עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by avidan28,

שלום עשיתי חיפוש וראיתי דיון על הגוף הזה לפני שנתיים.וכתבו עליו שהוא עולה 60 שקל.. איפה אני אשמח לדעת.מצאתי את הגוף הזה ב 132 שקל בגיבור מחשבים ולפי השמועות בפורום לא ממש כדאי לקנות שם. אז מישהו יכול ליעץ לי איפה אפשר למצוא את הגוף הנ"ל במחיר נורמלי בחנות נורמלית? המון תודה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by koby058,

שלום חברים הבעיה: מכפלה לא יציבה (בלי שום OC) החומרה: לוח אם אינטל DG965WH מעבד קונרו c2d e6400 בבדיקה גיליתי ב cpu-z שהמכפלה יורדת מ-8 ל-6 (יורד ל-1598.4 במקום 2131.1) - ומתנדנדת בין שתי המכפלות עברתי על ההגדרות בביוס (ניסיתי לבטל את EIST - ללא הצלחה) החלפתי לא מזמן למאוורר CPU של זלמן והמחשב בסביבות 50 מעלות יש רעיונות??? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  3. והאם אפשר להעלות לכרטיס מסך וולטג' בלי vmod?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by tront,

יש לי לוח אם ga-k8nf-9 מעבד אטלון 64 3000+ סוקט 939 כרגע הוא עובד במהירות FSB 200*9 אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למהירות הכי גבוהה שאפשר איזה קירור אתם ממליצים? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי שתי שאלות 1) כאשר אני מורח משחה תרמית על המעבד (775) האם אני אמור גם למרוח על צלעות קירור?? (המקורי של אינטל?) 2) האם מישהו שמה על הפתרונות קירור של AVC ל775 והאם הם מומלצים?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by mor_anter,

שלום יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 יש עליו קירור אקטיבי יש לי 270 בליבה 400 בזיכרון עכשיו ככה אני מעלה בליבה עד 320 וזה מעלה לי רק על 303 אי אפשר יותר מזה ניסתי מיליון פעם יש דרך להשים יותר מ303 בליבה?? דרך אגב אני עם התוכנה ?RivaTuner !!

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by Integer,

משתמש קש..

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by lipact,

שלום. יש לי כרטיס מסך 8600GT 2 מאווררים כבר החלפתי לו במשך שנה + עכשו אני רוצה איזה קירור שיתאים לכרטיס מסך ושלא יהיה סוג ב' יש לי תקציב של כ 50-200 ש"ח תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות את הקירור יחד עם המחשב החדש שאני מתכוון לקנות. השאלה היא האם מומלץ לקנות גם משחה טרמית טובה, או שהקירור מגיע עם משחה טרמית ברמה גבוהה?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  10. לא יודע למה, תמיד הטמפ' של ליבה אחת נמוכה ב5-6 משאר הליבות. בבדיקת מאמץ, שתי ליבות נמצאות איזה 5-8 מעלות מתחת לשתיים האחרות, וזה גם תמיד אותן ליבות! האם זה תקין?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by dan_dekel,

בוקר טוב, אני מעוניין לעשות אוברקלוק קטן יחסית למעבד. כביכול אני מבצע אותי ע"י העלאת ה FSB בbios... נכון? המפרט שלי הוא: Asus p4p800s se Intel p4 2.8 presscot 800fsb 512Mb ddr 400mhz Radeon 9500pro (OC- 275|344,275|317) good 1 ah???? W.D 40GB אין לי קירור משמעותי לכן, ארצה לעשון אוברקלוק קטן. עד כמה מעלות המעבד יכול להיות כשהוא לא במאמץ?.. אל תשכחו שזה פרסקוט.... תודה לכל המגיבים, דן עריכה: אני אשמח גם להצעות לגבי קירור טוב למעבד, אך לא יקר יותר מדי. תודה!

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  12. מדוע לבטל את הפונקציות שמורידות מתח ותדירות כשהמחשב לא בעומס מלא? אני רואה בהמון מדריכים שאומרים לעשות את זה ... אבל למה? מה זה נותן? אם גם ככה כשהמחשב יהיה בעומס מלא הוא יריץ את המתח והתדירות במהירות של ה OC שהגדרנו? לי יש כרגע Q9550 @3.4 וביטלתי את הפונקציות האלה. לחבר שלי יש Q6600 הוא עשה לו קצת OC לא זוכר לכמה אבל הוא לא ביטל את הפונקציות ועדיין עובד לו בסדר. מישהו יכול לעושת סדר בבלגאן? תודה.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

שני מאוררי 120ממ לרדיאטור 120X2. כמובן שחשוב דגם שיש בארץ. השקט מאוד מאוד חשוב לי, אבל גם הביצועים. וכמובן שחשוב שזה יהיה מאורר שינוצל טוב על רדיאטור (ככה שכל ה"חצאי מאוררים" למינהם כמו ה"סיילנט וול" וכו, פסולים מבחינתי). תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by moshez1,

האם שווה לעשות oc לכרטיס מסך הזה אם כן איזה קירור צריך לקנות

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by Mr.positive,

טוב אז שלום אני רוצה לדעת איזה קירור כדי לי לקנות זה מפרט שלי :מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 זכרון: GEIL 4GB 2*2000MB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual ד.קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM כ.מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 512MB 256-bit מארז+ספק כוח: ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Toweк עכשיו אני לי יודע מה לקנות קירור מים או רגיל מבקש עזרה והמלצה אם זה מים אז התקציב עד 1400 שקל ואם זה רגיל אז רק למעבד בשביל אוברקלוקינג בתקציב של עד 500 שקל תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by moshe20,

שלום התקנתי את התוכנה SPEED FAN ורשום לי בה שיש לי 127 מעלות שזה ממש גבוה במשהו שנקרא AUX מה זה ואיך אני מסדר את זה תודה אני צרף תמונה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  17. Started by avishai1b,

אני הולך לקנות מחשב חדש בחצי שנה הקרובה... ואני לא כלכך מבין למה אני צריך לעשות אוברקלוק נגיד לCPU או לכ מסך? מה זה יעשה? איך עושים OC? אני עושה OC? או שאני קונה משהו שהוא כבר OC? ??? אוברקלוק זה רק מקרר את הGPU/CPU? ??? שאלה - כמה עולה מארז שמגיע עם מערכת קירור מוכנה? אפשר לקבל הצעות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by wooper,

היי אני מקוה שזה הפורום המתאים לשאלה אני מנסה להתקין את הקירור על המעבד amd 3000 ולא מצליח. את הקירור המקורי שבא עם המעבד הרבה פעמים הוצאתי והחזרתי ואני מבין שהרכבת המאוורר הזה די דומה אשמח לעזרה

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  19. ה CPU יהיה E8400 או Q9300/Q9450 מארז שוכב בגובה 16 ס"מ חשוב שיהייה *שקט* ויקרר טוב OC לא מתוכנן בהתחלה, רק בעוד כמה זמן כאשר יהיה צורך לתת למחשב עוד "חיים"... חשבתי על AC FREEZER PRO 7, אני מקווה שהוא יכנס. עדיף קירור שלא מצריך הוצאת הבורד להתקנתו (כלומר לא אלו עם הפלטה מתחת הבורד) תודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by SixKiller,

שלום... אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר כבל כזה של רמקול רגיל כזה... ולחיבור של לד זתומרת אל הנגד... וכבל לגראונד....(השחור במולקס) זתומרת פשוט להאריך... ולחבר את הלד בקצה הכבל של הרמקול.... זתומרת ממש פשוט פשוט הארכתי... להאריך את החיבור עם כבל של רמקול... אפשרי..? אם לא אז עם מה כולם מאריכים לפי מה שנאי רואה... כמו לפד של העכבר וזה...?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by MatrixDevil,

בשביל לעשות אובר למעבד צריך להכנס לביוס ושם יש את ה FSB ולשנות אותו כול הזמן ב 2 ,3 או 5 נכון?! אז ניכנסתי לביוס ויש לי את האופציה של 100,133,166,200 אני עכשיו על 166 ואתם אומרים לעלות ב 3 אני לא יכול יש לי ישר אחרי 166 200 המכפלה שלי על AUTO וכתוב שם 13 עכשיו ניסיתי לעלות ל 200 MHZ והמחשב בכלל לא עלה... בקופסא של הMB כתוב לי ככה 400MHZ FSB AGP PRO \ 8X DUAL CHANNEL DDR 400 ואז למה בביוס יש לי עד 200? ואם יש לכם תוכנות לOC למחשב בבקשה תביאו ...

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  22. אני לא בטוח שעשיתי תדברים נכון כמו שצריך אז רציתי לדעת אם עשיתי נכון . אז העלתי תFSB ל133 והינה תמונות ומשם נתקעתי. ולמה מהירות המעבד לא עולה לי ? ואני פתאום רואה שבMEMORY יש 133 במקום 100 וזהו משם לא הבנתי עוד איך לעלות את מהירות המעבד (2400) אז תעזרוו לי ובכלל עשיתי טוב כשהפכתי מ100 ל133 אני לא יודע אז תעזרו .... תודה לכולם. הינה קישור לתמונה http://img79.echo.cx/img79/6955/150015001488151315015kn.jpg

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לחבר לדים ליציאה המקבילית, ולשלוט על פעולתם בעזרת תוכנה. איך אני עושה את זה ?!?!? אשמח לקבל קישורים ישירים כמה שיותר להורדת התוכנות, תודה רבה מרשא ! , אבנר.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by JSK,

שלום, אני מתכוון לרכוש את הכ. מסך Connect3D Radeon X1900XT 256Mb עוד פרטים פה: http://www.connect3d.com/products/pcie_x1900xt.htm. האם צריך לקנות לו קירור מיוחד חוץ מהקירור שבא איתו (המאוורר הסטנדרטי) כדי שהוא יהיה בטמפ' נורמלית ולא יתחמם יותר מדי?

25. Started by yarl,

שלום לכולם יש לי P4 מעבד 3.0 לוח 865 PERL של אינטל כולל זכרונות 1.0גיגה ספק 500W ושתי מאווררים אחד מאחור ואחד בדופן של המארז המחשב די חדש אבל שאני משחק איתו 5 דקות הוא מתחמם ויורד בקצב ולא נותן להמשיך לשחק או לעבוד איתו רק שהוא מריץ משחקים או שני סרטים אז קופץ הסנסור ומשבית הכל מה עלי לעשות ? לחזור לחנות או ..... תודה מראש על העזרה 70 מעלות 73 74 70 מעלות כשהמחשב מתחמם מגיע ל 73 74 איך המעבד לא נשרף הסנסור מודיע על התחממות האזור המעבד

• 7 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.