אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מלוג'יק PC , מארז + ספק 400W של FOXCONN. בלוג'יק, רשום שהספק הוא של חברת FSP דגם FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE . האם הספק איכותי כמו שאומרים עליו? מה אתם אומרים על הספק, והאם הוא יחזיק מערכת של 6400 וX800GTO. אני מחפש את הספק + מארז הכי זול שיש וזה הכי נורמלי שמצאתי תודה
-
- 17 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
יש לי שני מאווררי מארז 120MM (מ-PCH, אם מישהו מכיר את המאווררים שהם מביאים עם המחשבים) והם באים עם חיישן טמפרטורה אותו אני רוצה לנתק, ולגרום להם לעבוד כל הזמן על המהירות המקסימלית שלהם. אם מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק לבצע את זה, אני אודה לו מאוד. ואם כבר פתחתי כאן ת'רד, אז רציתי גם לדעת אם ב-175 ש"ח אפשר להשיג קירור מעבד טוב יות ל-P4 מאשר ZALMAN CNPS7000B-ALCU. ושוב, תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בשעה טובה היום החליפו לי את המעבד שטבע לי , התחלתי לשחק איתו קצת , וזה מה שהגעתי . הוא מסרב להעלות לי מערכת הפעלה , אבל הוא עוד ישלם על זה . 1.4 גיגה רגיל , לא XP . בקרוב , שיפורררררררר ...... אני מריח 1.8 ! ולמערכת הוא נכנס לי רק על 1640 .
-
שלום לכולם וחג שמח לאחרונה קניתי מחשב חדש שהגיע עם מארז של EZCOOL עם מאוורר מובנה במארז. איף אני יכול לשלוט במהירות שלו ? הורדתי ספיד פאן, אשמח לעזרה:
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם..בעבר עשיתי אוברקלוק עם מערכת פחות או יותר דומה אבל רוצה לדעת מה דעתכם.. יש לי מעבד P4 2.8GHZ 533 FSB ולוח ASUS P4S800D-X לדעתכם האוברקלוקינג יעבור את ה3.6?...עם קירור מתאים כמובן.. תודה לעונים ולמייעצים..
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי לכולם מאז שהגעתי לפה לא יכולתי שלא להתקבל בנושא ה- OC וכאשר שמעתי שיש חנות שתוכל לבצע לי אותו תוך אחריות על המעבד, ברור שהדבר הלהיב אותי בעיקר היות ושמעתי מאנשים שהדבר אינו פוגע ככל ברכיב המומהר (מעבד, זכרון או כרטיס) אולם דיברתי עם משהו שטען ש- OC "סוחט מהמחשב את המיץ" ולכן מקצר את חייו, כך שאם ברצוני במחשב שיחזיק למעלה מ- 3 שנים (ואולי גם למעלה מ- 5) לעשות OC תהיה יריה עצמית. בנוסף על זאת הוא טען שרוב האוברלוקרים הם אנשים שקונים מחשב סוחטים לו את המיץ לזמן קצר ואז עוברים למחשב הבא, ואנשים כמוני שרוצים מחשב שיעבוד למשך שנים עדיף להמנע מלהכנס לשם. אשמח לשמוע דדעותיכם בנושא עדיפות כמובן לדעות שמכילות יותר משורה אחת. SSIB
