עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Y.k,

שלום. אני רוצה לקנות קירור אוויר למעבד שלי .. נמאס לי מהקירור סטוק המעפאן הזה .. התקציב הוא עד 400 ש"ח עם מאוורר. ד"א זה נכון שה XP-120 לא תומך ב AMD 3000+? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by Ralf Klein Core AMD,

אני חשבתי לעשות למעבד שלי OC רק שיש בעיה בלוח אי אפשר לשנות מתחים לזיכרונות . כנראה הלוח לא מתאים ל OC מה שכן אפשר שאר הדברים אפשר ... מ 2.1 GHZ עם מאוורר BOX אפשר להגיע ל 2.5 ? :-* קיבלתי מעבד 6400 מחבר אין לי מה להפסיד למרות שבאתר של אזוס רשום UP 6000 .

3. Started by Satlan,

סאפ רציתי לדעת איך אפשר להמהיר את הכרטיס NVIDIA שלי, ואם כן עד כמה :ם בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by elad_jacoby,

ZALMAN CNPS7000B-Cu New Model גירסה B! (צריך לקנות גם איוורור 120mm יכול להיות.. לא בטוח.. בנפרד) האם צריך לקנות לו איוורור 120mm בנפרד או לא? תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by davidbr,

אני בקרוב רוצה להוסיף מאוורר למארז שלי שיכניס אוויר. יש לי אחד למעלה מאחורה במארז שמוציא אוויר. אין לי מקום במארז לעוד אחד חוץ מזה שאני אוסיף עכשיו ככה שאני רוצה שהוא יעשה את העבודה. מדובר במארז mini tower. הטמפ' לא יותר מידי גבוהה. איזה מאוורר כדי לי לקנות?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  6. לוח אם בidle 40-42 במאמץ יכולה לעבור את ה45 לפי דעתי.. מעבד 36 בidle ובמאמץ 42 בערך הארד דיסק 43 בidle ובמאמץ 46 בערך נ.ב. בחורף הטמפ' עוד היו איכשהוא נורמאליות וכן יש לי סירקולציה נכונה של המאוררים ו4 מאוררים הוא ישאר חיי עד סוף הקיץ? לפעמים אני משאיר אותו גם דולק כל הלילה בגלל הורדות וכאלה...

7. Started by amisha,

יש לי ראדיאטור של 120 מ"מ ואני צריך להתאים לו מאוורר יש המלצות ?

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. החלפתי את המעבד שלי מאתלון 64 3500 למעבד 3800 E6, אני משתמש באותו גוף קירור - ארקטיק קולינג אלפיין 64, מרחתי גריז תרמי חדש מתוצרת זלמן, אך הטמפ' מאוד גבוהות, במנוחה הוא עומד על 44-46 מעלות בערך ובמאמץ כמו הפעלת משחק הוא עולה ל 62-64 מעלות. בדקתי במפרטים ופליטת החום של המעבד הזה היא 89 וואט לעומת המעבד הקודם שפולט פחות חום - 67 וואט, אם ב 3500 הטמפ' היתה גבוהה ב 3800 היא גבוהה מידי. המארז מקורר באופן בינוני, מאוורר מכניס ו 2 מוציאים. מה הפיתרון לבעיית הקירור?

9. Started by nigger84,

שלום לכולם, חדש פה בפורום, ובכלל באתר. יש לי כמה שאלות לגבי טמפרטורה של המעבד והלוח. לגבי המעבד - p4 3ghz northwood. קירור - zalman cnps 9500 led כרגע הדפנות של המארז פתוחות, ולכן אין בעיה של זרימת אויר... הטמפרטורה של המעבד במנוחה - 38 מעלות בעבודה הוא מגיע במקסימום ל- 46 האם זה נחשב סביר לגבי המעבד הזה? שאלה שניה: הטמפרטורה של הלוח נעה בין 46 מעלות במאמץ ל- 43 מעלות במנוחה. שזה נראה לי גבוה בהתחשב בזה שהמארז כרגע ללא דפנות, לא? איפה מתבצעת המדידה של הלוח? איפה נמצא החיישן הזה? והאם יש דרך להוריד את הטמפרטורה הזאת? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by (G),

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה. כשמעלים את הליבה השיידר עולה באופן אוטומטי, ניתן לעלות את השיידר באופן ידני ללא תלות בליבה האם כשמעלים SHADER CLOCK יש שיפור משמעותי בביצועים? תודה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  11. Started by eliranl,

כי התוכנה AIDA מראה לי 29 מעלות מה אומרים מה הסטנדרט?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  12. Started by JSK,

שלום, אני מתכוון לרכוש את הכ. מסך Connect3D Radeon X1900XT 256Mb עוד פרטים פה: http://www.connect3d.com/products/pcie_x1900xt.htm. האם צריך לקנות לו קירור מיוחד חוץ מהקירור שבא איתו (המאוורר הסטנדרטי) כדי שהוא יהיה בטמפ' נורמלית ולא יתחמם יותר מדי?

13. יש מצב כזה? כאין שום דרך? כי חבל לי לא לעשות יש קירור לא רע =\ בקרה תנו לי דרך חייב להיות חרשתי גוגל =\ תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  14. Started by Yogev20,

שלום חברים!!!!!! שאלה: בביוס הטמפרטורה של המעבד היא 47 בEVEREST ובתוכנות נוספות הטמפרטורה במנוחה 57 יש הבדל ברור של 10 מעלות!!! מהי הטמפרטורה הנכונה ??

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  15. שתי שאלות ADATA DDR400 512MB כמה אתם חושבים שאפשר? כרגע הם על 3-4-4-8 ולא ממש מצאתי בביוס גם איפה משנים את זה רק מצאתי את המתח שלהם מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by shahaf14,

דילמה אישית שלי... תאכלס זה יוצא אותם מחירים בערך .... החסרון בבניה זה הסכנה לדליפות ... והיתרון זה הכיף D= ולגבי לקנות.... אם אתם ממליצים לי לקנות אז על איזה אתם ממליצים? בסביבות ה 500-600 שקל

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by ozba77,

אחרי המלצה פה על AC Frezer 7 הלכתי לחנות והמוכר הציע לי את זה (אמנם יקר יותר - עולה 250 שקל) מה דעתכם על המאורר הזה ? יש לי מעבד P-D 2.8 ולוח Asus P5LD2

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  18. שלום לכולם, הרצתי את הכרטיס כבר כחודש על OC מ 475/680 ל 550/800 והיום, כשרציתי להחזיר את הכרטיס לסטוק . הופתעתי לראות שהוא חוזר להגדרות של 523/715 אין לי מושג מאיפה הוא הביא בכלל את המספרים האלה . ניסיתי לעשות ריסטרט עם בחירה של "ללא הגברת יתר של המהירות" ועדיין הוא חוזר לאותן הגדרות.. חשבתי אולי משהו נדפק לי בדרייברים אז עשיתי הסרה והתקנה שוב - אותו דבר, הדרייברים בוחרים בהגדרות של 523/715 כברירת מחדל. גם POWERSTRIP מודיעה לי שעליי לאפס את הגדרות הכרטיס לפני שאני ממשיך - אבל שוב, אני לא יכול כי זה תקוע על ההגדרות הנ"ל.. תמונה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by zoyaniv,

שלום קודם כל אני חדש לחלוטין באוברקלוק ומעולם לא עשיתי אני חושב לעשות אוברקלוק למעבד 805D על לוח של גיגהבייט 954P-G איך אני עושה בדיוק הבנתי שכדאי לעלות את הבאס ל 166 כדי שיהיה כמו ה 840 לפחות אני מעוניין באוברקלוק מתון לא יותר מידי אם אפשר להסביר לי את כל השלבים דבר שני איזה קירור כדאי לי לשים על מעבד כזה עם אוברקלוק כזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. לוח אם:M3N72-D מעבד:905e כרטיס מסך:XFX GTX 275 קודם כל מה המגבלה של הלוח אם הזה מבחינת FSB? איזה קירור הכי כדאי לי לקנות למעבד(עד 350 שקל) ? איזה קירור הכי כדאי לי לכרטיס מסך(עד 250 שקל)? ואיזה זכרונות DDR2 1066 הכי טובים שקיימים בשביל הOC שאני אעשה? תודה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by Maor Shahar,

שלום! אני מעוניין לקנות זוג מאווררי 80מ"מ המאירים באור כתום ומחפש חנות באזור המרכז המוכרת כאלו.. אם תוכלו לומר לי היכן אוכל להשיג אותם אודה לכם.. תודה מראש! מאור.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. Started by Esparco,

המפרט שלי הוא ככה Intel Pentium 1.7ghz ASUS P4V800X 256 MB DDR-SDRAM עכשיו ההעלתי את המ100 ל 110 הרצתי בדיקות יציבות הכל עובד תקין ניסיתי להעלות ל 111 והמחשב מתרסט בבדיקת יציבות בסופר פאי 16 MB אם יש למישהו ניסיון עם לוח\מעבד כזה ויכול לעזור לי אני ישמח תסתכלו בתמונות על ההגדרות של המחשב

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by Bar1234,

מישהו מכיר את התוכנה PC ALERT 4 ??? אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול להסביר לי בדגול איך היא עובדת אני אודה לו מאוד... יש שם אפשרות להגביר את עוצמת המאוורר של המעבד?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by דנדן,

צריך המלצה למאווררים, הכי שקטים שיש גודל לא משנה בעקרון אני רוצה לקנות מעמד ללפטופ עם מאווררים, אבל לא נראה לי שממש משקיעים במאווררים שם, אז אני חושב אולי להרכיב משהו. מבחינת מתח, הם יקבלו או מהUSB, או מתח ישיר מהחשמל.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by zombie,

אז ככה מהן התוכנות הכי מומלצות לעשיית האוברקלוק ומה הן התוכנות המומלצות ביותר לבדיקת יציבות? ואני לא יודע למה אבל אני לא מצליח להוריד את ה 3dmark אפילו לא מהאתר שלהם.... ומה הטמפרטורה המאקסימלית ל gtx? והאם אני יכול ליפעול לפי המדריך של האתר? תודה רבה מראש!!!!!!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים