אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
מה יותר טוב מבחינת ביצועים SP94+V_TORNADO 92 M"M או XP 120 +ENERMAX 120 M"M FULL SPEED כי אמרו פה בפורום שXP 120 עם המאוורר המוזכר נותן יותר ביצועים מאשר הSP94 + המאוורר שניהם במהירות מלאה :
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הציעו לי את פריזר 7 פרו כקירור למעבד..רציתי לשאול את השאלות הבאות: 1. האם הקירור הזה טוב למעבד הזה (לא מתוכנןן oc ).? 2. האם הכרטיס מסך צריך קירור נוסף על הקירור הרגיל שיש לו? (לא מתוכנן oc ולא cf) המארז הוא TT Eureka
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אמרו לי שזה אפשרי אבל צריך לעשות משהו אם איזה עיפרון על השבב של הnF4 זה נכון? ואם כן אפשר הסבר קצר איך לעשות את זה? ואיך לדעת אם התהליך הצליח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מעבד Quad 6600 עם לוח אם MSI P35 Platinum. השאלה שלי האם הקירור אותו אני מתכוון לקנות לא יעשה לי בעיות בלוח והאם הוא יכנס כמו שצריך בלי שום בעיות. הקירור הוא: Thermalright Ultra - 120 CPU Cooler + תוספת של מאוורר: Scythe 120mm MINEBEA מה אתם אומרים עליו? יתאים? או שאתם ממליצים על משהו אחר? התקציב יכול להגיע עד 500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הכוונה היא לזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207 האם הוא יעיל? שווה את הכסף?
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום הזמנתי http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=22&data=2&disc עם איזה משחה הוא מגיע?
-
- 9 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרעיון הבא: להשאיר את המארז פתוח ולכוון לכיוונו מאוורר (ביתי) חזק. לי זה נשמע ממש מתבקש, אנשים עושים את זה או שזה דבילי?
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://vr-zone.com/?i=3851&s=1 נותן ביצועים מטורפים יחסית לקירור פסיבי מאלומיניום מעניין כמה הוא יעלה?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כדאי לעשות oc למחש זה ולאיזה חלק מעבד e6400 לוח אם msi p965 neo זכרון 1 גיגה מהירות 667 כרטיס מסך 7300gs למחשב יש מאוורר קדמי גדול אחורי ומקורי על המעבד טמפרטורת המעבד במנוחה 40 כרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מאוורר למעבד AMD 3200+ 939 התקציב הוא סביבות 300 ש''ח עד עכשיו מצאתי שניים שאני חושב מתאימים לי: 1) BIG Typhoon Zalman 7700 Cu (2 איזה אחד אתם חושבים יותר טוב? אשמח לעוד הצאות
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שווה לעשות OC ל-GF 5200 128MB? זה יתרום לי משהו מסויים במשחקים(הלא כבדים) שאני משחק? אני באופן אישי לא מאמין שזה ישנה משהו, אבל אולי מישהו עשה ויכול לתת לי חוות דעת. תודה מראש. .swg
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מעבד BARTON 2500+ עכשיו שקצת יותר חפ בקיץ טמפ המעבד מגיעה ל50+ מעלות יש לי עליו קירור של גיגאבייט 3DCOOLER שאני זוכר שמתי ששמתי אותו היה לי טמפ של 43- 50 מקסימום ניסיתי לשים מחדש משחה טרמית ניקיתי את איזור של כל לוח האמ עם לחץ אויר ושום דבר לא עור כבר חשבתי להחליף קירור אבל אני ממש לא יודע איזה מהקירורים היום נחשבים להכי טובים לסוקט A תודה !
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי קרור למעבד thermaltake v1 והוא על 1050rpm ויש לי מארז antec 900 עם 4 מאווררים איך אני יכול להעלות את המהירות של המאווררים של המארז והמאורר של המעבד?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם , היום התקנתי את החומרה ב CM 690 , רציתי לדעת אילו תוכנות טובות לניטור טמפ' יש כדי שאוכל לבדוק עד כמה טוב הוא מקרר... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מת לקנות קירור מים ולהשתיק את המחשב כבר אבל אין לי חורים לברגים בלוח אם יש לי רק קליפסים ולא ראיתי עוד בלוק של מעבד שמתחבר למעבד עם קליפסים לכולם צריך חורים לברגים! זה פשוט מבאס תחת, איך זה קרה שABIT לא שמו בלוח שלהם mounting holes!?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
דילמה אישית שלי... תאכלס זה יוצא אותם מחירים בערך .... החסרון בבניה זה הסכנה לדליפות ... והיתרון זה הכיף D= ולגבי לקנות.... אם אתם ממליצים לי לקנות אז על איזה אתם ממליצים? בסביבות ה 500-600 שקל
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
TITAN TWC-A04 Water Cooler האם היא שווה משהו??? אני יכול להשיג אותה בסביבות 900-800 ש"ח!!! שווה??? תודה מראש http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Titan_TWC-A04
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי בצד... היום עדכנתי ביוס ללוח GA-965GM-S2 REV2 מF1 לF7 כי לא הייתה לי אפשרות לעשות OC בF1 ועכשיו כן יש לי את האפשרות(נקראת MIT משהו כזה) יש לי קירור AC 7 FREEZER PRO עם משחה של שקל תשעים(ג'נרית). אני מתכנן לקנות משחה איכותית הרבה יותר כדי לקבל תוצאה טובה. עכשיו המעבד שלי על 46 מעלות בלי OC. אני לא עושה OC עד שאני לא מחליף משחה. אז איזה משחה מומלצת? עד כמה כדאי לעלות את התדר למעבד הזה, ללוח הזה ולקירור הזה+המשחה שתמליצו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
האוברקלוק הוא לכרטיס מסך. הסטוק של הכרטיס C-513 ו M-792... אם הזיכרון אין לי כלכך בעייה אבל אני חייב להעלות את הליבה עוד! פשוט חייב, יש קירור ויש הכל. פשוט מה שקורה שאם אני מפעיל משחק כשהליבה מכוונת ליותר ממה שרשמתי, אחרי 2 שניות שהוא עולה המחשב ניתקע ונדרש ריסט. הMhz המירבי שיכול להעניק הכרטיס בתחום הליבה הוא 770 אני חייב להגיע לפחות ל690-700
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כשאני מעלה את הבאס של המעבד, אני בעצם עושה OC גם לזיכרון וגם לכרטיס המסך, או רק למהירות העברת המידע בין הזיכרון למעבד?
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היום הזמנתי מחשב חדש: gigabyte p35s3r ocz platinum 4-5-4-15 enermax librety 500 hd2600xt ddr3 מארז ג'יגהבייט האוררה arctic cooling freezer מחר מגיעים לחנות מעבדים חדשים מסדרה e8000 בחרתי כרגע ב e8200 והוא עולה בדיוק כמו Q6600 אבל אני לא יודע איזה מהם עדיף לקנות או שאולי כדאי להוסיף קצת ולקנות e8400 במהירות 3GHZ וכמו כן רציתי לשאול אם הלוח הנ"ל ממולץ? והאם המאורר מספיק טוב לאוברקלוקינג? יש לי אפשרות לקנות זכרונות מארה"ב הזכרונות שבחרתי מספיק טובים או שכדאי לקנות משהו יותר חזק?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני בבאס 400 (עם זכרונות Crosair 677mhz 8)) באופן מפתיע משהו, הדבר שעוצר אותי זה הטמפ' של המעבד שבעומס כבד עוברת את ה65 ובמצב רגיל נעה בין 46-48. מכיוון שקירור אחר לא אפשרי כרגע, חשבתי על להוריד את המתח של המעבד מ1.325 (המתח המקורי שלא נגעתי בו) ל1.3 קודם כל, האם ההבדל משמעותי? (אני מבחין ב2-3 מעלות הבדל בעומס מלא) והאם זה עלול לפגוע במעבד או ביציבות שלו?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
קניתי לוח msi neo2 platinum מעבד amd venice 3000 זיכרון 2X256 pc 3200 של ceon [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, האם הטמפרטורות הבאות נורמליות למצב של מנוחה של המחשב (בהתחשב בזה שהחדר עם חלון למרפסת פתוח כך שטמפרטורות החדר היא לא אידיאלית כרגע...חם היום אתם יודעים): מעבד amd 4800+ 35 מעלות לוח אם asus m2n-e 35 מעלות כרטיס מסך XFX 8600GTS XXX 54 מעלות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת אם אני ארצה לבצע OC לזיכרונות עם תזמון 5-5-5-12 (מעבד E6600+ לוח אם COMMANDO) האם תהיה לי מגבלה כלשהי מבחינת רמת ה-OC,תדר וכדומה לאותה מערכת עם זכרונות עם תזמון 4-4-4-12 ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-