עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by TermiNal,

נגיד ואני עושה OC והטמפ' של הפלומינו שלי תיהיה 60 מעלות בערך,זה יהיה בסדר ? כי אמרו לי שפלומינו שורד גם בטמפ' גבוההות ? תודה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by Mr Gadget,

האם כדאי להחליף בין המאורר שקיים על ה Spark7+ עם ה Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 80mm המאורר שעל ה Spark מסתובב ב 6000RPM המאורר Smat Fan מסתובב על 4800RPM

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  3. למאורר ישנם 2 חיבורים,אחד לספק ואחד ללוח (קטן כזה). האם לחבר את שניהם?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  4. שלום לכולם, כחלק מבניית מפרט אני צריך לדעת האם ניתן להפעיל מעבד בעומס מלא בצורה כמעט פאסיבית (ללא מאוורר על ההיט-סינק, עם שני מאווררי 120/140 על מינימום). המארז הוא ככל הנראה אנטק 300. מה המעבד הכי "חם" שניתן יהיה להריץ שם? בפרט האם ניתן יהיה להריץ: Athlon X2 5600 Phenom X4 9550 Intel E8400 מבחינת רכיבי חומרה אחרים יש שם כונן אופטי אחד, 4 דיסקים קשיחים, ספק אנטק טריו 430W וכרטיס מסך משולב בלוח. אשמח לשמוע חוות דעת או הצעות למשהו פאסיבי אחר שכן יעמוד במשימה...

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by unfair,

או שכדאי לקנות משהו בנפרד של ARCTIC SILVER ?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  6. אוקיי אז ככה יש לי Volcano 7Plus אני רוצה לשלוף אותו החוצה אבל אני לא מצליח. מישהו מכיר מדריך שמפרט איך מוציאים את הסינק מהתושבת?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by okitai,

שלום, יש לי את החומרה הבאה (מקווה שלא שכחתי כלום): 1 מעבד AMD Athlon 64 3000+ עם המאוורר הרגיל (בתקווה להחלפה ל-Thermaltake SilentTower) 1 לוח Gigabyte k8nsnxp (עם התוספת: DPS מותקנת) 1 סתיק זכרון 512MB PC3200 (CAL 3.0) 1 כרטיס מסך ATI 9250 128MB 2 דיסקים 80GB SATA (WD) 2 דיסקים 80GB IDE (RAID 0) 1 דיסק 120GB IDE 1 צורב DVD Toshiba R-SD5372 1 כונן Toshiba DVD R-SD1802 1 פלופי 1.44 1 ספק של 522W עם כל חיבור אפשרי (מיועד לשרתים) * לספק יש שני מאווררים (שניהם מוצאים אוויר) + יש עוד מאוורר בגוו המארז שמוציא אוויר + עוד אחד, שמכניס אוויר, שמורכב ב"דלת" הצדדית (מעל ל-CPU) * יש עוד 2 כרטיסי PCI (אחד טלוויזיה והשני למדידות A/D - D/A) שלא פעילים כרגע * ה-CPU ב-O.C ל: 212MHz ע…

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  8. Started by GUY550,

בינתים המליצו לי על הקירור הזה ]קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤141 האם הוא מקרר טוב? ואפשר יהיה לשים אותו על הQ6600? התקציב עד 140 ש"ח תודות לעוזרים

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  9. FX5200 http://img333.imageshack.us/my.php?image=3d9tp.jpg טוב אז ככה התחלית להתלהב מכל הקטע של האוברקלוקינג אז החלטתי שאני יעשה גם איזה אוברקלוקינג קטן... מה אפשר לעשות עם המערכת הבאה: פניום 4 2.4HT לא פרסקוט 256*2 קינגסטון ב400 מגה הרץ לוח של אינטל/HP עם צ'יפסט Field Value North Bridge Intel Springdale-G i865G כרטיס מסך ג'יפורס FX5200 V9520 128 מגה זיכרון של אסוס.. אמממ זהו בעיקרון... עכשיו הציון שאני קיבלתי ב3D ממש נמוך לעומת המשתמשים האחרים אז עד כמה אני יכול לעשות OC בלי לדפוק את המחשב.. תודה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by dark crystal,

עשיתי המהרה למעבד של אחי מ2.6GHZ ל3.2GHZ, יש לו קירור Arctic Cooling Alphine 7.. ויש לי כמה שאלות. הגדרתי בביוס שהלוח ישנה את הVCORE אוטומטי ולפי OCCT הוא עומד על 1.41-1.39 [משתנה(?)] ובהרצת הבדיקה (לאחר כחצי שעה) המעלות עומדות על 68 מעלות ובמצב idle עומד על ~37 מעלות, הקירור במהירות של ~1200RPM.. מהירות הבאס עומדת על 400MHz אני לא מבין גדול בזה, רואים בטח לפי כל מה שרשמתי למעלה.. האם השינוי תמידי בזרם של הVCore מראה על אי יציבות, ואם כן האם יש לרדת בבאס? והאם המעלות טובות?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  11. אני קונה בלוק לכרטיס מסך וממשיך את המים מהמעבד לבלוק הזה - קצת שינויים בצינורות אבל יהיה פסדר... רוצה לנסות את ה XFX 6600GT שלי ב OC ולמתוח אותו עד קצה היכולת... בלוק כבר בחרתי אבל סינקים לזכרונות עוד לא... ראיתי בנועה את אלה: 1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1504 2. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2918 3. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3922 4. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3921 אז חלק מהם לזיכרון RAM וחלק ל VGA - לא כל כך משנה די אותו סדר גודל... מה אתם ממליצים? כולם מבחינת תקציב מתאימים... תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by Leo101,

יש לי מעבד 2.8 פרסקוט. המאוורר שלו הוא 8 אינץ' אם אני לא טועה. רציתי לדעת מה רמת הרעש שלו בדיצבלים.... אני גם מניח שזה טווח כי לפעמים הוא רועש יותר לפעמים פחות.... ;D ;D

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. Started by redead,

סתם מעניין אותי מה ההבדלים כבר בין Scythe Mugen 2 - Infinity לבין Arctic Cooling Freezer 7 Pro.?

14. Started by LaCostE,

שלום לכם =] הגיעו ימי הקיץ והחלטתי לרכוש לעצתמי איזה קירור ולהעיף את הסטוק פתחתי נושא לפני איזה חודש אבל לא קיבלתי תשובה עכשיו ההתלבטות שלי היא בין הNinja Plus REV B לבין הTuniq Tower - למערכת הראשונה בפרופיל עכשיו יש לי שאלה כזאת , אם אני אקנה את אחד הקירורים הבאים - אני רוצה להחליף את המאורר לאיזה Silenx או גם חברה אחרת דבר שיעלה בערך 90 שקל ויוריד מרמת הרעש ויוריד כ2-4 מעלות כמו שראיתי בביקורות . - ואז הגעתי לבערך 300 ומשהו , וב315 יש את התרמלייט אקטסרים 120 שאותו אני יכול להשאיר פאסיבי אפילו - ועם הצורך להוסיף מאורר לא מתוכנן OC עצבני או שבירת שיא ודברים כאלה , אלא משהו קליל כזה . אני יודע שזה ייותר מידי התרמלייט , אבל אם אני כבר משקיע ... יש הצעות ? וחוץ מAC למינ…

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by dan_dekel,

תקציב מקסימום 300. קרור אוויר.. שיגיב רק מי שבאמת מבין... תודה, דן

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  16. אלו המהירויות החדשות : המקוריות היו : Core Clock: 398 Memory Clock : 298 הכרטיס : Gigabite Radeon 9600Pro 128MB DDR עם קירור סטוק. זה מסוכן? אפשר להעלות עוד קצת? צריך להוריד? יש לציין שהוא עובד יציב ולא לוהט לוהט...פשוט חם אבל לא יותר מדיי.

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by Henry,

שלום. אני רוצה לעשות OC למעבד. וכשאני נכנס כדי לעשות OC למעבד, הוא מבקש ממני PPL. מה זה PPL? ואיך אני יכול לדעת מה הPPL שלי? מה אני צריך לכתוב בגוגל כדי למצוא את הPPL שלי? אני לא יכול לעשות OC דרך הביוס - בגלל הלוח אם שלי. אני חייב עזרה דחוף!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  18. Started by razoli,

יש קרור מים שמחובר על מעבד וכרטיס המסך הלוח? והאם יש קרור מים לקשיח?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by shlominavi,

שלום אני אמור לקבל השבוע מחשב ויש לי מארז CM690 הוא מגיע עם 2 מאוררים...ואני מוסיף לו עוד 2...איך כדאי לשים אותה...שתיהיה סירקולציה טובה?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות זכרונות ל-oc וחשבתי על הזכרונות הנ"ל האים הם טובים לאובר קלוק תודה והתקציב שלי 800 ש"ח פתוח לעוד עצעות :http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRPQICL1G8&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 תודה רבה מראש eli asus :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. שלום אחים שלי מה נישמע? ראיתי קירור מיפלצתי שיעיל כמו קירור מים http://www.ninjalane.com/display.aspx?docname=pal8150&page=2 אם אני לא טועה הישווא אותו למערכות קירור מים נכון? אז זה קירור אוויר הכי חזק שיש לא?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. טוב אז קיבלתי את הזכרונות החדשים של samsung (נראה לי) ובtccc הגעתי רק עד ל265 יציב איתם אני מגיע ל283 יציב משהוא מדהים המספר סידורי שלהם הוא k4h510838c-uccc

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by Mr.B,

יש לי R9600XT ולאחר OC הכרטסי די קר אז אמרו לי (מתן CRASH ZONE) שיכול להיות שהוא לא מקבל מספיק מתח.. אז רציתי לבדוק כמה הוא מקבל.. וכמה הוא צריך לקבל אז יש איזה תוכנה או שמהו שעושה את זה?

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  24. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

יש לי את התוכנה הזאת ,קיבלתי אותם עם הלוח , אבל היא בכלל לא מעלה בכלום, היא רק מעלה את חום המעבד.! מישהו יכול להסביר כיצד לעבוד עם תוכנה זאת? :s05:, בבקשה. דרך אגב, איך המאוור הזה???Thermaltake Volcano Silent Bost? 150 שקל ב KSP ,שווה משהו? Fan Speed 2450±10% RPM Fan Dimension 80x80x25 mm Max Air Flow 27.5 CFM Heatsink Dimension 82x70x49 mm (41 fins) Air Pressure 25.97 Pa-min Rated Voltage 12V Started Voltage 7V Noise 21 dBA Bearing Type Ball Bearing Rated Current 0.13A Life Expectation 60,000 hours Power Input 1.56W Connector 3 PIN

• 10 תגובות
    • 590 צפיות
  25. טוב אז ככה הבנתי שמה שהכי חשוב זה ה משאבה...ושאפשר להשתמש במשאוות אקווריום רגילה ולפי גם מה שהבנתי ככל שהמשאווה שאוהב יותר ויותר המהר ככה יותר טוב אתה יכולים לתת את זה בדוגמא במספרים עם אני ילך לחפש משאווה שאני ידע מה לשאול. ושמות..זאת אומרת שמות של המדידות.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים