עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לחברי הפורום, קניתי קירור ARCTIC FREEZER PRO7 והוא בא עם משחה מרוחה עליו, נכון שהנושא נשאל פורום אבל כל אחד ענה משהו אחר. קניתי גם משחה טרמית MX2 . השאלה האם להוריד את זה ולמרוח משחה חדשה או להשאיר , המחשב מיועד לOC לכן לא רוצה בעיות של התחממות (מדובר על מעבד E7400) קראתי את המדריך וכתוב שצריך אלכוהול 70% אני לא חושב שיש לי כזה השאלה האם ספירט 95% שאני ידלל קצת עם מים יהיה טוב? חחח או שאני ישים קצת וודקה. התמונה של הקירור והמשחה , נגעתי קצת בפינה וזה לא נראה כאילו היא התייבשה, למרות שלך תדע כמה זמן הצלע קירור הזה עם המשחה היה במחסנים.

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by מאפיונר,

אני רוחצה לקנות את המאוורר הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4630 האם הוא טוב לא בשביל אוברקלוק סתם בשביל שהמחשב יפעל על טמפרטורות נמוכות יותר ואיפה אני יכול לשים אותו אני יכול מעל לכרטיס מסך או שעדיף מתחתיו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by Oranili,

האם הטמפ' האלה טובות ? 2 ההארדיסקים 44 ו 42 במאמץ ... מעבד הרצתי SUPERPI 32 במאמץ 65 . האם זה טוב ? .. מפרט בצד -

• 7 תגובות
    • 526 צפיות
  4. האם אני יכול להגיע למקס שהיגיעו אם הזכרנות האלו כמו פה באתר אם הלוח שלי[asus a8ne] בדקתי יש הגבלה של עד 3v לזכרונות http://hwzone.co.il/reviews/kingmax_and_ocz/ האם זה משנה שאני הגעתי למקס של המעבד שלי שזה 2.6ghz האם אני יכול להגיע רחוק יותר? אם הkingmax ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 526 צפיות
  5. טוב חברה אני צריך קרור נחמד במחיר סביר שיהיה שקט ומקרר סומך עליכם זה המארז שלי http://www.nzxt.com/products/apollo/ וזאת החנות שאני קונה ממנה http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=150&ParentID=19 אני לא יודע איפה להשים אותו מאחורה או בצד הייתי מעוניין להשים בצד שהקרור גם יבוא על כרטיס מסך(4850) כי בצד סתם מאוור של המארז (אם אפשר שיהיה מדליק כזה עם אורות ) אני לא יודע איזה מידה המאוור אם אתם יכולים להגיד לי אני ישמח רשום באתר אבל אני לא ממש מבין כרגע החום עומד על 30 מעלות בגלל e8400+accooler

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  6. הפוסט נוצר בפורום ספקים ומארזים אבל כנראה פה המקום המתאים.. ככה... המחשב שלי מאייבורי.. ספק ומארז ג'ינרים CPU: Pentium D 3.0Ghz M.B: ASUS P5LD2 RAM: 2x512mb, 2x1gb (667Mhz) HD: 2x 80gb 1x 250gb G. Card: Gigabyte 9500 Passive Cooling המחשב דיי ישן ואולי בקרוב אני יחליף מעבד ולוח אם אבל עם בוא הקיץ המחשב התחיל להרעיש בגלל שמערכת האיוורור מתאמצת, ניקיתי אבק והכל כבר ועדיין לא עוזר המעבד מגיע ל 50 מעלות בIDLE וגם הכרטיס מסך לכן הגעתי למסקנה שהגיע הזמן למארז ופתרונות קירור איכותיים חשבתי על: מארז: THERMALTAKE SOPRANO Silver או NZXT Trinity Silver NO PSU (חשוב! אני לא צריך ספק!) מבחינת קירור חשבתי על: Scythe Mini Ninja Rev. B AM2 Support Arctic Cooling MX-2 חשוב מאוד שכל המחשב…

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  7. Started by kobipk,

הבאתי לינק מתוך התוכנה everest פה http://img257.imageshack.us/img257/6458/untitledda8.png ורציתי לדעת עם הכול תקין המחשב פה במנוחה עם מזגן דולק

• 9 תגובות
    • 526 צפיות
  8. Started by AstaL,

שלום לכולם אני מחפש מאוורר למעבד AMD 3200+ 939 התקציב הוא סביבות 300 ש''ח עד עכשיו מצאתי שניים שאני חושב מתאימים לי: 1) BIG Typhoon Zalman 7700 Cu (2 איזה אחד אתם חושבים יותר טוב? אשמח לעוד הצאות

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  9. יש לי זיכרונות בתדר 667 = שמחוברים בלוח אסוס M2N-E עם דואל צ'אנל כמובן למה כשאני מריץ תוכנת CPU-Z אני רואה תדר של 300 / 333 בלבד ? בימקום 667 או כפול מיזה? יכול להיות שאני לא בודק נכון ? הינה תיראו צילום מסך http://img148.imageshack.us/img148/9254/untitled2wq6.jpg או כאן http://img89.imageshack.us/img89/589/untitled3aq9.jpg מי עוזר לי להבין את זה? THX

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by haim652,

אני לא בטוח עד כמה זה קשור לפורום הזה או לפורום אוברקלוקינג וקירור, אם זה לא שייך בבקשה תעבירו, תודה רבה. אז ככה קניתי את הכרטיס מסך HD4870x2 של Sapphire אתמול, ורציתי לדעת אם יש לו קירור, הכוונה הבנתי שאיאפשר להחליף לו את הקירור בגלל שיש לו שני צ'יפסטים, זה נכון שאיאפשר\שאין לו קירור אחר? כי אני אולי מתכנן OC, והכרטיס מסך אולי יגביל אותי בגלל הטמפ' שהוא מסוגל להגיעה.

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  11. קיצר אני מתכנן לעשות לו oc יש לי גם צלעות קירור של box של אינטל +מאוורר שאני מתכון לבנות אותם על הכרטיס לאן אני יכול להגיע איתו הלוח שלי זה P4V800-X

• 7 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by tront,

אני מתכנן לעשות אוברקלוקינג למעבד אני קונה את הביג טייפון האם אני צריך לקרר עוד משהו, למשל את הזכרונות אני צריך גם לקרר או לא??

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  13. Started by gilloze,

שלום קוראים לי גיל מצאתי לו מזמן gefroce 3 titanuim כמובן agpx4 אז אני מעונין ליפתוח לו צנירות \או ללצרוב ביוס אני לא מבין בזה בגרוש כאילו לא כל כך אכפת לי מהכרטיס האם יש לו צינורות פתוחים מה הכי כדאי לעשות תודה רבה גיל

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by JSK,

שלום, אני הולך לקנות 7900GS, ורציתי לדעת.. איך עושים OC? כלומר איך ממהירים את הכרטיס? על ידי תוכנה או על ידי שינויים בחומרה עצמה? תודה למגיבים לא מצאתי כלום ב FAQ.

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by faceman_007,

יש לי מעבד Intel Pentium 4 וליבת Prescott המעבד עובד בסטוק על 2.8GHZ ואני עכשיו בOC 3.2GHZ ואני יעשה בדיקות עוד מאט. יש לי לוח אם Asus P4S800D : -איפה אם בכלל אני יכול להוריד מכפלה? -עד איזה מעלות אני יכול להגיע עם המעבד הזה בלי לסכן אותו יותר מדי? *יש לי קירור סטוק..

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by 10GaZ,

אני בבאס 400 (עם זכרונות Crosair 677mhz 8)) באופן מפתיע משהו, הדבר שעוצר אותי זה הטמפ' של המעבד שבעומס כבד עוברת את ה65 ובמצב רגיל נעה בין 46-48. מכיוון שקירור אחר לא אפשרי כרגע, חשבתי על להוריד את המתח של המעבד מ1.325 (המתח המקורי שלא נגעתי בו) ל1.3 קודם כל, האם ההבדל משמעותי? (אני מבחין ב2-3 מעלות הבדל בעומס מלא) והאם זה עלול לפגוע במעבד או ביציבות שלו?

