עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by LinkTree,

טוב - אני OC מתחיל ולאט לאט - כמו שכתוב בספר - אני מעלה את ה FSB של הלוח ובודק יציבות אבל משהו מוזר קורא - כשאני מעלה את ה FSB - כרגע על 140 - המחשב טוען שהמעבד הוא 2100+ (כשהוא 2000+) וגם WCPUID - טוען ככה ? למה ? (המחשב החדש לא מחובר לרשת (אפילו לא לכונן) ככה שאני לא ממש יכול להעלות תמונות - אבל גם זה יבוא)

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by iakovl,

כמו תמיד הקיץ בא והטמפ' עולות עד שאני אסיים את המודים ואת הקירור מיים שלי, יש עוד זמן (אני מניאק, הצבא גוזל ממני המון) אז בנתיים אני חי בשביל השקט עם MK1 שלי (שלא סויים מעולם, אבל עדיין מקורר כמו מפלצת. אני אעלה תמונות כנראה מחר אחרי שאני אחבר את הציוד הנוסף שלי אז בנתיים אני שוקל להחליף את הסוניק בninja (אל תדאגו, כסף זה לא הפקטור במקרה שלי, אני מקמבן) מה הדעות בנושא? שווה להחליף?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר תוכנה שמראה את החימום של הכרטיסי PCI שיש לי במחשב?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  4. שלום לכולם. אני רוצה לעשות OC עם הרכיבים הבאים: בארטון 2500 אסוס A7N8X דלוקס V2 ג'ייל גולדן דרגון 512MB 3200 XASER 3 כשהחלפתי את כל 7 המאווררים לSF2 גוף קירור Thermalright SK-7 1 מה אתם אומרים על הפוטנציאל OC של המערכת הזאת ומה יש\צריך לשפר עלמנת שיהיה טוב יותר 2 איך הקירור שלי (כל המאווררים וכו')

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by Make_Party,

עשיתי OC למעבד ומאז כול משחק ותוכנה שאני ניכנס תוך 10שניות בארך זה מעיף אותי יש לי לוח Asus P5S800-VM Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 240) Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) עם אתם יודעים מה הבעיה אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  6. מעניין אותי לאנשים שעוסקים בOC ויש להם קירור אויר ומעבדים מסדרות האקסטרים של אינטל כמו QX9650 או QX9770 וכו'. כמה ניתן להגיע עם המעבדים האלו יציב לחלוטין עם קירור אויר?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  7. Started by eladh16,

שלום יש לי לוח אם intel d845gbv ואני רוצה לעשות אובר קלוק למעבד. הבעיה היא שאין לי אפשרות לעשות את זה דרך הביוס, אז חשבתי שאולי אפשר דרך התוכנה ClockGen. מישהו יכול להגיד לי מהו ה PLL שלי בתוכנה הזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by -OmeR-,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1677&catcode=357 הזמנתי את המאוררים האלה מנועה מחשבים. לפי מה שכתוב הם חזקים מאוד יחסית למאוררי לדים. למישהו יש ניסיון איתם?...יש להם אור חזק ויפה?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  9. יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ עד כמה אני יכול להגיע עם אובר קלוק רציני?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. Started by bebers,

Amd Athlon 64 X2 3800+ Msi K9N neo-f Inno3d Geforce 7600 GS 256 MB OCZ 1G DDR2 667 mhz 160 GB STAT2 8 mb זאת המערכת, 2 מאווררים במארז אחד בספק כולם מוציאים אוויר, (אין מאוורר שמכניס אוויר למארז) 1) כדאי לי לשנות את אחד המאווררים שעל המארז לכיוון השני שיכניס אוויר מבחוץ בשביל שתהייה סירקולציה? 2) המעבד בטמפ' 44-5 במנוחה, תקין? 3) הכרטיס מסך 55 במנוחה , תקין? 4) הלוח אם עומד על 39 מעלות, תקין?

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT רק בלי הדריבר של OMEGA שממש דריבר לא נוח ומשנה לי כל פעם הגדרות. תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. Started by Numi1989,

קניתי מאורר די יקר בשם Vantec Tornado 80MM Case Fan של TT זה מאורר עם חיבור ללוח אם כך שהוא לא יעבוד סתם הכי מהר שהוא יכול (6600RPM)... שזה מלא!!! זה עושה המון רעש אפילו אי אפשר לדבר והוא גם יכול להיתקלקל שלא לדבר שלא צריך כזה דבר... עכשיו יש לי בעיה מוזרה המאורר עובד במלו המהירות כול הזמן כאילו המחשב שלי נישרף כמובן שזה לא נכון... ניסיתי להגדיר את המאורר דרך תוכנה SpeedFun התוכנה אומרת לי שהמאורר פועל במקסימום מהירות 6600RPM ולא משנה מה אני אומר לו לעבוד ב10% מהמהירות אפילו זה לא משנה הוא עובד במלו המהירות מה אני יוכל לעשות כדי להוריד את המהירות ? כמובן שאני יכול לחבר לחות של המאורר "נגד" שלא יתן לו מספיק חשמל לעבוד במהירות הזאת אבל זה פרימיתיבי מידי מה אני יכול לע…

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by eyalamzleg,

נימאס לי מהקירור סטוק של אינטל כזה גרוע החלפתי מישחה טרמית סידרתי סירוקלציה במארז סופר קטן ! קדחתי חורים הכל ועדין הnortwood ב49 מעלות במנוחה ו 65 במאמץ גם כן אם הקיץ הזה!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. אז ככה, הלוח הוא של GIGBYTE כמו שרואים במפרט ויש לי אפשרויות שאני לא ממש מבין את התכלית שלהן והן : 1)ROBUST GRAPHICS BOOSTER - שזה אמור להיות איזה קטע ייחודי של GIGBYTE למשהו שקשור ב OC לכרטיס מסך - יש שם שלושה מצבים : NORMAL FAST ו TURBO.. מישהו ניסה לשחק עם זה פעם וראה שינוי כלשהו ?? או שיכול להגיד לי מה זה אמור בכלל לעשות ? 2)CHIPSET CORE PCIE VLOTAGE - על איזה מתח מדובר בדיוק ? לליבה של הכרטיס מסך ?? יש שם כמה מצבים NORMAL ואז שלושה בחירות בין +0.1V עד ל+0.3V .. 3) מה נותן , אם בכלל,שינוי תדר ב PCIE CLK ?? זה נמצא אצלי כרגע על 100MHZ ואני יכול להרים עד ל 150 בקפיצות של 1MHZ.. 4) - פחות קשור לOC אבל עדיין - מה לעזאזל ההבדל בין הלוחות GA-K8NF-9 יש שם REV 0.1 וגם REV 0.2…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by vipnisim,

אחרי קצת משחקים זה הגיע לזה איך אני ממשיך מכאן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום יש לי כרטיס מסך 6600GT של XFX רציתי לדעת מה דעתכם האם כדי לי לעשות לו OC או לחקות עד שמשחקים יעבדו אצלי פחות טוב? ואם אני יכול לעשות OC טוב איתו

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. כבר 3 שנים הוא יושב והצטבר בו מלא אבק אז החלטתי לפרק אותו לנקות ולהרכיב מחדש. קניתי משחה טרמית...(לא משהו יקר היא עולה 10 שקל רשום עליה star) יש לי כמה שאלות: 1.אם המעבד שלי הגיע ל-90 מעלות ויותר זה מומלץ לעשות את זה? 2.האם המשחה שקניתי מספיק טובה? 3. אם לעשות את זה מה בידיוק אני עושה ואיך? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת לגבי רעש של מאוורר כמה מורגש רעש נגיד של 23.5 דציבל אני יודע שלמשל 20 דציבל ממש שקט מה גבול השמיעה של האוזן וכמה מורגש כל הפרש מעלה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

יש לי מעבד P4 2.8MHZ priscott 46° ברגיל ובמישחקים 52° וקרור FAN של זלמן אני רוצה לעבור ל קירור מים 1) היה שינוי רציני בטמפרטורות ? 2)בלוק מים של זלמן מספיק (גם ל OC) או יש משהו יותר איכותי

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  20. שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב חדש, ואחרי שבשעה טובה השלמתי את המפרט הטכני שאני מעוניין בו, נשאר רק עוד דבר אחד: קירור. אז המפרט של המחשב הוא ככה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1080 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤459 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤536 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤238 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! כמות: 1 - מחי…

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  21. קראתי כאן שהעלאת מתח בלבד והשאר על אוטומטי יכול לחבל בלוח אז איזה פרמטרים לשנות מאוטומטי ? תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC ללוח הבא gigabyte 8ik1100 oc איך עלי לעשות זאת?מה הם התוכנות המומלצות! ואיך אני בודק את התוצאות?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by aderet,

הרכבתי את המערכת החדשה שלי: GIGABYTE 945P-S3 6300 מעבד leadtek 7600gt גירסה רגילה 2*512 זיכרון סמסונג 533 3320 נקודות 06 3dmark הכל ב default בלי לשנות כלום. תוצאה טובה? מה הטמפרטורה הנורמלית של המעבד שלי? תודה!!

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  24. אני חדש בעסק (מודינג) ויש לי שאלה קטנה... מה יקרה עם אני יגזים עם האובר-קלוק? ואיך בכלל אני יכול לדעת את הגבול? ומה יקרה עם אני יעבור את הגבול? :lamer:

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by or_azu,

קניתי מעבד E8400 שמומהר ל4000MHZ הטמפ שלו במנוחה הן ליבה אחת על 39 והשניה על 51.. קודם האם הטמפ בסדר? שתיים איך אני בודק במאמץ? (איזה תוכנה?) ועוד דבר אני רואה שהמעבד כל הזמן עובד על 4000 MHZ והבנתי שיש מצב שבוא הוא ירד כשהוא לא מתאמץ.. איך עושים את זה? ד"א יש לו קירור של BT...

• 4 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים