אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח שעשיתי תדברים נכון כמו שצריך אז רציתי לדעת אם עשיתי נכון . אז העלתי תFSB ל133 והינה תמונות ומשם נתקעתי. ולמה מהירות המעבד לא עולה לי ? ואני פתאום רואה שבMEMORY יש 133 במקום 100 וזהו משם לא הבנתי עוד איך לעלות את מהירות המעבד (2400) אז תעזרוו לי ובכלל עשיתי טוב כשהפכתי מ100 ל133 אני לא יודע אז תעזרו .... תודה לכולם. הינה קישור לתמונה http://img79.echo.cx/img79/6955/150015001488151315015kn.jpg
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום.. המפרט שלי הוא: p4 2000 a 256 rdram 800mhz msi 850p לפני כמה ימים ביצעתי אוברקלוק עד ל 2.4 ..הכל עבד טוב ויפה הרצתי את הפריים 15 שעות ללא שום שגיאות! בבוקר שאני מפעיל מחדש את המחשב אני שומע פיבים והמחשב לא עולה נאלצתי לאפס את הביוס.. עכשי ואני על 2.3 העלתי את המתח ב 50 ..בינתיים אין בעיות אבל אני חושב שזה יקרה שוב.. אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להגיע..ואיך לפתור את הבעיות.. קניתי קירור ספרק 7+..ומרחתי ארקטיק סילבר 5.. יש לי 57 מעלות כאשר הפריים רץ 15 שעות על המבחן הקשה ביותר.. בלוח אם יש לי 33 מעלות לאחר 15 שעות עבודה של הפריים במבחן הקשה ביותר.. יש לי שתי מאווררים על הדלת מכניסים אוויר...שתיים מקדימה איפה שהסידירום מכניסים אוויר אחד מקדימה למטה מאחורי הפאנל מוציא…
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן חברה, בשעה טובה הגיע לידיי האקסלרו הפסיבי ;D חשבתי לשתף אתכם במעט תמונות אחרי ההרכבה, על הכרטיס - X800GTO2 בנתיים, אני יכול להגיע לכם שהטמפ' (במנוחה בלבד) גבוהות ב 4-5 מעלות מקרור הסטוק, בימים הקרובים אני יקבמן עליו איזה מאוורר ונראה כמה הרצים אני יוכל עוד להעלות כדי לעקוף אולי את מהירויות הליבה והזכרונות של X850XTPE.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי P4 מעבד 3.0 לוח 865 PERL של אינטל כולל זכרונות 1.0גיגה ספק 500W ושתי מאווררים אחד מאחור ואחד בדופן של המארז המחשב די חדש אבל שאני משחק איתו 5 דקות הוא מתחמם ויורד בקצב ולא נותן להמשיך לשחק או לעבוד איתו רק שהוא מריץ משחקים או שני סרטים אז קופץ הסנסור ומשבית הכל מה עלי לעשות ? לחזור לחנות או ..... תודה מראש על העזרה 70 מעלות 73 74 70 מעלות כשהמחשב מתחמם מגיע ל 73 74 איך המעבד לא נשרף הסנסור מודיע על התחממות האזור המעבד
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
את המידע יש לקחת בערבון מוגבל... המאמר מתאריך October 10, 2007 ונתן מידע לגבי טמ"פ מקסמלית של מעבדי INTEL ו AMD שונים מסודר בטבלאות. לגבי INTEL ניראה כי מדובר ב TJ MAX ולא בטמ"פ ה CORE אך אני לא בטוח למה התכוון באמת המשורר http://www.hardwaresecrets.com/article/143/1
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
ניסיתי לשייף את המארז של מחשב ההתעללות שלי- שייפתי אותו עד שהוא נהיה חלק ואז צבעתי אותו עם שיכבה דקה של ספרי ישן ודפוק שמצאתי בבית (לא הספיק כדי לכסות צד אחד של המארז). אחרי שהצבע מתייבש שמתי לב שרואים את השריטות על הצבע. אם אני אצבע את המארז עם צבע מיוחד לרכב, בכמה שכבות, זה יסתיר את השריטות? יש שיטה לשייף בלי שריטות?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש זיכרונות (2GB (2X1GB מסוג DDR ואני רוצה שהם יגיעו לאיזור 250MHZ ב-OC על תיזמונים של 2.5-3-3 יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אהלן! ברשותי מארז 6A19 של COMPUCASE ובתוכו BIG TYPHOON על המעבד. לפני כמה זמן המאורר האחורי במארז שבק חיים אז העברתי את הזלמן F3 (רועש...!) לצד האחורי. אני צריך לקנות מאורר 12 ס"מ כדי לשים בחזרה מקדימה.. מה מומלץ מחנויות בירושלים? (IVORY\KSP\BUG\OFFICE DEPOT|חנות אחרת שאני לא מכיר) בKSP יש מגוון לא רע. אפשר לראות את כולם במחירון חלקים תחת "מאוררים וגופי קירור" (בעמ' הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems) תודה! ועוד שאלה קטנה. במארז 6A19 יש חור בצורת עיגול מעל המעבד (כנראה כדי להוציא ממנו צינור החוצה) ועוד מין חור אוורור קצת יותר למטה. החור אוורור הוא בערך 11.5X8.5 ס"מ. האם לדעתכם אפשר\כדאי להצמיד לו איכשהו מאורר שיוציא אוויר מהמארז? משהו כמו מא…
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מאוורר 80 מ"מ בקדמת המארז שזורק אוויר על ההארדיסקים וכרטיס-המסך. בכל אופן, אותו מאוורר מכוסה בלד זכוכית מאז שקניתי את המחשב. יש מצב שהסרת הלד תייעל את הקירור?
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי תקלה מוזרה קרתה לי המחשב שלי נמצא בOC כבר 8 חודשים לפחות ,וחודשיים עלQ6600@3.4GHZ יציב קריר והכל מעולה היום לאחר ריסט המחשב עלה מהפרופיל הרגיל של המעבד Q6600@2.4GHZ מבלי שנגעתי בכלום נכנסתי לביוס וההגדרות עדיין נכונות וע"פ ההגדרות בביוס המחשב אמור לעלות ע"פ פרופיל הOC F10 ,שמרתי,יצאתי וכלום.... הוא עולה כאילו לא עבר OC מעולם... איפסתי את הביוס הכנסתי שוב הכל ועדיין כלום.... הא ? :s05: הלוח של GIGABYTE G33 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
בוקר טוב, ??? כיצד ניתן להוריד את הטמפ' ב- 10-20 מעלות ברכיב P4 3.2G סוקט 478 MB של Asus ? האם יש פיתרון איכותי אך לא מורכב ? כגון: מקום נוסף על שולחן העבודה ? נאמר שההשקעה עד 500 ש"ח בברכה עדי דורון
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי יש לי 8800gt של אסוס עם קירור Glaciator עכשיו עשיתי oc ואני לא מצליח לעבור את ה 680mhz לליבה שאני נגיד מעלה ל685 אחרי כמה זמן המשחק ניתקע וחוזר אחרי כמה זמן משהו כמו חצי דקה יש למישהו מושג למה אני לא מצליח לעבור כי אפילו הגירסא הממוהרת של אסוס היא 700 לליבה ואני לא מצליח לעבור את ה680 בלי שזה ייתקע יש למשהו מושג? לגביי הטמפרטורות של הכרטיס הם לא גבוהות הכרטיס 47 מעלות במנוחה תודה מראש לעוזרים עריכה : זה הכרטיס רק ששלי עם 512 אבל זה אותו קירור http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=442&l4=0&model=2012&modelmenu=1
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
במשחקים כרטיס המסך שלי (XTX) מגיע בדרך כלל לטמפ' של 69 מעלות לאחרונה התקנתי את התוכנה RIVA TUNER כדי שתראה לי את הטמפ' של הכרטיס מסך בסרגל למטה. עכשיו כשאני נכנס לשחק ה-RIVA מראה לי שהטמפ' של הכרטיס מגיע ל-78 מעלות וכשאני יוצא לחלונות לבדוק טמפ' ב-ATI OVERDRIVE SENSOR הוא מראה לי 69 מעלות. מה מדייק יותר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OverClock למעבד דרך הביוס והעלתי את המכפלה מ 200x10 ל 210x10 הכל עבד פיקס.. לאחר מכן ניסיתי להעלות עוד ל 220x10 ולאחר ששמרתי את השינויים בביוס המחשב עשה ריסטרט וההגדרות חזרו שוב ל 200x10 :\ מה הבעיה? תודה..
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מה זאת אומרת אוברקלוק לזיכרון יענו אים אני עושה אוברקלוק לזיקרון מי 512 מגבייט אז יהיה גיגה?
-
- 8 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי קונרו E6400 עם 1 ג"ב זכרון בשני סטיקים, לוח אם 965P-S3, וקירור סטוק. עכשיו אני עומד על 3.04 בלי להעלות מתחים (נעלתי אותם) והכל בסדר ויציב אחרי עבודה ממושכת, משחקים כבדים והפעלה של כמה יישומים יחד. כמה רחוק אתם חושבים שאוכל להגיע עם הזכרון הזה וללא העלאת מתחים?
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום hwzone, עד עכשיו נכנסתי מדי פעם לפה בשביל לראות ביקורות על חומרה, מדריכים ועוד כמה דברים ואני חייב לציין שזה אחלה אתר + אני בא מפורום חומרה של Gamer.co.il כהפניה לעזרה בבעיה שהתחילה לי שלשום בתקווה שתוכלו לעזור לי. אז זה מה שקרה: קודם כל המפרט המלאה (למקרה שיהיו שאלות בנושא): AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D GeIL 2GB 2*1GB PC3200 DDR400 Dual Channel GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Sony Floppy Drive 1.44 Black Thermaltake Soprano VB1000BNS Black Window TAGAN 2FORCE TG480-U22 480Watt Active PFC שלושה ימים אחרי שקיבלתי את המחשב החדש, התח…
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הטמפרטורות שניראות כאן תקינות ? ומתי אני אדע שהטמפ' לא תקינה ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מקבל טפרטורה לא ברורה של AUX -מינוס מעלה אחת זה הגיוני? במעבד אני מקבל 38 במנוחה /43 במאמץ שזה רגיל כרטיס מסך 29 במנוחה /38 במאמץ גם רגיל כנ"ל לגבי הקשיח , אני רק לא מבין מה זה ה-AUX הזה ואיך הוא נמצא פעם במינוס מעלות ופעם הוא מגיע גם 10 מעלות. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן, שלום לכולם... יש לי בעיה... אני משחק את המשחק c&c 3 והוא כל הזמן קורס... ועוד כל מיני משחקים עושים בעיות... המון אנשים אומרים לי שכנראה הכרטיס מסך מתחמם אז הורדתי ntune וכשהמחשב לא עושה כלום שום דבר מיוחד (או שהמשחק לא פעיל באותו הרגע או רק ב alt-tab ) הוא ב 53 - 54 מעלות צליוס כשאני מעלה את המשחק מדדתי פעם אחת שכותב 64 ופעמים אחרות 61 ... הבנתי שגם על כל שנייה שעוברת הוא מתקרר ב 4-5 מעלות ... ז"א לוקח לי טיפה זמן לעשות אלט טאב... אני משתמש ב GeForce 8500 עם 256 מגהבייט זכרון (point of view) (DDRII מעבד פנטיום 3.0 אז בקיצור, מהן הטמפרטורות הנורמליות \ לא נורמליות של הכרטיס מסך הזה.... (המחשב הוא חדש חדשדש - פחות משבוע) האם יכול להיות שהחברה הרכיבה לא…
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי כולם, אחרי 3 שנים שאני עם מחשב רועש, החלטתי שנמאס לי. המאוורר שעושה הכי הרבה רעש הוא המאורר של כרטיס המסך: משום מה, נורא התקשיתי למצוא מאוורר כזה באתרי אינטרנט השונים. תוכלו להמליץ לי על מאוורר חדש כזה, שיהיה שקט? או לחילופין, לא נראה לי, אבל האם אפשרי לשים קירור פאסיבי על כרטיס המסך, וככה בכלל לפתור את הבעיה של הרעש? הבעיה השניה היא המאוורר של המארז. מדובר במאוורר 80 מ"מ סטנדרטי. גם הוא די מרעיש, ולא הייתי רוצה לקנות אחד חדש שיתחיל להרעיש שוב אחרי חודש. אפשר בכלל לשים מאורר גדול יותר, 60 או 80 מ"מ, שמרעיש הרבה פחות? זה יביא לאותה תוצאה? אני לא בטוח שזה אפשרי מבחינת המארז. התקציב שלי הוא, נניח, 200-300 שקל לשני המאווררים. אני אשמח לקבל את עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איך אני משנה את ה MHZ של המעבד בלי לשנות באותה מידה את הMHZ של הזיכרונות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, אני מתעניין במפרט כמו: http://hwzone.co.il/specslist/view/103/ (המפרט השני עם OC?) סליחה על הבורות, אבל איך עושים OC? זה משהו שמוכר המחשב צריך לעשות או הגדרות בביוס? האם OC זה דבר שאפשר לעשות בבטחה גם במחשב של מישהו שלא מבין יותר מדי בחומרה? תודה! ניר
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-