אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מבין גופי הקירור הבאים מי מביניהם שווה את הקנייה לא רועש מידי ונותן ביצועים טובים שעושים אוברקלוק וגם בלי: Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan Sunbeam Tuniq Tower Arctic-Cooling Freezer 7 Zalman CNPS9500 אני יודע ההחלטה קשה כולם טובים רק אני לא יודע מה עדיף ומה הכי משתלם. עוד דבר חשוב אחד אם בכלל גופי הקירור נכנסים למארז שמידותיו: (440mm (D) x 430mm (H) x 200mm (W תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי עוד כמה שאלות על מודינג : Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt http://www.pch.co.il/docs/pd-829119698.htm אני רוצה להוסיף למארז שלי שני מאוורים אחד למעלה ואחד בצד של החלון במארז . 1. בלמעלה אני רוצה מאוורר 120 מ''מ - http://www.pch.co.il/docs/pd-1791388406.htm - מה כדאי שיוציא או יכניס ? 2. ובצד של המארז אני רוצה להוסיף מאוורר 80 מ''מ - http://www.pch.co.il/docs/pd1046163405.htm - מה כדאי שיוציא או יכניס ? 3. לאן אני מחבר את המאווררים ? ( יש לי AXP 2000 , Letdak NF2 אם צריך עוד מידע תגידו לי ) . תענו לי בבקשה על זה ממש בפרוט כי זה החלק שהכי מפריע לי ואין לי מושג בו 4. החוטים במארז שלי מאוד מבולגנים לדעתי - זה משפיע על הטמפ' ? ויש לזה …
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני שואל את זה גם עם קשר לאוברקלוק וגם בלי קשר לאוברקלוק דבר ראשון, ממליצים לבטל אותם לOC יציב יותר, במה הביטול עוזר? דבר שני, אם המעבד שלי במהירות רגילה 3.7GHZ ובמהירות עם שמירת הכוח 2.4GHZ, במידה ואני יבטל את האפשרויות 3.7GHZ יתן לי פי 25% יותר מהירות במצב "מנוחה"? דבר שלישי, עד כמה ההגדרות האלה חוסכות והאם כדאי לי באמת לבטל אותן.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד AMD 3000 העליתי תHTT ל230 והמכפלה הורדתי ל3 במקום ל4 כי שאניי שם על 4 הוינדוס לא עולה והמחשב עושה ריסטרט הישארתי את זה על 3 הכל עבד בסדר גמור עד שניסיתי לשים שוב על 4 ולהוריד ל225 תHTT עדיין לא עזר כלום אחרי זה החזרתי ל3 ועכשיו הוינדוס עולה אבל קורס אחרי כמה שניות ב225 והמעבד מתחמם יותר מדיי ומקודם הוא לא התחמם ....וגם מה שהבנתי צריך לעלות תמתח של המעבד שהכל יעבוד בסדר הקטע זה שאני לא יכול לעלות יותר תמתח זה לא נותן לי....בקיצור אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי שהכל יעבוד על מכפלה 4 ואיך אני יכול להעלות עוד תמתח של המעבד ???? :s05: **לוחם אם זה ASUS A8N SLI DELUX
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מעוניין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי. 4870 ואין לי שמץ של מושג מאיפה מתחילים פה... נניח וקניתי לו קירור. מה הלאה?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך voodoo4 32mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק עד שהוא ישרף כדי לראות עד מתי הוא יכול לסחוב... רציתי לדעת אם חלקים אחרים במחשב יכולים להישרף/להיפגע כתוצאה משריפתו של הכרטיס?? בתודה בנצי
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לעשות OC לכרטיס מסך 7800 GTX כמו שצריך עם מערכת קירור ZALAMN FS V7 מאוורר
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לקנות את המארז NZXT ZERO ואני מעוניין להוסיף לו בקר, השאלה היא איזה מומלץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
השימושים במחשב הם פוטושופ, אימג'רדי, הרבה אינטרנט, סרטים, הורדות ומשחקים כמו NFS CARBON, GTA SA ובסגנון... מישהו יכול לעזור? (מדובר נגיד במחשב הזה)
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני חושב לקנות LCD צבעוני ורציתי לדעת אם יש לו חיבור ל-USB או שהוא מתחבר גם ל-LPT? והאם צג מגע יתאים ואיזה תוכנות מיוחדות יש למסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 פרו 128מגה 256 ביט של ספיר עם זכרונות של סמסונג והזכרונות פשוט רותחים אני נוגע בהם וזה שורף לי באצבע האם ניתן למצוא איפשהו צלעות קרור לזכרונות הקטנים האלו? עם כן איפה ומה המחיר בערך? תודה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
באיזה מצב מבין המצבים הבאים אני אקבל ביצועים גבוהים יותר?והאם זה אפשר לינעול תבאס של הזיכרון על 200? 1. 2.
