אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני סטיקים של וינבונד 256 ושני סטיקים של סמסונג בעבר שהיו לי רק הוינבונד עשיתי oc מ 2.4 800 מ 200 ל 250 שזה בפועל מ 2.4 ל 3 ג'יגה העלתי שלב אחד במתח של המעבד מ 1.52 ל 1.55 ומתח לddr ל 1.60 והכל פעל יציב וכשורה עכשיו הוספתי שני סלוטים נוספים של סמסונג ורציתי לדעת מס דברים 1) מה המתח הבסיסי של הסמסונג 2) חיברתי את ארבעתם ב duel channel אבל מכל 2.7 המחשב מתחיל להשתגע שאם כל זיכרון בניפרד אני מגיע ל 3 יציב מה צריך לעשות או איזה מתח מומלץ לשים על מנת לייצב בין שני החברות שיחקתי עם המתחים אבל הוא תמיד נופל ואני פשוט יודע שאפשר לסחוט יותר מ 300 הרץ עלובים
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק את הדגם של הלוח אם אם זה קריטי אז מישו יכול להגיד לי איפה אני בודק איזה דגם זה(אין לי כוח לפתוח את הקייס אז אם יש תוכנה זה יהיה עדיף)
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
האם זה נכון שהכי כדאי לעשות OC עם D805 ?!?!? בגלל המכפלה שלו? ומה לגבי OC לD920 אן לD930?!?!!?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 (כמו שכבר ציינתי אין לי מוסג איזה) ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק, אייך אני עושה את זה? ואייך אני בודק מה טפ' המעבד שלי?
-
- 8 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חברה כל כך הרבה חברה שעושים פה אובר קלוק למעבד ברטון אבל השאלה שלי איזה לוח הכי שווה צריך להיות לו את האפשרויות הבאות: שינוי מתח לזיכרונות ולמעבד שינוי באס ציפ סט איכותי כמו ה 2Nforce או KT600 כרטיס קול 5.1 עם יציאה דיגיטלית כרטיס רשת לפחות 4USB 2.0 לפחת 2 יציאות פייר וואיר IDE x2 ata 133-100 2x SATA ושיהיה יציב מעל לכל הלוחות מיהו הלוח המנצח.....
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני עושה OC למעבד (CORE DOU 4500 (2.2 GHZ האם הוא יגיע למהירות של 3.0 GHZ במפרט הזה ? מפרט : מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤611 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤548 מארז: NZXT Apollo No PSU Black כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤393 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 - מחיר: ¤319 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤269 הרכבה: ללא הרכבה כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤2799 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/qkwdxnye כרטיס מ…
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
http://img97.imageshack.us/img97/8978/6600gtoc8lj.jpg אני מנסה להעלות בדריבר והוא מעלה הודעה שצריך להוריד זה המקסימום של הכרטיס ? כי הטמפ' מאוד טובה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני חדש בעסק (מודינג) ויש לי שאלה קטנה... מה יקרה עם אני יגזים עם האובר-קלוק? ואיך בכלל אני יכול לדעת את הגבול? ומה יקרה עם אני יעבור את הגבול? :lamer:
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום... אני מסתמך על מפרט כלשהו ואני שיניתי אותו יותר להתאמתי... השאלה היא: אני משתמש במעבד Q9300 של אינטל כמובן... אז החלטתי ללכת על מאוור פגז, המאוורר: ASUS Silent Square Pro Cpu Cooler אני ראיתי באיזה מקום שהכי עדיף למעבד הזה את המאוורר: Sunbeam Tuniq Tower 120mm השאלה: איזה אחד מתאים יותר וטוב יותר מביניהם? זה המפרט: Item ______________________________________________________________________________________________ | CPU : Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX | 1,275 |_______ | CPU Fan: ASUS Silent Square Pro …
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי בבקשה האם זה יעזור לי לעשות OC למעבד 800 מגה הרץ סלרון זה באמת יעזור? השיפור יהיה גדול? יש לי במחשב 2 מאווררים וספק שיש לו מין צ'ופצ'יק קטן כזה שאפשר לכוון ל 280 V או ל300 ומשהו אז זה מתאים לOC? וגם איך בכלל עושים OC למעבד?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
משאבת הHYDOR L35 ששירתה אותי לא בנאמנה במשך כ4 חודשים, החזירה נשמתה לבורא כעת אני מחפש משאבה חדשה דרישה עיקרית: שקט!(הHYDOR, גם כשהיא עובדת "כמו שצריך" היא לא משאבה שקטנה במיוחד, ואני קניתי מערכת קירור מים ולא אקווריום)
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
45 מאמץ 29 מנוחה יש לי בנתים סירוקלציה לא משהו במחשב אחד מאוורר תחתון ליד הhd ואחד מול המעבד שניהם מכניסים אוויר מחר אני מביא עוד כמה מאווררים ואני יעדכן אני תופס את המאוורים אם אזיקונים האם זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי תכרטיס הזה עכשיו יש לי ידע באוברקלוק עשיתי לכרטיסים קודמים.. השאלה היא... אם המחשב לא יסרף לי? לא קשר ל ידע קשר שאין לי קירור למחשב בכלל.. יש לי מעבד 4200+ ותכרטיס... עכשיו אם אני יעשה לו אני ירגיש יותר ביצועים במשחקים? הוא יעקוף ת pro ? ואם אפשר בנצים שלו אם ה oc .. אה וגם מארז וספק גינרים..
