עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקי לא מזמן קראתי ב xtreem systems איזה שהוא מדריך "חובה" לספק כוח לפני אובר קלוק שכול המטורפים עם הקרורי גז עושים לספק כוח שלהם שהמוד הזה אמור לעלות את הרייל ? מה זה נותן ? אפשר הסבר קצר איך עושים את זה כי לא הבנתי?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by dmaster1984,

שלום אני מעוניין לקנות מאורירים למארז במספר גדלים: 120mm וגם 80mm הייתי רוצה שהם יבצעו את העבודה, אבל הדבר הכי חשוב לי הוא שקט!!! אני ממש רוצה שהמחשב שלי יהיה שקט, שקט ממש. לכן הייתי רוצה בבקשה המלצות לגבי מאורירים, אני אשמח גם לינקים לחברות שמוכרות!!! תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by nimrodim,

קראתי את הכתבה הבאה בקשר ללוחGA-P35C-DS35 http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-p35c-ds3r_6.html#sect0 מהכתבה עולה שישנה בעיה בהמהרת זכרונות DDR2 על לוח זה (בהנחה שמשתמשים ב MULTI נמוך יותר) באותו עמוד הם גם מתיחסים לגשר הצפוני אשר לטענתם מאוד מתחמם בזמן ה -O.C. - שהם נאלצו להוסיף קירור אקטבי מאליו. רציתי לדעת אם נתקלתם בבעיות אלו גם ב - GIGABYTE GA-P35-DS3 שאין לו תמיכה ב DDR 3? האם הגשר הצפוני של GIGABYTE GA-P35-DS3 מתחמם גם הוא מאוד?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by shronxx,

אני מתכוון לרכוש את הלוח אם של ASUS ה- P5W DH DELUXE ביחד עם ה CORE 2 E6600 רציתי לדעת האם ללוח הזה יש יכולות OC טובות או שכדי לקחת לוח אחר

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. הנה פרטי הבאיוס שלי : BIOS Date: 03/16/04 BIOS Type: Award Modular BIOS v6.00PG BIOS ID: 03/16/2004-i865PE-6A79ZG0MC OEM Sign-On: Intel 865PE AGPSet BIOS for 8IPE1000-G F3 Chipset: Intel 2570 rev 2 Superio: ITE 8712F rev 5 found at port 2Eh OS: WinXP SP2 CPU: Intel® Pentium® 4 CPU 2400 Mhz MAX: 3600 Mhz BIOS ROM In Socket: No BIOS ROM Size: 256K Memory Installed: 256 MB Memory Maximum: 4096 MB Memory Slot 01: 256 MB Memory Slot 02: 0 MB Memory Slot 03: 0 MB Memory Slot 04: 0 MB מה אתם אומרים צריך לשדרג?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  6. טוב עד שאני יזמין את החלקים החדשים אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני למעבד. לפחות להגיע ל1700. יש לי Intel Celeron 1100 MHz והטמ' שלו הם 25 נכון לעכשיו וזה שיט אני מאמין שהו מגיע אולי ל30 במאמץ וגם אני יודע שסלרון לא מתחמם ממש. אז מה אכפת לי לזייןאותו באובר קלוק? עכשיו הבעיה היא שאני מגיע ל1400MHz אז הוא נתקע לי. אני מדבר על כל המחשב. פתאום הוא נתקע. דיברתי עם כמה שמבינים, והם אמרו לי שזה קשור במתח של הזכרונות. עכשיו אני לא יודע איך ובכמה להעלות וגם אני מפחד שאם אני יעשה את זה זה ישרוף לי את כל החלקים. אשמח אם מישהו יסביר לי... ואם זה באמת קשור למתח. תודה רבה וענקית מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by kobibo,

