אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. יש לי מעבד AMD DUAL CORE +3800 ולוח של DFI (לא ממש זוכר את הדגם המדוייק אבל זה מאותם לוחות שהיו פה מומלצים ל-OC). הטמפ' של המעבד בביוס עומדת על בערך 33 ונמוכה בכ-12 מעלות בערך שאני בודק עם AIDA 32 או עם SpeedFan ששם הטמפ' של המעבד עומדת על 45 במנוחה. 1 האם הטמפ' הזאת גבוהה\נמוכה ? 2 לאחרונה עברתי מקירור הסטוק לקירור מים שהזמנתי (לא משהו מדהים אלא ממוצע שהזמנתי מארה"ב) והטמפ' דומה למה שהיה עם הסטוק וגם עשיתי O.C קטן מ-2000MHZ ל-2200MHZ וכאשר אני מריץ PRIME95 הטמפ' במאמץ לא משתנה (אני עושה TURTURE TEST) - יכול להיות שיש לי פה איזה בעיה ?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
העם הVantec ICEBERQ 4 PRO שנמכר בPANDAS מתאים ל9200SE ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5071
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום,אני חדש פה ובכלל לכל הקטע של המודינג,אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל ושמעתי דברים טובים פה על הפורום הזה אז החלטתי להצטרף ולהתחיל ללמוד כמה שיותר על מודינג,אז כל מי שרוצה לתפוס אותי ולעזור לי מוזמן לעשות זאת באיציק: 89261393 תודה רבה מראש לכולם
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://vr-zone.com/?i=3851&s=1 נותן ביצועים מטורפים יחסית לקירור פסיבי מאלומיניום מעניין כמה הוא יעלה?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות/בנות לי אחת כזאת. ורציתי לדעת אם היא תיספק קירור טוב גם בשביל הכרטיס מסך שלי, ככה שאני אוכל להגיע לביצועי OC טובים איתו, כאילו, כמה טוב יהיה הקירור שלה ביחס לצלעות קירור חדשות ומאוורר חדש(ואכיותי) לכרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה ממישהו שמבין ויעזור לי צעד צעד כי אני לא מבין בזה כלום ולא בא לי להרוס את המחשב e6400 + קירור ninja מעלות 35 לוח msi platinum 975x 2g ddr2 667mhz 8800gts 320mb ספק (ניראה לי ג'נרי) 420W של EZCOOL תודה לעוזרים (איסייקיו 179386904)
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני הולך להזמין מערכת לקירור מים. מה שאני צריך זה הברגה של 4\1 ובקצה השני 8\3. האם המחברים הבאים זה מה שאני צריך או להיפך ?? http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=977&prevaction=category&previd=2&prevstart=0 http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=978&prevaction=category&previd=2&prevstart=0
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני יודע שהבלוק הנ"ל הוא בין המצויינים שיש בעולם כרגע. השאלה היא מה עושה אותו כל כך טוב? אני הייתי רוצה לקבל אם יש תיאורים, סירטוטים וכו'... יש לי מושג די כללי אך ברור לאיך הוא עובד , אבל הייתי רוצה לדעת עוד.. אם אפשר שיהיה בעיברית
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי מעבד E7200, לוח אם GA-G31M-S2L ומאוורר מקורי של אינטל. המאורר עובד כל הזמן במהירות מקסימלית (3000RPM). בביוס עשיתי enable לאפשרות שאומרת שהביוס שולט על המעבד. ניסיתי להוריד את המהירות בעזרת SpeedFan. הוא מזהה שהמאוורר עובד ב- 3000RPM, אבל כשאני מנסה להוריד מהירות הוא לא מגיב. המאוורר מחובר במקום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלא יהיה יקר מדי... הבנתי שהIS7\IC7\ לא נותנים להעלות יותר מ2.8 מתחים לזכרונות אז מה משתלם בטווח מחירים שלהם?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד BARTON 2500+ עכשיו שקצת יותר חפ בקיץ טמפ המעבד מגיעה ל50+ מעלות יש לי עליו קירור של גיגאבייט 3DCOOLER שאני זוכר שמתי ששמתי אותו היה לי טמפ של 43- 50 מקסימום ניסיתי לשים מחדש משחה טרמית ניקיתי את איזור של כל לוח האמ עם לחץ אויר ושום דבר לא עור כבר חשבתי להחליף קירור אבל אני ממש לא יודע איזה מהקירורים היום נחשבים להכי טובים לסוקט A תודה !
