אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
זה מה שמופיע אצלי : וכך זה אמור להיות :
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם השילוב הנ"ל (ninja II ו-q9550) סביר תחת המגבלות? 1) שקט (חשוב ביותר!) 2) טמפ' עם OC בינוני (אני הולך לנסות OC בפעם הראשונה ואל רוצה למתוח את הגבול יותר מידי). 3) מחיר עבור הקירור בסביבות 150 ש"ח ובכל מקרה לא מעל 200. 4) מארז טרם נבחר סופית אבל כנראה SST-LC17 תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה תדרים בתוכנה atitool לכרטיס אז כשאני מאתחל את המחשב מחדש ,התדרים של הכרטיס חוזרים למצב סטוק.. איך אני שומר ככה שכשאני יאתחל את המחשב זה ישמר בתדרים החדשים?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
אינטל פנטיום 4 2.66MHz שמיוצר בטכנולוגיה 0.13 מיקרון? מה הטמפרטורה הממוצאת, מקסימלית והממולצת שהמעבד צריך להיות... תודה!
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://www.i4u.com/full-review-398.html תעיפו מבט בבקשה ותקראו את זה, במיוחד הפסקה האחרונה: זה רק אני או שמשהו דפוק פה?! 91C מעלות?! המערכת קירור הזאתי בעלת יכולת קירור של 400W !!! (מבין החזקות ביותר כיום לדעתי, רק לשם השוואה מערכת דומה ויקרה מאוד של Swiftech מסוגלת "רק" לפזר חום של 200W בקושי. חוץ מזה, שאם מערכת כזאתי מפלצתית לא מסוגלת לשמור על איזה 40C במעבד כזה, אז מה יגידו קירור אויר? או אפילו הקירור STOCK של אינטל? לפי זה הSTOCK של INTEL צריך לעמוד על איזה 120C או משהו יש פה טעות או מה? או שבעצם כמו שמישהו רשם למטה בעצם מדובר בפראנייט בכלל? או שהוא התקין משהו ממש דפוק שם? (ראיתי כבר מערכות קירור פסיביות יותר טובות מזה)
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להרכיב מערכת קירור מים מ-Danger Den לסוקט 939 + בלוק קירור ל-LeadTek 6600GT הבעיה היא, שהסתבכתי לגמריי, יש שם יותר מדיי דברים והתבלבלתי לגמריי.... תקציב- 1000-1500 שקל
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
כמה זה סביר לכרטיס מסך בג'יפורס מנוחה (וינדוס+אקספלורר) 32 מעבד גראפי \ 28 זכרונות בוודוו מנוחה (אותו דבר.. חח) 69-71 מעבד גראפי \ 46 זכרונות קירור ג'יפורס, סינק+מאורר סטוק - זרימת אוויר טובה במארז קירור וודוו, לא הגיע איתו שום מאורר סטוק רק סינק ממש ממש ממש דפוק כזה מברזל שיש לו חריצים 60 קילומטר - זרימת אוויר טובה פלוס
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
עשיתי צריבה של ביוס אם winfox וזה נפל בעמצא ועכשיו אני לא יכול לשים ביוס חדש מה עושים תעזרו לי בבקשהההה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האם זה אלו http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7547 ? ד"א לא מצאתי את הטרד בחיפוש יכול להיות שהוא נימחק?
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש מבוסס איי אמ די 64 . הייתי רוצה לעשות אוברקלוק לזכרונות שלי בגלל שראיתי באתר החברה שהם מעולים וביצוע האוברקלוק אינו מוריד את האחריות. לינק לאתר : http://www.ocztechnology.com/products/memory דגם: OCZ OCZ400512ELPE המחשב שלי מורכב מלוח אם של אביט av8 (מכפלה פתוחה) ומעבד 3000 כמובן 939 השאלה החשובה היא אם בכלל יש לי צורך באוברקלוק כרגע ולכמה אני אוכל להגיע עם הזיכרון הזה. הוא 400 מגה הרץ. ממה שראיתי התיזמונים שהלוח אם הגדיר אוטומטית הם די דפוקים. באתר של החברה אמרו שהוא יכול להגיע יותר נמוך .. פשוט יש שם איזה 8 סעיפים ולא בא לי בדיוק להתעסק עם דברים שאני לא יודע.. אז מי שיכול להסביר לי בדיוק מה לשנות אני אשמח עדיף גם מישהו שיש לו א…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
AXP 2500+, שני סטיקים DDR400 של ADATA (לא ה-VT), ספק כוח sunshine 400W ABIT NF7-S המכפלה נשארת 11, והכי גבוה שאני מגיע זה 173 FSB (סטוק זה 166) אני רוצה להגיע ל-200, לזכרונות לא אמורה להיות בעיה, זה פשוט כאילו אני מתקין מעבד חדש =\ כרגע אני במהירות סטוק של המעבד ביחס של 5:6 בשביל שהזכורנות יפעלו ב-200 מה"צ. תייעצו לי בבקשה מה לעשות. שאלה לא קשורה - מה ההבדל בין הזכרונות VT של ADATA שמוכרים היום ב-KSP לבין הישנים?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הטמפ עלתה במאמץ ל51 אחרי שינו מ 400MHZ ל 460MHZ. יש למישהו עיצה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
הציעו לי את פריזר 7 פרו כקירור למעבד..רציתי לשאול את השאלות הבאות: 1. האם הקירור הזה טוב למעבד הזה (לא מתוכנןן oc ).? 2. האם הכרטיס מסך צריך קירור נוסף על הקירור הרגיל שיש לו? (לא מתוכנן oc ולא cf) המארז הוא TT Eureka
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מבוסס מעבד E5200 לאינטרנט office , אפליקציות פשוטות ואולי סרטים ... דברים בסיסיים, בלי OC כמובן. אמרו לי שהמאורר שבא עם המעבד נוטה להרעיש ויכול גם להתקלקל אפילו אחרי חצי שנה. כרגע יש לי amd athlon x2 כבר שנתיים שלוש ולא נתקלתי בבעיות כאלה. האם כדאי לשדרג את הקירור שמגיע עם המעבד לקירור איכותי יותר כמו Arctic Cooling Alpine 7 Pro ?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Cooler/NBcooling/r15on01/r15on01.asp מישהו מכיר ויכול להסביר לי קצת יותר טוב איך זה עובד? זה נראה מעניין מאוד אבל לא שמעתי על דבר כזה עדיין, שווה להשקיע בזה 150 ש"ח? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי מעבד Quad 6600 עם לוח אם MSI P35 Platinum. השאלה שלי האם הקירור אותו אני מתכוון לקנות לא יעשה לי בעיות בלוח והאם הוא יכנס כמו שצריך בלי שום בעיות. הקירור הוא: Thermalright Ultra - 120 CPU Cooler + תוספת של מאוורר: Scythe 120mm MINEBEA מה אתם אומרים עליו? יתאים? או שאתם ממליצים על משהו אחר? התקציב יכול להגיע עד 500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הכוונה היא לזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207 האם הוא יעיל? שווה את הכסף?
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איפה אני מתחיל, איזו תוכנה עדיפה, איזה דריברים הכי טובים ל O.C. אני בטוח שדיברו על זה כבר בעבר תפנו אותי בבקשה לדיון אחד או שניים.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
התוכנה הכי טובה ,הכי קלה לשימוש, והכי פופולרית שאפשר להשיג כיום!!.... לכרטיס רדאון 9800 NP תודה לכל העוזרים תומר בכר
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש קירור טוב וכמה שיותר שקט למעבד Q6600 ושיכנס על לוח-אם P35-DQ6. תודה לכל העוזרים! יניב.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
-