עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. במשחקים כרטיס המסך שלי (XTX) מגיע בדרך כלל לטמפ' של 69 מעלות לאחרונה התקנתי את התוכנה RIVA TUNER כדי שתראה לי את הטמפ' של הכרטיס מסך בסרגל למטה. עכשיו כשאני נכנס לשחק ה-RIVA מראה לי שהטמפ' של הכרטיס מגיע ל-78 מעלות וכשאני יוצא לחלונות לבדוק טמפ' ב-ATI OVERDRIVE SENSOR הוא מראה לי 69 מעלות. מה מדייק יותר? תודה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by n00bie,

ניסיתי לעשות OverClock למעבד דרך הביוס והעלתי את המכפלה מ 200x10 ל 210x10 הכל עבד פיקס.. לאחר מכן ניסיתי להעלות עוד ל 220x10 ולאחר ששמרתי את השינויים בביוס המחשב עשה ריסטרט וההגדרות חזרו שוב ל 200x10 :\ מה הבעיה? תודה..

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by מאפיונר,

איך הדבר הזה האם הוא מקרר טוב והאם הוא רועש? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14566

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  4. יש לי מעבד : P4 2.8Ghz Pre' 1MB cach רציתי לשאול אם הביג טייפון יתאים לו או אם יש משהו אחר שמתאים יותר? והאם אפשר לעשות לו אוברקלוק לפחות ל 3.0Ghz ? כי הבנתי שהפרסקוט לא טובים באוברקלוק... ורציתי לשאול אם הקירור Fatality יתאים לכרטיס מסך שלי (R X800XL-->AGP) תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  5. יש לי מעבד פנטיום 3 800 סוקט PGA על לוח ASUS -CUV4X עם 786 MB זיכרון . יש מאוורר על המעבד, שתיים במארז(חוץ מהכרטיס מסך והספק כוח) ושאני בודק את הטמפרטורה במצב מנוחה(לא בוינדוס)ב -BIOS אז המעבד עובד במנוחה על 41~45 צלציוס. והלוח אם קר לדעתי 27~30 מעלות במנוחה. ובדקתי שהמאוורר שעל המעבד תקין ולא עושה רעשים. אז האם הטמפרטורה הזאת נורמאלית? ואם לא אז תגידו לי בבקשה על כמה מעלות מעבד כזה צריך להיות במצב מנוחה. תודה לעוזרים. אלדד

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  6. היי חבריה, מחשב אינטל ,מעבד dual d 930'3000 nhz טמפ' 65-85 בין המעבדים הראשונים של ליבה כפולה לוח אם qd 965 של אינטל טמפ' 65-75 ich-81 mch -63-65 cpu coolung fan --1766 prosesor fan 1031-1018 הטמפ' ללא מאמץ( רק באתר שלכם כרגע,) יש 3 מאוורים,1 בחזית 2,מאחור האם זה תקין? מה נראה לא תקין המעבד ואו הלוח ואו שניהם? תודה נ.ב. כאשר החום עולה אני חש את זה בבעית גלישה איטית ביותר

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  7. E6300 GA 945P-S3 2 ג'יגה 667. יש איזה מדריך שיעזור לעשות OC עם הלוח אם הזה? הדוגמה שיש באתר היא של AMD, ואני מפחד לטעות ב OC הראשון שלי. תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  8. Started by hagay21,

כמו כל אובר קלוקר מתחיל גם אני התעסקתי מעט עם שדרוג המארז הוספתי שתי מאווררי 120 אחד למלמטה ואחד מעל המארז קניתי גוף קירור למעבד spark7+ וגם משחה nenoterm כל המפרט ישב על לוח אם של ג'יגה בייט ga-8sq800 duak ultra אז פרקתי את המאורר הישן והחלפתי עם הספארק החדש אך שחיברתי הכל המחשב פשוט לא עלה פירקתי הכל בחזרה ונחרדתי לגלות כי אחד מהפינים של המעבד התכופף משניסיתי לישרו הוא נישבר לגמריי..... ההמצלמה שלי היא לכל מי שלא מבין או התנסה בעבר על תשחקו באש נאלצתי לקנות לוח אם חדש ומעבד 2.4 800 הרץ חדשים מה שהותיר את הלוח אם שלי שאהבתי חסר בית עד מאוד אם יש למישהוא המלצות מה ניתן לעשות בלוח אם די חדש שאיבד את ביתו מוזמן לפנות אליי 055-544-565 חשבתי על להרכיב מחשב נוסף ולהקים רשת …

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by aderet,

הרכבתי את המערכת החדשה שלי: GIGABYTE 945P-S3 6300 מעבד leadtek 7600gt גירסה רגילה 2*512 זיכרון סמסונג 533 3320 נקודות 06 3dmark הכל ב default בלי לשנות כלום. תוצאה טובה? מה הטמפרטורה הנורמלית של המעבד שלי? תודה!!

• 8 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by dsbaja,

שלום. יש לי מעבד amd2800 ולוחabit nf7-s הזכרונות שלי הם samsung 512 X3 אבל המהירות שלהם היא רק 333 כרטיס מסך geforce fx5900xt והקירור מצוין..... כמה אוברקלוק אני יכול לעשות למעבד ולכרטיס מסך כי אני יודע שהזכרונות עלולים להגביל אותי תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  11. Started by ShoX,

היי. קודם כל זה מחשב פנטיום 3 500MHZ עם לוח אם ASUS TUSEL 2-C ופעם לא הייתי שומע את המחשב. בזמן האחרון זה הגיע לרמה מטורפת של מקדח בטון :bash: איזה גוף קירור או מאוורר כדי לי לקנות? משהו לא יקר שיהיה קל להרכבה והכי חשוב - שקט מאוד מאוד! ושיקרר לי את ה78 מעלות האלה תנו הצעות (גם קישורים כי אני לא יודע מאיפה למצוא איוורור לפנטיום 3...) תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by Swamp,

שלום , יש לי מעבד AMD Athlon XP (Barton) 2500+ ותמיד רציתי לעשות אוברקלוק למחשב אבל אמרו לי שיש בזה סיכון ענק שהמעבד ישרף וכו ... אז השאלה שלי היא האם באמת כדאי לעשות אוברקלוק ועד כמה אני יכול להעיץ את המעבד ? שאלה נוספת היא איזה קירור ומארז כדאי לי לקנות כדי שיהיה אפשר לבצע את האוברקלוק ?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  13. יש ברשותי Sapphire Radeon 9800 Pro 128mb, 256 bit והקירור עליו נורא עלוב, מאורר קטן של Ati, עם צלעות קירור עלובות ביותר. ואני רוצה מערכת קירור מעולה, שתכלול גם צלעות קירור טובים. שתהיה התקנה פשוטה, בלי להסתבך עם גריז תרמי, ולכלוך מיותר. ושהמערכת תהיה שקטה, ואיכותית. הגעתי עם הקירור סטוק ל 398-core 360-זכרונות ואני רוצה לעלות הרבה מעל זה. בקשר לתקציב, עד 150 שקל.

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by alex28,

אך אני יכול לדעת איזה תושבת יש לוח אם שלי הלוח אם הוא P5GD1-VM???

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  15. Started by ofir123,

לAMD 1700? עריכה: למרות שהיא הייתה בסדר

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by רוני רו,

היי אני לא מבין למה יש שלושה מדיי מעלות לכרטיס מסך, לאיזה להתיחס? זה נמדד במצב מנוחה. רוני

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  17. התקציב שלי הוא עד 900 שקל , השאלה היא אם זכרונות 800MHZ של TWINMOS ב520 שקל לא יספיקו לי ? אני רוצה להגיע ל3.2 - 3.4 ב Q6600 ... יש לי אפשרות לקנות גם את ה G.SKILL 800MHZ 2GB HZ , השאלה אם לא חבל על 400 שקל שיכו על זכרונות שאין לי צורך בהם ...

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by ofirn2,

מבין גופי הקירור הבאים מי מביניהם שווה את הקנייה לא רועש מידי ונותן ביצועים טובים שעושים אוברקלוק וגם בלי: Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan Sunbeam Tuniq Tower Arctic-Cooling Freezer 7 Zalman CNPS9500 אני יודע ההחלטה קשה כולם טובים רק אני לא יודע מה עדיף ומה הכי משתלם. עוד דבר חשוב אחד אם בכלל גופי הקירור נכנסים למארז שמידותיו: (440mm (D) x 430mm (H) x 200mm (W תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by yuraxp,

שלום, רציתי לדעת האם יש אתר או מקום אחר שבו אפשר לדעת איך עושים אוברקלוקינג? תודה מראש יורה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. Started by tratz,

אהלן אני מכיר את המאווררים השקטים של AC, למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13595 הבעיה שלי איתם היא שהם בעובי 38.5 מ"מ ולא 25מ"מ סטנדרטיים. מישהו מכיר מאווררים שקטים של 120x120x25 ו 92x92x25? אשמח לקבל המלצות. תומר.

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  21. אהלן חבר'ה מה שלומכם?? קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של palit ati radon hd 4850, התחלתי לשחק ב far cry 2 על איכות מאוד גבוהה והמשחק עובד חלק ויפה. מה הבעיה? אחרי כ-5 10 דקות של משחק המחשב מתחיל לעשות רעשים חזקים ואני חושב שזה מהכרטיס מסך כי פתחתי את המארז נגעתי בכרטיס והוא ממש חם, מעבר לכך שמעתי שהרעשים מגיעים משם. התייעצתי עם החנות מחשבים הם אמרו פשוט להוריד את הגרפיקה של המשחק. עכשיו .. אני רוצה לשחק על גרפיקה גבוהה, בגלל זה קניתי מחשב טוב אבל מצד שני הרעשים האלה ממש מפריעים לי ולהנאתי מהמשחק. במארז שקניתי יש מקום לשים עוד מאוורר, האם יעזור לקנות עוד מאוורר באופן משמעותי או שאני פשוט צריך להוריד גרפיקה כמו שייעצו לי בחנות ואין מנוס מזה? תודה מראש ויום טוב

22. שלום אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות זכרונות ועכשיו יתממש לי תיפה תקציב עכשיו השאלה שלי היא האים הזכרונות האלה טובים:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1679_1697&products_id=10467 אני חייב אותם רק לאובר קלוק עים הם לא טובים אז תתנו לי טובים למחיר הכי זול שתמצאו זה סביבות ה-500-600 ש"ח לא יותר תודה מראש אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by aaabb,

??? ??? המחשב הכי ישן מהמחשבים שלי (סה"כ 4) הוא p3 500mhz עם כ.מסך VOODOO 3 3500 +TV OUT ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג. דרך איזה שיאה הכי טוב? אם זה דרך תוכנהת איזו? האם לשים עליו מאורר של 50 שח זה יספיק בתודה על העזרה העתידית ;D.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by samudi,

האם הספק הזה- http://www.thermaltake.com/demo/w006162TR2/w006162.htm טוב? כלומר- שקט ומספיק חזק למחשב ממוצע? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 552 צפיות
  25. המחשב חדש הגיע אתמול

• 4 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.