עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אני עומד לפני קניית מחשב חדש וחשבתי לקנות קירור של ACTIVECOOL. קראתי עליו ביקורות טובות וגם הרעיון עצמו יפה. אלא שבחיפוש מעמיק ברשת לא יכולתי כמעט למצוא חנות שמשווקת את המוצר הזה, לא בארץ ולא בחו"ל (מצאתי רק את זיגזג שמחזיקים דגם ישן). גם כשכבר מצאתי חומר עליו, תמיד דובר על כך שהוא מתאים לסוקטים ישנים ולא, למשל, לסוקט 775 או 939. אז האם מישהו יודע מה קורה עם החברה הזאת ? האם היא עוד פעילה או שזה מוצר "מת" ? אם כן, אז האם הם מייצרים קירור למעבדים העדכניים יותר ? איפה ניתן להשיג את המוצר הזה בדגמים החדשים שלו ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  2. Started by razoli,

יש קרור מים שמחובר על מעבד וכרטיס המסך הלוח? והאם יש קרור מים לקשיח?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך voodoo4 32mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק עד שהוא ישרף כדי לראות עד מתי הוא יכול לסחוב... רציתי לדעת אם חלקים אחרים במחשב יכולים להישרף/להיפגע כתוצאה משריפתו של הכרטיס?? בתודה בנצי

4. Started by בייגל טוסט,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14508 במבט ראשון נראה כמו עוד קירור למעבד אבל בתוך הסינק יושבת מערכת קירור מים זעירה Built-In שאמורה לתת ביצועים ללא תחרות מישהו שמע על הקירור הזה? ביקורות?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by djass,

יש לי מעבד AMD ATHLON 64 X2 4600 כמה טמפרטורה צריכה להיות למעבד הזה?? לא יודע עם זה קשור אבל המחשב שלי דולק חודש פלוס בחדר חם יחסית העם התמפרטורות טובות?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by the_lighting,

איזה משחה טרמית כדאי? אני קונה q6600 G0 וThermalright Ultra-120 eXtreme איזה משחה מגיעה עם הקירור הנל? ואיזה משחה הכי עדיף לשים? חשבתי על ה- MX1 הוא המשחה של זלמן שנראת כמו טיפקס?! עריכה: איזה מאוורר הכי מתאים לקירור הנ"ל? חשבתי על SilenX Ixtrema Pro 120mm x 25mm 11dBA Fan IXP-74-11

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  7. Started by Kenny,

היי אנשים , יש לי בעיה , יש לי כרטיס מסך של X850 XT וכמו שאתם יודעים הוא יונק אויר מפתח יחסית קטן . הפתח הזה תמיד נסתם לי באבק , ואז הכרטיס מגיע לטמפרטורות של 75+ במאמץ. בכל מקרה , אני מחפש מספר דברים : מארז חדש (יש לי כרגע את ה TT Soprano שהוא עלה לי 500-600 שקל) אבל הוא קטן מידי בשבילי , צפוף , הכבלים מסתבכים. אני רוצה מארז גדול וטוב. בנוסף אני רוצה מערכת קירור מים טובה , למעבד + כרטיס מסך + (אם יש דבר כזה) לחלל המארז. התקציב עומד על 2000 שקל , אפשר לחרוג. דגש על : מארז גדול \ מערכת קירור רצינית ונוחה. תודה.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  8. אני צריך קרור טוב, איכותי ורצוי חברה טובה ומוכרת תקציב בערך 150+- 1. אני צריך הצעות... 2. יש לי כמה שאלות לגבי הקרור: Arctic Freezer 7 Pro * מאיזה חברה הוא? * חברה מוכרת וטובה? * הוא שקט? אני רוצה קרור מאוד שקט, שאני בקושי ישמע אותו... (אני רוצה מחשב סופר שקט...) <- הוא עונה לדרישתי? * הוא טוב? גם עם OC? (למרות שאני לא מתכנן OC) *הקרור הזה גם יתאים לקונרו? * הוא רק מאוורר או שהוא מחובר למעבד עם גוף קרור שגם מקרר את המעבד ? *מה ההבדל ביו: FREEZER 64 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4400 ל FREEZER7 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4399 ??? תודה מראש לעונים... זה מאוד חשוב לי

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  9. מחפש REVIEWS או OC DB אשר מציגים תוצאות של המעבדים - AMD Athlon XP 2400 Mobile 2.0GHz 45W 333MHz AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton AMD Athlon XP 2600 Mobile 47W Barton

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. Started by N N C,

חבר שלי תיכנן לקנות מחשב חדש, כרגע יש לו פנטיום 3 600 (אני חושב) עם מארז midi ג'נרי, הוא דיי סגור על אתלון אקס פי אבל יש לו בעיה עם הספק, האם הספק שגם הוא ג'נרי מספיק חזק בשביל אטלון אקס פי, האם יש תוכנה או דרך לבדוק זאת ?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by BoRiS.K,

יש לי GEFORCE 6800GT של XFX ולוח אם של EPOX 8KDA3J אני רוצה לעשות אוברקלוק זה פעם ראשונה שאני רוצה לנסות אני לא יודע אם ביכלל שווה לי בינתיים ואם זה מסוכן ביכלל ביגלל זה אני מבקש עזרה ובדרך תוכלו לתת לי גם תוכנה טובה לאוברקלוקינג תודה תראש..

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  12. טוב עד שאני יזמין את החלקים החדשים אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני למעבד. לפחות להגיע ל1700. יש לי Intel Celeron 1100 MHz והטמ' שלו הם 25 נכון לעכשיו וזה שיט אני מאמין שהו מגיע אולי ל30 במאמץ וגם אני יודע שסלרון לא מתחמם ממש. אז מה אכפת לי לזייןאותו באובר קלוק? עכשיו הבעיה היא שאני מגיע ל1400MHz אז הוא נתקע לי. אני מדבר על כל המחשב. פתאום הוא נתקע. דיברתי עם כמה שמבינים, והם אמרו לי שזה קשור במתח של הזכרונות. עכשיו אני לא יודע איך ובכמה להעלות וגם אני מפחד שאם אני יעשה את זה זה ישרוף לי את כל החלקים. אשמח אם מישהו יסביר לי... ואם זה באמת קשור למתח. תודה רבה וענקית מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  13. 30 ש"ח או של חברה ידועה שעולה 100 ש"ח יש לי במארז 2 מאווררים פשוטים באם אחליף אותם האם הטמפרטורה תרד? בכמה? תודה

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by Ym92,

אהלן. המארז הוא ANTEC900, עם הטייפון יש בעיה, הוא גם חוסם אוויר למאוורר האחורי של המארז וגם לא מוציא את האוויר נכון, מוציא אותו לדלת השמאלית של המארז (השקופה) וחלק מהמאוורר בכלל חסום ובזמן מאמץ מה יקרה? כל המארז יהיה כמו סאונה :-[ עם האינפיניטי ההפך, אוכל לשים ל גם עוד מאוור לקירור הכרטיס מסך אם ארצה בעתיד וגם הוא הרבה יותר יתאים למארז. אז היום הולך לחנות שוב בכל מקרה כי שכחנו לבקש מהם כונן DVD שורה תחתונה, מה עדיף יותר מבחינת קירור המעבד ותרומה לטמפרטורה הכוללת בתוך המארז? האינפיניטי או הטייפון? ולמה ;D כי חבל במארז שכזה שייזרק אוויר חם פנימה

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  15. Started by (G),

טוב חבר'ה אחרי שרכשתי את המחשב שלי(המפרט בפרטים שלי) אני רוצה לבצע OC למעבד. אין לי מושג מה לעשות בתוך ה-SETUP של ה-BIOS. אז אני צריך את העזרה שלכם. באיזה תוכנות להשתמש ובאיזה צעדים לנקוט. אם אפשר מדריך מפורט או הסבר מעמיק על התהליך אני אודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  16. כל פעם שאני עושהב OC למעבד עים התוכנה הזאת המחשב ניתקע אחרי דקה או שתיים ואחרי שאני עושה ריסטרט הOC פשוט לא קיים המעבד עובד רגיל כמו שהוא היה... מה אני צריך לעשות כדאי שזה יעבוד? אפשר לינעול הבנתי איך...

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by KYSG,

Kingwin - Arctic Liquid Cooler - Self-Contained CPU and VGA Liquid Cooling System תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by nikon,

שלום ותודה! הקיץ מגיעה ואני מתחיל לדאוג למחשב שלי, וגם אני הבנתי שאם המעבד מתחיל להתחמם יותר מדי, אז המעבד מתחיל להאט בכדי לא להישרף! אז אני מחפש להוסיף קירור נוסף למחשב שלי (שדורש כמה שפחות חשמל) ואני ממש לא מבין בתחום אשמח לקבל את עצתכם בבקשה! זה המפרט שלי : כרטיס מסך: CONNECT 3D HD3850 256MB DDR3 מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W תודה לכול המגיבים ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by dan_dekel,

שלום, ברשותי מעבד E6600, צפו במפרט עם קירור TONIQ TOWER המעולה. במנוחה המעבדים על 27-30 מעלות - בEVEREST רשום למעבד - 34. הזכרונות שלי הם TWINMOS TWISTER 800MHZ 2GB. הלוח - Gigabyte 965PDS3. ביצעתי בעבר אוברקלוק לP4, ופה זה הרבה יותר מסובך, הרבה יותר אפשרויות, מכפלות ואני חושש להתעסק עם זה ללא עזרה מכם. צפיתי במדריכים לאוברקלוק למינהם אך בפועל, לא ספציפית על מערכת כמו שלי. אשמח לקצת עזרה ממישהו. אני לא רוצה לעשות אוברקלוק מטורף, אני שואף למינימום 3.0GHZ מבלי העלאת מתח. אם תוכלו לפרט את כל התהליך - מצויין - הבנתי שצריך לבטל את האפשרות של המעבד להוריד תמכפלה כשהוא לא בעומס... זה 1.... עריכה: מישהו ?

• 8 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by DS,

1. האם אוברקלוק מסכן את חיי המחשב וכרטיס המסך בהרבה אחוזים? 2.מהם המספרים המדויקים לאוברקלוק ל9550

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  21. וזה dfi lanparty ultra-d אמ אני לא טועה. עד 350 ככה.. אוויר.. לoc בשילוב עם g.skill 4400 ועוד שאלה: אני רוצה לקנות מארז וספק עד 800 שקל בערך,חשוב שהמארז יקרר והספק יספיק לoc .. תודה לכם !

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  22. אם קרטיס המסך ישרף מאוברקלוק ועדיין הוא באחריות ואני הולך לחברה כדי להבדיל אותו האם הם יכולים לדעת שהוא נשרף מאוברקלוק ???

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by AloN(-)KiLLeR,

נשרף לי מאוורר עליון עם LED שקבילתי עם המארז Transformer/ אחרי המלצת lemonhead קניתי את המאווורר בגרסא שרק מוציאה אוויר Acrtic Cooling 8mm AF08-360089 1500RPM המאורר שהיה קודם שנשרף, התחבר בכבל לחיבור של 4 פינים, מהחיבור הזה יצא חיבור נוסף ל4 פינים והחיבור הזה התחבר ללוח אם. חיברתי את המאוורר החדש לחריץ על הלוח אם שנקרא Fan 2 בחיבור ישיר שבא עם המאוורר של 3 פינים. (קודם לכן ניתקתי את הכבל של המאוורר ביג טייפון שהיה מחובר אליו ואין לי שמץ של מושג למה- חיברתי אותו לחיבור של CPU FAN). האם חיברתי נכון? אין צורך להגדיר משהו בביוס? פתחתי את המחשב, ומהאוורר החדש מסתובב נורא לאט, אמנם אין רעש אבל הוא כמעט ולא מוציא אוויר. קנייתי מאוורר נוסף 120MM של Arctic cooler שגם מוציא וגם מכ…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  24. Started by tavor21,

אני רוצה לקנות מאוור חזק למעבד ויש מבחר גדול מי שהו יכול להמליץ על משהו ....

• 7 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים