עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by מר שאלה 2000,

אני עושה\מתאמן על FX5200 אבל אני לא מבין אני מישתמש בתוכנהATITOOL וכשאני עושה SAVE אז זה נתקה קודם יוצא שלח "דיוח" ואז אם אני עושה שלח הוא נתקה..... ואם לא הוא פשות יוצא....... אז מה לעשות..... נ.ב עזבו אותכם על לא שווה לעשות אני רק מתאמן עלב .......

2. Started by Esparco,

המפרט שלי הוא ככה Intel Pentium 1.7ghz ASUS P4V800X 256 MB DDR-SDRAM עכשיו ההעלתי את המ100 ל 110 הרצתי בדיקות יציבות הכל עובד תקין ניסיתי להעלות ל 111 והמחשב מתרסט בבדיקת יציבות בסופר פאי 16 MB אם יש למישהו ניסיון עם לוח\מעבד כזה ויכול לעזור לי אני ישמח תסתכלו בתמונות על ההגדרות של המחשב

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  3. ערב טוב . יש לי את לוח האם הזה: http://www.ciao.co.uk/ASRock_P4I65G__6496042 מעבד פנטיום 4 . גוף הקירור/מאוורר שיש לי על המעבד ממש עלוב והמאוור עושה רעש נוראי. אני מעוניין להחליף את גוף הקירור. יש לי 2 שאלות: 1. האם ניתן לנתק את גוף הקירור הנוכחי מבלי לגרום נזק למעבד? 2. על איזה גוף קירור/מאוורר אתם ממליצים שיספק קירור טוב ועם רעש נמוך? תודה מראש, אמיר[br]פורסם בתאריך: 17.04.2008 בשעה 22:13:33 מה דעתכם על האפשרויות הללו:1. http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=243 2. http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=245 3. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1817

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by xtract1,

המפרט שלי בצד...אני צריך לציין שאני חדש בקטע של הOC אז להסביר כמו למפגרים בבקשה נכנסתי לBIOS...בעצת מישהו פה הורדתי ת'זיכרונות ל333 וניסיתי גם ל266..ואז העלתי FSB ל240 והוא לא עולה לי... מה קורה פה? מה הפיתרון?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  5. Started by K0sTa,

זאת השגיאה שהתקבלה במהלך סריקה עם התוכנה SM, המעבד שלי רץ על ליבה של 235, מה שמריץ את הזכרון ל 470, השגיאה הזאת זה מקור לדאגה ? להוריד ת'אובר קלוק? תודה. :-*

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by אמיר יצחקי,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5010 הצעצוע הזה ייתן משהו אם הוא יישב ליד הכרטיס.מ ?

7. Started by Demagh,

אפשרי לחבר מבחינת מיקום ברגים \ PCB?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  8. יש לי שני סטיקים של וינבונד 256 ושני סטיקים של סמסונג בעבר שהיו לי רק הוינבונד עשיתי oc מ 2.4 800 מ 200 ל 250 שזה בפועל מ 2.4 ל 3 ג'יגה העלתי שלב אחד במתח של המעבד מ 1.52 ל 1.55 ומתח לddr ל 1.60 והכל פעל יציב וכשורה עכשיו הוספתי שני סלוטים נוספים של סמסונג ורציתי לדעת מס דברים 1) מה המתח הבסיסי של הסמסונג 2) חיברתי את ארבעתם ב duel channel אבל מכל 2.7 המחשב מתחיל להשתגע שאם כל זיכרון בניפרד אני מגיע ל 3 יציב מה צריך לעשות או איזה מתח מומלץ לשים על מנת לייצב בין שני החברות שיחקתי עם המתחים אבל הוא תמיד נופל ואני פשוט יודע שאפשר לסחוט יותר מ 300 הרץ עלובים

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  9. שלום, יש לי את הקירור הנ"ל, כרגע מותקן עליו מאורר 92 מ"מ של זלמן, עם הנגד אשר מוריד לו את מהירות הסיבוב. דווקא תוצאות הקירור הן מעולות ביותר, 37-38 במנוחה שזה פשוט מטורף לפי דעתי. הבעיה אשר מטרידה אותי היא לא הקירור, אלה הרעש, נכון, הרעש הוא לא כל כך מציק, אבל ברצוני לעבור סדרה של התקת כל הרכיבים במחשב. המארז הוא ANTEC P182. יש קצת רש שנפלט מהמאורר של זלמן 92 מ"מ שעל הקירור, לכן הבנתי וראיתי אוציות לחיבור מאורר 120 מ"מ על הקירור דרך אזיקונים וכו', שזאת לא בעיה בשבילי כלל, השאלה היא ממשתמשים אשר ביצעו את זה, בשמוש עם מאורר 120 מ"מ שקט מאוד. יש לי כמה חלקים של גומי וכו' שאני אוכל לשים מתחת למאורר בנקודות מגע עם הקירור על מנת לבטל קצת את הרעידות וכו'. מה אתם אומרים, יש לכם ה…

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  10. קיבלתי את המסך הבא: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200409211441075417&id=200409211516226638&user=or_carmi ביינתים הורדתי את האוק עד שאני אבין מה בדיוק הבעיה מה שעשיתי היה להעלות את הFSB ל220 ולהגדיר את הזכרונות על 450MHZ יש למישהו רעיון מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  11. צריך המלצה על קירור לכרטיס מסך Radeon 9800pro משולב עם קירור למעבד P4. רצוי שיהיה קירור מים. תקציב 700 שקל.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי לוח P5B DLX ומעבד C2D E6600 רציתי לדעת מהם הטמפ' המקסימליות לעבודה לכל אחד מהם ? ולאיזה טמפ' כדאי לי לכוון את ההתראה שלהם על מנת לשמור עליהם תקינים לאורך זמן ? כרגע עם מס' תוכנות פתוחות ולא בפעולה , רק אינטרנט , אני מקבל 46 מע' MB ו 54 מע' CPU.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by Eliranos,

שלום, יש לי שאלה בקשר לאוברקלוק בלוח אם מסוג ASUS P5K DELUX אם יש מישהו שמבין בלוח ובביוס שלו אני ישמח אם הוא יוכל ליצור איתי קשר בסקייפ שם משתמש: אלירן עמר תודה רבההה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by shlomi8,

למה כשאנ יעושה אוברקלוק אפילו הכי קטנטןן כל המחשב נתקעע בקושיי זז עד שהוא נתקע לגמרי...אפילו כשאני מעלה ב5 mhz (נ.ב לפני הפירמוט לא היה לי ככה...)

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  15. איזה מהמאווררים שבעמוד הזה כדי לי לקנות http://www.thermaltake.com/dcfans/smartFanmenu.htm חבר שלי אמר שהסוג שלהם הכי טוב אבל אם יש לכם רעיונות למאווררים אחרים תגידו.. נ.ב. שה נכון שכדי לי לשים מאוורר קדמי מכניס אוויר , אחורי- מוציא אוויר ובדלת מכניס אוויר?? תודה.

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  16. טוב תיראו זאת פעם ראשונה שאני מבצע OC ואני חושב שאני עושה את זה לא טוב או משהו לא בסדר פה... אז ככה.. העלתי קצת את ה-core וגם את ה-memory אבל בקצת (15) ועשיתי בדיקה ב3DMARK וזה יצא סביר... ראיתי ב-CPU TEST קצת קווים אדומים.. אבל איך זה יכול להיות אם העלתי רק 15 בערך?!?!?! באוורסט הסתכלתי וכתוב לי שם בכלל ב- GPU clock:401 mhz (orginal:400) memory clock:351 mhz (orginal: 350) וזה לא משתנה לי, נישאר כמו שהיה לפני שהתחלתי את ה-OC... ועוד משהו... ה-memory clock באוורסט כתוב אורגינל 350 ובתוכנה של ה-OC זה התחיל לי רק מ-700 אז משהו פה לא בסדר.. אני חייב שתעזרו לי ב-OC הזה!!! בבקשה תסבירו לי מה לעשות.. תודה, דניאל.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by O.G.D 2k5,

שלום מישהו יכול להגיד לי אם זאת תוכנה טובה והיא עובדת עם כל המעבדים והלוחות, אם כן איפה להוריד אותה ואיך לקנפג אותה??? תודות מראש

• 9 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by shovel_xxx,

אני צריך קירור לכ.מסך שלי ואני רוצה לעשות OC GEFORCE 6600 GT טוב ל OC ?!?! תקציב בסיביבות ה 250 זה קירור טוב ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14232&PHPSESSID=1a5dc3ed45934af3de6c1f7224c328ba ועוד משהו קטן מישהו יכול להתחבר אלי ל MSN או ב ה"פ לעזור לי ב OC למה יש לי כמה בעיות ( OC ל AMD 64 3000+ )

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by nore0,

http://img97.imageshack.us/img97/8978/6600gtoc8lj.jpg אני מנסה להעלות בדריבר והוא מעלה הודעה שצריך להוריד זה המקסימום של הכרטיס ? כי הטמפ' מאוד טובה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by subarel,

יש לי רק מ 1.8 עד 2.1, יש דרך - אפילו לעשות ללוח מוד להעלות את זה קצת........? נראה לי שזה מה שעוצר אותי בOC....

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  21. החלפתי את המעבד, הקירור, ספק הכוח ועוד ציוד היקפי. הלכתי לבדוק את יכולת האוברקלוק של המעבד יחד עם הקירור, שניהם יושבים על לוח 965P-DS3 שנכון לבינתיים הוא לא זה שיגביל אותי. התחלתי לעלות FSB ונדהמתי לגלות שלמעבד אין כלל בעיה עם זה, הגעתי ל-425X9=3800MHZ על מתח סטוק(1.22) יציב. המשכתי לעלות והגעתי ל-450FSB עם מתח 1.28 אבל לצורך אקסטרא יציבות אני נמצא על 1.30 למעבד. הצלחתי לעלות עד 470 אבל הזכרונות שלי TWINMOSTWISTER 800MHZ מגבילים אותי. מבחינת טמפ' במנוחה 35 ומאמץ 56, ה-TR U120X עושה את העבודה כראוי(הוא כבר לא יפול ;D) העלתי 3DMARK06 והתוצאה 15,400 נכון לעכשיו.(קרייסיס נבדוק בהמשך) בינתיים תמונות להתרשמותכם. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by buzz man,

כבר הרבה זמן יש לי הרגשה שה- XP-120 שלי מזייף, כאילו הוא יכול לתת יותר ממה שהוא נותן. זה הגיע למצב שחשבתי על החלפת מארז למארז גדול יותר מאלומיניום דבר שיוריד את הטמפ' של המעבד שלי. אז על ה XP שמתי במקום ה TT SMART FAN2 את המאורר שהגיע עם המארז של האנטק:איזה שינוי כאילו מישהו נתן בעיטה לקירור והוא התעורר לחיים,הטמפ' השתפרו מיד. מסקנה : הביצועים של המאווררים של TT די מאכזבים.... אני אתן לתמונות לדבר לגבי השיפור שחל.... אחד ב O.C צנוע של 2400 והשני ב O.C מקסימלי של המערכת 2700 ,על המערכת הרצתי את תוכנת S$M שהיא תוכנה שמביאה את המעבד למקסימום מאמץ ומחממת אותו. בקיצור למרות הביקורות הטובות והמלחמה המתנהלת בין ה BT לזלמן החדש אני נשאר עם ה XP120 שלי... [attachm…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by KrustyTheKlown,

יש לי GEFOCE6100 מובנה (מחשב חדש) האם OC יתן איזשהוא שיפור מורגש לדעתכם? מן הסתם אני לא מצפה לשחק משחקים הכי חדשים.... האם יש איזשהו סיכון גם ללוח אם? תודה

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  24. תיראו אני יכול גם ליותר הבעיה שהספק שלי תכבה בעצמה, אני עשיתי ל 3.5 עבד יפה הגיעה לוינדוס והתכבה. ד"א הטמפרטורה נישארה כמו שהייתה 48 מעלות ממוצע וחוץ מזה מה זה FSB ואיפה אני בודק כמה יש לי?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  25. יש לי לוח אם ASUS P4P800 SE והייתי רוצה לדעת אם המאוורר CNPS7000B-AlCu LED של זלמן מתאים לו???

• 5 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים