עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by waizman,

יש לי 2 כבלים פרלליים שמחברים בין המדפסת למחשב, אני מעוניין להפוך אותם לכבל אחד שיחבר בין 2 מחשבים, למישהו יש מדריך שכזה או יש לו מושג אם צריך להצליב משהו או כל מידע אחר? מה המהירות המקסימלית שחיבור שכזה מסוגל להעביר? תודה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  2. שלום אני רוצה לקנות זכרונות ל-oc וחשבתי על הזכרונות הנ"ל האים הם טובים לאובר קלוק תודה והתקציב שלי 800 ש"ח פתוח לעוד עצעות :http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRPQICL1G8&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 תודה רבה מראש eli asus :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by Holography,

מישהו יודע מה ההבדל בן-Liquid Neon ל-Cold Cathode ? ועוד שאלה... איזה צבע צבע הקתודות שבאות עם Vantec nexus NXP 301 ? לינק-http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1844&cat=60&page=1 תודה מראש... :-*

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by mani007,

שלום לחבר שלי יש מעבד מסוג amd ahtlon xp 2000 הוא עשה אוברקלוק והדגם של המעבד ישתנה זאת אומרת היה רשום amd 2100 זה טוב ? ואם הוא עשה אוברקלוק בכה שהוא שינה תדגם

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by zilkanir,

(למפרט הראשון שבצד- e6300 ללא OC ולא מתוכנן) כרגע ARCTIC ALPINE קרור לא מספק בהחלט, 55 במנוחה, 60-65 במאמץ , בהחלט לא סביר מותקן היטב כולל משחה MX-2 פשוט קרור לא מספיק טוב. מבקש המלצה לקרור איכותי שכולל משחה , בתקווה שיצניח לאזור ה40-45 מעלות שמתי עין על הBLUE/RUBY ORB שגם נראים טוב, מה אתם אומרים? -שכחתי לציין, הכי חשוב שיהיה הכי שקט שאפשר! תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  6. Started by MoonKnight,

היי... יש לי מעבד P4 HT 2800 לוח אם P4P800D מאוורר מקורי אינטל (מחליף ממש בקרוב) 1024 ראם ו... זה מה נראה לי יעניין אתכם.. (נקנה לפני כ 5 חודשים) אקיצר... אני רוצה לעשות לו OC רציתי לדעת מס' דברים: 1. לאיזה תוצאות אני יכול להגיע - בלי להגיע לסיכון מטורף? 2. אני צריך קירור טוב אני מבין... במשחות אני לא נוגע! רק מאוררים! תנו לי המלצה משהו בסביבות 100-200 שקל 3. תנו לי כמה פרטי רקע (מה יכול להפגע, על מה זה משפיע וכו') תודה על העזרה MoonKnight לפרטים יותר טובים על המחשב שלי (מדוייקים) כנסו: http://img3.exs.cx/img3/17/MyComp.jpg

• 9 תגובות
    • 533 צפיות
  7. Started by Crunk,

השימושים במחשב הם פוטושופ, אימג'רדי, הרבה אינטרנט, סרטים, הורדות ומשחקים כמו NFS CARBON, GTA SA ובסגנון... מישהו יכול לעזור? (מדובר נגיד במחשב הזה)

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  8. AMD Athlon 64 Venice 3000+ BW-E6 ABIT KN8 Ultra 1024MB DDR400 CAS 2.5 TWINMOS אני לא מתכנן לעשות עכשיו אלא עוד שנה-שנה וחצי.... כמה לדעתכם השילוש הזה מסוגל ?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  9. Started by BoRiS.K,

יש לי GEFORCE 6800GT של XFX ולוח אם של EPOX 8KDA3J אני רוצה לעשות אוברקלוק זה פעם ראשונה שאני רוצה לנסות אני לא יודע אם ביכלל שווה לי בינתיים ואם זה מסוכן ביכלל ביגלל זה אני מבקש עזרה ובדרך תוכלו לתת לי גם תוכנה טובה לאוברקלוקינג תודה תראש..

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  10. כל פעם שאני עושהב OC למעבד עים התוכנה הזאת המחשב ניתקע אחרי דקה או שתיים ואחרי שאני עושה ריסטרט הOC פשוט לא קיים המעבד עובד רגיל כמו שהוא היה... מה אני צריך לעשות כדאי שזה יעבוד? אפשר לינעול הבנתי איך...

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by elad the master,

Gigabyte Radeon X800 GV-RX80128D PCI-e 128Mb Retail Video Card או 6600gt של לידטיק נגיד. מי מהם יותר טוב במצב סטוק ? ומי יותר טוב לאוברקלוק?

12. לא נגעתי בכלום לא שיניתי כלום אלה זכרונות infineon ddr333 עובדים כרגע ב 266 (בבאס 133) לוח אם אסוס לא מתקדם במיוחד אבל סביר, צ'יפסט של סיס אם זה חשוב מצורפת תמונה, תגידו לי מה מצבי ואיך אפשר לשפר תודה (: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by W0lverine,

ערכה מחברת Tt שלפי הפירוט כוללת מאורר סמארט פאן 2 (בעיצוב טיפה אחר) שעולה בדרך כלל בין 60 ל80 שקל מאורר (או איך שתקראו לזה) X BLOWER שעד כמה שהבנתי משמש בשביל להוציא אוויר חם וגם מבצע עבודה די טובה ופאנל קדמי לשליטה על מהירות המאוררים השאלה שלי היא האם הערכה הזאת באמת שווה 180 שקל?