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות corsair TWIN2X2048-6400C4 האם ניתן להשאיר אותם במתח של 2.05V ל24/07? הצלחתי להגיע לתדר 1111Mhz 5-5-5-18 על 2.05V
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי P4 2.8פרסקוט והוא עומד על 50 מעלות ללא מאמץ התקנתי על החלון בצד 2 SMART FAN 92 של ונטק שמכניסים אויר יש לי בחזית עוד אחד שקיבלתי עם המחשב מואר כזה ועוד שניים מאחורה 80 שמוצאים מה לא עשיתי טוב...? הכבלים באזור המעבד אסופים ככה שבאזור המעבד אין הפרעה של זרימת אויר ואין גם הפרעה של הוצאת אויר כי ה"אגזוזים" נמצאים ממש על יד המעבד... אז שוב מה לא עשיתי טוב????
-
- 7 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש מאוד מאוד בעסק האוברקלוק רציתי לדעת אם אפשרי (ואם כן אז איך) אני ממהיר את המחשב הבא: amd am2 6000+ motherboard MSI K9N NEO V3 FULL ATX קירור : spire
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מת לקנות קירור מים ולהשתיק את המחשב כבר אבל אין לי חורים לברגים בלוח אם יש לי רק קליפסים ולא ראיתי עוד בלוק של מעבד שמתחבר למעבד עם קליפסים לכולם צריך חורים לברגים! זה פשוט מבאס תחת, איך זה קרה שABIT לא שמו בלוח שלהם mounting holes!?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה Scythe NCU-2000 Fanless Heatlane ל ZALMAN CNPS 7700 Cu מה יותר מבחינת ביצועים/מחיר/רעש תודה!
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם לדעתכם שילוב של קטודה UV עם מאווררי לדים הוא שילוב לא יפה? האם כאשר אני שם טקודת UV במארז אני צריך להתאים את כל שאר הדברים ע"מ לקבל את האפקטיביות של הUV?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי פעם לוח של אביט דגם NF7 והייתי מוריד לו ביוסים פרוצים וזה היה עוזר לא המון באוברקלוק, אבל עכשיו אני לא זוכר מאיפה הייתי מוריד אותם מישהו יכול לעזור לי למצוא ביוס פרוץ שנחשב לטוב ?
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
זה מתחיל לשגע אותי חבר שלי ביקש למצוא לו קירור זול שיתאים לNocona אני לא כל כך מוצא עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי להמשיך ולשפר את הכרטיס מסך שלי יש לי RADEON9600 עשיתי OC והגעתי425\220 1. רציתי לדעת איך אני משנה את התדר של הזיכרונות כדי להגיע לתוצאות יותר טובות??? 2. ולאיזה תדרים לשנות?? 3. בATITOOL יש שם אופציה MEM האים שם משנים?? 4. מישהו יודע על ווטל מוד לכרטיס שלי?? ואם כן אפשר בבקשה להרחיב?? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אין הרבה מה לפרט. מדובר בK6-2, במהירות 500MHZ ללא מאורר, עם היטסינק. האם יש סכנה בהפעלה כזאת או שניתן בלי בעיה? לא ידוע כמה טמפרטורת ואין אפשרות לבדוק, עד כמה שאני מרגיש זה בכלל לא הרבה.
-
זה הכרטיס עם ה-pcb היותר טוב אבל עם הקירור הסטנדרטי של 9800pro ,רציתי לדעת מה היא טמפ טובה בשבילו ואם אני צורב לא ביוס של xt האם יופיע לי החיישן טמפ???
-
- 8 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי במהלך התעללות הOC שעובר ה-FX שלי, מצאתי בפוקס את התוכנה שממהירה אותו, שבאה יחד עם הכרטיס (פאקינג באנדל יש לכרטיס הזה! ), אקיצר המהירות המקס' בתוכנה (ASUS SMART DOCTOR) היא 280 ליבה 460 זכרונות. סטוק 250\405 :-\ אז הקטע הוא שהכרטיס עובד די טוב במהירויות האלה, אבל ציפיתי להרבה הרבה יותר מהליבה :-\ רציתי לדעת האם יש איזשהו דרך להעלות את המקס' OC הזה, כי בתוכנות אחרות שיש לי בהן את האפשרות להעלות עוד הכרטיס אומנם עובד יציב על לופ 3DMARK2003 במהירות של יותר מ-280 ליבה (מהזכרונות בסה"כ אני מרוצה... לא רציתי הרבה יותר מהם), אבל כשאני מפעיל NFSU הוא נתקע או בהתחלה או באמצע, או שבהיילו הוא פשוט נכנס ויוצא אחרי שנייה. אגב, בדקתי ומצאתי שהתזמון של הזכרונות (אמרתי את זה נ…
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-