עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by neil4,

אהלן לכולם יש לי ecs k75a עם מעבד של athlon xp 2000+ ומאוורר אחד על המעבד ואחד על ה case אבל כשאני משחק במשחקים כמו moto gp 2 כשהמארז פתוח הטמפרטורה עולה לי ל57 מעלות והמחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט יש לי xabre 400 מה הפתרון??

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  2. שלום לכולם הזמנתי מפנדה את ה AC 7 Pro עבור הקונרו E6600 שלי שלא הולך לעבור OC. מפנדה נמסר לי שהוא לא יהיה זמין בקרוב והסכמתי להחליף אותו ל Zalman CNPS9500 בהנחה מסויימת ואשר נמצא במלאי. חשוב לציין ששקט הוא בעדיפות עליונה אצלי מכיוון שהמשחשב עובד גם בלילה. האם הבחירה נכונה או שכדאי לי לשנות אותה? שוב, מה שחשוב לי הוא לא יכולות הקירור אלא השקט. תודה

• 7 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by love-its-my-name,

מה הקירור למעבד הכייייייי טוב ושקט?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by pc student,

הא שווה לי לבנות מאוורר מקדמת תחתית המארז?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by natit09,

אני רוצה להוסיף מאורר מקדימה כי עכשיו יש לי רק אחורי ורציתי לדעת אם אני יכול להוסיף אותו כי אמרו לי שזה יכול לפגוע לי בספק אם אין מספיק כח בספק אז אני רוצה לדעת אם אני יכול הוסיף בלי פגיעה או איכשהו לבדוק אם אני יכול להוסיף תודה מראש

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  6. חברה יש לי בעיה עם gainward fx 5200 le הגוף שלו נופל כמה זמן הוא יוכל להחזיק בלעדיו עוד משהוא עשיתי פאן קארד זה יעזור?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  7. איך אני מפרק אותו, יש שני לחיצים קפיציים קטנים בצד, אבל לא קורה כלום שאני לוחץ עליהם האם בכלל צריך לשים משהו במקום, או שזה שם בשביל היופי? (אם כן אז איפה אני קונה מאורר חדש ללוח גיגה בייט והאם צריך דבק חדש?) תודה!

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. Started by Wolfi,

לאחר ביצוע OC המעבד ממש מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות במאמץ, הגוף קירור שיש לי על המעבד הוא סתם ג'נריק כזהאני שמעתי שיש שני גופי קירור מתקדמים, TUNIQ TOWER 120MM Thermaltake BigTyphoon /VX 120MM צריך שיתאים למעבד AMD ATHLON 64 3500+ וללוח אם ASUS A8N-E nforce4 ראיתי את המכירות הבאות http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15681&PHPSESSID=c5535510 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15375 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3070 על מה אתם ממליצים יותר ? אין לי בעיה של רעש, זה לא מפריע לי .. חשוב לי שיהיה גוף קירור עם ביצועים ממש טובים ושיתאים למעבד וללוח אם שלי. אם יש לכם המלצה לגוף קירור אחר למעבד שלי אז בבקש…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  9. שלום לכם אני מחפש קירור טוב למעבד שלי.... המאוורר חייב להיות מksp (מטעמי נוחות). יש לי (478) p4 2.8 ghz prescot והמאוורר שבא איתו מאוד רועש, לכן מאוורר שקט מאוד חשוב לי. בקיצור אני מחפש קירור יעיל (לא צריך משהו מטורף כי אני לא מתכנן oc); הכי חשוב שקט. אני אשמח אם תגידו לי את הדגם והמחיר. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  10. שלום לכולם ^,^ קיבלתי מחשב חדש Q9300 ASUS STRIKER II NSE 4GB DDR3 MUSHKIN 1600MHZ (אני יודע שהלוח תומך MAX 1333 ו1600 רק בOC אבל הם היו זולים יותר ועם CL נמוך יותר מאחרים עם 1333MHZ אז...) 2X 9800GTX + המעבד והצ'יפסט מקוררים במים המעבד ב46 מעלות ב IDEL (נמדד בREALTEMP) לא קצת גבוהה יחסית לקירור מים? בקיצור אני רוצה לדעת לכמה בערך לשנות את הVOLTAGE ,FSB יש גם CPU PTT VOLTAGE או משהוא כזה כשנכנסתי לביוס, בכללי אני יודע לעשות OC אבל נבהלתי מכל הCPU PPT VOLTAGE והדברים שאני לא מכיר תודה רבה מראש. נ.ב. הכרטיסי מסך מחממים את המארז כמו תנור 63 בIDEL אני יודע שזה נורמלי לכרטיסי מסך אבל היה לי אפילו CRASH באמצע 3DMARK06 ובאמצע UT3 כשהמאווריר היו בMAX והמזגן עבד (אני לא צוחק 0.0) …

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by drago,

שלום לכולם . האם ניתן לעשות אוברקלוק לפאנטיום 3 750 . במידה וכן אנא ספרו לי איך . תודה אבי

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  12. Started by what the fuck,

האם אני יכול להשים את ה SF2 על הגוף קירור הרגיל של אינטל ? זה יעזור ? אני יכול לעשות את זה מבלי להוריד את כל הגוף הקירור ? אם כן, איך ?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by HumanFly,

נלקח מאוורסט: CPU 42 °c GPU 56 °c GPU Ambient 46 °c WDC WD2000JD-00HBB0 47 °c הכל ב IDLE...הטמפ של המעבד ידוע לי שבסדר (זה המעבד שבחתימה) אבל ההרדיסק.. לא קצת חם ? WD 200GBSATA האם קירור אקטיבי להרדיסק משפר משהו או סתם עושה "רוח"? תרתיי משמע.. שאלה נוספת למה אני לא רואה טמפ של המובו ? אין סנסור של ג'יגה בייט ? נראה לי משונה לא ? עוד שאלה.. ברשותי XFX 6600GT בלשונית OC של אוורסט זה מראה לי ה GPU הוא 299MHZ.. זה לא קצת..אבל קצת נמוך ?! הוא אמור להיות 1100 לא ? לא ברור לי כלכך מה קורה פה..

