אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
האם זה יכול לגרום נזק לכרטיס או למחשב מבחינת חומרה ו תוכנה? האם הכרטיס יתחמם לאחר פתיחת צינורות עם צריבת ביוס (ביוס של אותו כרטיס לא של כרטיס אחר)? כמה זה ישפיע על הביצועים של הכרטיס מסך? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
זה מה שקראתי באינטרנט עד עכשיו, יש את החברה HIS שאיתה מדווחים שכן הצליחו לפתוח את הצינורות ל-16.. רק שלא מצאתי HIS בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קראיתי שאפשרי אבל צריך לראות משהו ב ATITOOL משבו בקשר ל F שיש בסטינגס אז הינה תמונה: http://img141.imageshack.us/img141/8974/9917rf8.jpg האם הכרטיס שלי מאפשר פתיחת צינורות או לא?
-
- 9 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
-
זה אפשרי או לא? יש לו צינורות לפתוח או שכולם כבר פתוחים?
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
זה יכול להרוס את הכרטיס?? תודה למי שעוזר
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר לפתוח צינורות עיבוד לכרטיס 5800 לא ultra עם riva tuner וכמה
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הכרטיס הנ"ל בגרסאת VIVO מתוצרת SAPPHIRE ולא מצאתי תשובה חד משמעית: האם ניתן לפתוח לו את צינורות העיבוד הנוספים (במידה ויש)?
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שאלתי בפורום הזה מה עדיף לי כרטיס מסך 6800 xt או כרטיס מסך 6600 gt ואמרו לי שהgt עדיף .אבל אם אני יפתח צינורות ל12 בxt אז הוא יהיה יותר חזק בגלל שהוא 256 ביט .עכשיו אני כבר לקחתי את הxt ואני רוצה לדעת איך אני פותח את הצינורות ל12 .? {תודה מראש}
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מתכוון לפתוח לכרטיס מסך צינורות ורציתי לדעת אם זה יחמם את הכרטיס מסך כמו אוברקלוק או שזה לא כמו אוברקלוק? והאם יכולה להגרם נזק עקב פתיחת צינורות ואיזה?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
טוב השתמשתי בRIVA TUNER כדי לפתוח צינורות והוזכר בכתבה שצריך לצרוב ביוס ערוך איך אני צורב את הביוס הערוך ומאיפה אני משיג אחד ערוך בכלל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, החלטתי שאני ילך עליו במקום הX800GT של POWERCOLOR... 1. מה הסיכוי בערך שאני יוכל לפתוח את כל צינורות העיבוד בכרטיס הזה ? 2. איך עושים את זה ? 3. האם הקירור סטוק שבא עם הכרטיס יחזיק את הצינורות הפתוחים ? 4. מה בערך יהיה ההבדל בביצועים בין ה 6800LE פתוח הצינורות (בלי OC) לבין x800gt (בלי OC גם) 5. האם ניתן לעשות לו OC בנוסף לפתיחת הצינורות עם הקירור סטוק ? תודה רבה לכם, love hwzone
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן לא מזמן החלטתי לנסות להמהיר את הכרטיס מסך. בין לבין גיליתי שיהיה נחמד גם לפתוח צינורות עיבוד. אז ניסיתי בעזרת הריבה טיונר, ולאחר הריסטרט הראשון שהוא מבקש, הוינדוס עלה קצת מוזר. קצת אמרתי?, למעשה בעליה היו כל מיני חירבושים, כשבסופם קפץ לי בלו סקרין, שמסביר שהוינדוס קרס בגלל קובץ שנקרא nv4_disp. לא קראתי הרבה מאמרים, אבל הבנתי שאם יש כשל בפתיחת הצינורות, אז הבלאגן היה צריך לקרות כשאני מפעיל משחק, ולא כשהווינודס עולה (נכון או לא נכון?). אז השאלה שלי היא האם הקריסה היא בגלל הפיתחת צינורות, או יכול להיות משהו אחר? כ. מסך של ג'יגהבייט 6800GS, עם קירור מים אגב בנוגע לקירור מים, אני ארחיב במועד מאוחר יותר (קירור מים שבניתי מאפס, על כל קומפוננטות המחשב, כרגע טמפ' המעבד הי…
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
-
-
לפי מדריכים שמצאתי ברשת נכנסתי לרשימת הצינורות המאופשרים/חסומים ושמתי וי על כמה שהיו חסומים. במצב הרגיל הכרטיס הוא 128 ביט עם 16 צינורות עיבוד. כל מה שעשיתי רק העלה את הביט (עכשיו אני על אזור ה380) אבל מספר צינורות העיבוד נשאר על 16 קודם כל, סליחה מראש על האופי הטירוני של השאלה אבל אני בעד התנסויות. 1. מה זה ומה נותן גודל הביט? 2. למה אני לא מעלה את כמות צינורות העיבוד? 3. מישהו כבר עשה את זה בכרטיס הזה? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ילאה חברה מי שמכיר את הסיפור אז נחשו מה?? החלפתי את הלדיטק שלי חח בmsi והקטע אחי מצעיק הוא שמתי שהטכנאי בדק את הכרטיס לא יועד מה הוא עשה (או אני) אבל יצא לו עשן מהכרטיס חחח ואז אני לא אשם וקיבלתי בלי תוספת את הmsi שהוא יותר טוב נכון?? בוכל קמהר אני רוצה לעשות אוברקלוק ככול האפשר וגם פתיחת צינורות עיבוי מי יכול לתת הסברים מדיויקים שלא נשרוף גם את זה חחח? תודה..
