אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
הוא שווה קנייה במחיר שלו? איזה מאוורר לקחת איתו
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי 9700np עם OC ל 385MHZ לליבה ו 298MHZ לזכרונות. הוא נמצא על OC קבוע,והמאוררים שעליו לא עובדים תמיד על המקס',רציתי לשאול אם הכרטיס מתחמם גם ככה סתם בעבודה באינטרנט? או שהוא מתחמם רק במאמץ? תודה! נ.ב הקירור שמותקן לי עליו הוא ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP + שני מאוררים 80mm
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הטמפרטורות במעבד שלי, intel pentium D 820 (בלי OC כרגע) הן מטורפות עם קירור הסטוק ואם אני זוכר נכון, זה היה ככה מאז שהוא נקנה (מלפני בערך שלוש שנים), דיברנו עם החנות ואמרו שזה בסדר אך כיום, בשבועות האחרונים: 1. הטמפרטורות ממש התחרפנו! פרטים נוספים על כל הטמפ בתחתית הדיון. 2. הביצועים של המשחקי רשת שאני משחק ובכלל התגובה הכללית של המחשב ירדה. 3. המחשב מרעיש בצורה מעצבנת מאוד מאז שהביצועים ירדו, ולפי ניסיון ובדיקות זה בדוק שהרעש הראשי זה מהקירור של המעבד המעפן. הנה הטמפרטורות: IDLE , בעבר: 60 מעלות צלזיוס. כיום: 82 בערך. (!!!) LOAD, בעבר: 80 מעלות צלזיוס. כיום: 92+ (!@@@~!!!!~!@~~;111) אני בא לכאן כדי לבקש מכם לעזור לי לקנות קירור חדש, דרישות: 1. שקט! כבר נמאס לי מהרעש שזה …
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האם זה יותר טוב/או בטיחותי מהביוס? מהם הכללים שאני צריך לדעת? טיפים לפני מתחיל? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הכרטיס הנ"ל בגרסאת VIVO מתוצרת SAPPHIRE ולא מצאתי תשובה חד משמעית: האם ניתן לפתוח לו את צינורות העיבוד הנוספים (במידה ויש)?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
45 מאמץ 29 מנוחה יש לי בנתים סירוקלציה לא משהו במחשב אחד מאוורר תחתון ליד הhd ואחד מול המעבד שניהם מכניסים אוויר מחר אני מביא עוד כמה מאווררים ואני יעדכן אני תופס את המאוורים אם אזיקונים האם זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס הזה עכשיו יש לי ידע באוברקלוק עשיתי לכרטיסים קודמים.. השאלה היא... אם המחשב לא יסרף לי? לא קשר ל ידע קשר שאין לי קירור למחשב בכלל.. יש לי מעבד 4200+ ותכרטיס... עכשיו אם אני יעשה לו אני ירגיש יותר ביצועים במשחקים? הוא יעקוף ת pro ? ואם אפשר בנצים שלו אם ה oc .. אה וגם מארז וספק גינרים..
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
תמונה שווה אלף מילים ... http://img205.imageshack.us/my.php?image=s6dl.png בריבוע התכלת הראשון בתמונה נמחקה השאלה שלי אז השאלה שלי היתה אם RPM זה הקצב סיבוב של המאוורר של המעבד בראשון ואם כן אז מה זה השני ??
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני כבר שבוע מחפש את זה ואני לא מוצא איך לשנות את הוואלט שהמעבד יקבל... יש לי Gigabyte GA-965GM-S2 (לוח אם)
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה המצב אנשים אז ככה החלותי לנסות OC ל GPU שלי אני משתמש בATITOOLS ושמתי את הSTOCK FAN על 100 עכשיו ללא OC אני יושב על 621/900 סבבה את הMEMORY אני מצליח להעלות רק עד 927 ואת הCORE בנתיים עד 662 עכשיו הGPU מגיע ל65 מעלות שזה לא נורא אבל הבעיה שאני קודם כל לא מצליח להעלות יותר את הMEMORY ובמשחקים למרות שבנתיים זה קורא רק בCOD 4 הוא קופא לי בדקתי באינטרנט והעלתי את הVGPU ל 1.470 ואני עכשיו מצליח להעלות רק את הCORE ל 700 אני עכשיובודק את עניין הFREEZE אבל זה לא עוזר לי בלהעלות את הMEMORY עוד משהו קטן המעבד שלי E6700 בOC של 3.2 בלי לגעת בVOLT אם למישהו יש רעיון אז יהיה טוב תודה
-
- 9 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC למעבד החדש שקניתי אני מעוניין לדעת אם יש איזהשהוא מדריך טוב ,(אני לא כ"כ מתמצא ב-OC מלבד OC פשוט שעשיתי לכרטיס מסך דרך תוכנה) דבר נוסף אם יש מישהו שיש לו מערכת דומה לשלי ועשה OC ההיתי שמח לשמוע לאן ניתן להגיע
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך קרור טוב למעבד 200-400 שקל זה המחשב מערך מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: אני עדין לה יודע אבל זה לא משנה(יהיה לוח טוב) זכרונות SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ספק כח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM כרטיס מסך eVGA 7800GT 256MB אני חשבתי על הקרור הזה: קרור למעבד Zalman FATAL1TY FS-C77 מה אתם אומרים?... תנו עוד הצעות
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות למחשב שלי OC כבד וברשותי המפרט הבא: מעבד-P4 2.4C לוח-IC7 זיכרון-קורסייר 512MB 3500C2 כ.מסך-הרקולס רדאון 9800 ספק-ANTEC TP 430W מארז מאוורר של אנטק עם שני מאווררים מכניסים מקדימה,אחד מכניס מהצב ועוד שניים SF2 מוציאים מאחורה. קירור מקורי. הטמפ' שלי הם קצת גבוהות לדעתי משהו בסביבות 50 עכשיו אני שם לב שהמאוורר המקורי מסתובב בבערך 2600 שזה נראה לי נמוך מאוד. האם אפשר להגביר את המהירות שלו? אני גם שוקל לשים משחה(יש לי ארטק סילבר 3) אבל מה עם החומר השחור?
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3089 הוא טוב?מישתלם?אפשר להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה? כמה מעלות הוא יוריד? אני מתכוון להזמין אותו בקרוב..
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני יודע שהוא עתיק אבל זה המצב. עשיתי OC של 50% ל 2200 במקום 1500+-, מה שיש עכשיו זה מאוורר של AC 2TC שלא מיועד לOC אלא לשקט ודי מולו יש מאורר 120 שזורק עליו ועל הציפסט ולסיום לידו יש מאוור של TT שקט (לא זוכר דגם) שמוציא את האוויר החם. בקיץ במנוחה המעבד באיזור ה 52 + - ובמאמץ הוא מגרד את ה 60 מלמטה, כמובן שב SNM הוא הגיע לבערך 64 ב 75% , עכשיו בכלל כיף המעבד עומד על 48 במנוחה ובמאמץ עולה ל55 בערך. האם שווה להשקיע $$ בהחלפת קירור עדיף שקט ושוכב לא מהמזדקרים למינהם או שהטמפרטורות פה הן סבבה למעבד וחבל על הכסף מקסימום להחליף את ה 120 שיש עכשיו http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12299 שה CFM שלו 37 למאוורר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?producti…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בעיה שיש לי אותה זמן מה... ואני לא מצליח חהיפטר ממנה... החום של המעבד גבוהה מידי יחסית... פעם במנוחה הוא לא עבר את ה40 עכשיו הוא הרבה מעל... ועל פי התוכנה SENSOR החום של הסיסטם בשמיים, למרות שאני לא ממש מבין מה החום הזה מייצג.... עכשיו אני מניח שכל הקריסות\קירטועים שיש לי בזמן האחרון הוא בגלל החום... מה אני עושה עם זה? *המחשב עומד פתוח... *מנקה אותו לעיתים קרובות.... אני לא מפרק את המאוור של המעבד אבל עובר על מה שאני יכול... כנל לגבי כרטיס מסך... *התמונה צולמה במצב מנוחה, בזמן משחק החום מזנק ל50+ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
שלום יש לי תכרטיס הזה MSI NX7900 GT (NVIDIA GeForce 7900 GT) והוא מיתחמם מהר במאמץ מגיע 70ל במנוחה 60 אני חייב קירור טוב עד 300 שקל תיתנו לי כמה הצעות תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 564 צפיות
-
-
No way.. מה אני מפספס ??
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת אם כדי לקנות מתקן לקירור הHD כדוגמת Cooler Master - Cooldrive 6 המחשב שלי אמור לעבוד נונסטופ עכשיו האם יש באמת הדבל בביצועים ברגע שאני שם את ההתקן הזה? והאם הוא מתאים לSATA?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי אנשים , יש לי בעיה , יש לי כרטיס מסך של X850 XT וכמו שאתם יודעים הוא יונק אויר מפתח יחסית קטן . הפתח הזה תמיד נסתם לי באבק , ואז הכרטיס מגיע לטמפרטורות של 75+ במאמץ. בכל מקרה , אני מחפש מספר דברים : מארז חדש (יש לי כרגע את ה TT Soprano שהוא עלה לי 500-600 שקל) אבל הוא קטן מידי בשבילי , צפוף , הכבלים מסתבכים. אני רוצה מארז גדול וטוב. בנוסף אני רוצה מערכת קירור מים טובה , למעבד + כרטיס מסך + (אם יש דבר כזה) לחלל המארז. התקציב עומד על 2000 שקל , אפשר לחרוג. דגש על : מארז גדול \ מערכת קירור רצינית ונוחה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
(למפרט הראשון שבצד- e6300 ללא OC ולא מתוכנן) כרגע ARCTIC ALPINE קרור לא מספק בהחלט, 55 במנוחה, 60-65 במאמץ , בהחלט לא סביר מותקן היטב כולל משחה MX-2 פשוט קרור לא מספיק טוב. מבקש המלצה לקרור איכותי שכולל משחה , בתקווה שיצניח לאזור ה40-45 מעלות שמתי עין על הBLUE/RUBY ORB שגם נראים טוב, מה אתם אומרים? -שכחתי לציין, הכי חשוב שיהיה הכי שקט שאפשר! תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
הייתי רוצה לעשות OC למעבד פנטיום 4 3.0GHZ לוח אם ABIT IG-80 כרטיס מסך 9500GT ספק 520W ג'נרי של סנשיין זכרונות 512X2 DDR הקירור למעבד יהיה ARCTIC COOLING PRO 7 וזהו האם אוכל לבצע OC למעבד עם המערכת הזאת? תוד מראש, גיל
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
זה מה שמופיע אצלי : וכך זה אמור להיות :
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את ה HST נזכר למעלה, האם יש לכם איזשהו מאוורר מומלץ לשים עליו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-