עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by cyberX,

זה המפרט שלי מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1448 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤484 מארז: NZXT Alpha Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤319 קירור למארז: Raidmax 120mm + Thermal Sensor Blue Led כמות: 1 - מחיר: ¤39 ספק כוח: Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular כמות: 1 - מחיר: ¤545 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤242 כרטיס מסך: Innovision 8800GT G92 512MB I-Chill Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1369 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤4…

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by danielzy,

אני לא הולך לשבור שיאים או משהו אני משחק משחק שמאמץ את כל ארבעת הליבות, וכשאני מנסה לצלם - זה רוצח לי את הFPS כי המעבד מגיע ל95%. אז החלטתי להביא OC בקטנה. קירור, MUGEN2. הטמפ עכשיו היו 58-61 ב100% מאמץ ב IDLE כרגע הם על 45. בחורף המעבד ישב על 30-35 מעלות קבוע. עבר את הבדיקה [לא קרס או משהו ] אחרי כחצי שעה של BFBC2 קיבלתי BSOD.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by kobi-50,

עכשיו לא שמתי לך שהוא בלי ה K יש לי לוח אם P8Z77-V DELUXE יש אפשרות לבצע OC למרות שהמעבד לא K ??

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני חדש בכל העיניין הזה של האוברקולינג וגם בפורום הזה. יש לי בעיה שאני לא יודע איך לטפל בה: הCPU אחרי 5 שעות של שימוש מגיעה לטמפרטורה של 100c ואז הוא עובד ממש לאט בדקתי וראיתי של כל המאווררים עובדים כמו שצריך אבל זה עדיין מתחמם, איך אני מטפל בזה ? לבינתיים אני פתחתי את המארז של המחשב ושמתי לידו מאוורר רגיל אמיתי וזה באמת עוזר הטמפרטורה ירדה ל50 מעלות אבל הבעיה שהוא עושה יותר מידי רעש אז אני לא יכול להמשיך איתו. רציתי לדעת עם אתם יכולים להציע לי על איזה מאוורר לקנות [ משהו לא יקר כל כך ] ואיפה לקנות ? איך ואיפה לחבר אותו........... ?

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Ac-Boy,

חשבתי על זה: http://www.ksp.co.il/hmain.php הדרישות? שיהיה 130 שלא יעבור חריגה של 20 ש"ח שזה סה"כ 150. ושיהיה שקט מאוד ובעתיד יספק אותי בOC ועוד דבר, שיתאים לסוקט LGA775 תפקידו להתלבש על קונרו E6300

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם. אני כרגע בתחילת פרויקט בניית מארז (לא הראשון שאני בונה) והפעם אני לא חוסך בזמן והשקעה ואני מתכנן סה"כ 2 מאווררים (בנוסף לזה שעל המעבד) לקירור המארז. שניהם יהיו 120 מ"מ ויותקנו בתוך המארז ולא על אחת הדפנות (וזה בכדי להקטין את הרעש). כמו כן אני מתכוון להתקין אותם עם משככים מגומי להורדת הרעידות ורעש מהמארז. למרות כל זה אני מחפש מאווררים טובים (עם מיסבים אמיתיים ולא משהו מפלסטיק) ושקטים. אני לא צריך שיעבדו בצורה מהירה מאוד בייחוד בגלל הצורה שבה הם יותקנו. (מאוורר אחד יקרר את הדיסקים הקשיחים והשני יזרים אויר לכיוון המעבד בתוך שרוול מפלסטיק). מה שאני רוצה לדעת בעיקר זה שמות של חברות ואם אפשר גם של דגמים טובים. לדעתי מחיר של עד 100 ש"ח למאוורר נסבל מבחינתי. תודה מראש…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. שלום המחשב שלי רותח. אני לא יודע עד כמה זה פוגע בביצועים ואולי הוא אמור להיות ככה אבל הכרטיס מסך והדיסק קשיח ואפילו הזכרונות, כולם חמים עד רותחים למגע. בדקתי בחנות ואמרו לי שהקירור שיש לי אמור להספיק אבל הכל עדיין רותח. במיוחד הכרטיס מסך אפילו שהוא לא במאמץ. מצאתי וסת לקירור וגם על הכי גבוה אין הבדל, חוץ מהרעש. יש לי את המחשב 3 שנים ואני מנקה אותו אבל אף פעם לא מרחתי או שימנתי או משהו כזה. ראיתי שיש משחות ומאווררים אבל איך אני יודע מה צריך ומה מתאים ואם בכלל? Sapphire Radeon HD2900XT 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 KINGSTON DDR2 2048MB 800MHZ CL6 Thermaltake V1 CL-…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by KaPuT,

השגתי מאוורר מרדיאטור של מכונית ואני רוצה לחבר אותו למארז שאני יקבל בינתיים חיברתי אותו למארז שיש לי והוא הרעיד אותו כמו משוגע אז איך אני יחבר אותו בלי תופעות לווי http://photos.walla.co.il/kaputt

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  9. כותרת... הכרטיס מסך הוא: Nvidia GeForce 6200 TurboCache נו אז יש סיכוי חברה? תודה, אבי.

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by -oR-,

אני מקבל ביצועים לא כל כך טובים ב GTA IV יש צוואר בקבוק או לא ?!

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  11. קודם כל המפרט: מעבד: intel core i 5 4690k 3.5ghz-6mb l 3 chache - tray. לוח אם:asus z 97-a lga1150 ddr 3 1600. ספק כוח:antec truepower classic 750w gold active pfc 12 cm. psu tp 750 c . קירור מעבד :schthe mugen 4 cpu cooler scmg-4000. זיכרון ראם : 8gb כרטיס מסך : gtx 770 השאלות הם : האם שווה לעשות over clock ?. כי אני בדרך כלל משחק ב ארמה 3 וזה משחק שאמרו לי שהוא פועל בעיקר על המעבד . 2) והאם הקירור שלי והספק כוח מתאימים לפורצדורה כזו.? 3) ואם כן - אז עד איזה ghz כדאי לעלות את ה מעבד . מ 3.5 ל כמה ? תודה רבה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  12. Started by House M.D.,

יש לי מארז Antec 300 וקניתי אתמול ב KSP את הקירור AC Freezer 7 Pro. לפני זה היה לי סטוק. קניתי גם מאוורר סליפסטרים עם כפתור לשינוי מהירות, שמגיע ל 110CFM בMAX (לפי הצהרת החברה). התקנתי את הקירור למעבד, שמתי את הסליפסטרים מאחורה שיוציא אוויר במקום מאוורר של אנטק שהיה לי שם, ושמתי את המאוורר של אנטק מקדימה שיכניס אוויר במקום מאוורר 80mm שהיה לי שם קודם. טמפרטורת המעבד השתפרה פלאים, אבל זרימת האוויר... למרות שלכאורה גם הכנסת האוויר והוצאת האוויר אמורים להשתפר בזכות הסליפסטרים הזה והוצאת המאוורר 80mm שלא דחף אוויר בכלל, הטמפרטורה רק עלתה... לוח אם היה 34 מעלות עכשיו 37 מעלות... הדיסקים הקשיחים עלו במעלה או שתיים אבל עדיין ציפיתי ירידה בטמפרטורות ולא עליה. אני חושב אולי לא הרכ…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  13. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אהלן אני צריך עצה מכם,המעבד שלי-2.4C GHz יושב כרגע על 3ג'יגה . אני מנסה לגרום לו לעלות יותר אבל הוא נתקע. זאת לא בעיית חום,לא בעיה של ספק כח,שמתי מחלק לזיכרון והוא עובד על 200[הוא מסוגל להגיע ל 227 מבדיקה]. מה הבעיה שלו,למה הוא לא יציב?

• 2 תגובות
    • 413 צפיות
  14. Started by GaLmgnT,

שלום! בתוך המפרט החדש שאני קונה (נושא בפורום מפרטים) כלול גם המארז CM690, שכידוע יכול להכיל עד כ-7 מאווררים. אני מתכנן להוסיף לו עוד 2 מאווררים נוסעים חוץ מאשר ה-2 שמגיעים איתו. איפה במארז אני צריך למקם את המאווררים? מי מהם יכניס אוויר, מי יוצא, ואיך אני יכול לשנות זאת? והכי חשוב - איזה זוג מאווררים כדאי לי לקנות? המפרט ייקנה ב-SkyPc, ומשם אני אקנה את המאווררים. אשמח לרעיונות והצעות, תודה!

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  15. יש לי כרגע קירור למעבד מעפן של קולר מאסטר והוא ממש רועש ... דבר שנורא מטריד ביחד לחדר שלי ולהיותו צמוד למיטה שלי.. אני מחפש מאוורר שיהיה שקט במיוחד במחיר באיזור ה 150 ש"ח ויותר בכיוון למטה.. הדבר היחיד שחשבתי עליו זה FREEZER 7 .. שעולה 120 . אפשר לקבל בבקשה הצעות? אני לא מתכוון לעשות OC או משהו אני פשוט מחפש אחר מאוורר שקט במיוחד במחיר נוח

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  16. המעבד היה בOC ל 3.2 וקרס במשחקים כעבור 20 דקות וחשבתי שזה הכרטיס מסך..(למרות שגם הוא מתחמם מאוד) התחלתי להריץ מבחן מאמץ בOCCT 3.1 על large וכעבור פחות מ10 דקות המחשב קרס באותו הצורה כמו במשחקים..(הרעש קופץ ברמקולים והתמונה במסך נמרחת לחלוטין..) הורדתי את הOC לגמריי והרצתי שוב בדיקת מאמץ ושוב המחשב קרס כעבור 10 דקות באותה הצורה.. נדמה לי שהמעלות הגיעו באחת הליבות קרוב ל70.. מה המעלות המקסימליות למעבד זה? ומה יכולה ליהיות הבעיה חוץ מטמפרטורות?

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by Tommy,

אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד של דוד שלי על קירור סטוק AMD64 3000 Venice 1.80Ghz S939 מעניין כמה אני יכול לדחוף אותו בלי להעלות מתח והאם כדאי לשנות יחס זכרונות? עריכה : הלוח הוא Gigabyte GA-K8NS Pro-939

• 12 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by alienchickenpie,

ניסיתי לשייף את המארז של מחשב ההתעללות שלי- שייפתי אותו עד שהוא נהיה חלק ואז צבעתי אותו עם שיכבה דקה של ספרי ישן ודפוק שמצאתי בבית (לא הספיק כדי לכסות צד אחד של המארז). אחרי שהצבע מתייבש שמתי לב שרואים את השריטות על הצבע. אם אני אצבע את המארז עם צבע מיוחד לרכב, בכמה שכבות, זה יסתיר את השריטות? יש שיטה לשייף בלי שריטות?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  19. Started by N.S,

אני רוצה לקנות מאוורר טוב למעבד ... לא משנה לי הכסף...פליז תנו לי עצה... תודה

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  20. Started by ChronoDog,

טוב, ידיד שלי הציע לי ליצור פה גם תרד בנושא, אז הנה: קניתי מעבד 1700+ KIUHB, בתחילה חשבתי שיהיה סתם איזה... ועכשיו... http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=listprojects&orderby=NEW_SPEED&sortorder=DESC&cpu_type=AMD&PHPSESSID=16bce777757bf3d919e95b20fca9c519 מה אתם חושבים? אפילו אין לי מזגן בבית, זה על קירור אויר והספק שלי על סף מוות, אבל בכל זאת

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

יום אחד התעוררתי, צחצחתי שיניים, הדלקתי את המחשב וחשכווו עינייייי !!!!!!!!!! אז הדלקתי את הקטודה שתעשה קצת אור... ואז ראיתי שיש במארז שלי לא מעט אבק! איך מנקים את זה בצורה פרקטית בלי הרבה פירוקים מיותרים ובלי חשמל סטטי ?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by din264,

שלום אז ככה החלפתי את קירור הסטוק של המעבד עקב זה שבבדיקה ב-OCCT הוא אחרי 6 דקות הגיע למאה מעלות והפסיק הבדיקה במנוחה היה 48 50 אז ככה החלפתי לגוף קירור Scythe Katana 3 היום החלפתי והטמפרטורה במנוחה נשארת אותו דבר מדוע? מרחתי טוב משחה כמו שצריך באמצע נקודה חמודה כמו 2 גרגירי אפונה והרכבתי טוב והכל יושב טוב יציב וחזק והמאוורר גם שמגיע אם הקירור בקושי עובד מסתובב בקושי מכניס אצבע ישר נעצר מממש בלי שאני מרגיש אותו מסתובב מה הסיבה לטמפרטורה הזאת ?ומדוע המאוורר לא מסתובב מהר?כמו שצריך?גם בדקתי הכל פיקס התושבות נעולות טוב הכל יציב

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. יש מצב כזה? כאין שום דרך? כי חבל לי לא לעשות יש קירור לא רע =\ בקרה תנו לי דרך חייב להיות חרשתי גוגל =\ תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  24. הסורק שלי התפחם אז חיתתי בתוכו וגיליתי שתי דברים אחד כתודה שאפשר לחבר לחיבור של הכתודות במחשב והשני הוא שני לכתודה שבדקתי עם קצת הלחמות אתם תוחלו לחבר אותו למחשב אז תהנו ועם אתם צריכים עזרה לגבי משהו בפרויקט הזה אתם מוזמנים לטפוס אותי בפורום או אי סי קיו תהנו ;D

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.