עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by K0sTa,

זאת השגיאה שהתקבלה במהלך סריקה עם התוכנה SM, המעבד שלי רץ על ליבה של 235, מה שמריץ את הזכרון ל 470, השגיאה הזאת זה מקור לדאגה ? להוריד ת'אובר קלוק? תודה. :-*

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  2. חיברתי עם הכבל ה 3 PIN ללוח אם ושמתי לב שהמאוררים לא עוברים את 930+ RPM משהו יודע למה ? לוח אם שלי GIGA-BYTE GA-K8NF9 ULTRA תודה

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by lipa,

http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=272&pnum=0

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by ifs2003,

שלום, ברשותי לוח P5Q של ASUS ואני מעוניין לעשות OC קטן, היה ברשותי לוח ASUS P5W DH DELUX ששם היה ניתן לעשות OC לפי אחוזים וזה היה פשוט קל ונוח כי המערכת הייתה עושה הכל לבד. השאלה שלי היא האם יש אפשרות כזאת גם ב P5Q ? מצאתי רק הגדרות ידניות שאני מעדיף לא להסתבך איתן. האם ישנה אפשרות אוטומטית פשוטה בכל זאת ? אשמח קצת להרחבה בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by NISAN,

שלום יש לי את המפרט הבא: epox ep-8rda3+ amd barton 2500+ mushkin pc 2700 512 הצלחתי לעלות את הבאס ל200 אבל מעבר לזה אין לי אפשרות בביוס. זה הולך בקפיצות של 133\166\200. איך אני יכול לעלות מעבר ל200? אני ראיתי אנשים באינטרנט שהצליחו להגיע עם הלוח הזה לאיזה 250 אז בטוח אפשר. אגב יש לי קירור מים למעבד ולגשר הצפוני אז אין בעית חום. תודה מראש על התגובות. ניסן.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  6. בגלל שיצא טיפה יותר ממה שקיוויתי אז שמתי רק על המעבד, וכרגע התוצאות לא נראות לי טובות. האם הייתי צריך לשים גם על המעבד וגם על הV1? האם לוקח לזלמן זמן עד שהוא באמת משפיע כמו שצריך?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by gbking911,

שלום לכולם, גם אני חדש יש לי במחשב מאוורר אינטל לסוקט LGA775 (כמו כאן: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1817). אני מנקה את המחשב כרגע ורוצה לנקות את המאוורר, אבל ההברגה שלו מעצבנת... מישהו יכול להסביר לי בבקשה כיצד ניתן לפרק אותו (בנזק מינימלי)? ערכתי חיפוש בפורומים ובמדריכים אבל לא מצאתי משהו ספציפי לגבי זה... תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by SlimShady_1,

קבלו http://photos.walla.co.il/liozsosko זה רק אני או שכתוב שם 52 נדמה לי שיש איזה מין בורג קטן שאיתו מכוונים את התצוגה להציג את המתח הנכון ? ואם זה נכון איפה אני רואה את המתח העכשווי? עריכה: אוקי יכול להיות שאני פשוט קורא את זה הפוך? אני משתמש בלוח GA-7n400 pro2 ויש לי בביוס אופציה לשנות מתחים בזיכרון ככה: Normal 0.1 0.2 מה עושים?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by SEangel,

הצלחתי להעלות (בביוס) את הFSB ל142 ואת המכפלה ל11.5 ז"א שעכשיו היא רץ בבערך1.54 ג'יגה תוך כדי התעלמות משינוי המכפלה בביוס יכול להיות שהוא נעול (כי הבנתי שAMDים לא נעולים)? נ.ב אין לי קירור מיוחד (אך המארז שלי גדול ומאוורר) והטמפ' עומדת על 54 (לאחר כ40 דקות בפריים 95) 1. עדכנתי בביוס להזהיר ב63 ולכבות ב70, כדאי להנמיך את הטמפ' לשניהם או שזה עדיין בתחום הבטוח? 2. כדאי להוסיף קירור נוסף או שבמצב הנוכחי אין סכנה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. Started by O.G.D 2k5,

שלום מישהו יכול להגיד לי אם זאת תוכנה טובה והיא עובדת עם כל המעבדים והלוחות, אם כן איפה להוריד אותה ואיך לקנפג אותה??? תודות מראש

• 9 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by bezangeloo,

ג'נרית, איכותית? תודה, בז'נגלו.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. כרגע אני נמצא ב-OC ומצב הזכרונות נמצא על AUTO (כלומר לא נגעתי בהגדרות שלהם) השאלה שלי היא כזאת, האם אני יוכל להוציא ביצועים נוספים אם אני אשנה את ההגדרות של הזכרונות או שעדיף לשאיר את זה ככה. הזכרונות שלי הם TWINMOS TWISTER DDR2 800MHZ CL5 2048 ואם אני צריך לשנות תגידו לי מה למספר איפה שסימנתי. תודה.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by Shonz,

אני רציתי לעשות ללמוד לעשות oc עכשיו קודם אני רוצה לדעת אם זה יהיה כדאי בשבילי תגידו עד איפה אני יכול להגיע עם כרטיס מסך ati radeon 9600 xt 256mb ואיזה קירור אם אני עושה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  14. Started by toppy,

עפ"י המלצות רבות, קניתי את האינטל 805, לוח גיגהבייט 8I945P-G (תומך זכרונות 667) וזכרונות 667. לפי התיעוד של הלוח, עבודה ב667MHZ עם הזכרונות אפשר לעשות רק אם המעבד הוא לא 533MHZ FSB, מה שה805 הוא 533 FSB. לשאלתי, האם OC למעבד (שהבנתי שהיא פעולה די פשוטה במעבד הזה) יתן לי לעבוד עם הזכרונות ב667, או שסתם בזבזתי את ההפרש/ בין 533 ל677 בזכרונות?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  15. שבוע הבא מגיע לי המחשב החדש אני מתכנן OC , השאלה היא האם הקירור הבסיסי שמגיע מספיק ? ועד כמה אני יכול להגיע איתו? המארז כנראה יהיה COOLER MASTER 830 EVO עם 9 מאווררים ... אגב , הזכרונות הם של G.SKILL 1000MHZ .. אם זה חשוב . תודה

• 8 תגובות
    • 551 צפיות
  16. יחד עם הקירור שבא איתו (Accelero X2) לאיזו מהירות מעבד וזיכרונות ניתן להגיע? (בסטוק הוא 600 למעבד ו-700x2 לזיכרונות)

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by KrustyTheKlown,

יש לי GEFOCE6100 מובנה (מחשב חדש) האם OC יתן איזשהוא שיפור מורגש לדעתכם? מן הסתם אני לא מצפה לשחק משחקים הכי חדשים.... האם יש איזשהו סיכון גם ללוח אם? תודה

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by Ancient1,

Crucial Anniversary PC5300 2.2V 3-3-3-12 667Mhz default 3-3-3-12-20 800Mhz 2.3V [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by ilanb0,

גם אם אין כאן בקשה למפרט, עדיין אני חושב שכדאי שהשאלה תשאר בפורום הזה כי מדובר כאן בשאלה עקרונית: שמתי לב שיש מפרטים שונים בהם הומלץ על אותו המעבד. עם זאת, במפרט מסוג אחד הומלץ קרור למעבד ובשני לא (ואין מדובר על מצב בו בהצעה אחת הוצע OC ובשני לא). מה הלוגיקה כאן? איך ניתן לדעת מתי לאמץ הצעה בה למעבד מוצמד קרור לעומת הצעה עם אותו מעבד ללא קרור?

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  20. שלום, אז חזרתי מהארה"ב עם כמה חלקים חדשים + לוח וספק שקניתי בארץ והרכבתי את המערכת החדשה... הכל עובד נפלא, עכשיו הגיע הזמן לתת לה Boost אני מאמין... בגדול כרגע המטרה שלי היא להביא את המעבד לאיזור ה3.5 עד 4 ג'יגה הרץ, איפה שהוא יהיה יציב כמובן ולא חם מדי + להביא את הזכרונות למהירות בהם הם אמורים להיות - 1600Mhz... תוכלו בבקשה להמליץ לי מאיפה להתחיל? מדריכים מומלצים? משהו? המפרט המלא מעודכן פה בצד ואתם יכולים לראות. המון תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 22.04.2009 בשעה 11:19:46 אציין גם שכרגע לפי אברסט 5.01 - המעבד במנוחה באיזור ה19-20 מעלות והליבות על 33-34...משחה טרמית ששמתי - MX-2

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  21. שלום יש לי מארז של THERMALTAKE מסוג VA8000BWS ותצורת המאוררים במארז היא מאורר 120 ממ מכניס אויר מאורר 120 ממ מוציא אויר מאחורה מאורר 80 ממ מוציא אויר מאחורה מאורר 80 ממ מוציא אויר בגג עכשוו אני מעונין להוסיף עוד מאורר 120 ממ שיכניס אויר אבל אין לי רעיון איפה למקם אותו ואך ועוד דבר היתי מעונין לאטום את כול המקומות שאין שם מאורר שיהיה סרקולציה מהמאוררים בלבד ולא ממקום אחר מקווה שאולי תעזרו לי בפתרון הבעיה יואב

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  22. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.8 mhz כאשר הלוח עובד בטורבו וכמובן ב-ht במעבד.. וטמפרטורה של 38 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-43 בממצוע.... עכשיו הבעיה היא שעם אני ממשיך עם ה oc לדגמא הצלחתי להגיע ל-4.2 אבל מעל…

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  23. WaterChill CPU/VGA/Chip set cooling kit - KT12-L20 זה קירור מים טוב? וכמה מעלות הוא בערך מוריד למעבד

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  24. אני בדרך לקנות מחשב חדש ואני צריך הצעה לקירור טוב למחשב עם 920 וכנראה עם איזה 7800GT

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by RENESANSE,

טוב אז ככה... יש לי מחשב p4 1.8 (לוח אם p4s333 של asus) אני מעוניין להפוך אותו ל 2.0 (אם אפשר) אין לי ניסיון באוברקלוקינג... קראתי את כל המדריכים שיש פה ואני עדיין דיי מסתבך... אז אם מישהו פה יכול לעזור לי במה להתחיל איך לעשות או לכוון אותי... תודה

• 8 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים