אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת. אני מעוניין לדעת אם יכול להיות שדווקא כמות המתח שאני נותן ללוח או כל דבר אחר שהוא לא המעבד או הזכרון לא מספיקה וזה מה שמגביל אותי.. אם כן, למה עוד צריך וכדאי להעלות מתח ומהם הגבולות הבטוחים? תודה לעוזריםם
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם המפרט הזה.. AMD Athlon 64 X2 DUAL-CORE 6000+ Socket AM2 ( ADX6000CZBOX GIGABYTE GA-M59SLI-S5 Socket AM2 NVIDIA nForce 590 SLI MCP ATX AMD Motherboard - Retail ATI RADEON X1950PRO EXTREME 512MB GDDR3 / 256 bit PCI-EXPRESS DUAL DVI / VIVO / HDTV(OEM - POWERED BY ATI) GeIL Esoteria 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory יש למישהו המלצה למערכת קירור למחשב כזה? אין בעיית תקציב, רק רוצה משהו שמתאים לצורכים של המחשב...
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום עשיתי חיפוש וראיתי דיון על הגוף הזה לפני שנתיים.וכתבו עליו שהוא עולה 60 שקל.. איפה אני אשמח לדעת.מצאתי את הגוף הזה ב 132 שקל בגיבור מחשבים ולפי השמועות בפורום לא ממש כדאי לקנות שם. אז מישהו יכול ליעץ לי איפה אפשר למצוא את הגוף הנ"ל במחיר נורמלי בחנות נורמלית? המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום חברים הבעיה: מכפלה לא יציבה (בלי שום OC) החומרה: לוח אם אינטל DG965WH מעבד קונרו c2d e6400 בבדיקה גיליתי ב cpu-z שהמכפלה יורדת מ-8 ל-6 (יורד ל-1598.4 במקום 2131.1) - ומתנדנדת בין שתי המכפלות עברתי על ההגדרות בביוס (ניסיתי לבטל את EIST - ללא הצלחה) החלפתי לא מזמן למאוורר CPU של זלמן והמחשב בסביבות 50 מעלות יש רעיונות??? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 יש עליו קירור אקטיבי יש לי 270 בליבה 400 בזיכרון עכשיו ככה אני מעלה בליבה עד 320 וזה מעלה לי רק על 303 אי אפשר יותר מזה ניסתי מיליון פעם יש דרך להשים יותר מ303 בליבה?? דרך אגב אני עם התוכנה ?RivaTuner !!
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
יש לי את המחשב הבא: amd Athlon 64 bit 3000+ k8n neo 4 nFroce MSI 1024 mb ceon קירור מעבד סטוק redeon x600 xt 256 mb pci-express western digital 160 g 8x עכשיו אני רוצה לשפר אותו לעשות אותו מפלצת משהוא מכובד כמובן עם אוברקלוק מה אתם הייתם עושים לו? עומדים לרשותכם גם 500 ש"ח לקניית מוצרים ומה שזקוק לו... תודה מראששש
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך 8600GT 2 מאווררים כבר החלפתי לו במשך שנה + עכשו אני רוצה איזה קירור שיתאים לכרטיס מסך ושלא יהיה סוג ב' יש לי תקציב של כ 50-200 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב המבוסס על E8400. בתור התחלה אני לא אבצע OC, אך בעתיד כנראה שכן. האם כדאי לי לבינתיים להישאר עם קירור הסטוק של אינטל? עד כמה הוא שקט בהשוואה לגופי קירור אחרים? (עד 250 ש"ח בערך- אני חשבתי על Thermaltake V1). כמו כן, במארז (Antec sonata 3) יהיה לי כרטיס מסך 9600GT עם קירור פסיבי. האם גודל המארז(קטן יחסית) והפליטה הרבה של החום ע"י הכרטיס הפסיבי יכולים להקשות משמעותית על ביצוע OC?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לעשות אוברקלוק קטן יחסית למעבד. כביכול אני מבצע אותי ע"י העלאת ה FSB בbios... נכון? המפרט שלי הוא: Asus p4p800s se Intel p4 2.8 presscot 800fsb 512Mb ddr 400mhz Radeon 9500pro (OC- 275|344,275|317) good 1 ah???? W.D 40GB אין לי קירור משמעותי לכן, ארצה לעשון אוברקלוק קטן. עד כמה מעלות המעבד יכול להיות כשהוא לא במאמץ?.. אל תשכחו שזה פרסקוט.... תודה לכל המגיבים, דן עריכה: אני אשמח גם להצעות לגבי קירור טוב למעבד, אך לא יקר יותר מדי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב... אלו התוצאות בינתיםם עוד לא בדקתי יציבות ולא כלום... זאת המערכת שלי: intel pentium 4 2.6 800 ASUS P4P800 SAMSUNG 3200 512X2 העליתי את הבאס בהדרגה מ 200 ל 235.. בהתחלה הזכרונות 3200 שמרו על יחסי 1:1 ושהעליתי שוב הם ירדו ל 3:2.. אוקי אמרתי לא נורא המשכתי להעלות כמו כן בחרתי במקום AUTO במהירות הזכרונות , בחרתי 400 הזכרונות המשיכו לעבוד על יחסי 1:1!!! כמו כן התזמונים עלו \= ... משו מאוד מוזר קרה: אפשר לראות את זה בתמונות: אני לא יודע כמה זה אמין.. http://n.rotter.net/User_files/nor/402abc7b0ca3b474.jpg http://n.rotter.net/User_files/nor/402abc830cc7726d.jpg יש הסבר לזה? זה אמין?? שאלות: אני יודע שקיימת בעיה של מתחים בלוח הזה , מאיזה תחום מדובר?? איך …
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום עכשיו יש לי מספר שאלות יש לי מעבד BARATON 2500 והטמפרטורה מגיע ל50 לא במאמץ עכשיו עוד לא החלפתי את הHSF כי אני לא בטוח איזה ליקנות(מיטלבט בין שCOOLER MASTER AERO 7+ לSLK 800 או 700) עכשיו כשהרכבתי את המחשב לא שמתי מישחה טרמית חדשה כי לא ידעתי עם אני איעבד את האחריות על המעבד ומה שקרה זה שהטמפרטורה עלתה בזמן האחרון מ46 ל50 ואני לא יודע עוד איזה HSF ליקנות אבל כשלב ראשון האם כאדי לי להוריד את הפד הטרמי מהHSF שבא עם המעבד או להשאיר אותו ולחכות שאני אקנה את הHSF החדש (דרך אגב יש לי את המישחה הטרמית של COOLER MASTER). שאלתי השניה היא אני רוצה לעשות מוד לכבל של המולקס עם נורת לד חזקה שאני אזמין מהחנות המדהימה http://lsdiodes.com/ אז שאלתי היא בSPEED FAN או בכל תוכנה אחרת י…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שני מאוררי 120ממ לרדיאטור 120X2. כמובן שחשוב דגם שיש בארץ. השקט מאוד מאוד חשוב לי, אבל גם הביצועים. וכמובן שחשוב שזה יהיה מאורר שינוצל טוב על רדיאטור (ככה שכל ה"חצאי מאוררים" למינהם כמו ה"סיילנט וול" וכו, פסולים מבחינתי). תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה SPEED FAN ורשום לי בה שיש לי 127 מעלות שזה ממש גבוה במשהו שנקרא AUX מה זה ואיך אני מסדר את זה תודה אני צרף תמונה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בחצי שנה הקרובה... ואני לא כלכך מבין למה אני צריך לעשות אוברקלוק נגיד לCPU או לכ מסך? מה זה יעשה? איך עושים OC? אני עושה OC? או שאני קונה משהו שהוא כבר OC? ??? אוברקלוק זה רק מקרר את הGPU/CPU? ??? שאלה - כמה עולה מארז שמגיע עם מערכת קירור מוכנה? אפשר לקבל הצעות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בשביל לעשות אובר למעבד צריך להכנס לביוס ושם יש את ה FSB ולשנות אותו כול הזמן ב 2 ,3 או 5 נכון?! אז ניכנסתי לביוס ויש לי את האופציה של 100,133,166,200 אני עכשיו על 166 ואתם אומרים לעלות ב 3 אני לא יכול יש לי ישר אחרי 166 200 המכפלה שלי על AUTO וכתוב שם 13 עכשיו ניסיתי לעלות ל 200 MHZ והמחשב בכלל לא עלה... בקופסא של הMB כתוב לי ככה 400MHZ FSB AGP PRO \ 8X DUAL CHANNEL DDR 400 ואז למה בביוס יש לי עד 200? ואם יש לכם תוכנות לOC למחשב בבקשה תביאו ...
-
- 8 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום התותחים פה שלום רב ביקרתי כבר בכמה אתרים בנושא של אובר קלוקינג וראיתי שהאמת פה החברה הרציניים אז אני צריך קצת עזרה קניתי מחשב חדש והרכבצי אותו באמת בהשקעה שיכלתי לעמוד בה אבל מרכיבים אכותיים ככה לפחות אני חושב אני אשמח אם תוכלו לעבור על המפרט שלי ולהגיד לי אם הוא באמת בנוי לאוברקלוקינג אם אני צריך את זה בכלל ואם אני ארגיש ממש בהבדלים ואם כן אשמח מאוד מאוד אם מישהו יתן לי מפרט שינויים (אבל מישהו שמבין כי אני מפחד כרגע לדפוק את הרכיבים ) המפרט הבא הוצא מהתוכנה cpuz לוח אם - asus p5e rev 1.x.x ציפסט - x38 גשר צפוני - 82801ir (ich9r)b ביוס - american megatrends inc גירסה - 0303 תאריך עידכון - 10/30/07 מעבד -3.00GHz e8400 טכנולוגיה - 45nm מתח ליבה כרגע - 1.1…
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש את הכ. מסך Connect3D Radeon X1900XT 256Mb עוד פרטים פה: http://www.connect3d.com/products/pcie_x1900xt.htm. האם צריך לקנות לו קירור מיוחד חוץ מהקירור שבא איתו (המאוורר הסטנדרטי) כדי שהוא יהיה בטמפ' נורמלית ולא יתחמם יותר מדי?
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
במחשב נייד של בן דוד שלי T30 המעבד P4 1.8 עם ליבת NORTHWOOD המעבד ב-83 מעלות במנוחה לפי אוורסט. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש מצב כזה? כאין שום דרך? כי חבל לי לא לעשות יש קירור לא רע =\ בקרה תנו לי דרך חייב להיות חרשתי גוגל =\ תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שקט חשוב מאוד. אבל כך גם הקירור. מהו הקירור הכי איכותי ביחס של קירור\שקט ? עלות לא משנה הסכומים גם ככה לא בשמיים.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום.. יש לי ספק זרוק כלשהו (מצאתי זרוק ליד השכונה) ...שהוצאתי ממנו את המאוורר עכשיו אני שואל האם ניתן להישתמש במאוורר הזה לקירור המארז? אם כן זה יהיה מעולה... דבר שני איך ניתן לדעת אם הוא המאוורר פועל מבלי לחבר אותו ללוח שלי (מפחד שלא יעשה לי איזה משהו) ? דרך אגב זה מאוורר 80 מ"מ , 12v ,ורשום עליו שם כזה : SUPERRED רשמתי לכל מקרה...אם זה עוזר תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שמעתי כול כך הרבה פעמים תמושג אבל עכשיו אני רוצה לנסות לעשות את זה איך אני מתחיל אפשר עזרה של משיהו במסנגר?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרצתי את הכרטיס כבר כחודש על OC מ 475/680 ל 550/800 והיום, כשרציתי להחזיר את הכרטיס לסטוק . הופתעתי לראות שהוא חוזר להגדרות של 523/715 אין לי מושג מאיפה הוא הביא בכלל את המספרים האלה . ניסיתי לעשות ריסטרט עם בחירה של "ללא הגברת יתר של המהירות" ועדיין הוא חוזר לאותן הגדרות.. חשבתי אולי משהו נדפק לי בדרייברים אז עשיתי הסרה והתקנה שוב - אותו דבר, הדרייברים בוחרים בהגדרות של 523/715 כברירת מחדל. גם POWERSTRIP מודיעה לי שעליי לאפס את הגדרות הכרטיס לפני שאני ממשיך - אבל שוב, אני לא יכול כי זה תקוע על ההגדרות הנ"ל.. תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-