עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Rudon,

קניתי לא מזמן radeon 9600 pro בדקתי אותו על המחשב שלי והתוצאות הייתה סבירה אם אפשר לקרוא לה כך אז ניסיתי לעשות OC הבעיה היא שהעלתי את מהירות הזיכרון ל348 ואת מהירות המעבד ל 474 אבל קיבלתי רק שיפור של 200 נקודות ב3dmark2001se בקושי ושמתי לב שמספר הפריימים בבדיקות הראשונות שהן הדמייה של משחקים יוורד אז מה יכולה להיות הבעיה? ??? עם oc 474/348 http://service.futuremark.com/compare?2k1=6907639 בלי oc 400/300 http://service.futuremark.com/compare?2k1=6851700

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. Started by dark_zero,

מה זה OC?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  3. עשיתי צריבה של ביוס אם winfox וזה נפל בעמצא ועכשיו אני לא יכול לשים ביוס חדש מה עושים תעזרו לי בבקשהההה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  4. האם זה אלו http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7547 ? ד"א לא מצאתי את הטרד בחיפוש יכול להיות שהוא נימחק?

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  5. יש לי ספק ישן שאני לא צריך. אז הוצאתי ממנו את המאוורר. עכשיו יש לי חוט אדום וחוט שחור עם קצה גלוי. איך אני מחבר לו כבל או ראש כדי שאוכל לצרף אותו למארז החדש שלי ? יש לי כבל מאריך רזרבי (הרגיל של ה 4 פינים שמתחבר לכונן למשל) . איך לחבר אליו את המאוורר החדש עם שני החוטים שלו ?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by gshhar,

איך הסטפטינג הזה?

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  7. AXP 2500+, שני סטיקים DDR400 של ADATA (לא ה-VT), ספק כוח sunshine 400W ABIT NF7-S המכפלה נשארת 11, והכי גבוה שאני מגיע זה 173 FSB (סטוק זה 166) אני רוצה להגיע ל-200, לזכרונות לא אמורה להיות בעיה, זה פשוט כאילו אני מתקין מעבד חדש =\ כרגע אני במהירות סטוק של המעבד ביחס של 5:6 בשביל שהזכורנות יפעלו ב-200 מה"צ. תייעצו לי בבקשה מה לעשות. שאלה לא קשורה - מה ההבדל בין הזכרונות VT של ADATA שמוכרים היום ב-KSP לבין הישנים?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  8. הטמפ עלתה במאמץ ל51 אחרי שינו מ 400MHZ ל 460MHZ. יש למישהו עיצה?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  9. הציעו לי את פריזר 7 פרו כקירור למעבד..רציתי לשאול את השאלות הבאות: 1. האם הקירור הזה טוב למעבד הזה (לא מתוכנןן oc ).? 2. האם הכרטיס מסך צריך קירור נוסף על הקירור הרגיל שיש לו? (לא מתוכנן oc ולא cf) המארז הוא TT Eureka

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by qpalzm,

הכוונה היא לזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207 האם הוא יעיל? שווה את הכסף?

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by thegodx,

לחץ כאן קיבלתי ציון טוב?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  12. Started by novice,

http://www.coolitsystems.com/ :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  13. יש לי מחשב נייד מסויים של emachines. מעבד Mobile AMD Athlon XP 2400 1.79GHz והוא בטמפ' של 59 מעלות!! רק שלשום הוא חזר מניקוי במעבדת מחשבים,הוא היה נכבה כל הזמן. הבדיקה נעשתה ע"י אוורסט. מה לעשות? שמתי לב שהאיוורר המרכזי של המחשב הוא מתחת למחשב ??? לא פלא שדרכי האיורר חסומים,יש משהו לעשות בנוגע לזה?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  14. לוח אם בidle 40-42 במאמץ יכולה לעבור את ה45 לפי דעתי.. מעבד 36 בidle ובמאמץ 42 בערך הארד דיסק 43 בidle ובמאמץ 46 בערך נ.ב. בחורף הטמפ' עוד היו איכשהוא נורמאליות וכן יש לי סירקולציה נכונה של המאוררים ו4 מאוררים הוא ישאר חיי עד סוף הקיץ? לפעמים אני משאיר אותו גם דולק כל הלילה בגלל הורדות וכאלה...

15. GA7VAXP AthlonXP 2000 SAMSUNG 256 333MHZ gigabyte Geforce5700 128MB - לא מוחלש על המעבד יש מאוורר AMD מקורי. מעבד ב47 מעלות במנוחה- 55 בערך במאמץ מארז ג'נרי עם ספק ג'נרי שיש לו 3 מאווררי 120, אחד בחלק האחורי ליד המעבד, אחד למעלה בין הסידירום והספק ואחד למטה בפאנל הקידמי. כמה אחוז בערך אפשר לסחוט ממנו, (צריך לדעת האם שווה בכלל להכנס לזה) מוכן לבזבז קצת על קירור המעבד..גם ככה המאוורר שלא לפעמים מקרטע..חושב שאוכל לתקצב אמצעי קירור עד כ300-350 ש"ח בשביל האוברקלוק..הכי חשוב זה בכמה אחוז בערך יהיה שיפור..כי אם זה לא הרבה אז מעדיף שלא להשקיע כסף על זה. רציתי לקנות בזמן הקרוב ADATA 256/512 ולהוסיף לסמסונג..פשוט לא יוצא לי להכנס לKSP. ושאלה אחרונה, על הלוח אם ליד המעבד יש עוד מאוו…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by Faust-O,

שלום,אני חדש פה ובכלל לכל הקטע של המודינג,אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל ושמעתי דברים טובים פה על הפורום הזה אז החלטתי להצטרף ולהתחיל ללמוד כמה שיותר על מודינג,אז כל מי שרוצה לתפוס אותי ולעזור לי מוזמן לעשות זאת באיציק: 89261393 תודה רבה מראש לכולם

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  17. אני לא יודע אם אני צריך לפנות לפורום לוחות אם, אבל חשבתי שפה זה עדיף לשאול לא מזמן קניתי מחשב חדש והלוח אם הוא AI7 של אביט. קראתי את הכתבה עליו ועל יכולות האוברקלוק שלו... הבעיה שאני לא מבין באוברקלוק כלום! כמובן אני יודע שחייבים קירור טוב על החלקים שממהירים אבל אני לא יודע לגבי מתחים מהירויות וכו'. בדרייברים יש OCGURU שמאפשר מצבים מסויימים של אובר קלוק כמו טורבו F1 וכו'. הבעיה שאני לא יודע למה זה בדיוק עושה אוברקלוק! לזכרון?! (אם אפשר) לבאס?! למעבד?! לכרטיס מסך?! למה? אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח! המפרט שלי: P4 2.8C GHz ABIT AI7 i865PE Hercules 9800SE AIW 2x256 DDR400MHz Samsung Compucase-HEC CI-6A19 BLACK תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by rony77,

שלום לכולם יש לי מעבד Q6600 עם לוח gigabyte ga p35 s3 ואני רוצה לעשות OC למעבד. אשמח אם מישהו יתן לי קישור מתאים למדריך טוב כיצד לעשות את זה

19. Started by zoobooboozoo,

אני חושב על לקנות/בנות לי אחת כזאת. ורציתי לדעת אם היא תיספק קירור טוב גם בשביל הכרטיס מסך שלי, ככה שאני אוכל להגיע לביצועי OC טובים איתו, כאילו, כמה טוב יהיה הקירור שלה ביחס לצלעות קירור חדשות ומאוורר חדש(ואכיותי) לכרטיס מסך

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by (G),

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה. כשמעלים את הליבה השיידר עולה באופן אוטומטי, ניתן לעלות את השיידר באופן ידני ללא תלות בליבה האם כשמעלים SHADER CLOCK יש שיפור משמעותי בביצועים? תודה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  21. טוב חברה אני צריך קרור נחמד במחיר סביר שיהיה שקט ומקרר סומך עליכם זה המארז שלי http://www.nzxt.com/products/apollo/ וזאת החנות שאני קונה ממנה http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=150&ParentID=19 אני לא יודע איפה להשים אותו מאחורה או בצד הייתי מעוניין להשים בצד שהקרור גם יבוא על כרטיס מסך(4850) כי בצד סתם מאוור של המארז (אם אפשר שיהיה מדליק כזה עם אורות ) אני לא יודע איזה מידה המאוור אם אתם יכולים להגיד לי אני ישמח רשום באתר אבל אני לא ממש מבין כרגע החום עומד על 30 מעלות בגלל e8400+accooler

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  22. אני קניתי סינק חדש למעבד קניתי את ה coolmaster auro7+ ולדעתי הוא דפוק או שמשהו עשיתי לא טוב יש לי מעבד AMD2400 ואחרי שהתקנתי את הסינק החדש הטמפ' של העבד לא השתנתה בכלל אולי היא ירדה ב 3 מעלות ברגע שהדלקתי את המחשב גיליתי שהמעבד על טמפ' של 52 מעלות שזה בערך 7 מעלות פחות ממה שהיה לי לפני זה ולפני זה היה לי את הסינק שקיבלתי עם המעבד AMD קודם כל : זה סינק טוב מה שקניתי לא? מה יכול לגרום לזה שהטמפ' לא השתנתה? מה עשיתי לא טוב?! זה דחוף לי אז בבקשה תענו לי... תודה רבה רבה רבה ד"א לאיזה ביצועים לצפות מaero7+ של קולרמאסטר? כאלה?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by carock,

אני קונה את הSUNBEAM TONIQ ואני רוצה לדעת אם שווה לי להחליף לו את המאוורר שלו למשהו יותר שקט או שזה לא משנה..? אם אנתם ממליצים לי להחליף מאוורר אתם יכולים להגיד לי למה להחליף..? אני קונה גם את הAPOLLO ואנילהוסיף לו עוד מאוורר .. אני רוצה משהו חזק מאוד ושבכל זאת לא יהיה רועש מדי..

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  24. Started by Lavasoft,

שלום, יש לי כ. מסך: http://img210.imageshack.us/img210/975/ge5fw.jpg דרך הRiva Tuner אני יכול לעשות OC? מישהו בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  25. שלום, יש לי מעבד Core 2 duo E6600 ואני צריך קירור למעבד חשוב שיהיה שקט וכמובן שיהיה אפקטיבי. תודה רבה. תקציב: עד 300-250 ש"ח תודה.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.