אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי, חלק אומרים שיש צאוור בקבוק במערכת מחשב שלי וחלק אומרים שאין. אשמח לתשובה חד משמעית ומה גורם לצוואר בקבוק. *מפרט בצד! תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זכרונות על 133 HT על 3 באס על 220... 1980MHZ ללא הוספת מתח עבר S&M... טמפ' 36 ב FULL LOAD... להמשיך או לתת מתח למעבד? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC רציני ולכן אני קונה קירור מיים כזה,אוכל להגיע ל4GHZ עים הלוח אם שלי?במיקרה ואני אגיע ל 4GHZ המעבד יתן ביצועים טובים מאשר Intel Core i7 940?עוד משהו,הספק שלי מדאיג אותי בקשר ל OC,האים הוא חלש? והשאלה:איזה קירור מיים אני יכול להשיג למעבד בעיקר?(אולי אני יעשה לכרטיס) תודה רבה. ;D
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באתר של אנטק כתוב שה CFM של A40 PRO זה 77 שקניתי את הגוף קירור מהחנות בקופסא רשום 41 איך זה יכול להיות ? יש 2 סוגים של ANTEC A40 PRO ? גם ה RPM שונה , קניתי את זה מהיבואן קופסא סגורה זה דומה בנתונים יותר ל C40 משהו מסריח פה https://antec.com/product/cooling/c40.php A40 PRO https://antec.com/product/cooling/a40-pro.php
-
- 20 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
פשוט להשאיר אותם בביוס על auto כנראה מגביל את האוברקלוק, אמרו לי פה להעלות להם את המתח מauto ל2. 01 בגלל שאין הלכתי על 2.69 האם זה יכול לגרום נזק למחשב? בכל לשון של בקשה אל תפסחו על הודעה זו, מה שחסר לי עכשיו זה רק נזק פיזי מונע אחריות תודה!!!! אני חייב גם לציין משהו שעכשיו ראיתי. לאחר העלאת המתח ניסיתי להפעיל משחק (crysis) הוא קרס בעת הטעינה שלו. האם זה בגלל העלאת המתח לזכרונות?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאיזה טמפ' כבר יכול להיגרם נזק חומרתי למעבד,לוח אם,כרטיס מסך והארד דיסק? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זה אפשרי והאם מישהו אי פעם חיבר המון מחשבים ביחד איכשהו כדי ליצור מחשב על אחד יותר מהיר לאו דווקא מהחלקים הכי מהירים או מהחלקים הכי טובים אלא דווקא לקחת חלקים חדשים ושמחברים אותם ביחד הם יוצרים מחשב אחד מאוד מהיר? דבר ראשון אני רוצה לדעת אם זה אפשרי בכלל? אם כן איך בעיקרון עושים דבר כזה איך אפשר לחבר כמה מעבדים כמה כרטיסי מסך ובכלל כמה מחשבים ביחד? האם מישהו מכיר מדריך כלשהו שאומר איך אפשר לעשות משהו כזה?(אפשר גם באנגלית) והאם מישהו באתר ניסה לעשות את זה בעבר? או ממתמש במחשב בסגנון הזה בימינו? גם אני ישמח אם מישהו שמבין יגיד לי האם למחשב כזה יש באמת יתרונות מבחינת מחיר ויכולת?האם לא עדיף לקנות מחשב אחד מאוד מאוד חזק? האם אפשר להפעיל כל דבר על מחשב כזה (ממע…
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
עריכה: בנוסף לאיזה, הייתי שמח לשמוע גם מאיפה יש להשיג בארץ. תודה (:
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אנשים אני מקווה שאני לא עברתי על חוק או משהו כזה ואם כן אז אני מבקש מעכשו סליחה. עכשו השאלה שלי היא כזואתי יש לי מעבד Q6600 עם הגירסא הG0 ואני רוצה מאורר למעבד הזה איזה הייתם ממליצים נ.ב אני רוצה מאורר רגיל זואת אומרת שאני לא יצטרך לפרק את הלוח האם... כמו של זאלמןZALMAN... לא משנה מה המחיר אבל העיקר שהוא יקפיא ועוד דגש שלא יהיה קירור עם מים אלה מאורר מאורר תודה מאור.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני בונה מחשב ב RSM הבסיס זה i5 2500 על Asus P8H67 (ללא OC) היה גם כרטיס מסך GigaByte Ati Radeon 5870 1GB DDR5 המארז זה Antec P183 ללא מאוררים נוספים (רק מה שבא עם המארז) ספק, כנירא SeaSonic 12II-620 620Watt 80Plus Bronze אני רוצה להחליף את המאורר המקורי של המעבד במאורר טוב יותר הדרישה היא שקט, וקירור מספק למערכת, כאמור לא צפוי OC והמחשב נועד לשימוש כללי, עבודה וקצת משחקים תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי אתרים שיש בהם מדריכים לTWEAKING לכרטיסי מסך וכד'. מצאתי אתר שבו מסופר על תוכנה שמאפשרת לשנות כל מיני אפשרויות בביוס, למרות שאינן מופיעות בו. לינק: http://www.tweak3d.net/tweak/harddrive/2.shtml מתחת לכותרת :CAS LATENCY בתוכן יש קישור לתוכנה שנקראת TWEAKBIOS, אבל לצערי התוכנה לא תומכת בצ'יפסט שלי. האם יש תוכנה דומה לזאת ויש לה תמיכה בצי'פסט שלי ? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאני משנה את הבאס מ 133 ל 170 בלוח שלי ( ראה מפרט ) הלוח נדלק ולא ממשיך לטפס והוא גם לא מדליק מסך. אם אני מכבה ומדליק לא עוזר רק הוצאה של כבל המתח והחזרתו גורמת למחשב לעבוד. יש למישהו השערה מדוע ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לפניי כחודש קניתי מחשב עם מעבד ה- אינטל פנטיום די820 דואל קור. יש לי לוח אם GIGABYTE 945 GME. וזיכרון של ג'יגהבייט של יונדאי. בביוס אני נכנס לcpu frequency ואין שם שום דבר שקשור להמהרת הcpu. לא מוזכרת שם בכלל בשום אחת מהשורות המילה cpu. הדבר היחיד שמופיע זה שורה או שניים ורשום שם משהו עם memory ואת זה אפשר לעלות ולשנות. השאלה שלי היא האם אני יכל לעשות אוברקלוק במצב הנתון ואיך? תודה מראש! בר!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים האים מישהו שמע פעם על סטפינג d0 והאים הוא טוב לאובר קלוק תודה eli ! :xyxthumbs:
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום... יש לי רעש של סירנה במחשב וה CPU הוא מסתובב ב 60-80 אחוז.... וכשאני מכבה את הדפדפף שלי[לפי דעתי מקור הבעיה] אז הרעש מפסיק... וגם כשאני משחק בבאטל פילד 2142 [וכניראה זה מקור הבעייה] אז יש תרעש הזה וכשאני יוצא הרעש מפסיק תעזרו לי תודה מראש....
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בינתיים: PCMark2002: באס 420: CPU - 13186 Memory - 25263 HDD - 1530 באס 400: CPU - 12568 Memory - 24254 HDD - 1512 Stress Prime - מנוחה - 43 מעלות (הביוס טוען 47), טמפ' מקסימלית 61. הבעיה היא שהוא טוען שיש לי שני CPU ואני מנחש שהוא מתכוון לשתי הליבות. הוא אמר לי להפעיל את התוכנה פעמיים, במקביל. אבל אז הטמפרטורות עולות הרבה יותר. הכוונה היא באמת לשתי הליבות? והאם זה אומר שאני לא יכול להשתמש בהן במקביל בעומס כבד? הרצתי Prime אחר והטמפרטורה הייתה יותר נמוכה. יש לציין שהמזגן עובד והטמפ' בחדר היא בערך 23 מעלות.