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב חבר'ה אחרי שרכשתי את המחשב שלי(המפרט בפרטים שלי) אני רוצה לבצע OC למעבד. אין לי מושג מה לעשות בתוך ה-SETUP של ה-BIOS. אז אני צריך את העזרה שלכם. באיזה תוכנות להשתמש ובאיזה צעדים לנקוט. אם אפשר מדריך מפורט או הסבר מעמיק על התהליך אני אודה לכם מאוד.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
Holy J - זה מיועד בשבילך ספצפית ולכל המעונין. מה יקרה אם תנסה לקרר GPU עם פלטייר 170W 20A על 5 VOLT. (החישובים אמורים להיות נכונים במידה והפלטייר הוא של 12 VOLT במידה ו VMAX=24VOLT אז הדיון לא נכון! - ראה דיון בסופו) ע"מ לחשב את יכולת הקירור של הפלטייר ב 5 VOLT יש להשתמש בנוסחה הבאה: Q=2*Qmax*I%-Qmax*(I%)^2 כלומר אם נכניס את הנתונים נקבל משהו בסביבות 110 W יכולת קירור של הפלטייר. די והותר לכרטיס מסך. צריכת החשמל של הפלטייר על קו ה - 5 VOLT תהיה: 5*12\5*20 = IV = כ 42 WATT (עוד 42 WATT לצריכה - יש לבדוק אם הספק יוכל לעמוד בכך). במידה ו VMAX=24 אז יכולת הקירור ב 5 VOLT תהיה 63 WATT וצריכת החשמל תהיה 20 WATT - כאשר תריץ אותו על קו ה - 5 VOLT. במידה ו VMAX=24 אז יכולת הקירור …
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הציפסט שלי מתחמם נורא ומגיע ל1:1 עם המעבד שזה אומר 48-46 מעלות יש לי עוד זמן עד הקירור מיים ואני בכל מקרה מקמבן עכשיו קירור משודרג למעבד ולכרטיס מסך (לא מוציא שקל!!!) אז רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לו פונקציה למצוא באופן אוטומטי את המקסימום שאפשר להגיע אליו בלי ארטיפקטים... מישהו ניסה את זה ? זה באמת עובד ? זה לא מסוכן ?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כשקונים חלקים בחו"ל (כמו רדיאטור ו WATERBLOCK) אז בדרך כלל קוטר המתאמים שלהם הוא סטנדרטי: 1/2 אינטש או 3/8 אינטש. את הצנרת אני רוצה לקנות פה בארץ בחנות דגים. האם הצינורות שנמכרים בחנויות דגים מתאימים לאחד מהגדלים האלו ? אני מניח שלחצי אינטש זה לא יתאים כי זה קוטר גדול אבל מה עם ה 3/8 ?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש ברשותי RADEON 9550 AGP של ג'יגה בייט האם ניתן לעשות לו אובר קלוק? :s05: אם כן בעזרת איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שאריות המשחה התרמית שלי, על גבי המעבד וגוף קרור(פריזר 64) : סלחו לי על האיכות..אין ברשותי כרגע מצלמה, תמונות מהפלאפון. יש צורך למרוח מחדש ? (מפרט בצד) לאחרנה ביצעתי OC למעבד (3800*2) ל-2750mhz .. הטמפ' שלי עם הפריזר אני חושב שדי גבוהות (מתח 1.44) במנוחה עם הפריזר על 38+- ומבאמץ על 47-8 ובמשחקים כבדים כבר 51-2. מה שמגביל אותי הוא החום, יש צורך להעלות מתח ל 1.6 בערך כדי להמשיך ב OC ניסיתי להעלות למתח 1.55 והפעלתי את האפשרות בביוס שיתכבה במידה ומגיע ל 60 מעלות, הוא אכן נכבה עוד לפני שהגיע לוינדוס. כרגע מרוחה משחת סטוק שהגיע עם המעבד .. נמרחה לא על ידי אלא בחנות יחד עם הרכבת המחשב, אני שואל האם הטמפ' הגבוהות נובעות מהמשחה או שהפריזר לא יכול לעמוד ב OC שכזה,…
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לא הולך לי. אני מנסה לעלות מעל 237 ולא הולך! הספצפיקציות שלי: FSB 237, +0.3v Mem 533(266), +0.0v CPU 3562 (237X15), 1.5v אם אני מעלה ל: FSB 237, +0.3v Mem 533(266), +0.0v CPU 3750 (250X15), 1.55v הוא לא עושה פוסט. הטמפרטורות בסדר (~35, קירור מים), רק הצ'יפסט חמים קצת יותר (קירור אוויר). את כל הפיטש'רים הנחמדים(EIST וכו') בביוס הורדתי. מה לעשות? להעלות עוד מתח ל CPU? לקרר יותר תצ'יפסט?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי את ה-XASER3 והפאנל מראה על 31 מעלות בערך(יש לי בארטון 2500) ובביוס (יש לי אסוס A7N8X) הטמפ' היא בערך 44 מעלות. למה יש הבדלים כאלו גדולים ומהי הטמפ' האמיתית? דרך אגב יש לי גוף קירור של Thermalright (לא זוכר איזה) ו-SF2.
-
- 9 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתראה לי את טמפ' כרטיס המסך (geforce ti 4200)
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel eatonville d915gev pci-e
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-