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by Farmalot,

לא הולך לי. אני מנסה לעלות מעל 237 ולא הולך! הספצפיקציות שלי: FSB 237, +0.3v Mem 533(266), +0.0v CPU 3562 (237X15), 1.5v אם אני מעלה ל: FSB 237, +0.3v Mem 533(266), +0.0v CPU 3750 (250X15), 1.55v הוא לא עושה פוסט. הטמפרטורות בסדר (~35, קירור מים), רק הצ'יפסט חמים קצת יותר (קירור אוויר). את כל הפיטש'רים הנחמדים(EIST וכו') בביוס הורדתי. מה לעשות? להעלות עוד מתח ל CPU? לקרר יותר תצ'יפסט?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  15. הצלחתי להגיע ל-430 אחרי שהעליתי את המתח של המעבד ל-1.418 (ב-1.400 הוא הצליח להעלות את חלונות אבל קרס כל הזמן). כל שאר המתחים בסטוק. הטמפ' של כל החלקים היא טובה בהחלט (הוספתי מאוורר 92מ"מ על הצ'יפסט עצמו - מאוד יעיל, ועוד 40מ"מ על הזכרונות). המחשב הצליח לעשות BOOT על באסים יותר גבוהים אבל לא הצליח להעלות חלונות. בגלל שהטמפרטורות טובות יש לי הרגשה שהעניין קשור למתחים. שיחקתי איתם אבל לא הצלחתי לייצב כי אני לא יודע מה חוסם אותי. אני לא יודע לאיזה חלק אני צריך להעלות את המתח, ובכמה. אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by LIOR1994,

שלום לכולם אני חדש גליתי פה פורום מדהים מעוניין לרכוש מחשב חדש אבל עדיין לא גיבשתי דיעה יש לי שאלה שאני מתבייש לשאול מה זה OC? תודה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  17. השאלה בכותרת תודה

• 9 תגובות
    • 533 צפיות
  18. אני רוצה שתמליצו לי על משחה תרמית הכי טובה שיש היום בשוק דוד שלי אמר לי איזה משו X-2 אבל אני מעדיף את האמלצות שלכם תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  19. האם כזאת טמפרטורה בטוחה לכרטיס, גם לשימוש לטווח ארוך? זאת הטמפרטורה המתקבלת לכרטיס מסך, אחרי חצי שעה של בדיקת יציבות ה-R-T HDR, שמתי אותו על תדרי הסטוק של ה-SPARKLE CALIBRE 8800GTS 320MB. עריכה : הוא עושה תדרים של GTX בלי בעיה, אבל אני לא יודע אם כאלה טמפרטורות בטוחות בשבילו, מה דעתכם? עריכה שניה : האמת היא שברגע שעליתי לתדרים של ה-GTX בליבה ובזכרונות, שמתי לב גם שה-SHADERS קפצו מ-1200 ל-1350MHZ, האם יכול להיות שמשהו בכרטיס גורם לקפוץ ככה בתדרים, אפילו שעוד לא נגעתי בהם?

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  20. Started by zoloboy,

לפני כמה ימים המאורר של המארז התחיל לעשות קולות מוזרים וחזקים פתחתי את המחשב וראיתי שכל כמה דקות המאורר משנה את המהירות שלו פעם מהר פעם לאט וכשהוא נהיה איטי הוא עושה רעש מחריד למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה תודה ???

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  21. וזה dfi lanparty ultra-d אמ אני לא טועה. עד 350 ככה.. אוויר.. לoc בשילוב עם g.skill 4400 ועוד שאלה: אני רוצה לקנות מארז וספק עד 800 שקל בערך,חשוב שהמארז יקרר והספק יספיק לoc .. תודה לכם !

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by ReL,

ומה אני אמור לעשות להוריד אותם? המחשב מרעיש בצורה מעצבנת , זה המעבד בדוק ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  23. שאני נכנס לביוס רשום להעלות בהדרגה את ה- cpu oc וזה נמצא בהגדרות של הזיכרון ....עכשיו השאלה עם זה מעלה את התדר של המעבד או שזה ממהיר את הזכרון, ועד כמה אפקטיבי זה... http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=511

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by Vatos-Locos,

שני מאוררי 120ממ לרדיאטור 120X2. כמובן שחשוב דגם שיש בארץ. השקט מאוד מאוד חשוב לי, אבל גם הביצועים. וכמובן שחשוב שזה יהיה מאורר שינוצל טוב על רדיאטור (ככה שכל ה"חצאי מאוררים" למינהם כמו ה"סיילנט וול" וכו, פסולים מבחינתי). תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by Fox-Net,

איזה כלים אני צריך ואיך כלים אין לי בעיה להשיג אבל איך אני עושה את זה ומאיפה אני יכול להביא את הגומי והפלסטיק של החלון

• 2 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.