עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה המצב חבר'ה ?.. יש לי לוח Gigabyte 965P-DS3 Rev 3.3 עם הגרסא הכי מעודכנת F14, מעבד E5200, 2 סטיקים של 512 OCZ DDR2 800 Mhz CL4 ו - 2 סטיקים של 1GB כל אחד Corsair DDR2 800 Mhz CL4, גוף קירור Big Typhoon. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לייצב OC (אפילו ל - 3.33 Mhz כמו שהוא אמור לעשות בלי בעיות) .. לאחי יש EP31-DS3L והמעבד שלי היה במחשב שלו ועשיתי לו OC בלי להוריד אפילו את ה - EIST (וכל השאר שמפריעים ל - OC) ל - 3.33 Mhz עם מתח 1.30 והמחשב היה יציב ואצלי על אותן הגדרות הוא מצליח לעלות אחרי שאני שומר את השינויים אבל אם אני שומר את השינויים והמחשב מפעיל את עצמו מחדש ואני נכנס שוב ל - Bios ואז יוצא מבלי לעשות שינויים הוא מאפס את עצמו .. אפשר בבקשה עזרה לייצב את ה - OC ל - 3.33 M…

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  2. אני חדש בתחום המחשבים (אני יודע לבנות מחשב אבל אין לי ידע מעשי כ"כ) ורציתי לשאול-האם קירור "מיוחד" משתלם ביחס עלות vs תועלת (בלי קשר לשקט,רק שזה לא יהיה יותר מרעיש מהסטוק). כמובן אחרי ביצוע OC. אני מתכוון לכל סוגי הקירורים-אוויר,מים וכ"ו. דבר שני-האם צריך מארז "מיוחד" בשביל להכניס קירור מים או עוד מאווררים? או חייבים מארז full tower? הבנתי שאפשר גם במארז רגיל רק ששם זה בלאגן וצריך לעשות קדיחות וכ"ו. מצטער אם האשכול הזה קצת סיתמי,אני רוצה להיכנס לתחום ואני לא יודע כ"כ מאיפה להתחיל... תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Iv0ry,

האם אפשר להגיע בקירור סטוק עם הכרטיס הנל לביצועים של HD4870 או שצריך ממש OC קיצוני? יש לי במעבד קירור של ארקטיק קולינג 7 פרו אם זה משנה משהו. תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  4. Started by DOR_2911,

קניתי אתמול את הקירור ולקח לי שעה לשים אותו (כי צריך להוציא את הלוח אם) אבל הטמפ' (ב-OC של 400 מגה הרץ) ירדה מ45 מעלות ל29 מעלות ! ובמאמץ זה לא עובר את ה40 כזה קירור עוד לא ראיתי ! המאוורר שבא איתו הוא מאוורר 10 ס"מ אבל חזק בטירוף ( 0.68a) אני מאוד ממליץ עליו (למרות שהוא עולה 350 שקל :'() אהה ואני יעלה תמונות אם מישהו יכול לומר לי איפה אני מאכסן 2.4 מגה [attachment deleted by admin]

5. Started by I3lack10,

טוב ככה- להלן המפרט שלי e6700 tuniq tower 120 gigabyte aurora3D 2007 design OCZ- reaper pc8500 - 1066 stock 2* 1gb 4.4.4.12 asus p5ne-sli 650i chipset + קירור שקניתי ב150 שח במקום הקירור הפסיבי שבא עם הלוח 9800 gtx ocx seagate 320 gb 8 mb buffer sata 2 thermaltec 550 W 30A psu לא מצליח לעשות אוברקלוק!! לא יודע מה יש לזה, אני יכול לעשות אוברקלוק אוטומתי (של איזה 20%) אבל גם ככה הזכרון שלי על 800MHZ ואני פשוט בקושי מנצל את הטוניק טאוור שלי.המחשב לא יציב כמעט בכל מצב שניסיתי. בבבבקשששה, עזרה! כל דבר! מה לעשות? נ.ב הזכרון שלי חדש, החליפו לי אותו לפני פחות מחודש.

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  6. Started by alexo360,

צריך המלצה לקירור למעבד ולכרטיס מסך מהאתר skypc.co.il

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  7. ראיתי את המדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/overclocking_part1/2/ וכמו שאתם רואים הבאתי לכם לינק ישר לדף השני מכיוון ששם נתקעתי השאלה שלי היא: יש שם תמונה שאומרת אם המכפלה נעולה או לא. איפה אני בודק את מה שיש בתמונה? תודה אורן

• 8 תגובות
    • 518 צפיות
  8. שלום, הזמנתי מחשב בפנדה והיום הם מתקשרים אלי בפתאומיות וחסר להם TUNIQ TOWER 120MM שנכלל בהזמנה. הם איפשרו לי להחליף לכל קירור אחר שיש להם באתר. אשמח להצעות! אני לא רוצה את ה- Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink מכיוון ששמעתי שללא מאוורר שצריך לקנות בנוסף, הוא לא שווה כלום, ואני לא בקטע של לקנות עכשיו מאוורר נוסף ולהוסיף אותו במודינג. כל הצעה תתקבל בברכה!!!

• 55 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by R L,

הMBM חייב לשקר זה לא הגיוני

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  10. קראתי פה במספר ת'רדים שאנשים מפחדים להוציא דופן אחת של המחשב כדי לעזור לקירור, מכיוון שסיפרו להם סיפורים שהמחשב יתמלא אבק וחול והטמפרטורות ירקיעו לשחקים תוך זמן קצר. יש משפט שאומר "אין חכם כבעל הניסיון". אני יכול להעיד על עצמי, שמשתמש במחשב ללא דופן כבר שנתיים רצוף (AMD Athlon XP 2ghz), הוצאתי את אחת הדפנות מכיוון שאני ישן בחדר של המחשב, והרעש של המאווררים מפריע לי. ללא דופן, אני יכול לוותר על מאווררי המארז, והמאוורר היחידי שקיים אצלי הוא של המעבד (שמסתובב יחסית לאט, כדי שלא ירעיש). על כרטיס המסך הרכבתי Heatsink גדול של Aerocool שמאפשר לי לעבוד ללא מאוורר (זה היה כאשר היה לי את ה Radeon 9800pro), וכיום כאשר יש לי את ה Gigabyte 7600gs הוא בא מראש ללא מאווורר. הספק פועל ללא…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לחברי הפורום, קודם כל ברצוני לציין כי אני לא מוכן להתפשר על איכות הקרור ועל איכות היחידה עצמה, לא מעוניין ביחידה שבעת ההרכבה תגרום לי להראות כך - אבל חשוב לי גם מאוד שהקרור יהיה שקט ככל האפשר. 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-CL-P0310D~18~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~20203~18~0.htm 3. http://www.skypc.co.il/pl_product~SCNJ1000PB~18~0.htm 4. http://www.skypc.co.il/pl_product~TOWER120~18~0.htm המחיר אינו רלוונטי בהחלטה, אני מעוניין לקבל סוף סוף קרור איכותי אבל שקט ככל האפשר. אני מצטער שחלקכם טחנו כבר את הנושא עד דק אבל לאחר שיטוט בפורום לא הייתי סגור מהי הדעה הרווחת של הפורום בנושא. תודה מראש,

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. או שצריך לדעת יותר?אמרו לי שאני צריך לדעת טוב את הביוס....אבל היתכונתי לעשות את זה דרך תוכנות זה בסדר? יש עוד דברים שאני צריך לדעת או שליפעול לפי המדריך פה זה מספיק ?מישו כבר עבד לפי זה? תודה מראש

13. Started by iganon,

אני רושם מבית של חבר שלי.. עשיתי OVERCLOCK בלי לקרוא על זה מספיק.., הקלוק עבד לי.. יש לי AMD1800 והוא שינה ל1900... ואז ניסיתי לשנות את הVOLTAGE כי אמרו לי שצריך לשנות גם אותו.. ועשיתי את זה על 2.000 כי בסאנדרה אמרו שהV של המעבד היה 1.60 עכשיו כשאני מפעיל את המחשב הכל עובד, המאווררים מסתובבים והכל נראה בסדר, אבל המסך של המחשב פשוט לא עולה, הוא נשאר שחור.. כשחיקיתי עוד קצת והדלקתי גם את הרמקולים כדיי לשמוע אם הWIN עולה.. לא שמעתי. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  14. הכרטיס שברשותי הוא ATI Radeon HD 2900 Pro חברתי לו את שניי חיבוריי החשמל הכרטיס עומד על GPU Clock 770 MHz (original: 507 MHz, overclock: 52%) Memory Clock 990 MHz (original: 514 MHz, overclock: 93%) עכשיו הוא יציב בGTA וכל זה אבל אני רוצה להוצאי ממנו את המקסימום אך אני הופך אותו ל2900XT?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by parAzoid,

שלום לכולם. היום התקנתי את הקירור NINJA PLUS על המעבד שלי [amd athlon 64 3000+] עם AS5, בשביל שאני יעשה OC. יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9, וזכרונות לא ידועים... [768 MB]. בקיצר הצלחתי להעלות בFSB עד 230, ומעלה זה שאני בודק זה מראה שגיאה בSUPER PI ובS&M זה גם מראה שגיאה. עכשיו אני חדש באוברקלוקינג ורציתי שתלמדו אותי איך לעשות אותו ביסדויות, אם לעשות בביוס או בEASYTUNE 5 וכו'. ד"א אני חושב שהזכרונות מגבילים אותי, ואני לא יודע איך להמהיר או מה שצריך לעשות בשביל לאפשר OC כראוי. אני לא מוצא את האפשרות הזאת בביוס... קיצר אני אשמח נורא אם תוכלו ללמד אותי ביסודיות איך לעשות OC למעבד כי עם הNINJA הוא לא עובד את ה35 במאמץ... תודה רבה לעוזרים... הנה הפירוט של הזכרונות של…

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  16. אז הנה כמה תמונות של המחשב שלי והחוטים בו... אני אודה לכם מאוד אם תצביעו לי על הליקוים בחיוט ובמיקום המאווררים

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by amit16114,

המעבד שלי עם ליבת PRESCOTT מגיע לטמפ' במאמץ של 72 מעלות ובמנוחה הוא נמצא על 50 מעלות. האם המעבד עלול להישרף?

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  18. ישלי כרגע 120 של וואנטק סטליט' השאלה שלי אם אני יחליך אותו ב120 SF2 הוא יצרוך יותר חשמל או כמו הוואנטק?

• 13 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by מוטי יאיר,

ירדה(!!!???) היה לי מעבד AMD ברטון 2500+ (1.8 MHZ) ועכשיו לאחר עדכון ביוס (שעשתי דרך WINDOWS) הוריד לי את מהירות המעבד. ראו תמונה של אחרי. מה לעשות?

20. יש לי slk 947u אז אין לי ממש שימוש לhsf שמגיע עם הבארטון.. מה אפשר לעשות איתו? האם המאורר סטדרטי וקל לניתוק מהסינק? הוא שקט? עבודה טובה? מה הגודל של המאורר?? תודה (:

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  21. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2024 נניח ואני קונה את ההיטסינקים האלה של TT , האם זה יהיה מותאם לגודל זכרונות של הראדון 9800 PRO שלי? כל היטסינק כזה יושב על שבב זיכרון אחד?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  22. יש לי שגיאה בפריים אבל עשיתי 32M בSUPER PI והמחשב לא עשה ריסט או נכבה או משהו כזה... גם אין לי שום תופעות כמו רקע כחול שגיאות וכו' יכול להיות שזה בסדר ואפשר להמשיך או שמשהו לא בסדר? סתם לידע יצא לי : 32דקות ו14 שניות תודה יונתן

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by AdiR^SiNaI,

יש כזה אפשרות לבנות מאוור במקום לקנות? או שיש מדריך באתר ? ועוד משהו בלוח אם יש רק 2 מקומות לחבר מאורר אז נגיד אני רוצה 3 מאוררים איך אני מוסיף עוד אחד אם אין לי חיבור בלוח?? תודה.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  24. Started by yotam.m,

כמו שהבנתם יש ברשותי 8800GS של PALIT אך הוא מגיע רק עם 2 חוטי מתח ולכן המאוורר שלו לא מנוטר ביחס לטמפ' אלא עובד על 100% ללא הפסקה. הדבר יוצר רעש מוגזם לכן השאלה שלי האם מישהו מכיר בכל זאת דרך לנטר את הטמפ' של הקונקורד הזה או לחילופין מישהו מוזמן להציע קירור מומלץ לכרטיס בסכום הגיוני?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  25. שלום, אני לא מבין גדול בגופי קירור. המליצו לי בעבר בפורום לרכוש את Mugen-2. המאוורר שלו בניגוד לגופי קירור אחרים ממוקם מהצד ולא מעל הגוף עצמו האם לא יותר הגיוני \ יעיל שבגוף קירור, המאוורר יפנה לכיוון פתחי האיוורור שבצידו של המארז?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.