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס Sapphire דגם Radeon HD 4770 512MB GDDR5 מצב סתוק. ניסיתי לעשות אוברקלוק עם התוכנה ati catalyst של הכרטיס בהגדרה של overdriver אבל האוברקלוק שם ממש נמוך עד 850ghz שאני לא מרגיש אפילו בהבדל האם משהו יכל להביא לי תוכנה חזקה לאוברקלוק? ועוד שאלה :עד כמה טמפ' הכרטיס הזה מומלץ במאמץ ? והאם התוכנה ati catalyst אמינה בבדיקת טמ'פ ?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום במחשב שלי יש מותקן כרגע מעבד E4300 עם קירור הסטוק שלו (כבר יותר מ-6 שנים, לא פירקתי אותו מעולם), והגיע לידי מעבד E6750 בלי קירור (כן, אני יודע שמדובר במעבדים ישנים לסוקט 775, אבל זה מה שיש לי). לפי ההשוואה הזו מהאתר של אינטל, יש להם אותו TDP של 65W. מחיפוש באינטרנט עולה כי ניתן להמהיר את ה E4300 לתדר של 3GHz ועדיין להשתמש בקירור הסטוק שלו בלי בעיה. ה E6750 עובד בתדר של 2.66GHz לעומת תדר של 1.8GHz של ה E4300, אבל מצד שני יש לו פי שתיים זיכרון Cache והוא עובד בתדר FSB גדול יותר (1333MHzב E6750 לעומת 800MHz ב E4300). הערה - אני לא מתכוון לבצע שום המהרה אלא עבודה בתדרי הסטוק בלבד (כן אני יודע - ה E4300 הוא מעבד אידיאלי לביצוע המהרה). השאלה שלי היא האם ניתן…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד מאווררים? (1 או 2 ) ואני יכין פתח (זה אין בעיה) אני רוצה אותו למעלה ! אני צריך אחד חזק ושקט שקט שקט זה ממש חשוב שהוא ההיה שקט
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד לאן אפשר להגיע באוברקלוקינג בטוח וטוב בכרטיס RADEON X1650XT 512 MB הטמפרטורה בזמן מנוחה עכשיו היא: 65 הכרטיס עומד עכשיו על: ליבה: 594 זיכרונות: 729
-
- 2 תגובות
- 415 צפיות
-
-
הטמפרטורה צנחה ל17.5 מעלות!!! עד כמה אתם חושבים שאני יכול להאיץ את המעבד שלי עכשיו? אני עם PIII1000MHZ ON ASUS CUSL2-C בלי אוברקלוקניג עדיין...המעבד פועל עכשיו על 1012MHZ ... עד כמה אתם אומרים שאני יכול בטמפרטורות סבירות? ד"א...אני רוצה לקרר את הזכונות כדי שלא ישרפו באובר קלוקינג....אני עם 256SDR133mhz לא יודע של מי ואני מפחד שיגרם נזק לזכרון בזמן האוברקלוקינג...זה אפשרי לא ? על מה אתם ממליצים לי בשביל הקרור? ד.א שמתי מאוורר למעלה ויש לי אחד למטה שמכניס והלמעלה מוציא(כמו סירקולציה מספר 4 במאמר על נושא באתר וזה באמת גרם לצניחה דרסטית!!!
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
Hey people (im writing in english since I have a g15) . This is my current set-up: Core 2 Duo E6300 @ 2.3ghz Zalman CNPS9500 Asus P5B-Deluxe 2x1GB Corsair 667 X1900XT 512MB 641/1500 Seagate Barracuda 80GB 16MB Buffer Western Digital Cavier 250GB 16MB Buffer Antec Basiq 500W Anyways I need help choosing new RAM for my PC my budget is 600-650... As intended the RAM is for Ocing The main sticks I was looking at were OCZ reaper HPC 6400 ... Please help me choose. Thanks, Daniel
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי GF2 mx 400 של msi מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה המהירות הרגילה של הלבה ושל הזיכרונות, ולכמה אני יכול להעלות את זה מבלי להתקין שום מאוררים וstuff כזה ובלי לפגוע בכרטיס thanx
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לכמה אתם חושבים שאוכל להגיע? 4GHz? *מפרט בחתימה.
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
המארז שלי התחיל להרעיש מאוד בזמן האחרון .. בדקתי את זה ואחד מהמאוורים שלי במארז נדפק הוא ממש מרעיש , עם זה אני חושב שהסירקוליציה של המארז שלי היא לא משהו , ושאני עם המארז סגור הרחיבים מגיעים לטמפרטורות דיי גבוהות , עם בי טי במאמץ הגיע לי ל 50+- המעבד וגם כן הלוח על איזה 50 ומה שהכי הפריע לי זה הכרטיס מסך שהגיע ל 80 + מעלות , לכן נאלצתי לפתוח את המארז להשאיר אותו פתוח עד שאני יחליף את המאוורים וכך הוא מגיע לי גג למעבד 40 במאמץ , ו 75 בכרטיס במאמץ.. אני רוצה להחליף קירור לכרטיס מסך למשהו טוב שיהיה טוב לי גם לאו סי ,כי הטמפרטורה של הכרטיס קצת גבוה , וגם כן נתקע לי כמה פעמים משחקים כבדים אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה .. זה הגיוני? וגם להחליף את אחד ההמאוורירים של המארז שהוא מרע…
-
- 13 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה. הכל יפה והכל. ירדו לי משהו כמו 8-9 מעלות במעבד. מה שמוזר שהייתי מצפה שם במארז ירד אבל לא ממש ירד... כיאלו יש היפרש של אולי 2 מעלות בן הלוח לבין המארז. מוזר... אמור להיות היפרש גדול יותר. רציתי לשאול אותכם אם היא באמת עושה את העבודה או שהיא סתם "עובדת" על החיישנים?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע עובד עם 11.5*166. יש לי אוורור מצויין ואני רוצה להעלות את הBus ל200 (לפחות!). ברגע שאני מעביר ב BIOS ושומר, המחשב לא עולה יותר עד שאני לא מאפס. מה הבעיה ? יש לי: AMD 2500+ Epox 8RDA3+ Samsung 512 MB Win XP SP1 Albatron FX5900XTV
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אם אני עושה oc למעבד שלי שהוא 2.8 D 820 להוריד מולטיפלייר או להוסיף אני לא מבין כלכך מה עדיף שיהיה פחות מולטיפלייר או יותר ... ואני עושה oc בקטנה מוסיף פשוט קצת אבל אני שואל לידע כללי
-
- 3 תגובות
- 433 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , היום התקנתי את החומרה ב CM 690 , רציתי לדעת אילו תוכנות טובות לניטור טמפ' יש כדי שאוכל לבדוק עד כמה טוב הוא מקרר... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האם יכול לקרות משהו לשאר המחשב שלי אם אני אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי?
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני יודע שמעלים את ה bus כדי להעלות את התדר של המעבד וזה בעצם מה שמגביר את המהירות, אז למה צריך להעלות את המתח? יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1. למה צריך להעלות את המתח? 2. מתי יודעים שזה הזמן להעלות את המתח? 3. בכמה להעלות בכל פעם? 4. יש לי לוח אם של giagbyte דגם ex38-ds4 ,האם האופציה בלוח אם שקובעת שהמתח יהיה אוטומטי מומלצת כשעושים oc או שכדי לשנות את המתח ידנית?
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אינ קונה עוד מעט מחשב חדש ומוסיף לו את הBIG TYPHOON VX אבל אני רוצה להחליף לו את המאוורר למאוורר עם LEDים ירוקים (ושקט), אני רוצה שתהייה שליטה על המהירות דרך הלוח-אם אבל בשביל זה צריך חיבור 4 פינים, מישהו מכיר מאוורר מתאים או דרך להפוך מאוורר 3 פינים ל4?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 64 3200 newcastle עם קירור thermalright xp-90 והטמפרטורה שלו עומדת על 54 מעלות!!!!!!!!!! אני לא מבין איך זה הגיוני???????? ואל תשאלו אותי אם חיברתי אותו טוב.......כי הוא מחובר מצויין!!!!! עם משחה טרמית של thermairight בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה אני יכול לעשות..........ודרך אגב הלוח אם שלי זה msi k8n neo platinum....יש למשהו מושג על מקרים שהלוח הזה זייף בטמפרטורות?
-
- 17 תגובות
- 944 צפיות
-