אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
למי שיש לוח כזה שידבר איתי בבקשה באיסיקיו 7712733 יש לי הצעה מעניינת.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד הנ"ל ואני רק רוצה לדעת קודם אם הוא יכול לפחות להגיע ל3GHZ עם קירור אוויר של 200-300 שקל..? והלוח אם שמתוכנן להיקנות איתו הוא GB DS4.. איך הוא לOC? ובכלל, הוא טוב?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לו פונקציה למצוא באופן אוטומטי את המקסימום שאפשר להגיע אליו בלי ארטיפקטים... מישהו ניסה את זה ? זה באמת עובד ? זה לא מסוכן ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה תכננתי לקנות מחשב בזמן הקרוב והוא יהיה בחדר שלי ממש איפה שאני ישן את שינת היופי שלי בגלל זה חשוב שהקירור יהיה טוב שישמור על המחשב בטמפרטורות נמוכות ולא רועש והנה השאלות: 1. האם אני יכול להשאיר את המחשב שלי כמה ימים פתוח, עם איוורר כמובן (מה שיוביל אותנו לשאלה איזה איוורר) ולא יקרה לו כלום לא עכשיו ולא בעתיד? 2. בגלל שהשינה חשובה לבריאות אני מתכוון לקנות קירור למחשב שיהיה טוב, מספיק שקט שיהיה אפשר לישון איתו בלילה,ובמחיר סביר לכל אדם (אני מדבר על שליוב- ספק+2 מאווררים 80 מילימטר+קירור למעבד) אני חשבתי על הספק של TT 420watt עם האקטיב pfc (האם הוא רועש?) על איזה שילוב את ממליצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אוקי כולם יש לי 500 שקל להשיקע בדיוק 500 אין שקל יותר כי בראסמי יש לי 450 ואני ינסה לגרד 50 מעוד איפה שהוא קיצר אני צריך קרור טוב ומארז טוב ל אלתון 64 סוקט 754 מה ההמלצות ? אני לא צריך גם ספק כוח
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם ה OCZ VENDETTA 2 הוא עדיין המשתלם ביותר מהרשימה פה ? http://tms.co.il/cat/107/sort:1
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
הרצתי כמה לופים של 3DMARK והיו לי פסים שחורים הרצתי בדיקת ארטיפקטים למשך חצי שעה ב-ATITool ולא היה כלום למי להאמין ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי קירור intel a38001-001 ונישברו לו התופסנים תתנו לי אתר בבקשה או משהו בבבבבבבבבבבבבקשה אחים שלי
-
- 9 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים אני מעונין להזמין את הקירור של AC FREZER 7 אבל יש לי שאלה יש לי מארז של SP עם מאוורר בצד המארז האם מישהו יודע האם זה יפריע לי להרכיב את ה AC??? בתודה אמיר אם זה עוזר זה המארז שלי http://www.comdor.co.il/products/31936
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
OK שלום לכולם .אני קונה מחשב חדש, המפרט שלי הוא כזה : לוח אם : MSI K8N NEO 4 PLATINUM מעבד : ATHLON 64 SOCKET 939 3200+ זיכרון : GIGA 400MHZ [KINGSTON] כ.מסךMSI ATI RX850XT TD256E PCX הארד דיסק : WD 160GB SATA DVD צורב - מארז THERMALTAKE S VIKING 9K+מסך AOC19" א. אני צריך מאוורר שקט למעבד וספק שיחזיק טוב את הכרטיס מסך ושיהיה שקט אני לא רוצה לשלם עליהם ביחד יותר מ-600 שח (שוב חשוב שיהיו שקטים) ב.איך ההארד דיסק מבחינת רעש , הוא שקט? ג.האם הייתם ממליצים על איזשהם שינויים? תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לקירור למעבד לאחר שחיפשתי את הפרייזר 7 פרו ולא מצאתי שום חנות כבר לא מוכרת אותו אז אני צריך המלצה אחרת כמה שיותר מהר למה האוורר יד שסמתי לא ממש עוזר כמה שיותר מהר. דרך אגב איך החברה deep cool?גנרית?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני צריך מאוורר שהעובי שלו לא יעלה על 25 מלימטר ושיהיה מאוורר 80
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המאורר של המארז התחיל לעשות קולות מוזרים וחזקים פתחתי את המחשב וראיתי שכל כמה דקות המאורר משנה את המהירות שלו פעם מהר פעם לאט וכשהוא נהיה איטי הוא עושה רעש מחריד למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה תודה ???
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הלוח אני יודע שאחלה לוח וכל זה אבל בקשר למעבד אני לא בטוח ביכלל כי גם ככה הוא עובד על 166Mhz הזכרונות גם נראה לי לא יחזיקו בגרוש ADATA רגילים ביותר... מה אתם אומרים שווה לנסות או להשאיר את זה למערכת הבאה (זה רק הHTPC שלי ותאמת שממש ממש משעמם לי)
-
- 9 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לדעת העם המארז שלי טוב מבחינת אוורור וכל אלה HEC Compucase CI-6A21 ובנוסף רציתי 2 מאווררים הכי חזקים שיש אבל שגם יהיו שקטים עדיך 120MM תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האלן מערכת E7200 EP43-DSL3 ספק 400 FSP זכרונות 800 של קינגסטון הצלחתי לייצב את המעבד על 4.00 באס 422 אבל לא מצליח מעבר. זכרונות ביחס 1:1 על 844 כאשר אני יציב עליהם. השאלה אם אני אקנה זכרונות 1000 אני אוכל להמשיך ב OC (ניסיתי לעלות מתח) תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קיצר יש לי עכשיו חורים של 80 שנעשו על ידי ו הזמנתי שני 120 אחשב של TH (כן אני יודע ש AC יותר טוב חח) קיצר אני צריך לעשות חור של 120 ממ כן או מה?
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מדובר בגרסת האקטרים ם זכרונות 1 NS ממה שאני יודע. המהירויות מהמפעל הן 590/900, ויותר מ20 MHZ אני לא יכול לתת כי מתחילים ארטיפקטים... הטמ"פ הן משהו באיזור ה 45-50 מנוחה ו 65-75 עומס הכל לפי ATI TOOL יש עצות או הצעות?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה נשמע כולם? הכל בסדר? יופי עכשיו ככה, סתקלו קודם על המפרט שלי, עכשיו לאחר שהסתקלתם הנה מספר שאלות: אני רוצה לעשות OVERCLOCK למעבד ולזכרון.(כי עם כרטיס המסך שלי אין ממש מה לעשות) 1. ללוח האם שלי יש אופצייה בBIOS להפעיל AI Overclocking, מה זה? 2. האם יש מספר רמות של אוברקלוק? נגיד אובקלוק שבשבילו אני לא אצתרך לקנות קירור יותר טוב ולקנות ספק חזק יותר. 3. האם בכלל יצא לי משו מלעשות אובקלוק למפרט שיש לי כרגע? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ואם כן , אז הביצועים של הכרטיס מסך עולים ?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עוד שבוע קונה מחשב חדש ורוצה לנסות לעשות אובר ממש פיצי למחשב הנוכחי כדי לראות רק אם זה אפשרי ואם זה באמת משהו שאולי יעניין אותי במחשב החדש המחשב הוא כזה ואני נותן מידע רנדומלי שכתוב בcpu-z אז אם חלק מהמידע לא הכרחי אל תתעצבנו,נכון אני נוב. p4 core 1400 multiplier x 14.0 buss speed 99.7 rated fsb 398.8 לוח אם: intel i850 rev a2 southbridge= 82801ba (ich2) sensor= 5b5b זיכרון rdram 256 pc800-45 (400 mhz) samsung channels dual frequency 398.8 mhz fsb:dram 1:1 total cas 10 clocks row to column 9 clocks 4X64 כרטיס מסך fx5200 חשבו לציין המחשב עובר לאחי אז אני לא רוצה לשרוף בו כלום או משהו פשוט תמיד סיקרן אותי אם אפשר לעשות בו אובר למשהו? יש הצעות למה לעשות? חשבתי אולי קצת למ…
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
4:5 1:1 2:3 איזה מהם הכי מומלץ ואיך אני בדיוק משנה את היחס של הזכרונות מול המעבד?
-
- 10 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אחד מהם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 או IGLOO 7200LIGHT מה עדיף מבחינת יחס איכות\רעש ? נ.ב: מה זה הTC הזה ? TEMPERATURE CONTROL ? עריכה: אמממ יש גם את זה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNCTT2K8&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1697 הוא עולה לי רק 45 אם אני קונה אותו ביחד עם 3000+VENICE... תראו באתר של החברה - http://www.tr2tt.com/products/coolers/m14se/m14se.htm 2300RPM פחות או יותר ורק 19 דציבל !!!!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-