-
- 20 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אוקיי... בשיטוטיי באינטרנט בניסיון למצוא את קירור המארז המושלם הגיחה לפני לפתע המפלצת הזאת http://www.sunoneurope.com/ecatalogue/maglev-fan/p52-pmd12038.pdf (הסתכלו על ההכי למעלה...) 120X120X32 על 4200 סל"ד עושה רעש מפלצתי של 54 דציבלים.... ויוצר זרימת אוויר של 190 CFM...כן כן אתם קוראים נכון. אבל אני מסתבך קצת באתר ולא מוצא איפה לעזאזל אפשר לקנות את זה. מצאתי דגמים מוחלשים שעושים 90 CFM בערך אבל אני מוכן להשקיע כל סכום במפלצת... אם מישהו יודע או אפילו מוכן לחפש (חרשתי את גוגל ללא תוצאות), איפה אפשר לקנות ולא משנה בארץ, בארה"ב או באירופה...אשמח לעזרתכם! אם יום אחד אני אתעשר אני אבנה מארז פרספקס עם 4 כאלה שניים אחוריים ושניים קדמיים, המחשב יעשה רעש של 200 דציבלים בשיא ובער…
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה לא טוב? אני גם רוצה לעשות OC עם הספק הזה, אפשרי?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קודם כל,תודה לכל העוזרים מראש. נתקלתי בבעיה,אני מעוניין לעשות אוברקלוק,קטן,ל3.0GHz ואולי אולי במקרה הטוב ל3.2 אם זה יראה יציבות. יש לי קירור Arctic cooling freezer 13 ומעבד q9400. עם מזגן על 22~23 מעלות הוא שומר על המעבד במעלות ממש יפות,כ-35~38 מעלות. עכשיו,לחלק האמיתי: VCORE אני משנה,DRAM וGMCH כמובן. (כמו שהבנתי משנה למה שיש משמאלו,נגיד המעבד במתחים רץ על AUTO ומשמאלו [סתם אומר] 5.2121254 אז אני משנה לזה.[אני יודע שזה לא הגיוני חחחח]) אבל,יש עוד משהו, cpu termintion cpu reference מה אני צריך לעשות איתם? (תמונה מהביוס,אשמח אם תסבירו לי למה לשנות) http://imageshack.us/photo/my-images/580/img0065wh.jpg/ תודה לכל העוזרים! (אם זה לא קשור לפורום הזה,אז…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כבר שש יחידות מעובדות בדרך לחריטה, דיווחים ותמונות בהקדם
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא ידעתי שיש כזה גדול http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140_1319_2083 הוא לוקח הרבה חשמל ? ואיך הוא מבחינת הקירור ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים שאלתי כאן בפורום אם למישהו יש נסיון בלשייף (Lapping) את המפזר חום האינטרגלי (IHS או Integrated Heat Spreader) של המעבדי פנטיום 4 של אינטל (גם לP3 עם ליבת Tualatin יש, אבל זה לא רלוונטי להרבה אנשים). אז החלטתי בעצמי לנסות... לא חשבתי שיש סיכוי שאני אשבור משהו. לקחתי ניר שיוף של מתכת מסוגים 400 ו500 (המספר מציין את מספר החלקיקים באינץ' רבוע - מה שיותר יותר עדין). הנחתי את הניר על שולחן זכוכית (קריטי שיהיה שטוח) ולקחתי חתיכה שטוחה של משהו שנראה כמו שילוב בין קלקר לאריג כדי שיתפוס את המעבד בפינים בלי לפגוע בו. הנחתי את המעבד עם הIHS על הניר 400 והתחלתי לעבוד בתנועות מעגליות תוך סיבוב המעבד ב90 מעלות כל בערך חצי דקה של עבודה. הIHS בנוי ב2 שכבות. העליונה היא ניקל,…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום היום התקנתי מאוורר NH-C14 למעבד core i5 4690k התחלתי להריץ את תוכנת ה-prime95 ביחד עם real temp GT בלי OC רק לבדיקת יציבות... המעבד כרגע עובד על 3.9GHz האם טמפרטורה של 60 מעלות היא בסדר? ואם לא מה יכול להיות הבעיה? והאם ב-OC עכשיו של 4.4 הוא יהיה בסדר? -------------------------------------------------------------- עמוד 2 הודעה עדכנית לגבי OC 4.4GHZ עם 1.200V ו-70C מקסימלי.
-
- 20 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי היום mugen 2 ואז אמרתי אני יעשה oc למעבד אז התחלתי לעלות כל הזמן קצת אני עכשיו על bus 170 מהירות מעבד 3.55 וv 1.344 טמפ' ב full לכול 8 הליבות הכלל על full הוא מגיע ל 86 +- ובמנוחה על 45-50 החום בחדר הוא 25 מעלות אבל המחשב באיזה פינה נגיד 26 מעלות הורדתי את ה v ל 1.306 ועדין הוא על 3.57 ghz ואני לא מבין בזה אז העלתי בביוס רק את ה bus מ 130 ל 170 ואת ה pcie מ 100 ל 115 ואת המתח ל 1.34 משהו כזה לא זוכר בידיוק אבל 1.3 מה אתם אומרים להמשיך להוריד לעלות משהו אחר אני לא מבין בזה אז תעזרו לי קצת תודה עמית
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-