אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אם אני מחליף את ההיט סינק הסטוק(SBב) להיט סינק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=18812 ואני שם עליו מאוורר 80MM אז זה אמור לתת לי שינוי רציני במעלות של הלוח אם? פשוט אין לי אפשרות להחליף את ההיטסינק של ה NB
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי יחס FSB:DRAM 3:4 מה זה אומר? זה טוב? אם לא, איך אני יכול לשנות? ולמה אני צריך לשאוף להגיע.?
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות של אוברקלוקינג בביוס שלי ואני גם לא יודע ממש איך עושים את זה יש לי ביוס Phoenix-Award BIOS v6.00PG ועוד משהו אני לא רואה בEVEREST את הטמפרטורה של הלוח שלי ושל הAUX
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
חיברתי עם הכבל ה 3 PIN ללוח אם ושמתי לב שהמאוררים לא עוברים את 930+ RPM משהו יודע למה ? לוח אם שלי GIGA-BYTE GA-K8NF9 ULTRA תודה
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הבא: epox ep-8rda3+ amd barton 2500+ mushkin pc 2700 512 הצלחתי לעלות את הבאס ל200 אבל מעבר לזה אין לי אפשרות בביוס. זה הולך בקפיצות של 133\166\200. איך אני יכול לעלות מעבר ל200? אני ראיתי אנשים באינטרנט שהצליחו להגיע עם הלוח הזה לאיזה 250 אז בטוח אפשר. אגב יש לי קירור מים למעבד ולגשר הצפוני אז אין בעית חום. תודה מראש על התגובות. ניסן.
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מה זאת אומרת אוברקלוק לזיכרון יענו אים אני עושה אוברקלוק לזיקרון מי 512 מגבייט אז יהיה גיגה?
-
- 8 תגובות
- 524 צפיות
-
-
למה כשאנ יעושה אוברקלוק אפילו הכי קטנטןן כל המחשב נתקעע בקושיי זז עד שהוא נתקע לגמרי...אפילו כשאני מעלה ב5 mhz (נ.ב לפני הפירמוט לא היה לי ככה...)
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מחר אני מקבל מחשב חדש עם הכרטיס מסך Palit 4870 1GB sonic, עכשיו, הוא מגיע עם 2 מצבים: מצב נורמל-לא מומהר. מצב פרו-המהרה על הכרטיס מסך את זה אפשר לשנות על גבי כפתור קטן שנמצא על הכרטיס ורציתי לשאול כמה שאלות: א. האם כדאי להשאיר את המצב המומהר כל הזמן או שכדאי לכבות את זה מדי פעם? אני לא רוצה להגיע להתחממות יתר למרות שהכרטיס מגיע עם 2 מאווררים. ב. ניתן לשלוט במהירות המאווררים? ג. כדאי לשנות את המצב בזמן שהמחשב דולק או לכבות אותו ואז לשנות מצב?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=DDF-S81-U1&other_title=+DDF-S81-U1+Dual%20Storm יש כזה בארץ? ועם הוא באמת יכול להביא שיפור מול מאוורר רגיל. 80ממ.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום את הVLsystem Zephyrus fan controlling Realtime monitoring http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7339] איזה נפילה!!! בחיים שלי לא התבאסתי ככה, פשוט לזרוק כסף לפח! קניתי את הזבל הזה כדי לנסות ולשפר את הקירור שלי ביחס לכמות הרעש שדי עצבן אותו, אבלללללללללללל הסנסורים של הטמפ' לא עובדים, הוא לא נותן את הטמפ', וגם לא מאפשר לראות את המתח כמו שאמור להיות ובעצם הדבר היחיד שכן הוא מראה זה...... (תופים) CPU USAGE וMEMORY שאף אחד לא ייתקרב לדבר הזה!!!
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC לכרטיס השאלה היא איך אני נועל אותו על 66 MHZ ?דרך הלוח אם אין לי אפשרות יש איזשהי דרך ?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע כמה l/h עושה הdangerden dd12v-d4? ואם לא,מישהו יודע איפה אני קונה איזה ehiem חזק? פשוט כי המים במערכת שאני מתכנן הולכים לעבור 3 מטר צינורות + הבלוק + רדיאטור דיי גדול שהיה פעם מאייד של משאית תודה
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני דיי חדש וכנראה שאלו את זה כבר אז מצטער עם אני שואל עוד הפעם יש לי תקירור המקורי למעבד שלי (3.0) האם זה מספיק או שמא כדי לי לקנות קירור יותר טוב ועם כן אז איזה ? והאם זה ישפר תביצועים או שזה לא דרמטי ? תודה...
