אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אם עושים דאוןקלוק לכרטיס מסך אז האם יכול להיות ארטיפקטים מזה או שארטיפקטים נובעים רק מOC?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המאורר הקידמי שלי, במקורי שמגיע עם המארז, לא עולה למהירות גבוהה מ900 סל"ד יש איזה תוכנה שאפשר לאלץ את המאוורר לעלות סל"דים?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 2800 barton הסטפינג שלו הוא AXDA2800KV4D T844965B41339 AQYHA0408WMPW 1999 AMD מה זה אומר ? איך הוא? תודה........
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
-
האם יש פה מישהו שיש לו Venice 3000+ ?? יש לי: Venice 3000+ Corsair 400mhz 512X2 GA-K8NF-9 ואשמח שמישהו שיש לו מערכת דומה ידריך אותי אישית באוברקלוק הראשון שלי למערכת =) צום קל, איתן.
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה לפי כמה ימים מצאתי בבית פילטר עכשיו זה פילטר לאקווריום....אבא שלי אמר שזה שואב מים וזורק לצד השני עכשיו ישר עלה לי בראש לשמש את זה למערכת קירור מים שהבנתי שצריכה משאבה אז חשבתי על זה. אז אני רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם זה באמת מתאים? 2. מה בעצם אני כן צריך למערכת קירור מים? ואני מתכוון פירוט של הכלללל שאני ידע עם מה יש לי עסק 3. עד כמה זה מסובך לבנות דבר כזה? (לא קנוי) מחלקים שלא מיועדים למחשב אני מתכוון...(אני מדגיש אני חסר כל ניסיון בזה) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב חדש P4 3.00 Ghz. יש לו מארז די קטן (לא הייתי קורא לו גדול), והוא די חם. בצדדים הוא חם, אבל למעלה הוא ממש רותח... הוא התקין תוכנה של ASUS שבודקת את טמפרטורת המחשב, והיא מסמנת על טמפרטורה בסביבות ה-65 צלסיוס... אני ידוע שזה לא טוב, הוא אפילו הזמין טכנאי הביתה, ואמר לו שהמאוורר מאוד חם, וגם הוא עושה רעש מאוד גדול. הטכנאי אמר לו שיש לו את המאווררים הכי טובים, אז אין צורך לדאוג שהמארז עושה רעש, וככל שהמחשב חם, ככה הוא מריץ את ביצועי המחשב. הוא הזמין טכנאי מהחברה שממנה הוא קנה מחשב, כך שבטח לא יגידו לו שיש בעיה רצינית, לפי מה שאני חושב. אני בטוח שהרעש לא נובע בגלל שהמאווררים מלוכלכים ומלאי אבק, כי המחשב די חדש. לי יש מארז די גדול, אבל הוא מאוד קר, והוא בכלל לא …
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לוח 945PS3 גיגהביט (מפרט מחשב בצד). ב SYSTEM MEMORY MULTIPLIER שיניתי מ AUTO ל 2.66 ששינה את ה MHZ מ 667 ל-709. FSB OVERVOLTAGE CONTROL שיניתי מ 1.32500V ל 1.33125V ע"י העלאת 0.1VOLT משום מה יום אחרי שעשיתי את זה המחשב נכבה לי פעמיים בפתאומיות והטמפ' של המעבד היית 80 מעלות וירדה כל שנייה-2 במעלה עד ל 35. מה יש לכם להגיד?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
סליחה על השאלה הממטופשת אבל אני די לא מבין בזה באיזה תוכנה אני יכול למדוד את הטמפרטורות במחשב שלי?
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
חבר שלי מגרמניה שלח לי התמונה של מערכת הקירור הזו, נראה לכם מציאותי ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אחרי התלבטויות ואחרי שהמליצו לי פה על הS1 והכל בסוף החלטתי ללכת על הZALMAN vf100 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=289&code=013 בהתחלה אחרי שהמליצו לי ללכת על S1 החלטתי להזמין אותו אבל בגלל שלהוסיף עליו עוד מאוורים זה כבר יצא בערך 200 ומשהו שקל אז החטלתי ללכת על הזלמן שהוא ניראה לי גוף קרור טוב מאוד והפרש ביניהם שS1 עם שני מאוורים עולה הוא 200 ומשהו שקל עולה כימעט כמו הזלמן אולי קצת יותר.. בכל מיקרה תודה למי שהמליץ לי פה בהתחלה למרות שבסוף הלכתי על משהו אחר לגמרה אחלה פורום תגידו לי להתחדש חחחח
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
המדריך באתר שלהם עם כל הכבוד מסובך, מאיפה אני אמור להשיג חומרים מוזרים וספוגים כאלה שהם מבקשים לנקות את האיציק איתם?! איך אני נפתר מהפד התרמי שקיבלתי מודבק על המאוורר? בדרך שלא תזיק לאיציק או לקירור של המעבד ועצמו.
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, אני מתכנן היום לנקות את המחשב אחרי דיי הרבה זמן שלא ניקתי עקב היותי בצבא וחוסר זמן , אני מתכנן לנקות אותו , לסדר את החוטים(אם צריך) בשביל שלא יפריעו לסירקולציה של המאווררים, לנקות את המאווררים ולשמן אותם. בסופו של כל התהליך אני רוצה לעשות בדיקת מאמץ לכרטיס המסך מהמדריך שנמצא בנעוץ ואני יעלה לכאן את הנתונים. מה שאני מבקש שתעזרו לי איך למקם את המאווררים בצורה הכי טובה שתהיה לקירור ולסירקולציה של אוויר ולאיזה כיוון צריך למקם אותם דוגמא: איפה לשים מארוורר שהמדבקה שלו כלפי המארז ואחד כלפי חוץ. אני יצלם לכם תמונות של המחשב שלי בפנים של החלקים כולל מאווררים , וגם אני יעלה תמונות של המפרט של המחשב שלי. בתמונה הבאה יוצג מפרט המחשב וחום של המחשב כולל …
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך כתוב שהמידע לקוח מההשוואה בdansdata כשאין שם בכלל את הSP-94 וה-XP-120 (לדוגמא). וההשוואה שם בכלל לא מעודכנת מאז מאי?
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום..עשיתי בדיקה וזה המפרט: מעבד: E8500 O.C 3800MHZ לוח: DFI LANPARTY DK X48 כ.מ: CLUB 3D 4870 זכרון: 4GB 1000MHZ CL5 התוצאה שקיבלתי..ברזולוצ יה רגילה (1024X1280) היא בסדר למחשב הזה? 14432
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, הבנתי שרק מעבדי AMD BARTON 2500 עם סטפינג מסוים יכולים להפוך בקלות ל3200... אז בדקתי מה כתוב על המעבד וזה מה שכתוב: AXDA2500DKV4D AQXCA 0307MPM מה זה אומר? זה סטפינג טוב?? המעבד בצבע חום ונקנה לפני חצי שנה בערך.... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר. מצטער שנאי פותח אתץ אותו ת'רד בשני מקומות פשוט אני לא יודע כל כך למה זה קשור אז.. מצטער.. ושוב תודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם ניתן לשלוט על מהירות המאווררים בלוחmsi neo p965 תודה מראש על התשובה
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
שלום, עד מנת להמשיך ולעלות בOC החלטתי לקרר את הזיכרונות, אני מתכנן לחתוך חורים בקירור הקיים ולהשים סינקים על הזיכרונות התכנון המקורי הוא ככה: כמו שאמרתי דעות תגובות הצעות ... תודה ;D [attachment deleted by admin]
-
- 45 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, במארז שברשותי כונס האויר אינו בדיוק מול המאוורר, אלא מכסה כ-70% מהשטח. במארז 3 מאווררים, אחד מהם על המעבד. האם יש לכך חשיבות? האם מומלץ להסיר את הכונס לגמרי? לוח האם NEO MSI P35 המעבד יהיה E6750 או Q6600
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! לאחרונה התחלתי לעבוד בעריכת קול על המחשב הביתי שלי. מאז ומתמיד החום של המחשבים בחדר היה קבוע (בסביבות ה40-50), לא משנה איזה מחשב זה, משום מה הטמפרטורה קבועה (המחשב הקודם היה מחשב מלפני 7 שנים). לאחרונה שמתי לב במחשב שלי שהטמפרטורה ממש גבוהה, מגיעה אף ל80 (על פי התוכנה של גיגהבייט), ובמצב IDLE על סביבות ה50 (האמת שלפני כן זה לא היה 50, אבל ניקיתי את המארז היום ועכשיו זה 50 בIDLE). האם הגיוני שעקב החום הרב, המעבד למעשה "מקרטע" ונתקע, לחצי שניה, בתוכנת העריכה (קיובייס) כאשר אני מפעיל דרכה כמה פלאגינים(VSTi) ? הקירור הוא המקורי של אינטל, המארז הוא המארז הפשוט של קומפיוקייס 19A, לא זוכר את השם המלא של הדגם. ישנו מאוורר 12 ס"מ מלפנים ומאוורר 12 ס"מ מאחור, ומאוורר…
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בוקר טוב... שמתי לב היום בבוקר בזמן איתחול המחשב שהוא מורץ ב-1100 מה"צ. כדי לוודא זאת גם במאפיינים וגם ב-MBM5 הוא מראה את אותה המהירות. העניין הוא שמדובר ב-AMD Barton 2500.... עם המאוורר המקורי של המעבד, ומאוורר נוסף שמוציא אויר מהחלק העליון של המארז, הטמפרטורות הן:מעבד 58, מארז 34. לוח האם הוא Gigabyte GA7N400LNForce2 . מה הסיבה שהמהירות הורדה ללא שהורדתי אותה? המחשב בכלל יכול לעשות את זה? (זה מצב חדש, קודם המהירות הייתה מתאימה למעבד, ואף אחד לא התעסק עם הביוס או כל תוכנה אחרת...) האם אני יכול בשקט להעלות את המכפלה/באס כדי לחזור למהירות הרגילה ללא חשש מהמהירות ההתחלתית? תודה רבה ושנה טובה.
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך של חברת ASUS דגם: EN7600GS SILENT / HTD 512MB והבעיה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מיד מראה לי על חום של 74 מעלות על הכרטיס. דבר זה "תוקע" כל כמה זמן את המחשב ומאלץ אותי לבצע הפעלה מחדש. אשמח מאוד לקבל הצעות למערכת קירור עבור כרטיס זה ללא תלות במחיר. הערות: 1. בכרטיס זה אין אפשרות להסיר את הקירור הפסיבי שלו. 2. מערכת הקירור צריכה להיות פנימית ולא חיצונית. 3. רצוי מערכת קירור עם תושבת PCI. בתודה מראש WALLY13
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המממ יש לי לוח EPOX 8KDAJ... עכשיו אני שיחקתי באיזה משחק ופתאום יצא מהרמקול של המחשב רעש כאילו של אמבולנס כזה.... כשיצאתי ונכנסתי לאוורסט ראיתי שהמעבד היה על 57 מעלות (יש לי AMD 64 ) ונזכרתי שעשיתי בביוס של הלוח שמתי שהמערכת מגיעה ל60 מעלות אז שהלוח יעשה AUTO SHUTDOWN... יש מצב שזה קשור? ובכלל זה לא מסוכן 57 מעלות למעבד? תודה לעוזרים
-
- 45 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הממ עד 200 שח אלא אם כן יש משהו ממש טוב מעל הכרטיס הוא של GIGABYTE
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-