אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
http://www.thermaltake.com/product/Cooler/NBcooling/r15on01/r15on01.asp מישהו מכיר ויכול להסביר לי קצת יותר טוב איך זה עובד? זה נראה מעניין מאוד אבל לא שמעתי על דבר כזה עדיין, שווה להשקיע בזה 150 ש"ח? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי מעבד Quad 6600 עם לוח אם MSI P35 Platinum. השאלה שלי האם הקירור אותו אני מתכוון לקנות לא יעשה לי בעיות בלוח והאם הוא יכנס כמו שצריך בלי שום בעיות. הקירור הוא: Thermalright Ultra - 120 CPU Cooler + תוספת של מאוורר: Scythe 120mm MINEBEA מה אתם אומרים עליו? יתאים? או שאתם ממליצים על משהו אחר? התקציב יכול להגיע עד 500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הכוונה היא לזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207 האם הוא יעיל? שווה את הכסף?
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איפה אני מתחיל, איזו תוכנה עדיפה, איזה דריברים הכי טובים ל O.C. אני בטוח שדיברו על זה כבר בעבר תפנו אותי בבקשה לדיון אחד או שניים.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
התוכנה הכי טובה ,הכי קלה לשימוש, והכי פופולרית שאפשר להשיג כיום!!.... לכרטיס רדאון 9800 NP תודה לכל העוזרים תומר בכר
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש קירור טוב וכמה שיותר שקט למעבד Q6600 ושיכנס על לוח-אם P35-DQ6. תודה לכל העוזרים! יניב.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם. יש לי מעבד AMD DUAL CORE +3800 ולוח של DFI (לא ממש זוכר את הדגם המדוייק אבל זה מאותם לוחות שהיו פה מומלצים ל-OC). הטמפ' של המעבד בביוס עומדת על בערך 33 ונמוכה בכ-12 מעלות בערך שאני בודק עם AIDA 32 או עם SpeedFan ששם הטמפ' של המעבד עומדת על 45 במנוחה. 1 האם הטמפ' הזאת גבוהה\נמוכה ? 2 לאחרונה עברתי מקירור הסטוק לקירור מים שהזמנתי (לא משהו מדהים אלא ממוצע שהזמנתי מארה"ב) והטמפ' דומה למה שהיה עם הסטוק וגם עשיתי O.C קטן מ-2000MHZ ל-2200MHZ וכאשר אני מריץ PRIME95 הטמפ' במאמץ לא משתנה (אני עושה TURTURE TEST) - יכול להיות שיש לי פה איזה בעיה ?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע את הextreme spirit של TT.מי שמכיר אותו יודע שזה מפוח,קטן אומנם,אבל הרעש שלו על הכי גבוהה פשוט בילתי נסבל!.(בגלל ששגעון הOC שלי עבר,אני עכשיו שם לב לזה שמחשב שלי נשמע כמו בולדוזר).אני צריך קירור לצ'יפסט שקט,טוב,ושלא יעבור הכי הכי הרבה את ה100 ש''ח. הצ'יפסט הוא 478 לוח BIOSTAR(לוח נחות). תודה
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD Athlon XP 2200+ והמעלות בו מגיעות ל55 בלי בעיה עם volcano 12 על מקסימום. עכשיו רציתי לדעת מה אני יכול לעשות עם זה ולמה זה יכול לקרות עכשיו אני רוצה גם לדעת כמה מעלות אמורות להיות לי עם המאוורר שמגיע עם המעבד כדי שאני אשים אותו ואבדוק. ד"א יש לי מעבד שבנוי על 0.13 מיקרון ולוח אם gigabyte GA-7n400-L תודה רבה לכל העוזרים.
-
אני רוצה לקנות מאוור חזק למעבד ויש מבחר גדול מי שהו יכול להמליץ על משהו ....