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני אני מוריד את הגוף קירור מהמעבד : SOCKET 775 LGA תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני קראתי איפה שהוא שההבדל בין תיזמונים 2-2-2-5 ל 5-5-5-15 בואתה מהיורות זה בערך רבע FPS במשחקים זה נכון או שסתם זינו לי תמוח?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
Thermaltake Liquid Cooling System Rocket Fanless 850ש"ח איך הוא בתור קירור מים...? הוא טוב...? (אמרו לי שהוא לא שווה את המחיר והוא סתם חרא) נכון? למי שלא מבין על מה אני מדבר אז.... http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0011rocket/cl-w0011.htm
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אז ככה מה הקירור הכי טוב שיש ל9800PRO בחנות פנדה..!!..??...
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
תבניות/שבלונות לגרילים בשביל המארז (בעיקר בגודל של 80 מילימטר) אני זוכר שפעם היה איזה קובץ פה באתר עם כל מיני דוגמאות אבל אני לא מוצא אותו. תודה לעוזרים ולא, לא מצאתי שום דבר ב
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את המחשב שלי ויש לי מעבד: Intel Pentium 4 670 570j 3.8ghz socket LGA775 אני צריך להיום המלצה הכי טובה למאוורר עם גוף קירור למעבד שלי, שלא יהיה גדול ומרעיש, אבל מנגד עם הרבה זרימת אויר ושלא יחסום רכיבים על הלוח שהוא Asus P5WD2. חשבתי ללכת על ה Thermaltake SonicTower עם מאוורר 120mm שהוא הסמארטפאן, ו..זהו. מה דעתכם? אני רוצה בבקשה המלצות מניסיון אישי עם הסוקט הזה ולאו דווקא עם הלוח או המעבד, ואם אפשר גם בנצ'מארקים של מה שאתם מביאים. בקיצור זה חתיכת סיפור ואני צריך פה את עזרתכם. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום רכשתי מאורר 92 ממ בשביל שלים על המארז בצד, יש לי עוד שני 120 ממ המאורר הוא של VANTEC ויש לו מד טמפ', עכשיו אין לי בעיה לחבר אותו לספק כוח, אך יש לו עוד חוט שאני מעריך כמובן שהוא של השליטה והמד טמפ' אשר בטח אמור להתחבר ללוח אם, הבעיה היא שכבר מחוברים ללוח אם שני המאוררים השניים מה לעשות? האם הוא יכול לפעול במוד אוטו' גם בלי שאני מחבר אותו ללוח אם? או שיש איזה שיטה או משהו? דרך אגב יש לי לוח אם של EPOX 8KDA3+ תודה
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , אני מקווה שזה הפורום המתאים אני מחפש פאנל תצוגה של טמפ' ,אני צריך שיהיו בו לפחות 2 חיישנים אז אם למישהו יש המלצות אני ישמח לשמוע תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי! אני פה באמצע אוברקלוק והגעתי לקטע שמשתמשים בתוכנה ATI TOOL עכשיו,אני רוצה לשנות את הMHz אבל התוכנה לא נותנת לי... תראו: זה חסום כזה מה אני עושה??? תודה!.
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם. מהיא הטמפ" הנורמאלית להרד דיסק? על פי האוורסט אלו הנתונים אצלי כרגע. CPU =45 WDC הרד דיסק=39 מדרבורד אינטל פרסקוט=26 תודה מראש! איתן
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש קירור למעבד Intel E6600 , לא נראה לי שאני יעשה OC אבל אני ררוצה שהמחשב יהיה שקט (ושתהיה אופציה לOC קטן) חשוב לי שהוא יהיה שקט, וטוב חשבתי על הפריזר , יש עוד הצעות? תודה, גיל
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי pentuim 4 1600 mhz intel mother board : asus 256 ddr ___________ Can i overclock and how ? u can find me : mIRC Quake.net server #3dv channel icq : 175837059 or post here a answer send me private message here tnx
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-