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Asus V84400, קראתי איפשהו שאפשרי לפתוח צינורות עיבוד לכרטיס הזה, האם זה נכון ? אם כן איך אני פותח צינורות לכרטיסי nVidia ? תודה מראש לעוזרים. Monti
-
- 13 תגובות
- 782 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני עורך קובץ ביוס כדי לפתוח ל8 צינורות עיבוד בכרטיס 6200??
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם. שמעתי שה-GTS 320MB (וה-640MB) הם בעצם GTX שעשו להם DISABLE ל2 קבוצות של מעבדי זרימה (כל אחת של 16), וחסמו כמה צינורות עיבוד. עכשיו ברור לי שעשו את זה מכיוון שהם לא היו טובים, אבל אם היה מצב שלמשל קבוצה אחת של SP לא תעבוד, הם ביטלו עוד קבוצה ומכרו את זה בתור GTS. קודם כל השמועות נכונות? לפחות לגבי צינורות העיבוד? עכשיו, אם כן - איך עושים את זה? RIVATUNER? מישהו ניסה? זה יכול להרוס לי משהו??? תודה על התשובות!
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
במה זה עוזר אם אני יפתח צינורות ב rivatuner? ראיתי מדריך על זה אבל אני רוצה לדעת אם זה עוזר בביצועים של הכרטיס מסך או אם זה עוזר בעוד דברים ואם יש חסרונות
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם פתיחת צינורות לכרטיס מסך במקרה וזה מצליח זה מחמם את הכרטיס יותר מהנורמלי וצריכים קירור יותר חזק בשביל פתיחת צינורות או זה לא כמו אוברקלוק רגיל?
-
- 5 תגובות
- 468 צפיות
-
-
-
עם המעבר למחשב החדש (3400+, DFI LAN NF3, TT SHARK) רכשתי גם כרטיס מסך חדש ב 1,000 ש"ח XFX 6800le (עם קירור עלוב מאוד מסתבר) (8 צינורות עיבוד, 4 VP) ליבה 325 זיכרון 700 מגיע עם דרייברים ישנים מאוד 61.72B 1) תוצאות ב 3dmark 2005 על 1024X768 בלי פילטרים (הבדיקה הרגילה) 2162 מעבר ל 77.22 נתן יותר מ 600 נקודות 2796 2) נלביש על הכרטיס AC5 במקום הקירור המעפאן המקורי. 3) יופי בו נתחיל עם הפתיחה של הצינורות (כל התוצאות בעזרת דרייברים 77.22 להאחר הרצת כל מבחן 3 פעמים) אם רשום fsb 250 המעבד על 2500 (במקום 2400) והזיכרון על 250 - 2.5,3,3,6 (במקום 200 - 2,2,2,5) 4) 3dmark 2005 8.4 2796 12.4 3273 12.5 3490 12.6 3596 12.6 250fsb 3693 16.6 250fsb 40…
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, כדאי לעשות פתיחת צינורות של כרטיס מסך gf6800 עם תוכנת RIVATUNER? יש לי פנטיום 4 2.8 800FSB על לוח אם ASUS P4S800D כדאי לעשות OC גם על הלוח דרך הביוס? אני חייב מאורר חדש למעבד אם אני עושה OC?זה בטוח ? לא יגרום לי נזק? יהיה שיפור משמעותי בביצועים? הרבה שאלות בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם.... טוב הסיפור שלי הוא ככה... היום בבוקר אני משחק לתומי במחשב,לפתע אני שומע פיצוץ וריח חזק מהמחשב...בהתחלה חשבתי שהלך הספק,אחרי ששללתי את זה(המחשב עבד...) הבנתי שהסיילנסר הוא זה שנשרף.... בקיצור הלכתי לנצל את האחריות(ופה מגיע תודה רבה לזיגזג2000 על ההחלפה המהירה והשרות האדיב...) והרכבתי קרור חדש. ומפה מתחיל הסיפור האמיתי...עד היום הכרטיס שלי(6880LE) היה פתוח כולו(16x6) ועבד מעולה,ז"א הוא עבר עשרות בדיקות של 3DMARK03+05 שיחקתי שעות בהלף לייף 2,FAR CRY,doom3,fifa2006,nba06 ושום ארטיפק לא נראה... היום שיחקתי בFEAR וישר ראיתי ארטיפקים על הכרטיס מסך.... סגרתי ל-12\6 את הצינורות עיבוד ורואים טוב... HL2 עובד טוב גם עם צינורות פתוחים לגמרי... השאלות שלי ככה: א. האם יכו…
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-