אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! (וחג עצמאות שמייח) אני בחיפושים אחר המאוור האידאלי שנותן יחס רעש\ביצועים הטוב ביותר.. המחיר כרגע לא חשוב, אבל כמובן שעדיף כמה שפחות. הThermaltake Silent Wheel עושה רושם של מאוור מצויין, למישהו יש ניסיון איתו? מאוד חשוב לי השקט (אני כרגע עם מפלצת רעש, 6*sf2...) אבל לא פחות ביצועים של המאוור.. תודה מראש Install
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי את זה : http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CCVARAIR400&Cat2Cat1ID=1431&Cat2ID=0&aff=Zap מה אתם אומרים על זה? זה בטוח? השתמשתי בזה קצת וראיתי שלפעמים יוצא קצת "נוזל".
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשתף אתכם בOC ל 3000+ החדש שלי. כשקניתי אותו לא מצאתי שום נתונים על השבוע של המעבד שלי כיוון שהוא חדש. טוב אז עכשיו יש לפחות אחד במאגר... מעבד- A64 3000, סטאפינג: BW-E6 0535EPIW בכל מקרה ה CPU-Z לא מדייק והמעבד על 1.65V, אני כבר מפחד להעלות יותר.... עבר בדיקה ב SuperPi ו 8 שעות בפריים. 38 מעלות במנוחה, 51 בעומס. צ'יפסט על 54. נ.ב- לא שיניתי את המתח של הצ'יפסט, לפי מירב ידיעתי-זה לא משנה הרבה ב NF4... (תקנו אותי אם אני טועה :) [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, אז לאחר שנועה הביאו לי ספק אחר מאשר זה שביקשתי, חייבו אותי עליו ב70 שקל יותר מאשר מחירו בחנות, הביאו לי סמוראי מה"תצוגה" עם דפקט קל בדלת שנאלצתי לסדר בדרכים לא קונבנציונליות, סיננו לי את האימיילים הרבים ששלחתי להם מכיוון שלא היה להם מה להגיד והם ידעו שהם יצאו לא בסדר, עכשיו הגיע מעשה הצדקה החמישי - הם שלחו לי סיילנסר 5 במקום הVF700CU שהזמנתי לאחר שביטלתי את ההזמנה של הסיילנסר כשבועיים לפני ואפילו רשום באתר: "בוטלה העסקה". :pissed: :pissed: התקשרתי, אמרו לי לשלוח להם את זה בדואר ולחכות כמובן עוד איזה שבוע עד שזה יגיע אליהם, והם ישלחו לי את הזלמן. זובי. טוב, בידיעה שקיבלתי קירור נחות, בעיקר בקירור זכרונות הכרטיס, פשטתי את הסיילנסר מהעטיפה שלו בעצבים והרכבתי א…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ את Aerocool HB-101, וכמה הוא עולה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד להחליף לכרטיס מסך 6600GT מ5200FX ולהוסיף עוד זיכרון ויש לי רק מאורר אחד 80 מ"מ ג'נרי במארז. המחשב פועל בינתיים על טמפרטורה בסדר (37 מעלות במנוחה) ואני פוחד שהכרטיס מסך והזכרונות הנוספים יחממו את המחשב. אז על איזה מאורר מארז אתם ממליצים לי? יותר חשוב לי היכולת שלו להוציא אוויר מאשר הרעש אז קחו את זה בבקשה בחשבון למרות שאם הוא יהיה קצת שקט יהיה נחמד
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אחרי המון קריאה בכל האתר החלטתי לעשות מוד למחשב שלי. אני רוצה (להתחיל עם) לעשות: *חלון במארז, שבו יהיה מאוורר (אולי מואר), שיכניס אוויר על הBridge *להוסיף מאוורר בחלק העליון של המארז, להוצאת אוויר חם *להוסיף מאוורר בחלק האחורי של המארז, להוצאת אוויר *לחתוך את החלק הקדמי של המארז, כי יש שם מאוורר כרגע, שבקושי יכול להכניס אוויר בגלל העיצוב המטומטם של המארז *אולי להוסיף עוד מאוורר מקדימה, לצורך הסימטריות *כמובן לעגל כבלי IDE ולהוסיף לדים צבעוניים בתוך המארז אני מחפש המלצות למאווררים טובים (אולי עם אפשרות לשליטה על מהירות הסיבוב, או לפחות מד), ובכלל על המוד בכללי. עוד משהו, התוכנות Everest וSpeedFan מראות שני דברים שונים בנוגע לטמפרטורות, כאילו כל אחת מייחסת מד אחר למעבד…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 לוח אם של ABIT IS7-E ואלה הדברים ששיניתי 1. AGP RATIO - FIXED 2. FIXED AGP PCI FREQUENCY - 66\33 3. CPU POWER SUPPLY - USER DEFIEND 4. DDR SDRAM VOLTAGE - 2.70V 5. AGP VOLTAGE - 1.6V 6. N\B STRAP CPU - BY CPU 7. DRAM RATIO - 5:4 8. CPU CORE VOLTAGE - 1.65V מהירות המעבד שלי עכשיו היא: 3.6 ג'יגה הרץ מבחינת עומס אני מבצע כל פעם בדיקה רק עם PRIME95 ועם אימיול ביחד (שהאימיול פתוח אז המעבד על 100 אחוז) המעבד נמצא על 41 מעלות בזמן עומס ועל 44 מעלות בזמן שאני מפעיל תנור בחדר (התנור קצת קרוב למחשב). בינתיים המחשב קרס (תמונה של המסך קופאת והמקלדת נכבת) בזמן העומס או בזמן משחק CALL OF DUTY 2 ואימיול כשהייתי על 1.50V במתח למעבד, כרגע אני על 1.65V ועדיין מב…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה! אז ככה ב BIOS הטמפרטורה של המעהד 47 מעלות וב EVEREST וב SPEED FUN זה סביבות ה30 למה להאמין?! והאם יש עוד תוכנות לאמת את הטמפרטורה? בתמונות ניתן לראות את הלוח אם שלי. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני כמעט בטוח ששאלו את זה מתישהוא אבל לא מוצא. ואם זה בכלל יעזור (אם המאוורר יסתובב יותר מהר) תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסתובבתי קצת באתר של טרמלטייק וגיליתי את המוצר המעניין והמוזר הבא: http://www.thermaltake.com/accessories/a2324O3/a2324.htm הבנתי שהוא מנקה את האוויר-אבל בשביל מה זה טוב? כתוב גם שזה עוזר בקירור המחשב... מישהו התנסה בזה? זה שווה את ה180 שח? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
החייגן שלי שמר את הסיסמא אבל אני מנסה להתקין חייגן במחשב החדש. הבעיה שאני לא יודע את הססמא והחיבור הוא על שם אבא שלי ואני לא יודע את הת.ז. שלו. בכל מקרה - יש אפשרות להעתיק את החייגן למחשב החדש (עם הססמא)? למה אני שואל? אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של הלוח של המחשב החדש כדי לעשות OC. הבעיה שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט עם המחשב הזה. יש אפשרות להעתיק את העדכון על דיסקט ולהתקין או שאני חייב חיבור לאינטרנט? תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בינתיים: PCMark2002: באס 420: CPU - 13186 Memory - 25263 HDD - 1530 באס 400: CPU - 12568 Memory - 24254 HDD - 1512 Stress Prime - מנוחה - 43 מעלות (הביוס טוען 47), טמפ' מקסימלית 61. הבעיה היא שהוא טוען שיש לי שני CPU ואני מנחש שהוא מתכוון לשתי הליבות. הוא אמר לי להפעיל את התוכנה פעמיים, במקביל. אבל אז הטמפרטורות עולות הרבה יותר. הכוונה היא באמת לשתי הליבות? והאם זה אומר שאני לא יכול להשתמש בהן במקביל בעומס כבד? הרצתי Prime אחר והטמפרטורה הייתה יותר נמוכה. יש לציין שהמזגן עובד והטמפ' בחדר היא בערך 23 מעלות.
-
- 20 תגובות
- 964 צפיות
-
-
250K באקווה מארק? 27K ב3DMARK05?? 17K ב3DMARK06?? נשמע לא יאמן?! סתכלו כאן פשוט מדהים!!! http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=f21459049425290f45434310aa77df9f&t=110956
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לאור החורף המתקרב חשבתי על פיתרון קירור דומה למה שהציעו החברה מפינלנד - העברת צינור בין המחשב לבחוץ, כשהמחשב אטום לגמרי חוץ מפתחי אורור בתקרת המארז (להוצאת החום שכידוע עולה למעלה) עם מאור שיונק אוויר מהצינור ומאורר שיוציא אוויר מפתחי האיורור. האם הרעיון ריאלי והאם הוא יתרום איכשהו לקירור המחשב? יש לציין שאני ירושלמי ושבחורף בחוץ 20 וקצת מעלות כשבפנים מעל 27. תודה, Zzzz
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 120/120 mm עם 100CFM (פלוס מינוס כך באיזור הזה) החיבור לא ממש משנה.... אני לא יודע מהיכן ניתן לרכוש מאוורר שכזה.. אם משהו יודע אני אשמח מאוד לדעת יש לי יחידת קרור למעבד Thermalright XP120 עם מאוור של "סקייט נינג'ה" רק 36 CFM זה עובד לא רע אבל זה לא זה.....
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אפתח בזה שאומר שאם טעיתי בפורום נא להעביר את הדיון לפורום המתאים, לפני שבוע עשיתי למחשב של חברה שלי OC, המעבד הוא E7300 והגעתי איתו למהירות המכובדת של 4000Mhz המעבד עבר בדיקות מאמץ בSNM ללא בעיה, וגם הטמפרטורות היו מקסימום 63 במאמץ מלא, משום מה כשמתקינים כל מיני תוכנות (לא מצאתי דפוס מסויים בהן..) אז הוינדוס מקפיץ הודעות שגיאה, כשלפני הOC הוא לא היה מקפיץ בהן את הודעות השגיאה, רציתי לדעת האם הבעיה היא בעיה מוכרת ואם כן איך אני פותר אותה... אני מצרף דוגמאות להודעות שגיאה שמקבלים:
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לנסות להמהיר את הQ6600 שברשותי (מפרט מלא בצד). העברתי את הFSB ל400 מ-266, ונעלתי את הPCI E על 100 ואת הDRAM על 800 (ה1066 עשה בעיות). עכשיו, כמו שניתן לראות בתמונה, הFSB שלי הוא1600, מה שאמור להיות בלתי אפשרי מבחינת הלוח אם שלי בכלל, כי הוא אמור להיות במקסימום 1066. יש לציין שהRATIO שלי הוא 1:1 והטמפ' בסדר גמור. השאלה שלי היא האם זה נורמלי שהFSB כ"כ גבוה? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! חבר קנה מחשב חדש, בגדול זה לעבודה בלבד, אבל אין סיבה לא לעשות OC, במיוחד שהוא מריץ visual studio ו matlab. המפרט: intel dual core E2200 2.2Ghz 1MB cache s775 800Mhz לוח: asus p5kpl-cm (775 c2d, 1333Mhz, intel G31, DDR2 800) זכרונות: kingston 2GB DDR2 800 Hitachi 250GB (8MB) 7200 rpm sata ספק די חלש: ג'נרי אם אני לא טועה, Golden tiger 450W PSU עם מאוורר 120ממ. הקירור הוא ממש פשוט, קירור רגיל... מה לפי דעתכם אני אצליח לסחוט מהמחשב הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אז ככה, הנה המפרט שלי: מעבד: Q9550 לוח: EP45-UD3P זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 MHz PI Edition קירור: OCZ Vendetta 2 כרגע אני נמצא ב-3.8 (450FSB * 8.5) על המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.34 CPU Vcore: 1.40 MCH Core: 1.3 DRAM Voltage: 2.1 Load Line Calibration: Enabled עשיתי בדיקת יציבות של 8 שעות ב-Prime95 וגם בדיקה של שעה ב-OCCT, הכל עבר חלק, טמפרטורות באיזור ה-47-50 על כל ה Cores אחרי 8 שעות. אני מנסה להגיע ל 4GHz אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות, ניסיתי את המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.36 CPU Vcore: 1.4375 MCH Core: 1.36 DRAM Voltage: 2.1 הבדיקה הזאת החזיקה 30 דקות של Small FFT/Large FFT ב-Prime95 אבל נכשלה במבחן Blend אחרי שלוש ש…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי השבוע כיד שניה (אין אחריות פה הדגש..) Q6600 את המפרט כולו אפשר למצוא בצד ימין.. כרגע בלי אובר קלוק מעוניין לעשות במידה והטמפרטורות כרגע מתאימות, מורכב על המעבד V1 ככה שאני מעריך שאני יכול להשיג תוצאה יפה הבעיה שאני לא רוצה להסתכן ולא יודע כל כך מה לעשות מצאתי כל מיני סרטונים ביוטיוב שמראים איך עושים פשוט לשנות בדיוק את מה שמשנים שם וזה יהיה בסדר גם אצלי? סרטון לדוגמא http://www.youtube.com/watch?v=fYg4bIWMa9g לינק לבדיקת מאמץ שעשיתי http://up49.siz.co.il/up2/gwmrjyin2krl.jpg תודה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בביוס כתוב מתח אחד , בCPU-Z מתח אחר , ובEVEREST כתוב משו אחר לגמרי...למה להאמין? ואיך אני ממהיר את הזכרונות שלי? האם זה יתרום לי בהמהרת המעבד? או לפחות יוכל לגרום להפחתת המתח למעבד? הזיכרונות: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום במהלך בדיקת מעמץ עם התוכנה occt3 הגיע טמפ' המעבד לטמפ' שבין 70 ל72 מעלות המיפרט שלי בצד ותדר המעבד עומד אכשיו על 3200 והמתח על 1.25 וולט תדר FSB 380 השאלה שלי היא העם טמפ כזאת בזמן בדיקה היא בסדר או מסוכנת חשוב לציין שהתוכנה סימה את הבדיקה ללא תקלות בתודה לכל המשיבים
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-