5200 128MB TV PCI 370 1 370 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser V VM-8000A 870 1 870 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 500W ActivePFC 190 1 190 עכברים? Price Units Total MS Optical + Wireless 150 1 150 ואיך הקירור פה? יש מה לשפר? (נ.ב. יש פה 2X512 זכרון ADATA)

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  23. יש לי axp2400 בסטפינג AIHUB 0248 איך הסטפינג הזה? ובכמה וולט המעבד עובד?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  24. שלום לכולם ^,^ קיבלתי מחשב חדש Q9300 ASUS STRIKER II NSE 4GB DDR3 MUSHKIN 1600MHZ (אני יודע שהלוח תומך MAX 1333 ו1600 רק בOC אבל הם היו זולים יותר ועם CL נמוך יותר מאחרים עם 1333MHZ אז...) 2X 9800GTX + המעבד והצ'יפסט מקוררים במים המעבד ב46 מעלות ב IDEL (נמדד בREALTEMP) לא קצת גבוהה יחסית לקירור מים? בקיצור אני רוצה לדעת לכמה בערך לשנות את הVOLTAGE ,FSB יש גם CPU PTT VOLTAGE או משהוא כזה כשנכנסתי לביוס, בכללי אני יודע לעשות OC אבל נבהלתי מכל הCPU PPT VOLTAGE והדברים שאני לא מכיר תודה רבה מראש. נ.ב. הכרטיסי מסך מחממים את המארז כמו תנור 63 בIDEL אני יודע שזה נורמלי לכרטיסי מסך אבל היה לי אפילו CRASH באמצע 3DMARK06 ובאמצע UT3 כשהמאווריר היו בMAX והמזגן עבד (אני לא צוחק 0.0) …

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by what the fuck,

האם אני יכול להשים את ה SF2 על הגוף קירור הרגיל של אינטל ? זה יעזור ? אני יכול לעשות את זה מבלי להוריד את כל הגוף הקירור ? אם כן, איך ?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים