אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי GF6600 רגיל לא GT עם 256DDR יש אפשרות פתיחת צינורות? ואם כן איך עושים את זה? אני יודע שיש לו 8 פעילים כרגע... (נראה לי) חח בתודה מראש. predator_008
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי אתמול התקנתי תוכנה שנימצאת בתקליטור של לוח האם זיגבייט , שבא אפשר לעשות אובר קלוקינג למעבד דרך תוכנת הפעלה XP , לא דרך הביוס . הצלחתי לקבל 2100 GHZ במעבד (AMD3800) עוד 10% , הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי 8230 נקודות במקום 7632 במהירות סטוק. אבל שהעלתי ל2150 כל המערכת קרסה , האם זה אובר קלוקינג תקין דרך הXP? רוני
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
לא זוכר איפה מישהו פעם אמר לי שניתן לחבר מאוור של ספק כוח ישן למחשב ושהוא יקרר כמו מאוור רגיל הטמפרטורות שלי במחשב על הפנים כרגע יש לי בעיות חמורות של חום לוח אם: 36 מעלות מעבד: 42 מעלות הרדיסק 80 גיגה: 40 מעלות הרדיסק 120 גיגה: 41 מעלות יש לי מאורר אחד של CPU ומאוור של ספק כוח ישן איך ניתן להשתמש בהם לשם קירור טוב יותר של ההרדיסקים ושל המחשב והספיו בפרט
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום היום חזרתי מהביהס וניסיתי להעלות את המעבד ל3000 מגההרץ כמובן שהצלחתי אבל הויינדוס הראה כזה מסך כחול ושאל אותי על מצב בטוח וכל השיט הזה אז בחרתי בSTART WINDOWS NORMALY ואחרי זה זה העלה לי את הוינדוס... אוקיי הבעיה היא כזאת אני ממש מפחד שיקרה למעבד משהו כ אני ממש לא רוטשילד... הטמפרטורות בקושי עלו אבל אני מפחד מזה שאני לא העלתי את המתחים. השאלה שלי היא כזאת: 1)האם אני צריך להעלות את המתח של המעבד מ1.50 ליותר כדי להגיע ל3000 מגההרץ בלי שום בעיות? 2)אני צריך להעלות מתח של רכיבים נוספים כדי להגיע ל3000 מגההרץ בלי שום בעיות? אני מאוד אשמח אם מישהו יקדיש מזמנו כדי לענות לי כי אני ממש מתעניין ומתרגש מכל העניין תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
נניח ב OVERCLOCKING החלקים יכולים להישרף. מה קורה אם אני אשנה תזמונים מ(כרגע) 3-4-4-10 לפחות? או שאני אשנה את ה -2T ל-1T? יתחמם? יתקצר או מה? סכנת אחריות? דרך אגב התזמונים גבוהים כיוון שאני רץ על 440MHZ במקום 400MHZ. בזכרונות של יונדאי(מה לעשות, לא כולם מושלמים ???) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני צריך עזרה עם כרטיס מסך חדש שקניתי (FX5900 Ultra 256MB של ASUS). יש לי מארז די פשוט עם 2 מאווררים רגילים. שמעתי שהכרטיסים בעוצמה הזאת מתחממים מאוד באפליקציות תלת-מימד. השאלה שלי היא האם אני יכול לסמוך על המאווררים שיש לי בלוח האם (ASUS P4S333ML) לקירור נורמלי של הכרטיס (שמגיע עם שני מאווררים עליו), או שכדאי לקנות מערכת קירור חדשה ? ואם כן, איזו מומלצת ? תודה, אנשים
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
:s05: לאחרונה התחלתי להתעניין באובר קלוקינג, יצא לי לקרוא על הנושא לא מעט ופחות או יותר מובן לי על מה מדובר. דבר ראשון - הביוס שלי חסום לאובר קלוקינג והבנתי שיש תוכנות שעוקפות את החסימה! אז אם מישהו מעוניין לעזור - אני צריך המלצות/קישורים. דבר שני - מן הראוי לציין שאני לא מחפש להגזים עם הOC וכרגע גם לא מתכוון להוסיף עוד אמצעי קירור; טמפ' הCPU שלי עומדת בין 32-43 וכך גם לוח האם. בואו נגיד שאני אהיה מבסוט אם אני אגיע ל 3.0 GHZ ... [אם זה נחשב מתון...] אני מעוניין גם להמריץ את הכרטיס מסך ואת הזכרון אם אפשר גם כן! [ובלי קשר - אני עומד לרכוש זכרון PC3200 1GB בסטיק אחד מתישהו בחודשים הקרובים] דבר שלישי - מכיוון שאני חדש בתחום ואני לא רוצה להתעסק בזה לגמרי לבד , אשמח א…
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום . יש לי מאוור קדמי קטן שהוא יושב מול ה HD , ניתקתי אותו מזמן כי הוא עשה רעש מחריד פתאום . ומאז יש לי ריסטים של המחשב . יכול להיות שזה בגלל שה HD מתחמם וא בעיה אחרת ? יש לי 20G HD 5400
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
האם הוא קירור טוב ביחס למחיר? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11472&catid=571 אני עושה אוברקלוק די טוב עם הכרטיס שלי בעזרת מאוורר פשוט של 50 אז אני חושב שעם זה יהיה יותר טוב יש לי 5700FX LE הצלחתי להפוך אותו לגרסא רגילה (העלתי כ200 MHZ) אבל יש לי הגבלה רצינית בזכרונות וזה מגיע עם קירור לזכרונות אז זה אחלה ובמקרה שאני מחליף כרטיס מסך אני תמיד יכול להעביר את הקירור הזה ואת הזכרונות נכון?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הלוח ASUS P5KC ורשום שאם אוברקלוק אפשר להגיע אם זיכרון 800MHZ ל-1333MHZ זה נכון? E6850 עד כמה אפשר להגיע איתו? ספק OCZ 600W
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
האם הספק הזה- http://www.thermaltake.com/demo/w006162TR2/w006162.htm טוב? כלומר- שקט ומספיק חזק למחשב ממוצע? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי P3 הגעתי איתו במקסימום בלי העלעת מתח ולא העלתי דרך הביוס כי אין שם את האפשרות הזזאת העלתי עם CPUFSB ואני רוצה תוכנה דומה בישביל להעלות מתח ...
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכם =] הגיעו ימי הקיץ והחלטתי לרכוש לעצתמי איזה קירור ולהעיף את הסטוק פתחתי נושא לפני איזה חודש אבל לא קיבלתי תשובה עכשיו ההתלבטות שלי היא בין הNinja Plus REV B לבין הTuniq Tower - למערכת הראשונה בפרופיל עכשיו יש לי שאלה כזאת , אם אני אקנה את אחד הקירורים הבאים - אני רוצה להחליף את המאורר לאיזה Silenx או גם חברה אחרת דבר שיעלה בערך 90 שקל ויוריד מרמת הרעש ויוריד כ2-4 מעלות כמו שראיתי בביקורות . - ואז הגעתי לבערך 300 ומשהו , וב315 יש את התרמלייט אקטסרים 120 שאותו אני יכול להשאיר פאסיבי אפילו - ועם הצורך להוסיף מאורר לא מתוכנן OC עצבני או שבירת שיא ודברים כאלה , אלא משהו קליל כזה . אני יודע שזה ייותר מידי התרמלייט , אבל אם אני כבר משקיע ... יש הצעות ? וחוץ מAC למינ…
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
תקציב מקסימום 300. קרור אוויר.. שיגיב רק מי שבאמת מבין... תודה, דן
-
- 8 תגובות
- 534 צפיות
-
-
השאלה שלי אני יארגן לו מאוור עוד איזה שבוע-שבועיים...האם יש מצב שאני עדיין יוכל לקבל תוצאות טובות באוברקלוק גם בלי מאוורר??.. וכדאי כבר להשקיע ב2 מאווררים נכון?..ויש לכם אולי המלצה על מאוורר חזק וטוב?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
תקציב: כ500 שקל אני רוצה שתגידו לי מה אני צריך לקנות... יש לי כרטיס מסך: ג'יפורס 5 (128) ובקרוב מאוד אני קונה את ה6800 אולטרה איזה מערכת קירור לקנות כדי לשפר את המעבד ב 50% לפחות..? יש לי p4 2.4 Processor Properties Manufacturer Intel Version Intel Pentium® 4 External Clock 133 MHz Maximum Clock 3066 MHz Current Clock 2400 MHz Type Central Processor Voltage 0.0 V Status Enabled Upgrade ZIF Socket Designation Socket 478 יש לי 256+512 זכרון לוח אם: Motherboard Properties Motherboard ID 12/26/2002-SiS-646-6A6IXG0XC-00 Motherboard Name Gigabyte GA-8ST800(-L) Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effec…
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
שלום אני עומד לפני קניית מחשב חדש וחשבתי לקנות קירור של ACTIVECOOL. קראתי עליו ביקורות טובות וגם הרעיון עצמו יפה. אלא שבחיפוש מעמיק ברשת לא יכולתי כמעט למצוא חנות שמשווקת את המוצר הזה, לא בארץ ולא בחו"ל (מצאתי רק את זיגזג שמחזיקים דגם ישן). גם כשכבר מצאתי חומר עליו, תמיד דובר על כך שהוא מתאים לסוקטים ישנים ולא, למשל, לסוקט 775 או 939. אז האם מישהו יודע מה קורה עם החברה הזאת ? האם היא עוד פעילה או שזה מוצר "מת" ? אם כן, אז האם הם מייצרים קירור למעבדים העדכניים יותר ? איפה ניתן להשיג את המוצר הזה בדגמים החדשים שלו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
היי... הורדתי את התוכנה SpeedFan כדי לוודא שהטמפ' שלי תקינות, ואני לא מבין ממש במספרים האלה, לדעתי אתם המומחים Temp1: 28C Temp2: -53C Temp3: 17C HD0: 39C HD1: 39C Core: 33C יש לציין כי הטמפ' האלה במצב מנוחה עם מזגן פועל בחדר, והמאוורר של הספק מוחלש (בשביל שקט)... האם זה תקין? מספיק תקין בכדי להשאיר את המאוורר של הספק מוחלש לתמיד? אפילו במאמץ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מבחינת רעש וביצועים? (שדרוג זה עסק יקר מדי, תנו לי לחזור לימי הP2 כשהכל היה פשוט :)
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא 3.0 GHZ סוקט 478 עם 768 DDR ...הטמפרטורות שלו בזמן מנוחה הן: (מועתק מאוורסט) Motherboard 32 °C (90 °F) CPU 41 °C (106 °F) WDC WD800EB-00DJF0 30 °C (86 °F) Cooling Fans CPU 2557 RPM הטמפרטורות ניראות לי סבבה לאללה וכול זה רק באמצעות קירור אוויר רגיל וגוף הקירור של המעבד כמובן.. האם כדאי להחליף גוף קירור למעבד למשהו יותר טוב (הוא עם הקירור הרגיל שלו)?? האם כדאי לקנות קירור לזיכרונות?
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני בקרוב הולך לקנות את המארז NZXT ZERO ואני מעוניין להוסיף לו בקר, השאלה היא איזה מומלץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מעבד E8200 קראתי את הסטיקי על קריאות הטמפ', ורציתי לשאול: האם התוכנות REALTEMP וEVEREST מחשבות את הטמפ' לפי ה-PROCHOT# או לפי הTJMAX? ה-REALTEMP נותנת לי טמפ נמוכה בכ-10 מעלות מEVEREST.(אברסט מראה בערך 52). מי מהתוכנות מדויקת יותר? תודה אורי
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
צילצלתי לפנדה בשביל לשאול מה יש להם להציע לי בקשר לקירור כרטיס מסך דיברתי אם איזה אחד בשם מיכאל הוא אמר לי שהדגם VGA Silencer Ver 3 הוא טוב אבל יחסית ישן ויש מתקדמים ממנו. הוא הציע לי לקחת את הZalman Vga Cooler VF700-Cu אמר לי שהוא טוב יותר וממש שקט ברמות אמר שגם לפי מבדקים הוא יותר טוב ב 12 מעלות מהסליינסר מה אתם אומרים? :s05: לינק לזלמן http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=8204 לינק לסליינסר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5754 ישראל
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז ככה.... יש לי מעבד AMD 2800+ XP לפני כמה ימים החלפתי לוח .. לABIT NF7 לפני זה היה לי לוח של גיגביט... הבעיה שלי היא... לפני שהחלפתי את הלוח (כשעבדתי עם הגיגביט) המעלות של המעבד נעו בין 45-47 במנוחה... כרגע... כשאני עובד עם הNF7 המעלות הם 35.... והן לא זזות... זאת אומרת לא משנה מנוחה או מאמץ הטמפ' לא זזה מ35! בתמונה אתם יכולים גם לראות שמאוורר שעל המעבד(וולקנו 12) לא עובד על פול ספיד... 3000+... (פול ספיד 5400+)... איך זה יכול להיות? האם ירדה לי הטמפ' באופן משמעותי בגלל שהחלפתי לוח??? או שמה שניראה לי הכי סביר זה שהלוח מזייף את הטמפ... מישהו ניתקל בבעיה מסוג כזה?! בתודה אלעד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-