אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני לא מתכוון לקירור מים תראו למה אני מתכוון http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1623&products_id=9827 אין לי בעיה לקנות מהם אבל לשלם 50 שקל משלוח?! פשוט גניבה אז רציתי לדעת איך מכינים את זה
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8400, שנמצא כרגע על 4.05GHZ. כדי להגיע לבאס הדרוש (450) נאלצתי להעלות את המתח על הצ'יפסט מ1.5V ל1.6V. התוכנה היחידה שאני מכיר שבודקת את הטמפרטורה על לוח האם היא SPEEDFAN. לפי התוכנה, טמפרטורת הלוח עומדת בד"כ על 40 ומשהו, טמפרטורה סבירה בהחלט. לפני כמה ימים פתחתי את המחשב (בעניין אחר), והפעלתי אותו כאשר דלת המארז בחוץ. בדקתי עם היד את ההיטסינק של הלוח - והוא היה חם הרבה יותר מ"40 ומשהו". אמנם SPEEDFAN מסרבת לעבוד אצלי כרגע, ולא יצא לי לבדוק מה הקריאה שלה כאשר הדלת פתוחה. בכל זאת, בדלת יש לי מאוורר חזק שנמצא בערך מול הצ'יפסט, אז העדרו כנראה לא השפיע לטובה, ובכל זאת, הבדל של בערך 20 מעלות בין הטמפרטורה המדווחת לזו שהיד שלי מרגישה נראית לי כמו הרבה יותר מדי. האם…
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח של אסוס . http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_p5k3_black_pearl_edition/5.htm ואני לא יודע איך עושים OC בלוח הזה למעלה יש קישור לתמונות של הביוס. תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני צריך עזרה יש לי מאוורר למעבד פרידג רוק אני צריך מאוורר יותר רציני למעבד המעבד 2.4 800 FSB ויש לי גם 5 מאוררים של THERMALTAKE SMART FAN 2 במארז סליחה שאני משגע אתכם
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קניתי מחשב השבוע2600 XP BARTON 1.9 GHZ לוח GIGABYTE 7S748-L http://www.ocworkbench.com/2003/gigabyte/7s748-l/7s748l-1.htm זיכרון 256 3200 2.5CL A-DATA 3D CLUB RADEON 9200SE האם ישלמשהו נסיון ב OC לגבי הלוח הנ"ל כיוון זיכרונות ומתחים להגיע ל2300 מהירות???? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש :)
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול לאיפה מתחברים כל כבלי המתח של המאווררים שנמצאים במארז ?? האם זה ישירות לספק הכוח או ישירות ללוח אם?? ובמידה ויש לי על המארז עצמו כ- ארבעה מאווררים חיבורי החשמל יספיקו לי??? תודה.....
-
- 8 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אוקי אז זה המפרט E8400 Thermalright ultra 120 xtreme NZXT Tempest corsair 550VX Asus p5n-D לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע עם המפרט הזה? ניחוש פרוע
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מעבד 4731 זיכרון 3314 המערכת שלי היא אי אמ די 1900 וזיכרון די די אר 266 2100 בבקשה תגובות
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
המחשב שלי הגיע היום מTMS ואיתו הOC מ 2GHZ ל 2.8GHZ.. בדקתי עם אוורסט ואח"כ עם TAT, והטמפ' של הליבות אפילו לא מתקרבת ל40 מעלות.. 34-37 בליבה 0 ו32-34 בליבה 1 (זה לא במאמץ, סתם גלישה באינטרנט וכמה תוכנות ברקע..) זה הגיוני<? או שאולי יש איזה בעיה בסנסורים? אם זו באמת הטמפ', אולי אפשר להוריד קצת את המהירות של המאוורר?=פחות רעש.. איך עושים זאת? ~תודה רבה מראש~ עריכה: גרמתי לשניהם לעבוד ב100% עם TAT, קפצו מיד ל68-73.. זה כבר יותר מפחיד.. אבל מה צריך בשביל לגרום למעבד באמת לעבוד ב100%?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מתכנן לעשות מוד קטן בכרטיס מסך שלי sapphire atlantis 9600XT 128mb מה שאני מתכנן לעשות זה להביא היטסינקים מחבר שלי לזיכרונות ומאוורר יותר גדול מזה של הספיר... יש לי כבר דבק תרמי... 1.איך אני מדביק את ההיטסינק לזיכרונות? יש דרך מסויימת להדבקה?מה עובי המריחה של הדבק על כל זיכרון? 2.מה כדאי? לנסר לכל זיכרון סינק בגודל שלו ולהדביק עליו או לפטה ארוכה שתודבר לאורך כל הזיכרונות...(שתי פלטות:לאורך הזיכרונות האנכיים והזיכרונות האופקיים) 3.יש איזשהו מקום שצריך להיזהר מלשפוך עליו את הדבק? אם גלש לי קצת...זה יזיק לכרטיס? 4.אני מביא גם מאוורר יותר גדול לא יודע בדיוק איזה...חבר שלי מארגן לי...כדאי להוסיף אותו או שיספיק המאוורר הקטן של הספיר? תודה לעוזרים ..אני …
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס GF6800 של ASUS קוראים לו V9999 למבינים שביניכם.. אני רוצה לקנות לו גוף קירור חדש שקוראים לו AcceleroX1 של AC אבל אני בטוח שאני לא יכול לחבר את החשמל של המאורר לשקע בכרטיס (הפינים שונים).. אני יודע שאפשר לעשות את זה לפי זה : http://www.extreme-mods.de/readarticle.php?article_id=17&rowstart=3 זה אותו כרטיס אבל הכל כתוב שם בגרמנית.. האם יש מתאם שאפשר לקנות שיאפשר לי לחבר אותו לכרטיס..? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
טוב קודם כל המפרט שלי: ASUS P5KC P35 OCZ 800MHZ@900 Platinum Revision CL4 [שב2.2 מגיעים בכיף גם ל950] Intel Core 2 Duo E8400 3GHZ @ 4.05 HIS IceQ4 HD 4850 [הרגיל.. לא TurboX] Segate 500GB 32MB buffer Zerotherm Nirvana NV120 NZXT Tempest יש לי קצת נסיון בOC, אז שיחקתי בביוס והגעתי למצב אידיאלי שהמעבד עובד על 4.05 גי'גה ב-1.45 וולט זה מעלה POST, בוט.. ווינדוס.. קרייסיס - הכל רץ חלק! והטמפ' לא עלו בהרבה- מקסימום 55 מעלות בנקודות פיק קיצוניות לחלוטין [הנירוונה עושה את העבודה ;D] אבל כשאני מריץ בדיקות מאמץ [כגון EVEREST, Prime95] אחרי חצי-דקה~דקה ישר עולה שגיאה [Hardware Faliure] עכשיו באוורסט אפשר לבחור מה לאמץ.. אז בחרתי לאמץ רק את ה-CPU ורץ שעה בלי שום שגיאה.. ב…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE אין לי אפשרות לשנות את הVOLTAGE בBIOS האם אני יכול לעשות משהו כדי לשנות את הVOLTAGE(ואל תגידו לי VMOD)? האם אני יכול לעשות עדכון לBIOS ככה שתהיה לי האפשרות לשנות את הVOLTAGE?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
גם אם אין כאן בקשה למפרט, עדיין אני חושב שכדאי שהשאלה תשאר בפורום הזה כי מדובר כאן בשאלה עקרונית: שמתי לב שיש מפרטים שונים בהם הומלץ על אותו המעבד. עם זאת, במפרט מסוג אחד הומלץ קרור למעבד ובשני לא (ואין מדובר על מצב בו בהצעה אחת הוצע OC ובשני לא). מה הלוגיקה כאן? איך ניתן לדעת מתי לאמץ הצעה בה למעבד מוצמד קרור לעומת הצעה עם אותו מעבד ללא קרור?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה, חיפשתי קירור טוב ושקט למעבד שלי AXP 2000+ לאחר כמה חיפושים וקריאת המלצות בפורום הזמנתי את ZALMAN CNPS7000B-ALCu עכשיו, בלוח אם שלי GIGABYTE GA-7VAX אין את ארבעת החורים המתאימים להנחת התושבות של הזלמן.. לקדוח חורים לא נראה לי אפשרות טובה כמו שאפשר לראות בתמונה של הלוח אם ולמי שמכיר את ההתקנה של הזלמן בסוקט 462, יש בכלל פתרון טוב? אני אולי ינסה להדביק את זה אבל זה ממש לא נראה לי פתרון טוב או משהו שיחזיק מעמד..
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי סתם מאורר ג'נרי ועוד מאורר EVERCOOL שזורקים בערך אותה כמות אוויר הייתי רוצה לדעת בערך (סביבות) כמה CFM כמובן שזה דבר שמשתנה ממאורר למאורר במיוחד בג'נריים אבל בכללי בערך אני צריך לדעת טווח תודה (:
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום היום חזרתי מהביהס וניסיתי להעלות את המעבד ל3000 מגההרץ כמובן שהצלחתי אבל הויינדוס הראה כזה מסך כחול ושאל אותי על מצב בטוח וכל השיט הזה אז בחרתי בSTART WINDOWS NORMALY ואחרי זה זה העלה לי את הוינדוס... אוקיי הבעיה היא כזאת אני ממש מפחד שיקרה למעבד משהו כ אני ממש לא רוטשילד... הטמפרטורות בקושי עלו אבל אני מפחד מזה שאני לא העלתי את המתחים. השאלה שלי היא כזאת: 1)האם אני צריך להעלות את המתח של המעבד מ1.50 ליותר כדי להגיע ל3000 מגההרץ בלי שום בעיות? 2)אני צריך להעלות מתח של רכיבים נוספים כדי להגיע ל3000 מגההרץ בלי שום בעיות? אני מאוד אשמח אם מישהו יקדיש מזמנו כדי לענות לי כי אני ממש מתעניין ומתרגש מכל העניין תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה אני ממש לא מבין ב OC והגיע זמן שאני ילמד מעט... כרגע יש לי לוח מעפן של Gigabyte שלא מתאים ל OC כמו כן הזכרונות שלי עושים בעיות.... אני צריך המלצה ללוח וזכרונות לשוק החלש שסכומם הכולל של הלוח והזכרונות יהיה 1000 שקל? לוח ו 512 סטיק אחד. גג 1200 לא יותר... כמו כן אני צריך לדעת עם ה Big water שווה משו כי אני מקבל אחד כזה מתנה....רציתי לדעת עם יש לו מה שצריך כדי להגיע ל OC גבוה... כרגע יש לי E5420 והזכרונות שלי הם ... ככה כתוב ב everest DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) אמרו לי משו על התזמונים שהם גרועים או משו...ורציתי לדעת אם הם טובים ל OC
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
צריך המלצה לבקר מאווררים טוב. 4 מאווררים. שיהיה נוח ויעיל. תודה
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני משתמש ב EVERST ורשום לי השם של החיישן זה MAXTOR 6Y060L0 עכשיו אני בטוח שזה החיישן של הארדיסק.. מישהו אם זה החיישן של המעבד או שיש אחד אחר וצריך תוכנה אחרת.. יש לי Intel Pentium 4 1.7Ghz i845e עשיתי אובר קלוק ל 1.9Ghz
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קניתי קירור לכרטיס מסך מתוצרת ארטיק קולינג. התקנתי אותו עפ"י כל ההוראות אבל כשאני מדליק את המחשב פתאום כל המסך בארטיפקטים מטורפים. בזמן שהלוגו של ווינדוס מוצג רואים ברור וכשמסתיימת ההעלאה של ווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו. מה לעזאזל קורה פה?! בדקתי שוב ושב שהעשיתי הכל כמו שצריך... הכרטיס הוא 6800U והוא לא ב-OC... כשמפעילים את ווינדוס במצב בטוח הווינדוס עולה. תודה מראש. אני מתנצל אם זהו לא הפורום המתאים. במידה ולא פתחתי דיון גם 'תמיכה טכנית'. אם אפשר להשאיר פה את הדיון פתוח זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 7600 gt של גיגה בייט הוא עם קירור פסיבי עכשיו רציתי לשאול אם מישהו יודע או עשה לכרטיס מסך כזה אובר קלוק אם יש שיפור משמעותי? עוד שאלה זה בקשר למדריך באתר של האוברקלוק לכרטיס מסך ראיתי שבתמונות שמי שעשה זה לכרטיס הזה הם פה בפורום יכולים להגיב להגיד תוצאות? שאלה אחרונה זה על הלופים של ה3dmark 2006 שמתכוונים ללופים ,לופ זה סרט אחד שעובר כזה ? כי יש פעם שהם נלחמים פעם בים פעם בשלג השאלה שלי זה אם לופ זה נגיד רק שהם בים או לופ זה לראות את כל הקטעים שהם בים בשלג ובית חרושת ההוא תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא Soyo KT400 Dragon Ultra Platinum. הוא נותן לי שתי טמפרטורות של המעבד, האחת הדיודה של המעבד, והשנייה הסוקט שלו. כשאתם בודקים טמפרטורות, האם מדובר בדיודה או בסוקט?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום... אני מתלבט אם לקחת את הבארטון 2500 בגרסת tray + spire fridgerock או שפשוט לקחת כ-box השאלה המרכזית היא מה בכלל בא בגרסת ה-box והאם המאוורר שבא מספיק כדי שהטמפרטורות לא יהיו בשמיים (ללא אוברקלוקינג כמובן) תודה.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה עם gainward fx 5200 le הגוף שלו נופל כמה זמן הוא יוכל להחזיק בלעדיו עוד משהוא עשיתי פאן קארד זה יעזור?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-