עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה להרכיב את המחשב החדש שלי, רק שהגוף קירור שהזמנתי יגיע בשלב מאוחר יותר אפשרי להתקין את הקירור סטוק ללא משחה, למשך שבוע ימים? זה פוגע איכשהו במעבד?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אם אני קונה בקר, וגם מוסיף מאוורר או שניים, אז את המאוורר שאני קונה, אם זה מאוורר שיש לו כמה גרסאות של RPM, אז לקחת את ההכי גבוה, נכון ? כי עם הבקר אני אוכל לקבוע אותו על מהירות מסוימת שהוא יהיה שקט, אבל כשאני אצתרך את כל הכוח שלו אני אוכל להגביר אותו עד הסוף, כן ?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by efee123,

שלום אני עושה OC לכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול מספר שאלות: דרך אגב אני עוד עם המדריך שבאתר עם התוכנה של MSI. 1) איך אני יודע שהמדדים שהגעתי אליהם תקינים? 2) האם כדאי לעלות את תדר הזכרונות ואם כן כמה בערך? 3) מה ההבדל בין shader clock ל- core clock ולמה כשאני מעלה אחד השני עולה יחד איתו? במדריך כתוב שלא אמורים לגעת ב- shader clock נ.ב הוספתי תמונות של ה-OC לפני ואחרי, אשמח אם תתיחסו. תודה! בדיקה ב-3DMARK : CPU Score 47890 Graphics Score 13258 [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

אז ככה..דוד שלי הביא לי מערכת קירור גז...ואין לי שמץ של מושג מה לעשות איתו..חשבתי להביא אותו לחבר בעד שהוא יבוא לעזור לי אם מודינג אבל הוא גר רחוק...אז תוכלו להגיד לי איך אני מחבר אותו...ומזה בדיוק.. תודה..

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  5. Started by tactic,

שלום, קודם כל רציתי לשאול מה הטמפ' בS&M מייצגות? יש את השורה המודגשת עם טמפ' של 72 מעלות, ושורה מתחתיה עם 40 מעלות.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by micmadrid,

שלום, אני עכשיו קונה מחשב חדש בעל מעבד E6600 ורציתי לדעת עד לאיזה מהירות מומלץ להאיץ תמעבד, אבל שלא יחמם תמחשב יותר מידי, והאם בשביל OC טוב חייב לקנות זכרון פנימי בעל מהירות 800? תודה

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  7. Started by SinfuL-,

קניתי היום למחשב החדש שלי את המאורר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=10324 אני רוצה לדעת אם הוא יקרר טוב ולא יעשה סתם אור, אני לא מחפש משהו מטורף אלא קירור סביר שיזרים אויר כמו שצריך. למחשב הישן שלי קניתי את הקירור למעבד הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=12139 אני רוצה לדעת אם הוא יקררטוב ויוריד את המעלות ב-10 לפחות.

• 12 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by Chura,

היי, רכשתי מארז זה : CoolerMaster Media 260 (RC-260). שגובהו כ8.9 ס"מ סך הכל, כלומר יש בערך כ6-6.5 ס"מ לקירור למעבד. מה דעתכם ? המליצו לי על AC Freezer 7 LP שנראה נחמד, לדעתי גם אחד הזלמנים יכנס, לא ? אשמח לעזרתכם. חן

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by הדוד משה,

אני זקוק לשפופרת של משחה תרמית- בלי שמושים מיוחדים, רק להחליף למערכות פשוטות מדי פעם. אני מגיע לKSP מחר, ולכן אבקש המלצה על איזו משחה שיש להם להציע: http://ksp.co.il/?select=.1066..187..022 אגב אני מתעב את המשחות הכסופות המזעזעות האלה כדוגמת ארקטיק סילבר, ואת השחורות שאי אפשר להוריד משום דבר. אני לא צריך יותר ממזרק קטן. תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by parlux,

יש לי לוח אם של ASUS P5GC-MX/1333 ומעבד P4 3200GHz עכשיו אני ניכנס לאיפה שעושים אוברקלוק למעבד ואין אפשרות לעלות את המתח של המעבד תיראו כמה אפשרויות יש לי ב bios אה ואמורים לי לילחוץ Ctrl F1 זה לא עושה כלוםם!!! התמונות גדולות אז הבאתי את הלינקים לתמונות. תמונה מספר 1 http://img413.imageshack.us/img413/4209/26323607sk4.jpg תמונה מספר 2 http://img261.imageshack.us/img261/3010/97717941mu9.jpg תמונה מספר 3 http://img261.imageshack.us/img261/1439/51831752eh1.jpg תמונה מספר 4 זאת תמונה אחרי אוברקלוק למעבד אם אני מעלה יותר מ 220 המחשב קורס יש לי ספק כוח של 400W EZCOOL אבל זה לא קשור. אני צריך לעלות את המתח של המעבד ואין לי את האפשרות הזאת ב bios והכרטיס מסך שלי לא מחובר למתח הוא…

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  11. תיראו ניכנסתי ל BIOS ושם ראיתי שאני יכול להעלות את ה CPU פריקוונטלי ( משהו כזה ) עשכיו זה על 200 MHZ ויש לי שם להעלות אותו עד 400.. וגם את ה PCI משהו יש לי שם להעלות מ 100 לא זוכר עד לאיזה מספר.. קצור אני לא יודע ממש מה זה אז מישהו יכול לעזור לי ואולי זה ישפר לי ביצועים במחשב !??!?! עריכה - בדקתי ויש לי את הדברים הבאים : CPU FREQUENCY עכשיו הוא על 200 MHZ ואני יכול להעלות אותו עד 400 PCI CLOCK הוא על 100 אני יכול עד 150 K8 CPU CLOCK RATIO הוא על DEFAULT ואני יכול עד X9 1800 MHZ ROBUST GRAPHICS BOOSTER על AUTO ויש גם FAST ו TURBO בבקשה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  12. המלצה לקירור למעבד AMD600+ עד 150 שקלים הטמפרטורה מגיע לי כבר 63

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by sub_man,

מישהו יכול להביא לי פה המלצות + מחירים+תמונות של מארזים ממש ממש ממש ממש זולים כי אני רוצה לקנות מארז חדש אבל אני חייב משהו זול לאללה כי אני עכשיו קניתי דברים אחרים ביזבזתי וצריך משהו ממש זול ואני ממש ממש ממש ממש מעדיף מארז עם חלון כי אני קניתי דברים למודינג שאני חייב חלון בשבילם.

• 51 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. אהלן , אז קניתי התקנתי (ביסורים רבים) כמה שאלות קודם כל בקשר להתקנה עצמה: 1. צריך לחכות שהמשחה הטרמית תתיבש לפני שאני שם את הקירור ? (מניח שלא אבל ליתר ביטחון כי כששמתי אותה זה דיי התנדנד לי וזה דיי הרס את המריחה שלי) 2. זה משנה לאיזה צד אני מפנה את הקירור ? (הפנתי אותו לכיוון הזיכרונות ז"א גם את המאורר 120mm שעליו כי לא יכלתי לשים אותו לכיוון הכרטיס מסך יש שם 120mm שמוציא אוויר שמפריע לי) עכשיו בקשר לבעיה , אני לא מצליח להפעיל את המחשב , ניסיתי לפרק שוב לראות אולי המעבד זז שום דבר הבעיה היא שיש לי 8800GT ומי שיודע כשמדליקים את המחשב אז המאורר הוא על 100% ל5 שניות בערך ואז נדלק המחשב , אז אצלי עכשיו המאורר על 100% כל הזמן והמסך לא נדלק וככה זה נתקע , אני אבוד עצות ניס…

• 32 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. מהו הקירור המומלץ בתקציב של עד 200 ש"ח למפרט הבא: MB - DFI UT P35 TR2 CPU - E5300 OC 3630 MHZ + Freezer 7 pro GPU - Connect3D 4850 Extreme OC + AC accelero HDD - WD 250G 16mb + WD 500G 32mb (sata2) RAM - 2G Kingston 800 MHZ 6-6-6-18 Case - Compucase PSU - Vantec ION2 500w Cooling - AC cooling 12cm Screen - Samsung T220p wide בנוסף אבקש המלצה לגבי זכרונות שיעמדו ב OC עד ל 1000MHZ. (הזכרון הנוכחי שלי בקושי עובד על המהירות המקורית שלו...) תודה

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  16. Started by MaStRiX,

יש לי מעבד 4.2800 נרווטוד,לוח אם Asus-p4p800 ,מארז סטנדרטי.. לא קטן,ולא גדול..רגיל ברצוני לקנות עוד כמה זמן,רציתי לדעת אם זה יתאים לי ? (לא רוצה לשמוע את כל המתלוננים על המערכת קירור מיים הנ''ל,כמה היא לא טובה וכו' .) לענות רק לעניין. תודה מראש לעונים!

