אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני צריך קירוור טוב למעבד... מעבד : AMD ATHLON 64 BIT DUAL CORE 4.2 משהו טוב .. מ KSP
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
הייתי בשוונג של עדכון ביוס, כי זה כיף. ואז החלטתי להסתכן ולנסות לשחק קצת עם הזכרונות. התמזונים חזרו למצבם המקורי, ואת ה FSB העליתי ל-220 בתמורה כמובן שהרודתי למעבד מכפלה ל-8, כי אני לא רוצה בינתיים אוברקלוק אמיתי, רק לפתוח קצת את צוואר הבקבוק וגם את ה HT הורדתי ל-3 בעקבות מאמר שקראתי די מזמן על זה שהוא לא משפיע הרבה, כי בלאו הכי רוב הרכיבים כיום, כולל כרטיסי המסך החדשים ביותר ומערכי רייד למיניהם, לא מנצלים אפילו חצי מרוחב הפס של 800 MHZ. הזכרונות הם GEIL VALUE. האלו שבאים עם הכיסוי הכחול המגניב, לא רציתי להוריד כי לא ראיתי דרך שבה זה יסתיים בטוב...אבל אני מחפש הסברים לתופעה המשונה שמתרחשת אצלי במחשב....אם למישהו יש...זה הזמן אהה, גם כדאי לציין שהם על T1...מה שזה ל…
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איפה אני מתחיל, איזו תוכנה עדיפה, איזה דריברים הכי טובים ל O.C. אני בטוח שדיברו על זה כבר בעבר תפנו אותי בבקשה לדיון אחד או שניים.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
המפרט System Info Version: 2.2 Operating System: Microsoft Windows XP Processors: 2 x Intel Pentium® 4 @ 3.23 GHz Graphics Card: NVIDIA GeForce FX 5200 Total Physical Memory: 512 MB Free Physical Memory: 242.71 MB Motherboard Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard Model: 8IPE1000-G אני לא יודע אם זה טוב או רע אבל זה אחרי OC למעבד מ 2.8 ל 3.3 GHZ וOC לכרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש קירור טוב וכמה שיותר שקט למעבד Q6600 ושיכנס על לוח-אם P35-DQ6. תודה לכל העוזרים! יניב.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד מסויים של emachines. מעבד Mobile AMD Athlon XP 2400 1.79GHz והוא בטמפ' של 59 מעלות!! רק שלשום הוא חזר מניקוי במעבדת מחשבים,הוא היה נכבה כל הזמן. הבדיקה נעשתה ע"י אוורסט. מה לעשות? שמתי לב שהאיוורר המרכזי של המחשב הוא מתחת למחשב ??? לא פלא שדרכי האיורר חסומים,יש משהו לעשות בנוגע לזה?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לוח אם בidle 40-42 במאמץ יכולה לעבור את ה45 לפי דעתי.. מעבד 36 בidle ובמאמץ 42 בערך הארד דיסק 43 בidle ובמאמץ 46 בערך נ.ב. בחורף הטמפ' עוד היו איכשהוא נורמאליות וכן יש לי סירקולציה נכונה של המאוררים ו4 מאוררים הוא ישאר חיי עד סוף הקיץ? לפעמים אני משאיר אותו גם דולק כל הלילה בגלל הורדות וכאלה...
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז ככה..המאבד שלי כרגע עומד על 32 מעלות © הבעיה שלי היא טמ"פ המארז.כרגע הוא עומד על 51 מעלות © זה מגיע מדי פעם ל 70 מעלות!70 מעלות!....שוב...70 מ-ע-ל-ו-ת!והמחשב נתקע. אין לי מושג למה זה קורה... הנה תרשים קטן של הסרקולציה בפנים..תראו אם זה בסדר...(התרשים מצורף כקובץ) אז מה אני אמור לעשות?מה יכול לגרום לבעיה כזאת?עוד משהו בחלון של המארז תמיד פתוח זה הגורם לבעיה? מקווה לתשובות.תודה רבה לעזרתכם...אשמח אם מישהו שיש לו זמן יוכל לעזור לי טיפה..וסליחה שאני משגע אותכם... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד Q6600 עם לוח gigabyte ga p35 s3 ואני רוצה לעשות OC למעבד. אשמח אם מישהו יתן לי קישור מתאים למדריך טוב כיצד לעשות את זה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD Athlon XP 2200+ והמעלות בו מגיעות ל55 בלי בעיה עם volcano 12 על מקסימום. עכשיו רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה ולמה זה יכול לקרות עכשיו אני רוצה גם לדעת כמה מעלות אמורות להיות לי עם המאוורר שמגיע עם המעבד כדי שאני אשים אותו ואבדוק. ד"א יש לי מעבד שבנוי על 0.13 מיקרון ולוח אם gigabyte GA-7n400-L תודה רבה לכל העוזרים.
-
http://vr-zone.com/?i=3851&s=1 נותן ביצועים מטורפים יחסית לקירור פסיבי מאלומיניום מעניין כמה הוא יעלה?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוחצה לקנות את המאוורר הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4630 האם הוא טוב לא בשביל אוברקלוק סתם בשביל שהמחשב יפעל על טמפרטורות נמוכות יותר ואיפה אני יכול לשים אותו אני יכול מעל לכרטיס מסך או שעדיף מתחתיו? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם הטמפ' האלה טובות ? 2 ההארדיסקים 44 ו 42 במאמץ ... מעבד הרצתי SUPERPI 32 במאמץ 65 . האם זה טוב ? .. מפרט בצד -
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני קונה את הSUNBEAM TONIQ ואני רוצה לדעת אם שווה לי להחליף לו את המאוורר שלו למשהו יותר שקט או שזה לא משנה..? אם אנתם ממליצים לי להחליף מאוורר אתם יכולים להגיד לי למה להחליף..? אני קונה גם את הAPOLLO ואנילהוסיף לו עוד מאוורר .. אני רוצה משהו חזק מאוד ושבכל זאת לא יהיה רועש מדי..
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
הנה הטמפרטורות שלי הטמפרטורה של הכרטיס מסך אמורה להיות AUX לא? ולמה זה לא מופיע? ויש לי כרטיס מסך של radeon 9550 יהיה שווה לעשות לו OC ? יהיה שיפור משמעותי? או שבכלל לא כדאי להתעסק איתו? ואיזה קירור יתאים לי? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם , היום התקנתי את החומרה ב CM 690 , רציתי לדעת אילו תוכנות טובות לניטור טמפ' יש כדי שאוכל לבדוק עד כמה טוב הוא מקרר... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל וגם מעבד ( 1.7) אין שום אפשרות לעשות אוברקלוק? אפילו לא משהו פיזי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי P4 2.8פרסקוט והוא עומד על 50 מעלות ללא מאמץ התקנתי על החלון בצד 2 SMART FAN 92 של ונטק שמכניסים אויר יש לי בחזית עוד אחד שקיבלתי עם המחשב מואר כזה ועוד שניים מאחורה 80 שמוצאים מה לא עשיתי טוב...? הכבלים באזור המעבד אסופים ככה שבאזור המעבד אין הפרעה של זרימת אויר ואין גם הפרעה של הוצאת אויר כי ה"אגזוזים" נמצאים ממש על יד המעבד... אז שוב מה לא עשיתי טוב????
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי E2180 עם לוח G31, ואיני מעוניין בפירוק הלוח בהרכבת הקירור, בנוסף אני מחפש גם קירור זול, שיעשה את העבודה כמו שצריך.בין 100 ל-150 ש"ח. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה Scythe NCU-2000 Fanless Heatlane ל ZALMAN CNPS 7700 Cu מה יותר מבחינת ביצועים/מחיר/רעש תודה!
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד אני קונה את הביג טייפון האם אני צריך לקרר עוד משהו, למשל את הזכרונות אני צריך גם לקרר או לא??
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי להמשיך ולשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי RADEON9600 עשיתי OC והגעתי425\220 1. רציתי לדעת איך אני משנה את התדר של הזיכרונות כדי להגיע לתוצאות יותר טובות??? 2. ולאיזה תדרים לשנות?? 3. בATITOOL יש שם אופציה MEM האים שם משנים?? 4. מישהו יודע על ווטל מוד לכרטיס שלי?? ואם כן אפשר בבקשה להרחיב?? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש לחלוטין באוברקלוק ומעולם לא עשיתי אני חושב לעשות אוברקלוק למעבד 805D על לוח של גיגהבייט 954P-G איך אני עושה בדיוק הבנתי שכדאי לעלות את הבאס ל 166 כדי שיהיה כמו ה 840 לפחות אני מעוניין באוברקלוק מתון לא יותר מידי אם אפשר להסביר לי את כל השלבים דבר שני איזה קירור כדאי לי לשים על מעבד כזה עם אוברקלוק כזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
החלטתי שאני מסתפק בזה לבנתיים , נורא נמשך לזה ונורא מעניין אותי אבל הלוח אם ימח שמו מגביל אותי , לא חשבתי שארצה OC כשקניתי את המחשב בכ"מ מפרט בצד זכרונות 5-5-5-15 על 419 MHZ תמונה: http://up45.siz.co.il/up2/rzgmzktyqmzj.jpg תראו את המקסימום טמפרטורה 52 ו51 זה גבוהה/נורמלי/נמוך בשביל TRUE 120 אם מאוורר של 1600RPM 120MM? 4 שעות של OCCT מספיק?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-