אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש חיה כזאת? הרעש של הTRANSFORMER עולה על העצבים לפעמים ואני מעוניין להשאיר מאווררים עם לדים כי זה חלק מהקטע במארז תודה מראש לעונים!
-
- 7 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שתי שאלות ADATA DDR400 512MB כמה אתם חושבים שאפשר? כרגע הם על 3-4-4-8 ולא ממש מצאתי בביוס גם איפה משנים את זה רק מצאתי את המתח שלהם מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי Sapphire X1950 Pro 512MB והקלוקים שלו כרגע 621/796 (כאשר הסטור הוא 580/690) עשיתי את זה דרך הקטליסט הרצתי OC אוטומטי והגעתי לקלוקים אלו עכשיו בריבה טונר שאני נגיד נותן מספר לקלוק ולוחץ apply זה חוזר לקלוק הרגיל נגיד אם אני למשל העלתי 5-8 הוא יחזור אני צריך לעלות 15+ גדי שהוא יממש את הקלוק וכמובן שככה לא עושים OC ושאני משתמש ב-ati tool אני מעלה לקלוק הוא המסך נכבה וצריך לעשות ריסטרט אני לא מבין מה הולך זאת בעיה חומרתית? או שמה הכרטיס באמת חרא ל-OC...? עוד משהו! שאני יוצא לדסקטופ ואני נגיד נכנס או ל-atitool או ל-rivatuner או ל-Ati tray tool זה רושם לי שהקלוק הוא 580/796 ולא 621/796 יכול להיות שהקלוק מתממש רק ב3D ולא ב-2D כי שאני נכנס לקטאליסט אני רואה 621/796... ??? …
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מה כדאי לעשות כדי להעלות ב-10-20 אחוז את הביצועים לוח אם מאפשר זאת פ-4 3 ג'יגה לוח ג'יגהבייט המאפשר oc[br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 20:24:56 רציתי לציין עוד שהמדריכים מפורטים אך לי כמתחיל קצת קשה צריך קצת יותר ניסיון
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתייצב על יותר מ3.00GHZ עכשיו אני מנסה להעלות ל350FSB במכפלה 9 ואפילו במתח של 1.475V זה לא יציב אולי שמישהו ירים את הכפפה וייתן איזה טיפ
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שאני לוחץ על men אני מקבל את השגיאה הבאה .יש למשהו מוסג מזה? תמונה> [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני קונה מעבד: AMD ATHLON XP 2500 1.83GHz 333MHz L2-512K Barton לוח אם: ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD DualDDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 זיכרון: אין לי מושג של איזה חברה 512MB 400DDR כרטיס מסך: radeon 9200 128 MB DVI TV-OUT יש לי כמה שאלות לגביי ביצוע האוברקלוק: 1)אני צריך לקנות לזיכרון צלעות קירור כל שהן? כמה הם עולות אם כן? 2)עד איזה מהירות אני יכול להמהיר את המעבד? (מהירות בטוחה שלא תהרוס את המעבד) 3)אני יכול לעשות אוברקלוק עם הזיכרון הזה? אני צריך לעשות אוברקלוק גם לזיכרון? 4)המליצו לי לקנות וולקנו 12 למעבד. אבל שמעתי יצא מאוורר חדש מסדרת וולקנו שהוא מאוד שקט ועולה אותו מחיר בערך כמו הוולקנו 12. קוראים לו silentboot או משהו כזה. (מקווה שהבנתם למה הכוונה שלי). אז כדא…
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
השאלה כבר שם התכוונתי לשים סינק של p3 אבל זה מצריך חיתוך וכו... אז מה יותר עדיף מבחינת ביצועים? (אני מתכוון לעשות אוברקלוק)
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-כותרת- דוגמה: נגיד Q6600 על 400X9 ו400X8..... שני האפשרויות יצרכו אותו מתח?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ עד כמה אני יכול להגיע עם אובר קלוק רציני?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני מתכנן קירור מים מ-DD, כאשר כל החלקים ישבו בתוך מארז מפרספקס, עריכה: תכננתי את השילוב של כל החלקים ביחד(תיכנון מדויק כשיהיו לי מידות של החלקים) אם ויהיה צורך להוסיף מאוורר בגג, נוסיף, הרעיון הוא שהאוויר שמגיע לרדיאטורים הוא כמה שיותר קרוב לטמפ' של החדר ולא מתחמם ע"י חלק כלשהו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מעוניין לקבל עזרה באייסי לגבי אובקלוקינג למעבד וברטיס מסך Processor : Intel Pentium E2180 @ 2000 MHz למעלה זה המעבד שלי ^^^ Video Card : NVIDIA GeForce 7300 LE למעלה סה הכרטיס מסך שלי^^^ המדריך שפרסמתם בנעוץ לא הבנתי אותו אז אשמח לקבל הדרכה מפורטת לגבי הכרטיס מסך ןהמעבד המדוייקים שלי הלוח אם שלי: Mainboard : Asus P5GC-MX (בנוסף מי שיכול להציע לי שדרוג עד 200ש"ח .... אני רוצה לקנות מעבד משומש האם זה כדאי?)
