עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shaharc3,

אשמח לשמוע את דעתו של כל מי שמנוסה באוברקלוקינג וריבוי כרטיסי מסך, לגבי השימוש בספק ENERMAX LIBERTY 620W למטרות אלו. האם הוא מספיק חזק? בהנחה והאוברקלוקינג בינוני עד חזק בשימוש עם שני כרטיסי HD 4850. תודה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  2. E6300 GA 945P-S3 2 ג'יגה 667. יש איזה מדריך שיעזור לעשות OC עם הלוח אם הזה? הדוגמה שיש באתר היא של AMD, ואני מפחד לטעות ב OC הראשון שלי. תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  3. Started by Supernak,

שלום, יש לי X800XT וניסיתי לעשות לו OC עם התוכנות ATI TOOL, TRIXX וה-ATT. הבעיה היא שברגע שאני מגיע ל-520MHZ לליבה זה תוקע את המחשב. השאלה שלי היא איך אפשר לתקן אבל זה והאם זה קשור לזה שאני עשוה OC הכרטיס מסך מגיע ל-80 עד 90 מעלות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by aderet,

הרכבתי את המערכת החדשה שלי: GIGABYTE 945P-S3 6300 מעבד leadtek 7600gt גירסה רגילה 2*512 זיכרון סמסונג 533 3320 נקודות 06 3dmark הכל ב default בלי לשנות כלום. תוצאה טובה? מה הטמפרטורה הנורמלית של המעבד שלי? תודה!!

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by bad-sector,

טוב, אז הסיפור שלי חוזר אחורה בזמן לפני כ 3 שבועות שקיבלתי את המאוורר ה"נחשק" בתקווה להוריד כמה מעלות טובות מהמעבד PALOMINO 2000 הרותח שלי (56 מעלות ב IDLE), כל כך הרבה כוח הופעל והלחץ שהוא יוצר כה אדיר שלמעבד נשברה הליבה, והלוח פשוט התחיל לקצר, לאחר קניה של מעבד חדש כי האחריות לא חלה על מעבדים שבורים!!!! גיליתי כי ה GIGABYTE 7VAX שלי לא תקין גם, ולאחר שיחה עם החברה קיבלתי EPOX 8K9A, האם הוא שווה כמו ה GIGABYTE הישן שלי?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by dsbaja,

שלום. יש לי מעבד amd2800 ולוחabit nf7-s הזכרונות שלי הם samsung 512 X3 אבל המהירות שלהם היא רק 333 כרטיס מסך geforce fx5900xt והקירור מצוין..... כמה אוברקלוק אני יכול לעשות למעבד ולכרטיס מסך כי אני יודע שהזכרונות עלולים להגביל אותי תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  7. Started by ShoX,

היי. קודם כל זה מחשב פנטיום 3 500MHZ עם לוח אם ASUS TUSEL 2-C ופעם לא הייתי שומע את המחשב. בזמן האחרון זה הגיע לרמה מטורפת של מקדח בטון :bash: איזה גוף קירור או מאוורר כדי לי לקנות? משהו לא יקר שיהיה קל להרכבה והכי חשוב - שקט מאוד מאוד! ושיקרר לי את ה78 מעלות האלה תנו הצעות (גם קישורים כי אני לא יודע מאיפה למצוא איוורור לפנטיום 3...) תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by Swamp,

שלום , יש לי מעבד AMD Athlon XP (Barton) 2500+ ותמיד רציתי לעשות אוברקלוק למחשב אבל אמרו לי שיש בזה סיכון ענק שהמעבד ישרף וכו ... אז השאלה שלי היא האם באמת כדאי לעשות אוברקלוק ועד כמה אני יכול להעיץ את המעבד ? שאלה נוספת היא איזה קירור ומארז כדאי לי לקנות כדי שיהיה אפשר לבצע את האוברקלוק ?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by alex28,

אך אני יכול לדעת איזה תושבת יש לוח אם שלי הלוח אם הוא P5GD1-VM???

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  10. Started by eglon1,

יש הצעות ? איך זה ? האם הוא ייכנס למארז : HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black http://tms.co.il/product/3010

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  11. אז ככה יש לי AMD 1700+ שכרגע עובד על 2300MHZ בכפולה של 192*12 מתח מעבד 1.625 במקום 1.5 סטוק יש לי זיכרון של קינגסטון DDR 333 שני סטיקים של 515. כל ניסיון להעלות עוד גורם לחוסר יציבות של המערכת ( יש פוסט ב- 200*215 הווינדוס נופל ). רציתי לברר יחד עם כל המנוסים פה מספר דברים: 1. לי נראה שהזיכרון הוא מה שעוצר אותי, האם גם אתם סבורים ככה? 2. הבנתי שהשימוש בשני סטיקם פוגע ומורחד את יכולות ה-OC , האם אמת בדבר? 3. במידה ואין לי 950 שקל לקנות crosair cmx512 3200c2 רציתי לדעת מה ההמלצה הבאה בתור שניתן לרכוש בארץ במחיר טוב ולקבל ביצועי OC טובים ראיתי האינטרנט את : http://www.mushkin.com/cgi-bin/Mushkin.storefront/3ebcf7490a39559e273fc0a80103065c/Product/View/990989 ורציתי לשמוע מ…

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  12. יש לי GF6600 רגיל לא GT עם 256DDR יש אפשרות פתיחת צינורות? ואם כן איך עושים את זה? אני יודע שיש לו 8 פעילים כרגע... (נראה לי) חח בתודה מראש. predator_008

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  13. הכרטיס מיסוג-EVGA e-Geforce 8800GTS KO SUPERCLOCKED PCX 320MB

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  14. Started by andd,

יש לי עכשיו FREEZER 7 PRO אני רוצה להעלות את הQ6600 ל3.0 ככה, אולי 3.2 כבר עכשיו בLOAD אני מגיע ל55-58 ככה על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by ofirn2,

מבין גופי הקירור הבאים מי מביניהם שווה את הקנייה לא רועש מידי ונותן ביצועים טובים שעושים אוברקלוק וגם בלי: Thermaltake Big Typhoon with Silent 120m"m Fan Sunbeam Tuniq Tower Arctic-Cooling Freezer 7 Zalman CNPS9500 אני יודע ההחלטה קשה כולם טובים רק אני לא יודע מה עדיף ומה הכי משתלם. עוד דבר חשוב אחד אם בכלל גופי הקירור נכנסים למארז שמידותיו: (440mm (D) x 430mm (H) x 200mm (W תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by ofir5300,

שלום יש לי בעיית טמפרטורות עם המעבד שלי מסוג Q9300 במצב מנוחה הוא על 60 מעלות בממוצע לכל הליבות ובמצב מאמץ על 67 מעלות בממוצע יש לי קירור זלמן עם וסט ואפילו כששמתי על הכי גבוה (רמת קירור הכי חזקה) זה לא עזר זאת תמונה בזמן מאמצון....

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by shibby15,

שלומות, אני מחפש קירור למעבד. הדרישות העיקריות זה שקט ויכולות אובר קלוק סבירות, אני לא מחפש משהו מאקסימאלי, רוב הסיכויים שמדובר במעבד 6300 שיומהר לבאס 400 כלומר2800, אולי קצת יותר ... או שעכשיו יהיה 805 ובעתיד יוחלף למרובע ליבות תקציבי יותר שגם הוא יומהר לאיזור ה 400 באס. כרגע אני חושב על ה Scythe KATANA או סמוראי כי אני יכול להשיג אותם בזול יחסית. הבנתי שההמלצה היא ל AC פריזר 7, אבל בהתחשב בזה שיש לי מחירים זולים יותר על ה סמוראי או קטנה, מה עדיף? המארז יהיה ככל הנראה אנטק P-150 עם שני מאוורים של זלמן F-2 (או שעדיף AC?) ומאורר מקורי 120 של אנטק. תודה מראש רום

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by DrStyle,

אני שואל את זה גם עם קשר לאוברקלוק וגם בלי קשר לאוברקלוק דבר ראשון, ממליצים לבטל אותם לOC יציב יותר, במה הביטול עוזר? דבר שני, אם המעבד שלי במהירות רגילה 3.7GHZ ובמהירות עם שמירת הכוח 2.4GHZ, במידה ואני יבטל את האפשרויות 3.7GHZ יתן לי פי 25% יותר מהירות במצב "מנוחה"? דבר שלישי, עד כמה ההגדרות האלה חוסכות והאם כדאי לי באמת לבטל אותן.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by Leo101,

יש לי מעבד 2.8 פרסקוט. המאוורר שלו הוא 8 אינץ' אם אני לא טועה. רציתי לדעת מה רמת הרעש שלו בדיצבלים.... אני גם מניח שזה טווח כי לפעמים הוא רועש יותר לפעמים פחות.... ;D ;D

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  20. Started by samudi,

האם הספק הזה- http://www.thermaltake.com/demo/w006162TR2/w006162.htm טוב? כלומר- שקט ומספיק חזק למחשב ממוצע? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by MATAN_BS,

???

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. שידרגתי עכשיו את המחשב ויש מלא הגדרות בלוח החדש שאני לא מכיר ושאין לי מושג מה הם עושות... אני צריך הסבר קצר על מה עושה כל דבר ואם אפשר מהי ההגדרה המועדפת... המפרט הוא: מעבד אינטל C2D E6750 לוח אם ASUS P5K זכרון OCZ PC-6400 2GB (2X1024) הנה רשימה של מה שהתווסף מבחינתי ושאני לא יודע מה עושה ואיך להגדיר + האופציות שיש לי: 1. האם העלאה של ה PCI-E FREQUENCY משפיעה על ביצועי כרטיס המסך? אני זוכר שב AGP זה לא עזר ממש... 2. TWR אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 3. TRFC אופציות: 20-25-30-35-42 DRAM CLOCKS, אוטומטי 4. TWTR אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 5. TRRD אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 6. TRTP אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 7. DRAM static read…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by uzi4u2,

קודם רציתי להודות לכל האנשים שעזרו לי לבחור מחשב מוקדם יותר שנית השאלה דיי ברורה האם הקירור מים עושה עבודה טוהב יותר מהקירור הרגיל ? זה שהוא שקט יותר לא ממש מעניין אני לא גר בארץ ( כרגע בהונגריה ) אז כמות החום שיש פה היא לא כזאת מטורפת כמו בארץ . מה היתרון שייתן לי קירור מים ? אני לא מעוניין סתם להשוויץ "שיוו תראה יש לי מים במחשב אני יכול ממש לבנות שם אקווריום " אלה יותר לכיוון של יעילות/תועלת תודה רבה למגיבים מראש ! המחשב שנבחר בסופו של דבר הוא הפנטיום E630

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  24. אני מבולבל... אוקי עכשיו שמעתי איפשהו על על vga silencer v3 איך הוא בהשוואה ל-ati silencer 1?ואיך הם בהשוואה לסיילנסר 2?? על מה עדיף ללכת??.מי מהם מקרר יותר טוב?אמרו לי שהסיילנסר 1 הוא בעל בעיית תאימות פיסית וצריך לחתוך אותו כדי שהוא יתאים???אז על מה ללכת על vga silencer 3?או על ati silencer 2 ??או על 1??? חשבתי שפתיחת התראד הזה תסדר אצל כמה אנשים את העניין... הנה תמונות לקירורים השונים ati silencer v.1 ati silencer v.2 vga silencer ver 3

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by 1tanai,

איך אתם רוצים שאני אשאל את השאלות תנו לי קישור למקום בו קוראים הכל ואז אני יבין

• 5 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.