• 42 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by urielka,

in the bios i can only chose from fsb:133,137,140MHZ only so i tried on CPUcool but they not have my pLL(ics-9509018f) but they have only 950901 so i tried and on it works on 149.9MHZ but beyond the 150MHZ it make reboot so do anybody know agood OC PROGRAM TO MY PLL(mother board:ecs P4VXAD) or a tweak so it work whank you to any body that will answer and answer in hebrew because i understood it and i only writing in english because my microSHIT WinXPpro do not support hebrew at this moment

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  18. Started by lharpaz,

כאשר אני משחק ב- GTA SA על רזולוציה 1280*1024 כרטיס המסך שלי ( Leadtek 6600GT pci-e) מתחמם מאוד ומגיע ל- 78 מעלות. עד פה אני בסדר עם זה כי הבנתי שאין לכרטיסים האלה בעיה גם ב-90 מעלות, אבל הבעיה היא שנוצרות לי בעיות תצוגה, מעין תקיעות קטנות כאלה (אני לא חושב שהבעיה היא במעבד כי היא קורת רק כשהכרטיס מסך מתחמם, וחוץ מזה יש לי AMD 3200 עם ג'יגה זיכרון ונראה לי שזה אמור להספיק למשחק הזה. אגב, המארז שלי די מאוורר והמעבד על 40 וקצת מעלות). השאלות שלי: 1. האם המצב הזה נורמלי? אולי יש בעיה ספציפית בכרטיס שלי? 2. האם קירור אחר יעזור פה? או שהכרטיס הזה תמיד יעשה בעיות כאלה וחייבים לשחק על רזולוציה נמוכה יותר? (או לקנות כרטיס מסך אחר?) 3. אם הקירור יפתור את הבעיה - איזה קירור מומלץ? …

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. הסיבה לרעש היא לדעתי מאוורר ה CPU שאלתי הראשונה הייתה, האם ניתן לעשות משהו בקשר לזה, או רק להחליף מעבד? אך אני מבין שניתן גם להחליף את המאוורר של ה CPU. ניסיתי לעשות זאת, אך לא ממש הצלחתי להפריד בין המאוורר ל CPU (וגם פחדתי להרוס). הטמפרטורה שראיתי בsetup של ה BIOS הגיעה לכמעט 80 מעלות, שאין ספק שזה לא תקין, וזה די מוזר לי שהמחשב מחזיק מעמד ככה... (יכול להיות שמדידי הטפרטורה לא אמינים) אציין שקראתי את המדריך לשימון וניקוי המאוורר. אשמח לקבל טיפים ועצות. בתודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Iko89,

שלום, ברשותי גוף קירור למעבד (+מאוורר) של AVC מהמידע שיש באתר שלהם כתוב שהמאורר הספציפי הזה עושה 4400RPM אך בביאוס ובספיד פאן כתוב שהוא עושה רק 22XX .. איך מעלים את המהירות שלו ? זה מה שיש לי http://www.avc.com.tw/products/Z9U740P001.htm יש לי לוח M P35 של MSI אם זה משנה

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  21. תיראו קניתי מחשב חדש אם מעבד 4400+ וכרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 320MB יש לי כמה שאלות : 1.קיבלתי תוכנה שקוראים לה AI Booster V2.03.11 ויש שם איזה משו שמגביר את המהירות של המעבד מ2.5 ל2.75 והטמפ' שלו היא 49 MAX וגם יש בתוכנה איזה אפשרות שקוראים לה "N.O.S" אם אני שם שם 110% המעבד קופץ ל3.0GHZ אבל ישר ביטלתי כי אני פוחד שישרף יש לי את המעוור הנורמלי שבא אם המעבד... אז השאלה שלי עד כמה אני יכול להגביר אותו ואל מה מומלץ להישאר ? 2.איך אפשר להגביר את המיהרות של המאווררים (יש לי אחד של המארז 120M והRPM שלו זה רק 1200) שיש אל המארז\כרטיס מסך ומעבד? עריכה : יש לי גם מאוורר אל הספק כוח והוא חלש רצח לא משפיעה בגרוש איך אפשר להגביר גם אותו? 3.מה ההטמפ' המומלצת שתיהיה אל הכרטיס מסך??

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by dan_dekel,

www.glacialtech.com זה למטה באותו עמוד: NorthPole 1000

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by R L,

באיזה שלב של הלילה בעת הפעלת BitTorrent ה MBM שלי הודיע על טמפ' מעבד של 57C יש לי מה לדאוג?

• 13 תגובות
    • 853 צפיות
  24. מחר כנראה מגיעים החלקים, ואני מתכוון לעשות OVER סביר, עד כמה שאפשר, אפשר לדעת למה לצפות? Thermalright XP-120 + Thermaltake SMART CASE FAN II - 2x Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory A64 3200+ DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra האם ניתן להגיע לבין 2.8 עד 3.0 בטמפרטורות הגיוניות?(עם טווח חיים ארוך?) נגיד שנפלתי על מעבד טוב(עם הברוך הקיים בימנו...) עד לכמה אפשר למשוך?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.