אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעלות מכפלה ל 1600 ATHLON יש פה מישהו שיש לו ניסיון בזה???
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם הלוח הנ"ל תומך במעבדי מרובעי ליבה? ואם לא האם יש עידכון ביוס שהופך אותו לתומך? :-[
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בישביל להוריד תיזמונים צריך לעלות מתח??? ולאיזה תזמונים אפשר להגיע עם הזכרונות האלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_reaper_hpc_edition
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיית טמפרטורות עם המעבד שלי מסוג Q9300 במצב מנוחה הוא על 60 מעלות בממוצע לכל הליבות ובמצב מאמץ על 67 מעלות בממוצע יש לי קירור זלמן עם וסט ואפילו כששמתי על הכי גבוה (רמת קירור הכי חזקה) זה לא עזר זאת תמונה בזמן מאמצון....
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קבלתי את הטוניק בגרסת הלא LED, ובא לי מאוורר LED איזה מאוורר שהוא לפחות ברמה של המאוורר של הטוניק (או אפילו יותר חזק ממנו) שהוא LED ויש לו בקר שליטה חיצוני ? ואמרו שהמאוורר של הטוניק הוא ממש טוב, מה הזרימת אוויר שלו ? והאם בכלל שווה להחליף ? (תקציב לא משנה)
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני רוצה לעשות חור בדלת של המארז שלי ולשים מאוורר עד עכשיו הבנתי פחות או יותר איך עושים את זה הבעיה היא איפה בדיוק אני צריך לחבר את המאוורר בלוח אם? איפה החיבור? אני מאוד יודה לכם אם תענו לי
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם החודש קניתי לי מחשב חדש המפרט בצד. יצא לי לשים לב כמה פעמים שכשהמחשב לא בפעולה ושום דבר לא עובד ברקע המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד. השאלה שלי אם זה תקין? זה אמור להיות ככה? כי מבחינת טמפ' בדקתי ואין שום בעיה הוא קריר מאוד. פשוט זה קצת מדאיג לראות אותו לא מסתובב...
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היום פתחתי את המחשב בשביל לנקות אבק ושמתי לב ששלושת הצלעות האחרונות בקירור שעל המעבד התעקמו כזה לצד למטה (AC7 FREEZER) ממה זה יכול לקרות?
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לעשות למחשב שלי OC כבד וברשותי המפרט הבא: מעבד-P4 2.4C לוח-IC7 זיכרון-קורסייר 512MB 3500C2 כ.מסך-הרקולס רדאון 9800 ספק-ANTEC TP 430W מארז מאוורר של אנטק עם שני מאווררים מכניסים מקדימה,אחד מכניס מהצב ועוד שניים SF2 מוציאים מאחורה. קירור מקורי. הטמפ' שלי הם קצת גבוהות לדעתי משהו בסביבות 50 עכשיו אני שם לב שהמאוורר המקורי מסתובב בבערך 2600 שזה נראה לי נמוך מאוד. האם אפשר להגביר את המהירות שלו? אני גם שוקל לשים משחה(יש לי ארטק סילבר 3) אבל מה עם החומר השחור?
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני יודע שהוא עתיק אבל זה המצב. עשיתי OC של 50% ל 2200 במקום 1500+-, מה שיש עכשיו זה מאוורר של AC 2TC שלא מיועד לOC אלא לשקט ודי מולו יש מאורר 120 שזורק עליו ועל הציפסט ולסיום לידו יש מאוור של TT שקט (לא זוכר דגם) שמוציא את האוויר החם. בקיץ במנוחה המעבד באיזור ה 52 + - ובמאמץ הוא מגרד את ה 60 מלמטה, כמובן שב SNM הוא הגיע לבערך 64 ב 75% , עכשיו בכלל כיף המעבד עומד על 48 במנוחה ובמאמץ עולה ל55 בערך. האם שווה להשקיע $$ בהחלפת קירור עדיף שקט ושוכב לא מהמזדקרים למינהם או שהטמפרטורות פה הן סבבה למעבד וחבל על הכסף מקסימום להחליף את ה 120 שיש עכשיו http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12299 שה CFM שלו 37 למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?producti…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה שעשיתי לקחתי צלע קירור ישנה . הקפאתי במקפי וזה הוריד לי את הכרטיס מסך לה טמ 40 30 לפני כל זה הצלחתי להגיע לאוברקלוק מה 324 מהירות ליבה לה 350 אחרי הקירור הצלחתי לה 375 370 הבעיה זה מופשר... מהר אמן והיה דרך לשמור על זה : : הניסוי עבד בצלחה אחרי 20 דקות התחיל להתחמם שוב באסה . של דבר . אמן והייתי יכל לשים את המחשב במקפיא
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה: http://www.asrock.com/product/product_p4s61.htm וכפי שאתם רואים בלינק, הוא תומך ב-Hybrid Booster. טכנית זה מאפשר לי לשנות את ה-Vcore בביוס, מעשית עוד לא מצאתי את האופציה הזאת אם מישהו יכול לכוון אותי, אודה לו מאוד. במיוחד כשעכשיו אני על 3.5 ורק המחסור במתח מונע ממני להגיע ל-3.73 (גבול הביוס)
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שמתי היום ל-6600GT XFX שלי משחה טרמית (MX1) בדקתי ב RIVA TUNER הוא מגיע למקסימום 75 מעלות..האם כדאי לנסות איזה אוברקלוק? נ.ב. ראיתי שיש גם קירור לזכרון ...האם יש לו גם מודד טמפרטורה או שלא צריך?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני הזמנתי 2 מטר של 1/4" Neon green wire sleeving אם אני לא טועה 1/4 של האינץ 'אמור להספיק ואני מוסיף גם כמה Heatshrinkים השאלה היא איך אני מוציא את הכבלים של המולקס מתוך החיבור שלו? ואיך אני מחזיר אותם?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
חיברתי את הטורנדו לבקר מהירות ע"י חיבור כבלי המתח ובקרת המהירות לכבל של הבקר מהירות. ניתקתי את החיבורים הרגילים של המאוורר והחלפתי אותם בתקע קטן התואם לכבל של הבקר. הבעייה היא שכרגע למעשה אין שום שליטה על המהירות אלה היא נישארת קבועה על כ 3000 או משתנה בתחום של כמאה מאות סל"ד. כאשר אני מפעיל את המחשב המהירות עולה למקסימום ואחרי 2 שניות היא יורדת ומתייצבת ללא יכולת שליטה ממשית על המהירות. השאלה היא האם מדובר במגבלה כל שהיא של הפנל, למרות שהמאוורר מגיע לשיא עם תחילת ההפעלה או בבעיית חיבור לא ברורה. הבקר עבד היטב בשליטה על מאוורר המעבד - ANTEC AeroFlow שחובר כעת ישירות ללוח האם.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 Venice 3000+ BW-E6 ABIT KN8 Ultra 1024MB DDR400 CAS 2.5 TWINMOS אני לא מתכנן לעשות עכשיו אלא עוד שנה-שנה וחצי.... כמה לדעתכם השילוש הזה מסוגל ?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6800GT של XFX ולוח אם של EPOX 8KDA3J אני רוצה לעשות אוברקלוק זה פעם ראשונה שאני רוצה לנסות אני לא יודע אם ביכלל שווה לי בינתיים ואם זה מסוכן ביכלל ביגלל זה אני מבקש עזרה ובדרך תוכלו לתת לי גם תוכנה טובה לאוברקלוקינג תודה תראש..
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הזכרון שלי עכשיו הוא על 2.5-3-3-8 ג'נרי... אם סתם לדוגמא אני ישים אותו על 2-2-2-5 ובאיזה אורך פלא זה אפילו יעבוד יכול להגרם איזשהו נזק לזכרון כמו שיכול לקרות בהעלאת מתח לזכרון או שזה ממש לא מסוכן ומקסימום המחשב לא יעלה ואז עושים איפוס ביוס?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם מחשב שלא מתוכנן לאוברקלוק עם מעבד E6300 זקוק לקירור יותר מסיבי מהקירור סטוק כגון קירור מים? או שאפשר להסתפק בקירור אוויר?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אלו הנתונים שמודפסים על גבי המעבד: 6400 SL9S9 MALAY 2.13GHZ/2M/1066/06 L630A378
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות Geforce FX 5600 Ultra של Leadtek,אבל יש לי בעיה המאוורר מוציא 55 דציבלים,שזה קצת הרבה בשבילי,אז אני צריך קירור אחר. יש לי Zalman 80HP על הכרטיס הנוכחי,אבל לא נראה לי שהוא יעבוד טוב על הכרטיס הנ"ל כיוון שלפי מה שהבנתי הסינק הג'נרי של הכרטיס מכסה גם את הזכרונות,והZALMAN לא מכסה אותם אז מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, כמה המאוורר הזה באמת שקט? השקעתי המון כסף ב - sonata II. האם המאוורר הזה יאכזב אותי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי לוח סטרייקיר 790i extreme ומעבד Q9450 אני מעוניין להרכיב למערכת קירור מים. וזו תהייה ההתנשאות הראשונה שלי עם מערכות קירור מסוג כזה. ולכן המיגדע שלי על מערכות אלו מאוד מוגבל. רציתי לדעת כמה פרטים לגבי מערכת מסויימת שאני עומד לרכוש, לשמוע חוות דעת עליה ולקבל גם המלצות אחרות. המערכת היא Swiftech H2O 120 Premium Watercooling Kit וזהו הקישור אל אתר היצרן אם פרטים יותר מקצועיים על המערכת: http://www.swiftnets.com/products/h20-120-premium.asp תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתראה לי את טמפ' כרטיס המסך (geforce ti 4200)
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-