אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מעבד פנטיום 4 3.2GHZ עם גוף קירור רגיל של אינטל שעושה רעש של טרקטור רציתי לדעת מה יותר כדאי לי לקנות: זלמן FATALITY או זלמן 9500... אם למישהו יש המלצה למשהו אחר יותר טוב אני אשמח לשמוע אני מחפש גוף קירור שיהיה שקט מאוד אבל שיתן תוצאות טובות שאני אוכל לעשות OC נחמד... והתקציב שלי הוא 400 ש"ח מקסימום תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקומנדו שאני מכניס voltage לזיכון / מעבד הוא לא נותן את מה שאני מכניס (bios) נגיד ואני רוצה לתת לזכרון 2.2v אז הוא יביא לי 1.9 או משהו כזה בשביל להתקרב ל 2.2 אני צריך להכניס משהו כמו 2.5 הבעיה היא שאם אני מגיע ל 2.6 הוא באמת מתחיל לעבוד על 2.6 ! גם עם המעבד יש את אותה בעיה ,נסיתי להוריד speedstep לא עזר כמו כן אני משתמש בביוס האחרון שיצא בקיצור הלוח לא נותן את ה voltage שאני מכניס וגם ב hardware health אפשר לראות שזה באמת לא אותו דבר כמו כן גם בתוכנה של asus מפרט E6600 @ 3ghz asus commando 2gb ram patriot 800 mhz oced to 1000mhz @ 5-5-5-12 8800GTS תודה דודו : )
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי בבקשה האם זה יעזור לי לעשות OC למעבד 800 מגה הרץ סלרון זה באמת יעזור? השיפור יהיה גדול? יש לי במחשב 2 מאווררים וספק שיש לו מין צ'ופצ'יק קטן כזה שאפשר לכוון ל 280 V או ל300 ומשהו אז זה מתאים לOC? וגם איך בכלל עושים OC למעבד?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
עשיתי אותו אם התוכנה asus Ai Booster המעבד שלי הוא AMD 4200 לוח ASUS A8N PREMIUM זיכרון corsair 1gb x 2 400mhz cl3 GIL 7800GT מה אתה ממליצים לי לשנות להוסיף אני רוצה מחשב מהיר.!! תודה אנשים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הכרטיס הנ"ל בגרסאת VIVO מתוצרת SAPPHIRE ולא מצאתי תשובה חד משמעית: האם ניתן לפתוח לו את צינורות העיבוד הנוספים (במידה ויש)?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי 3 G של kingston אבל בביוס ובהגדרות של המחשב שלי זה מראה שיש לי 1G וקודם זה הראה לי 3G אבל ב EVEREST זה מראה שיש לי שלוש כרטיסים שכל אחד 1ע אבל זה א 3G מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הוא קרור הכי משתלם בתקציב שלו? הוא יתן ביצועים יותר טובים מסטוק? תודה
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שמתי לב שלרוב ה8800GT הטמפ' גבוהה מידי. אצלי למשל הטמפ' במנוחה על 60 ובמאמץ על 80-82 וכשאני שם את המאוורר על 100% הוא רועש מאוד. יש מה לעשות חוץ מהלחליף את הקירור?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז של THERMALTAKE מסוג VA8000BWS ותצורת המאוררים במארז היא מאורר 120 ממ מכניס אויר מאורר 120 ממ מוציא אויר מאחורה מאורר 80 ממ מוציא אויר מאחורה מאורר 80 ממ מוציא אויר בגג עכשוו אני מעונין להוסיף עוד מאורר 120 ממ שיכניס אויר אבל אין לי רעיון איפה למקם אותו ואך ועוד דבר היתי מעונין לאטום את כול המקומות שאין שם מאורר שיהיה סרקולציה מהמאוררים בלבד ולא ממקום אחר מקווה שאולי תעזרו לי בפתרון הבעיה יואב
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
קניתי קירור לכרטיס מסך מתוצרת ארטיק קולינג. התקנתי אותו עפ"י כל ההוראות אבל כשאני מדליק את המחשב פתאום כל המסך בארטיפקטים מטורפים. בזמן שהלוגו של ווינדוס מוצג רואים ברור וכשמסתיימת ההעלאה של ווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו. מה לעזאזל קורה פה?! בדקתי שוב ושב שהעשיתי הכל כמו שצריך... הכרטיס הוא 6800U והוא לא ב-OC... כשמפעילים את ווינדוס במצב בטוח הווינדוס עולה. תודה מראש. אני מתנצל אם זהו לא הפורום המתאים. במידה ולא פתחתי דיון גם 'תמיכה טכנית'. אם אפשר להשאיר פה את הדיון פתוח זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, לכמה באס אוכל להגיע עם הBT-VX על E6750? הלוח שלי- MSI P6N-SLI תודה
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש ואני צריך הצעה לקירור טוב למחשב עם 920 וכנראה עם איזה 7800GT
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://img298.imageshack.us/my.php?image=10pg1.jpg