17. שלום. ברשותי כרטיס XFX 6600GT PCIe אני מעוניין לקרר אותו ככ להאפשר למטרות OC. - כרגע על ארבעת הזכרונות של הכרטיס מוצבים סינקים של ZALMAN. ואני עובד עם קירור סטוק. הבעיה היא כזו אני מעוניין לקנות את הARCTIC COOLING סיילנסר NV 6 אבל לפי מה שהבנתי עשויה להיות בעיה עם שני הסינקים בחזית, לכומר אני לא יוכל להתקין את הקירור אם לא אסיר את הסינקים האלו, השאלה שלי האם הסינקים של זלמן כן יוכלו להכנס שמה ביחד עם הסיילנסר ? האם הם יחסמו זרימת אוויר ? בנוסף אשמח לדעת במידה ואני מסיר אותם, רק המגע עם האוויר שהזכרונות חשופים יקרר אותם ? כלומר יקרר אותם במידה רבה שתהיה כשירה ל OC תקין ? בכל מקרה למי שיש את הקירור הזה שמח לקבל חוות דעת עליו למה הקירור סטוק של XFX זה זבל.. כפי ש…

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  18. Started by Esparco,

המפרט שלי הוא ככה Intel Pentium 1.7ghz ASUS P4V800X 256 MB DDR-SDRAM עכשיו ההעלתי את המ100 ל 110 הרצתי בדיקות יציבות הכל עובד תקין ניסיתי להעלות ל 111 והמחשב מתרסט בבדיקת יציבות בסופר פאי 16 MB אם יש למישהו ניסיון עם לוח\מעבד כזה ויכול לעזור לי אני ישמח תסתכלו בתמונות על ההגדרות של המחשב

• 8 תגובות
    • 526 צפיות
  19. אין מה להוסיף, השאלה בכותרת. המון תודה!

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  20. יש לי שני סטיקים של וינבונד 256 ושני סטיקים של סמסונג בעבר שהיו לי רק הוינבונד עשיתי oc מ 2.4 800 מ 200 ל 250 שזה בפועל מ 2.4 ל 3 ג'יגה העלתי שלב אחד במתח של המעבד מ 1.52 ל 1.55 ומתח לddr ל 1.60 והכל פעל יציב וכשורה עכשיו הוספתי שני סלוטים נוספים של סמסונג ורציתי לדעת מס דברים 1) מה המתח הבסיסי של הסמסונג 2) חיברתי את ארבעתם ב duel channel אבל מכל 2.7 המחשב מתחיל להשתגע שאם כל זיכרון בניפרד אני מגיע ל 3 יציב מה צריך לעשות או איזה מתח מומלץ לשים על מנת לייצב בין שני החברות שיחקתי עם המתחים אבל הוא תמיד נופל ואני פשוט יודע שאפשר לסחוט יותר מ 300 הרץ עלובים

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  21. היי מישהו יודע האם ניתן לקנות בארץ מאורר מדגם Panaflo L1A 80mm ? או מכיר חנויות בחו"ל שיש להם אותו ועושות משלוחים לארץ? אני חייב להחליף את המאורר של הSHUTTLE שלי שעושה רעש של טרקטור... ומכל מה שקראתי, זהו הדגם המומלץ - שקט מאוד ודוחף מספיק אוויר לקרר את ה XP1800+ שלי (ללא OC) תודה

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  22. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1052&products_id=4502 נועדה לקרר גם את הצי'פסט גם את ה VGA וגם את מעבד ... אשמח לחוות דעת...

• 8 תגובות
    • 525 צפיות
  23. אני קונה QUAD.. ואני מתלבט איזה לקנות אין עודף של תקציב אבל יש אפשרות להגיע לQ9550 השאלה היא איך הוא לOC והאם יש אחרים יותר משתלמים שיכולים להגיע בOC בינוני לכמעט/אותם תוצאות. עוד שאלה.. אני קונה 260GTX 216C, כרטיס שטוב לOC לפי מה ששמעתי.. אז.. איך לעזעזאל עושים OC לכ.מ והאם צריך בשביל זה קירור מיוחד ? (אני מדבר על OC בינוני~ לשני המקרים) התקציב לקירור למעבד הוא כ150 , ואם אפשר פחות יקר אז בבקשה

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! אני קונה מחשב עם מעבד E6600, כרטיס מסך 6600GS . מה שנשאר לי זה מארז + ספק, ואין לי ממש מושג מה לקנות. חשבתי על המארז+ספק הבא: Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case האם הספק טוב? האם הוא יחזיק לי את המערכת? או שעדיף כבר לקנות אנרמקס ליברטי 400W אם מארז של 250 ש"ח? תודה ניב

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  25. Started by DOR_2911,

תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.