אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1052&products_id=4502 נועדה לקרר גם את הצי'פסט גם את ה VGA וגם את מעבד ... אשמח לחוות דעת...
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
האם זה נכון שהכי כדאי לעשות OC עם D805 ?!?!? בגלל המכפלה שלו? ומה לגבי OC לD920 אן לD930?!?!!?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איזה מהמאווררים שבעמוד הזה כדי לי לקנות http://www.thermaltake.com/dcfans/smartFanmenu.htm חבר שלי אמר שהסוג שלהם הכי טוב אבל אם יש לכם רעיונות למאווררים אחרים תגידו.. נ.ב. שה נכון שכדי לי לשים מאוורר קדמי מכניס אוויר , אחורי- מוציא אוויר ובדלת מכניס אוויר?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שמעו אנשים אני מתחיל עם OC לא בידיוק מתחיל אני מבין פחות או יותר אבל לא יצא לי עדיין להרכיב מערכת כזאת והייתי רוצה הצעה של חלקים חלקים ואני מתכוון לעשות את המקסימום של הOC שאני יצליח עם החלקים שתבחרו בשבילי הייתי רוצה שזה יכיל: GPU BLOCK CPU BLOCK RADIATOR TUBING PUMP RESERVOIR אז ככה יש לי: nvidia geforce nx 7600 gt e6600 conore 2gb of ram OCZ platinium 800 mhz והתקציב שלי זה עד 1200 שקל למערכת מושלמת של כל החלקים שמניתי תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
האם הטמפ' שלי סבירות? מעבד: intel pentium D cpu 3.40GHz טמפ'- 27-30 במנוחה לוח אם: Asus p5ld2 se טמפ'- 21-22 כרטיס מסך: nvidia Geforce 7900 gt טמפ'-40-44 במנוחה כונן קשיח: 250 ג'יגה סתה 2 16 mb טמפ'-28-29 תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
זלמן 7000ALCU על מקסימום או TR SLK947U עם מאורר 32CFM (כידוע הדגם הספציפי של טרמלרייט מציג ביצועים טובים עם מאוררים חזקים ולא עם מאוררים ממוצעים.)
-
אני אמור בשבוע הבא בע"ה לקבל את החלקים ולהרכיב תמחשב ורציתי לדעת מה האפשרויות שלי להמהרה שלו ולהתייעץ במה כדאי או לא כדאי לגעת במערכת המפרט: AMD 3000+ venice 939(stock cooling) GigaByte K8N51GMF-9 6100 O\B TwinMos 512MB 400 Mhz Compucase CI-6A19+HEC 300w אלו הם החלקים הרלוונטיים לא? ד"א אני מתכנן בעוד מתישהו להוסיף עוד סטיק של 512 ולקנות כרטיס מסך(יש יציאת PCI-e) אז מאיפה להתחיל בכלל? והאם אפשר לראות שיפור משמעותי במפרט שכזה שיהיה לי בכלל כדאי לעשות OC? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מחיר: ¤661 אחריות :שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤527 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤717 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA מחיר: ¤348 אחריות: שנה. ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤427 אחריות:…
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי AXP 1600 ולפי הסברי המדריכים השונים יש לקצר את כל הנק' ב- L1. איזה חומר מומלץ? יש לי גריז טרמי ויש לי בדיל רגיל. החומרים האלה יעזרו לי? או שצריך לקנות את הלק. תודה
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי כדאי ביחס טוב של איכות/מחיר/רעש? מישהו יכול לתת לי פרטים על כל מאוורר? SFM/DBA/W וכו'.. - SPIRE 80mm FAN - Spire 80MM Case Fan Ball Bearing - ZALMAN FAN ZM-1 80MM - Thermatake 92MM FAN (האם הוא טוב?) - ZigZag 80x25 4 led fan - ball bearing