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
המהאוורר של המעבד שלי מסתובב ב 2200 RPM ,זה סביר ? שאלתי חברים עם אותו מעבד ואותו מאוורר ואצלם הוא מסתובב ב +3000 RPM (המאוורר הוא מאוורר מקורי של אינטל) הטמפרטורה במצב idle היא 39-40 מעלות (בלי OC)
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לפני שאני מפרסם את האתר רציתי לברר בכלל אם מותר לפרסם פה כתבה/דיון מאתר אחר?? תגידו שאני ידע אם אפשר לפרסם ..האתר היינו מכיל הסבר מפורט צעד אחר צעד בעשיית האוברקלוק לי הוא עזר מקווה שגם לכם
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרכבתי היום את המאוורר החדש שלי gigabyte rocket עכשיו השאלה שלי היא כזו חיברתי את כל הכבלים עובדה שהוא עובד אבל יש לי חשש קטן .. שאני מגביר את המהירות שלו מהפנאל בקרה שלו אני לא רואה ממש שינוי הוא מגביר קצת את המהירות אבל לא ממש חזק אני מסובב את הכפתור ל3000 והמאוורר פועל קצת יותר מהר ולא כמו שציפיתי שממש יגיע ל-OC מישהו יכול לעזור לי ולייעץ לי אם יש בעיה מה היא? או שזה נורמלי.. כי הייתי אצל חבר שלי אבל אני לא זוכר אם זה אותו דגם (שלי זה GHPCU23VE) אבל שהוא מגביר אצלו את המהירות המאוורר שלו דיי שואג ומרגישים במהירות אז מי שיוכל לעזור או כל ייעוץ יתקבל בברכה תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קניתי קירור לכרטיס מסך מתוצרת ארטיק קולינג. התקנתי אותו עפ"י כל ההוראות אבל כשאני מדליק את המחשב פתאום כל המסך בארטיפקטים מטורפים. בזמן שהלוגו של ווינדוס מוצג רואים ברור וכשמסתיימת ההעלאה של ווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו. מה לעזאזל קורה פה?! בדקתי שוב ושב שהעשיתי הכל כמו שצריך... הכרטיס הוא 6800U והוא לא ב-OC... כשמפעילים את ווינדוס במצב בטוח הווינדוס עולה. תודה מראש. אני מתנצל אם זהו לא הפורום המתאים. במידה ולא פתחתי דיון גם 'תמיכה טכנית'. אם אפשר להשאיר פה את הדיון פתוח זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ראיתי את הפאן בס הזה ואני רוצה לדעת אם הוא טוב ואם הוא בא עם מאווררים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5829
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי כרטיס מסך תוצרת GIGABYTE דגם GV-NX66256DP רציתי להאיץ את תדר ה-GPU ואת תדר הזיכרון שעל הכרטיס אך למרבה ההפתעה לאחר ששיניתי את הפרמטרים הנ"ל בעזרת התוכנה שהגיע עם הכרטיס vTuner 2 הפרמטרים חזרו לברירת המחדל לאחר שעשיתי RESET למחשב. האם מישהו יודע איך לפתור את "הבעיה" אם בכלל אפשר לפתור אותה תודה !
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3089 הוא טוב?מישתלם?אפשר להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה? כמה מעלות הוא יוריד? אני מתכוון להזמין אותו בקרוב..
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איך כדאי לשים את המאווררים במארז יש לי 2*80מ"מ מאחורה ואני רוצה לעשות חור לעוד כמה חשבתי ככה 2*80 מאחורה מוציאים אוויר 1 בגג של 80 מוציא אוויר 1 בחלון 120 מ"מ מכניס אוויר אתם יכולים לעזור לי בזה? איך כדאי למקם את המאווררים? תודה
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות חיישן טמפ', אבל אין לי לאן לחבר אותו... לבנאדם במדריך יש חיבור לחיישן כזה (2 פינים אגב) על הלוח אם שלו (Abit BM6), לי אני לא חושב שיש. לאן אני יכול לחבר חיישן שכזה? תודה נ.ב. המדריך
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אם הזכרונות שלי 800.. ואני עושה OC לבאס 400.. אז אני צריך להעלות מתח? כי תכלס זה לא לעשות להם OC... זה עובד 1:1 על באס 400 ומהירות זכרונות על 800..? גיליתי שהמחשב יציב רק כשהחזרתי את המתח של של הזיכרונות מ 2 ל 1.9..... לפי כן הוא נפל לי אחרי כמה שעות... בראל.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
האם יש מאוורר כזה עם שלוש פינים לחיבור ללוח האם
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-