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה. כשמעלים את הליבה השיידר עולה באופן אוטומטי, ניתן לעלות את השיידר באופן ידני ללא תלות בליבה האם כשמעלים SHADER CLOCK יש שיפור משמעותי בביצועים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
האם הטמפ' האלה טובות ? 2 ההארדיסקים 44 ו 42 במאמץ ... מעבד הרצתי SUPERPI 32 במאמץ 65 . האם זה טוב ? .. מפרט בצד -
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לחבר יש ת'מעבד הישו הזה הוא כל הזמן מקטר שהמחשה שלו רותח הוא מקבל תואות של 65 מעלות מעבד לפעמים הוא רוצה לקנות מאוורר והיטסינק חדש המעבד בכלל לא באוברקלוק מה אפשר לעשות הבן אדם משתגע מדובר במעבד P4 1.5 GHZ WILLMATE לוח של אינטל שלמרבה הצער תומך רק ב SDRAM תודה לכל מי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני קונה את הSUNBEAM TONIQ ואני רוצה לדעת אם שווה לי להחליף לו את המאוורר שלו למשהו יותר שקט או שזה לא משנה..? אם אנתם ממליצים לי להחליף מאוורר אתם יכולים להגיד לי למה להחליף..? אני קונה גם את הAPOLLO ואנילהוסיף לו עוד מאוורר .. אני רוצה משהו חזק מאוד ושבכל זאת לא יהיה רועש מדי..
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי כ. מסך: http://img210.imageshack.us/img210/975/ge5fw.jpg דרך הRiva Tuner אני יכול לעשות OC? מישהו בבקשה יכול להביא לי לינק? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל וגם מעבד ( 1.7) אין שום אפשרות לעשות אוברקלוק? אפילו לא משהו פיזי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי P4 2.8פרסקוט והוא עומד על 50 מעלות ללא מאמץ התקנתי על החלון בצד 2 SMART FAN 92 של ונטק שמכניסים אויר יש לי בחזית עוד אחד שקיבלתי עם המחשב מואר כזה ועוד שניים מאחורה 80 שמוצאים מה לא עשיתי טוב...? הכבלים באזור המעבד אסופים ככה שבאזור המעבד אין הפרעה של זרימת אויר ואין גם הפרעה של הוצאת אויר כי ה"אגזוזים" נמצאים ממש על יד המעבד... אז שוב מה לא עשיתי טוב????
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קניתי את המחשב שלי לפני חודשיים עם קירור של זלמן אבל הוא לא נכנס ברוחב. מסתבר שיש לי מקום רק למאוורר של 8 ולא של 12 וצריך שהצלעות יהיו מתחתיו ולא מצדיו, אז קניתי סטוק ובגלל שאני רוצה לעשות אובר קלוק זה לא מספיק לי.. וגם בכלל מה שיותר קר יותר בריא אז אם אתם יכולים להמליץ לי על קירור טוב שאני יכול לשים .. תודה (המפרט שלי מופיע בחתימה אם לא שמתם לב )
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי E2180 עם לוח G31, ואיני מעוניין בפירוק הלוח בהרכבת הקירור, בנוסף אני מחפש גם קירור זול, שיעשה את העבודה כמו שצריך.בין 100 ל-150 ש"ח. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כותרת [+ לא אהבתי את Everest, נראה לי היא זייפה לי וגם לא היה אפשר להריץ טסטים.] + שאלה : איך כדאי, אם כדאי, לנקות כרטיס מסך HD4850 מאבק ?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד אני קונה את הביג טייפון האם אני צריך לקרר עוד משהו, למשל את הזכרונות אני צריך גם לקרר או לא??
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
המפרט: AMD 64 3000 GA-K8VT800M X800 PRO THERMALTAKE PURE POWER 420 512 DDR מארז ATX סטנדרטי זול ב-150 שקל.. בקיצור הכל אצילי חם!!! המעבד במנוחה בממוצע עומד על 50 ככה... ומאמץ מגיע 56+ הכרטיס גם מתחמם אבל פחות.. ההארד דיסק רותח!!!וגם הלוח אם. אין לי שום מאוררים חוץ מהמאוררי סטוק שקיבלתי אחד הספק אחד על המעבד ואחד על הכרטיס..הכל רגיל.. אני מבקש ממכם שתרשמו לי מה הכי כדי לעשות ,מה לשים ,וכמה מאוררים ועל מה!!!! תרשמו בבקשה דברים שיש באתרים וחניות.. לא משנה מה העיקר שהטמפ' תרד!! צריך אמצעי קירור לכל מה שחיוני לו.!!! תודה.
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-