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  14. שמעתי איפשהוא שזה אפשרי בעזרת דרייברים של אומגה...אבל איך עושים את זה? זה כרוך בסיכון מסויים? צריך לפרוץ ביוס או משו כזה? או שזה רק תוכנתי וזה שטויות ואם יש בעיות פשוט מחזירים את ההגדות להגדרות הקודמות\מוחקים את הדרייברים של אומגה?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by zexxx,

שלום חברה! אתמול קניתי מסך LCD וחיברתי אותו לפי המדריך שבאתר. המסך פועל מצויין, אבל התאורה לא פועלת.... :-[ חיברתי את K לפוטנציומטר ומשם לאדמה במולקס. את A חיברתי ל- 5V במולקס... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by whome,

שלום לכולם, האם השילוב הנ"ל (ninja II ו-q9550) סביר תחת המגבלות? 1) שקט (חשוב ביותר!) 2) טמפ' עם OC בינוני (אני הולך לנסות OC בפעם הראשונה ואל רוצה למתוח את הגבול יותר מידי). 3) מחיר עבור הקירור בסביבות 150 ש"ח ובכל מקרה לא מעל 200. 4) מארז טרם נבחר סופית אבל כנראה SST-LC17 תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by evy,

כל פעם שאני מעלה תדרים בתוכנה atitool לכרטיס אז כשאני מאתחל את המחשב מחדש ,התדרים של הכרטיס חוזרים למצב סטוק.. איך אני שומר ככה שכשאני יאתחל את המחשב זה ישמר בתדרים החדשים?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by evy,

שלום לכולם. כפי שאפשר לראות במפרט לי לי מעבד 2.6c ..ובתקופה האחרונה שלו המעבד מגיע ל 48-49 מעלות במנוחה(זה כי קיץ) ובכלל במאמץ הוא קופץ ל 54-57 מעלות (כשאני במשחק מסויים),לדעתי זה יותר מדיי חם. עכישו מה שמוזר פה הוא שרציתי לוודא את המעלות ,לשם כך לקחתי מד טמפ' רגיל(שתולים על קירות וכו) והנחתי אותו כרבע שעה על ההיטסינק. המחשב היה במצב מנוחה כאשר בתוכנה הוא מראה לי טמפ' של 45, אך כשראיתי במד חום שהיה על ההיטסינק זה היה על 30 מעלות. משהו מוזר כאן לפי דעתי.אני חושב שהלוח שלי לא קורא נכון את הטמפ'....זה לוח ABIT IS-7 אם תוכלו לעזור לי אני אשמח!

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by killer47,

איפה בביוס(בכללי,או איפה לכם)יש את האפששרות של שינוי המכפלה?! וגם מישהו יכול להסביר לי מה לעלות ומה להוריד?! תודה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  20. כמה זה סביר לכרטיס מסך בג'יפורס מנוחה (וינדוס+אקספלורר) 32 מעבד גראפי \ 28 זכרונות בוודוו מנוחה (אותו דבר.. חח) 69-71 מעבד גראפי \ 46 זכרונות קירור ג'יפורס, סינק+מאורר סטוק - זרימת אוויר טובה במארז קירור וודוו, לא הגיע איתו שום מאורר סטוק רק סינק ממש ממש ממש דפוק כזה מברזל שיש לו חריצים 60 קילומטר - זרימת אוויר טובה פלוס

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. עשיתי צריבה של ביוס אם winfox וזה נפל בעמצא ועכשיו אני לא יכול לשים ביוס חדש מה עושים תעזרו לי בבקשהההה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  22. האם זה אלו http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7547 ? ד"א לא מצאתי את הטרד בחיפוש יכול להיות שהוא נימחק?

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  23. שלום לכולם, התסכלתי בתוכנה Everest וראיתי שה-CPU שלי הטמפרטורה שלו זה 36 ו-Motherboard זה 21 חשבתי לעצמי ועלה לי רעיון... הנה התוצאה: שכחתי לצלם, ליד היד שלי (ליד העכבר) יש 4 כפתורים למאורר שעשיתי כל כפתור זה הרמה של המאוורר מ-1 עד 4 אשמח לתגובות

• 11 תגובות
    • 550 צפיות
  24. יש לי ספק ישן שאני לא צריך. אז הוצאתי ממנו את המאוורר. עכשיו יש לי חוט אדום וחוט שחור עם קצה גלוי. איך אני מחבר לו כבל או ראש כדי שאוכל לצרף אותו למארז החדש שלי ? יש לי כבל מאריך רזרבי (הרגיל של ה 4 פינים שמתחבר לכונן למשל) . איך לחבר אליו את המאוורר החדש עם שני החוטים שלו ?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  25. AXP 2500+, שני סטיקים DDR400 של ADATA (לא ה-VT), ספק כוח sunshine 400W ABIT NF7-S המכפלה נשארת 11, והכי גבוה שאני מגיע זה 173 FSB (סטוק זה 166) אני רוצה להגיע ל-200, לזכרונות לא אמורה להיות בעיה, זה פשוט כאילו אני מתקין מעבד חדש =\ כרגע אני במהירות סטוק של המעבד ביחס של 5:6 בשביל שהזכורנות יפעלו ב-200 מה"צ. תייעצו לי בבקשה מה לעשות. שאלה לא קשורה - מה ההבדל בין הזכרונות VT של ADATA שמוכרים היום ב-KSP לבין הישנים?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים