אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אם אני עושה OC לכ.מסך אני אמור גם להגיבר את התדר בביוס??...אם כן אז לכמה פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היום התקנתי משקיט רעידות להרד דיסק שלי ועל הדרך עשיתי ניקוי קטן של אבק מהביג טייפון שלי... שכבה דקה של אבק הצטברה בשנה האחרונה בין המאוורר לכנפיים של הגוף קירור שחסמה את זרימת האויר. הסרתי את השכבה עם האצבעות באופן חובבני למדי, והפעלתי את המחשב. הופס! 6 מעלות ירדו מהטמפרטורה של המעבד במנוחה... איזה כיף!!!
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי לוח אם מסוג: P31-DS3L ואינני מוצא את אופצית הביטול בשום מקום,איפה אפשר למצוא את זה?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני חושש שהטמפרטורות שמדדתי ב- Everst (קובץ תמונה מצורף) גבוהות מדי, במיוחד של לוח האם שמתי לב שבאופן קבוע טמפ' לוח האם שלי גבוהה ב-12-13 מטמפ' החדר - האם זה תקין ? כמו כן, טמפ' כרטיס המסך (Palit Radeon 2600 XT) היא 51 מעלות הטמפרטורות נמדדו במנוחה שאלתי היא האם הטמפרטורות לא גבוהות מדי - ואם כן, על איזה קירור אתם ממליצים לי ? בתודה, החושש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
החלפתי את המעבד, הקירור, ספק הכוח ועוד ציוד היקפי. הלכתי לבדוק את יכולת האוברקלוק של המעבד יחד עם הקירור, שניהם יושבים על לוח 965P-DS3 שנכון לבינתיים הוא לא זה שיגביל אותי. התחלתי לעלות FSB ונדהמתי לגלות שלמעבד אין כלל בעיה עם זה, הגעתי ל-425X9=3800MHZ על מתח סטוק(1.22) יציב. המשכתי לעלות והגעתי ל-450FSB עם מתח 1.28 אבל לצורך אקסטרא יציבות אני נמצא על 1.30 למעבד. הצלחתי לעלות עד 470 אבל הזכרונות שלי TWINMOSTWISTER 800MHZ מגבילים אותי. מבחינת טמפ' במנוחה 35 ומאמץ 56, ה-TR U120X עושה את העבודה כראוי(הוא כבר לא יפול ;D) העלתי 3DMARK06 והתוצאה 15,400 נכון לעכשיו.(קרייסיס נבדוק בהמשך) בינתיים תמונות להתרשמותכם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן יש לי הרגשה שה- XP-120 שלי מזייף, כאילו הוא יכול לתת יותר ממה שהוא נותן. זה הגיע למצב שחשבתי על החלפת מארז למארז גדול יותר מאלומיניום דבר שיוריד את הטמפ' של המעבד שלי. אז על ה XP שמתי במקום ה TT SMART FAN2 את המאורר שהגיע עם המארז של האנטק:איזה שינוי כאילו מישהו נתן בעיטה לקירור והוא התעורר לחיים,הטמפ' השתפרו מיד. מסקנה : הביצועים של המאווררים של TT די מאכזבים.... אני אתן לתמונות לדבר לגבי השיפור שחל.... אחד ב O.C צנוע של 2400 והשני ב O.C מקסימלי של המערכת 2700 ,על המערכת הרצתי את תוכנת S$M שהיא תוכנה שמביאה את המעבד למקסימום מאמץ ומחממת אותו. בקיצור למרות הביקורות הטובות והמלחמה המתנהלת בין ה BT לזלמן החדש אני נשאר עם ה XP120 שלי... [attachm…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח הזה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=214 טוב לאוברקלוק ?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האם זה נותן תרומה כלשהי? השאלה היא גם על מחשב שלא נגעו בו וגם על מחשב שקיבל קצת OC למעבד, והמתח על הזכרונות עלה קצת. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
Crucial Anniversary PC5300 2.2V 3-3-3-12 667Mhz default 3-3-3-12-20 800Mhz 2.3V [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
הבנתי שישנה אפשרות לפתוח את אופציית ה Jumperfree, ניסיתי לחפש ב GOOGLE, באתר החברה ואיפה לא... מישהו יכול לומר לי (תמונה תעזור מאד) איך להפעיל את אופציית ה JUMPERFREE בלוח-אם הזה??? הגעתי לתוצאות יפות מאד באוברקלוק עם פריסטים של הלוח אם אבל אני יכול להגיע רחוק יותר עם ה JFree... תודה לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אז ככה. עד היום, כמאט לא יצא לפתוח את הCASE ולראות איך עובד ה AC7PRO שקניתי לפני כמה חודשים את הקירור הרכיבו לי בחנות. היום, קניתי HDD חדש, ובשביל ללכת איתו יד הסוף החלטתי לקנות גם שני מאווררים, אחד ל HDD(מקדימה, היה לי שם מאורר אבל יחסית חלש..) ואחד שמתי משמאל לכרטיס מסך. בזמן החיבורים הכל הלך יופי, עד שהפעלתי את המחשב לבדיקה שהכל תקין. ה HDD, והמאווררים החדשים עבדו מצויין. אבל משום מה ה AC7PRO "גימגם" ז"א לשניה עבד ואז עצר לשתי שניות, וככה בהפרשי זמן שווים. חשבתי שאוליי המאווררים האחרים גורמים לזה, ניתקתי אותם, ללא שינוי, ה AC7 המשיך לגמגם. חיברתי אותו ל SYS_FAN אחר במקום אחד המאווררים, התחיל לעבוד מצויין. חיברתי את המאוורר שניתקתי ל מקום של ה AC7 (CPU_FAN) אז המאוורר ה…
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על מאוורר שקט ל- AMD1400 ללוח ASUS A7M266. מאווררים חדשים בגודל 78x70 ככל הנראה לא מתאימים ללוח. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
קניתי מחשב מאייבורי לוח שלMSI [צ'יפסט VIA] יכול להיות שאין אפשרות בכלל לOC?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני ממבשרת ציון ליד ירושלים אני מוכן לשלם כסף למי שיבוא
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור ישן והמאוורר שעליו כבר עשה את שלו ומתחיל ממש להרעיש רציתי לדעת אם אפשר להחליף רק את המאוורר, אם כן, איפה ניתן להשיג משהו שקט ? תודה
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
HOLAAA תקשיבו יש לי כבל מולקס שאני מעוניין להוציא הכבלים מהחיבור הלבן שמחזיק אותם מסודרים בפנים@ ניסיתי להוציא במשיכה ולא הלך ניסיתי לדחוף אותו מקדימה ולא הלך? אפשר שיטה קלה לפתיחה??
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני בונה מערכת מחשב חדשה ומעוניין לברר האם ניתן להשיג את המערכת קירור הזאת בארץ. ןאם לא, אז מה הדרך הזולה ביותר להביא את זה הנה?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה שהוא ישאר לעבוד בלילה... אני רוצה שהוא יהיה פחות רועש מעבד-E5200 לוח-biostar TP43D2-A7 מארז-COOLER MASTER ELITE 335 אז..אני צריך תוכנה שתעזור לי לשלוט במאוררים..
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לבנות קירור מים למעבד (PD915 2.8GHZ@3.4GHZ שבקרוב יוחלף במשהו יותר איכותי) קניתי שלשום את הפריזר פרו שכרגע פועל פסיבי והטמפ' הן 53 מנוחה ו-68 במאמץ מלא של אורטוס למשך כמה שעות טובות. אז ככה, האם יש הבדל גדול בין קירור מים (הכי זול מתוצרת עצמית) לבין הפריזר ? והאם הקירור מים רועש (משאבה ורדיאטור) לעומת מחשב פסיבי לחלוטין (שמן הסתם אני לא אצטרך את חלקיו הפסיביים כשיש את הקירור מים)? אני מעוניין כרגע לקרר רק את המעבד כי כרגע אני עם 7300GS שאין צורך לקרר אותו. אבל במידה ואני אצטרך לקרר את הכרטיס מסך, במה זה כרוך (האם זאת אותה "תושבת" לכל הכרטיסים? ) אני די לחוץ בכסף אז אני אנסה לאלתר כמה שיותר. משאבה הבנתי שאפשר לקנות מכל חנות של דגים, איזה אני צריך? אני רוצה…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מאורר טוב ,עד עכשיו החלטתי על הThermaltake Extreme 3 in 1 cooler - Polo 735 האם הוא מאורר טוב ויספק טמפרטורה טוב למעבד ATHLON XP 2500?
-
אוקי אז קניתי מחשב חדש עכשיו יש בו 5 מאוווררים וזה עושה יותר מדי רעש כי כולם פועלים תמיד על הכי גבוה.. רציתי תוכנה שתעשה לי שם סדר משהו תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
המאורר של הצ'יפסט שלי שר עכשיו את שירת הברבור שלו (הוא נהיה כ"כ איטי לפעמים שצריך לעזור לו עם היד) א. מה הסיבה לזה? (חוסר איורור?!) ב. למה כדאי להחליף? (ראיתי שיש בלו אורב ומיני טייגר)
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לאחר ביצוע OC המעבד ממש מתחמם ומגיע לטמפרטורות גבוהות במאמץ, הגוף קירור שיש לי על המעבד הוא סתם ג'נריק כזהאני שמעתי שיש שני גופי קירור מתקדמים, TUNIQ TOWER 120MM Thermaltake BigTyphoon /VX 120MM צריך שיתאים למעבד AMD ATHLON 64 3500+ וללוח אם ASUS A8N-E nforce4 ראיתי את המכירות הבאות http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15681&PHPSESSID=c5535510 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15375 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3070 על מה אתם ממליצים יותר ? אין לי בעיה של רעש, זה לא מפריע לי .. חשוב לי שיהיה גוף קירור עם ביצועים ממש טובים ושיתאים למעבד וללוח אם שלי. אם יש לכם המלצה לגוף קירור אחר למעבד שלי אז בבקש…
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אמממ יש לי את הכרטיס Matrox Millennium g200 ורציתי לשאול אם אפשר להעלות אותה לרמה של כרטיס Matrox Millennium g400? תודה רבה רבה!!! דרך אגב אני יודע שפשוט יותר לקנות חדש אבל אני מכה עוד כמה זמן אז מתנחן שתעזרו!!! האא ן ואם זה בלתי אפשרי יש אפשרות לעשות ל-g200 אוס? תודההההההההההההההההההה... ומתחנן לערה!
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-