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה עם gainward fx 5200 le הגוף שלו נופל כמה זמן הוא יוכל להחזיק בלעדיו עוד משהוא עשיתי פאן קארד זה יעזור?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך הקירור הזה עובד והאם מומלץ לשים אותו רק אם אני עושה OC? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1060880211.htm
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אוקי כולם עד לא ממזמן השתמשתי ב קסטר קינג 2 של ksp זבל של הזבלים מלך חיירה חשבתי על הביג טיפון וקניתי אותו אבל לצערי הוא לא נכנס במארז :\ מארז מיני מינו :\ קיצר אני צריך קרור ל סוקט 754 עד 200 שקל קטן וטוב האם קיימת כזותי חייה ? היה ממש טוב אם זה היה קרור שלא צריך לפרק תלוח כי לא מזמן עשיתי סידור חוטים רציני ואין לי כוח לפרק הכול :\
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת. ובבקשה תגידו לי מה המחיר של ה-ALX800+מאוורר 80 מ"מ ג'נרי? כי אני חיפשתי בחנויות את המאוורר הזה ולא מצאתי אותו משום מה. גם כן אם אתם אומרים שה--ALX800+מאוורר 80 מ"מ ג'נרי יותר טוב מהוולקנו 12 אז תגידו לי בבקשה איפה אני יכול לקנות אותו? כי כמו שאמרתי אני לא מצאתי אותו בשום חנות.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
הגיע לי עם המארז אחד בצד עם אור כחול כזה. והוא מרעיש משהו לא נורמלי.. אז אני צריך 80 מילימטר (היחיד שיכול להתלבש שם) שיעבוד שקט שקט. http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A2387~18~0.htm זה טוב? רשום 21dBA תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי כרגע שתי מאווררים של 120 אחד קדימה מכניס ואחד אחור מוצאי .. קיצר נישאר לי עוד 2 מאווררים של 80 מהקייס הקודם מה לעשות איתם ?
-
- 9 תגובות
- 557 צפיות
-
-
*לא מתאים לבעלי 8800,בכל מקרה יש לכם קירור מפגיז.. http://iopanel.net/forum/showthread.php?t=1366
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התסכלתי בתוכנה Everest וראיתי שה-CPU שלי הטמפרטורה שלו זה 36 ו-Motherboard זה 21 חשבתי לעצמי ועלה לי רעיון... הנה התוצאה: שכחתי לצלם, ליד היד שלי (ליד העכבר) יש 4 כפתורים למאורר שעשיתי כל כפתור זה הרמה של המאוורר מ-1 עד 4 אשמח לתגובות
-
- 11 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש מבוסס איי אמ די 64 . הייתי רוצה לעשות אוברקלוק לזכרונות שלי בגלל שראיתי באתר החברה שהם מעולים וביצוע האוברקלוק אינו מוריד את האחריות. לינק לאתר : http://www.ocztechnology.com/products/memory דגם: OCZ OCZ400512ELPE המחשב שלי מורכב מלוח אם של אביט av8 (מכפלה פתוחה) ומעבד 3000 כמובן 939 השאלה החשובה היא אם בכלל יש לי צורך באוברקלוק כרגע ולכמה אני אוכל להגיע עם הזיכרון הזה. הוא 400 מגה הרץ. ממה שראיתי התיזמונים שהלוח אם הגדיר אוטומטית הם די דפוקים. באתר של החברה אמרו שהוא יכול להגיע יותר נמוך .. פשוט יש שם איזה 8 סעיפים ולא בא לי בדיוק להתעסק עם דברים שאני לא יודע.. אז מי שיכול להסביר לי בדיוק מה לשנות אני אשמח עדיף גם מישהו שיש לו א…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני צריך קירוור טוב למעבד... מעבד : AMD ATHLON 64 BIT DUAL CORE 4.2 משהו טוב .. מ KSP
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
הייתי בשוונג של עדכון ביוס, כי זה כיף. ואז החלטתי להסתכן ולנסות לשחק קצת עם הזכרונות. התמזונים חזרו למצבם המקורי, ואת ה FSB העליתי ל-220 בתמורה כמובן שהרודתי למעבד מכפלה ל-8, כי אני לא רוצה בינתיים אוברקלוק אמיתי, רק לפתוח קצת את צוואר הבקבוק וגם את ה HT הורדתי ל-3 בעקבות מאמר שקראתי די מזמן על זה שהוא לא משפיע הרבה, כי בלאו הכי רוב הרכיבים כיום, כולל כרטיסי המסך החדשים ביותר ומערכי רייד למיניהם, לא מנצלים אפילו חצי מרוחב הפס של 800 MHZ. הזכרונות הם GEIL VALUE. האלו שבאים עם הכיסוי הכחול המגניב, לא רציתי להוריד כי לא ראיתי דרך שבה זה יסתיים בטוב...אבל אני מחפש הסברים לתופעה המשונה שמתרחשת אצלי במחשב....אם למישהו יש...זה הזמן אהה, גם כדאי לציין שהם על T1...מה שזה ל…
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-