אני רוצה לרכוש את הכרטיס והבנתי שניתן יהיה לעשות לו O.C יפה מאוד. השאלות שלי: אם איזה תוכנה כדאי לי לבצע את ה O.C ? התוכנה צריכה גם לנטר לי את הטמפ' של הכרטיס וגם יכולת לשלוט ב במהירויות המאוורר. ראיתי שישנם כמה תוכנות כגון: Ati Tools Ati Tray Tools Riva Tuner מה עדיפה או שישנה תוכנה טובה יותר?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. האם כדאי לי לעשות אוברקלוק למעבד שלי? והאם כדאי לי לשדרג תכרטיס מסך ראיתי פה כמה נושאים על הפכית 9800p >9800xt האם זה כדאי? ואם אפשר גם לינק למדריך מפורט ושאלה שהוספתי כי אם כבר פתחתי תראד אני יכניס אותה גם לפה ! תראו אני הולך למלא לאן פרטים מלא כול חודשיים בערך אני חולה על זה ! קיצר גם המחשב שלי בא איתי אבל עכשיו גמרתי תמחשב החדש שלי והוא עלה לי די יקר 6500 אם מעגלים קצת אז רציתי לדעת האם העברת המחשב יכולה לגרום נזק ובמה כדאי להזר ואיזה נזקים יכולים להיגרם תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by nivezrati,

שלום לכולם כאמור עכשיו הצלחתי להדליק את התאורה האחורית של הצג שלי הצג ממש סבבה והכל אבל הוא ממש מתחמם וחשבתי לשים לו את ההנגד של ה100 אוהם לכיוון התאורה ומה שהכי מפריע לי זה שהקונטרסט (התווים) שלא בשימוש כל כך כהים שבזוויות מסוימות כמעט קשה לקרוא את הכתוב יש לי נגד של 1000 אוהם ואני מתכוון לשים אותו לקונטרסט אבל אני לא יודע בבירור איך לחבר אותו אז מי ששם אחד כזה בבקשה שיעזור לי? ולמי שלא שם זה לא מפריע לכם? איך אתם מתגברים על זה? בתודהההה ניב ;D

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by M7a,

אינטל פנטיום 4 2.66MHz שמיוצר בטכנולוגיה 0.13 מיקרון? מה הטמפרטורה הממוצאת, מקסימלית והממולצת שהמעבד צריך להיות... תודה!

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  11. הכותרת אומרת הכל...

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by dorliv,

הכרטיס מסך הוא shappir radeon 9600xt 256mb

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by oron1g,

אני חדש בתחום הOC. אם אני מגדיר בביוס את הFSB על 333 כלומר 333 כפול 7 את הזכרונות על 2. כלומר יעבדו על 666 א. אני צרים לשנות מתחים? אם כן כמה? המעבד מקבל 1.31 (במקור) הזכרונות 2.10 (במקור) ב. יש איזשהו כלל מתי וכמה צריך להעלות את המתחים? *המפרט שלי מופיע בצד ימין למי שרוצה לראות איזה לוח וזכרונות תודה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by Br33z3R,

שלום, אני סובל כבר הרבה זמן מרעשים בלתי נסבלים שנובעים מהמאוורר של כרטיס המסך: Leadtek GeForce 6600GT (AGP. ניסיתי הכל, לפרק,לנקות, לשמן, למרוח משחה תרמית - כלום! אני מעוניין לקנות מאוורר חדש אך אני לא יודע איזה. הבנתי שלא ניתן לקנות את המאוורר המקורי. אשמח להצעות (עד 150 ש"ח) וגם אשמח לדעת אם יוכלו לעשות את זה בחנות שבה אקנה או שיהיה עלי להרכיב את המאוורר לבד? ד"א, הטמפ' של הכרטיס במנוחה היא: GPU- 52c GPU Diode - 80c (קצת מלחיץ)

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by shmulikp,

חבר'ה, קניתי בעצתכם את הזלמן 120 מ"מ - לאחר שבדקתי שהוא מתאים ללוח אם INTEL AVALON אבל מה, לא נראה לי שיש מספיק מקום במארז - הספק קרוב מדי, ולמען האמת גם כרטיס המסך ONBOARD שעל לוח האם נראה מפריע (הגוף קירור הפסיבי שלו) למרות שכתוב שהלוח מתאים... הקיצר, אני בבעיה. ובינתיים, חם, המעבד עובד לי ב-67 מעלות בערך, במארז בערך 47 מעלות. מה אני עושה? יש לכם המלצות למשהו יותר קטן שיתאים ל-775 שלי? המארז שלי הוא MIDI סטנדרטי, הלוח אם כמו שאמרתי - INTEL AVALON. תודה! שמוליק.

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by Dwhore,

צהריים טובים. הזמנתי קירור לסטיק זכרון.. לדעתכם זה באמת עוזר? או שזה סתם חתיכת ברזל על הזכרון ששומרת את החום בתוכו? מה זה באמת עושה? סתם לידע כללי ד"א הזמנתי של Tt..זה טוב? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/images/Thermaltake_Copper_HEAT_SPREADER.jpg

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  17. היי, מה קורה? אני מעוניין לקנות את ה-Vantec Hexus Panel, ראיתי תמונות של החיבורים שלו, אני חושב שהבנתי איך לחבר, אבל אני רוצה שתסבירו לי יותר טוב איך לחבר אותו, אז תעזרו לי בבקשה. ויש לי שאלה, עם איזה תוכנה אפשר לבדוק את הטמפרטורה של המעבד? {יש לי לוח של אינטל אז אי אפשר לבדוק בביוס}. תודה מראש, מתן.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by Wizard Of Oz,

האם אני יכול לשים היינסטיק על כל צ'יפ? אם כן איך אני מחבר אותו שהוא לא ייפה או משהו כזה...

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by -neo-,

אוקיי, אז זה הולך ככה, אני רוצה לעשות אוברקלוק (פעם ראשונה) למערכת חזקה (Athlon 64 3700+ San-Diego) וכמובן שישר חשבתי על ה-tower112 (שלפי הבנתי הוא הקירור הפסיבי הטוב ביותר) + 2 מאווררים, רציתי לדעת מבחינה תקציבית כמה כדאי לי לחבר לו את המאווררים האלא או שאני יגיע לכמעט אותה טמפרטורה גם בלי... תתחשבו בזה שאני רוצה את המה"ץ שלי ומצידי שהמחשב יעשה רעש של בואינג 777...... תודה רבה לעוזר!

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by M-J,

על זכרון 512K 400 שטובים לאובר קלוקינג

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by chicks,

שלום, במערכת מותקנים הזיכרונות הבאים: CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL XMS כאשר אני בודק את הזיכרונות דרך CPU-Z, מצורפת תמונה של התוצאות. הוא מזהה לי בלשונית MEMORY את הזיכרון כ CL5 ואילו כאשר אני ניגש לכל זיכרון לחוד דרך לשונית SPD רואים שהזכרונות אכן CL4. מה המשמעות לכך? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by avishai1b,

אני הולך לקנות מחשב חדש בחצי שנה הקרובה... ואני לא כלכך מבין למה אני צריך לעשות אוברקלוק נגיד לCPU או לכ מסך? מה זה יעשה? איך עושים OC? אני עושה OC? או שאני קונה משהו שהוא כבר OC? ??? אוברקלוק זה רק מקרר את הGPU/CPU? ??? שאלה - כמה עולה מארז שמגיע עם מערכת קירור מוכנה? אפשר לקבל הצעות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by tom123,

מה אתם אומרים אם את ה- SP94 אז עם איזה מאוורר

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by pavel19,

חברה מה אתם חושבים על הקירור החדש לזיכרונות של tt , האם הוא שווה או לא ? תודה

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by giloman,

1) האם לכל מעבדי המובייל של AMD יש מכפלה פתוחה ? 2)איך עושים OC עם מכפלה פתוחה ...דרך המכפלה....?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים