עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, יש לי בעיה באוברקלוק. ראיתי שאנשים הגיעו לתדרים מטורפים עם הקונרו שלהם,אך שלי לצערי לא כל כך טוב. יכול להיות שזה בגלל ה REV L2 של הE6300 ? בכל מקרה אני מבקש טיפים ועזרה איך להביא את המעבד ליותר מ 3 גיגההרטז( 2800 הוא עושה בלי בעיה) שאר המפרט שלי (שחשוב) הוא G.SKILL 2GB 800mgz 4-4-4-12 ASUS P5B עם הביוס הכי אחרון 8800 GTS 640 ספק כוח HEC 500W TRT (שאמור להחזיק עד כמה שאני מבין) וזהו בערך

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by ohadorgad,

קניתי מחשב חדש עם לוח D945GCNL של INTEL אני חדש בתחום. ניסיתי לחפש בביוס את האופציה של הoverclocking ולא מצאתי, לאיפה אני צריך להכנס שם, ואיזה הגדרות לשנות בכדי להשיג אוברקלוקינג מוצלח?

• 2 תגובות
    • 411 צפיות
  3. Started by זאק,

חיברתי למחשב את הV1 AX והוא פועל אבל כשאני מדליק את המחשב הוא אומר לי cpu fan error ואז הוא עושה כמה ביפים ואז ניכנס רגיל לווינדוס.. בעיקרון הוא עובד.. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by anox,

היי, האם ניתן לחבר מערכת קירור מים אחת, לשני מחשבים שונים? האם הרדיאטור והמשאבה יהיו מסוגלים להתמודד עם זה? האם התוצאות יהיו טובות מספיק? חשוב לציין, שמעבד אחד הוא התנור המכונה prescott. אני מעוניין לחבר את מערכת הקירור למעבדים, כרטיסי המסך, וה north bridges של שני המחשבים. עריכה: האם עדיף קירור אקטיבי או פסיבי. שמתי ע' על ה zalman reserator 2. תודה

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by The TrCkeR,

ברשותי את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס מבית POWERCOLOR עם הPCB החדש), ואני מחפש מדריך VMOD בשבילו. כל מי שיוכל לעזור בזה יבורך.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  6. SPIRE FalconRock II AMD SPIRE MicroFlow II AMD SPIRE SkiveStream AMD Spire SP420B8 CopperStream SPIRE SuperRock AMD Spire WhisperRock IV SPITE FridgeRock AMD כפי שהבנתם המעבד הוא של AMD והדגם BARTON 2500 הHSF לא מיועד בשביל OC ואם כן אז ממש לא כבד. רציתי לשאול איזה מבין כל אלו כדי לקנות שישמור על הטמפרטורה סבירה ואפשרי יהיה לעשות OC מזערי? אני לא מעוניין בHSF שיעלה המון.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי יומן אלקטרוני ישן, האם אני לכול להפוך אותו לצג LCD ? יש תמונות הגודל של הצד הוא רוחב: 6 סמ גובה 2.5 סמ

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by gggilad13,

יש לי מארז של CHENBRO שהגיע ללא מאווררים בכלל. שאר המפרט הוא: AMD 3000 512*2 GIBABYTE X800XL (עם קרור פסיבי) 2 כוננים אופטיים פלופי אחד כמה מאווררים ואיזה כדאי לשים במארז על מנת לשמור אותו קריר...?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. טוב אז שלום כולם זאת ההודעה הראשונה שלי כאן קניתי לא מזמן מחשב מTMS,ואחרי שבועיים המאוורר התחיל לעשות ראש..בלי שאף אחד יעשה משו חשבתי שזאת בעיה במאורר, אז הוצאתי אותו מהמארז והפעלתי אותו רגיל...ולא היה רעש בכלל. חיברתי את המאורר למארז, הדלקתי אותו עוד הפעם והוא התחיל לעשות רעש... אין לי מושג למה הדופן של המארז ישרה ככה שאני לא חושב שיש בעיה.. המארז CM 690 http://your-images.org/pics/c03c2aa0b8e9c3f16f459b04213c1e27.JPG עזרה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by E-man,

מתוך שיעמום (פסח אסור לשתות :-[) החלטתי לנסות לעשות אוברקלוק למעבד (האמת ניסיתי גם לזכרונות אבל זה בכלל לא הצליח) הצלחתי דרך התוכנה של הלוח AI BOOSTER להגיע ל4.08GHz (כאשר המקור הוא 2.83) וכול ניסיון להעלות מעל המהירות הנ"ל פשוט נכשל, כאשר המחשב אפילו לא עובר את השלב של הביוס ראיתי שאנשים מגיעים עם מעבד כמו שלי למהירויות יותר גבוהות. מה אני עושה לא נכון, או בעצם, איך אני יכול להגיע לתוצאות יותר טובות?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  11. השאלה בכותרת. אשמח לדוגמאות ומחירים.

• 6 תגובות
    • 503 צפיות
  12. שאלתי היא: אני עם זכרונות של 900MHZ וכרגע אני על FSB של 430. האם במידה ואני יעלה את תדר הזכרונות ע"י המחלק נגיד ל1000MHZ בערך, אז זה אומר שהלוח שלי יוכל לפעול על FSB 500? או שזה לא קשור כלל?

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by ice123,

יש לי זכרונות g.skill pc4400 LE אני לא מצליח להגיע ליציבות ב- ddr 550 רק בDDR400 לבעלי הלוחות של DFI בסדרה יש למישהו הצעות לקונפיגורציות של זכרון מעבד וכו... שהם יציבות? מפרט: CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ ווינצ'סטר G.SKILL PC 4400 LE DFI NF4 LANPARTY UT SLI-DR

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  14. ביצעתי אוברקלוק קטן של 200 MHZ והעלתי את הזכרונות שלי ל550 MHZ מפרט: AMD 3500 WINCHESTER G.SKILL PC4400 LE SAPPHIRE X850 XT PE

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by PuG3o6,

תגידו שמתי מאוורר ל.מסך שלי ורציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות OC במנוחה הטמפרטורה 40 מעלות ובלחץ לא עובר 50 יש לי gaiward 7600GT 256mb תודה

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by Fighter,

מדובר במעבד E6300 שהבאס הוא 266 אם יש לי 2 ג'יגה של שתי סטיקים של 667MHZ הם לא יתנו לי לעבור את 333באס באוברקלוקינג?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by almog333,

האם באמת שווה לי לקנות קירור לקונרו E6600 אם אני לא עושה OC? האם המעבד עם הקרור סטוק ירעיש הרבה יותר? האם אורך חיי המעבד תלוי בסוג הקרור? תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 866 צפיות
  18. Started by Fir3DragoN,

אני קונה בקרוב את המעבד Intel Dual Core E2180 65NM + Stock (עם המאוורר סטוק) ואני קונה את הלוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מה התדר הכי גבוה שאני יוכל להגיע עם המעבד על הסטוק? והאם בלי האובר קלוק אני אוכל לשחק CRYSIS טוב?

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by Rin,

1) איך הקירור הזה? קראתי הרבה ביקורות טובות - אבל מצד שני בהרבה השוואות למשל פה בטופ 10 http://www.frostytech.com/top5heatsinks.cfm זה אפילו לא מופיע 2) מה הקירור למעבד הכי טוב באתר של www.pandas.co.il או איזה יותר טוב מ MUGEN II שם? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אהלן בונה מחשב במארז nzxt s340 זקוק להמלצה לשני מאוורים בקוטר 140 מ"מ לקידמת המארז קריטריונים: יעילים- הרבה אוויר שקטים יחסית צבע לבן- או לגמרי או רק הלהבים בלי לדים או לדים לבנים עריכה: עדיפות להתנגדות גבוהה [static pressure] מכיוון שהמאווררים מאחרי כיסוי וגם פילטר נגד אבק תקציב: כמה שצריך עדיפות לעד 40-50₪ לכל אחד אבל אפשר גם יותר אם זה קריטי אפשר גם מחו"ל תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by danil1,

שלום, יש לי את המעבד AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION ומארז antec three hundred 2 סטיקים של ראם והייתי רוצה לקנות למעבד קירור. השאלה היא מה יותר טוב? Mugen 2 או Ninja 3 ד"א לרעש אין כזה אימפקט גדול בבחירה. [יהיה נחמד אם תפרטו קצת על הבחירה]. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. ברבות מקבוצות הדיון באינטרנט מסופר על נעילת המכפלה במעבדי BARTON 2500 האם הדבר נכון? ואם כן מה בגורלו של ה BARTON 2800 ? ??? ??? ??? כמו כן האם ישנו מדריך פשוט לשיחרור הנעילה ,אם היא בכלל קיימת? בתודה מראש COBRA DRAGON

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by FlashBang,

התוכנה מזהה את החיישן שלי (ASUS mozart 2 ),נותן לי להשגיח על טמפרטורות,אך לא מאפשר לי לשנות את הRPM של המאווררים. למישהו זה פעם קרה ? ד"א,יש לי לוח אם של ASUS,S533VM ו CHIPSET זבל של SIS ,651

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

ראיתי שנכנסו הרבה מוצרים חדשים של primecooler לזיגזג, כמו שבטח כולם יודעים המוצרים שלהם כמעט זהים למוצרים של זלמן וחלק אומרים שהם יוצאים לגמרי מאותו מפעל (OEM). למישהו יש מושג על הבדלי הביצועים בינהם ? האם שווה להתפשר על primecooler ? תודה.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מה המצב חבר'ה ?.. יש לי לוח Gigabyte 965P-DS3 Rev 3.3 עם הגרסא הכי מעודכנת F14, מעבד E5200, 2 סטיקים של 512 OCZ DDR2 800 Mhz CL4 ו - 2 סטיקים של 1GB כל אחד Corsair DDR2 800 Mhz CL4, גוף קירור Big Typhoon. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לייצב OC (אפילו ל - 3.33 Mhz כמו שהוא אמור לעשות בלי בעיות) .. לאחי יש EP31-DS3L והמעבד שלי היה במחשב שלו ועשיתי לו OC בלי להוריד אפילו את ה - EIST (וכל השאר שמפריעים ל - OC) ל - 3.33 Mhz עם מתח 1.30 והמחשב היה יציב ואצלי על אותן הגדרות הוא מצליח לעלות אחרי שאני שומר את השינויים אבל אם אני שומר את השינויים והמחשב מפעיל את עצמו מחדש ואני נכנס שוב ל - Bios ואז יוצא מבלי לעשות שינויים הוא מאפס את עצמו .. אפשר בבקשה עזרה לייצב את ה - OC ל - 3.33 M…

• 15 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.