אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
Chieftec Aluminium AX-01SLDW w/Transparent Window Thermalright AX-478 Thermaltake 80mm Smart Fan 2 אני לא יודע איזה מאוור לקחת חוץ מזה תנו לי עוד אפשרויות Enermax UC-A5FATR2 Silver 6-Fans Speed Adjustable / Temp Sensors Panel Aluminum alloy,suitable for 5.25" bay, 6 Fans speed adjustable function, Temp monitoring for CPU.HDD.System,P.S., Fan & temp Alarm function status display on LCD monitor Thermaltake Memory DDR Copper Heat Spreader Kit תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כמו בכותרת... אני צריך עזרה. המעבד מאוד ישן עם קירור סטוק. לקירור יש מן שני קליפסים בצבע לבן שתופסים את המאוורר ו\או ההיטסינק... תודה רבה מראש!! :xyxthumbs: עריכה: הסתדרתי! אפשר למחוק!
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
כנסו לקישור הבא, דף המוצר של בלוק מים. בסוף הדף מוצג ספק כח מיוחד, ובאמצע הדף בערך יש צילומים של הבלוק שממנו יוצאים שני חוטים - שחור ואדום. למה צריך חשבל בבלוק ?!?!?!? תודה רבה מראש !!!! http://www.swiftnets.com/products/mcw462.asp
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי , יש לי AMD 64 3200 , כ.מסך 6600GT (של XFX) לוח אם abit kn8 ultra , בתוכנה של nvidia ניתן לבחור OC אוט' , שביצעתי בדיקה ב 3D MARK קיבלתי ציון 7817 והיה רשום: NVIDIA GeForce 6600 GT 299 MHz / 1002 MHz שבחרתי OC אוט' בכרטיס מסך (והמד גלילה עלה ) קיבלתי ציון נמוך יותר 7383 והיה רשום: NVIDIA GeForce 6600 GT 299 MHz / 1229 MHz 2 הבדיקות היו מלאות (כל המבחנים) , למה קיבלתי תוצאה פחות טובה ? ומה כדי לעשות בכדי לקבל שיפור משמעותי בביצועים ?
-
- 36 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את שני המאווררים בספק HEC 400 שברשותי למאווררים שקטים יותר. המאווררים של זלמן אמורים להתאים והמחיר שלהם סביר: - מאוורר 80 מ"מ ב-33 ש"ח - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8410 - מאוורר 92 מ"מ ב-35 ש"ח - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8411 השאלה היא האם יש מאווררים שקטים עוד יותר בתקציב דומה (לא יותר מ-40 ש"ח)? תודה! נ.ב. אני לא מתכוון לבצע OC.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי זיכרון 333. לאיזו מהירות אני יכול להגיע ?, בנוסף, מה צירוף המכפיל והבאס שייתן את התפוקה הטובה ביותר ?.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
זאת הדלת שלי אני רוצה לקרר כמה שיותר עם כמה שיותר יופי...אני צריך טיפה עזרה במיקום מאוררים...
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי אובר קלוק למחשב הישן שלי, מדובר במעבד פנטיום 4 2.8 גיגה הרץ, לוח - Gigabyte GA-8S661FXMP-RZ כרגע העלתי את מהירות המעבד ל 3150 מגה הרץ, כך שהבאס על 225. הבעיה היא שאם אני ממשיך להעלות את הבאס למעלה מ 225 אז המחשב נתקע בפוסט. הטמפרטורה שהביוס מראה באובר קלוק הזה היא 34-36 כך שהיא תקינה. מה מגביל אותי עכשיו בלהמשיך את האובר קלוק? היחס עומד על 1:1 עם הזיכרון. DRAM:FSB Ratio 1:1 אולי הזיכרון מגביל אותי? אני צריך להעלות תיזמונים?, והאם כדי לי להוריד את מהירות הזיכרון כדי להמשיך את האובר קלוק? זה יעזור? יש לי שני זיכרונות, כל אחד גיגה זיכרון. זיכרון אחד של 1 GB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) (2.0-2-2-5 @ 100 MHz) והשני: 1 GB PC3200 DDR SDRAM (3.0-4-4-8…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי, יש איזשהו מדריך ? יש לי את הגירסא הרגילה של הכרטיס מסך עם הקירור שלו ,מעוניין לעשות אוברקלוק לשפר קצת FPS במשחקים , ברמה שהקירור אם שלו יחזיק מעמד ויקרר. r9 290x sapphire
-
- 2 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שקיים היום? במחינת קירור+ שקט תקציב עד 450 שקל
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום יש לי מאוור יחיד , שלפי המחשב המהירות שלו הינה 840 RPS איך אני יכול לשנות את מהירות המאוורר (להגיבה) ניסתי תוכנות כמו speedfan ואחרים אבל זה לא משנה את מהירות המאוורר איך אני אוכל לשנות את המהירות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
-
לא מצאתי פורום יותר מתאים אז אני ישאל כאן, Epox 8RDA+ עם מעבד AMD ATHLON XP 2100+ יתן מכפלה פתוחה? ואם לא אז איזה מעבד כן יתן מכפלה פתוחה ויוכל להגיע ל-170MHZ FSB? {אבל שהמעבד יהיה מעל ה-AXP2000+, כולל} תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מארז מסוג PHANTOM 410 יש לי שני מאווררים למעלה אחד מאחורה אחד מקדימה ואחד על הדלת ויש לי קירור למעבד מסוג NACTUA NH-D14 שמופנה אחורה רציתי לדעת מה תצורת המאווררים האפקטיבית ביותר שאני יכול לעשות מבחינת כניסה יציאה וכו' תודה על התגובות נ.ב. העליתי תמונה עם התיאור יש לי אפשרות להוריד את המאוורר הקדמי יותר נמוך השניים העליונים וזה שבדלת הם 140 והאחרים הם 120 [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם... אני חדש כאן בפורום, אך מאז ומתמיד היה לי עניין בחומרה ותוכנה בפרט... בקיצור, יש לי בעיה. בעת כתיבת הדיון הזה, בשימוש עם המחשב הזה: Pentium4 3.0GHz LGA775 עם לוח אם של אסוס P5GDC זכרונות 2*256MB DDR2 בקיצור, בעת כתיבת הדיון הזה, אחרי ריסטרט, כאשר שום תוכנה מלבד האקפלורר ואברסט, טמפ' הכרטיס מסך 7C, לוח אם 29C, והמעבד על 60+- עכשיו, זה מאוד מטריד. אי אפשר לעשות כלום בבת אחת, שכן המעבד יגיע ל72. אני אשאוב אבק יותר מאוחר, בדיוק כמו שעשיתי חודש שעבר, ואבדוק את המשחה הטרמית, בדיוק כמו חודש שעבר. אני מניח שכל אלה יקחו אותי בחזרה ל45 מעלות הרגיל שבדר"כ יש לי, אבל בעת משחקים זה יקפוץ שוב ל60... פעם שעברה שזה קרה, בדקתי והמעבד היה על 82 מעלות. זה היה בגלל אבק, ולאחר מכן …
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
החלפתי לפני כשבועיים את המאוורר שעל המעבד במאוורר +Spark 6 של Thermaltake למעבד P4 בתושבת 478. הפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ונתקלתי ברעש חדש בלתי נסבל->הרעש של המאוור החדש. חיפשתי בבאיוס (לוח האם הוא P4S8X-X של Asus) אפשרות להוריד את מהירות המאוורר, אך ללא הצלחה. השאלה האם בכלל יש אפשרות לעשות כזה דבר מבחינת התוכנה?-אפשרות להוריד מהירות או מתח למאוור כדי להאיט את פעולתו ובכך להוריד את הרעש? (על אריזת המאוור כתוב שהמאוור עובד במהירות 4700 +- 10% RPM). בתודה, Aoyo.
-
- 5 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום לכולם שדרגתי את המחשב שלי ואני רוצה לדעת האם איך להתחיל עם או סי נתונים i7 47090k gtx 970 g1 gaming asus z97-a corsair 500R corsair 750w TXM mugen 3 push pull config האמת כל חיי הייתי עם לוח של גיגהבייט ואין לי ממש מושג איך להתחיל עם הלוח של אסוס אני מניח שהמעבד הזה יכול להגיע ל 4.8 די סבבה נכון לעכשיו המעבדשלי במנוחה 25 מעלות ובמאמץ של aida64 מקסימום על 65 pch temp 48-56 אשמח לעזרה בלוח הזה תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 4.9k צפיות
-
-
היי אנשים. לאחרונה הזמנתי מ-Skypc מספר חלקים למחשב, ביניהם קירור ה-TRUE המפורסם בגרסאת תושבת ה-1366, אבל אין להם אותו במלאי. אני מנצל את ההזדמנות כדי לשאול פה, איזה גוף קירור אוויר יציג לי את הביצועים הטובים ביותר (ללא קשר למחיר, ישנה אפשרות להזמין מחו"ל) עם 2 מאווררי FM123 של SilverStone (במהירות מקסימלית לצורך העניין) במארז ה-PC-P80? כמובן שישנה עדיפות עצומה לגוף קירור שמגיע כבר עם מתאם לתושבת ה-1366, אבל במידה וניתן לרכוש את התושבת בנפרד אני מניח שלא תהיה בעיה לרכוש גוף קירור שאינו מתאים. קראתי ביקורות על ה-NH-U12P של Noctua שאומרות שהוא קירור האוויר הטוב ביותר. האם זה נכון? תודה רבה מראש לעוזרים. לילה טוב
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לפי דעתכם כדאי לי לעשות OC ? אני מתכוון למעבד ולזכרונות . (הכרטיס מסך כבר ב-OC הכי כבד שהוא יכול לסחוב). ולאילו מהירויות של מעבד וזכרונות אתם חושבים (בערך , אני יודע שאתם לא יודעים בדיוק , אני רק צריך הערכה פרועה) שאני יכול להגיע ? את המפרט שלי ניתן לראות מימין.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש, ניתן לראות בצד את המפרט. מתי שאני מכבה את המחשב הוא עושה רעש, הוא מגביר את המהירות של המאווררים ואז מתכבה. זה אמור להיות ככה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הייתי מעוניין ללמוד כיצד לעשות OC, ומודינג למחשב, יש באתר מדריכים שיכולים ללמד אותי?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני משתמש במעבד i7-2700K בקירור h60 של corsair עם מאורר אחד 120 של CORSAIR מאחורי הראדיאטור ואחד של ANTEC 120 מקדימה בצורת PUSH PULL לפי שקראתי. על המארז יש עוד שני מאווררים של ANTEC 120 שתלוים כלפי מעלה. הרצתי בדיקה ב OCCD על CPU LINPAC סימנתי 90אחוז שימוש MEMORY וסינתי 64BIT ב +V הרצתי בדיקה של שעתיים ושזרתי אלו היו התמונות. אני לא מבין כלום אבל זה נראה מדאיג
-
- 6 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני נמצא בתחילת דרכי בתחום האוברקלוקינג, קראתי כמה פוסטים ומדריכים והחלטתי לנסות לשחק עם המחשב הישן והטוב שלי.. המעבד הוא אינטל פנטיום 4, 1.70 Ghz, בדקתי ושם הקוד שלו הוא מסוג Willamette, socket 478 כרגע העלתי רק כנסיון את מהירות הבאס ל 105 מ100 והגעתי ל1785MHZ לגבי הלוח, גם דגם ישן של gigabyte, GA-8SD533 והזכרונות- 2 כרטיסים של 128 של סמסונג ועוד אחד של 256 של חברה לא ידועה, כולם 133MHZ (אס-די ראם) אז שוב כמו שאמרתי, הספקתי להעלות רק את הבאס ב5 מגה, לא נגעתי במתחים, לא בכלום והגיעו לי 2 תוצאות של טמפרטורה: מה אני עושה במצב כזה? מומלץ לי בכלל להמשיך ואיך? שאלה נוספת היא לגבי התוכנה בחלון הקטן יותר (הימנית) מגיעות 2 טמפרטורות איזו מהן היא הטמפרטורה של הליבה מה ש…
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום הקירור שיש לי עכשיו על המעבד הוא קירור המקורי והוא ממש רועש אז אני מחפש קירור חדש עד 200 שקל שיהיה שקט וחשוב שהוא צריך להיות גם נמוך כי זה מארז של HTPC. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
עכשיו קונה צריך חוות דעת ממכם יש לי 5900 FX ואת זה אני מתכנן לקנוט Arctic-Cooling NV Silencer 4 REV2 ולמעבד סוקט A אני עדיין מטלבט כי יש לוח בעייתי בלי חורים תנו המלצות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-