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכם. המעבד שלי (Intel Pentium 4A, 2000 MHz ללא שום O/C) החל מאז תחילת יולי (בדיוק לאחר ששדרגתי מGF2 לR9600XT) להתחמם לטמפרטורות של מעל ל57 מעלות כמעט כל פעם שאני משחק במשחקים עם גרפיקה רצינית (ואפילו כאלה עם גרפיקה פחות רצינית - Enemy Territory לדוגמא). מרחתי מחדש משחה תרמית ג'נרית טרייה שהייתה בסביבה (אל תשאלו) ביעילות, על פי המדריך שישנו כאן באתר, אבל לא היה שיפור משמעותי במיוחד. הגעתי למסקנה שאני צריך גריז תרמי או HS/F יותר רציניים בכדי לשמר את המעבד שלי. לצערי התקציב די מוגבל לאחר קניית כ. המסך ובזבוזי הקיץ השונים, ולכן אני זקוק להמלצה על HS/F שאפשר לקנות מהאינטרנט בלא יותר מ- 180 ש"ח כולל מע"מ כולל משלוח, או לחלופין המלצה לגריז תרמי איכותי וכמה שיותר זול (מכיוון…
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי 9700np עם OC ל 385MHZ לליבה ו 298MHZ לזכרונות. הוא נמצא על OC קבוע,והמאוררים שעליו לא עובדים תמיד על המקס',רציתי לשאול אם הכרטיס מתחמם גם ככה סתם בעבודה באינטרנט? או שהוא מתחמם רק במאמץ? תודה! נ.ב הקירור שמותקן לי עליו הוא ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP + שני מאוררים 80mm
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 1449.97 ¤ ויש AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray 1359.94 ¤ לא ממש חשבתי על OC, אולי משהו קטן ולא רציני. אז השאלה היא האם לקנות את הראשון (הקירור הזה טוב?) או עדיף לקנות קירור אחר בנפרד (בלי להגזים במחיר.. עד 150 שקל בערך). מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
לכבוד יום כיפור עשיתי משהו שכבר מזמן לא יצא לי לעשות - שיחקתי במשחק מחשב. אלא מה, כל עשר דקות בערך המשחק היה נתקע, עם שגיאת VPU במקרה הטוב או ללא כל אות על המסך במקרה הרע, מה שחייב איתחול המחשב. החשוד העיקרי היה כרטיס המסך, ATI 9500Pro. אם זה קורה רק במשחקים, כשהכרטיס במאמץ, אולי זו בעיית קירור? פתחתי את המארז כדי לראות איך המאוורר בכרטיס עובד, אבל מתברר שלא היה צורך: הכרטיס רתח והמאוורר בקושי הסתובב כשניסיתי להזיז אותו. זו כמעט בוודאות בעית קירור. אז מה הבעיה? יש כאן באתר מדריך לשימון מאווררים. הפשלתי שרוולים, ניקיתי את האבק מהמאוורר, הסרתי את המדבקה שבראשו וכאן נתקעתי: אין שם ציר גלוי, אין שם חור, אין מה לשמן! ניסיתי להחדיר את השמן לצידי המאוורר, בינו ובין הרדיאטור, אבל…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים ת'תמונה מצטער אם עברתי על החוקים... אז ככה, היה לי מאוורר קטן שהיה בזמנו על כרטיס מסך וודו 3 אז שמתי אותו מתחת להארדיסק. הארדיסק היה תמיד על 49-51 מעלות שזה לדעתי רותח מאוד! אבל אחרי ששמתי את המאוורר לא האמנתי כמה זה השפיע! ואני מדבר על מאוורר נורא נורא קטן אבל עוצמתי. גם ניקתי את הגוף קירור של המעבד שהיה על 58 מעלות והטמפרטורות ירדו בצורה משמעותית. הנה:
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כככה יש לי שני הראדיסקים שלmaxtor אחד 40 ואחד 120 הראשי זה ה120 ומשני זה 40 ה120 המעלות שלו זה:43 מעלות והשני ה 40 : ז55 מעלות אני משתמש בתוכנה speedfan וזה ממש מוזר אולי בגלל שזה בתוך מגירה או משהו ה 40 גיגה ?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם. מודה מראש לכל מי שנכנס בכדי לעזור לי, ואשמח אם מי שיכנס יגיב ויעזור לי. * פירסמתי את הדיון הזה גם בפורום "מעבדים, לוחות-אם וזכרונות". אך אני חושב שפה ידעו לעזור לי יותר טוב, שחכתי פשוט שקיים פורום של קירור, אתם בטח תדעו לעזור לי טוב יותר.. אז מצטער אם אסור או משהו, פשוט זה די מטריד העניין. אוקיי אז ככה, ברשותי המעבד Q6600 G0, ולוח אם Intel DP35DP, יש לי קירור למעבד Artic Cooling Freezer 7 Pro. המחשב אצלי כבר שנה וכמעט ארבעה חודשים(מאז דצמבר 2008) עכשיו אני שומר על המחשב שלי מבחינת וירוסים וכל זה, ולעיתים לא תכופות כ"כ, אני מנקה אותו עם פן, בפעם האחרונה שניקיתי אותו זה היה לפני חצי שנה+, עכשיו לפי חצי שנה ככה, שהיה חורף הטמפ' במחשב שלי היו סבירות ובסדר גמור, במ…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא: E2140@2.5GHZ Gigabyte P31-ES3G Freezer Pro 7 4GB Kingston עפ"י הקבצים המצורפים רציתי לדעת אם כדאי לי להמשיך עם הOC או שהטמפרטורות גבוהות מידי. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח לכולם......... אני מעוניין לעשות C@ למעבד הזקן שלי לפחות ל2.6 עם קירור סטוק אני יודע שהלוח שלי מעפן אך כנראה אחליף אותו בקרוב... כשאני נכנס לביוס יש לי שם משו על PNP והאופציה נעולה לי... אני מת לעשות C@ למעבד שלי אך אין שום מדריך טוב שמסביר פרה פרה מה עושים אומרים רק "לעלות FSB" תוכלו בבקשה משתמשי אינטל שעשו C@ איפה בביוס להעלות את הFSB הזה? תודה לכולם G.A.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=449&pname=%F7%E9%F8%E5%F8%A0%EE%E9%ED אני קונה אז אני רוצה לדעת מה זול וטוב או יקר וטוב . תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי מחשב p4 1.8 (לוח אם p4s333 של asus) אני מעוניין להפוך אותו ל 2.0 (אם אפשר) אין לי ניסיון באוברקלוקינג... קראתי את כל המדריכים שיש פה ואני עדיין דיי מסתבך... אז אם מישהו פה יכול לעזור לי במה להתחיל איך לעשות או לכוון אותי... תודה
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
?איזה תוכנה טובה להגברת מיהירות מאורר של המעבד?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הי, קיבלתי במלצה למפרט מחשב מהפורום של מפרטי מחשב, מאוד חשוב לי לוודא פה אם הפתרונות קרור שם טובים ויעשו את העבודה כדי שיהיה לי ראש שקט. בסופו של דבר אני לא רוצה להתחיל להתעסק יותר מדי עם המערכת שלי - ואני מניח שפתרונות קרור אכותיים מאוד חשובים לאיכות שלה לאורך זמן. בנוסף, מאוד מאוד חשוב לי גם שהמערכת שלי תהיה שקטה, וזו עוד סיבה שאני רוצה לוודא פה את הנושא. המחשב אמור לשמש לעבודה משרדית, אינטרנט, הורדות וסרטים. אמור לעבוד הרבה שעות ולכן קרור טוב ושקט מבחינתי קריטי... זה המפרט שבנו לי, בסביבות 2000 שח: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 צורב LG GSA…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף מאורר מקדימה כי עכשיו יש לי רק אחורי ורציתי לדעת אם אני יכול להוסיף אותו כי אמרו לי שזה יכול לפגוע לי בספק אם אין מספיק כח בספק אז אני רוצה לדעת אם אני יכול הוסיף בלי פגיעה או איכשהו לבדוק אם אני יכול להוסיף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-