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
תציעו לי מאוררים לסלרון 1.7 שיקררו טוב ושלא יהיו יקרים ושיהיו טובים לאוברקלוק אם אני אחליף מאורר אני יוכל להגיע לאוברקלוק יותר חזק מאשר אם מאורר שמגיע אם המעבד?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב שלי ורציתי לדעת אם החלקים שלו הם בעלי פוטנציאל גבוה לOC וכמו כן תגידו לי לאיזה רמות אפשר להגיע איתו.. Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Speed : 2.41GHz Performance Rating : PR2652 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 512kB ECC Synchronous ATC (8-way sectored, 64 byte line size) Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : American Megatrends Inc. V1.0 Mainboard : MICRO-STAR INC. MS-6728 Total Memory : 255MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82865G/PE/P, 82848P DRAM Controller / Host-Hub Interface Front Side Bus Speed : 4x 134MHz (536MHz data rate) Total Memory …
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן עכשיו שתיקנתי את המאורר של ה-Chipset שלי החלטתי קצת לשחק עם OC כי אני קונה מחשב חדש בקרוב אז שאני ידע מה אני עושה לפחות קצת :> עכשיו, המחשב שלי לא מוכן לעבור את ה-150 =\ ב-150 אני ב1732.. והסטוק זה? 1500 בערך? המעלות ממש סבירות כרגע.. 42 IDLE 46 Load לוח אם 36 Load לא בדקתי. למה הוא לא נותן לי לעשות יותר =\ העלתי את ה- Vcore ל-1.8 וזהו לא שחקתי יותר, אשמח לשמוע הצעות. אה והלוח אם זה MSI kt3 Ultra (מבוסס via apollo kt333).
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס Dleadtek Winfast px8800 GTS 320 bit עד היום לא היו לי תקלות מיוחדות עם הכרטיס עד שהתקנתי את המחשק Crysis יש לי מעבד שנחשב טוב עד טוב מאד... Intel core 2 cpu 6700 2.66gz אני שומר על תקינות מערכת ההפעלה (XP) במקרה הזה בידי הכלים הטובים ביותר וגם אומר שאני מריץ משחקים כמו Call of duty 4 או asian dynesites ללא שום בעייה על הפרטים הגרפיים הגבוהים ביותר אך ללא anti-aliansing, והם זזים אחלה... עכשיו השאלה שלי היא כזו הוספתי וונטת קירור חזקה מאד (בערך בגודל הוונטה של המעבד), וקיבעתי אותה כמה סנטימטרים מעל למעלי כרטיס המסך, ובנוסף לכך הוספתי מאוור ביתי מצד המחשב כך שיקרר גם את כרטיס המסך ובכלל את כל אזור פנים המארז (לוח אם, מעבד וכו'), יש לומר שהוא עושה עבודה טובה. מ…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך FX5200 של NVIDIA עכשיו נראה לי שהכרטיס קצת התמלא אבק והוא מרעיש יוצא רעש כזה מוזר ולפעמים יש שיבושים בתצוגה לא במשחקים אלא בווינדוס כמו שהעכבר מתחיל לרצד על המסך (זז קטוע כזה) עכשיו השאלה שלי היא אם אני ינקה את המאוור של הכרטיס מסך זה ישפר את הביצועים של התצוגה?? תודה לכל העוזרם
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני אמור בשבוע הבא בע"ה לקבל את החלקים ולהרכיב תמחשב ורציתי לדעת מה האפשרויות שלי להמהרה שלו ולהתייעץ במה כדאי או לא כדאי לגעת במערכת המפרט: AMD 3000+ venice 939(stock cooling) GigaByte K8N51GMF-9 6100 O\B TwinMos 512MB 400 Mhz Compucase CI-6A19+HEC 300w אלו הם החלקים הרלוונטיים לא? ד"א אני מתכנן בעוד מתישהו להוסיף עוד סטיק של 512 ולקנות כרטיס מסך(יש יציאת PCI-e) אז מאיפה להתחיל בכלל? והאם אפשר לראות שיפור משמעותי במפרט שכזה שיהיה לי בכלל כדאי לעשות OC? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודנ על עזרנ שלכם מה טוב לגוף קירור נחשת או נחשת ואלומינום או רק אלומינום???
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
המחשב שלי הגיע היום מTMS ואיתו הOC מ 2GHZ ל 2.8GHZ.. בדקתי עם אוורסט ואח"כ עם TAT, והטמפ' של הליבות אפילו לא מתקרבת ל40 מעלות.. 34-37 בליבה 0 ו32-34 בליבה 1 (זה לא במאמץ, סתם גלישה באינטרנט וכמה תוכנות ברקע..) זה הגיוני<? או שאולי יש איזה בעיה בסנסורים? אם זו באמת הטמפ', אולי אפשר להוריד קצת את המהירות של המאוורר?=פחות רעש.. איך עושים זאת? ~תודה רבה מראש~ עריכה: גרמתי לשניהם לעבוד ב100% עם TAT, קפצו מיד ל68-73.. זה כבר יותר מפחיד.. אבל מה צריך בשביל לגרום למעבד באמת לעבוד ב100%?
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הרכבתי את המערכת החדשה שלי: GIGABYTE 945P-S3 6300 מעבד leadtek 7600gt גירסה רגילה 2*512 זיכרון סמסונג 533 3320 נקודות 06 3dmark הכל ב default בלי לשנות כלום. תוצאה טובה? מה הטמפרטורה הנורמלית של המעבד שלי? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי (לא משהו מאד רציני- להגיע ל333 באס כעת, בסטוק הוא על 266). רציתי לדעת אם ה Thermalright MST-9775LE יהיה הכי טוב בטווח המחירים הזה (100+-)? הוא יקרר מספיק בשביל כזה OC? הוא עדיף על הARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד amd2800 ולוחabit nf7-s הזכרונות שלי הם samsung 512 X3 אבל המהירות שלהם היא רק 333 כרטיס מסך geforce fx5900xt והקירור מצוין..... כמה אוברקלוק אני יכול לעשות למעבד ולכרטיס מסך כי אני יודע שהזכרונות עלולים להגביל אותי תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום, קודם כל רציתי להגיד שיש לכם אחלה פורום ואחלה אתר~! עכשיו יש לי בעיה, במחשב שלי (רגיל בלי מודים) יש מאוורר אחד התקנתי לפי יומיים את התוכנה speed disk, היא מראה לי שהמחשב שלי 48-50 מעלות! תמיד הוא היה בטמפרטורה הזאת כי תמיד הוא היה חם שנגעתי בו. כרגע שמתי מאוורר רגיל מאחורי המחשב (עכשיו הטמפרטורה 40-42). אני רוצה ממכם המלצות מה לעשות..להוסיף מאוורים ,פאן באס (או המכשיר ששולט על המאווררים) או לעשות חיתוך למאוורר בגג של המחשב או בכלל מה לעשות, אני לא מעוניין בקירור מים או משהו שיעלה מעל 300 שקל (אם יש לכם משהו ששווה יותר תכתבו אני מוכן גג 400) המחשב שלי בן 3 וחצי amd 1.5 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום! אתם יכולים להמליץ לי על FAN + HS . * שקט (אם אפשר מאד שקט) ככה בסביבות 2500 - 3000 RPM * לא יקר 150 NIS משהו כזה * שיהיה קירור טוב ככה בסביבות 40-45 C בקיץ / בחורף . * אולי גם ל OC קטן שאני יעשה (לא משהו) נ.ב למישהו יש דעות על ה Zalman FHS ??? ??? ??? ??? http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000Cu.htm אני רוצה פשוט לא יכול לחיות ככה עם הרשע המעצבן הזה זה משגע אותי . :bash: :bash: :bash: תודה !!!!
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-